30.03.15
00:47
Точно! Даа,Дамян се казваше! :) И да- сега разбра защо аз също нямам очи да отида :D Не съм дорасла за това независимо че мога да се сгъна на четири от гимнастики и балети, това е многооо повече. Сигурно един ден ще се насоча към подобен живот, склонна съм да го направя някога, но със сигурност ще бъде след студетските ми години и след като науча още мноооого неща за живота като цяло :) Всеки усеща момента, ако не се чувстваш готова по-добре да го отложиш за тогава когато си, според мен.. :P
Мнението беше редактирано от Teddy на 30.03.15 00:48.
30.03.15
07:40
Разбрах, да :) Един час вече чета с кафето за него - разни статийки, отзиви, разкази... Няма какво да прави мекица като мен на такова място. Имам предвид ментална мекица :)
Нооо... ще остана при Васко няколко месеца, има какво да се научи от него. После ще видя, много ми се ходи там, на всички занимания. Ето ти мотивация сега :D
29/03/2015 (WD Week 1) (P-10)
Храна
- кафе с мляко
- кефир
- кафе с мляко и лъжичка мед
- квас
- лимон с пчелен прашец и МСМ
- 1 малка пилешка пържола от бут - стана ми много неприятно от остатъчния вкус на месото
- кисело мляко с протеин
- чаша червено вино
Течности:
- почти никакви
Добавки:
Black Fire, МСМ
Движение:
- разходка, пазаруване и домакинска работа – мислих да тренирам, но уви, трябваше да поработя
Откакто съм започнала работа, не съм имала може би един ден, в който да мога да седна и само да чета - или работя извънредно, щото има работа за вършене, а тя върви бавно, защото е обвързана с много хора, на чиято помощ се разчита, или, ако имам половин-един ден, той минава в домакинска работа и в разни подобни занимания.
Само като отворя списъка с желаните четива, свят ми се завива :) Един учебник по физиология го купих и започнах преди 1-2 години, само че първата част е много скучна и го бях зарязала. Сега се мотивирах да го изчета, за да мога да мина към втора и трета, и ей на :)
За фастовете - имам още две седмици от ВД (не, че я спазвам точка по точка, но все пак) - днес ми е първия ден от ВМ седмицата, после има една въглехидратна ротация, ако не се лъжа и я приключвам. Покрай съветите на Боби и някои други хора, доста почетох - снощи ми вкараха пак тая муха в главата и откарах до 3:30 с телефона в леглото - информационен блок :D Няма да продължи дълго тая работа с вечерното ядене и дневното неядене, въпреки че към момента не се чувствам зле.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.03.15 07:40.
казано от Т. Тодорова на 29.03.15, 23:11:
Като цяло, след като почетох повече, този човек ми изглежда крайно несериозен и комерсиален - още преди да ми кажеш, Марги, че и физическата част му куца (благодаря за, което, защото аз трудно мога да преценя такова нещо, предвид, че нямам грам опит и познания в областта).
Еми, то ако физическата част му куца, друго няма как да му е наред. Условието, за да се случва нещо в главата, е пълното физическо здраве и добра физическа форма.
Десо, прав си: така е, не ми за занимава да обяснявам, защото, както е ставало много пъти досега, никой нищо полезно няма да извлече от подобен спор. Някои неща просто нямат нужда от коментари и дискусии, и независимо дали ти (или някой друг) ще ги приеме.
Мнението беше редактирано от Margi на 30.03.15 08:07.
30.03.15
09:07
Такова нещо имах предвид, но го гледам по обратния начин - ако му куца духовната част, ще му куца и физическата (понеже във връзка с първото по-лесно мога да го разконспирирам :)). Като вземеш кмета, Тримонциум и едно-две арогантни изказвания, на които попаднах ... това е кофти инструктор, а не учител. За да си позволиш да се наречеш така, трябва да си много специален, според мен. Това е просто поредният “търгаш” (готина дума,хих), но аз нали все се въодушевявам и все подскачам в първия момент - не знам в какъв свят си въобразявам, че живея :)))
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.03.15 09:08.
Извинявам се, че провокирах спор за санскрита. Мерси на Марги за коементарите. Научих доста неща.
Човекът според мен изглежда доста фит за 60-годишен. Ама сега гледам, че си избрала друг. Успех и дано да си доволна!
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 30.03.15 23:48.
30.03.15
23:54
Не харесвам комерсиалността, нито пък арогантността. Те нямат нищо общо с моите възгледи за живота, още по-малко пък с Йога. Предпочитам да стоя по-далеч от такива хора. А и Маргото сподели, че едва ли е добър “треньор”. :)
Готин аватар си сложила :P
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.03.15 23:55.
казано от Кико Сан на 30.03.15, 23:48:
Извинявам се, че провокирах спор за санскрита.
Знааачиии, не спами така следващия път, щото някой, който да започне спор, винаги ще се намери. Не, че истината не се ражда в спора (културния такъв) (или пък истината просто си съществува, кой знае), но местенето на коментарите към момента представлва времеемка дейност (да не се чете като оплакване, аз си местя с удоволствие почти). Благодаря на Т., че бе така толерантна и жадна за знания на тема санскрит :D, та ме пощади от местене (bow)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.03.15 11:39.
31.03.15
08:59
Направо си го търсиш :D
31.03.15
09:33
30/03/2015 (WD Week 2) (P-11)
Днес:
- чаша топла вода с бърнър
- тренировка
- лимон, МСМ, пчелен прашец
- 20гр кашкавал
- кафе
- слънчогледов тахан
- бира
- Исках гирос без картофи – питка, пиле и зеленчуци, но нямало и ядох сандвич. Е те това няма да се повтори, по-гадно нещо не бях яла – сандвич с пилешка пържола, яйце, картоф, домати и краставици. Едвам станах от леглото днес :/
Течности:
- Над 2л вода (не пих един-два ни и веднага се подух)
Добавки:
Black Fire, вит. Ц, МСМ
Движение:
*тренировка
1) 10 минути кростренажор
2) загряване на стави
3) https://www.youtube.com/watch?v=TKYPySNKZHo
* тренировка за горна част, суперсерии, всичко с 5кг гири (вкл и руския туист), освен пулоувър – там беше с 6кг :
2х
- 13 reps Chest press с повдигнат таз
- 20 reps Toe touch crunch (крака нагоре)
2х
- 13reps Bent over row
- 20reps Back bow (малко усложнен супермен)
2х
- 13reps Overhead press
- 20reps Russian twist
2х
- 10reps Pullover
- 20reps Bicycle crunch
2х
- 10reps Triceps extention
- 20reps Side hip raise (left)
2х
- 10reps Bicep curl
- 20reps Side hip raise (right)
4) Разтяг
5) 45 минути среднощна разходка с куче
Режимът започва да ме затормозява (не съм легнала да мра), преди ми беше по-лесно. Пълна съм с вода пак, не знам защо.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 31.03.15 09:36.
31.03.15
13:33
казано от Т. Тодорова на 29.03.15, 23:11:
Намерих друг обаче. Дамян. Тедка за него сигурно каза - не приемал всеки и не взимал пари за индивидуалните занимания. Избирал си учениците и изисквал изключително отношение, ежедневни практики по 2-3-4-5 часа, отдаденост. Отделно има йога клуб, в който има групи - не знам дали ги води лично той, ще разбера скоро (Йога клуб Патанджали).
Ако търсиш нещото, което ми се струва, че търсиш - отивай там.
31.03.15
16:48
Правилно ти се струва.
Говорихме си одеве с една приятелка, която е на мнение, че не е нужно да има учител, за да учиш йога, но аз го виждам по по-друг начин :) Само че мисля, че има над какво да поработя, преди да стъпя при този човек. Предвид, че си правя аларма за 6:40, защото имам план за деня и snooze-вам до 8:40, щото ми се спяло, разбираш ли, не мисля, че мога да се похваля с кой знае какви качества и дисциплина :)
Голям срам ме тресе напоследък, като се замисля на колко години съм и колко точно съм била сериозна до момента (хич).
01.04.15
12:15
31/03/2015 (WD Week 2) (P-12)
Храна:
- ябълка
- лимон с вода, МСМ и пчелен прашец
- кефир
- семки
- ½ свинска пържола с домат
- 2 реда шоколад
- бира
Течности:
- Скромно количество вода
Добавки:
Black Fire, вит. Ц, МСМ
Движение:
- разходка
* не тренирах, защото имах други ангажименти и не можах да се вместя във времето
Неяденето започва да ми дотяга. Не, че съм останала кой знае колко гладна, но започна психически да ме притеснява и да ми създава дискомфорт. Самият факт, че е режим ме тормози и т‘ва мислене – не сега няма да си направя нещо мега вкусно, ами ще изям една ябълка, дето ще ми остъже душата и е по-добре да не я ям изобщо, или ще си забъркам пчелен прашец, за да не ми е съвсем гадно. Луда работа. Иначе в началото беше много яко, защото явно си имах запас и доста мръсотии за чистене, и не ми тежеше.
Нищо не ми е и вкусно. Чудя се какво да си направя за вечеря и изяждам нещо, колкото да не пукна, не се замислям и не го правя с удоволствие. Не, че е нужно чиния с манджа да ти докара множествен оргазъм, ама поне малко приятно да ти е.
Разглезена девойка съм аз. (tmi)
03.04.15
14:18
01/04/2015 (WD Week 2) (P-13) - 03/04/2015 (WD Week 2) (P-15)
Храна:
Ям си разни леки неща – салати, леща онзи ден, пчелен прашец, мед си слагам в кафето... а, едно Корни миналата вечер, че вече взимах-давах, пък нямаше друго в офисите. Течности:
Започнах да пия повече от предните дни
Добавки:
Black Fire, вит. Ц, МСМ, EVE
Движение:
Разходки и йога в предните два дни, а днес – тренировка, която ще впиша после.
Йогата ми доставя безкрайно удоволствие. Фокусирам се по невиждан до момента начин по време на асаните и вече много по-добре ги изпълнявам.
Много гадно се чувствах в последните дни психически. Като цяло, храната ми стана отвратителна, от всичко ми се повдига и това не е нормално. Не е нормално и да поискам лъжица мед в кафето, и да умирам от гузна съвест. Много лабилна ще изляза – станах раздразнителна, сутрин се събуждам като препила – а беше минало. Да не говорим, че въпреки, че яденето ме отблъсква и ми е досадно, тялото ми все пак има нужда от нея и съзнанието ми се насочва към дребни, високоенергийни порции, като например, плашещо желание за мазни джънкове и пакетажи, чрез които набързо да си достави нужното количество енергия. Ми но лайк. :)
РБД. Така го виждам. След тези 3 седмици неядене, въпреки първоначалното рипане и скачане (ето още нещо, над което трябва да работя – да не се преентусиазирам, преди да се уверя за какво иде реч), се оказва, че това не е моят режим.
Пак ще налагам контрол върху часовете на хранене и няма да се храня късно вечер. Пак ще е фаст, но по-безболезнен. Може и един зеленчуково-воден ден седмично, за разкош.
Имах много да върша, затова не съм смятала калории, но ще започна да го правя от следващия пост, за да има смисъл да се нарича „рбд“.
И нещо извън темата: нямам поглед над мненията по въпроса из форума, но напоследък безкрайно ме изнервя всеобщото мрънкане на хората по повод положението в страната ни – всеки циври, че България била пълен кенеф, нищо не ставало тук и единственият изход бил в чужбина, щото там, разбираш ли, е земният рай. Голям го вадят на приказки, но си натискат парцалите и не правят нищо по въпроса да си намерят щастието. Млади хора, без ангажименти тук – просто мрънкат, плюят и си разпръскват нещастието на посоки.
И аз имам какво да изкритикувам относно родината, но съм си претеглила плюсовете и минусите, правя, каквото мога и не се тръшкам. Ако някой ден почувствам, че другаде ще съм по-добре, просто ще метна една бохча на рамо и бай-бай.
И една актуална снимка, след като се омазах с къна онзи ден:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.04.15 14:27.
03.04.15
15:48
Изчирвих съ :)
03.04.15
19:43
ДВИЖЕНИЕ 03/04/2015
раздвижвания по време на работа : малко тичкане по стълбите (2х3 етажа) и на два пъти - скачане на въже, опъвания на гръб, въртене на рамене, ей такива неща, щото иначе ми се схваща душата на стола.
тренировката:
4 кръга:
- 40 секунди скачащ клек: в първия и втория кръг изходната позиция е пръсти на ръце към пръсти на крака, клек, скок назад и ръце нагоре, веднага след което (със скок) се връща в изходна позиция; трети кръг: скачащ клек, клек; четвърти кръг - чист, прост клек с 8кг пудовка пред гърди;
- 40 секунди обръщане и изтласкване, лява ръка, 8кг пудовка
- 40 секунди същото с дясната ръка
* исках с 12-ка, пробвах - обръщането е ок, но не мога да изтласкам
- 30 секунди, 8кг пудовка в лява ръка, напад напред, напад назад с разноименния крак
- 30 секунди, 8кг пудовка в дясна ръка, напад напред, напад назад с разноименния крак
- 40 секунди висок планк + джакове с крачета... с почивки
- 40 секунди дупе на пода,ръцете настрани за опора, крака във въздуха, изправени + усукване вляво и вдясно
Разплака ми се фамилията, почивах доста, защото на няколко пъти щях да повърна, толкова лошо ми стана, че по едно време пуснах една сълза :D, ама никой не видя (за щастие).
Изводи, до които достигнах: мразя да скачам и изключително се дразня, когато ме карат да го правя.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.04.15 19:45.
05.04.15
15:53
(F)Честит празник на имениците!(F) (за да не пропусна някой, няма да изреждам имена :))
(sun)На вас и семействата ви желая слънце в душите и цветя по пътя; бъдете здрави, усмихнати и добри! (sun)
Ааааааааааааааааааааааааааааа, и аз от четвъртък насам съм с червена косаааааааааааааааааааа (inlove)
06.04.15
10:20
Червена точно не е моята. Стана много приятен цвят - тъмен, плътен, лъскав и с червен отенък. На снимката е много светло заради слънцето.
Дойде пролетта и взехме да се чудим какво да си намажем по главите, хихи.
Дай да те видя червена, то ще ти отива на очото :P
06/04/2015 (P-18)
Храна:
- кафе с мляко и мед
- кефир
- 4-5 лъжици зеле с ориз
- пилешки гърди на фурна; салата от спанак, домат, краставица, зелен лук авокадо, семки, шарлан и ябълков оцет
- 2сл. кускус с малко сирене
- печени фъстъци
- бира
Добавки:
Black Fire
Движение:
- изтощителна игра с куче (към 40 минути гонене, дърпане на клон и т.н.), харабийско :) куче си имам, много ме кефи колко е силна и как всява респект, хихи
* пак много малко вода пих
Това са калориите, добавям към тях и доза протеин
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.04.15 11:25.
А, баш, чудех се какво да си намажа, точно, запланувала съм го още като родих, ма чаках да свършат шапките, та да се боядисам! Аз преди 2 години пак бях червена, аааамаа тъмно, сега съм по-червенаошапкеста! Нямам още снимка, ама ме кефи, ааааааама му трябват още една-две бои та да стане както трябва. Сега съм малко като на тъмно и светло червени кичури, готско е! Ша са фотна :D
казано от karfi4ka на 05.04.15, 23:19:
Ааааааааааааааааааааааааааааа, и аз от четвъртък насам съм с червена косаааааааааааааааааааа (inlove)
Съвсем оф-топик, но....
Всеки път като видя твое мнение, в първия момент го приписвам на Десо, защото стои на аватара ти и е по-високо от теб, така че погледът ми се спира първо на него. Това с червената коса беше лек шок в първия момент.
07.04.15
10:47
Боби, да, и моят поглед на Десо се спира - иглата се крие там в низините :)))
Игличе, с всичко съм съгласна, ама що с боя, душо? Честно казано, влюбих се в къната - мирише страхотно, цветовете са приятни, косата става като фотошопната на блясък, на допир е копринена. Само дето малко пуска цвят, когато се намокри, но се преживява. Не бих сложила боя вече - смърди, гори, изтощава .. :)
Онзи ден пък си разтопих малко желатин в шампоана (взех някакъв, дето уж е лек и натурален... предният и той беше такъв, ама ми направи скалпа на рани и едвам го оправих), добавих етерично мАсло иии... (inlove)
07.04.15
15:28
(sun)07/04/2015 (P-19)(sun)
Храна § течности
- Чаша топла вода със сол
- Раздвижване 1
- Сок от ½ лимон, пчелен прашец, МСМ § Black Fire
- Раздвижване 2
- 150мл кефир
- Леща § парче домашна баница
- Раздвижване 3
- Доза протеин с прясно мляко (1,5%)
Движение:
раздвижване 1:
5 кръга:
- 20 плиета
- 10 лицеви от колене
- Преден планк до отказ
раздвижване 2:
кратка игра и разходка с куче – 25 минути
раздвижване 3:
5 кръга:
- 20 джака
- 20 чест преси с повдигнат таз (с 5кг гири)
- 20 коремни сгъвания – лакът към срещуположно коляно
раздвижване 4:
йога клас
раздвижване 5:
600кв офиси
Последно хранене (лещата) : 13:30
Протеин: 20:00
Вода: 2,5л
Добавки: Black fire (2x1), EVE (1x2), вит. Ц (1х1), MSM (2х1)
Приблизително:
Протеин: 65гр
Мазнини: 63гр
Въглехидрати: 122
Калории: 1250
* не ми се яде
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.04.15 15:29.
09.04.15
10:58
08/04/2015 (P-20)
Храна § течности
Чаша топла вода със сол
Black Fire
Тренировка
Лимон, пчелен прашец, МСМ
150мл кефир
2 варени яйца + 4 бутер хапки с кашкавал + 7 чери доматчета
Гирос
1 чаша бира
Тренировка:
40 минути кростренажор
- 20 мин 60:30
- 10 минути 60:60
- 5 минути 30:30
- 5 минути монотонно
Раздвижване 1:
3 кръга:
10 плие + пуш преса (3,5кг гири) + трицепс зад глава
10 планк+коляно към лакът
Не съм смятала калории, не ми се занимава - убих си лаптопа, платих на Леново някви пари за някви recovery дискове за Уиндоуса, изгубих 9 часа в опити и накрая - грънци. Доста скъпа, здрава машина от доста висок клас, ама с Уиндоус. (tmi)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.04.15 10:59.
10.04.15
15:44
09/04/2015 (P-21)
Ден под всякаква критика. Компютърът ми скъси живота, сложихме Линукс - не ми върши работа (или аз не мога да работя с него, не знам). Опитах да сложа пак Уиндоус - нъцки, не ще да го подкара. Ще го пращам в Леново, за да го върнат към заводските настройки. Работата не ми спори, тъпках се от нерви с какви ли не гомна, очите ми са пълни с кръвоизливи, а главата ме разцепва. Не знам кво ще ме правят на работа, повръща ми се от притеснение.
Не тренирах, щото не ми остана време от занимавки.
10/04/2015 (P-22)
Днес по-добре. Очите пак са ми червени, главата пак ме боли, но имам надежда ... и херпес :D. Смешно-смешно, но напоследък много се изприщвам от притеснение, досега тялото ми не е реагирало така на стрес.
Но!!! реших да се освежа, щото от самоубийства няма смисъл - излязох с кучето (което, между другото, наистина е the ultimate scumbag chasing machine - снощи имах случка в тъмното с един...ъм... млад ром, от тия неприятните, дето им се веят ръкавите на суитчърите и качулките, и се движат много уверено... дори в присъствието на Лара... Е, тя все пак е “по-отворена” ;)), играхме в едно заграждение с един питбул, после дръпнахме 5км разходка и... тя не можеше да диша, пък на мен ми се изметна лявата тазобедрена става нещо и едва се прибрахме - големи сме баби, хехе :)))
Пих кафе, хапнах 1/2 домашна филия с лютеница; Сега готвя кафяв ориз с масло и зеленчуци, ще нарежа голяма салата от марулка, краставица, репички, тиквичка, гъби, домат, семки... И това ще ям.
Вечерта ще си направя йогата, приготвила съм си и вода за пиене... може пак някаква салата, ако огладнея, но след вчера нищо не ми се хрупа.
Цуни, гуни и приятни празници! (F)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.04.15 15:45.
15.04.15
09:41
11-14/04/2015 (P 23-26)
Без тренировки, само с разходки.
Грехове: козунак със сладолед, Самърсби (бая - не бях изпивала толкоз много trash - много вкусно, ама само шекер и боя, затова го спирам)
Естествено, този период трябва да приключи и се спрях още снощи.
Днес стартирах с чай от какао и розови листа <3
Времето е супер, от утре започвам да работя в офиса, така че ще имам по 5-6км пеш на ден, отделно смятам да тичам с Лара вечер - то си е грехота да не го направиш при тия температури и този аромат, който се носи навън <3
Килата си ми седят на едно място, ама от какво ли и да паднат. Добре, че не вървят нагоре поне.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.04.15 09:41.
15.04.15
22:55
15/04/2015 (P 27)
Чай, вода, блек файър, разходка, бира, рожден ден с пиле с картофи, зелена салата и крем-карамел.
Бях на ендокринолог - на двама дори. Първата буквално ме изрита от кабинета (след като си бях платила потребителската такса на регистратурата) - пазила си малкото бюджет за бременните и направо ми пожела приятен ден... Викам : Хубаво, де, бременните та бременните, ами ние, дето сме в детеродна възраст и не сме забременяли още - кво да правим, ако имаме проблем? ‘Си турим въжето.
Пък на ОНИЯ, дето една стотинка не плащат цял живот, всичко им се сервира.
Една жена на регистратурата ме препрати при друга, възрастна и много мила докторка (уау), която реши да ми провери щитовидната жлеза и тестостерона. Ще си пусна и инсулин, и ще доложа другата седмица ще живея ли, няма ли :D
18.04.15
13:19
16/04/2015 (P 28) - 18/04/2015 (P 30)
:)
Ямс и нормални неща, не прекалявам. Снощи ядох месо и се почувствах много зле - остатъчният вкус е ужасен, да не говорим колко тежко ми стана.
Днес мисля, че ми се очертава парче торта :)
Закусих с кафе+мляко+мед, един малък банан и 80мл сладолед. До края на деня си имам салати, сиренце, оризовки... може някакви ядки.
Движението? Ми.. не съм се разтренирала, но ходя като кон - последните дни навъртам по 10-12км (все на големи порции - първо 4, после още 3, после 5..примерно), минимумът ми е 5км дневно. Започнах да позаслабвам видимо. Не ща да се тегля, докато наистина не ми стане любопитно :D
Започна да ми става лошо от топлината, както винаги, затова и водопоят стартира - вчера, само докато стигна до работа (40минути), изпих 2л вода.
* Вчера хапнах протеиново блокче, направено от: конопен протеин, соев протеин, шипков протеин, мед, слънчогледово семе, ленено семе, овесени ядки и сребърна вода. МНОГО вкусно!
Трябва да отделя средства за една инвестиция в продукти и да си правя - по-вкусно ми дойде от всяка торта, с тия семки... мляс :)
Ето това е скромната площадка, която ни сложиха в квартала :)
ВИНАГИ, абсолютно ВИНАГИ, когато минавам от там, има поне един малък маймун, който да се чекне :) Събират се и големи групи, разни момчета с гаджетата им - набирания, силови, обръщания, висене, ала бала - много радват. Е, има някои, дето правят 5 набирания, слизат от лоста и палят цигара, за възстановяване ;). Но ми прави впечатление, че малките страшно се опитват да подражават на трениращите батки и все се врат там :)
Оу, йеа !(rock)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.04.15 13:24.
18.04.15
16:43
Хахахах на същата площадка (понеже е пред нас горе-долу) една вечер и аз се опитвах да се набирам с един приятел скоро, и аз като децата :D :D :D
Иначе и аз забелязвам че винаги е пълна, когато и да отида до магазина през деня винаги има деца а вечер поне по едно момче което да тренира. Страхоотно! (sun)
18.04.15
19:56
Теб се опитах на кучешка игра да те поканя в заграждението една вечер, ама уви :)
The message is not gonna read itself, sista :P
18.04.15
22:57
Е че аз ти писах, но малко по-късно мисля :D Трябва да се поразровя за да съм сигурна... че имам тенденцията да пропускам покрай многото съобщения от хора от бъдещия ми университет напоследък хахаха намираме се от едни групи и е страшноо :)
30.04.15
12:12
Дзак :)
Как е хавата? Не пиша особено, но нямам...да речем, че време имам, но след работа копмютърът вкъщи не ме привлича изобщо. Предпочитам да си инвестирам времето в разходки или в разговори с К., със сестра му (напоследък много ползотворни беседи се водят) или в нещо друго, невключващо монитор :)
30/04/2015 (P 42)
Аз минавам само да отчета, че съм жива, движа се, храната малко я занемарих, но не ям кой знае какви боклуци (купешки неща - готова млечна салата, някое картофено кюфте, веджи дюнер...вкъщи ям МНОГО салати, всякакви, огромни) - само със сладолед прегрешавам .. и с бира, но не в количества а просто една бира, макс една и половина :)
МЦ е на 42 дни вече и няма изгледи да зануля брояча. Задържам адски много вода и сутрин се събуждам като препила... Фокус не мога да задържа върху нещо за повече от минута, дори върху нещата, които са ми истински интересни.
Някакви естествени методи (изпробвани лично) за отводняване? На нищо не приличам от тая задръжка - в лицето съм като алкохоличка, в тялото... като две :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.04.15 12:14.
30.04.15
19:44
В моя дневник се обсъждаше същото тези дни.
Препоръчват магданоз (една връзка, суров). Може да проучиш. :)
При мен не действа, но съм си сложен случай. И... не си сама в образа на водоноска.
Успех! Не занемарявай храната ;)
Като ти видя заглавието на дневника все първо чета Fictional вместо Functional Training :D
01.05.15
00:20
Рони, благодаря! Ще погледна, още утре сутрин какво сте дискутирали без да ви усетя :P Правила съм си преди чай от магданоз или сок от магданоз с нещо, ама ако трябва да опаса една връзка, сигурно ще започна да блея :D
Киксън, ми той, душа, вече направо фикшънъл си стана :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.05.15 00:22.
01.05.15
09:09
казано от Т. Тодорова на 01.05.15, 00:20:
Рони, благодаря! Ще погледна, още утре сутрин какво сте дискутирали без да ви усетя :P Правила съм си преди чай от магданоз или сок от магданоз с нещо, ама ако трябва да опаса една връзка, сигурно ще започна да блея :D
Поносимо е :D Аз не обичам особено много магданоз, избягвам го за салати и т.н, но вчера четох на Рони дневника и аз тези дни съм се надула като плондер, заради МЦ и... изядох си една връзка :D след това веднага и една краставица за оправяне на вкуса и беше поносимо. А относно дали има ефект, или не.. При мен, мисля че има, но аз след това се и поналях с вода, но и доста изхвърлих. Днес се събудих значително по-неподпухнала от другите сутрини, но фактор е и намаленият прием на въглехидрати вчера, т.е пробвай, защото от много неща зависи. Но аз смятам да ми стане редовна практика тази връзка магданоз :Д, а следващия месец да започна 2-3 дни преди МЦ, защото четох, че помага и при ПМС и облекчава симптомите, пък да види....
Поздрави (F)
01.05.15
10:14
Аз пък магданоза го правя на сок заедно със краставица,зелена ябълка и спирулина и след това пия вода с резенчета лимон. Две такива и на другият ден съм шест,а е и вкусно хаха :)
П.С.Нова страничка - пожелание :D
Пожелавам ти да намериш железен баланс,както при тренировки, така и при работа,храна и емоции. :) И още повече усмивки,защото си весело човече (sun)
Мнението беше редактирано от Teddy на 02.05.15 15:16.
TeddyBear, ще трябва аз да съм черната станция, но отваря нова страница, знаеш правилото :D Пропуснала си пожеланията! :D
02.05.15
15:13
Опс... дори не бях забелязала,защото много бързах тогава хаха :D Благодаря за напомнянето, сега ще го редактирам горе да си е на мястото! :D (sun)
03.05.15
21:05
Карфицо, ти ли да не си черната станция :D :D :D :*
Теди, благодаря сърдечно и на всеки пожелавам да намери този баланс - виждам колко е трудно, когато цари хаос :) (F)
Направих си вода с джинджифил, магданоз, краставица и лимон - много свежо, вкусно и готино! Преди доста пиех, но явно и затова трябва някой да ме подсеща :D
Сполучлива крем супа от днес:
- доста нахут (повече от половин пакет)
- 2 картофа (големи)
- 4 моркова
- 2 глави лук
- 5 скилидки чесън
- гъбки
- тиквичка
Всичко сварено, подправено с масло, сол, черен пипер, къри, куркума и джоджен -> дан льо блендер -> джът-джът -> конопено брашно, че имаше нужда от леко сгъстяване -> джът-джът -> 100 гр заквасена сметана -> джът-джът -> сервирах с пълнозърнести сухари + пресен магданоз и тиквени семки за поръсване на чинията -> МЛЯС!
(стана 4 литра :D)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.05.15 21:05.