09.04.15
15:21
казано от Павел Иванов на 08.04.15, 19:19:
Като правиш силова тренировка, нали плуваш в пот, удобно ли е с тея дънки - луда работа ...
На студено не плувам в пот, не се притеснявай. В залата и в момента не е над 4 градуса ;)
А когато стане топло така или иначе не ходя с дънки.
09.04.15
18:10
казано от James Hinks на 09.04.15, 15:21:
казано от Павел Иванов на 08.04.15, 19:19:
Като правиш силова тренировка, нали плуваш в пот, удобно ли е с тея дънки - луда работа ...
На студено не плувам в пот, не се притеснявай. В залата и в момента не е над 4 градуса ;)
А когато стане топло така или иначе не ходя с дънки.
Та нека обобщим думите ти, когато е топло, тоест лято, част от есента и пролетта, не ходим с дънки да тренираме, ако в залата е топло или сравнително добре пак не ходим с дънки. Ходим с дънки само когато в залата е студено, тогава можем да тренираме спокойно силова тренировка с дънки, ( въпреки че тогава не е сигурно дали ще правим всички движения свободно но все пак ) .... Приятен ден !
09.04.15
18:18
Да обобщим и твоите, щом сме почнали с обобщенията - клякаш с 50-60 килограма и дънките ти ограничават движението, аз клякам с 200 + и дънките не ми ограничават движението. Проблема е само в дънките да знаеш и следователно като клекнеш повторения с 200 кг ела пак да ги обсъждаме като тренировъчно облекло ;) Дотогава се поти на воля и си мисли, че тренираш силова.
Приятен ден и на теб.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.04.15 18:28.
09.04.15
18:26
казано от James Hinks на 09.04.15, 18:18:
Като клекнеш повторения с 200 кг ела пак да обсъждаме дънките ;) Дотогава се поти на воля и си мисли, че тренираш силова.
Приятен ден и на теб.
За теб силовата може да е 200, за мен 70 кг. нали e силова все пак, всеки според силите си ... ?! Опонирам ти защото ми изглежда адски ненормално и нелогично, да не кажа и смешно. Няма смисъл от повече публикации. Лек ден : )
Мнението беше редактирано от Павел Иванов на 09.04.15 18:31.
09.04.15
18:31
И не виждаш парадокса, че някой със 100+ кг тегло, 70+ см обиколка на бедрото и 200+ клек не го ограничават дънките на клека, а теб те ограничават, така ли ? То в такъв случай няма никакъв смисъл да изказваш мнение за сериозност и несериозност на тренирането с дънки, мой човек. Несериозното е въобще да взимаш отношение по въпроса :)
09.04.15
18:37
казано от James Hinks на 09.04.15, 18:31:
И не виждаш парадокса, че някой със 100+ кг тегло, 70+ см обиколка на бедрото и 200+ клек не го ограничават дънките на клека, а теб те ограничават, така ли ? То в такъв случай няма никакъв смисъл да изказваш мнение за сериозност и несериозност на тренирането с дънки, мой човек. Несериозното е въобще да взимаш отношение по въпроса :)
Аз не съм ти говорил за клека точно ти сам го извади, като цяло е смешно и глупаво да бъдеш във фитнеса с дънки - това казах. Колко ли са хората които клякат като теб с 200 кг и правят няколко повторения и клякат с дънки - мисля че е пълно. Прав си като стигна да клякам с 200, тогава ще изказвам мнение и ще те питам за вида на дънките. Приятен ден ...
09.04.15
19:08
Това, че не схващаш кога някой може да се пошегува с дънките и крайните заключения е съвсем отделен въпрос ;) Но то от тогава минаха 200 поста...Сега и да го разясня ще е безсмислено.
Според мен е смешно и глупаво да отъждествяваш 50 кг работна тежест на клека със силова тренировка. Освен ако не си 50 килограмово момиче с по-малко от една година стаж в тренировките.
До колкото знам дънките са изобретени от каубоите, които имали нужда от работни панталони, които да издържат на тежките условия по полето и тн. Постепенно дънките са станали модерни и хората започнали да ги носят и по официални събития, всекидневие и тн.
От тази гледна точка не ми се вижда невъзможно да се кляка с дънки. Там е работата, че много рядко се виждат такива хора.
При положение, че някой може да кляка с дънки и това не му пречи по никакъв начин на следващите дейности през деня, не виждам проблем да го прави. От друга страна, защо да клякаш с дънки, когато има доста по-удобни облекла. Вероятно може да се кляка и прави тяга с панталон с ръб и риза. Но пък...
Всяка монета си има 2 страни. Ако става въпрос за супер зает човек, който тренира по 15 минути на ден - няколко тежки серии и си тръгва - къв е проблема да го прави и с официални дрехи, щом са му удобни и не ги цапа или къса. Разни хора, разни идеали, е казал Алеко.
В момента спорите за глупости, който както иска да си тренира, ако ще и в Шотландска пола да е, ако с нея се чувства комфортно нека кляка!
11.04.15
00:17
казано от Виктор Иванов на 10.04.15, 21:20:
В момента спорите за глупости, който както иска да си тренира, ако ще и в Шотландска пола да е, ако с нея се чувства комфортно нека кляка!
Ние не говорихме са клек само, а за силова тренировка, както и да е приключи, няма значение. Стига да му е удобно на човек да кляка с дънки нека го прави. Поздрави !
Мнението беше редактирано от Павел Иванов на 11.04.15 02:21.
12.04.15
17:35
не ви ли се сваряват топките от тия дънки и джинси:D
21.04.15
13:02
Не, варим ги в тенджера под налягане преди тренировка ;)
22.04.15
16:12
Що баскетбол, волейбол и футбол съм изиграл с дънки и ученически панталони ... .