Стая на щастието

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.04.15
11:50

Частично си прав - това са ми тапетите на две от стените в стаята, но аз си ги приемам за pole dancers (nlove10), не стриптийзьорки.
Владимир92, мерси много! P.S. Готини ръки, чуек. цък

Мнението беше редактирано от Nickie на 08.04.15 11:58.

08.04.15
16:57

Разгледах си снимките в профила (от преди 12 месеца) и реших малко да update-на със сегашната ми малко по-различна визия и цели (здраве, гъвкавост и евентуално малко чистене на мазнини). Действам леко наобратно, тук всички на “след” са по-изчистени, а аз съм на “преди”, рачешка ми работа. :D разликата ми е около 5кг
И отчета за днес:
4 чая (един с мляко)
две яйца
две курабийки със стафиди и орехи
пиле с ориз
ябълка
витамин Е
рибено масло х2
предстои някаква вечеря и още 1х рибено масло
Тренировчица ~ едно клипче с разтягания за шпагат

08.04.15
17:30

По-готина си станала :)

А за оня с големите ръки - скивай това (muscle)

08.04.15
18:21

Мислиш ли? Аз не мога да преценя, май и аз се харесвам повече сега, освен че ми е и мнооооооого по-лесно за поддръжка такова тегло.

Имам много въпроси за това видео... Защо това кенгуру живее с пуйки и пауни? Как е направило такива гръдни мускули (и ръки, де)? Защо изглежда толкова злобно? Възможно ли е това да е реално видео? (tmi) WTF, мислех, че  това е кенгуру...

08.04.15
19:46

Аз поне не мога да си представя, как с -5кг си изглеждала по-добре от сега...

П.П. Кенгуруто най-вероятно нарочно е така селектирано, че да дава повече месо, по подобие на белгийското синьо говедо например.

08.04.15
19:54

Mnого сладко дупе :) Moже мъъъничко да се позаобли с упражнения. Тренирай си за здраве и не се мъчи да слабееш, само ще се развалиш.
Имаш обаче много фалшива представа за животните :)

08.04.15
20:05

Яла съм кенгурско веднъж- имаше замразено в Лидл. Не е лошо месо, без грам мазнина, тъмновиолетово такова, много сбито и с особен аромат.

08.04.15
20:21

Енев, на левите снимки съм -5кг, на десните съм както съм си сега, нарочно се снимах със същите дрехи, за да се вижда по-добре разликата, ама явно не се вижда толкова добре, щом стават такива обърквания. :D
Queen Cobra, (blush) ама много ти благодаря! Иначе, за животните - да, аз и за хората имам такава събркана представа, винаги ги мисля, че са по-добронамерени и миловидни, от колкото са в действителност.

08.04.15
20:26

Нали е винаги лято в австралия и кенгурата гледат да са нацепени батки 24х7х365. В лаф моабета бях п(р)остнал едно със бицепси, дефиниции, вени, всичко :D

^ тука има много добри лафове и простотии за кенгурата и родата им

^ това ми е най-новото любимо животно. Пак от тях

Иначе, изобщо не знаех че може да се яде, камо ли че го има в бг О_о

//спам ден ми е днеска, сори :|

08.04.15
20:42

казано от Nickie на 08.04.15, 20:21:

Енев, на левите снимки съм -5кг, на десните съм както съм си сега, нарочно се снимах със същите дрехи, за да се вижда по-добре разликата, ама явно не се вижда толкова добре, щом стават такива обърквания. :D

Оф, сега схванах и се загледах по-внимателно :D Ами наистина, няма кой знае каква разлика и продължавам да съм на мнение, че на тези килограми си си доста добре :)
Подкрепям и Кобрата - клякай за... здраве :D

Мнението беше редактирано от Енев на 08.04.15 20:42.

08.04.15
21:23

Yo, Нати, ya crazy bitch :D

Къв е тоя гъз, марш 25 обиколки на стадиона (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.04.15 21:26.

08.04.15
21:49

Pavel, много се смях на първото клипче, честно, а и мисля че познавам човешки еквиваленти на коалите и сега си обяснявам от какво произлиза непукизма им. :D
Енев, благодаря! Такива домашни упражненийца с без тежест, предполагам, няма да свършат работа за поставените цели? :D
Кико, най-близкия стадион ми е националния “Васил Левски” и един - единствен път съм го обикаляла тичайки с много зор, многооо, защото тръгнах на спринт и, съответно, окапах много бързо, ама после гледах да не забавям много, че тичах уж за време, да покажа, че не съм чак такъв мързел и последните 200-300 метра бившия ми приятел се появи като супер мен и ме занесе до финала 8-), защото треньора им се размрънка, че много им нарушавам тренировката с лиготии (подозирам, че последните 300 метра съм се движела с най-висока скорост (giggle)). Не съм аз по тия неща, не.

08.04.15
23:09

Ами имаше доскоро във форума една мацка (fire.is.my.nature се зовеше), която правеше някакви извращения от типа на 1000 клека със собствено тегло, но май и тя ходеше от време на време да тренира и в зала. Ефект ще има и без щанга де, просто ще стане по-бавно :) Иначе можеш да правиш и напади, български клек, пистолети... стига да има желание, се намират и начини :)

08.04.15
23:36

Ама това вярно са си извращения... И като и погледнах дневника... Абе, жива и здрава да е, аз се имам за по-некраен и уравновесен човек. :D Тя, мобилността ми, е почти на нула (или поне така беше последния път като тренирах с другарчето във фитнеса, ама после му се наложи операция, спря да тренира и отпаднах от залата и аз, че без него нищо не правя с дори близка до правилната техника). Амаа, може да пробвам тези дни клекове и да кача клипче тук за мнения, искам да ги правя правилно първо, пък после нещо да мисля с тежест.

09.04.15
00:06

С тежест, макар и малка, по-лесно ще си “напипаш” стойката. Не клякай без тежест.

Ако не може да клекне правилно без тежест, клякането с цел “напипване” на стойка с каквито и да е килограми е безсмислено.

09.04.15
08:49

Аз, че не разбирам, не разбирам, но когато тренирах с cantimagineit, той все повече ме побутваше и ми правеше физиономии на клековете със собствено тегло, защото съм се била клатела и/или навеждала, отлепяла петите и не знам какво си... :D С лоста бях някак си по-стабилна, просто ми тежеше и нямаше на къде много да се клатя и обърквам. Но сега съм си вкъщи и най-много да тренирам с  гирички х 3/5кг така или иначе.

Мнението беше редактирано от Nickie на 09.04.15 08:51.

09.04.15
11:34

Ей, не ми се получи това с непиенето на кафе... Доспа ми се моментално след закуска, мъчих се два часа, отказах се, глътнах едно късо на екс почти, легнах за 20 минути и се събуждам нов човек. :D Дехидратацията по друг начин ще я ограничавам...
Междувременно, един прятел се подвизава напоследък в Япония и гледайте каква изродщина ми изпрати днес - как хората в интернет си представят топките си  ( това е автентично японско изкуство от 19. век! )

казано от Nickie на 09.04.15, 11:34:

Ей, не ми се получи това с непиенето на кафе... Доспа ми се моментално след закуска, мъчих се два часа, отказах се, глътнах едно късо на екс почти, легнах за 20 минути и се събуждам нов човек.

Какво закусва?

09.04.15
11:50

Познай от един път!

09.04.15
11:52

Toва с топките е ... голямо избиване на комплекси. Да не кажа патологична идиотия ;)

казано от Nickie на 09.04.15, 11:50:

Познай от един път!

Ами... сутрешната доза стимуланти ще си остане на дневен ред значи... (sun)

09.04.15
16:01

Равносметка на деня:
закуска
~чай от круша и смокиня с мляко (трябваше да замества кафето, но после и кафе пих)
~един огромен банан, май не бях виждала толкова голям преди, супер ГМО беше, трябваше да го снимам :D и страхотна лакомия ме налегна да го изям за закуска, макар да не е най-подходящо с въглехидрати да започвам (както знам, Кольо, да, знам)
~ витамин Е, рибено масло
обяд
~ две яйца (+ кашкавал) на тиган с малко масло;
~рибено масло;
~ нарязах си и краставица, но ми звънна телефона и докато говорех десетина минути в другата стая, един обитател на къщата помислил, че съм му направила здравословен чипс (опитвам се да накарам близнаците да ядат здравословни неща и кръщавам зеленчуците с “вредни имена” - посолена краставица, нарязана на лентички - здравословен чипс) и си дръпнал гарнитурата ми пред компютъра (giggle), та си останах без фибри за обяд, че се оказа и последна тази краставица, пък моркови не ми вървяха с яйцата :( , нооо от това излезе нещо хубаво, защото:
отидох до магазина да си купя зеленчуци за вечеря, видях на касата някакъв комплект за рисуване по яйца и се сетих, че имаме тука една инициатива за великденски яйца, наречени за bbteam, та ще се включа и тази година :P
тренировка
изобщо непредвидена, но на стълбите срещнах Мъник (блока ми си има едно осиновено улично куче), върнах се до апартамента да си оставя заветните краставици, взех една тенис топка и се гоних по стълбите 20-30 минути с моя приятел :D, съседите сигурно ме мразят, но ми е жал, от 114 апартамента почти никой не се сеща да си играе с това кученце, то не стига само да го храниш
вечеря
този ден нещо го изкарах вегетариански - сандвич със сирене и домат, чаша фреш от портокал, рибено масло

Мнението беше редактирано от Nickie на 10.04.15 10:01.

10.04.15
00:04

не знам ти дали изпълняваш целта си щастие, но аз започвам да се чувствам по-щастлива само като чета дневника ти :D звучиш адски оптимистично и енергично и ме зареждаш с позитивна енергия :D :D поздравления за целия дневник като цяло ^^ :D

Да, хубаво е, че реши да се върнеш :) Говорейки за това... не е ли време за една форумна среща (сори,че точно в твоя дневник ще стане спама ама...)

10.04.15
10:10

Kate Sin, благодаря ти! :) Аз вярвам, че който излъчва позитивна енергия - привлича позитивна енергия, и да има проблем човек, той ще мине, само трябва да правиш добро и да се впускаш в приключения, а по пътя някъде намираш щастието и хармонията! (sun)
Ади, дааааа! Миналата година точно след Великден се видяхме и пак така се организирахме в моя дневник! :D Да продължим традицията, дами и господа!

Мнението беше редактирано от Nickie на 10.04.15 10:11.

10.04.15
12:22

Плодовете на работата ми вчера до 2 през нощта. За първи път рисувах с восък, не е много прецизно, но е от сърце! (nod) Другата година по-хубаво лого на bbteam! :) Пожелавам ви здраво тяло и здрав разум! (F)

Тъй и тъй ще има “мини”-форумна среща на 1ви май - може тогава да я направим ;)

И ти бъди здрава! И все така позитивна :)

Сложи яйчицата и тук, ако идеята ти допада :)

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/76782

10.04.15
14:18

Много сме вредни женската част, миналата година Кольо ми обърна внимание на същото. (giggle) Все ни идва музата да се огранизираме точно преди голямата среща. Ама тази година няма да я порпусна голяяяяяяяяяяяяямата за нищо на света! (nlove3) След нея вечерта предлагам да сме в Шугър, нали рядко ходя там, хахахаха.
Вероника, благодаря от сърце! Качих ги и там. :)

Мнението беше редактирано от Nickie на 10.04.15 14:19.

Голяма среща? :)
Кой каза? (sun)

10.04.15
14:22

казано от Кольо Пияндето на 10.04.15, 14:20:

Голяма среща? :)
Кой каза? (sun)

Ако е голяма, няма да е тайна. Ако пък е тайна, няма да е голяма. Ха сега де...

10.04.15
14:24

Ми, адаша? (giggle) Няма ли това предвид -нещо като онази, на която не можах да дойда миналата година през юни някъде?

Мнението беше редактирано от Nickie на 10.04.15 14:25.

Истината е, че не сме говорили на тази тема до сега.
Нямам нищо против аз да не участвам в организацията или да бъда само консултант по нея. (giggle)
Спокойно мога да се огранича само с присъствие на мероприятието... 8-) (party)

казано от Nickie на 10.04.15, 14:18:

След нея вечерта предлагам да сме в Шугър, нали рядко ходя там, хахахаха.

Hardcore bbteamers гърмят големи сладоледи на афтърпартито... (sun)

10.04.15
16:56

Това си беше inside joke с Херцога, според който всяка седмица съм в Sugar поне по веднъж :D (информация, която отказвам да потвърдя или отрека), нооо то не пречи първо в Confetti, после два-три часа сън и в полунощ към храма на черната музика... 8-) Първи май е петък, тъкмо ще хванем oldschool party най-вероятно. (nod)

Херцога тогава няма да е много в състояние за танци, само да кажа... :D

10.04.15
20:05

Защо? Много си потаен, за някакакви срещи говориш, дето си ги знаеш само ти, явно изтощителни активности самосиндикално ще имаш в същия ден... :D Разясни цялата тая работа!

https://www.facebook.com/events/1423459594618511/

;)

10.04.15
20:23

С моята крехка физика и половин кило активна маса на трибойско състезвние ли ме каниш да се срещнем? :D С момичетата (повечето), мисля, ще се видим в парка на лека разходка. Това са нашите форумни срещи. :D

Каня те, разбира се ;) Плюс това, миналата година се събра стабилна нежна форумна агитка - сигурно поне 10 форумки бяха ;) А тази година се очертава пак да е така, тъй че заповядай ;)

П.П. Ще се радвам да дойдеш за подкрепа на Херцога 8-)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1