31.03.15
17:49
ДА вземеш да си купиш електронен кантар на заплата, че ако се мериш с тоз’ набор ... Около 10 до 15 лв са най-обикновените
казано от S. P. на 30.03.15, 18:44:
Така-Павка,това горе си е жива пица само,че с яйчен блат-ще се опита някой ден![/color]
Снимах си мойто произведение, за да видиш как може да се направи :) Само 60-70гр овес и 3 яйца. Не е като на “Виктория” примерно, но има същия вкус като уличните “на парче” и много по-добър от ученическите квадратни пици през 90-те. Перфектно следтренировъчно плюскане (pizza) (party)
Павка,благодаря за снимките! :)
Няма ме от известно време.Нещата се променят без планове...!Всичко става толкова бързо,че понякога ми се завива свят и се чудя къде се намирам.
От 1.04 не съм си в нас.При мама съм.Има нужда от мен!Лаптопа е у дома-няма смисъл от него-няма нет.Гирите са си в нас.Последно бях с упражненията от горния пост.И като се случиха нещата...
Сега замених гирите с бутилки с вода от 10-11 л.През ден носене на вода от една чешма до колата,нямам си на идея колко е разстоянието.Добре се справям с по 1 туба във всяка ръка.Пробвах се да нося 4 туби във всяка ръка по 20л ,но ми е абсурд-тежат.Местене на багаж.Доста физическо натоварваме.При мама храната е...Знаете какви са мамчетата!Ама като се прибера ще си наваксам и ще влезна в релси.Мама твърди,че с моето хранене или ще отслабне или ще умре от глад! :)
Днес усетих,че не се задъхвам и уморявам като мия банята и фугите с четка за зъби! :) (party)
Мина първият грешен от към храна Велик ден.Козунаци,сладки,газирано,сладолед,прясно мляко...!Абе пълно омазване.Ако се изповядам пред хран. консултант ще ме навре в миша дупка.Хубаво ми беше на душицата-обаче от резултата тялото ми не се чувстваше добре-тежест в корема...Още 1 седмица пътуване между градовете и ще съм си в нас.
Няма да правя каквито и да било планове,че се развалят.
13.04.15
18:19
Кажи честно- доволна ли си от себе си?
Нямаше ли 5 минути ( 5 !!!) на ден през тези 7 дена за 5х20 клека ?
И някой тъпка ли ти козунака в гърлото ?
Не ми отговаряй на мен, а на себе си.
п.п. Защо за бога миеш банята с четка за зъби- толкова ли са мръсни фугите, че да ги търкаш?