11/03/2015
- Кафе
Тренировка:
5 кръга:
Гоблет клек 10@12 кг
Лицеви опори 10
5 кръга:
Бг клек с дъмбели 10@2х5 кг (10 бр на крак)
Раменна преса с дъмбели 10@2х5 кг
4 кръга:
Глутеус мост 10@5 кг
Челна стойка, всеки кръг около 30 до 60 сек
8 мин корем
- Мини палачинки* (сложих и мед* в сместа, доста добри станаха) с дооооста лешников тахан - заслужих си го
- Малко пилешко с малко задушени моркови, броколи, карфиол, царевица, грах
- Яйца* на очи с лют червен пипер*, хим. сол и праз лук
Такааам, реших да пробвам туй чудо БГ клека. Не знам защо досега не съм го правила. Уж нищо и никакви дъмбелчета от по 5 кила (нямам по-тежки, липсва ми 4-я диск от 1,25 (dull) ), а вече на 3-я кръг ми се ревеше. Бедрото се размаза, а задника си го усещам като камък, поозорих го, ама ще търпи! Като за в домашни условия с налични дъмбели и пудовка, толкова.
12/03/2015
- Кафе
Движение:
25 лицеви
25 клека
25 коремни
50 въже
- Roo bar какао, печени бадеми
- Второ кафе
- Скумрия, краставици, шарлан
- Скумрия, краставици, шарлан
Пренатегнато ми е. Бедрата и задника са в такава мускулна треска от вчера, че просто раздвижването ми беше толкова, че нещо да се каже, че е имало. Раменете ми са леш. Гърбът??!! и той. Подозирам, обаче, че ме тръшва поредния гаден вирус и в по-голямата си част заради него си чувствам тялото като развалина. Трябва да поработя върху имунната си система. Не боледувам вече по седмица, но пак ми се струва твърде често. Това обяснява и защо напоследък трябва да се храня мнооого бааавноо, в противен случай ми става лошо и връщам всичко.
Вчера мъжа ми сложи вендузи по гърба, размачка ме, пих чай алпинист с мака* и родиола*, поспах към 10-11 часа, с едно прекъсване да ям тахан - събудих се към полунощ умряла от глад :) Тази сутрин се събудих нов човек.
13/03/2015
- Кафе
Тренировка:
5 кръга:
Суинг 10@12 кг
Сумо тяга хай пул 10@12 кг
5 кръга:
Лег с дъмбели - 25, 30, 25, 28, 22
Кофички на пейка - 10, 7, 7, 12, 5
5 кръга:
Колелце от колене х20
Повдигане на крака от лег х40
- Безкофеиново кафе; лешников тахан, мака*, орехи*, ленено семе*, какао*
- бъркани яйца с лук, краставици, шарлан
С вратичка за още, но не е сигурно...
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 13.03.15 14:01.
Ми... И пилешка супа (с ориз и картофи) си добавям за снощи.
Нещо вечерно време изгладнявам напоследък, после сутрин нямам апетит и директно обядвам. Сигурно вечерята ми е малко, ще пробвам да й вдигна количеството. А лешниковия тахан.. Уф. Давам си шанс с последен буркан да не го омета за 3-4 дни. Ако не устискам, се лишавам поне за месец. То всъщност там е и цялата работа, надумквам се с едни 150-200 гр от него (като се добавят и ядките, какаото и семената...), после нямам апетит, обядвам и вечерям по-малко и по нощите стомаха започва да стърже. Което не ме кефи, понеже късно вечер като ям (след около 8), ми е дискомфортно, тежко, абе не си е работа.
14/03/2015
- Кафе
Движение (техника)
5 кръга:
Windmill - 10@5 кг
Ренегатско гребане 10@2х5 кг
5 кръга
Бг клек - 10@2х5 кг
Ходещи напади @СТ (за почивка :D)
- Пилешко с гъби и масло; краставица с шарлан
- Бананови палачинки с лешников тахан
- Бъркани яйца; краставица с шарлан
15/03/2015
- Кафе, бананови палачинки с лешников тахан
- Бадеми
- Яйца на очи с лют червен пипер* и морска сол; домат, краставица, шарлан, морска сол
- Грейпфрут
- Тинктура родиола*, какао*, мака*
- Лешници
- Свински котлет с лют червен пипер*, айсберг с оцет и морска сол
Констатация на деня: опухкавила съм се и това не ми харесва. Ще се взимат мерки.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 15.03.15 19:12.
16/02/2015
- Кафе
Тренировка: Блек Джек
- Оризовки с хумус и варени яйца
- Свински котлет, айсберг, оцет, морска сол, шам фъстък
- Свински котлет с червен пипер*, краставица, оцет, морска сол
Добре. Не знам как си завърших тренировката. На няколко пъти аха-аха да се откажа. Магарешкия инат ме накара да продължа. В резултат, скъсах мазол на дясната ръка, което направи отварянето на един буркан “Мисия едва-възможна”. С ръкавици хвата ми е слаб, хлъзга се, без тях - мазоли. Златна среда няма в случая, май.
Звънях и на бившата ми шефка. 2 седмици документите ми не са готови???!!! Мързел ли, що ли? Айде баба ми да е счетоводителка и да знам, че това е за 1 ден работа? На балама ли ме правят, не знам. Айде, един ден да ги занесат, един-два дни да оформят, според зависи колко работа имат, един ден шефката ми да ги вземе, пак са не повече от 3-4 дни. Но 16?! Чак баба ми се нервира.
17/03/2015
- Кафе; протеин; мини царевични питки* с хумус и краставица
- Кафе; бразилски орехи
- Яйца на очи, краставица, шарлан, морска сол, оцет
- Свински котлет, лют червен пипер*, краставица, морска сол
- Свински котлет, лют червен пипер*, червено цвекло
Взех си документите най-сетне :)
И реших, че вече раздвижванията ми ще се свеждат до ходене пеш (това задължително) и някоя друга коремна преса, когато и АКО ми е кеф. Но лицеви опори, клекове, било то и със СТ - не. Те ми остават за тренировъчните дни. Не успявам да си почина, не успявам да се възстановя, после не ме кефи как (не) съм си направила тренировката и така един кръг, който... Кому е нужен?
18/03/2015
- Кафе
Тренировка:
30 jumping jacks
30 box jumps
30 клека
30 ходещи напади
8 кръга:
8 тръстера с пудовката @12 кг /1 ръка, един кръг лява, един -дясна
8 клека
8 отпади
- Мини царевични питки*, омлет, домати
- Сушен джинджифил, малко бадеми
- Бутче, краставица
- Бутче, краставица, домат
- Пренебрежимо малко количество шарен боб, царевична питка
И продължавам да съм гладна. После - що съм станала мазна :D . Не, за днес стига! От една седмица, все “от утре” се взимам в ръце.
О, да, и тахан не съм яла вече 3 дни, смятам да оправя тази грешка, но заради царевичните питки няма да е тази вечер.
Бас ловя, че в предишния си живот съм била готвач или дегустатор някакъв, имам извратена връзка с храната.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 18.03.15 21:43.
19/03/2015
- Кафе с бадемово мляко*, ябълка
След това до към 3 чоплих към 100-тина гр сушен джинджифил
- Бутче, бяла салата, краставици
- Лешников тахан, мака*, какао*, сушен джинджифил, бадеми
- 2 мини царевични питки*, намазани с авокадо и морска сол
Менюто ми е no comment. Белтъка го няма никакъв, мазнини и въглехидрати в изобилие. Ама като за без финанси, с наличното в хладилника - ядва се. Поне е качествена храна, няма боклуци.
Иначе днес обикаляне по разни институции, разкарване, утре ме чака същото... Та затова и откарах до следобед на джинджифила, дето ми се моткаше в чантата :) Съответно се прибрах умряла от глад и в рамките на 2 часа сътворих горното.
- Кафе
Загрявка:
5 мин въже
3х30 сек warrior stretch
15 jumping squats
6 кръга; 12 кг
10х гоблет клек
10 лицеви
5 кръга:
10 (на крак) БГ клек
20 гребане
Имаше и малко суингове, колкото да схвана, че не е добра идея.
- Варени яйца, краставица, авокадо
- Пилешко филе
- Пилешко филе, салата от морков и ябълка с лимонов сок и канела
Днес е специален ден - стават 3 години, откакто сме заедно с мъжа :) По това време някъде го зарибявах да пием Бушмилс и извадих от барчето... Бейлис :) Излагация. Ама и така ме взе :D Ах, спомени...
21/03/2015
- Кафе
Тренировка:
3 кръга:
5 бърпита
10 тръстера (х5 на ръка) @12 кг
15 СДХП @12 кг
20 коремни преси
По план ми беше почивен ден, но имах енергията, за разлика от вчера, когато нещо липсваше и не останах доволна от тренировката. В резултат заразмятах пудовката, в рамките на 10-тина минутки си изцедих сосеца :)
След това последва и:
- Пилешкото филе от вчера; краставица с морска сол
- Второ кафе, че ми падна кръвното в колата. Добре, че не съм аз шофьора.
- Вкусна, сочна червена ябълка, след която ми просветна окончателно
- Сурови ядки микс (бадем, белен бадем, бразилски орех, кашу)
За довечера планирам: бъркани яйчица* с лук, салатка домат, краставица, спанак <3
Сега излизам на разходка с моята прекрасна бременна дружка <3 С мъжа напълнихме и хладилника с към 10-тина кг плодове и зеленчуци. В резултат: доволна и почти щастлива :) Жената, от която си купих краставиците ми ги продаде за 80 ст килото - каза, че ако й ги купя всичките, ми ги дава :) И аз се възползвах!
22/02/2015
- Кафе
- Салата домат, спанак, краставица, бутче с куркума* (дояждах вчерашни остатъци)
- Печени фъстъци
- Зелена салата с репички и зелени маслини с чушка; бъркани яйца* с лук в масло, няколко вилици ориз със зеленчуци
Нищо съществено днес, освен стабилно лежане :) И филми. И разходки.
23/03/2015
- Кафе
Тренировка:
5 кръга
8 пуш преси @2х5 кг
10 ХПСТ @12 кг
12 коремни преси
30-20-10
Лицеви опори
Коремни преси
- Зелена салата, краставица, репички, варени яйца*
- Лешников тахан със сурови ядки микс, какао*, мака* и сушен джинджифил
- Салата краставица, чушка, домат
- Същата салата, гювече с пишешко филе, домати* и чушки* от буркан, яйце*
Инсталацията в кухнята ми тотално сдаде багажа. Е те толкова салати не помня от кога не съм яла, ама като нямаш как да си сготвиш, така е :D Няма лошо. Силовата ми издръжливост е под всякаква критика. Трябва да се работи.
Със сестра ми пак по лекари се влачехме, това ухо я сцепва. Към операция отиват нещата. То, милото, реве, та се къса, на мен ми иде и аз да ревна, ама й дрънкам глупости, та поне се усмихне от време на време... Много е гадно.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 23.03.15 21:34.
24.03.15
08:59
30 лицеви? Много бре :)
За добро или лошо - имам по-силна горна част, в смисъл, че доминира над долната. В случая, след 12-3 ги правех от колене, де. Но е факт, миналата година по това време бутах единици на лежанка та - 40, а едва кляках с 27 кила.
24/03/2015
- Кафе, ябълка, банан
- Печени бадеми, сушен джинджифил
- Пилешко филе, спанак, домат, авокадо, морска сол, лимонов сок
- Ябълка, лешников тахан, ядки микс
25/03/2015
- Кафе
Тренировка:
2 кръга:
1 мин планк
30 сек wall sit
30 сек въже
3 кръга:
5 сумо тяга @12 кг
10 гоблет клек @12 кг
40 крачки overhead walk @2x5 кг
15 суинг @12 кг
- Ябълка
- Бутче, краставица, домат, маруля
- Бъркани яйца* с лук, спанак с чушка и малко риба тон, наденица на скара, тиква* с какао *и лешников тахан
Идеята беше за 25 суинга, но след 15-я развалях техниката. Затова - по-малко, ама да е като хората.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 25.03.15 20:49.
26/03/2015
- Кафе; тиква* лешников тахан и какао*
- Второ кафе, печени бадеми
- Кюфте, зеле и моркови
- Патешко със зеленчуци, доста ориз и доста краставици
Сега сядам да гледам MasterChef и да ям фъстъчки :)
27/03/2015
- Кафе
Тренировка:
4 кръга:
50 въже
50-40-30-20
Ходещи напади
Коремни преси
За финал: 10 лицеви опори + 10 диамантени, за да не е без хич
- Бъркани яйца с лук, краставица, маслини
- Скумрия с доматен сос, краставица, печени картофки с чесън
28/03/2015
- Кафе, авокадо + какао* + ванилия + ядки микс
- Яйца на очи, краставица
- Ябълка, доза протеин
- Ябълка, банан
- Яйца на очи, малко копърка, краставица, шоколад със стевия
- За снощи + ябълка + сурови ядки микс + тиквички с ориз на фурна... Пфхт. Надух се като балон и айдеее... Цяла нощ не излязох от тоалетната :х
29/03/2015
- Кафе
- Доза протеин (глад! Сутрешен!)
Тренировка: зала
Преден клек 7@20 кг; 5х25 кг; 3х3@30 кг; 1/2 35 кг (в смисъл, клекнах и не станах :D)
Тяга - 7@25 кг; 3х5@40 кг; 3@45 кг
Набиране - 7, 5, 2, 3, 3
Лег - 10@20; 2х2@30; 2х10@20
Скотово - 3х3@12
4 кръга:
Повдигане на крака от вис х 15
Коремни преси на римско столче х20
Пътека:
10 мин - 1 мин 4 км/ч + 1 мин 12 км
10 мин - 2 мин 5 км + 1 мин 16 км
(whew) (whew) (whew)
- Сусамка (фруктоза... Пф); тиквички с ориз; 1/2 доза протеин
- Малко бадеми
- Краставица, пилешки бутчета
- Ориз с грах и царевица
Просто... Без коментар. Паднала ми е силата, МНОГО ми е паднала, чак не се познах. Еми... Егото в коша, подвих опашка и правих каквото и колкото мога, бях като отвързан кон, май само лег преса и скрипци не правих, така ми липсваше, че удоволствието, че съм там беше по-голямо от разочарованието, че се излагам с някакви си 20 кг лежанка. Обмислям да вложа някакви средства в лост за набиране, ама да видим.
И храната... 2/3 от белтъка ми е добавка. Трябва да се изпие, че ще му изтече срока. А е гняс абсолютна, Universal да ме извиняват, ама аз по-гаден протеин не съм пила през живота си.
Ае... Искам си пак 40-те кила лежанка, и повече искам, само (вече бившата) шефката да отпусне финанси и си пускам една карта. Ще си редувам зала + вкъщи. Решено!
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 29.03.15 21:29.
30/03/2015
- Кафе
- Елдено-рожкови курабийки; печена на дърва царевица
- Скумрия с доматен сос, краставици
- Зеленчукова супа, скумрия с доматен сос
- Малко ориз; пуешко* на фурна
31/03/2015
- Кафе; сус. Тахан + какао+ мака* + какао* + мед* + ленено семе
- Кафе; печени бадеми
- Кафе, бонбон тофифи
Тренировка:
Клек - 15@12 кг ,12@17 кг,10@22 кг,8@27 кг,10@25 кг,12@25 кг
Български клек –1х16@СТ; 3х16@12 кг
Тяга с прави крака – 15@20 кг,12@30 кг,10@40 кг,12@35 кг,15@30 кг
Изправяне на прасци – 15@СТ; 3х15@12 кг
4 кръга:
Коремни от вис х15
Коремни на римско х20
5 мин вело
10 мин пътека - 5 км/ч; наклон 6
10 мин пътека - 6 км/ч; наклон 15
Повече серии, по-лекичко, но по-интензивно - боли ме крака, при глезена, реших да не се напъвам, че преди 3 години, след няколко дни такава болка и ежедневно натоварване, го счупих. Не ми се рискува.
Повечко кафета днес, но трябваше да се събудя за урока, не спах добре и бях като газена от валяк. Как да е, след третото бях чук :)
01/04/2015
Честит ден на шегата! :) Днес мен никой не ме излъга, нямаше и опити, де. Аз от 4, метнах 2-ма на черешата. Заканиха ми се да ме бият, аз се заканих да стана отшелник :D Няма поражения
- Кафе; палачинка (ленено брашно и яйца), намазана с тахан+какао*
- Тахан, какао*, мака*
- Зелена салата + краставици + варени яйца + шунка (божествено вкусно, от шунката)
- Филе от риба (така и не разбрах каква?!) с доматен сос* и лимони, краставица
- Варени яйца
През деня: вода с лимони; т. Родиола*
+ 1 шок. бонбон, почерпка за рожден ден :)
03/02/2015
- Кафе, сус. Тахан + мед* + какао* + мака*
- Пуешко* с кисело зеле
- Втора порция пуешко* с кисело зеле
- Шоколад със стевия
- Пилешка наденица на скара, кит. зеле
Без яйца довечера, заради шоколада :)
Вчера направих откритие, след тоя шоколадов бонбон. Явно съм си изменила вкусовете - стана ми сладко и гадно чак. А преди това ми бяха любимите бонбони. Странно, аз смятах, че още обичам сладко, само дето все като ми се прияде шоколад, посягам на натуралните, което поставя темата по друг начин - сладко ли обичам, или пък горчиво? И дали просто не обичам идеята за сладко? Така де, като онзи тип жени, твърдящи колко яко е мъжът да се изтърси с букет от 101 рози, пък като стане реалност, решават, че им е прекален добряк :)
04/04/2015
- Кафе
Тренировка:
Клек - 10@20 кг; 7@25 кг; 5@30 кг; 3@35 кг; 3х1@40 кг
БГ клек - 4х16@12 кг
6 кръга:
Набиране ш.нх. от пълен вис - 3
Лежанка 10@20 кг
4 кръга:
Повдигане на крака от вис - 15
Коремни преси на римско столче - 20
10 мин интервално на пътека
Храна: оризовки, царевица, дробчета, шунка, май ще да е това...
Честит имен ден на всички цветенца! (F)
05/04/2015
- (в 4:30 сутринта...) сус. Тахан + мед*+мака*+какао*
- На имен ден на бабчето: (h) салатки (зелена; зелева), пилешко (крилца, филе), хапка картофи+броколи+синьо сирене; 1/2 парче много вкусна торта с маскарпоне и филирани бадеми
По-късно, ако имам апетит - дробчета в масло
Не спах много добре, събудих се в 3:30, съответно в 4;30 огладнях. Ядох, ровичках из 9gag, към 5:30 легнах пак да спя. Сънувах един познат, появи се в съня ми пиян... Напил се с РАЗТОПЕН ШОКОЛАД. ПМС ли ме тресе, що ли :D
06/04/2015
- Кафе
Тренировка:
Загрявка: стави, суингове; СТХП, само ХП, малко клекове
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1; @12
Суинг
Гоблет клек
07/04/2015
- Кафе
- Сурови бадеми (бре...)
- Кафе
- Яйца на очи + шунка; зеле
- Фъст. Масло + какао* + мака*; безкофеиново кафе
- Свинско с прясно зеле
‘Начиии... Имах идеята да сготвя свинското в йенско стъкло с гъбки. Хубаво де, ма се чудех, какъв зеленчук да купя и... е, айде, нека е зеле. Както се прибирам, така ми светна - имам свинско, имам и зеле, значи свинско със зелеее.
И се отчайвам от сестра ми. Диктовки правим всекидневно и се правят едни безумни правописни грешки. Попадам на една думичка, питам я да ми я каже буква по буква, казва ми я правилно. “Е, добре де, като е така, защо тук е написана по този начин?” - вдига рамене. Ама да хване мъжа и да решават задачи с хиляди, няма проблем. Ядосвам се!
08/04/2015
Кафе
Тренировка:
90 въже
50 ходещи напади
40 лицеви опори
30 коремни преси
20 бърпита
Естествено, разцепих ги на 5 кръга, без почивка, че е за време, НО...! Защо ли да си включа и хронометъра? Как да е, движение да има :)
Храна: фъст. Масло + какао* + мед* + мака*; свинско с лук в йенско стъкло <3 ; кит. Зеле; карфиол; зехтин; маринован чесън*
09/04/2015
- Кафе, фъст. Масло + мед* + какао* + мака*
- Печени бадеми
- Второ кафе
- Яйца на очи, краставици, шунка
- Яйца на очи, задушен лук, шунка
Нищо интересно за отбелязване днес.
10.04.15
09:25
На колко е сестра ти ?
Първокласничка е. Работата е, че не мисли, а не, че не може. Но пък явно математиката й се отдава, там е доста напред и й е ужасно интересно. Аз бях обратното.
10/04/2015
- Кафе
Тренировка:
Push-ups 21-18-15-12x (нито 1 от колене)
Squats 50-40-30-20x
Knees to elbows 21-18-15-12x
+ още клекове, тренирахме със сестра ми заедно, стоежи в Киба дачи (снимка), след това в училището, пак с нея и мъжа - набирания, кофички на успоредката (мъжа помогна да се кача, признавам)
Забавно, учех днес сестра ми как да прави флайс с гирички по 1,5 кг, края на април има състезание, с 1 кг сме извън категория и детето сериозно се е заело да размята гиричките. Оправяхме днес техника, добре се учи :) Че и набирания с помощ прави, пу-пу!
Храна: фъст. Масло + мака* + мед* + какао*; кокошка* с краставица; сърмичка* и пълнена чушка*; лучник*
Вкратце - моят си сникерс и изцяло домашно-двойно бабина (демек на двете баби, моята и на мъжа) храна. Единствено ориза и бялото брашно в лучника, разбира се, не бяха домашни :) След днес си заслужих мъничко чийт, в неделя също ще се постарая, за да заслужа козунак :D
11/04/2015
От снощи съм болна, кашляща и с температура, съответно се радвам на хубавото време по дебел пуловер на терасата, с чайче, представяйки си, че сама съм решила да стоя вкъщи и просто си релаксирам :) С прилежащата липса на апетит в такива състояния, ядох символични количества от:
- Ягоди, ябълка, фъст. масло
- Фъст. масло, джинджифил, мака*, мед*; малко сурови ядки микс
Количествата са на принципа, ако го дам на новородено, което може да говори, би ме попитало дали случайно не му се подигравам :D
След малко сядам на маса с:
- Агнешка дроб сарма, салата домат, маруля, репички, варени яйца и зехтин и след 12 ще хапна малко козунак. Нямам апетит много, но ще опитам количеството да е адекватно, не може все пак фотосинтеза.
12/02/2015
Тренировка:
WARM UP
2x
10 squats
10 push ups
10 sit ups
WOD
50 jumping jacks
20 DB squat cleans @2x5
50 jumping jacks
20 DB thrusters @2x5
50 jumping jacks
10 DB renegade rows (push up, row right, push up, row left = 1) @2x5
50 jumping jacks
10 DB renegade man makers @2x5
Храна: яйца*, агнешка дроб сарма*, малко козунак, шунка, краставици
Пп: онзи ден само боцках салата и пих сокчета.
Днес почивка, не трябваше да тренирам вчера. Хрупам ябълки и ягоди, пия чайчета с лимони и утре се занасям на лекар. Храната ще я описвам по-късно.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 13.04.15 12:39.
В крайна сметка:
Ябълка, ягоди
Хапка - две козунак
Салата - домати, краставици, лук, яйца*, шунка
2-3 хапки баничка*
Немазно агнешко, салата - домати, краставици, магданоз
Сигурно 50% от общото количество е салата. Така ми се яде, така ям. Събудих се с желанието за ябълка. Не пих кафе. Болят ме краката, но пък се чувствам по-добре. Главоболието поотминава.
14/05/2015
Раздвижих с лицеви опори - стриктни, от колене, с крака на висока повърхност, с опора на дъмбели, диамантени... Малко корем. Нищо сериозно.
Храна:
- ябълка + ядки микс
- Зелена салата с варени яйца*
- Нар
- Тиквички с ориз
15/04/2015
Тренировка:
4 rounds
5x KB thruster, left arm @12
10x Sumo deadlift @12
5x KB thruster, right arm @12
10 Burpee tuck jumps
- Нар, варени яйца*
- Ориз, кокошка*, тиквички
- Варени яйца*
- Ч.л. фъст. масло
- Телешко (с вино, лук, гъби, малко масло и горчица в йенско стъкло), тиквички
Вече се вдигнах от леглото и апетита ми се върна :) Прекарах към 4 часа в кухнята - правейки телешко, а после - кюфтенца от леща. Ако мъжа ми остави - ще се закусва утре с тях.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 15.04.15 22:36.
16/04/2015
Храна:
Домати, краставички, марулки, зехтин, яйца в масло, шунка, кюфтенце от леща... Май това беше
17/04/2015
- Кафе, шунка, оризовки
Тренировка:10 мин пътека
Клек - 7@20; 7@25; 5@30; 3х3@35
Тяга - 10@20; 7@30; 5@35; 3х5@40
Избутване на дъмбели от полулег - 10@2х7; 6х7@2х13
Издърпване на горен скрипец - 10@25; 8@30; 5@35; 3х3@40
Повдигане на крака от вис 4х15
Коремни преси на римско столче 4х20
- Риба тон с лим. сок и лют пипер*, оризовки, краставица, 2-3 хапки стебло от целина
План:
- Някакви ядки
- Риба, също неизвестна, салата
С опцията да редактирам
В залата още на първата минута на пътеката, бях с пулс 120, не от зор, де, снощи ми скъсаха нервите, та още ме държа и отидох в залата бясна. Отделно, залата беше пълна, необичайно за 11 ч, имах намерението да правя лежанка и набиране, всичко заето, майкаааа, наложи се да импровизирам. Първите 7 кг дъмбели ми бяха лекички, смених ги, ядосвах се какъв съм кашкавал. Поглеждам - 2 момчета тренират със същите кг, избутване и флайс, та взех, че се успокоих.
И си купих стъбла от целина. Страшна, ама страшна гадост, някой има ли идеи какво да ги правя, че да се ядат? Разбирам ги защо толкова отслабват с това - и на мен да ми го дадат да ям така, и аз бих обявила гладна стачка.
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 17.04.15 13:31.
Ами май днес така ще стане, ще го хакна в едно смути, пък... Ако не, ще си го пия със запушен нос :)
18/04/2015
- Кафе
Сутрешен крос: 4 км за 28 мин
- Палачинка (яйца*, какао*, ленено брашно, стевия, бакпулвер, есенция ванилия) с мед*
- Задушени картофи с копър и чесън, шунка, краставица
- Смути: целина, мака*, спирулина*, доза протеин (ха да видим какво ще стане)
- Свински котлет, зелена салата
Не мога да си позная дневника! Аз да бягам, доброволно, че даже ми и хареса :) И въглехидратите съм вдигнала... Да видим
19/04/2015
Движение: интервали 10х20:10 бягане.
Трябваше 20 такива, но... Краката ми отказаха. Не бях доспала, сигурно затова, то ми се отразява винаги
- Оризовки с хумус, шунка и пилешко бутче без кожата
- Яйца* с хумус
- Сръбска плескавица със зеле и моркови. Имах хлебче, лютеница и пържени картофки, тях пробутах на другарче.
ГРУХ!
20/04/2015
- Кафе
500 скока на въже
- Палачинка (ленено брашно, 1/2 банан, яйце*, стевия, малко масло за тигана), намазана с тахан + какао*
Тренировка:
Тяга - от 30 до 2х2@60 кг, не помня броя на сериите
Набиране - 7, 5, 6, 4, 5, 3
Лежанка - 10@20, 7@30, 5@35, 2х2@40, 1@40
Скотово сгъване с кривия лост - 10@7 кг, 3х3@12 кг
Трицепсово разгъване на горен скрипец - 4х5@15 кг
Повдигане на крака от вис - 4х15
Коремни преси с вдигане на диск над глава -4х10@5 кг
- Смути - 1/2 банан, протеин, стъбло от целина, стевия, мака*
- Дробчета, задушен карфиол с лют пипер*, оризовки с хумус
- Другата половина от смутито
- Пилешко с подправки, задушен карфиол
След малко запретвам ръкави и ще правя овесени бисквити за сестрата, да може да си носи в училище. Тоя 1 кг ни мъчи жестоко, не ще да падне и това е. Ако имат вид, ще ги постна :)
Мнението беше редактирано от Дона Флор на 20.04.15 13:08.