19.02.15
13:21
Как си приготвяш овесените питки, че чак ми се прияде като ги видях :D
:D
Здравей, Daniel :) Радвам се, че ти изглеждат добре.
Има много рецепти, по-вкусни от моите импровизации, със сигурност. :)
В купичка чуквам яйца и разбивам. Може да се капне малко прясно/кисело мляко или течна сметана. Следват овесените ядки, които са на око - до получаване на по-гъста смес, от тази за палачинки. От там нататък овкусяването е въпрос на избор. Стафиди, канела, ванилия, кокос, мед/подсладител/захар, малко пасиран банан/ягоди...може и настъргана ябълка, предполагам. Или солен вариант с извара/сирене, сусам, кимион...и т. н.. На едни сложих 3 в 1 при липса на продукти, хах. И аз се чудя още как да ги правя. Но основата е ясна.
По-лесно ги обръщам като малки питки, от колкото като палачинка. Загребвам с голяма супена лъжица и слагам по 4-5 в тефлонов тиган без мазнина.
Поздрави!
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване - без.
Храна:
7.30-9.00 - (coffee) + сметанка
9.30 - (coffee) + 1 яйце + 30гр овес + 15гр сирене крема + 20гр шоколадов десерт
12.00 - 130гр свинско + 15гр кашкавал
14.00 - 1 бонбон
18.30 - 130гр пилешко + 15гр кашкавал + 30гр хляб Бонус (beer)
Около 1250 ккал: пр - 95гр / м - 65гр / в - 65гр
Става храната. Без десерта и бонбона щеше да е екстра, камо ли ако бях добавила и малко зарзават.
Мисля, че задникът ми е по-заоблен в последно време, което май не е съвсем грозно, хах.
Пълна скръб днес. След падането на рекламата е пустиня - никакви поръчки! Дано да е само днес така :(
Ще се рекламираме - нЕма начин. Междувременно ще си оправя разни неща, за които не ми остава време иначе.
Един компресор мъкнах в Еконт и от там скочиха “има ли още, че да помагаме”, а колежката вика “то и да има тежки, тя е яка” - “това го знаеме” :D
Прибирам се и заварвам бъркотия + разни еуфоризирани индивиди - едното реве и иска да го свържа с приятелка по скайп, а другото дири цигари и проявява желание да си пържи кайма...FTW :D
Както и да е - утре ще си купя зеленчуци :)
Хубава вечер :)
Мнението беше редактирано от Мая на 19.02.15 21:26.
19.02.15
22:17
Ще пробвам в събота твоята рецепта да видя какво ще сътворя :D иначе относно дупето, какво по хубаво от това :D
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване - без.
Храна:
9.30 - (coffee) + 1 яйце + 30гр овес + 15гр сирене крема + 1 бисквитка + 1 бонбон
12.00 - 120гр пилешко + 20гр кашкавал + 20гр луканка + 30гр хляб Бонус
14.00 - 1 бонбон
18.30 - 100гр пилешко + 10гр кашкавал + салата айсберг (beer)
Около 1150 ккал: пр - 80гр / м - 60гр / в - 60гр
Мъртвило днеска и подозирам, че не е от падането на рекламата. Депресия ме налегна направо - едно позвъняване за дяня и човекът каза, че има грешка :D :( Не е било такава пустиня...и други се оплакват.
Както и да е - свърших си разни нещица там.
Утре ще се разведря с малко шопинг :) Дрешки, това-онова, хаха.
И гръдно раздвижване!
Зор видях, докато разбера как да не пуска само пяна тая “бъчва”, хах.
20.02.15
20:32
Вие жените и тая мания по шопинга :D на една жена и дай пари и я остави в мола :D
казано от Daniel Stanev на 20.02.15, 20:32:
Вие жените и тая мания по шопинга :D на една жена и дай пари и я остави в мола :D
Обикновено се губя в мола и съм ходила в подобни около 4-5 пъти - ескалаторите са стресиращи :D Нали правя тЕло и требе да го облека прилично, хаха.
Иначе си прав...това с шопинга си е мания и не само при жените. Ще разтоваря повече с тренировката, вероятно :)
Ставане - 9.00ч
?! кг
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х13кг
2 - пулоувър - 3х7@14кг
3 - флайс - 3х7@2х9кг
4 - преден клек с дъмбели - 7п@2х12кг
лицеви - 15п@СТ
х3
Храна:
9-10.00 - (coffee) + сметанка + 20гр десертче
10.00 - раздвижване
11.00 - 50гр пилешко + 20гр кашкавал + 30гр хляб Бонус
16.00 - 100гр пилешко + 50гр луканка + 15гр кашкавал + 60gгр хляб Бнус (beer)
18.30 - 30гр овесена питка (beer)
Около 1100 ккал: пр - 70гр / м - 60гр / в - 65гр
Малко вдигнах килата на пулоувъра - то на това упражнение може и доста повече. До колко е ползотворно самото движение е друг въпрос - да има там :D
Храната не е много добре, но прегадняла налетях на налчни източници.
Наготвила съм си за тия дни - пилешко, питки, кладница...
На пазар така...разтоварващо - закупих си много яки пуловерчета на разпродажба / някакъв странен лак за нокти, който прави релеф, хаха / клин...вероятно за вкъщи / харесах си обувки...
Свежо :)
Утре гръП!
Ставане - 8.30ч
?! кг
Раздвижване:
1 - едностранно гребане - 3х7@18кг
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х12кг
3 - широко гребане - 3х7@2х12кг
4 - гребане с щанга - 3х7@27кг
5 - тяга( широк успореден хват) - 3х7@32кг
Храна:
8.30-9.30 - (coffee) + сметанка + 20гр десертче
10.00 - раздвижване
11.00 - 100гр овесени питки + 20гр топено сирене + 20гр луканка
14.30 - 70гр пилешко
17.30 - 30гр овесена питка
18.30 - 120гр пилешко + 30гр кашкавал + салата айсберг с капка зехтин и лимон (beer)
Около 1100 ккал: пр - 80гр / м - 55гр / в - 60гр
Слабо раздвижване за най-важната мускулна група, но да не е без хич. Гърбът ми не е изоставащ, ама си му трябва сериозно внимание.
Поддържам към момента, така или иначе.
Храната - с тия питки ми е малко сложно да смятам макрота/калории - не е зле да замервам овеса. На око според теглото на опаковката го гледам...
Имаше и пресен зарзаватец, което гордо си отчитам.
Във Фантастико има прИмоция на плешка - не е лоша.
Нещо съм се зарибила по тюркоазения цвят и от там да го комбинирам с лилаво. То мижавият ми татус е в синьо-зелено + лилаво, провокиран от молива ми за очи от време оно, като предпочитан. Взех си и лилав молив да ги съчетая някак.
Пфф...няма поръчки и полудявам, избивайки ме на безумия...ноктите си лакирах в два цвята...
Иде ми да се обеся на нЕкой телфер :D
Правих “сладки” овесени питки, че и на наш’те им станаха интересни...заринах се с питки вече, хах.
Утре бодро и оборотно!
Лека вечер :)
Мнението беше редактирано от Мая на 22.02.15 21:24.
22.02.15
21:41
Станала си специалистка с овесените питки всякакви разновидности, можеш и книга с рецепти да напишеш :D
Хаха, ама те не са кой знае какво - не ги овкусявам добре...и въпреки това прекалих с тях :D
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване:
1 - бицепсово с дъмбели - 3х7@2х11кг
2 - повдигане встрани - 3х7@2х9кг
3 - едностранно трицепсово зад врат - 3х7@8кг
Храна:
9.30 - (coffee) + 3 сладки овесени питки + 1 бразилски орех с бая шоколадова глазура
11.00 - 100гр пилешко + 3 солени овесени питки + 70гр задушена гъба кладница
18.15 - раздвижване
19.00 - 120гр пилешко (coffee)
Около 1300 ккал: пр - 90гр / м - 60гр / в - 100гр
Не навиквам на тия кила - тежат си. Да не кажа, че при трицепсовото с лявата ръка съм на страх, хаха.
С тия питки се олях :( Ще стана 60 кила, хаха. Трябва да замеря какво/колко слагам с точност.
А за бразилския орех...нещо ми се въртеше в главата макадамия и не се усъмних в огромното шоколадово топче...бая глазиран орех, хах.
В работата си пустее. Качвам обяви в бившия продавалник, складовата е точна до стотинка за счетоводството, от скука си направих селфи :D
Ще пускаме рекламата тия дни, но мисля, че просто моментът е изключително слаб.
Май не си личи особено гримът, преливащ от тъмнен тюркоаз в лила :D Полудявам, хаха
Мнението беше редактирано от Мая на 23.02.15 21:52.
Мерси, Кико (sun) Те не се виждат много цветовете, ама карай...не е кой знае каква философия :)
Ставане 6.45ч
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
7.00-9.00 - (coffee) + сметанка
9.30 - (coffee) + 2 сладки овесени питки + 1 шоколадов бонбон с бразилски орех
12.00 - 100гр свинско + 2 солени овесени питки + 70гр задушена гъба кладница
15.00 - 1 шоколадов бонбон
19.00 - 100гр свинско + 30гр кашкавал + салата от спанак/маруля/морков/зехтин и лимон (beer)
Около 1200 ккал: пр - 85гр / м - 60гр / в - 75гр
Днес - свежо :)
Определено си починах тия дни с по-малко работа. Дори и по-малко сън ми стига, ама полудявам - не може така! Клиенти и неразбории много изцеждат, но си ми липсва това...па и кинти трябва да се въртят!
От утре се почваме с рекламата, а и очаквам март да избухнем! Дано...
Възползвах се от ранното ставане и отидох да ги проверя тия здравни. НАП?! отваряли в 9, та си чаках. Не разбрах най-важното, разбира се, хаха - трябва да се плати 3 години назад или от 01.01.2012 година?! Няма да им плащам сега! 8 месеца са, а след 5 ще имам за 3 да давам пари...ако е 3 години назад. Много съм боса в тия среди и си изгубих времето днес - поне попълних някаква декларация грешно( без да искам) и си я прибрах, защото не ми разясниха “тънкия момент” :D
Тия дни ще раздвижа рамо/крака нещо.
И по-умерено с питките и храната, че са набъбнали бедрата :D
Лека и спокойна вечер :)
Супер-мега здравословната ми вечеря, хаха. Ти да видиш - суров спанак!
Ставане 7.30ч
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
7.00-9.00 - (coffee) + сметанка
9.30 - (coffee) + 2 сладки овесени питки + 1 шоколадов бонбон с бразилски орех
12.30 - 100гр свинско + 30гр кашкавал + 30гр луканка + 100гр карфиол
15.00 - 20гр снакс
19.00 - 100гр свинско (beer)
Около 1250 ккал: пр - 80гр / м - 65гр / в - 80гр
Днес нямаше особено продажби, въпреки рекламата, но имаше ядове, хаха. Сумати време се разправях с Еконт...
100 лева за доставка...пфф. Добре че след бая разговори станаха 80…
И пак ме удари умората от разправии, хаха.
И да не раздвижа до събота, ще наваксам - идват почивни дни. А след това - командировка, хаха.
Решихме се - аз, шефът/техническо лице и жена му. Не го пускала само с мен :D В кръга на шегата това :)
Ще си направя овесени питки за утре, но този път ще замеря количествата.
Наддала съм малко, инак :( За бедрата иде реч, а може и да е илюзия от един нов панталон...
Ставане - 6.45ч
?! кг
Раздвижване:
1 - раменни преси с дъмбели - 3х7@2х9кг
2 - напади - 1х7@2х12
преден клек с дъмбели - 3х7@2х12кг
4 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х12кг
Храна:
7-9.00 - (coffee) + сметанка + 1 бразилски орех в шоколад
7.30 - раздвижване
9.30 - (coffee) + 3 сладки овесени питки( 1 яйце / 50гр овес / 15фр стафиди / 5гр кокос) + 1 бонбон
12.00 - 130гр свинско + 20гр кашкавал + 20гр луканка + 100гр карфиол
19.00 - 100гр рикота + 10гр кашкавал + 10гр кашкавал + 30гр хляб Бонус (beer)
Около 1300 ккал: пр - 80гр / м - 65гр / в - 95гр
Котката ме събуди в 6…
Реших да пораздвижа, но едва не се претрепах с нЕкой дъмбел сънена и недоспала, хаха.
Храната ще я стегна почивните дни - трябва да съм фина за командировката :D
А и преоткрих клина, като дреха - последно бях носила в 6-ти клас, а това е отдавна. Страшно удобно това чудо, ама изисква и доста прилични крачета. С моите фунии и малко стъпало хич не ме кефи :( И като сложиш едни сравнително широки рамене и обемиста прическа, то да се чуди човек, как пазя равновесие :D
Друг е въпросът, че нямам добре офорнени бедра...
Както и да е, заспало днес.
Не съм одобрена за поръчител на бърз кредит от 200 лева - WTF! Не съм опитвала да тегля и не разбирам, ама...
Леко раздвижване от към поръчки - шефът ми възлага недостижими таргети, обаче :D
Вчера
Ставане 7.30ч
?! кила
Раздвижване - без.
Храна:
9.30 - (coffee) + 3 сладки овесени питки + 1 шоколадов бонбон
12.30 - 70гр свинско + 15гр кашкавал + 70гр карфиол + 1 шоколадов бонбон
19-21.00 - 180гр пилешко + 100гр задушени зеленчуци (beer) (d)
Около 1250 ккал: пр - 100гр / м - 50гр / в - 85гр
Нещо уморено ми беше. Преди да ме събуди алармата сънувах как заспивам - много гадно така :D
В работата - прилично. Счупих някаква пластмасова врътка на един банциг :( Ще му я пратя на човека допълнително, ама съм много непохватна...
Вечерта се видях с френдове и легнах късно, та днес раздвижих сравнително слабо.
Отивам на пазар и по-късно ще описвам консумация и активизация.
Хубав и усмихнат ден :)
Мнението беше редактирано от Мая на 28.02.15 12:18.
Ставане - 9.00ч
50+ кг
Раздвижване:
2 - кик бек - 3х7@12кг
3 - напади с дъмбели - 3х7@2х12кг
4 - повдигане встрани - 3х7@2х9кг
Храна:
9.00 - (coffee) + сметанка
10.00 - раздвижване + шоколадов бонбон с бразилски орех
11.30 - 70гр свинско + 10гр пушен кашкавал
15.00 - филия Бонус с пушен кашкавал и луканка
18.30 - 150гр свинско + 150гр задушени зеленчуци с малко топено сирене и кашкавал (beer)
Около 1050 ккал: пр - 85гр / м - 55гр / в - 45гр
Трябваше да раздвижа гръб или гърди, но предвид късното ми лягане, барнах малки муслулни групи. Краката не ги отчитам особено - правя ли/какво точно...да има там.
Храната е прилична, смятам.
По-организираното пазаруване ми куца. Все още се опитвам да коригирам това...
Разчистих си компа малко или по-скоро преместих разни програми в диск “D”...много съм зле в тия дебри, ама се поотпуши така.
Гледах The Woman in Black 2: Angel of Death (2014)
Хареса ми повече от първата част, защото тя беше копие на оригинала от 80-те. Тази е с по-разчупен сюжет/друга история по темата.
Не е нещо брилиянтно, но е приятно филмче, с доста мрачна и красива атмосфера.
Главната героиня го раздава много смело, а партньорът и е сладък :D Епичен краен “екшън”, хаха...
Тия почивни дни ще са ми по-разпускащи от социална гледна точка...както обикновено :D
Хубава вечер и честито на именниците :) (d)
Честита Баба Марта! :)
Ставане - 9.00ч
50+ кг
Раздвижване:
1 - едностранно гребане - 7п@18кг
2 - гребане с щанга - 7п@27кг
3 - тяга( широк, успореден хват) - 7п@32кг
х5
Храна:
10.00 - раздвижване
11.30 - омлет от 2 яйца М + 30гр кашкавал + 25гр овес
18.30 - 220гр свинско + 150гр задушени чушки/малко спанак (beer)
Около 1000 ккал: пр - 90гр / м - 55гр / в - 35гр
Упражненията ми за гръб са малко и с леки тежести, като възможност в нас. Реших да напавя повечко серии с три от тях, утре да раздвижа гъдно и после пак гръб в подобна кръгова/трисетска?! схема. Не са съвсем сляти движенията - поемам си дъх-два, хах.
Толкоз мога...
Храната е прекрасна! Ама можеше да разделя вечерята на 2 приема...и без това ми беше гладно само на омлет до нея...
Преядох, подух се, стомахът се разбунтува...
А не е като да съм изяла 1 кило храна, хаха.
Ще го преживея :D Важното е, че като макроси и калории е добре. И като източници на енергия/градивни елементи, най-вече.
Една тема се разисква из форума, относно поскъпването на зеленчуците. Не съм купувала особено и нямам база за сравнение, но днес се наточих да си набавя такива и съм в потрес! Вярно, зима е...ама...
Гледах пак Society (1989) - този път със субтитри. Не, че има кой знае какво да не се разбира - велик в боди хоръра, хаха.
Само да отбележа, че халбата на втората снимка е с вместимост 250мл. - не е нечовешка порцията до нея, хах.
Ставане - 8.30ч
?! кг
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 4х7@2х12кг
2 - пулоувър - 3х7@12кг
3 - преден клек с дъбели - 7п@2х12кг
лицеви - 15п@СТ
х3
4 - флайс - 1х7@2х9кг / 2х7@2х8кг
Храна:
10.00 - раздвижване
11.30 - 2 филии хляб Бонус с 40гр кашкавал + 30гр свинско сърце + 10гр луканка
14.30 - 100гр свинско каре + 100гр краставица
18.00 - 150гр свинско сърце + 150гр салата от червено/китайско зеле + малко зехтин и лимон (beer)
Около 900 ккал: пр - 90гр / м - 45гр / в - 35гр
Раздвижването е по план - утре пак гръб и почивка до събота.
Нямам особена сила, обаче. Може да се каже, че 80% от движенията ги правя почти до отказ, като повторения...7 :D
Лошо ги структурирам тия активизации, явно. А може и да ми е тежко/кофти възстановяване и т. н. фактори...
Храната е добре - малко калории от нея / задоволително белтъчини / зеленчуци :) Хубаво е, че не преядох със зеле, примерно :D
Имам и един чай с ч. л. мед по-късно, който не съм смятала. Нещо кихавици/гърлобол изведнъж ми се стори, та ударно с Нурофен и чайче така.
Днес - почивно :)
Позачистих си тука, боядисах се в лила ...разпускане.
Нащраках се малко, ама в огледалото и с моите “велики” фотографски заложби, хахa. Тук-там размазано / нЕкви вени / крайници / изчанчена перспектива...
Както и да е - общо-взето това е положението към момента, хах:
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!
Ставане - 8.30ч
?! кг
Раздвижване:
1 - повдигане встрани от наклон напред - 7п@2х12кг
гребане с щанга - 7п@27кг
широко гребане с дъмбели - 7п@2х12кг
х2
2 - повдигане встрани от наклон напред - 7п@2х12кг
гребане с щанга - 7п@27кг
преден клек с дъмбели - 7п@2х12кг
х3
Храна:
9.00 - (coffee) + сметанка + чай с мед + половин грейпфрут
10.00 - раздвижване
13.30 - 150гр пилешко с кожа + китайско зеле със зехтин
19.30 - 150гр свинско сърце + 150гр домат/краставица (beer)
Около 800 ккал: пр - 80гр / м - 40гр / в - 30гр
Слабо раздвижване, че се събудих леко болнава. Отказах се от широкото гребане след втория кръг, защото усетих основно натоварване в трапеца - недопустимо!
Храната е...малко?! Нямам особен апетит, което ме учудва. Може да е от малкото въглехидрати, но реално след чая с мед хич не ми се ядеше. След трена първо ходих на пазар и после хапнах.
Боря вируса аз - и грейпфрут втикнах, хах. Цитрус е, все пак...то за мен си е сензация да гризна плод, че и зеленчук.
Доста почивка ми се събра, което доведе и до доза тъга. Липсва ми баба ми...
Утре ще ме завърти работата, обаче - заформили са се поръчки.
В четвъртък замлатваме командировъчно и ще се действа дистанционно с клиентите.
Купих си сурови ядки за из път - насипен микс от Т-Маркет на прИмоция, като прецизно си отсявах да са по-малко стафиди, хах.
Мнението беше редактирано от Мая на 03.03.15 19:40.
4.3.15г.
Ставане - 7.30ч.
?! кг
Без Раздвижване
Храна:
1 - 3 сладки питки
2 - 150гр пилешко + малко китайско зеле
3 - 40гр сурови ядки (beer)
Около 900 ккал: пр - 55гр / м - 50гр / в - 60гр
5.3.15г.
Командировка... :)
Ставане - 4.30ч.
?! кг
Леко разбуждане с:
1 - бицепсово с дъмбели - 2х7@2х11кг
2 - преден клек с дъмбели - 2х7@2х11кг
Храна:
1 - 40гр сурови ядки
2 - 70гр свински котлет
3 - 100гр свински стек + 70гр телешка опашка/бузи с манатарки + 200гр шопска салата (beer) (d)
Около 900 ккал: пр - 70гр / м - 65гр / в - 15гр
6.3.15г.
Ставане - 7.30ч.
?! кг
Без раздвижване
Храна:
1 - 1 яйце на око + парченце пушено сирене + 4 маслинки
2 - 35гр сурови ядки
3 - 50гр свинско + 30гр камембер (beer)
Около 650 ккал: пр - 40гр / м - 50гр / в - 15гр
Трябваше да сме във Варна към 13ч. и шефът реши да тръгнем 6.30ч., което наложи прекалено ранното ми ставане.
Стигнахме в 12…
Посрещнаха ни с шведска маса, отрупана с котлети, бутчета, пържоли, салати...абе имаше месце :)
Изложих се на презентацията :(
Немецът демонстрираше, колко по-леко се работи с разни машинки, използвайки някакви иновационни консумативи - свредла, ножчета и т. н.
Викна ме, за да срежа една дъска с този мултитул
Никога не съм ползвала никакви инструменти...радко съм пускала за проба електрически такива и ми се разтреперват ръцете, хаха.
Еми натиснах го това чудо, то започна да се товари, иновативното ножче почерня и аз пред немеца и 30 човека мигам на парцали.
Шефът ми каза да си сядам :D ама ми преведоха, че още искал да режа. След няколко неуспешни опита най-накрая схванах движението и даже ми ръкопляскаха :D
Неудобно се получи, но няма да си го слагам на сърце...по-скоро ми се радваха хората, надявам се.
Настаниха ни в хотел, който едва ли някога ще си позволя - някакъв Димят, 5 звезден...
Даже в двойна стая бях, хаха.
Вечерята протече в една приятна механа и месото беше приготвено чудесно.
Всички се понапихме малко, без колежката. Е, аз по-скоро бях уморена от малкото храна и сън...
Вчера не знам защо ядох толкова малко. Покрай шефа нещо не ми се хапваше...за тия два дни е консумирал дори по-малко храна от мен.
Като се прибрах нямаше почти нищо за ядене, а бях вече грохнала...
Доволна съм :) И пътят мина леко - шефът не спира никъде от точка А до точка Б, хаха. А и бях улисана да се занимавам с клиенти, та времето мина бързо.
Проблемът ни с Айнхел е, че много ни бавят поръчаната стока, но склададжията ми ве станал фен и дано това повлияе :D
Никакви снимки не си направихме...беше ми филм да снимам хубавите порции в механата.
За сметка на това си направих селфита в хотелската стая :D
Довечера ще описвам за днес, но определено хапването ще е в рамките на разумното - повече.
Хубав и усмихнат ден :)
Мнението беше редактирано от Мая на 07.03.15 16:18.
Убиваш ме с храната ти. Готина мацка си, що така се храниш като сомалийче? 650 калории...
казано от Дона Флор на 07.03.15, 16:16:
Убиваш ме с храната ти. Готина мацка си, що така се храниш като сомалийче? 650 калории...
Това е инцидентно - тия дни така се получи.
То и принципно консумирам малко храна - около 1200 ккал, но си пийвам и (beer), която не смятам :)
На 650 калории не смятам да вирея - още днес ще се поправя, хах.
Мерси, за забележката!
Поздрави :)
казано от Кико Сан на 07.03.15, 16:24:
И аз си правя селфи-та по хотелите хах. Изглеждаш чудесно!
Не ходя по хотели като цяло, но явно е яко да си правиш селфи-та там :D Големи огледала, приличен фон?!
Нека ми е за спомен, примерно.
Мерси, Кико (sun)
Ставане - 8.00
49 кг
Без раздвижване...
Храна:
1 - омлет от 1 яйце + 30гр извара + 15гр камембер + 20гр овес
2 - 50гр риба тон + 100гр грах от консерва
3 - 160гр пуешко + 35гр кашкавал + 200гр брюкселско зеле (beer)
Около 900 ккал: пр - 90 / м - 40 / в - 40
Свалила съм някакво 1+ кило, което едва ли е само от водна задръжка. За една седмица това, с по-малко храна.
Ще ми се да съм 49, но не мога да карам на средно 800-900 калории от хапване.
Вариант е да увелича енергоразхода, но няма да имам време и сили.
Ще забия пак на 50 и ще си поддържам с 1100-1200 ккал, вероятно.
Днес имах малко работни задачки, а и предвид “недохранването” последната седмица...пропуснах раздвижване.
Утре може да претупам гръб/гърди.
Мнението беше редактирано от Мая на 07.03.15 21:09.
Честит празник на дамите тук :)
Ставане - 10.00ч
?! кг
Раздвижване:
2 - лег с дъмбели - 1х7@2х13кг / 2х7@2х12кг
3 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х12кг
4 - пулоувър - 3х7@13кг
5 - гребане с щанга - 3х7@27кг
6 - флайс - 1х7@2х9кг / 2х7@2х8кг
7 - тяга с успореден широк хват - 3х7@32кг
Храна:
10.00 - (coffee) + сметанка
11.00 - раздвижване
12.30 - 1 яйце + 10гр кашкавал + 25гр овес
15.30 - 30гр сурови ядки
18.30 - 160гр пуешко + 30гр кашкавал + салата айсберг с малко зехтин (beer)
Около 1000 ккал: пр - 70гр / м - 65гр / в - 40гр
Претупах гръб/гърди, но все е нещо :)
Малко са ми белтъчините.
От както махнах разни сладки нещица и апетитът ми е намалял, май.
Утре - свежо и вървежно :)
Ставане - 7.30
?! кг
Без раздвижване...
Храна:
9.30 - (coffee) питки от 1 яйце + 35гр овес + 15гр стафиди + 10гр мед
12.30 - 40гр сурови ядки
14.30 - 100гр свинско + 50гр задушени гъби + 15гр топено сирене
19.30 - 70гр пуешко + 50гр свинско (beer)
Около 1150 ккал: пр - 80 / м - 65 / в - 60
Днес - шашаво в работата.
Токът спря и аз не знам защо - 2 мижави сметки бяха за плащане, а обикновено при излизане на трета се почват филми. И обикновено идват и те спират, а не дистанционно така...
Един от електрото( май) ни пусна, а ние си платихме, ама клинчих и се мъчих да работя през телефона до обяд...
Предвид изостанали/недоуправени поръчки от командировката, съвсем изостанах и окъснях...
Може би съм неспособна да се справям...не знам.
Шефът вика “е защо не си започнала с попълване на гаранционни/товарителници/някоя друга фактура?!”. Не знам!
И за домашно си “нося” складовата - отчитане на продажби и фактури за доставки, та не си губя времето в магазина, че да се занимавам и уикенда...
Както и да е...много се забатачи с отсъствието ми и дастанционната работа миналата седмица.
Явно не съм оптимална...
Храната е сравнително прилична, мисля.
Раздвижване - тия дни.
Да се маха тоя сняг, че ми писна :D
Ставане - 7.30
?! кг
Без раздвижване...
Храна:
7.30-9.00 - (coffee)
9.00 - (coffee) + 1 яйце + 40гр овес + 10гр стафиди + ч. л. мед
13.30 - 120гр свинско + 100гр задушени чушки
16.30 - 1 шоколадов бонбон
19.00 - 120гр свинско + салата айсберг с малко зехтин (beer)
Около 1150 ккал: пр - 85 / м - 60 / в - 55
Днес - ведро :)
Пак си имаше задоволително работа и окъснях, ама с усмивка. Комуникацията с клиентите също протича доста по-гладко, когато си усминат и приветлив - да не повярва човек :D
E…принципно съм си любезна и отзивчива, но с доза настроение си е друго.
Вчера ми беше кофти ден, просто.
Утре ще развижа малко ръце.
Храната ми се вижда прилична.
Направих си овесени питки с бая кокос и малко какао за закуска - смеската имаше аромат на Баунти, хаха.
И свинско с чушки ще има...
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване:
2 - едностранно трицепсово зад врат - 3х7@8кг
3 - повдигане встрани от стоеж - 3х7@2х9кг
Храна:
7.30-9.00 - (coffee)
9.00 - (coffee) + 1 яйце + 40гр овес + 20гр кокос + ч. л. мед
13.30 - 120гр свинско + 100гр задушени чушки
15.30 - 1 шоколадов бонбон
19.00 - 120гр свинско + 100гр домат (beer)
Около 1100 ккал: пр - 85 / м - 55 / в - 65
Стандартното ми ръчно раздвижване през седмицата...
Важното е да го има, както и останалите 2 уикенда. Сега не гоня прогрес...
С храната трябва да го измисля, ако искам да зачистя малко...
Добре е днес...
Изгорих си питките за утре :D
Клиент се обади за генератор, докато ги приготвях и така. Много тегаво с тия бедствия - хората са без ток, а бюджетните агрегати са изчерпани...
Дано му намеря на човека нещо...и на други, предполагам.
Задоволително занимавки, но и повече ще стават :) Дано се справя...
Складовата за Март е непокътната т. е. чака ме, хах. Работа да има :)
Вчера
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване - без...
Храна:
7.30-9.00 - (coffee)
13.30 - 130гр свинско + 10гр кашкавал
19.00 - 70гр свинско + 20гр кашкавал (beer)
Около 1100 ккал: пр - 75 / м - 55 / в - 70
Днес
Ставане - 7.00ч
?! кг
Раздвижване:
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х12кг
3 - преден клек с дъмбели - 3х7@2х12кг
Храна:
7.00-8.30 - (coffee)
10.00 - (coffee) + 1 яйце + 40гр овес + 20гр кокос + ч. л. мед
13.30 - 150гр свинско + 10гр кашкавал
18.00 - раздвижване
19.00 - 2 панирани крилца + 30гр еленска луканка + 10гр кашкавал + 25гр кафяв хляб + 5 чери доматчета (beer)
Около 1250 ккал: пр - 75 / м - 65 / в - 90
Вчера ме завъртяха повечко занимавки, окъснях и нещо обърках касата :(
Прибрах се посърнала и разтревожена с 600 лева липса - това са 30 банкноти по 20! WTF?!
Уф, не ми е добра организацията...искам да съм по-изрядна :(
То си тръгна на зле, като един онанист “разпускаше” на видно място сутринта...лошите стълби. Престанах да минавам през “подлеза”, където ме стряскаше подобен или същия. Не мога да заобикалам проблема и да млатя повече пеш - ако се повтори, трябва да го елиминирам, като притеснение! Уж са безобидни, ама знам ли му психо-профила конкретен...
Шефът дойде тази сутрин и ми откри грешката - няма липса. Реално за първи път се случва някакво разминаване в касата, но...
Ама светнах, като се разбра, че всичко е точно...извън моето некоректно попълване на касовите/парични двжения.
Прибах се малко по-рано и пипнах нЕкой дъмбел. То един телфер 33 кила ме озори за пренасяне, та е зле положението, хах.
Как да е - живи и здрави! И по-оптимални...
Ставане - 9.00ч
50 кг
Раздвижване:
1 - лег с дъмбели - 3х7@2х12кг / 1х7@2х13кг
2 - пулоувър - 3х7@13кг
3 - флайс - 3х7@2х9кг
4 - кофички - 10п@СТкг
лицеви - 10п@СТ
х2
Храна:
9.00 - (coffee) + сметанка + 3 бисквитки
10.00 - раздвижване
11.30 - 100гр свинско
14.30 - 40гр кубети (beer)
16.00 - 2 в 1
17.00 - 50гр свинско
18.30 - 120гр пилешкоо + 10гр кашкавал + салата айсберг/чери домати с малко зехтин (beer)
Около 1200 ккал: пр - 80гр / м - 70гр / в - 50гр
Нещо ми е изморено в последно време...
Не съм концентрирана и правя грешки...
Иначе свежо днес - малко пазар, видях е с бест френдка...
Взех си свинско от Билла и сапучета Dove от ДМ на прИмоция...
Утре ще раздвижа малко гръП...
Хапват ми се спагети и все не мога да се наканя и да си направя. Пълнозърнести, с повечко кашкавали/сирена...
Ставане - 10.00ч
?! кг
Раздвижване:
2 - повдигане встрани от наклон напред - 3х7@2х13кг
3 - преден клек с дъмбели - 7п@2х13кг
грбане с щанга - 7п@27кг
4 - тяга с широк успореден хват - 3х7@32кгкг
Храна:
10.00 - (coffee) + сметанка + 3 бисквитки
11.00 - раздвижване
12.30 - 100гр пилешко + 50гр пушен кашкавал/камембер + 50гр (с. с. )пълнозърнести спагети + 5гр масло
16.30 - 15гр луканка
19.00 - 100гр свинско + салата айсберг/чери домати + малко зехтин (beer)
Около 1150 ккал: пр - 75гр / м - 65гр / в - 55гр
Нещо имам филм със съня. Будя се 6-7 часа след заспиване и съответно днес, при все че мога да спя до 12?!, се разбудих към 7…
Предремах час до 10, но котката ли ме буди/аз ли съм неспокойна, хах.
Може повдигането встрани от наклон с 2х13кг на нищо да не е приличало, ама “разтварях” с 2х13, хаха. Трябва да натискам рамената, че ми вървят - “логично” :D То това упражнение е толкова и за гръб, мисля...та затова.
Стандартна активизация по план...
Направих си спагети! Половин час за една мини порция с бая калории - вкусни бяха :)
Наложи се да си очистя вирусите от компа, за да си оправя складовата...до някъде. Около 80 продажби описах, затлачени покрай отсъствието ми и насъбрани други задачи с приоритет - въпросните продажби.
Доставките ще се насъберат за следващия уикенд, ама там е лесно - описваш си хартиени фактури.
Поръчки да има - документацията ще се впише...
Надявам се да раздвижа 2 пъти през седмицата, но и един ще е ок.
Ако мога да увелича и тежестите малко, няма да е зле.
Лека и спокойна вечер :)
Спагети - 650 ккал: пр - 45гр / м - 35гр / в - 40гр
Въпреки доброто( вярвам) съотношение на нутриенти, порцията е малка за тия калории...което може и да е добре, ама на мен ми е половината хранителна консумация за деня, че и повече. Вкусни, инак :)
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване:
1 - кик бек - 3х7@13кг
2 - чуково сгъване - 3х7@2х11кг
3 - повдигане встрани от стоеж - 3х7@2х9кг
Храна:
7.30 - (coffee) + сметанка
9.00 - (coffee) + сметанка + питки от 1 яйце/ ч. л. мед / 15гр кокосови стърготини + 1 шоколадов трюфел
12.30 - 120гр свинско
16.30 - 2 в 1 + 1 шоколадов трюфел
19.00 - 100гр свинско + 15гр кашкавал + 70гр карфиол “руманеско” (beer)
Около 1200 ккал: пр - 80гр / м - 65гр / в - 65гр
С тоя чийт на разтварянето от наклон напред - мускулна на трапеца :(
Бях си приготвила червено цвекло за гарнитура днес, но баща ми го изял по нощите ( то какъв трябва да си, хаха). И наблегнах на сладкото...
Пусто в работата - оправях цени и неразбории с поръчки, покрай тях. Складовата...това пусто “колибри”, хах.
Свежо, инак :)
Мнението беше редактирано от Мая на 16.03.15 22:01.
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване - без...
Храна:
7.30-9.00 - (coffee) + половин грейпфрут + чай с лъжичка мед
13.30 - 100гр свинско + 10гр кашкавал + 70гр руманеско
15.30 - 1 шоколадов трюфел
18.30 - 90гр моцарела + 20гр кашкавал + 15гр луканка + 100гр руманеско (beer)
Хапнах и доста бонбони Mentos м/у другото :(
Около 1300 ккал: пр - 75 / м - 65 / в - 90
С тоя Mentos се “порязах” аз - много захар/глюкозо-фруктозен и какво ли още погълнах днес, ужасно е...
Вярно, един пакет 38гр., ама ми дойде нанагорно...
В работата пак пустее, шефът киселее...май.
С едни партньори шашнахме един клиент, поради слаба комуникация по между си, което честно казано ме развесели :D То ротор ли бе, котва ли, че да го опишеш - кой на кого пращал, хаха.
Грешката не беше в нас, а и на клиентът му стана весело :) Важното е, че ще си има работеща машинка.
То и сайта “омазан”, но го пооправи колежката/бест френдка :)
Уморено ми е нещо, будя се час преди алармата...а и някакъв вирус ме гони, но няма да допусна!
Тия дни ще раздвижа рамо/крака, примерно.
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване - без...
Храна:
7.30-9.00 - (coffee) + сметанка + половин грейпфрут + чай с лъжичка мед
9.00 - (coffee) + сметанка + питки от 1 яйце + 30гр овес + 5гр кокос + ч. л. мед
13.30 - 130гр свинско + 50гр запържени чушки
19.00 - 30гр свинско + 30гр моцарела + 15гр луканка + 50гр запържени чушки (beer)
Около 1100 ккал: пр - 70 / м - 55 / в - 70
Изморено ми е нещо. Дали ще да е от смяната на сезоните и предстоящата пролетна умора, хах.
Сънят ми не е ок...будя си се преди алармата и сънувам глупости.
Дано утре се прибера по-рано и имам силици за леко раздвижване.
Между другото, допивам един изостанал Дуфастон...по 2 на ден, на место 3 хапа( така разпределих остатъка). За чий да ми седи, а и цикъл нямам.
Да ми се отключат здравните и ще се почна с разни изследвания, не само по този повод.
‘ба си, нЕма ли да се запролети малко, хаха.
Една меланхолия ме е обвзела...
Ставане - 7.30ч
?! кг
Раздвижване - без...
Храна:
7.30-9.00 - (coffee) + половин грейпфрут
9.00 - (coffee) + 1 яйце + 30гр овес + 10гр кокос + ч. л. мед
13.30 - 100гр пилешко + 110гр сварен кафяв ориз
15.30 - 20 шоколад
18.30 - 150гр пилешко + 20гр топено сирене + 15гр луканка + 100гр краставица (beer)
Около 1300 ккал: пр - 90 / м - 60 / в - 95
Тъй като ще се работи съботно, мисля утре да се прибера по-рано и да раздвижа.
Имам апетит нещо...пусти въгехидрати.
В работата омазах малко дестинаците за стока, но всичко точно накрая. Трябва да се стегна! :(
Нещо не съм на кеф тия дни, а уж взимам някакъв пргестерон?!, хах.
Мнението беше редактирано от Мая на 19.03.15 21:24.
Ставане - 7.00ч
?! кг
Раздвижване:
2 - повдигане встрани т наклон напред - 3х7@2х12кг
3 - напади с дъмбели - 3х7@2х12кг
Храна:
7.30 - (coffee) + сметанка + парче грейпфрут
9.00 - (coffee) + сметанка + 30гр бисквити
12.30 - 120гр пилешко + 120гр сварен кафяв ориз
15.00 - 10гр бисквита
18.00 - раздвижване
18.30 - 100гр пилешко + 25гр луканка + 15гр кашкавал + 100гр сварен кафяв ориз + 1 доматче (beer)
Около 1150 ккал: пр - 80гр / м - 65гр / в - 65гр
Много слаба активност последните дни, но не се чувствам особено добре.
Сънят ми не е ок - будя се и не мога да заспя отново...
Кашлям?! Други симптоми на настинка нямам осезаеми...
Едва замъкнах един миксер 6.5 кила на има-няма 400 метра...то неудобно кашончето :D
Не си направих питки и карах на “пълнозърнести” бисквити, а утре ще карам на солени питки, защото нямам месо.
Няма да съм цял ден на работа, де. Ще идват палета, пратки малко...складова/ревизия, евентуално.
Вечерта съм на рожден ден и си нямам идея какво и кога да купя за подарък.
Няма да прекалявам с храната през деня, по този повод.
Ако мога да вместя и малко раздвижване, че не знам неделя в какъв вид ще съм :D
И дано се наспя тая нощ!
20.03.15
23:02
Каква е причината за съня според теб?
казано от Вероника Налбатска на 20.03.15, 23:02:
Каква е причината за съня според теб?
Здравей, Вероника :)
Имам няколко съмнения:
1. Спя леко и котката ме буди с някое нейно котешко, по-шумно действие.
2. Смяна на сезони/времето - предполагам се отразява.
3. Някакъв стрес, ‘дето съм си натрупала. Сънувам и особени неща, понякога...
Баба ми( това е нормално) или как шефът ме разревава по телефона, защото съм затворила магазина по-рано( в съня ми просто каза “абе, Мая, как я мислиш тая работа?” и аз ревах със сополи :D ).
4. Последните дни се будя от кашлица - тук е ясно.
5. Липса на секс! Това в кръга на шегата :D
За някакви промени не се сещам...освен, че проядох зеленчуци. НЕ! на вегетариансттвото :D Бъзикам се :)
Бих се радвала на съвет, но се надявам да отшуми.
Поздрави и усмивки :)