07.04.15
20:32
Всичко виждам аз :)
Тъй...
07.04
Без никаква тренировка. Малко мързел :)
Движение за деня - 6 км.
Добавям и 250 гр. ягоди - а гнусни ли са, никакъв вкус. Все едно ям чери домати
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 07.04.15 20:32.
Много добро сравнение, точно като чeри домати са повечето ягоди на пазара, безвкусни и недостатъчно сладки. Аз и на тях им слагам стевия :D
Аз пък вчера купих на децата едни много вкусни ягоди от кварталния магазин - тъмночервени, почти черни и много ароматни. Почти им ги изядох. :)
08.04.15
09:29
Късметлия!
Моите бяха от Пикадили, от пуста лакомия ги купих (и бяха намалени на левче ;) ) ама ОТВРАТ, ОТВРАТ!
Ако не бяха червени, щях да мисля, че хрупам краставица. Просто не са расли на слънце и вода, ами са тотална химия, стимулират ги да почервенеят за няколко часа и не са натрупали ни захар, ни витамини.
Най-хубавите ягоди, които ядох миналата година бяха горски - мънички като нокътче, но уникалнииии, ароматни и сладки като сладко от ягоди :)
Това е, ще чакам истинските.
08.04.15
10:21
08.04
Сън:21.30-6.30
О,даа, уж щях да чета книжка, ма направих най-доброто-заспах.
Храна:
- 2в1 (без захар)
- кис. мляко 100 гр. + овесени ядки 5 суп. лъж. (слабачка! не мога да си изям закуската наведнъж)
- 1/2 помело -голямко е
- филия ръжен хляб с извара и яйца (60гр. извара) + 1 пил, бутче
- салата (зелена салата+ репички+ варен карфиол+ печени чушки+зехтин и олио от чушките) + пилешко филе ок. 100 гр.
- кис. мляко 100 гр. + овесени ядки 5 суп. лъж. + голямо парче торта с шоколадов мус поне 200 гр. О, ДАА (cake)
- салата (зелена салата+ репички+ варен карфиол+ печени чушки+зехтин и олио от чушките) + пилешко филе ок. 100 гр.
- 2 фил. Вита препечени със сланинка -40гр.
Цяла нощ мисля тренировки. Ще видим довечера на практика ще стане ли нещо. :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.04.15 09:12.
08.04.15
10:32
‘Щот такова съм купила :)
Вкусно е, плътно- много суха сметана (демек 10 гр. глюкозо-фруктозен сироп и палмово масло :) ), но не е сладко.
И протеина сутрин е вкусен горе долу , ма не съм такъв светец сега и се глезя от време на време.
Ти па вземи си сложи тази снимка в голям формат в галерията, че си избодих очите да се взирам в това малко кръгче :)
Реших че си тръгнала бавно по правия път (за кафето) :Р
Възкачих снимките. В сравнение с някои колеги изглежда все едно не тренирам (shake) Ама поне сланини доста стопих
08.04.15
10:53
казано от Pavel D на 08.04.15, 10:48:
Възкачих снимките.
Бива :) Много лоша резолюция, ма си личи, споко. ;)
А кой е правилния път с кафето? Човек все нещо трябва да пие ;) Сутрин кафе, следобед ракийка :)
Teлефона е набор 2006-7 някъде, светлината не е добра, толкова
За кафето и преди се е писало в дневника ти, ти си го знаеш :) Аз пия лично сварено от мене, с домашно мляко, без захар. Вземи пример :Р
08.04.15
11:06
Да разбирам , че за ракията няма проблем? ;)
На работа си имаме машинка за кафе, така че през деня си е натурално смляно кафе.
Сутрин просто ми се пие нещо горещо -протеин , кафе все тая.
Като изпия шоколадовите и бананови буламачи, ще си купя протеин с вкус на кафе- има такъв и усещам че ще ми допадне.
1 греяна ракия ти разрешавам сутрин, да ти се затопли сърцето. Така беше казал един чичка в сутрешния блок по нова :D
A колко кафета на ден пиеш? Аз съм на 2-3 дотука и спирам, че ми влияе чак до вечерта о_0
08.04.15
12:55
По 1 на ден, 2 когато кръшна сутрин от пътя към безсмъртието.
Кафето -натуралното си е полезна напитка, антиоксидантна, подобрява инсулиновата чувствителност.
Само дето аз го съсипвам със суха сметана, но карай :)
Не бих казала, че ми влияе- обикновено си пускам втора цедка на работа, а и го правя с ок. 200 гр. вода - една голяма керамична чаша.
Просто го пия, защото ми се пие нещо плътно като шейк и то топло, мразя студени напитки. Даже вода пия топла :)
Имам същия “проблем” с плътността на напитките. Много често ми се пие нещо плътно и топло, а всичко плътно и топло, което познавам, или съдържа мляко, или суха сметана. :D Искам да открия нещо плътно, топло и като калории да се доближава по-скоро до чисто кафе или чай. (sweat)
08.04.15
13:15
Аз нямам проблем с калориите, калориите са храна, просто не е полезно като цяло да се консумира кристална захар и фруктозен сироп. Затова не пия по 2-3, а само от време на време.
Млякото е ок, но има съвсем друг вкус и бързо се разваля, не мога да използва 1 литър за 3 дни.
Натурална течна разбита сметана е най-доброто, но ми е недостъпно в момента.
08.04.15
13:19
Да не съм чула “Нямам уреди, не мога да тренирам” !!!
казано от Queen Cobra на 08.04.15, 13:15:
Млякото е ок, но има съвсем друг вкус и бързо се разваля, не мога да използва 1 литър за 3 дни.
Може, сипваш го в шишенцата от стевия и го слагаш в камерата. Знам че имаш излишни :)
Ники, пий си мляко (shake) Просто го вземи предвид в сметките приблизително и готово
Аз имам проблем с калориите, защото активното ми тегло е малко (wait) , но и по принцип винаги съм си мисилила, че е голям пропуск, че не е открита (или не ми е позната) някаква невредена и по-достъпна (от ядковото и соевото) алтернатива на кравето мляко.
Pavel, аз си пия, защото и не следя калории сега, но когато следя - го избягвам, за да имам повече калории за протеини и мазнини, че иначе си стоя гладна, за сега решението ми е вместо мляко с какао - английски чай с повечко мляко. (coffee)
Мнението беше редактирано от Nickie на 08.04.15 13:39.
Те тия “млека” са някакви странни. Както казва Joe Rogan - щом няма nipples, не е мляко :P
08.04.15
19:59
Днес пак реших да спестя от зала. Уикенда ще тренирам с Горна в трибойската по- силово.
Засега леко и неангажиращо.
Снимах се пак, 12 набиранки специално за ЗОЗО :)
Повече няма да си хвърлям сама ръкавици, че ще трябва да правя 15 и ще се изложа да се гърча като глист на буца. :)
08.04
1. преден клек 5х10х30кг
2. набиране надхват 1х12 4х5
2. раменна преса 1х12х30кг 2х10х30кг 2х8х30кг
3. римска тяга 5х10х30кг
4. напади на място 5х8х24кг по 8 всеки крак
5. хеликоптер широк хват 5х10х24кг
Движение за деня - 2.5-3 км.
Тортата си заслужаваше. Дано пак да черпят скоро.
казано от Queen Cobra на 08.04.15, 19:59:
Днес пак реших да спестя от зала. Уикенда ще тренирам с Горна в трибойската по- силово.
Засега леко и неангажиращо.
Снимах се пак, 12 набиранки специално за ЗОЗО :)
Повече няма да си хвърлям сама ръкавици, че ще трябва да правя 15 и ще се изложа да се гърча като глист на буца. :)
Е, ти ме взе за мезе :-) Аз пък не видях снимките...
09.04.15
09:10
Еми не си , щото не съм ги качила, :)
Малко зор, ако не ми признаеш последните 2, ще се постарая друг път да са по-добри. :)
Даже не знаех че мога толкова, всеки ден си правя 5х5
12 набиранки вкъщи
преден клек с 30кг вкъщи мъкъъъъ
раменна преса 10 и 12 х 30кг малко криви, но ми тежи на китките (меки китки :) )
Едитвам храната за вчера, че имаше една вкусна следвечера със сланинка :)
09.04.15
09:19
Eeee, брутален си. Хубаво, фал старт. Анулираме опита. :)
09.04.15
10:36
09.04
Сън: 22.30 - 6.30
Хубаво поспах, събуждам се 30 мин преди аларма и се поизлежавам :) То голямо излежаване в 6 сутринта, ма каквото такова.
ИСКАМ да поспя до 9, но не мога. Един път за миналата година ми се случи.
Просто био часовника след 7 -7.30 не дава и това е.
Храна:
- шейк от протеин и глутамин
- ръжен хляб с извара с яйца (125гр. извара) + печена сланинка 50 гр. (sun)
- кафе със сметана и стевия (coffee)
- салата (зелена+репички+печени чушки+маслини+олио от чушките) + 1 патешко бутче сухо, без кожа (на размер като пилешко) + 80 гр. купешки ябълков сладкиш
-Аттак 2.0 няма калории
- салатата+ шаран на фурна
- 2 фил Вита с крема сирене 65 гр., половин помело
Да отбележа, че днес яко ме болят задника и бедрата. Раменният пояс е горе долу свеж. След работа пак ще пораздвижа, този път с дъмбел.
Просто съм в някаква еуфория от толкова много видове тренировки които мога да правя - я собствено тегло и гимнастики, я ТРХ (импровизиран), я дъмбели, я щанга, лост за набиранки. От дни ми се върти в акъла качване по стълбите на блока.
Това е убиец за слабите ми крачета- 200-300 стълби и съм леш на другия ден, всичко сковано
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.04.15 20:44.
Кобре, яка си! Тия 30 кила на клека са ти малкооо..., че и на раменната - вдигаш ги, все едно са 3 ;)
И аз го мисля това за стълбите в блока, ама още не мога да се навия. Ама и краката не са с приоритет, все пак :Д Иначе не ползвам асансьор от доста време и ги взимам през 3 стъпала, цели напЪди се получават. А съседите от етажа си мислят че ги отбягвам, като откажа да се возя с тях
Мнението беше редактирано от Pavel D на 09.04.15 10:57.
09.04.15
10:59
Aхаха, мерси (bow).
Mи не обичам да се мъча. Иначе на клек са ми бая добре, айде още 5 може ама със зор.
Голямо промо си направих тия дни, ей, ще вземат да ме санкционират модераторите. ;)
Иначе ми е много смешно като си гледам клипове - преди всяка серия почва едно загащване и оправяне на бельо ;)
лошото че и в залата така, сигурно много им е смешно на хората, като почна да се глася за сумо тяга , разкрача се и почна да си придърпвам кюлотите ;) :D :D
И аз съм така .. преди всеки заход за клек и тяга е едно наместване на парашутките ....
09.04.15
11:10
Марти, какво за бога, е това на аватара ти? Много дребно е, да се види добре. Някакъв пич/ангел/демон с меч? От някоя игра ли е?
(blush) Battle at Tal Rasha’s Tomb - Diablo 3
И ангел има, меч също ... сякакви такива неща :)
Мнението беше редактирано от MartiG на 09.04.15 11:29.
09.04.15
11:32
Битката в гробницата на Тал Раша е от Diablo 2, бре... :P
(мародераторите са хора и спамят най-долно, злоупотребявайки с власт и служебно положение)
(sun)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.04.15 11:33.
Ааа Коле нямам идея, не съм играл 3 ... ма това си го гепах от сайта на баталнет и пише че е от 3-ката.
П.С. Кобре и твоя дневник оспамихме :)
09.04.15
11:49
Toзи пич е страхотен, мъжествен, секси, има чудесен и мотивиращ сайт и според мен буди само вдъхновение и уважение.
Гледала съм му клипове с тренировки.
И за пръв път виждам, че и танцува в Dancing with the stars !!!
И то никак лошо!
Е левия пек как го е направил, като няма ръка (shake)
“Мародератори” (giggle) Aз знам една алтернатива със ъ, ама я ползвам само във форуми в които не ми пука дали ще ме баннат :D
09.04.15
13:13
казано от Pavel D на 09.04.15, 11:59:
Е левия пек как го е направил, като няма ръка (shake)
Мисля, че вдига с протеза- гледала съм други така правят.
Ето тук има показан един начин - флайс на скрипец.
https://www.youtube.com/watch?v=in4GE38x6g4
Стига да иска, човек намира начин.
Да се чуди човек - мъж без 1 крак и 1 ръка е по-добре развит и естетичен от всевъзможни по принцип пълноценни хора.
Пък и човека ходи по състезания, катери се, участва в кампании, в тв шоута, и не само тренира, ми си има и семейство- 3 малки деца.
И какво здраво гадже има- войничка.
http://dailyentertainmentnews.com/wpgo/wp-content/uploads/2015/02/Noah-Galloway-girlfriend-Jamie-Boyd-image1.jpg
С една дума- възхищавам му се. :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.04.15 13:15.
09.04.15
18:13
Oh, dnes към 4 така ме схванаха бедрата. Голям зор с този клек вчера. Боли си ме задницата и това е. Иска почивка,
Хубавото е, че бяхме само до 2 на работа и си посвърших задачки -садих цветя, чистих, тренирах, а-у.
Скромно, но от сърце :)
09.04
1. гоблет клек с дъмбел 5х10х20кг
2. лицеви опори с крака на стол 5х12
3. набиране подхват 1х12 (без подскок :) ) 4х5
4. сумо клек с дъмбел 5х10х20кг
5. флайс от лег 5х12х(2х10кг)
6. гребане с дъмбел 5х10х20кг по 10 всяка ръка
Движение 6км - ходих до центъра да купувам допълнително пръст за цветята :)
09.04.15
20:38
Малко ъпдейт на формата. Няма плочки- след толкова ядене през деня, не търсете. :)
Опит за мускулеста поза, но май е пълен провал.