07.04.15
17:00
Между другото една интересна тенденция:
В дни с ползване на интернет редовно ме разбиваше по елементарен начин или по-точно аз играх елементарно и разконцентрирано, и т.н. обратнопропорционално до дни без интернет, електронни джаджи и телевизии - шах и мат.
Мнението беше редактирано от TS WW на 07.04.15 17:01.
Мотивация на деня: Живейте така, сякаш National Geographic правят филм за вас (wait)
Здравейте, кажете някоя наглезенка със осморки, на сносна цена моля. Благодаряза вниманието
Ямайско кардио за пъдене на мазнините от проблемните места :) Руми пасти да яде
15.04.15
08:36
Море: Балчик - Тузлата - кални бани :)
15.04.15
09:04
Ямайският фитнес кърти. :) Чудя се как никой не се е пресрамил да ги хареса. Че кой не е фен на хубави раздвижени дупета? :)
Не знаех, че Висоцки е бил такъв гимнастик, похвално. :)
казано от Радо на 12.04.15, 18:11:
Това лято някой ориентирал ли се е къде ще почива ?
Балкан , море ?
Ние го мислим. Море категорично не, с това бебе, а и принципно не сме фенове. Мислим на планинка да отидем, обаче се чудим къде. Също много отдавна искам да отида на я. Доспат, уникална красота. Да видим дали ще се организираме за там.
Преди години постоянно ходехме на Балчик и имам добри спомени от там . Предната година бяхме на море в Обзор , Св. Влас и Златни пясъци . Не останах много доволен . Пък преди 2,3 години бяхме в Италия на остров в близост до Венеция . Красота като цяло , но нашето море е в пъти по - хубаво .
Тази година ще е на Китен , тъй като други неща ме влачат натам.
Яз. Доспат е добра дестинация . Не съм ходил , но при възможност бих отишъл. Заслужава си . Трябва и аз да сменя малко морето с балкан .
15.04.15
10:35
И аз обичам планината, но ако имам една почивка, то бих я прекарала на морето при всички случаи (изключая тези на карфичето). :)
Миналата година направих 3 процедури кални бани и меко казано бях очарована от ефекта. Това лято планираме да са 14 дни.
За планина и аз бих избрала Родопите :)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 15.04.15 10:47.
казано от Радо на 15.04.15, 10:28:
Яз. Доспат е добра дестинация . Не съм ходил , но при възможност бих отишъл. Заслужава си . Трябва и аз да сменя малко морето с балкан .
Доспат е в Родопите, не в Стара планина.
казано от Boby_ на 15.04.15, 10:50:
казано от Радо на 15.04.15, 10:28:
Доспат е в Родопите, не в Стара планина.
Да знам , говорех като цяло не конкретно за яз. Доспат . Там ще отида можеби през по - малките ваканции.
15.04.15
11:21
Заповядайте в Троян и Тетевен, да подсилите туризма в нашия край. :)
Мислех пак едно ранно море през май, както миналата година, но изпуснах ранните записвания, може би през септември.
Лошото е, че не обичам да пътувам дълго- ето- 6 часа до Бургас, Несебър и Слънчев бряг. Беше много изморително, загуби се ефекта от релакса, може би на Варна за 4-5 дни за смяна на обстановката. То миналата година само спахме и ядохме в хотела - голямо обикаляне и снимане падна :)
п.п. Злати, Веси, да ни запишете час :)
15.04.15
11:40
Аз съм в Ловеч, то е все едно :)
казано от Queen Cobra на 15.04.15, 11:21:
Заповядайте в Троян и Тетевен, да подсилите туризма в нашия край. :)
Мислех пак едно ранно море през май, както миналата година, но изпуснах ранните записвания, може би през септември.
Лошото е, че не обичам да пътувам дълго- ето- 6 часа до Бургас, Несебър и Слънчев бряг. Беше много изморително, загуби се ефекта от релакса, може би на Варна за 4-5 дни за смяна на обстановката. То миналата година само спахме и ядохме в хотела - голямо обикаляне и снимане падна :)
п.п. Злати, Веси, да ни запишете час :)
Заповядай, КОбре :)
Мнението беше редактирано от MartiG на 15.04.15 11:53.
Трябва някъде да го изкоментирам- но новото лого на HP е просто... нелепо, а са налели толкова пари в “разработката”.
16.04.15
13:02
казано от Бойко на 16.04.15, 12:59:
Трябва някъде да го изкоментирам- но новото лого на HP е просто... нелепо, а са налели толкова пари в “разработката”.
В корупция ли ги обвиняваш ? Ако ли не, може би има някаква рентабилност в цялата работа.
Не- в липса на креативност. Кое на това зелено лого/даже и цветът е нов/ е отличително и запомнящо се? Като видиш на IBM логото да речем с техния шрифт няма как да го сбъркаш, Cisco логото просто го виждаш и знаеш, а това е проста геометрична фигура. Съгласен съм, че простоте неща са най-ефективни/ефектни, но не и в случая.
16.04.15
13:08
този го гледам във всякакви шоута , просто нямам думи какви неща правят хората.
Тук още едно яко изпълнение.
https://www.facebook.com/artFido/videos/812792828812280/
16.04.15
13:10
казано от TS WW на 16.04.15, 13:02:
новото лого на HP е просто... нелепо.
Напомня ми на Нешънъл Джиографик само че зелен и накриво :) Колко казваш, струва проекта?
казано от Queen Cobra на 16.04.15, 13:10:
Напомня ми на Нешънъл Джиографик само че зелен и накриво :) Колко казваш, струва проекта?
няма да се ангажирам да споменавам цифри, а и не знам до колко са ми верни данните :) Иначе в коментарите/само от служители/ под виедото беше предложено да купят NG, за да се избегне нужда от ребрандиране :D
казано от Бойко на 16.04.15, 13:15:
казано от Queen Cobra на 16.04.15, 13:10:
няма да се ангажирам да споменавам цифри, а и не знам до колко са ми верни данните :) Иначе в коментарите/само от служители/ под виедото беше предложено да купят NG, за да се избегне нужда от ребрандиране :D
Ако ще го купуват, да побързат, че с такова лого скоро вече няма да могат да си го позволят. :)
Мда- те сега спекулациите относно разцепването на компанията на две се засилиха. Ще видим до каква степен ще повлияе на това, което ние правим в моя отдел- хората не са оптимисти обаче :D
Нещо, което получих на имейла си преди малко. Аз лично за себе си имам отговора, но го пускам тук за цвят - нека има различни гледни точки.
Study finds cancer link for muscle-building supplements
И съответно разбор на статията
Do muscle building supplements cause testicular cancer? A deeper look at the latest study on MBS usage and testicular cancer.
Мнението беше редактирано от Петър на 16.04.15 15:43.
17.04.15
09:18
Новият ултра-гига-мега-турбо хит на Деян Неделчев.
17.04.15
09:31
трябва да призная, че е доста забавен :) Ма много трътлести патета за балерини бе :)
17.04.15
10:20
Това са балерини от тип “разкош” :D
17.04.15
12:12
Дидо Икебаната не спира да покорява върхове и сърца... шепочинанаправо! (nlove5)
17.04.15
12:16
Аз ревах със сълзи....
17.04.15
16:02
Едното патенце от клипа е водеща на кулинарно предаване - спомням си я, понеже моят приятел участваше веднъж. :D
Аз не можах да се засмея :(
Гледах тъпо в една точка и се чудя кааааак му ги ражда главата :D
Както казва един мой доцент- За да преуспееш в изкуството трябва да си гей или евреин, или и двете.
Просто реших да го споделя . Цял ден се смеем на това :D . (колкото и тъпо да е)
18.04.15
13:44
http://urod.ru/news/59844
18.04.15
19:42
https://vimeo.com/67556847
смрт
казано от Антон Батбаянов на 18.04.15, 19:42:
https://vimeo.com/67556847
смрт
И защо “смърт” колега? На пръв поглед в цялата тази работа има известна доза концептуалност. Според мен в този вид перформанс отчасти усмиват модерното общество... както и да е, това е на пръв поглед. Това не знам защо ме подсети и за попарта през 70- те при който част от артистите усмиват тогавашното модерно американско общество. Има пък една художничка, която рисува с вагината си.
Като в днешно време почти всичко включващо някакъв вид концепция може да се нарече изкуство- естествено има и много простотии...
Мисля че само в Дадаизма концепцията липсваше.