Нужда от съвет

12.04.15
15:45

Здравейте! Името ми е Пламен, и съм на 14 години (15 без 2 месеца). От 5 дена ходя на фитнес и ме интересуват някой неща. Като например колко време да тренирам на ден, кога да почивам (понеделник-петък тренирам, събота и неделя почивам), как да загрявам(ако е нужно), какво да ям и т.н. Висок съм 1,73 и тежа 68 кг.
П.С Извинете ме, ако съм сгрешил раздела.

Темата беше редактирана от Пацо на 12.04.15 15:45.

12.04.15
16:10

Гледай да не тренираш повече от 1час.
Тренирай примерно 2 дена 1 ден почивка и после 2 дена ....1ви ден гърди и рамо примерно после гръб , почивка , после крака и после бицепс и трицепс.
Какво да ядеш..зависи какво целиш?
Има важни теми из форума има и търсачка...ползвай я за да намериш това което те интересува ...

12.04.15
17:22

казано от retaer retaer на 12.04.15, 16:10:

Тренирай примерно 2 дена 1 ден почивка и после 2 дена ....1ви ден гърди и рамо примерно после гръб , почивка , после крака и после бицепс и трицепс.
Има важни теми из форума има и търсачка...ползвай я за да намериш това което те интересува ...

Значи целя да кача килограми. Искам да стана 80 и след това да помпа като луд да направя гърди, трапециус, голяма бицана и така :D Какво да ям за да кача бързо тези килограми?
п.с корем не ми трябва

Мнението беше редактирано от Пацо на 12.04.15 17:30.

12.04.15
17:33

Пречети тази , тази и тази статии. Има и още теми в сайта, които ще ти помогнат. Не може да ти се даде изчерпателен 5 редов отговор.

12.04.15
18:00

казано от Plamen Marinov на 12.04.15, 17:22:

Значи целя да кача килограми. Искам да стана 80 и след това да помпа като луд да направя гърди, трапециус, голяма бицана и така :D Какво да ям за да кача бързо тези килограми?
п.с корем не ми трябва

Знам подходящото нещо за теб .
НАЦЕПИН С БАХУР И БАНАН !

12.04.15
21:18

казано от Радо на 12.04.15, 18:00:

казано от Plamen Marinov на 12.04.15, 17:22:

п.с корем не ми трябва

Знам подходящото нещо за теб .
НАЦЕПИН С БАХУР И БАНАН !

:D как ма ебава

12.04.15
23:00

Може би ако си направиш дневник, ще получиш повече съвети, защото ще се вижда къде точно са ти грешките. Не че сега не се вижда, но все пак :)

Започни кръгова тренировка/надявам се си прочел статията, която ти се даде/, като заучиш упражненията достатъчно добре/още един повод за дневник - ще си видиш грешките/. За храната просто цели да си доставяш достатъчно качествени въглехидрати. Една хубава закуска, според твоето ниво, ще се състои от овесени ядки и няколко яйца. Винаги е хубаво да имаш месо към менюто си, но него не го споменавам, защото смятам, че знаеш това. Храните, които да се опитваш да избегваш също не споменавам, те са ясни.

Няколко съвсем простички неща трябва да направиш, но в същото това време достатъчно дълго трябва да ги правиш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1