Дива на 38

Прескочи до:

16.03.15
14:43

казано от Херцог Трън на 16.03.15, 13:07:

Коя е тази кофти кръвна група?

нулева отрицателна. Кофти е за бременна

16.03.15
14:51

казано от diva 97 на 16.03.15, 14:43:

Не е. Кофти е резус факторът, а не кръвната група и то само в случай, че бащата е с положителен.

16.03.15
15:00

казано от Boby_ на 16.03.15, 14:51:

казано от diva 97 на 16.03.15, 14:43:

Не е. Кофти е резус факторът, а не кръвната група и то само в случай, че бащата е с положителен.

това не е вярно...и аз така си мислех. Има изключения, каквото разбира се съм аз. При първата бременност имах АБ нулева несъвместимост, въпреки че бащата е А -. синът ми имаше паталогична жълтеница и беше в кувьоз 11 дни. Та единственото 100 % успокоение е бащата да е нула отрицателна като мен. Преди малко се върнах от преглед и ми го каза доктора това.

Мнението беше редактирано от diva 97 на 16.03.15 15:01.

16.03.15
15:09

относно кръвните групи, тук резус фактора не е от значение, а самата кръвна група О на майката.

АВО-еритробластоза

При дете с група А, В или АВ и майка О, майката може да произведе освен алоантитела от тип IgM, които не преминават през плацентата, и Ат от тип IgG, които преминават през нея и предизвикват лека хемолиза у детето (без хидропс).

Лечение

Обменното кръволреливане може да бъде избягнато посредством фототерапия. Синята светлина превръща билирубина в кожата в нетоксични субстанции, които се излъчват през жлъчката и урината

АВО – ХЕМОЛИТИЧНА БОЛЕСТ НА НОВОРОДЕНОТО

Хемолитичната болест на новороденото при АВО несъвместимост майка-плод се среща 6-7 пъти по-често от Rh(d)ХБН. Тя протича много по-леко в сравнение с другите форми на еритроцитна деструкция при алоимунизация спрямо D,c,K антигените. Обикновенно се засягат децата от кръвна група А,В или АВродени от майка с кръвна група О.Анти-А и анти-В антителата в лицата от кръвна група В и А респективно не могат да премина-ват през плацентата тъй като принадлежат към имуноглобулиновия клас IgM , докато у лицата от група О анти-А,В най-често са IgM+IgG.
Сред бялата раса 15% от бременните са от кръвна група О и техните деца са с А или В принадлежност клинически значима ХБН се наблюдава рядко. Причините са следните:
1. Антигените А и В са слабо развити във феталните еритроцити.
2. Анти-А и анти-В не свързват копплемента върху менбраната на феталните еритроцити.
3. Броят на А и В антигеггите детерминанти е по малък.
4. Кръвногруповите субстанции се откриват в телесните течности итъкани.Те свързват и така неотрализират преминалитге през плацентата IgG анти А,В.
ХБН-АВО може да се развие още при първа брепенност. Ако заболяването е било в лека форма ,бебето от следващата бременност може да се роди клинично здраво. От друга страна, когато заболяването е било тежко, възможно е поредното дете също да бъде сериозно засегнато, ако е от същата кръвна група.
В повечето случаи заболяването протича леко без видими клинични прояви. Доказана е ниска степен на деструкция на еритроцитите . Върху еритроциите се откриват малки количества IgG анти-А и анти-В.
Имунохематологичните изследвания при ХБН-АВО включват:
1. Определяне на кръвните групи АВО на бременната и бащата.Ако бременната е от кръвна група О а бащата от А,В или АВ се прави :
2. Количествено определяне на имунните анти-А и анти-В в серума на бременната. Поради намалената експресия на А и В антигените върху феталните еритроцити препорачително е титърът на антителата да се контролира в края на бременноста Ако бременната има анамнеза за предишни раждания с ХБН-АВО изследването се прави в началото и в края на бременноста. Високия титър на имунните IgG анти-А и анти-В над 512 е добър предиктор на ХБН-АВО.
3. Доказване на сенсибилизация на детските еритроцити чрез директен Coombs.
Леките форми на ХБН-АВО с умерена хипербилирубинемия се повлияват добре от фототерапия. При тежка анемия и данни за висока степен на деструкция на еритроци тите се предприема обменно кръвопреливане на новороденото. Използва се еритроци тен концентрат от кръвна група О с нисък титър на анти-А,В(под 8) и прясно замразена плазма от кръвна група АВ.

Ние бяхме от тежките случаи за жалост :(

Мнението беше редактирано от diva 97 на 16.03.15 15:09.

16.03.15
16:09

откривам бременната фотосесия. Мисля да се успокоя, че всичко е наред и да се радвам и гордея с бременността си вече :)

Ама ти си чудна! :*
Къде ги видя тези водни задръжки? Вероятно само ти си го усещаш, защото от снимковия материал личи една доста фит бременна! :)
Живи и здрави!

16.03.15
18:12

Много си хубава и колко си слабичка! :) Ама с тези чехли ме разби ! :D :D :D

16.03.15
18:25

Ха ха благодаря ви, ама не е чак толкоз цветущо положението.  Хормони ,хормони.....
Кобра, това са кварталните чехли на майка ми с които ходих до магазина под нас. Напомнят ми на едни холандски национални дървени обувки, ама са мноооого удобни :)

Мнението беше редактирано от diva 97 на 16.03.15 18:27.

16.03.15
18:27

‘начиии, Кобре, ако няма снимка с корем по чехли....за какво говорим? Дивичке, ако позволиш :D

16.03.15
18:29

казано от karfi4ka на 16.03.15, 18:27:

‘начиии, Кобре, ако няма снимка с корем по чехли....за какво говорим? Дивичке, ако позволиш :D

ха ха ха ха ....биеш ме по всякакви параграфи, ще умра......и какъв тумбак :)

16.03.15
18:35

Днес бях до работа, една от колежките ми е бременна в седмия месец. Ииии вика: “Леле, помниш ли твоя корем колко беше голям, моят няма нищо общо!”. Тази снимка е направена 9 дни преди да родя, коремът ми вървеше огромен, от самото начало, както писах в дневника на Веси, на мен ми личеше от втория месец, а в шестия хората мислеха, че съм в деветия :D :D :D Слава Богу, само на шкембе, де :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.03.15 18:37.

16.03.15
18:39

казано от karfi4ka на 16.03.15, 18:35:

Днес бях до работа, една от колежките ми е бременна в седмия месец. Ииии вика: “Леле, помниш ли твоя корем колко беше голям, моят няма нищо общо!”. Тази снимка е направена 9 дни преди да родя, коремът ми вървеше огромен, от самото начало, както писах в дневника на Веси, на мен ми личеше от втория месец, а в шестия хората мислеха, че съм в деветия :D :D :D

Аз пък до седми месец нямах корем, а в деветия имах огромен. Без нито една стрия от внезапното разтягане. Ама на ханша имам...Сега си имам коремче от втори месец и аз. Не мисля, че ще е голямо бебе въпреки това.

16.03.15
18:57

Oooooo, стрии и аз нямам, ниииито една! Дали е от мазането и витамин Ц-то, или просто не съм предразположена - не знам, но е факт. Забавното е, че коремът ми вървеше огромен, особено спрямо моя ръст и фигура като цяло, но ден преди да родя Дамянеца го измериха 2700гр :D :D :D Бяхме “малко” изненадани като родих 3650гр Дамянец! (sun)

16.03.15
19:15

казано от karfi4ka на 16.03.15, 18:57:

Oooooo, стрии и аз нямам, ниииито една! Дали е от мазането и витамин Ц-то, или просто не съм предразположена - не знам, но е факт. Забавното е, че коремът ми вървеше огромен, особено спрямо моя ръст и фигура като цяло, но ден преди да родя Дамянеца го измериха 2700гр :D :D :D Бяхме “малко” изненадани като родих 3650гр Дамянец! (sun)

мда....към кило изненада. Нашият татко е крехък и аз съм сравнително дребна. Би трябвало да излезне нещо около 3 кила. :)

16.03.15
19:24

Живо и здраво да е :) Колкото - толкова :) Те всички са толкова прекрасни... (sun) Пожелавам си след 18 години да постна снимка като тази на твоето малко пораснало момче  горе  (inlove)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.03.15 19:25.

16.03.15
19:33

днес го пиша хубаво начало на седмицата :) и слънце..............(sun)(nlove5):D

снощи не спах щото се вълнувах, стомаха ми също, освен това гледахме един мюзикъл-приказка до 2 часа/ “Инто да Ууд”-мързи ме да сменям езика/ и сутринта едвам станах. Трябваше да тичам до копирен център и после на консултация, която закъсня с час и нещо

8.00-кафе/сън 2-3 часа/
9.30-10.00-разходка
10.00-11.30- на доктор
11.30-12.30-разходка
13.30- 2-3 солети, обзе ме муза да готвя- пъстърва/половин/ печена върху лимони ,с подправки, варен тай ориз,зеленчуци на пара. Оризът беше не повече от 3 лъжици варен. 2 блокчета 72% шоколод с бадеми, 20 гр печени фъстъци.
18.00- круша без вкус
19.00- готвен зелен фасул с кис.мляко, 3 филиики с квас/към 100 гр общо/

отбелязвам за пореден път няколко неща
1. става ми ужасно лошо от фъстъци дори и 20 гр, от години е така
2. без или малко въглехидрати не става ама хич- до 100 гр обаче
3.яде ми се много риба и странни готвени неща ама от полезните
4. не мога да лежа по гръб

вода към 1,5 л
вердин

16.03.15
19:41

И аз да кажа- Дива, прекрасна си!!! (inlove) (F) Само едно малко сладко коремче се вижда. Не си мръднала! Както каза Рони, май само ти си знаеш за водната задръжка :P

16.03.15
19:52

Ох, дивичке, извинявай, че те спамя, ама тооооолкова ми напомняяяяяяяшшшшшшшшшшш...

казано от diva 97 на 16.03.15, 19:33:

Наааааааааай-голямото щастие, малко (2 часа) след като родих Дамянеца - да легна по гръб, спокойно, без да ми пада кръвното и д ами става лошо:

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.03.15 21:56.

16.03.15
22:21

казано от karfi4ka на 16.03.15, 19:52:

Ох, дивичке, извинявай, че те спамя, ама тооооолкова ми напомняяяяяяяшшшшшшшшшшш...

казано от diva 97 на 16.03.15, 19:33:

Наааааааааай-голямото щастие, малко (2 часа) след като родих Дамянеца - да легна по гръб, спокойно, без да ми пада кръвното и д ами става лошо:

ох....този спомен никога няма да избледнее.....въпреки нечовешката болка от форцепса, успях да се скарам с доктора да ми даде телефона/ за спешни случаи от родилното/ и да се разрева от щастие....и после си търсих чехлите/от 2 лв / :)

17.03.15
19:27

снощи си доядох пъстървата докато уж щях само да правя компания на мъжа ми докато вечеря

17.03

ниско кръвноооо оф

9.00-кафе
12.30- 2 яйца на парцали в които изсипах остатъка от ориза и зад.зеленчуци от снощи- 2-3 лъжици примерно, блокче черен шокола, 2-3 глъдки пепси лайт
легнах щото постоянно виждах пода
16.30-18.00- разходка намерих си нар най-после
18.00- салата биоморкови с лимон и зехтин, малко зелева с краставица и царевица, малко снежанка с моркови , 30 гр риба тон с рязани маслини, 3 рулца от раци, малко спаначена супа

подух се ама ще ям нар и круша вероятно по късно

вода към 2 л
вердин

18.03.15
18:29

18.03
пак ниско кръвно и кръв от носа ми тече даже....Излязох на разходка и издържах 30 мин. Умрях от студ. И ядох абсолютни боклуци щото нямаше друго до вечерта, нямаше и финанси :(

9.30-кафе/изобщо не спах/
12.00- остатъка от вчерашните 2 салати/морков и зелева с царевица и краставица/, 2 рулца от раци, 1 филия квас с малко кашкавал-всичко последно останало в хладилника
13.00-14.00- дремнах
15.00- още малко кафе щото наистина бях като маносана
16.00-16.30- разходих се до църквата и обратно и това беше
17.00- круша от която озверях от глад и после шунков кренвирш и две филии от на мама хляба /пълнозърнести уж/
тя ми готвеше сърца ама аз не можах да ги дочакам гладна
18.00- въпросните сърца не повече от 100 гр и малко салата зеле с морков

и добавям палачники от овесени трици и царевично брашно със стъргана ябълка и канела. Майка ми е за бой.....като че тя е бременна. Постоянно и се прияжда нещо и ме кара да правя, че и аз се предадох тоя път.
вода 2 л
вердин

Мнението беше редактирано от diva 97 на 18.03.15 22:38.

18.03.15
21:40

И аз вече се дразня на това колко е трудно да се намери нар (като смокините едно време). Вчера в един квартален плод-зеленчук намерих нарове, но доста съсухрени. Само 2 си избрах, които ми се сториха по-читави. Продавача ми каза, че бил свършил сезона на наровете и сега можело да се намерят за по 6лв и нещо килото и затова нямало да зарежда, защото нямало да се продават!

18.03.15
22:36

казано от maria на 18.03.15, 21:40:

И аз вече се дразня на това колко е трудно да се намери нар (като смокините едно време). Вчера в един квартален плод-зеленчук намерих нарове, но доста съсухрени. Само 2 си избрах, които ми се сториха по-читави. Продавача ми каза, че бил свършил сезона на наровете и сега можело да се намерят за по 6лв и нещо килото и затова нямало да зарежда, защото нямало да се продават!

тук все още ги има на доста места и са по 3.5 лв , но около нашия блок няма читав плод-зеленчук. Трябва да се поразходя малко по далеч. Иначе не са лоши.....мисля че новата ми страст ще е ананас. На цената на кивито са по 3.70. Ядат ми се сочни течни студени плодове. Ябълките освен че са вносни, фруктозни и нитратни, трябва и да ги дъвча много и ме подуват. Нямам търпение за истински ягоди без дъх на антибиотик.

19.03.15
19:11

ми много ме нервираха тези дни и .....дано бебето е ок. Много тежко го приех аз. Днес съм по-добре, а утре ми предстои много важен ден след който живот и здраве поне за известно време ще имам някаква финансова сигурност. Стискайте палци :)

цяла нощ се мятах пак и утре- новолуния, затъмнения, равноденствия .....голяям ден

19.03-
10.00- последно ставане/ 6,7,8,9/-кафе
чистих
14.30- останалите 3 царевични палачинки/малки и тънки са/ с кренвирш, 2 хапки кашкавал, остатъка от зелевата салата- все остатъци
17.00- ябълка, портокал
18.30-миш-маш, домати от буркан

вода към 2 л
вердин

движение домашно

19.03.15
19:47

казано от diva 97 на 19.03.15, 19:11:

ми много ме нервираха тези дни и .....дано бебето е ок. Много тежко го приех аз.

Не знам какво е причинило яда, но, не, че ти казвам нещо ново, знаеш, че трябва да се пазиш и да избягваш всякакви такива емоции. Също така е много добра идея да отсраниш от около себе си всякакъв род хора, които умишлено или не, по невнимание или нарочно, ти причиняват каквито и да било негативни емоции, да не говорим за ядосване. Говоря от твърде личен опит, на база получени контракции в петия месец именно вследствие на такова човешко поведение, което ме извади от равновесие. Просто разчисти около себе си, ако това е възможно. Аз така направих, ако не бях, не съм много сигурна какъв щеше да е изходът. Има си хора, които се съобразяват, особено когато знаят, че срещу себе си имат емоционален човек, има и такива, които въпреки, че го знаят...пак си действат по техния си начин. Разчисти, за да си здрава и да ти е здраво детето.

19.03.15
20:18

казано от karfi4ka на 19.03.15, 19:47:

казано от diva 97 на 19.03.15, 19:11:

ми много ме нервираха тези дни и .....дано бебето е ок. Много тежко го приех аз.

Не знам какво е причинило яда, но, не, че ти казвам нещо ново, знаеш, че трябва да се пазиш и да избягваш всякакви такива емоции. Също така е много добра идея да отсраниш от около себе си всякакъв род хора, които умишлено или не, по невнимание или нарочно, ти причиняват каквито и да било негативни емоции, да не говорим за ядосване. Говоря от твърде личен опит, на база получени контракции в петия месец именно вследствие на такова човешко поведение, което ме извади от равновесие. Просто разчисти около себе си, ако това е възможно. Аз така направих, ако не бях, не съм много сигурна какъв щеше да е изходът. Има си хора, които се съобразяват, особено когато знаят, че срещу себе си имат емоционален човек, има и такива, които въпреки, че го знаят...пак си действат по техния си начин. Разчисти, за да си здрава и да ти е здраво детето.

Оф Иги.....мъжка му работа. Сещай се :( Но факта , че съм перде доста спаси ситуацията. Но .....се разстроих факт.

19.03.15
20:21

ММ, да, е в този случай няма как да следваш съвета ми да разчистиш. Но пък трябва да останеш перде! Особено когато няма как да разчистиш :)

19.03.15
20:26

казано от karfi4ka на 19.03.15, 20:21:

ММ, да, е в този случай няма как да следваш съвета ми да разчистиш. Но пък трябва да останеш перде! Особено когато няма как да разчистиш :)

Направо ми идваше да хвана метлата и накрая поне я яхнах :)

20.03.15
19:24

днес освен психическото натоварване имаше и удовлетворение в края на дъъъългия ден. Та от сутринта по адвокати, нотариуси, банки, съдилища. Студуване, стълби на горе надолу и глад и жажда до 17.00 часа. Горкото бебе взе му се акъла тия дни. Много емоции много нещо. Мога да се похваля вече, че не дължа никакви кредити по банки , тока ми е платен, върнах си големите  заеми и ще направим шопинг с баткото , че горкия съвсем я е окъсал. Има някакава правда по тоя свят.....не в пълен размер ама поне някаква. пфуууу, толкова ми олекна. Днес по новолунието и на прага на първа пролет започвам нов живот на чисто. Прекрасно е :)

доста ми е бъгнато храносмилането и лимфата ми нещо е блокирала. Днес нямах време да пазарувам, по скоро сили нямах и купих готвено ядене каквото ми се стори по читаво. От утре ще напълня хладилника с каквото трябва.

20.03- сън 2, 3 часа
6.00-аларма
6.30-аларма
7.00-станах, кафе
и от 9.00-16.00- споменатото по горе обикаляне
16.00- пред съда си взех солети, защото имах ужасни киселини вече. Не ги изядох всичките
17.00- пил.пържола с малко екстри /хапка карт.пюре и запечен кашкавал, малко гъбен сос/, снежанка, пипер с дом сос, 2 и половина филиики био пълн хляб, няколко брокола и карфиол
18.00- руубар с чия и кокос- 30 гр
19.00- 3 оризовки с уникален мармалад от сливи без грам захар на Хармоника

течности над 1,5 л
вердин

извън темата- приятелката ми е бремеенна за втори път в четвърти месец- прекрасна новина :)

20.03.15
20:02

Браво Дени :) страхотни новини (sun)
Супер и за приятелката ти :) Ще бутате заедно колички на есен ;)

20.03.15
20:12

казано от Веселина Иванова на 20.03.15, 20:02:

Браво Дени :) страхотни новини (sun)
Супер и за приятелката ти :) Ще бутате заедно колички на есен ;)

Наистина въпреки студа ми се стопли душата :)

казано от diva 97 на 09.12.14, 23:26:

И храна за днес 9.12

до 16.00 - 2 кафета, чай, вода

16.00- половин зелена пиперка, маслини, 2 хапки сирене, малко печен слънчоглед

18.00- 2 яйца и 2 белтъка, салата домат с чушка с шарлан, 2 оризовки и 1 филия бонус

19.30- фурма, няколко стафиди, малко семки

21.00- ябълка, 2 парченца портокал

Днес малко вода към 1,5 л

Добавки няма освен вердин черен дроб

Е как така 2 яйца и 2 белтъка

20.03.15
21:18

казано от Иванка Стоянова на 20.03.15, 20:37:

казано от diva 97 на 09.12.14, 23:26:

И храна за днес 9.12

до 16.00 - 2 кафета, чай, вода

16.00- половин зелена пиперка, маслини, 2 хапки сирене, малко печен слънчоглед

18.00- 2 яйца и 2 белтъка, салата домат с чушка с шарлан, 2 оризовки и 1 филия бонус

19.30- фурма, няколко стафиди, малко семки

21.00- ябълка, 2 парченца портокал

Днес малко вода към 1,5 л

Добавки няма освен вердин черен дроб

Е как така 2 яйца и 2 белтъка

ами 4 сварени яйца общо...... 2 цели и на останалите 2- белтъците. Странно ли е? Не разбирам въпроса

21.03.15
19:09

снощи изядох половин ананас/неголям/ 3 оризовки, после 2 оризовки с малко сирене и краставица.

Взех да идвам на себе си. Доста вода задържам и доста реагирам на кофти храна.

21.03

от 6 до 9.00- в полубудно състояние, накрая станах и пих кафе

12.00- 1 и половина тънка филия от вчерашния хляб запечена със сирене. Имах доста ходене и задачи и реших да предотвратя прималяването от глад
13.00-17.00-по учреждения и по улиците. Леко ми прималя все пак...вероятно кръвното
18.00-много набързо наготвена постна мусака/ с половин картоф за цялата тава/, половин пил.филе, 2 пил.дробчета, половин пил.супа

добре си хапнах макар да не е много храната, но после вероятно ще огладнея.

Минах през Елитис да пазарувам и се сетих че ми е свършил крема против стрии. Хора повтарям се ама не може да дадеш 50 лв за нещо което дори не знаеш дали ще ти подейства и ще го ползваш 2 седмици. Та понеже нямаше от моя немски крем си взех едно  мазило за бременни с жожоба от 11 лв.

Не знам аз ли не съм в ред обаче нямам никакво желание да гледам бебешки неща, да си купувам бременни дрехи и не понасям бебешки и детски писъци и ревове.  Странна работа. Иначе на другите бременни се радвам :) Мисля че скоро трябва да пекне и да се стопли иначе ще полудея

вода 1,5 л.- просто е невъзможно да ходиш по учреждения и из града и да пиеш адекватно количество вода, освен ако не си с памперс

22.03.15
20:20

22.03
снощи хапнах и 2 мини ябълки

това слънце наистина прави чудеса (sun) Станах с уникален тонус и потренирах, после разходка, кино.....все приятни неща. Намерих решение как да тренирам без да ми отичат краката. От колянна опора ми е ок. Та....

Тренировката
3 х 15 в супер серия
едностранно гребане
флоор прес
20 плиета с дъмебл
20 статични отпада с дъмбелите

3х 15
раменна преса
предно рамо
бицепсово сгъване
кик бек
странични наведи х 20 на страна
от колянна опора сядане в ляво и дясно с дъмбелите в ръце х 20

храната
10.00-кафе
12.30-13.00-тренировка
15.00-16.00-разходка
16.00-малък събуей с риба тон и пълн.хлебче без сосове
17.00-19.00-кино- хапнах и малко пуканки
не съм гладна още, но поръчахме от “годзила” и ще хапна някаква салата и запеканка малко/без картофи
направих си и плодове желе ако ми се дояде сладко

дойде ми муза да се снимам, та прилагам малко спортни снимки стига с тия БГ мама постове :)

22.03.15
20:24

снимките

23.03.15
16:45

Аууу, Дива, пу-пу, страхотна си. И какво голямо коремче имаш, моето е по-малко, ама защото съм значително по-висока и дебела :) . Чудя се как така не ти се хапва нищо до обяд? Откога пропускаш закуската (и обяда дори)?

23.03.15
20:55

казано от maria на 23.03.15, 16:45:

Аууу, Дива, пу-пу, страхотна си. И какво голямо коремче имаш, моето е по-малко, ама защото съм значително по-висока и дебела :) . Чудя се как така не ти се хапва нищо до обяд? Откога пропускаш закуската (и обяда дори)?

Мерси Миме, все още е останало нещо от тренировъчното ми минало макар да съм го занемарила тотално. Коремът ми е най-странната част от тялото. Най-много се разпъва и подува, най-лесно чистя мазнини там и лесно се прибира. И нямам стриии там и кожата ми е супер готина. Все едно е на друг човек :)
От доста време не ям нищо нито на закуска нито на обяд и сега рядко ми се прияжда. По добре се чувствам гладна, имам повече енергия и тонус иначе ми се доспива. Ама вечер си навасквам :)

23.03.15
21:30

много бързо се измарям (sweat)
легнах късно събудиха ме в 9.00 от една банка, а ги чаках от четвъртък. Свърши тя сетиха се.

23.02- като видях мрачното време и ми се отщя да правя квото и да било. Все пак излязох уж за малко, а обикаляхме моловете към 3-4 часа. Много зле ми стана накрая, бях на токове, чантата ми тежеше и там просто няма никакъв кислород. Никакъв....после пикадили и стана 20.00 ч. Поне обядвах нещо.

9.00-кафе
12.00- парче постна мусака залята с кис.мляко, 2-3 тънки филийки от биохляба с пастет от риба тон, плодово желе
15.00-18.30-в мола
18.30-19.30-пикадили
19.30- салата от треволяци, сьомга филе на тиган, по малко салати с рулца от раци и снежанка с моркови/вместо краставици/
21.00- оризовка с горчиво сладко от портокали без захар, още една с мармалад от сливи без захар, някви топчета от пш.зародиж, рожков и кокос-вкусни са

вода към 2 л
вердин

24.03.15
22:08

снощи до 2 гледахме филм. По едно време огладнях и ядох 3 оризовки с малко сирене домат и пуешко филе, няколко ягоди и парченца ананас. Не спах добре, защото се преуморих от ходенето и нещо ми се схващат жилите на краката, като лягам на една страна, по гръб не мога нито по корем. Голяма забава :(

24.03- днес имам проблеми с храносмилането и .....ми е ужасно дискомфортно.
10.00-кафе
13.00- , крем супа тиквички, 2 препечени биофилии с малко сирене, рядък айрян
14.00- солети и малко от онези топчета от пш.зародиш, мислех че ще ми оправят стомаха ама уви не
дремнах
17.00- малко грейпфрут, половин ябълка
20.00-салата краставица, салата домат с малко сирене, 2 яйца и 2 белт бъркани, 3-4 оризовки, 2 парченца пуешко филе

трудно пия вода щото ми е пълен корема
вердин

оризовките ми раздразват червата.....не ме кефят много и няма скоро да си купя

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1