28.05.14
10:43
казано от June101 на 28.05.14, 09:39:
Малко отчет, постигнат с доста въглехидрати :)
Евала машинке :*
Страхотна си, Джуни!!! (sun)
Мнението беше редактирано от Hey Hey на 28.05.14 12:00.
28.05.14
14:54
Ехе, къде си бе, преса :) Супер си :*
28.05.14
21:54
June , ти си идеалът ми за добре оформен корем (giggle) женствена и добре подчертана преса (blush)
Още веднъж благодаря, момичета! (nlove5)
Аз също съм фен на такъв тип корем. По-изразен релеф изглежда страхотно и се възхищавам на жените,които успяват да го постигнат.На мен обаче не ми стои добре. Веднъж съм била с по-изразени плочки и бях почти без бюст, без извивки и със стърчащи кокали. Може би не съм подхождала правилно, не знам.
Искам само да кажа, че корем не съм тренирала не помня от кога. Напоследък правя предимно “кротко” вело вкъщи и миналата седмица имах две хубави силови тренировки с клек, лег, набирания и въобще с характер на кръгова работа, така че обхана цялото тяло. (muscle)
Като съм тръгнала да пиша поне да споделя и за храната :) Имам дни с по 1000ксал и дни с по 2000ксал. Предполагам,че едните компенсират другите. За себе си за пореден път се убедих,че въглехидратите са благинка, а към мазнините трябва да подхождам с известна доза прецизност. В последно време си хапвам дори стабилни дози плодове, от които преди гледах да бягам (и аз се чудя защо). Когато съм на НВД направо не съм аз. Започвам да си мисля, че просто има 2 вида организми- едните могат да карат на НВД-ВМ и да са екстра, а за другите си трябват въглехидрати при всички положения и разни кетози не им понасят. Та аз съм от втория тип :)
Хубав ден на всички! (hug)
29.05.14
13:28
Браво, страхотна работа! Точно така искам да ми изглежда коремаа (happy)
29.05.14
15:59
Браво June, ти си направо като от корица на списание, наистина ти е перфектно коремчето!!! (F)
<3 без да те лъжа ще си призная,че ти си моят идеал за тяло. Тъй като корема ми е болна тема а снимки,включителнопрофилната са с акцент супер коремче, когато започнах да си водя дневник си казах “искам и аз такова коремче” и само като ти видех дневника из женските и се мотивирах с тия женствени плочици и супер плоско коремче (angel)- все пак едно е статии и модели, друго е реална мацка от форум. дано не е прозвучало парнаоично и психо, но сега с тия снимки новите е момента да си призная :D
Мила, N! A , наистина ме трогна! :) От сърце благодаря за милите думи! Определено останах много учудена, защото не съм предполагала дори, че мога да бъда пример или стимул за някого. Това ме прави много щастлива!
Аз съм доста самокритична и винаги си намирам нещо мъничко за дооформяне, но като цяло съм доволна от себе си. Остава ми само да съм спокойна и да нямам залитания с храната. Действам в тази насока главно :)
Малечке и на теб много ти благодаря! Леле, всички коментари ми влезнаха много дълбоко в съцето, признавам си (nlove5) Много сте мили!
Искам да Ви пожелая да сте първо много здрави и второ да постигате всяка поставена цел, било то в спортна насока или в друга сфера на живота! :*
Ами след като някой друг си призна първи, ще се възползвам да кажа, че и мен много ме мотивират снимките ти. Особено като си почнах дневника и те видях, си казах “ихаа, искам и аз така!” :Д За съжаление аз далеч нямам такава структура и съответно едва ли ще докарам подобен вид, но пък ще продължавам да ти се радвам и да завиждам благородно (F)
колко кг си на тези снимки от горе и на тази http://shapie.bb-team.org/June101/photos/16099
казано от umad brah на 29.05.14, 18:25:
колко кг си на тези снимки от горе и на тази http://shapie.bb-team.org/June101/photos/16099
Привет! На тази снимка( която си прикачил) съм 42-43кг , а на новите съм 47кг :) Определено мисля, че в момента съм с по-женствена фигура, та дори и да има мазнинки отгоре :)
Магии, миличко, аз пък толкова много те харесвам! Мисля си, че имаш много хубава структура и ще постигнеш желанието от теб резултати! (F)
Искам да споделя, че във всяка една от Вас виждам по нещо, което искам (blush) Всички сте много готини мацки, поддържани, нахъсани и знам, че от всяка една от Вас мога да науча безкрайно интересни неща :)
31.05.14
21:28
Когато ти видях снимките изведнъж в мен “изригна” едно много голямо желание за трениране. Имаш моите адмирации за прекрасният корем който имаш. Да просто корем но прекрасен. Завиждам ти благоприятно и с много голямо желание ще те следя. Прекрасна си наистина.. Дано един ден и аз постигна такава прелест. Много добре наистина продължавай все така напред и нагоре. Прелест.. незнам какво да кажа просто.. Мотивираш ме като те видя. Тези последните снимки са от онези които много от нас са виждали и под тях пише нещо мотивиращо ,което не те мотивира толкова колкото самата снимка. (F)
казано от Гергана Кирилова Бобева на 31.05.14, 21:28:
Когато ти видях снимките изведнъж в мен “изригна” едно много голямо желание за трениране. Имаш моите адмирации за прекрасният корем който имаш. Да просто корем но прекрасен. Завиждам ти благоприятно и с много голямо желание ще те следя. Прекрасна си наистина.. Дано един ден и аз постигна такава прелест. Много добре наистина продължавай все така напред и нагоре. Прелест.. незнам какво да кажа просто.. Мотивираш ме като те видя. Тези последните снимки са от онези които много от нас са виждали и под тях пише нещо мотивиращо ,което не те мотивира толкова колкото самата снимка. (F)
Гери, ти ми скри шапката .. Седя и гледам , и чета, и пак гледам (blush) От сърце благодаря! Много мило ми стана като прочетох горните редове!
Желая ти от цялата си душа да постигнеш всичките си цели! И не забравяй ,че ти сама за себе си трябва да бъдеш най-голямата амбиция :) Дерзай! С теб съм ! :) :) :)
01.06.14
17:29
казано от June101 на 31.05.14, 21:53:
казано от Гергана Кирилова Бобева на 31.05.14, 21:28:
Гери, ти ми скри шапката .. Седя и гледам , и чета, и пак гледам (blush) От сърце благодаря! Много мило ми стана като прочетох горните редове!
Желая ти от цялата си душа да постигнеш всичките си цели! И не забравяй ,че ти сама за себе си трябва да бъдеш най-голямата амбиция :) Дерзай! С теб съм ! :) :) :)
Като видях че си ми върнала се развалнувах. Чул те господ. Разнежих се незнайно защо. Няма за какво да ми благодариш. На черното бяло немога да кажа. Продължавай все така великолепна си.
22.06.14
22:36
Честит рожден ден, здраве и любов! (cake)
22.06.14
23:05
Честит рожден ден!!! Бъди здрава , обичана и в хармония със себе си , всичко останало винаги се нарежда. (cake) (d) (party)
казано от June101 на 29.05.14, 06:40:
Когато съм на НВД направо не съм аз. Започвам да си мисля, че просто има 2 вида организми- едните могат да карат на НВД-ВМ и да са екстра, а за другите си трябват въглехидрати при всички положения и разни кетози не им понасят. Та аз съм от втория тип :)
Хубав ден на всички! (hug)
Има нещо такова, убедила съм се, че за мен също въглехидрат просто трябва. Ненавиждам НВД и се надявам никога да не реша да си го причинявам пак.
Иначе респект за пресата, June, страхотно тяло си направила !!!
Сладурки, благодаря Ви за милите пожелания! Пак ми стоплихте сърцето! (nlove5) Съжалявам, че чак сега поднасям своята благодарност, но нямах възможност да пиша по-раничко.
Страхотни сте! (F)
Желая на всички лято изпълнено с усмивки и положителни емоции! (sun) :*
Здравейте, сладури! Надявам се ,че сте добре, щастливи , във форма и лятото минава в прекрасни емоции! (sun)
Пиша ,за да споделя новата си придобивка и моите впечатления от нея. Днес си взех така рекламираният Nutri Bullet. Бях се настроила доста скептично , но останах доволна от пърата проба. Аз имам гастрит и не мога да ям ядки. Искаше ми се да ги включа по някакъв начин в менюто си. От много време съм хвърлила око на смутитата и смятам,че са прекрасно допълнение към един здравословен начин на живот. Направих си едно смути днес от : морков, ябълка, бейби спанак и кашу. Останах много доволна от уреда. Надявам се и занапред да остана убедена, че покупката си е заслужавала. :) Споделям го ,защото евентуално за някой тук може да представлява интерес.
Хубав ден на всички! :)
Здравейте , мили хора! Как сте? Отдавна не съм писала, но не съм Ви забравила и съм сигурна,че ще ми простите като разберете уважителната причина :D Тези дни влизам в 9-ти месец и ако имам още малко късмет ще си издържа до датата за секцио,която е в края на този месец. :)
Спрях да пиша, защото исках в този период малко да се спра с мисли за храна и да се оставя на автопилот. То пък се оказа ,че моята “машинка” наречена тяло е бая ориентирана какво трябва да се подава в този момент :) Хайде няма да започвам от главата за краката ,а ще дам един по-пълен отчет за любопитните :D
Качих последно снимки на 28.05 :) Тогава разбрах,че съм бременна и исках да видя изходното положение :)
Последваха 3 месеца яко “връщане на поръчката” и близки ,интимни отношения с тоалетната чиния. Ставаше ми лошо дори от мисълта,че може да ми стане лошо. Освен това се наложи да подам допълнително Прогестерон, защото беше недостатъчен. Та 3 месеца лежане ... Запъхтявах се като парен локомотив при всяко извършване на движения над капацитета в момента. Обесних си го с това, че рязко спрях спорта и просто се наложи почти в 90% от времето да съм в хоризонтално положение (или наведена над тоалетната чиния :D ). Вместо да кача кг , аз естествено смъкнах , та от 47кг станах 45-45,5кг.
След това имаше лъч светлина- близо 2 месеца имах доста хубави дни.Правех разходки, даже над 1 час. За спорт- не става и дума, защото още към средата на 4-ти месец ме започнаха някакви контракции (уж безопасни, ама ...) :) Викам си “Дотук добре! Пушка съм!”
Седми месец започна в болница! Оказа се ,че матката притиска десен бъбрек най-грубо казано. Той е затруднен в дренажа на вода и там си се задържа водичка. Средата се оказа изключително благоприятна за развитие на бактерия. “Чудно!” Полежах 10 дена в болница, вдигах постоянно температури ,стигнах до 40 градуса. Последваха 3 антибиотика и се поизмъчих,но пък малкият човек (моят юнак) го понесе много добре и за миг дори не беше спрял да си расте и живурка :)
От излизането си от болницата досега всеки понеделник се излседвам за бактерията, пия разни имуностимулатори за пикочните пътища и съм под напрежение да не ни посети пак тази гад мръсна.
Осми месец вече взе да става тежко въпреки,че аз реално имам само един корем пред мен. Контракциите зачестиха- пак няма движение! Мъжът ми мрънка след мен :” Сега само трябва да мътиш! Няма нищо да правиш!” Той милия и да не ми казва аз сама виждам,че не мога :D Пак пуфтя като парен локомотив! Малкият човек (юнак е :D ) надава яки шутове. Веселба!
Резултатът дотук - в петък (09.01) влизам в 9-ти месец и съм + 8,5кг (53,5кг). Коремчето е компактно и се чуствам що-годе във форма (като се има предвид състоянитето ми). Храната през цялата бременност до средата на 8-ми месец беше много чиста без да си го налагам. Сладко не ми се ядеше. Плодове хапвах по-малко, салати повечко :) Ударих го и на мръвки и бял хлаб ... е, ама мръвките бяха повече! :D
Туй то от мен. Стана много дълго :D Надявам се да успея да се възстановя сравнително бързо и да се започне със спортните занимания :) Засега стискам зъби нещата да са ок до края на месеца. Стискайте и вие! :)
Поздрави и хубава вечер, приятели! :)
Ех, че хубава новина :) Много се радвам за Вас :)
Пожелавам ти леко раждане ( секцио ) и бързо възстановяване, сладко пухкаво бебче на финала и прекрасни мигове после ;)
Пожелавам ти едно прекрасно бебе, точно като майка си. По готина бременна не съм виждала :)
Аааааааааааааааах, че хубавоооооооооооооооооо! Значи формуът чака още едно бебенце! Пожелавам ти мнооооого, мноооого лек остатък, наслаждавай се на последните дни. С малко късмет после идват още по-прекрасни дни! Чакаме новините и ти стискаме палци! Лелеле, колко хубаво, абе видя се, че форумът ще стане ала бБ-мама (Цвети роди септември, аз родих ноември, чакаме Радост и теб) :D Едно отборче ще завъртим, две на две - мъже към жени :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.01.15 18:35.
07.01.15
18:59
Прекрасно!
Всичко най-добро и от мен! :)
Благодаря на всички за хубавите думи! :* Ще докладвам какво се случва :D
Дива, зачервих бузите от твоите думи! :* Много си миличка! Стискам палци и на крачетата за вашето начинание! :))))
Карфичке, не знаех, че сме с толкова бебета във форума! Ми то чудно значиии! :D Да са живи и здрави всички бебоци!
П.С. : Твоя дневник колко съм го следила последните месеци, ако знаеш... :D Съпреживявах си тайничко :))
Хора, нещо безследно ми изчезват постовете , та се налага да ги пиша по 2 пъти. Странна работа :)
казано от June101 на 07.01.15, 19:48:
Карфичке, не знаех, че сме с толкова бебета във форума! Ми то чудно значиии! :D Да са живи и здрави всички бебоци!
П.С. : Твоя дневник колко съм го следила последните месеци, ако знаеш... :D Съпреживявах си тайничко :))
Рааадвам се, че някой се вълнувал от бременските ми исто(е)рии :D
казано от June101 на 07.01.15, 19:48:
безследно ми изчезват постовете , та се налага да ги пиша по 2 пъти. Странна работа :)
Грешката е моя, вместо да ти отговоря, неволно ти изтрих коментара, но са ти спрени личните съобщения и нямаше как да ти обясня. извинявам се за неудобството (blush)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.01.15 20:34.
Карфичке, наистина споделях вълненията ти :) Бременни трепети :D Чудни сте с малкото слънчице! Много ви се радвам! :)))
Мисля си,че вината не е твоя, защото и по-рано днес ми се случи :)) И да си го изтрила без да искаш, не е фатално :D
Брей, ново 20! Спрени?! ... Преди малко си писах с Димитър Михайлов на лични... Чудна работа! :D Ох, дано да не трябва пак да го тормозя :D
09.01.15г.
Минавам само да кажа,че ще се пръсна по шевовете вече ! :D Днес стартирам 9-ти месец и съм много щастлива. Пръскането обаче е факт... 2600гр бебе + води-моди и други неща + факта,че от 8 дена имам огромни затруднения с посещаването на едното място. Идва ми да си скубя косата вече. Сигурно е от повишените до неознаваемост хормони, които играят казачок в мен.
Чудя се каква “отвара” да си забъркам. Вече ми минават отчаяни мисли да набутам в блендера всичко що имам под ръка - кивита, круши, сливи от компот, зелени салати, люти чушки ... След това да взема да пийна и сок от кисело зеле. Още го нямам в нас, но ще си доставя. :D Моля се за едно рядко щастие :D
Ако някой има идея за спасение може да ми сподели :)
09.01.15
21:45
Аз имах проблем с ходенето до тоалетна някъде около 6тия месец. От тогава започнах да ям всеки ден по 1 с.л. Псилиум Хуск и от тогава всичко е ок. Подходящ е за бременни и е без особени изисквания в приема. Препоръчвам!
Аз имах проблем последните две седмици, ходех на два дни, което за мен е нетипично, защото съм еждневна. Не можах да го реша, докато не влязох в болницата, наблягах на течностите аз и така. Айде, малко остана! Между другото...не се предоверявай на ехографа - като ме приеха в спешното го измериха 3300, после, като решаваха дали да раждам естествено или секцио, заради установения в псоледния момент тесен вътрешен таз, го измериха 2700-800, а родих...3650! ‘зЕми тоя килограм отклонение!
Радост, мерси! Ще попогледна що е това чудо Псилиум Хуск , че не съм запозната :)))
Карфичке, не подозирах,че чак такива големи отклонения могат да дадат ехографите. Имам си едно на ум :D Силно се надявам да показва по-малко, а не повече :D Имаме да растем още до заветния ден :D
За течностите- и аз наблягам на тях. Като жаба съм станала.Много вода пия.Покрай проблемите с ходенето до “офиса” се наливам и със сок от домашен компот от сливи, ама нъцки ...
Нищо! Малко остана! :))) Обратното броене започна :D