Yennefer's Diary

Прескочи до:

18.12.14
15:53

Личи ти, че пишеш киберпънк де :)

p.s.
Почна ли новата книга ? Айде, че и нея я чакам с автограф ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.12.14 15:54.

18.12.14
15:56

казано от James Hinks на 18.12.14, 15:53:

Личи ти, че пишеш киберпънк де :)

p.s.
Почна ли новата книга ? Айде, че и нея я чакам с автограф ;)

На етап идеен замисъл е. Само да видим как ще наместя хамалската част по оформянето на сюжета и същинското написване на текста сред всичко останало. :)

П. П. “Само”...

Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.12.14 15:57.

Kenny

18.12.14
15:59

казано от Блажка на 18.12.14, 15:35:

казано от Kenny на 18.12.14, 15:02:

казано от Блажка на 18.12.14, 10:26:

казано от Phophy_ на 18.12.14, 10:13:

казано от Queen Cobra на 18.12.14, 10:12:

казано от Phophy_ на 18.12.14, 10:09:

При мен две кила на ръка нямат никакво значение. :D

Ти си голям мъж все пак. За мен 2 кила на ръка са разликата между шестица и десятка :)

Това беше шега. Аз освен як, красив и умен, съм и скромен и не пиша такива неща в прав текст.

Стига, че нали се сещаш какво си говорехме вчера за бб-тийм като социална мрежа...

То с предполагаемите нововъведения пък какъв панаир ще стане ...

Да няма да има уточнение “обвързан” “необвързан” :D Търси запознаство с ” нацепени, силни, ин гууд шейп, на диета...” :D

... почвам да търся кашоните на комповете ... да не се захабяват навряни в килера :Д

19.12.14
09:46

Тренировка 2 вчера

Раменни преси седеж - 4х10-11
Супер серии раменно разтваряне опора пейка - раменно разтваряне обратен наклон - 3х10-11
Изтегляне на два диска - 3х10/12

30 мин пътека наклон

Храна =- 200гр кафяв ориз, 50гр царевица, 5гр мед, 600гр пилешко филе, салата айсберг, 1домат, 40гр тиквени семки

Изглежда леко, ама хич не е още след първата супер серия :D

Направихме V-формата, сега да я изчистим... е, не сега, след 1-ви, дотогава да си доизям къде що има фъстъчено масло из нас :D

29.12.14
09:30

Няма нищо кой знае какво за отбелязване, не съм сядала на компютъра от 10 дни и ми е супер. По празниците съм свалила някой грам, спазвам стриктно режима, просто тренирам двуразово и понякога не успявам да си изям целия протеин, но важното е, че са ми отслабнали краката и задника, нагоре съм качила един см на рамената - 123 и така.
На 24 декември чукнах 27, халал да са ми, отивам към 30-ка и скоро ще се присъединя към групата на чичо Сашо :D

Важното е, че продължават да ми се лепят млади гаджета :D Обаче като ме нарекат - зряла жена и ми идва да ги удуша : )))))))))))))))))

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.12.14 09:34.

Мила

29.12.14
11:04

На теб винаги ще има да ти се лепят млади гаджета като мен :*

29.12.14
11:10

Старите лепенки също изпадат понякога в състояния на носталгия и се опитват да се лепнат отново, затова не ми е скучно определено :D :*

29.12.14
11:38

Блаже, гърбът ти вече е по-голям от този на трибоеца ...

29.12.14
13:17

казано от Queen Cobra на 29.12.14, 11:38:

Блаже, гърбът ти вече е по-голям от този на трибоеца ...

Гърбът ми е 108, раменете ми са 123 :)

29.12.14
13:52

Ми тъй де ... :) 108 не е малко ;)

29.12.14
18:35

казано от Блажка на 29.12.14, 09:30:

Няма нищо кой знае какво за отбелязване, не съм сядала на компютъра от 10 дни и ми е супер. По празниците съм свалила някой грам, спазвам стриктно режима, просто тренирам двуразово и понякога не успявам да си изям целия протеин, но важното е, че са ми отслабнали краката и задника, нагоре съм качила един см на рамената - 123 и така.
На 24 декември чукнах 27, халал да са ми, отивам към 30-ка и скоро ще се присъединя към групата на чичо Сашо :D

Важното е, че продължават да ми се лепят млади гаджета :D Обаче като ме нарекат - зряла жена и ми идва да ги удуша : )))))))))))))))))

Блажке, да си жива и здрава, и все така усмихната, и само млади гаджета, разбира се :) И да знаеш, че хич не ти личат годините (sun)

30.12.14
09:43

казано от Zozo на 29.12.14, 18:35:

Блажке, да си жива и здрава, и все така усмихната, и само млади гаджета, разбира се :) И да знаеш, че хич не ти личат годините (sun)

Благодаря, Зозо : ))))) (sun) Живи и здрави да сме всички.

05.01.15
11:33

Ами... START :) 1-ва от 16 седмици.
Успях да купя всичко необходимо и сега остава само да вляза в час с двуразовите, направих си карта за фитнеса до работа, за да ми е по-удобно и да не хабя енергия по автобуси и т.н. Ще ми липсва Лъкито, но ще гледам да го посещавам уикендите, ще видим.

6:45 - тренировка 1 - 40 мин степер

17:30 - тренировка 2 - квадрицепс, корем, 20 мин пътека/наклон

После ще дописвам за нея.

Храна - 1 грейпфрут, 1 жълтък, 4 белтъка, 30гр сурови ядки, 400гр тилапия, 250гр пилешко филе, броколи, карфиол, айсберг, 1/2 домат, 1 с.л. шарлан

Всъщност имам с какво да се похваля през новата 2015, почна неочаквано... добре. Катка Куптова ми прати нейн бански, прекрасен, лилав, оригинален срещу сравнително скромна сума, като се има предвид, че цената му е била 270$, покри ми доставката и сега го чакам, каза, че и според нея ще ми стои добре. Иска да и пратя снимки от подготовката си и състезанието...
Извод - културистките са по-общителни от щангистките :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.01.15 09:17.

05.01.15
13:44

отивам към 30-ка и скоро ще се присъединя към групата на чичо Сашо :D

Ще улегнеш викаш :D

05.01.15
13:50

казано от karfi4ka на 05.01.15, 13:44:

отивам към 30-ка и скоро ще се присъединя към групата на чичо Сашо :D

Ще улегнеш викаш :D

Направо ми е бедна фантазията КОЙ ще успее да ме улегне... някой трансгалактически мъж ще трябва да е, тези на планетата Земя са безсилни срещу другата Блажка :P

05.01.15
13:57

казано от Блажка на 05.01.15, 11:33:

Ами... START :) 1-ва от 16 седмици.
Успях да купя всичко необходимо и сега остава само да вляза в час с двуразовите, направих си карта за фитнеса до работа, за да ми е по-удобно и да не хабя енергия по автобуси и т.н. Ще ми липсва Лъкито, но ще гледам да го посещавам уикендите, ще видим.

Е, ще ми липсваш в Лъкито.... Драсвай като ще ходиш уикенда :)

05.01.15
14:12

Купила си бански втора ръка :) Тя не е ли 20 кила по-едра от теб?

05.01.15
14:19

казано от Queen Cobra на 05.01.15, 14:12:

Купила си бански втора ръка :) Тя не е ли 20 кила по-едра от теб?

Надали... тя смята, че ще е ми е добре, по-скоро може да се наложи да ми скъсят въжетата отзад, ако много висят.
Но не е там работата... 10 жени искаха банския, аз просто питах, дали прави shipping за България и тя писа на мен, каза ми, че предпочита аз да го взема, защото знае, че го искам за състезание, знае и каква инвестиция е и ако не си про... няма кой знае какъв смисъл да си купуваш ЧАК такъв бански.  500лв за бански..........!!!!!!!!!!......... само ако не са мои бих ги инвестирала :D
Което е повече от жест според мен, ако беше някоя дрисла, можеше да направи наддаване за него, а не да ми поеме доставката и т.н.

Тези бански не може да ти ги направи никой в България, дори Дани Бахчеванова не е с такъв бански по състезанията, на които съм и гледала снимки, така че инвестицията е повече от добра, а емоцията - НЕОПИСУЕМА. Може би би се сравнявала с това да нося щангетките на Подобедова :)

Ето го и него : ))))))))))))))) ♥

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.01.15 14:27.

Мила

05.01.15
15:07

Котьо успех :* Ако имаш нужда от нещо, u know…;)

05.01.15
15:09

казано от Мила на 05.01.15, 15:07:

Котьо успех :* Ако имаш нужда от нещо, u know…;)

Благодаря :) От пилешко филе хахах, базикам се, засега съм добре с храната :D

И аз смятам, че е страшен жест от нейна страна... и че понякакъв начин това ще ти донесе късмет. Вярвам го и ти го желая!

Такъв бански не е имало до сега на българска сцена! Поне не и в последните 3 години, през които наблюдавам зорко какво се случва под прожекторите ни :)

Мира, при тези бански няма значение, че са втора ръка - не е носен много, нито пък е мокрен със солена вода (да речем), нито пък е излаган така на слънце. В смисъл - различно е. Едно пране или химическо чистене (не знам каква е препоръката за поддръжка заради камъните) и е като нов.
Колкото за големината - има материи на състезателни бански, които да ти стават в много случаи - ако си по-голямо състезателно тегло, банският се разтяга; ако си по-ниско състезателно тегло - банският лепва и не стои виснал (сякаш ти е голям).
Сиска (Силвия Аврамова) ми е разказвала за подобни свойства на дадени платове.

Щом Катка е преценила, че ще стане на Блаж, значи е така :)))))))

Айдеее, стартирахме началото на двуразовото кардио и орязването на калории.
Аз ще ти давам психическа подкрепа!

05.01.15
16:18

За да съм на 100% сигурна сега погледнах на Ив банския от тази година, понеже очаквам тя да е дала пари за такъв про-модел, но да Рони е права, на Ив също изглежда шит по поръчка и е с чашка и банели, което означава, че не е оригинален модел за про-състезателки Женска Физика. Има и с банели, но те пак са капковидна форма за състезалки със силикон, нейният си е точно обикновена чашка.

Рони, тя иска снимки в състезателна форма... това е ебаси тежката мотивация :D Ще ми гръмне глава и определено ще имам нужда от психо подкрепа.

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.01.15 16:20.

Аз гледам и от друга гледна точка: не само да извадиш 500 лв и да купиш състезателен бански от велурен плат и камъни, а как точно ще са съчетани цветът на банския и камъните, и как точно ще са подредени тези камъни (сложност на фигурите, хармоничност и т.н.).
Малко “професионално” изкривяване, но видях банския на Катка (твоят бански) от по-близо и определено такива фигури от камъни не съм виждала на родна почва :)

05.01.15
20:00

А пък аз си мислех, че чашката е най-малкият проблем на един състезателен бански... :D
Сега сериозно - и на мен много ми харесва, даже и коментар написах колко ми харесва.
Честито!

06.01.15
08:49

Благодаря!
Всъщност кройката на банския е много важна, и аз в началото си мислех, че е най-малкия проблем, обаче се оказа, че самите извивки особено за двете тежки категории ( физик и боди билдинг) така са направени, че да покажат мускулатурата до най-малък детайл. Да вземем например позата “side chest”, където трябва да си покажеш гръдната мускулатура и ако си с чашки се закрива доста голяма част, ако си с триъгълници обаче се подчертава :)

Втората тренировка вчера - 17:20

Клек - много бройки 4-5 серии 60кг щанга може би по 10-15 на серия
Преден клек смит - 3х14-15
Подскачащи напади - 3х20
Бедрено разгъване - 5х отказ ( 20-22)
Прасец - 5 серии до отказ собствено тегло
Коремни преси - всякакви на всички възможни машини, висове, от наклонен лег към 300-400бройки

20 мин пътека наклон

Разтягане - много съм задобряла, почти шпагат :D

Тренировка 1 днес - 40 мин пътека наклон

Храна - 1 грфейпфрут,  1 жълтък, 4 белтъка, 30гр сурови ядки, 200гр хек, 350гр пилешко филе, карфиол, салата айсберг, 1/2 домат, 20гр фъстъчено масло преди лягане ще да е

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.01.15 08:50.

07.01.15
08:50

Тренировка 2 вчера
Супер серии гърди-гръб, кардио

3 кръга с по 10-12 повторения
Дъмбели наклонен лег - горен скрипец
Лег с щанга - гребане с щанга
Едностранно гребане с дъмбел - 3х9/8
Обратен наклон с дъмбели - долен скрипец
Кофички акцент гърди - чукчета за плътност с щанга

За разпускане - пулдаун на скрипец - 3х10-12

20 мин пътека наклон

Разтягане - шпагат ♥ (make up)

Тренировка 1 днес - 40 мин пътека наклон

Тренировка 2 - рамо изолирано, кардио

Храна - 1 грейпфрут, 2 пакета оризовки, 150гр хек, 300гр пилешко филе, айсберг, 1/2 домат, преди лягане 30гр сурови ядки

В новата зала ще се наложи да правя кофички по обикновения начин, няма машина, докарвам ги по 8 в супер сериите, колкото - толкова. Бях забравила какво е да ме гледат като изрод, но поне си имах публика вчера, така обичам аз - да съм център на внимание, РАХИТИ :D

Стана ми лошо днес на кардиото, значи нещата почват да се задействат и работят.

07.01.15
09:09

казано от Блажка на 07.01.15, 08:50:

Бях забравила какво е да ме гледат като изрод, но поне си имах публика вчера, така обичам аз - да съм център на внимание, РАХИТИ :D

Ще ти свикнат и тия рахити на тренировките и външния вид. :) Този път няма да ги стреснеш много в началото с движения от олимпийските щанги или трибойските си постижения, така че ще им е по-лесно. ;)

07.01.15
09:14

казано от Boby_ на 07.01.15, 09:09:

казано от Блажка на 07.01.15, 08:50:

Бях забравила какво е да ме гледат като изрод, но поне си имах публика вчера, така обичам аз - да съм център на внимание, РАХИТИ :D

Ще ти свикнат и тия рахити на тренировките и външния вид. :) Този път няма да ги стреснеш много в началото с движения от олимпийските щанги или трибойските си постижения, така че ще им е по-лесно. ;)

Оня ден специално за групата кросфитъри  разгрявах за 15-ките си на 60 кила с 5-ци на 100, после им демонстрирах как седя със 100 кила на гърди в разножка и си дишам.
Особено женската част ( змийската част) се насраха, е разбира се имаше и комплексарчета с цялостна екипировка за към 500лв... и на тях им стана доста задушно в тея скафандри, които за БОГА са измислени за натренирани профи кросфитъри, а не за мъже, които суингват с 16кг пудовка, но както и да е.
Вчера на лежанката също ми беше не по-малко забавно. :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 07.01.15 09:16.

Бих желала да присъствам на всяка една тренировка :)
Аз съм много добър наблюдател и анализатор на фитнес обществото в залите :D

07.01.15
10:51

С няколко  думи ще ти кажа и ще ме разбереш, понеже си тренирала доста в JK. Става въпрос за хора, които получават доста над средното заплащане за страната, които ходят на фитнес, моткат се, УЖ тренират, но забелжи - ОЧАКВАТ резултати :D Те затова и ме гледат като изрод де, дейба дори и на тъпата пътека ме гледат с онези големи, облещени очи и незнаещи погледи. ( картинката долу :D)
Фитнесът е Флайс в Бизнес Парка, след 18:20 часа става адската навалица, аз ходя към 17:20-30, за да свърша най-важното и после да не ми дреме, че ще чакам.
Нямат как да кажа - фитнес култура ли, държание ли, примерно вчера питам едно момче, дали мога да греба с неговата щанга ( 60кг), докато си почива, той ме погледна и вика: Имам още 4 серии...
Еми налагаше се да бутам лежанка, да обръщам щангата и да я слагам на земята и после пак да я качвам горе и така всички супер серии.
Просто ходят хора, които мисля, че самото ‘посещаване’ на залата, означава - фитнес тяло, як и нацепен.
Има и такива, на които явно просто им е удобна залата и тренират сериозно, но са малко и си личат - не седят да си почиват на уредите, правят ти място при дъмбелите, сменят се на лежанките, скрипеца и т.н.

Мога да говоря  много по темата, защото е една от болните ми, но просто трябва да излизам за басейна.
Разбирам те прекрасно. Съжалявам, че ти се налага да тренираш по това време, когато има най-много хора. Това е наказание за нас.
Ще гледат, гледат, после ще идват да те питат.

казано от Блажка на 07.01.15, 10:51:

С няколко  думи ще ти кажа и ще ме разбереш, понеже си тренирала доста в JK. Става въпрос за хора, които получават доста над средното заплащане за страната, които ходят на фитнес, моткат се, УЖ тренират, но забелжи - ОЧАКВАТ резултати :D Те затова и ме гледат като изрод де, дейба дори и на тъпата пътека ме гледат с онези големи, облещени очи и незнаещи погледи. ( картинката долу :D)
Фитнесът е Флайс в Бизнес Парка, след 18:20 часа става адската навалица, аз ходя към 17:20-30, за да свърша най-важното и после да не ми дреме, че ще чакам.
Нямат как да кажа - фитнес култура ли, държание ли, примерно вчера питам едно момче, дали мога да греба с неговата щанга ( 60кг), докато си почива, той ме погледна и вика: Имам още 4 серии...
Еми налагаше се да бутам лежанка, да обръщам щангата и да я слагам на земята и после пак да я качвам горе и така всички супер серии.
Просто ходят хора, които мисля, че самото ‘посещаване’ на залата, означава - фитнес тяло, як и нацепен.
Има и такива, на които явно просто им е удобна залата и тренират сериозно, но са малко и си личат - не седят да си почиват на уредите, правят ти място при дъмбелите, сменят се на лежанките, скрипеца и т.н.

Защо според теб те гледат с “онези големи, облещени очи и незнаещи погледи”?

07.01.15
11:12

казано от Блажка на 07.01.15, 10:51:

Казваш “Добре де, ще се редуваме!” Без това да търпи някакви възражения. Все си мисля, че не си от притеснителните :)
Ако не му изнася, да си тренира вкъщи...

07.01.15
11:36

Защото тренирам с по-големи тежести от мъжете и имам повече мускулна маса от тях, затова Тедо, но това не им дава право да си изкривяват вратовете по 20-30 пъти, заглеждат те един път и толкова. Както каза Рони, скоро ще започнат да питат, затова засега пазя дистанция и дори не се усмихвам, за да не видят, че съм благ човек и да не започнат да ме тероризират с въпроси, особено като огладнея съвсем.

Пеца не съм такъв човек, като иска да си е сам на щангата и не иска да се редува, няма да нахалствам.

Мнението беше редактирано от Блажка на 07.01.15 11:37.

И аз предпочитам да правя нещо друго, вместо да се редувам с човек, който очевидно не иска да го прави :)
Пък и, имаш ли акъл в главата, винаги можеш да напаснеш нещата, така че да не страда тренировката ти.
Сигурна съм, че успяваш.
Щях да ти дам такъв съвет, но не бях сигурна как ще се приеме. По принцип няма нищо лошо в това, някой да те пита нещо, да разменяте опит и т.н. Но хората, за които говорим (аз съм била 3 години сред такива), питат основно, за да си намират материали за злорадстване. Те не са в залата, за да тренират и да се развиват. Не знам защо са там.
Аз също съм издигнала стената в момента и се чувствам много добре :)
Да гледат както си искат, да мислят каквото си искат. Не се пречкам на никой и очаквам същото отношение :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 07.01.15 11:45.

07.01.15
12:04

казано от Вероника Налбатска на 07.01.15, 11:43:

Щях да ти дам такъв съвет, но не бях сигурна как ще се приеме. По принцип няма нищо лошо в това, някой да те пита нещо, да разменяте опит и т.н. Но хората, за които говорим (аз съм била 3 години сред такива), питат основно, за да си намират материали за злорадстване. Те не са в залата, за да тренират и да се развиват. Не знам защо са там.
Аз също съм издигнала стената в момента и се чувствам много добре :)
Да гледат както си искат, да мислят каквото си искат. Не се пречкам на никой и очаквам същото отношение :)

Именно, че ми се иска да избегна за пореден път въпросите: “Какво взимаш, не те ли е страх, какво ядеш, защо не ядеш плодове, днес защо това тренираш, утре защо другото, обратна ли си ( тук обикновено отговарям според задаващият въпорса :D :P), в повечето случаи предпочитам положителния отговор :D

07.01.15
12:09

Ама какво е това пораженческо мислене (без да обиждам никой) :)... Никой никому не е длъжен и всички трениращи в ПУБЛИЧНА зала сме равнопоставени. Ако някой намира себе си за специален, то да тренира на място, където уникалността му може да бъде оценена - ВКЪЩИ.
Разбирам ви гледната точка, но не мисля, че е правилна. Човек трябва да отстоява полагаемото му се дори и с цената на емоционален дискомфорт. 
Аз пък супер паля моторетката точно от подобно поведение.

07.01.15
12:17

Да, и ти си прав, но все пак има го момента, в който ТОЙ първи е хванал щангата и ти трябва да питаш, дали може... иначе не е някак акуратно и предразполага конфронтация, която искам да избегна при всички случаи, не искам при първите ми посещения да бъда запомнена и забелязана с негативно поведени и да ми викат зад гърба - тая назобАната :D
Не, че и сега не могат, де и не, че не го правят, но поне не го чувам. :D

Въпроса е дали хората искат да са като теб. В зали, където тренировката е 10 лева, и е на центъра има всякакви хора. Фитнесът е най-масовият спорт в България, така че е нормално да има различни типове трениращи. Тези с доход над средният, както ти се изрази, са там, за да джиткат, защото е модерно, за кеф, да се чувстват добре и още 100 причини, различни от това да си як, да имаш постижения, да ходиш на състезание и т.н.
За тоя пич със щангата - направо взимаш и действаш. Според мен не си постъпила правилно, залата не е негова.
А за екипировката - ако можеш да си я позволиш защо не? Аз се кефя да клякам със щангети за 300 лева, а не със платненки за 5. Все едно да мога да си позволя кола Мазерати, а в същото време да си купя Трабант...

07.01.15
13:23

Като имаш такава екипироква, поне недей да гледаш като тупан :D Замисли се откъде си видял за тези щангети, там са видели и те тази екипировка - на тези, на които се възхищават ;)
Или това, че караш Мазeрати, ти позволява да прегазваш хора без да ти мигне окото :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 07.01.15 13:27.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1