16.01.15
14:09
Днес менюто не беше много стриктно , сутринта правихме рождения ден.
Закуска : омлет със бекон , гъби , спанак , маслини и чаша портокалов фреш.
Обяд -лешково - белгийски шоколадова торта с трюфели отгоре
Следобедната ще са вратни пържоли (blush)
След това аеробика , после един протеинов шейк
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 15.11.15 18:44.
17.01.15
21:16
Днес съм на стил ала мило дневниче........
Станах , или по - точно бях събудена от адските болки и мц.Хапнах 100гр цедено мляко и малко Линд 99% (също и Папаверин и Ибупрофен)
И понеже съм упорита нищо че ме поболваше , исках да си направим разходката - Светле , права беше! Ей така разходката и един вид “изгубването” беше много приятно и освежаващо (cool) На обяд хапнах бая кашкавал от мандрата + 1 варено яйце.После още разходки и една “бадемка” от лидл + шепа бадеми + 4-5 пекан.Стигнахме и до Клисурския манастир.
Към 6 се бях паркирала пред киното за “Седмия син 3д” (на който през половината време дремах , а през другата се чудех как беше името на актрисата която играе главната вещица) и като се прибрах в нас със главоболие и ме питат какво ми е казах да ме оставят , моля , боли ме главата и два часа съм гледала някакви дракончета ,вещици и динозаври как изскачат пред мен :D :D :D Последвано от една чиния с кафяв ориз и зеленчуци + консерва риба тон и това ще е за днес.
Също виждали ли сте човек да изпива 3л вода на екс и след това за по - малко от 30сек да изяде едно кисело мляко ? Еми бях прекрасна гледка :D Гадината баща ми винаги като прави ориз , боб , киноа - абе като цяло варива винаги му стават с по изострен и приятен вкус.Тайната била за сложи едно наистина люто чушле докато се вари...... и забравил да го махне.... и се падна на мен.......и сега съм в търсене на достойно отмъщение
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 17.01.15 21:19.
19.01.15
17:40
Вчера - разходки , излет...... храна горе долу преобладаваща от ядки....
За днес :
Закуска - 2 варени яйца , едно киви
Обяд - модифицирана руска салата , някаква наденица от село на скара , 50гр сирене краве
Следобед - 1 зелена ябълка , киви , портокал , лимон
Вечеря - цвекло и моркови , пил. гърди на скара към 150гр
Тренировка - час аеробика
*увеличавам плодове !
*нещо към дамите (и не само) Откъде си купувате спортни дрехи (клинове , спортни сутиени.... тн) Голяма страст са ми и трудно си намирам раздвижени модели...... освен обичайните найк , адидас , пума.......поръчала съм от lululemon….
Прекрасниците в класа по аеробика ми казаха че най-най удобно се тренирало със стари патъци и нещо памучно - е не ми се получи на мен определено.
казано от Сия Емилова на 19.01.15, 17:40:
*нещо към дамите (и не само) Откъде си купувате спортни дрехи (клинове , спортни сутиени.... тн) Голяма страст са ми и трудно си намирам раздвижени модели...... освен обичайните найк , адидас , пума.......поръчала съм от lululemon….
Прекрасниците в класа по аеробика ми казаха че най-най удобно се тренирало със стари патъци и нещо памучно - е не ми се получи на мен определено.
Mizuno, Roxy.
H&M също имат някаква спортна серия.
Ако ти се занимава с поръчка от Англия, на този сайт има голям избор: http://www.sportsdirect.com/
19.01.15
21:20
казано от Petia Nedelcheva на 19.01.15, 19:38:
казано от Сия Емилова на 19.01.15, 17:40:
Прекрасниците в класа по аеробика ми казаха че най-най удобно се тренирало със стари патъци и нещо памучно - е не ми се получи на мен определено.Mizuno, Roxy.
H&M също имат някаква спортна серия.
h&m тъкмо вчера купих една горница тип outdoor - ми сладко е цветово и надявам се да ми върши работа.
Иначе другите сега ще ги проверя (sun) мерсаж за предложенията :)
И само да добавя че от на Теранова спортната колекция съм най - недоволна - взех си един топ заради приятния му цвят и след 3 прането беше поне 6 тона по -светъл.
казано от Сия Емилова на 19.01.15, 21:20:
.......поръчала съм от lululemon….
Такива ли си поръчала? :D :D
Не че имам нещо против марката, ама станаха нарицателни в последно време.
20.01.15
10:11
Много ми е чужда манията по маркови дрехи. Никога не бих купила нещо специално за тренировка. Не ми се връзва потта, мръсотията и ръждата със скъпа дрешка. Просто режа ръкавите на стара тениска и така. Ако ми видиш клиповете как тренирам, сигурно ще припаднеш. ;) Спортни сутиени - от 2-3 години нося всеки ден на работа, не съм слагала сутиен с банели и чашки. Най-обикновени за 5-6 лв вършат много добра работа. Най-добре да са без подплънки и с презрамки на Х :)
Аз пък обичам хубавите дрехи за тренировка, обаче не съм склонна да заплатя 200 лв за клин на този етап. Имам по-добри идеи за влагане на средства. Лулулемън, извинете ме, какъвто и модел да измислите, цените ви са неоправдано високи. ;) И прекалено агресивно се налагат на хората занимаващи се с йога. За качеството не мога да коментирам, не съм ги използвала...но като модели не ме впечатляват.
ПП: Друг е въпроса и къде тренираш с въпросните дрешки. Не върви да разцъкваш с екип за общо 500 лв във фитнес, където тренировката струва 2, и където и да се опреш, рискуваш да ги разкъсаш или да ги намажеш със смазката от машините. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 20.01.15 12:12.
20.01.15
15:17
казано от Маргарита Манева на 20.01.15, 09:11:
казано от Сия Емилова на 19.01.15, 21:20:
.......поръчала съм от lululemon….
Такива ли си поръчала? :D :D
Не че имам нещо против марката, ама станаха нарицателни в последно време.
Еее това ме уби , честно :D :D :D Хилих се като идиот в часа по философия :D
Иначе имам опит със спортните сутиени на Лулулемън.Първия ми го донесоха като подарък , втория вече аз си купих - мнооого са удобни специално за човек с малка гръбна обиколка като моя милост.Хубав спортен клин може да се закупи отвсякъде и не за много.
20.01.15
17:47
Да дам отчет и за днес.
Закуска : 150гр цедено кисело мляко със спирулина и какао
Закуска : 40гр ядки микс - бр. орех , кашу , орех
Обяд : червена леща 2 купички , 50гр домашна руска салата , 100гр кашкавал
тренировка
Следобед - ябълка + протеин
Вечеря - пълнозърнести макарони със много яйца , извара , сирене.....
Тренировка - присъединих се към бившата ми група по лека атлетика за една тренировка час и половина......от всички простотии които съм правила това че се отписах от леката атлетика като чели оценявам като най - голямата.На такава дисциплина ме научи.....
21.01.15
12:37
Тоя максимализъм ли , какво ли е някой ден ще ме довърши честно!!!Една седмица съм на тръни за оценки , оформяне и за какво ? 2лева!!!!!!! Разликата от 5,90 до пълен отличен е точно два лева , а аз си късам нервите......
Храна днес :
Закуска - 100гр цедено мляко със спирулина и какао + 10гр орехи и 20гр шам фъстък + 3-4 пекан (дояждах тези на свършване)
Обяд (рано , към 11 и нещо) - купа леща , салата кисело зеле , 2 яйца
Следобед - портокал , по късно и макарони малка порция
тренировка
Вечеря - същото като обяда
22.01.15
18:22
Отчет за днес.
Закуска : 150гр цедено мляко със какао и спирулина , киви
Закуска: шепа сурово кашу , шепа бразилски орех , тиквени семки
Обяд : 3 варени яйца + червено цвекло и морков
Следобед : зелена ябълка полята със лъжичка лешников тахан
тренировка
Вечеря : пилешка пържола , салата кисело зеле , купичка червена леща
Тренировката беше пак при групата на лека атлетика - час и половина
Официално започват рождените дни (нали тази година празнуваме пълнолетие (giggle) ) и вземането на шофьорски книжки. Утре е първия повод
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 22.01.15 18:24.
23.01.15
14:35
Отчет за днес :
Закуска - палачинки(2 яйца,1 жълтък , к. мляко ,кокосово брашно) с малко тахан и мед
Закуска - 50-60гр цедено мляко
Обяд - пилешко бутче + 1/2 варен картоф +30тина зелени бобчета
Следобед - 1 голям портокал и няколко бразилски ореха
тренировка
Вечеря - салата китайско зеле и морков , пилешко бутче
*предвиждам си и един портокалов фреш с малка водка за довечера (аа как предпочитам червено вино....)
Тренировка - аеробика
*Гледали ли сте “Как се започнах с майка ви” и теорията на Тед за маслините (нещо беше единия да обича , а другия не и да му ги дава) :D Еми аз си търся бъдещия любим да обича белтъци :D За маска за коса ми трябват 4-5 жълтъка и останалото правя на омлет и се мезнах на тати , ама той пък взе че се усети :D
24.01.15
14:05
Дублиран пост :)
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 24.01.15 14:06.
24.01.15
18:00
За вчера - не ми се събра и малка чашка водка , беше ми много(мноооого) спиртна.Торта - тц.Танци и викане - hell yeah (rock) Към 1 си бях вкъщи, че чалгата в дискотеката вече щеше да ме довърши.Нещо хич нощния живот не ми е на сърце - не пуша , пия само чашка вино и като ми надуят азис се изнасям с двеста :D
Менюто : (съмнах към 10)
Закуска : 1 ябълка
Обяд : 2 яйца на очи с кокосово масло , варен зелен боб
Следобед: 20гр кашу и бр. орех и г/д 50гр кашкавал
Вечеря : пълнозърнести спагети със сос болонезе и теУешко :D + китайско зеле + авокадо
След вечерята : евентуално още 50гр кашкавал
Тренировка : 1 и 20мин тенис
пътечка с наклон , скрипец , bicep curl , push press , кофички , това където стоиш на два дъмбела и повдигаш - всичко по три серии , 8 повторения
Мерих се във фитнеса преди трен - 49кг :( минус 2см съм навсякъде - талия ханш , гръдна обиколка :( само в ръцете имам сантиметър и половина нагоре.Пресата е що годе добре
И въпрос - в какво си държите ядките - тези които хапвате през деня ? В пликчета ми е неудобно , а толкова малки кутийки не съм виждала , а ще ми трябват.
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 24.01.15 19:10.
казано от Сия Емилова на 24.01.15, 18:00:
И въпрос - в какво си държите ядките - тези които хапвате през деня ? В пликчета ми е неудобно , а толкова малки кутийки не съм виждала , а ще ми трябват.
Продават се едни много малки кутийки за фризер, може би ще ти свършат работа. Иначе аз си ги нося в пликче.
25.01.15
11:50
казано от Дили на 24.01.15, 19:42:
казано от Сия Емилова на 24.01.15, 18:00:
Продават се едни много малки кутийки за фризер, може би ще ти свършат работа. Иначе аз си ги нося в пликче.
Ще проверя по домашните потреби утре :) другата идея която ми хрумна снощи беше от супер мини бурканчетата на Олинеза.И също да проверя по детските магазинчета.
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 25.01.15 11:51.
25.01.15
12:54
3 часа въртене и много разпокъсан сън като цяло.
Храна :
Закуска : ябълка
Обяд : свински врат пържола , няколко шайби лук , китайско зеле с морков
тук ще е тренировка
След нея : шейк от банан , бадемово мляко , канела , протеин (това го сънувах , честно! )
Вечеря : свински врат пържола , китайско зеле , половин авокадо
Водата не я пиша вече , защото всеки ден въртя 1,5л до 2л.
Тренировка : комплектоваха ме с един фоум ролер , та ще разтегна + 20мин скачане на въже + да отработя комплексите от аеробиката
Като ми върнат бележника тези дни мисля да направя нещо сладко и здравословно , в тая къща никой друг не се сеща.Една дружка от Испания ми каза че стават божествени браунита от: 2 чашки настъргана на ситно тиквичка , 1 чаша мусковадо , 2 яйца , лъжица ванилов екстракт , 4 с.л какао и за заливка - 1/4 чаша ф. масло , разтопен черен шоколад и 2с.л кокосово масло.
26.01.15
14:07
Note to self : измисли си даже и невярна причина да те оформят за втори срок по - рано.Примерно в началото на юни , щото просто психически ми идва в повече как сульо и пульо си дерат гърлата от молене за оценки и най - демонстративно обсъждат моите. Честно , най , НАЙ големият ми осъзнат страх е да попадна в редицата на големия куп неквалифицирани кадри , които просто са се набутали някъде ей така да учат нещо.
Храна :
Закуска : 2 варени яйца
Закуска : зелена ябълка
Обяд : 2 телешко - билкови кюфтета на скара , китайско зеле
Следобед : 50гр кашкавал , портокал
тренировка
Вечеря : :( пълнени чушкии със кайма и киноа , китайско зеле
Течности : първото ми кафе за 2015 (blush) , 1л зелен чай , 1л вода
Тренировка : аеробика
*Не знам защо , ама имам някаква непоносимост към 14 февруари - с гадже , без гадже все тая :D мразя цветя , с плюшени играчки са ме заринали , дискотеките тогава са трагедия тип колаборация между : “поздрав за влюбената двойка У и Х” и “сега за всички необвързани дами”. Най - хубавия св. Валентин ми беше когато до следобед не знаех какъв ден сме и с приятеля играхме пейнтбол.
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 26.01.15 14:16.
27.01.15
13:31
Направих едно добро дело.... почти (blush) малко по съвета на Кольо Пияндето :D Една не толкова любима съседка която се вайкаше гласно че ел. кантарът й е сдал багажа - еее получи новвв :D имах си един много стар червен в стаята и хайде от мен да мине.
Храна :
Закуска: 2 яйца/без един жълтък/ 40гр домашен слънчогледов хляб с 30гр бри
Закуска: 50гр макадамия + 4,5 бадема
Обяд : китайско зеле , пълнена чушка с киноа и св. кайма
Следобед : портокал , киви , лимон
Вечеря : цвекло с моркови , от същата гадна чушка , може и две.
Да си изкажа и за вчера прегрешението :D - някъде към 9 вечерта - сирена (blush) бри , камембер , ементал и още едно.... и горгонзола... по малко ама ми се събраха сигурно 200гр общо. Ама хич не съжалявам - ядеше ми се - ядох.
Тренировка : ПРЕзаписах се в групата по лека атлетика - в дните които съм свободна
*Заредих с авокадота , киви , портокали , ч. цвекло , китайско зеле , кокосови орехи , ядки като за две седмици и за първи да видя при мен сладки картофи.
28.01.15
12:54
Вчера вечерта(до късно бодърствах) 15тина бадема , по - късно малка ябълка.
За днес :
Закуска : 60гр кисело мляко , 20 орехи , лъжица к стърготини
Обяд : 3 бъркани яйца със сирене , ч. цвекло и морков
Следобед : портокал , киви...
Вечеря : пилешки гърди на тиган между 150-200гр , китайско зеле , 1/4 авокадо
*закуската е малко защото станах късно , час преди обяда и нещо лекичко исках
Тренировка : аеробика (вече и бърпита се учим да правим за време)
*За сега съм събрала скромните 5 шоколада подаръци , чакам да видя до април колко ще станат :D Казаха ми, че си играя с дявола като си ги държа в стаята - а не бе , във сейфа при пушките ще ги сложа :D
*
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 28.01.15 12:58.
29.01.15
12:58
Храна :
Закуска : 250гр кисело мляко със спирулина и какао , зелена ябълка , таханов-халва десерт 40гр(lidl)
Помежду другото : бяло фрапе без захар
Обяд : пиле по врачански 200гр + салата сладък картоф със червен лук и ч. пипер 150гр
Следобед : портокал
Вечеря : 200гр пиле , салата китайско зеле и морков
Тренировка : не
*Голяма простотия направих след вчерашната да не хапна поне малко въглехидрат , сутринта се събудих притеснително озверяла.
*Пия си хапчетата с екстракт от жълт кантарион (ремотив)
*Днес имам повод да се гордия със себе си поне малко от гледна точка на хранене Наистина съм много , много , много притеснена. Стомаха ми е на топка , пулса ми е бая учестен и общо взето на тръни. Днес или по точно до сега тече важно събитие , което ще ни определи бъдещето за години напред и то не в добрия смисъл.
30.01.15
20:34
Многоооо......бърз ден. Със ставането да си взема бележника , баща ми ме извика да палим за София акумулатор да сменя , през Метро да минем , малко и в мола се поразходихме , че и се бях паркирала 15 мин преди да започне аеробиката в родния град та нямах извинение да не ходя.
Закуска : 100гр цедено мляко със какао и спирулина
Обяд : салата китайско зеле , морков + 150гр пилешко
Следобед 1 : 30гр ядки - кашу , орех , бразилски орех
Следобед 2 : портокал
тренировка
Вечеря : 100гр от домашния ни слънчогледов плнозърнест хляб + омлет със чушка , гъби , лук
Вода : тревожно малко 0,900мл :( (на косъм съм да отидем на лекар - просто НЕ мога да задържам вода - все пак докарам ли до 1,500 съм през 20 мин до тоалетна , а да търпя и дума да не става , което по време на път не е приятно и за мен и за шофьора)
Тренировка : също тревожно измъчена аеробика 1 час - креатин след нея
Много исках от Метро да си взема драконов плод , амаа....... 9лв за бройка. А реално ядливата част остава малко повече от киви
казано от Сия Емилова на 30.01.15, 20:34:
Много исках от Метро да си взема драконов плод , амаа....... 9лв за бройка. А реално ядливата част остава малко повече от киви
И без това тези, които стигат до нашия пазар са неузрели и спаружени, няма да добиеш никаква идея за истинския им вкус. А драконовия плод е УНИКАЛЕН! Особено този, който отвътре е отровно цикламен. (inlove)
30.01.15
21:35
казано от Маргарита Манева на 30.01.15, 20:46:
казано от Сия Емилова на 30.01.15, 20:34:
И без това тези, които стигат до нашия пазар са неузрели и спаружени, няма да добиеш никаква идея за истинския им вкус. А драконовия плод е УНИКАЛЕН! Особено този, който отвътре е отровно цикламен. (inlove)
Миналата година в Бургас имаше и тогава опитах... хубаво е амаа....... си пожелавам да имам шанса да опитам този който ти описваш Марги (sun)
Същото и с мандарините - в Испания за 5 дни изядох промишлени бройки - ама те вкусни , сочни , сладки , с кеф да ги ядеш. Този от тук - тц нищо общо.
казано от Сия Емилова на 30.01.15, 21:35:
Същото и с мандарините - в Испания за 5 дни изядох промишлени бройки - ама те вкусни , сочни , сладки , с кеф да ги ядеш. Този от тук - тц нищо общо.
Аз имам една мандарина, която стои вкъщи от началото на декември. До момента, в който се преместихме от Плевен, изобщо не се беше променила на външен вид...само на пипане беше малко “стафидясала” от вътре, иначе кората и е като нова! :D Не знам с какво ги обработват тези мандарини, обаче ми се отядоха. Като цяло, предпочитам да ям плодовете близо до района, в който живеят. Въпреки че цитрусите би трябвало да идват от не-толкова далеч, ама...
Папая, ананаси, банани, манго, и други екзотични плодове спрях да си купувам откакто разбрах какъв е истинския им вкус. Ако пак имам възможност да ги ям в местообитанието им - супер, дотогава, ще си карам на каквото предлага местното производство. :)
01.02.15
22:05
Ох пиша го този пост за трети път :( Обобщавам всичко на бързичко
За вчера:
Закуска: 40гр домашно тирамису
Обяд: купичка червена леща + сандвич с 1/4 авокадо , 100гр пилешко филе + китайско зеле
Следобед : палачинки (3 яйца , кисело мляко , кокосово брашно)
Вечеря: омлет с 70гр сирене , гъби , лук + червено цвекло и моркови
Тренировка - не (имам едни 12км разходка ако се считат)
За днес :
Закуска: 1/2 купичка кисело мляко 3,6% + киви
Обяд: 3 яйца на очи в кокосово масло + купичка леща + зелева салата
тренировка
Следобед : 50гр бри , портокал , киви
Вечеря: (tmi) 3 не малки парчета руло със свинска кайма , яйца , гъби , морков , грах + салата с кълнове (не знам какви)
Че не ми беше достатъчно ометох още 50гр кашкавал и още толкова пилешко филе
Тренировка - стълби 30мин HIIT + корем
*Поне открих причината да съм толкова гладна - Инфлуцид :@ вчера и днес си взех по едно хапче че в София такъв вятър ме брули 40мин и като превенция. Е не съм настинала , само гладна
02.02.15
21:21
За днес :
Закуска : 1/2 купичка кисело мляко + ябълка
Закуска : 40гр кашкавал , шепа тиквени семки
разходка с колелото 1 час
Обяд : 2 парчета свинско руло + зелева салата + 1/2 купичка леща
Следобед : бананов шейк (банан , бадемово мляко , протеин и става перфе ако добавите киви)
тренировка
Вечеря : пица (blush) блат с царевично брашно , отгоре доматен сос , пилешко филе , пармезан , маслини , чубрица - 4 парченца 4 на 5см
Тренировка - аеробика
Няколко извода за себе си :
1. С две хранения преди обяд ми е най - добре.Като тръгна на у-ще задължително ще хапвам ядки към 10 и 30.
2.Противно на очакванията ми , млечните (не тези от магазина и без краве мляко) ми се отразяват просто прекрасно.Много хора още преди регистрацията ми във форума ме наплашиха че били вредни , не се сваляло с тях в менюто . Може и така да е , не отричам , но аз доказано нямам лактозна непоносимост/нетолерантност и засега виждам само ползи - краве сирене , бри , кашкавал , кисело мляко.
03.02.15
19:00
За днес :
Закуска : 200гр кисело мляко със какао и спирулина + киви
Закуска : 40гр кашкавал + 4 черни маслини
Обяд : омлет (1/2 сирене и лук , 1/2 бекон) + червено цвекло и морков
Следобед : 30гр ядки - бадем , кашу , бр. орех
Вечеря : ;( крем супа със броколи , картоф , морков , лук :( + малко авокадо + зелева салата
Тренировка - 4км крос и 6 кръга с по 15 повторения от :
burpee
wall squat(30 sec)
V - ups
*Ама много не ми се яде предвидената вечеря , но нещо нямам сили да стана и да си сготвя.Тренировката беше жалък опит да ми мине главата и да се поразсъня.Пълен парцал съм днес , че и утре ми свършва ваканцията..... И майка ми реши че съм изглеждала болна и пребледняла и ми направи супа...... мразя супа :D :D
*ето една супер полезна картинка , остава и да е вярно
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 03.02.15 19:03.
04.02.15
14:49
Мдаа вчера вечерта бонбонии......4 Фереро..... мама получи един от тези декоративните букети с бонбони и много ми се усладиха. :D Даже ми светна че една от тортите за рд-то (а те ще са минимум 3 :D) ще е Фереро Роше....
Отчет за днес :
Закуска : палачинки (150гр ябълка , 2 яйца , канела)
Закуска : 30гр ядки - кашу , бадем , бр. орех
Обяд : паничка от крем супата , зеле на фурна със 150гр пилешко
Следобед : голям портокал и 200гр кисело мляко
Вечеря : червено цвекло и морков + зеле на фурна със 150гр свински врат пържола
Тренировка - аеробика (вече подскачам с 10кг гири общо (blush) )
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 04.02.15 16:40.
05.02.15
14:23
Вчера вечерта - 1 варено яйце и 3 черни маслини.
От 4 стабилни хранения ги разпокъсах на 6.Гладна съм - ям. И пмс-то играе роля за повечкото апетит в момента.
От днес :
Закуска : 2 варени яйца + зелена ябълка
Закуска : ядки 30гр - кашу , бадем , бр. орех
Обяд : (tmi) вид омлет по врачански+ телешко кюфте + 50гр пил. филе
Следобед : 200гр извара пасирана със горски плодове
тренировка
Вечеря : италиански пълнозърнести макарони със сметана , хайвер , още някакъв сос - най много 200гр
Тренировка - 1 и 30 лека атлетика
Важен въпрос - Има ли голяма разлика между едро и фино смляния лешников тахан ? Мисля като преди да хапвам по една лъжичка сутрин към закуската.
06.02.15
17:06
Много много смотан ден.Вдигнаха ме в 4 да бием 3 часов път по Пловдив.Нямах време да си взема или приготвя нищо. И за късмет маршрута ни не включваше бензиностанция на ОМВ да си взема протеинов бар.Плюс други екстри - пилиха ми на главата че ядките (само тях имах наготово) видиш ли били за мезе , а не да си хрупам като катеричка по пътя.Менюто еее... хайде бива - пуснах поръчка за барчетата да си имам няколко че свършиха и не е зле да убедя домакинството че от предварително сварени яйца никой не е пострадал.
Закуска 04:00 - 200гр кисело мляко и боднах няколко макарона
Закуска 10:00 - 30гр ядки микс
Обяд 12:00 : сандвич царевичен хляб и пилешко филе
Следобед 15:00 : 100гр извара пасирана с горски плодове(толкова беше останала от вчерашната) + 30гр ядки
Вечеря : 19:30 : свинска вратна пържола , салата кисело зеле и салата ч. цвекло и морков
Тренировка - аеробика от 18:20
И ще си легна в 9.
08.02.15
11:44
Отчет за вчера - от аеробиката онзи ден имах страшна мускулна - инструкторката ни сцепи от упражнения и комплекси.И събота го дадох почивен - и откъм тренировки и откъм храна.Отидох си на село да видя баба и дядо за повече време от едно кафе. Лежерно и спокойно изкарване - като движение разходих кучето едни 20км да се натича горкото , много енергия има.Направиха ми най най вкусния боб който бях яла до сега (H)
Храна за 07.02
Закуска : кисело мляко 200гр с какао и спирулина
Обяд : паничка боб + 40гр слънчогледов хляб + 100гр домашни мезета - нещо си + салата брукселско зеле на фурна(10тина)
Следобед : 150гр кашкавалена извара
Вечеря : 2 панички боб (blush) + 100гр от мезетата + китайско зеле
Отчет за днес :
Закуска(късна) : 100гр извара + портокал
Обяд : телешко - билкови кюфтета на скара , шайби лук + китайско зеле
Следобед(рано) - 20гр бадеми
тренировка
След нея : шейк банан , бадемово мляко , протеин....
Вечеря : омлет (3 яйца , сирене , чили) + ч. цвекло и морков
Тренировка : имам да отработя всички комплекси от аеробиката (15мин) + скачане на въже 15мин + един много готин комплекс за корем - всяко по 20 повторения , между 3-4 кръга:
Ab drag
1min plank
dumbell push up
aerobliques
09.02.15
12:01
Отидох за 4 часа на училище и се връщам бясна :D Даже посещението при зъболекаря сега май ще ми е по - приятно.
Храна :
Закуска 09:00 - 100гр извара , ябълка с ф. масло лъжичка
Обяд 11:30 - 2 яйца на очи , 200гр варен зелен боб , китайско зеле
Следобед : портокал , 30гр ядки - бадем , кашу , бр. орех
тренировка
Вечеря : сандвич - дом. слънчогледов хляб с 100гр пилешко филе и кашкавал
Преди лягане(задължително ще огладнея) - 1 варено яйце
Тренировка - 1 час аеробика
09.02.15
12:15
Баш една плочка се е показала да ти кажа хаха
09.02.15
17:45
Дами да ви споделя нещо.Аз лично имам отвратителен предменструален синдром - нечовешки апетит , едни такива смени на настроения , задължително един ден главоболие и още.... НО апетита най ме убива - постоянно ми се яде нещо и въпреки че не посягам към шоколада (или ориза :D) просто защото имам самоконтрол пак е едно стоене на тръни..И много пъти съм чела във форума че и други ги мъчи.
Та през последния месец всеки ден пия жълт кантарион запарка.Ами доволна съм - главоболието този месец ме пропусна и най важното апетита..... нормален е :D Мога да си хапвам режимно и без само мисли за ядене да ми се въртят в главата.
10.02.15
13:46
Отчет за днес :
Закуска : 150гр кисело мляко с дом. сладко малини , варено яйце , късче дом. слънчогледов хляб
Закуска : 30гр ядки - бадем , кашу , бр. орех
Обяд: 150гр пилешко бяло месо + 1/2 варен картоф + 30гр от хляба
Следобед: 100гр извара
Вечеря : 150гр пилешко бяло месо + китайско зеле + 1/2 варен картоф
Тренировка : 40мин федербал ако се счита (blush) , а вече истинската ще е лека атлетика следобед.
*днес реших да вдигна въглехидратите , просто усещам че имах нужда от такъв ден.А хляба ни е просто прекрасен.Разправия е правенето , ама много ми харесва - за 100гр - 30/въглехидрати , 10/белтъчини.
11.02.15
14:07
Добавям и часове към храната :
Закуска 07:00 - oмлет(2 яйца , 100гр извара , 100гр бекон + чили) + 1/2 портокал
Закуска 12:30 - 30гр ядки - бадем , кашу , бр. орех
Обяд 15:00?? - пилешко мяло месо 150гр + ч. цвекло и морков
Следобедна 18:00 - 1/2 портокал и ч.л тахан
тренировка : аеробика
Вечеря : свинско (домашно) 150гр в йенско стъкло + китайско зеле
*малеее , тоА омлет ме държа до 12 сигурно :D сутринта ставам - супер малко извара останала...... яйцата сварените изчезнали подозрително....бекон през живота си не съм правила на тиган.... и дойде гениалната идея да смеся всичко заедно :D