Стая на щастието

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.04.15
20:54

То съдба някаква... Бях облечена вече преди да си получа (coffee), ама се оказа, че съм подбрала много bbteam-ърски цветове днес... Свежички. (F)

17.04.15
18:35

Хапване:
2 рохки яйца (направо сурови... не че обичам, ама нямах време да ги дочакам)
парче шунка
филийка с течен шоколад
пропуснах обяда и аз не знам защо.. не се чувствах гладна, обаче не е трябвало, защото в офиса много ми падна кръвното и ми прилоша, та слязох до магазинчето долу и си взех сурови ядки и сушени плодове (папая, кайсии, бадеми, стафиди, кашу, кокос, орехи, ананас, лешници) общо 140 грама
малко телешки стек
едно пилешко бутче, няколко парченца варени картофи, много салата

В лошо настроение съм, защото вчера разбрах точната дата, когато нещо като гаджето ми заминава на другия край на света и сигурно никога повече няма да го видя. Принципно уж съм се научила да приемам такива раздели, че често ми се случва, но тази ще ми е малко тежка, дано ме избие на тренировки, не на шоколад. |-)

Мнението беше редактирано от Nickie на 17.04.15 20:22.

17.04.15
19:36

казано от Nickie на 17.04.15, 18:35:

... нещо като гаджето ми

Не знаех, че има такава категория :D
Иначе, гадно е да, но ако се настроиш за тренировки, ще те избие на тренировки ;)

Мнението беше редактирано от Love на 17.04.15 19:37.

17.04.15
20:34

Амии, това е категория която отговаря на “не искахме да се задълбочаваме, ама то така стана” или... “правим всичко като гаджета, само дето официално не сме, защо/то знаем, че няма смисъл”. Надявам се да ме избие на тренировки, често се случва в такива моменти, защото аз много мисля нещата и мога да се удавя в мъка, вечер изобщо няма да заспивам, ако не съм напълно скапана физически. Така че поне тялото ще постегна, ама то за какво ми е, като вече го няма тоя, на който ми е готино да го показвам. Както се вижда, още от сега съм психически “стабилна” по въпроса. (n) (headbang) По пътя на щастието и от такива места се минава, де. Продължаваме напред! /Кубрат Пулев/ :D

17.04.15
23:33

Добавям си за деня една чаша таратор... Защо? Защото майка ми правила за брат ми и решила, че новата ми чаша толкова много си отива с цвета на таратора, че не може да не я напълни. Е, никой друг няма да ми пие от чашата! (wait) Наздраве! :D (coffee)

18.04.15
11:17

Днес ми е ден за пролетно почистване и мръсна храна, ЗАЩОТО ТАКА. (sun)
Хапване:
кафе с мляко
палачинка с кашкавал и кисели краставички
палачинка с течен шоколад
витамин E + омега 3

една мандаринка си разделихме с папагала, така че 1/2 мандаринка за мен
пилешко бутче и малко печени картофи
компот от праскова
омега 3

двойно капучино и бисквитката, която върви към него в Мементо

пълнена чушка, кисело мляко
една шоколадова бисквитка закуска
едно малко крайче брауни със заквасена сметана

Източник на прекрасно свежо настроение и сила. :) Latino for life!

Мнението беше редактирано от Nickie на 18.04.15 21:56.

казано от Nickie на 17.04.15, 23:33:

Е, никой друг няма да ми пие от чашата! (wait) Наздраве! :D (coffee)

Не допускай изключения... всичко, което се сипва в тази чаша, има анаболно-нацепващ ефект! (muscle) 8-)

18.04.15
22:02

Прекрасно, прекрасно, а като фет бърнър дали започват да действат напитките в тази чаша, или? Ама ‘айде да ‘почна да тренирам сериозно по-добре, че съм пуснала КОРЕМ, може да се щипка даже... (tmi)

19.04.15
11:36

Добро утро! (dull) Цяла нощ не можах да спя от нерви, максимум два-три часа ми се събират и днес превиждам, че ще си запълня липсата с храна и кафета сигурно, ама - а, дано не!
За сега добър старт:
кафе с мляко
3 яйца
витамин Е + омега 3

Пиша толкова рано, защото забравих вчера да отбележа, че едно момиче, Лора Иванова, ми писа, нова е във форума и си търси някой, с който да тича. Не знам защо точно на мен, аз от както имам новия дневник не съм писала нищо за тичане, но и не следя и не знам кой от женските дневници прави кросове, та да и препоръчам към кой да се насочи. Ако някоя от вас има желание да ви свържа - кажете. Става въпрос за София.

Къде тича и по кое време? Аз тичам 1-2 пъти седмично в НСА

19.04.15
16:07

Това е профилът на момичето, само знам, че учи в 133. СОУ -http://shapie.bb-team.org/livanova11/profile . Като си на НСА се обаждай, бре, аз често съм там. :D

И ти ли тичаш ? :) Ще го имам предвид

19.04.15
17:13

В София има много възможности да се бяга групово -
https://www.facebook.com/groups/SofiaGroupRuns/
https://www.facebook.com/groups/586840851334817/
Running Academy също, 5kmrun също, NIke също правят вече като види тези групови бягания(всичките са безплатни) може да си намери и някой, с който да бяга.

Мерси, ама ние не искаме да бягаме групово :)

19.04.15
18:09

Аз ви давам информация, пък вече дали ще я ползвате или не си е ваша работа.
А и във форум за фитнес, където общо взето се гледа с недобро око на “кардио”, е по-сложно да се търсят хора, които го практикуват.

Що пък да се гледа с недобро око на кардиото.. не знам това пък откъде го реши :)

Лошо око - по-скоро не. Тънкият момент е, че кардиото (включително продължителното бягане) често се използва погрешно (с погрешни очаквания и/или за недостижима по този начин цел).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.04.15 19:46.

19.04.15
21:26

Ади, не тичам, аз съм си мързел за кардио винаги (освен за танци - да танцувам изобщо не ме мързи и много обичам)... Ноо не обичам да се насилвам с тия кросове, не ми носят никакви удоволствие, а ме изморяват толкова много, единствено ходя да тичам като имам много стрес/проблеми на главата и искам да се прибера напълно скапана и да нямам сили за будуване и мисли през нощта. Офисът ми е срещу НСА просто, работя там. :D

19.04.15
22:59

Такаа, приключвам с храната за днес и да донаправя обзора на деня:
ходих на Погача на най-малкия ми племенник, той, сладура, точно докато аз го държах, реши, че му е време за ядене, най-безцеремонно първо ми бръкна в блузата, а малко по късно ми наплю ръкава в опит да суче... Според старите баби това било знак, че ще съм добра майка и бебчо ме усеща, според една от лелите, пък, това значело, че му мириша на майка и ме пита дали не съм бременна. Бахти, не очаквам такива обрати тоя месец, дано нямам изненади, че ми е рано още, а партнера заминава вовеки след две седмици. (shake) Иначе ми стана готино, че бебето ме хареса, даже ми се усмихна само на мен. (nod) Много е приятно да държиш малко човеченце на 40 дена... (nlove5)На Погачата естествено си хапнах... погача, баница, торта, кексче, курабийка и чаша сок, вкъщи пооправих нещата с вечерята - супа от тиквички, зелена салата с яйца и маслини.

Мнението беше редактирано от Nickie на 19.04.15 23:00.

20.04.15
20:24

Храна за днес:
кафе с мляко
омега 3 + витамин Е
сандвич с шунка и кашкавал
1/2 пакетче солети
две големи свински пържолки + шопска салата с доста сирене
бананов чипс ( да отворя една голяма скоба - знаете ли технологията на приготвяне на това божествено творение? дали му добавят захар? дали е печен или пържен? много обичам да похапвам от него от време на време, ама си нямам идея дали е добре за мен )

20.04.15
20:46

Мисля, че има различни видове бананов чипс. Някои са изсушени, други пържени, но със сигурност и в двата вида има добавена захар.

21.04.15
08:32

Почти бях сигурна за захарта... Мамка му. :( Имам една нигерийска “рецепта” за оригигала на този т.нар. чипс, обаче там си го сушат на слънце само през 3 месеца от годината, когато е подходящ климата, може да пробвам лятото на терасата. :D Според запознати източници през юли-август в България са с подобна температура и влажност. Дано не забравя, лятото ще си го впиша тук този експеримент. (sun)

21.04.15
08:42

Мисля, че може и на фурна да си изсушиш банани, на много ниска температура.. но сигурно ще отнеме доста време(поне 1:30-2 часа).  Ain’t nobody got time for that. :D

21.04.15
09:31

Аз пък доколкото съм чувал от хора пребивавали по Карибите, бананите за готвене са от съвсем друг сорт, а не като тези, които ни продават тук в магазина.

Това знам и аз - бананите за готвене са с 3 ръбчета на обвивката (тези в нашите магазини са с 5). Не съм сигурен, че има някаква коренна разлика, де...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.04.15 09:33.

Взимаш няколко не много зрели банана и ги минаваш през ренде или просто режеш тънко. Поръсваш ги с много малко канела или кафе(препоръчвам кафе) и ги изпичаш на 200 градуса за 10-12 минути на по-висока позиция във фурната ;) На работа съм и нямам снимка да покажа как стават...

Може да пробваш и това.Получава се уникално. Знам,че не е точно чипс, но си заслужава.

21.04.15
10:33

Бананов чипс си купувам от Лидл - божествен е , да но е пържен и със захар :)
Има специални уредчета за сушене на плодове в домашна обстановка,
http://www.technoarena.bg/bg/catalog/id/7092.html
иначе във фурна би отнело мнооого повече от 2 часа :)

Ая Палачинкова

21.04.15
10:54

Плодовете в домашната фурна се сушат на най-ниската температура с леко отворена вратичка,за 8-10часа :)

21.04.15
10:57

казано от Ая Палачинкова на 21.04.15, 10:54:

Плодовете в домашната фурна се сушат на най-ниската температура с леко отворена вратичка,за 8-10часа :)

Олеле, това е безумно много ток- 10 часа са 20 пилета :)

Ая Палачинкова

21.04.15
11:29

казано от Queen Cobra на 21.04.15, 10:57:

казано от Ая Палачинкова на 21.04.15, 10:54:

Олеле, това е безумно много ток- 10 часа са 20 пилета :)

хаха да затова брат ми не ми дава да си суша :Д

21.04.15
13:00

Попитах за бананите, наистина са други тези, които сушат, даже ми обещаха да ми донесат сушен на слънце бананов чипс, малко не съм наясно дали е възможно в ЕС да се вкарва храна без етикети от Африка, ама... Може да се уредя с БИО чипс, да съм специалн малко и аз. :D
Аз не съм придирчива към храната никак, обичам да се глезя с пътувания, не с електро уреди и сметки за ток, така че сушенето отпада категорично. :D &##%&#@, 10 часа?!?! за 10 часа, освен всичко друго, и поне два пъти ще се ползва фурната у нас за печене на ядене за останалите членове на семейството. :D

22.04.15
18:12

Много динамични ми бяха тези два дни, отчет от вчера:
- кафе с мляко
- две яйца
- лъжица цедено мляко
-свинска пържола - в случай че някой се съмнява, това до тук беше само закуската... :D Излишно е да обяснявам как ме изгледа майка ми още сънена като ме засече да ям пържола в 6:30 сутринта - налага се, иначе не мога да си взема протеина за деня.
- ябълка + банан
- скумрия на скара + зелена салата с маслини и яйца + печени картофи
ДО ТУК много добре, после учих за класно по математика:
- 1/2 млечен шоколад с лешници, от математиката винаги ме избива на шоколад... и агресия :D

Отчет от днес:
(успах се за класното по математика - първи часове, кой КРЕТЕН слага на 12. клас първи часове от 7:30 математика, ей това не знам!!!! (fubar) цял срок нищо не разбрах от материала, просто защото математиката изисква максимално внимание от моя страна, а в 7:30 още сънувам яки мъже и такива ми ти работи, пф.. поне мина това класно, де, изкарах 5, няма да докарам 6.00 тази година, но не се оплаквам, има по-важни неща в живота) в следствие на горното взех каквото имаше подръка у нас:
- ДЗП с банан
- сникърс
- 3 в 1 (след класното, след изненадващо изпитване по италиански и след изходно по физика, свръхчовек се чувствам днеска :D (muscle) )
- чабата с маслини и три дребни кюфтенца някакви (отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки - трябваше да ям в автуобуса на път за работа и това беше най-добрия скалъпен от мене си вариант с наличното от топлата витрина в супермаркета до училище.. директно си разпорих (giggle) чабатата и си натъпках вътре съмнителния източник на протеин)
- има сготвени спагети за вечеря, ама не знам дали ще ги ям, нещо зеленчук трябва да вкарам, мнооого въглехидратен ден, не си е работа като се успя..

оффтопик: днес бях на едно обучение - в петък и събота ще работя извънредно от 9 до 5 по обекти на майната си, почти извън София, та за храната - мисля какво да си нося, нямам да имам много време за ядене; утре имам първото изходно по история последни часове и после трябва да се изстрелям директно да ходя да подписвам договорите за заеми за обучение, пак същия проблем с яденето в автобуса, писНА ми (headbang)

22.04.15
21:02

Сетих се, че онзи ден исках да пусна една снимка тук, но нещо се отплеснах, сега и дойде времето ;):

23.04.15
21:47

Днес отново пълна лудница:
6:30
кафе с мляко
витамин Е + омега три
три яйца
краставица
сирене
бисквита
пак изпитване - по география и първото класно по история, а имах проблем в офиса, беше дошла една пратка, пък нямаше кой да я вземе, колегата не вдига, шефката ми праща номер на управителя на сградата - той не знае кой охранител е на работа, после пък колегата се оказа, че бил там, та тъкмо изпратих куриера да се върне по-късно, се оказа, че има кой да му плати наложения, ама той пък вече бил далече.. офф.. всичко това бяха сигурно 10 телефонни обаждания точно по време на контролните ми, добре че учителите не ме подозират в преписване :D
след това ходих да гравирам една плочка за спомен, която искам да подаря на моя човек, че почти му е време да си ходи - оказа се, че има много хора и ще могат чак след 5, а аз от 3 трябваше да ходя за договорите за университета, отложи се... :(

1:30
алое дринк
ходих с мама да си избирам бижу за бала, понеже си намерих роклята, обувките и чантата за под 200 лева, ще си бъда личен фризьор, гримьор и маникюрист, а роднините все питат какво да ми подарят, решихме, че мога да си позволя перли, много ще ми отиват и винаги съм искала, докато ги пробвах, обаче, ужасно ми прилоша, падна ми кръвното и започнах да виждам на петна, принципно често припадам така, та трябваше да се свестя накак и наблизо имаше само щандче на Харибо, та си избрах по един от всичките кисели бонбони - временно оправихме положението; може да звучи малко отнесено и откачено, но специално за перлите, камъните и минералите - вярвам, че имат силна енергия и този щанд беше урочасан за мен, не ходих повече да разглеждам там. (wait)
5:30
50 грама желирани бонбони
7:30
супичка боб
половин ябълка

Утре ще съм 8 часа на крак - буквално, няма да сядам 8 часа с изключението на около 20 минути за обяд - е, поне няма да съм на токчета.

BU

23.04.15
23:40

Поздравявам те за изборът ти-ти си една от малкото абитуриентки, които са далеч от мисълта, че трябва да изхарчат и последната стотинка на родителите си, ‘щото имали “бал” и са принцеси, център на Вселената и като цяло нямат ник’ва съвест и не изпитват грам неудобство. А относно стоенето прав с часове-работата ми беше такава и като прибавим, че беше на смени, е просто убийствено. Хубаво, че ти поне няма да си на токчета, дано това да те спаси. Но един ден все ще го избуташ. :)

24.04.15
10:08

Аз нямам комплекси относно цената на дрехите по принцип, защото истината е, че и най-скъпите дрехи не могат да те направят много по-атрактивен за останалите отколкото си си - всичко е късмет с  гените, излъчване и енергия, която предаваш на останалите - наистна. :) Иначе не вярвам, че децата от семейства с по-малки финансови възможности реално дават безумно много пари за рокли и костюми, ако те се много нерациогални, то родителите им не са, по-скоро масово се лъже за цените, друго си е да кажеш, че роклята ти струва 1500 лева, като струва 150. :) Аз не изпитвам нужда да оставям впечатлението, че поддържам еди-какъв-си стандарт на живот, нищо че само аз от класа не взимам детски, заради прага (основно, защото нашите не са в сивата). Пък да не говорим колко зле си представям, че се чувствам учителите на фона на 12. клас пикли, които пристигат в лимузини с рокли, които “струват” колкото 3-4 техни заплати... Комплексарска простотия са тия балове, 5 години сме се гледали с окъсани маратонки, за една вечер всички стават “хайлайф”, ‘айде стига. :))))

казано от Nickie на 22.04.15, 21:02:

Сетих се, че онзи ден исках да пусна една снимка тук, но нещо се отплеснах, сега и дойде времето ;):

Половината Дами във форума сте се разгонили едновременно... (giggle) :D

Започва тая истерия с баловете, де... шашава история. Факт - като си го знаеш някой що за пъпеш е, той си е същия и с дрехи за милиони. Разбирам те чудесно - аз съм го гледал години наред с едни и същи стари дънки все пак... На моя абитуриентски бал така и не се разбра кой с каква кола дойде... суматоха, снимки, щуротии, кой ще го гледа това...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.04.15 10:37.

24.04.15
10:44

И аз съм против щуротията. Бях с блуза и пола, но приличаха на рокля и само дето си взех нови обувки. Бе цялата работа нямаше 100 лв.
Тия рокли балните няма да ги облечеш втори път все едно си изхвърлила 200-300-500 лв в боклука.
Настроението е по-важно.
Ето ме и мен, е преди да започна да тренирам ех младост .............. :)
Мисля, че не беше крайно зле.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=306771816035392&set=a.282164878496086.66571.100001077283037&type=3&theater;

Ето го батко (ляво на борд).
Фешън-иконата и пътеводна светлина на 90-те години от миналия век...
(makeup) (party)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.04.15 10:59.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1