И при мен всичко струваше между 200 и 250лв, но до скоро си ползвах костюма(снимка) :) Може би момчетата сме по-облагодетелствани откъм носене на дрехите от бала :D
Мнението беше редактирано от Владимир на 24.04.15 11:41.
24.04.15
11:29
Хаххааа страхотни сте!
Аз също не харесвам излишните разходи покрай бала, макар че моите неща струваха малко повече от тук коментираното, но значително по-малко от това, което наблюдаваме.
Да кажем, че рокля + обувки + бижута + прическа струваха колкото някои хора дават сега за 1 колие и гривна.
Ето ме и мен... булката :D
(И аз бях с перли)
Аз бях сколасал да се облека за 150-60 лева и отидох пеш ... нашите имаха възможности и за много повече но аз не намирам за нужно, да не говорим това да се наеме кола спешЪли за бала примерно, ние с баща ми се базикахме че тъй като отидох пеш, можеше да пуснем джип-а под наем на някого :P
ей го имен с гаджелъка (сега съпруга): цък
П.С. Ронка като завършвах 75% от момичетата бяха “булки” :)
Мнението беше редактирано от MartiG на 24.04.15 11:49.
24.04.15
11:42
И аз съм на мнение,че за тоалета не трябва да се дават много пари,по-добре по-скъпи бижута или обувки,все пак ще можеш да си ги ползваш и след това . А момчетата наистина после могат да си разцъкват с ризката,сакото ... Айде и аз да се покажа,малко кифла бях тогава (wasntme) таа това с розовото съм,като гледам съученичките как са изглеждали,май не съм била толкова зле (giggle) Роклята аз си я измислих,та е шита по поръчка и ми излези към 300 лв :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 24.04.15 11:45.
24.04.15
12:05
Коле, ща изям! :D
Всички сте много хубави! Даже и с тея праисторически костюми мъжката част.
Кобре - имаш едно от най-красивите лица, които някога съм виждала, май не съм ти го казвала до сега, ама от първата снимка, дето ти видя, си го мисля! (nod)
Ая, гледай какви готини цици си си имала (nlove2) - луда си да не искаш да се върнеш пак на това тяло, честно. Не-нор-мал-на.
Моята рокля е точно от тези, които няма да се носят пак (от мен), макар че е много изчистена и стилна и без проблем може да се носи и на някакво официално събитие, бал, прием, и т.н., но за втори път ще я облече някое момиче, което няма възможност да си купи собствена - решила съм твърдо, че ще я подаря. :)
Мнението беше редактирано от Nickie на 24.04.15 19:41.
24.04.15
21:04
Аз пък си ших роклята по поръчка и си я нарисувах като гледах от модели. Излезе ми на половина на купените и беше точно мой стил и размер. Малко е рисковано, но си струва понякога. Аз също сама си правих другите неща както теб, само за косата ми я направи познат. Не отидох с кола а ме закара един приятел с мотор.. :D А има хора които и хубави коли наемат... не мога да си обясня прахосничеството. Роклята ми беше в пъти по-семпла от други цигании за които се ръсеха кууп пари, а изглеждаше стилно. Повечето пъти по-евтиното си струва повече :) Като гледам и вас се убеждавам в това, много сте готини!
Хайде и аз да се включа в показа - аз, бившият ми приятел ии балетният клас с госпожите :)
Мнението беше редактирано от Teddy на 24.04.15 21:07.
Да опиша и днешния ми ден:
8:00 - кафе с мляко, витамин Е + омега 3, сандвич с кашкавал, две големи парчета шунка
между 10 и 12 - пакетче солети - колегата ме черпи
около 2 - порция някакво домашно ядене с коприва, тесто, яйца и месо - шефа на сервиза ме черпи, жена му го е правила, много беше вкусно
към 4 - киткат
към 6 - сладолед
7:30 - пилешки хапки с корнфлекйс и голяма салата марули, домати, краставици, маслини, царевица и т.н.
Днес се оказа доста по-малко активен ден, отколкото очаквах, пратиха ме да информирам клиентите на един сервиз за офертите на известна марка гуми за спортни модели коли - не се интересуваха много хора, сигурно защото не всеки има спортна кола и му се дават по 280 лв. за гума, примерно. Както и да е, момчетата в сервиза бяха много готини, цял ден си говорих с тях, даже потъркалях малко гуми, че дойде една доставка и всички излязоха да ги стоварят, стана ми неудобно да стоя вътре и да ги гледам - оказа се много забавно занимание. После ме повозиха нагоре-надолу на една рампа - детска радост, готино беше, научих нови неща за автомобилните гуми! Не се знае кога ще ми потрябват! :D
Утре съм пак така на работа от 9 до 5 и после по най-бързия начин сменям шапката и тениската, пускам вързаната коса и към залата - ще съм хостеса на ложите на един концерт, там дрескод - рокля, вечерен грим, токове... Ще свърши към 12-1 сигурно, дълъг ден, дано и в утрешния сервиз е лежерно и с готин персонал.
Мнението беше редактирано от Nickie на 24.04.15 21:19.
Теди, имаш страхотен прасец! (nlove2) И роклята много ми харесва, напомня ми на едни много красиви тъмно лилави пеперуди, не знам точно как се казват, но са доста големички и страхотно изящни, ти изглеждаш по такъв начин. (nlove4) Но не ти отива този кавалер, прекалено много ми прилича на... Кристиано Роналдо? (puke) Хубаво, че е бивш. :D
Мнението беше редактирано от Nickie на 24.04.15 21:26.
24.04.15
21:48
Ооо, благодаря ти, сигурна съм че и ти ще изглеждаш многооо добре,нямам търпение да те видя :) Прасеца е защото бях прекалено слаба (35-6кг.) и нямах нищо около него тогава :D :D :D
А кавалера е много далеч от Роналдо, музикант е (цигулар по-точно), и танцува хип-хоп уникално.. казвам ти че е нищо общо :D Но да, бивш от преди доста години, все е било за хубаво, ама се оцелихме случайно на бала :)
Мнението беше редактирано от Teddy на 24.04.15 21:49.
24.04.15
22:46
Айде ся... праисторически били костюмите... :D ...прояви малко уважение към белите ни коси, де! :D
Теди, сега като се загледах в снимките и по-точно ръцете и гърба... :( Надявам се, това не е бил много дълъг толкова слаб период. Иначе, за момчето, всеки бял с тъмна коса, обица и усмивка за мене е Кристиано Ронално, така че... :D Не ме вземай насериозно!
Коле, уважавам ти белите коси, но повече уважавам този феноменален път през средата! (rock)
Много дълъг ден вчера:
7:30: три яйца, фийлика с шунка, филийка с мед и масло, кафе с мляко, омега 3, витамин Е
10:30: кафе с мляко, сокче с праскова ( работих в един мнооого голям магазин за автомобилни гуми този път и ми стана много мило, защото един монтьор беше преминал през цялата навалица, зарязал клиентите, а имаше ужасяващо много, сигурно повече от километър опашка за смяна на гуми... и ми донесе тези неща вътре в шоурума :) видял, че има нова колежка и решил просто да ми донесе някакви неща за “подсилка”, защото аз работя на крак цял ден, а явно изглежам крехко същество :) толкова топли и приятни чувства изпитах, изобщо не очаквах, че в тази дъндания и навалица някой ще ми обърне внимание, че се опитвам да рекламирам някакви скъпарски гуми и никой не ми ги иска :D наистина не мога да препредам чувството, невероятно беше, цял ден ме държа усмихната)
2:30 - 4:00: пакетче солети и “Сникърс”
5:00 - 6:00; 3-4 бисквити “Тук” - за първи път ги пробвам, нямаше какво да ям друго, а трябваше нещо да хапна, защото следващото ми ядене щеше да е чак към 11 и пак имах часове стоене права, бяха ужасни
11:45: (inlove)шоколадови трюфели, мини шоколадови гарашчета, шишчета с ананас, ягода и грозде, някаква мега странна комбинация сирене чедър, мента и ягода, нещо като палачинково тесто със заешко (бях хостеса в най-вип ложите на концерта на Слави, след като си тръгнат важните хора храната от кетъринга или се изхвърля, или я хапваме персонала, та там си “вечерях”, божествено вкусно беше всичко)
Общо часа работа: 15 без прекъсване, от единия ангажиметн за 15 минути само ме закараха на другия, а втория беше и на токчета (rock) , за капак папагала ме събуди днес в 7:15 - пак се чувствам свръх човек :D
Offtopic: Слави Трифонов и Ку-Ку бенд направиха страхотно шоу, аз, дето принципно не слушам такава музика, се изкефих максимално, много гост-изпълнителни, страхотно светлинно шоу, почти всички песни ми бяха познати, абе... Покрай работата много концерти съм изгледала, този категорично бие всички български и доооооста от чуждите, да не кажа, че и Лейди Гага.
P.S. Метаморфоза в рамките на 10 минути, на първата надолу съм с дънки и кецове, на втората 12 см. токчета + едно сако с бадж, дето забравих да го сложа преди снимката... Като цяло, двама различни човека, хаха.
Мнението беше редактирано от Nickie на 26.04.15 11:28.
Здравей!:) Исках само да те поздравя за баланса, който си успяла да намериш! Ии също да те попитам къде ще учиш, понеже май прочетох някъде, че ще е във Великобритания(а и аз кандидатствах).
Извинявай за спама ;д
Здравей, няма проблем за спама, то така или иначе никой не може да взима (и не трябва! :D) идеи за “тренировки” и “диета” от моя дневник, ако е решил да отслабва/качва/тренира и т.н. Крайно време е да го прекръстя на “Стая на щастието” или “Нужна стая”, както предложи Кольо (идва от Роулинг “room of requirement”, нищо общо с подобното заглавие в мъжките дневници) и да си стане ясно, че основната му цел е да се сещат хората, че има живот и извън режими и тренировки и човек е красив и здрав само когато е щастлив. Което ми напомня, че започнах дневника и с една задна мисъл точно като замина да има дневник с вариантите за храна и тренировки във Великобритания, защото си спомням, че миналата година по това време, когато бях ужасно стриктна и вманиячена в здравословното хранене, ми се искаше да има от кого “да гледам”, че да преценя какво ще ми е положението там.
По въпроса: Кандидатствах в Шефийлд, Манчестър, Кардиф и два сейфти чойса - Есекс и Ийст Англия, те взеха, че ме приеха условно и в петте, в последствие избрах Кардиф, септември заминавам. (F)
Скъпи съфорумници, имам един въпрос, който не ми дава мира, и го отправям към по-запознатите с популярните във фитнес средите личности, по-точно: как се казва този треньор? Нещо не можах да разбера от страницата, която е споделила клипчето. Да не решите, че съм се ориентирала към кросфит или нещо от сорта, чисти research purposes… (wasntme)
Мнението беше редактирано от Nickie на 26.04.15 21:12.
Мисля да спирам с храната за днес, та:
кафе с мляко, омега 3, витамин Е
палачинка с шунка, кашкавал и пушено сирене + палачинка с течен шоколад
пилешка кавърма + мляко с грис
копривена супичка
омега 3
движение: упражнения за гъвкавост
казано от Nickie на 26.04.15, 21:11:
Скъпи съфорумници, имам един въпрос, който не ми дава мира, и го отправям към по-запознатите с популярните във фитнес средите личности, по-точно: как се казва този треньор? Нещо не можах да разбера от страницата, която е споделила клипчето. Да не решите, че съм се ориентирала към кросфит или нещо от сорта, чисти research purposes… (wasntme)
Hit Richards :D
Дааааааааааа, и в лаф моабета ми казаха, то трябвало да си отворя очите, че има и сайт, не е само във Фейсбук, ама изобщо не ми хрумна, така ми подкоси... Всичко ми подкоси този! (nlove2) (nlove2) (nlove2) Ще го намеря и ще го пазаря да се женим, няма к’во, прилична женичка съм - готвя, чиста, умна, чаровна, скромна... Всичко ще стана за него! :D
Мнението беше редактирано от Nickie на 26.04.15 23:36.
Днешния ден:
зелен чай + чай от круша и смокиня, омега 3, витамин Е
три яйца
една ябълка с малко мед
копривена супа с една филийка пълнозърнест хляб
за вечеря се очакват свински вратни с печени картофи
Раздвижване ще има след 3-4 часа интензивно. Няма да спя у нас, няма и да спя изобщо, т.е. утре ще си компенсирам липсата на сън с храна, което е малко кофти, но и такива моменти има, заслужава си жертвата. :D Почти за последен път се виждам довечера с моя човек преди да замине, обещала съм му да не плача, дано потъна в удоволствие, не в тъга, защото утре ми предстоят и две изпитвания за срочна оценка, а и в работата ще е страшна лудница, та никак не е на оферта освен неспала да съм и крайно нещастна. Би било хубаво емоциите да не ми влиаят толкова на концентрацията, но уви.
Нощта ми беше силно емоционална. Е, поплаках си де. Плаках май не е точната дума, не беше така скръбно и гневно с хлипове, дори май не беше от тъга, а просто стряскащо силна емоция. Лежим си прегърнати и той усеща, че ми се стичат сълзи безспирно и ме пита защо, нали сме си говорили... И аз му обяснявам, че не искам да го правя, не съм тъжна, не знам защо става, но и не мога да го спра, просто си валяха реки от очите ми. Заслужава си да изживее човек такива емоции, да си позволи да стигне до тях, даже на този етап си мисля, че такива моменти са “смисъла на живота”. Да не си поставяш граници, да се отдадеш напълно, да обичаш силно, да не мислиш, да чувстваш. Не ми е тъжно, щастлива съм, че изживях това и всичко до този момент.
Относно храната днес, макар да не бях спала, не можах да хапна много, сутринта ми се обръщаше стомаха само при вида и, някъде към обяд хапнах малко сурово кашу, но колегата ми го изяде повечето, така или иначе не бях гладна, още ме държи тази тръпка от вчера... Сега ще хапна нещо за вечеря, за да не карам съвсем на фотосинтеза.
Както обичайно, всичко що има да се прави извънкласно настоятелно се предлага на мен по такъв начин, че не мога да го откажа. По принцип обичам да се занимавам, прятно ми е да огранизирам събития и полезни за обществото дейности. Нали с това и имам намерение да се занимавам за в бъдеще. Но малко по-рано тази година си бях казала, че ще спра безвъзмезно да се раздавам и да спасявам задници, заради крайната неблагодарност и наглост на някои от съучениците ми. Естествено, това не стана, защото никой не може и не иска да се справи с нищо. Здраве да е, неблагодарните хора си го получават от другаде. Та, днес писах стихотворение за летописната книга, правих покани за учителите на бала, сега съм хванала да правя и наградите, които ще им връчваме, букет ще избирам за класната за изпращането, утре ще съм водеща заедно с едно момче на Хепънинга в училище и, помежду другото, изпитвания, контролни, годишни оценки... В работата поне не е много натоварено, колегата само ми прави смях и по цял ден нищо не мога да свърша, защото ме разсейва, не се оплаквам, имам нужда от някой да ме разсейва сега.
Храната:
кафе с мляко
омега 3 + витамин Е
сандвич със свинско филе и марули
активия с ягода и мюсли
няколко обикновени бисквити
кебап с картофено пюре
Нямам сили даже са някакъв лек стречинг, прекалено съм изтощена от всичката работа около това завършване.
Имаме ОГРОМНИ ягоди вкъщи и са безумно сладки, ама като казвам огромни... То.... Тази е голяма колкото 2/3 от дланта ми, не се вижда много добре на снимката. Чудя се, при положение, че по нашите места още не им е сезона, а тези размери са просто нелепи, дали са много вредни тези ГМО ягодки, а са толкова захарни и вкусни, колкото не съм срещала български не знам от кога... Тези, иначе, са гръцки. А преди няколко седмици ядох и едни божествено сочни и сладки круши от Южна Америка, досущ имаха вкус като крушите, които растат на дървото в двора на лятната ни къща. Логиката ми казва, че за да се запазят през всичкия тоя път не са “био”, нито ягодите са станали толкова гигантски самички, ама колко да са вредни? |-) Като ми докарат някой плод на вкус и рационалното в мен умира... :D
30.04.15
09:13
О, стига с това ГМО. Кой мислиш, ще се занимава да създаде ГМО ягоди, при положение, че са толкова малотрайна култура без стопанско предназначение. Такъв им е сорта (”Клери” например са много едри ранни ягоди), създаването на сортове се нарича селекция , а не генно инженерство. :) Работя с агрономи, все пак.
А ако са и поливани с повечко тор, може и по-едри да станат.
Надявам се скоро това натоварено ежедневие при теб да се стабилизира и да имаш време за почивка, хубава храна и тренировки. :)
30.04.15
09:25
И сега как да ви кажа, че на практика ягодите на пазара са клонинги...(giggle)
30.04.15
10:02
Клонинги са повечето, разбира се, копия на растението майка, както всички организми с вегетативно размножаване. :) И какво имате против клонингите? Това е най-старата система за възпроизводство на живи организми. :)
Ами... Супер! Тогава ще си ги ям без притеснение и ограничения. :D Не че много съм им се притеснила, щом ми е вкусно - ом-ном-ном. Живота е твърде кратък и непредвидим, че да си осигурявам дълголетие със “сигурна” храна. :D Страхотни клонгиги си бяха, днес ще хапна пак. (inlove)
30.04.15
13:30
Мира, аз нямам нищо против клонингите. :) В случая се забавлявам с думите. :)
Ягодите могат да се размножават и със семена, но в производствената практика се използва именно вегетативното размножаване (главно заради намаляване риска от вирусни болести). Ягодата има плод орехче... а това, което всъщност ни е вкусно, е лъжлив плод. (sun)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.04.15 13:30.
Днес пак ми беше лудница... Бях водеща на училищния празник, тази година беше станал много хубав - страхотно талантливи деца имаме!!! :) После веднага на работа и така иии... утре може да пропусна Джони-то, защото се оказа, че моя офис на 1-ви май не почива... :( Писах на шефката де, дано ме пусне да не ходя на работа, ама... Трябва да идват едни хора от СОТ, не знам...
Храната:
кафе с мляко
омега 3 + витамин Е
сандвич с месце, топено сирене и марулки
няколко бисквити (добре че колегата си взима, докато ме няма и бяха останали само 2-3, та индиректно влияе добре на моята фигура като ме подяжда :D)
риба на скара със зелена салата
4 парченца млечен шоколад
Дойде ми МЦ, болки и други екстри цял ден. Всеки път като ме боли кръста, главата, корема, яйчниците (...) едновременно си мисля, че не искам жените и мъжете да се третират еднакво, искам си специално отношение към жените - и без това сме толкова прецакани от природата. Примерно за ходене на работа по време на МЦ трябва да се плаща повече или да имаме право на болнчни, еб@си.
Вчера беше чуден ден! Първо да кажа, че почти всички на живо изглеждат по-добре и по-млади. :D (не е сарказъм, не е шега)
Разбира се, поздравления на Херцога, донесох ли му късмет, не му ли донесох, не знам, ама взе 3 медала и дръпна 300 кг !?!?!?!?!?!!?!?!?! тяга. Ясно ми е, че това за него явно си е нормално, но за мене не е. :D
Общото мнение за турнира е, че не е моето място и състезание, малко по-нежна душа съм аз :D, но пък си потичах и поиграх на федербал с готиното детенце на Боби и Зозо, също се позанимавах с чаровния Дамянец (завиждайтеее (nod)), много ми се усмихваше. :P
Специални благодарности на Колето, че ме закара до офиса за малко (там пък се засякох и с детето на шефката, та и с него се погонихме из офиса :D) и после ме върна обратно на форумната срещичка. Кольо е номер 1! (nlove5)
Срещата завърши с бодване в градината на едно готино ресторантче и се прибрах вкъщи чак към 11:30, вече се усеща лято - страхотно, много е приятно да се разхождаш из нощтна София леко облечен и дори да не ти е хладно, просто свежо, спокойно и перфектно за завършек на този ден. :)
Храната (май само аз не съм прегрешавала с бири?):
кафе с мляко
омега 3 + витамин Е
банан
1/2 огромен сандвич с пилешко филе, домат, зеле, катофки (малко ми надцениха възможностите :D), втората половина отиде за едно форумно куче и така
алое дринк
салата, май същата като тази в дневника на Вероника, честно, не помня вече какво имаше в нея, ама мисля, че ни бяха еднакви :D
1 пилешко шишче
P.S. Трябва да се правят такива срещи по-често! Ама точно с тези хора искам пак - каймака. :D
P.S. P.S. Имаше доста двойки на срещата, но Херцога и Бойко бяха най-сладката, то не бяха обидки, закачки, побутвания, даже си разделиха и една обща веган салата. Пожелавам им все така да се обичат!
Последен P.S.: Това “почти” във второто изречение се отнася само до неканените гости, защото там бях в нелек шок от сбръчканото излъчване, честно.
Мнението беше редактирано от Nickie на 02.05.15 10:39.
Днес съм толкова подута, че направо ако не бях в цикъл, щях да се усъмня дали не съм случайно бременна в четвъртия месец. Не че и вчера не бях, ама днеска направо не се търпи, смених клина с рокля, защото даже и той ме стягаше, еб@си. Сигурно имам 5 литра водна задръжка в долната част на корема. :D Правих някакви стречинги и леки упражнения, уж да ме отпуснат, ама то... Трябва да изчакам да мине и т’ва е.
Храната:
кафе с кофимейт (защото млякото ни беше пресечено - ще си правя извара от него)
омега 3 + витамин Е
три яйца с намачкан банан с малко масълце на тигана
1/2 кофичка кисело мляко с малко нескуик
1/2 гигантска свинка пържола със зелена салата и няколко залчета домашна питка
1 мини домашно еклерче
1 голяма круша
вечерята се очаква да е супа от коприва и другата половина от пържолата
Имам си много хубав букет цветя - подарък да ми краси стаята. (sun)
02.05.15
18:55
Планираш ли някакви тренировки? едва ли ще се занимаваш с тежести, но в началото беше споменала гъвкавост :) Йога или нещо подобно?
казано от Nickie на 02.05.15, 10:22:
също се позанимавах с чаровния Дамянец (завиждайтеее (nod)), много ми се усмихваше. :P
И той много те хареса, определено ти беше фен (nlove5)
Аз си правя всяка сутрин слънчеви поздрави, а днес и едно 17-минутно клипче с разтягания, но не ги поствам и аз не знам защо, не виждам какво има да се коментира по тях, не е интересно да пиша всеки ден с какви килограми собствено тегло се разтягам. :D (Ама да си кажа, много ми похвали моя човек напредъка с шпагата като се виждахме онези дни, даже го е яд, че няма да е тука като успея до край. (giggle))
НО - хвани се за стола, сега ще те изненадам! Към тежестите съм се насочила, даже от вчера ми се върти една идейка като завърша (след 14ти) и имам повече свободно време да започна да тренирам в Лъкито със Зозо. (nod)
До сега няма бебе или дете да не ме е харесало, върви ми с малки човеци да се занимавам. Много, много обичам! Казват, че усещали добрите хора. (wait) На моменти нямам търпение да си имам и аз дневник, в който да вписвам ставане за нощни хранения, хаха, но имам сравнително много време до тогава, де. Това е един дългосрочен план за бъдещето ми в бб-тийм! 8-)
Какво писах тука вчера, сънувах, че ходя на фитнес! :D В тоя ред на мисли, поогледах програмите и ми е мааалко заблудено какво трябва да започна, то е ясно, че като ще тренирам със Зозо и Боби ще слушам те какво ми казват, де, ама предпочитам да съм гледала преди това упражненията и да има все пак някаква яснота какво се прави, имам една-две седмици да гледам, чета и правя движенията без тежест пред огледалото, за да не започвам пак от пъъъъълна нула. Не държа на следвам някаква конкретна програма, ама би било готино да ми препоръчате някоя от готовите, за да се оринеитрам. (F)
Цели: да съм силна, да съм здрава, да мога да прая базови упражнения
НЕцели: определено не искам да ми се увеличи обиколката на бедрата, прасците, ръцете, гърба, рамената, талията, к’вото и да е, не искам да съм “голяма”, което сигурно значи, че трябва да сваля малко мазнини, защото иначе ще се появят, нали, мускули под тях и ще се увеличат обиколките - точно това стана миналия път и не го искам, за да го предотвратя може и да започна някаква диета, ако се наложи, но не ми се иска, защото диетите ме правят много нещастна :D и небалансирана като пропорции, сега си харесвам горната част и съотношението с долната, бе като цяло не искам да свалям мазнини сякаш, харесвам си се така, нямам и амбиции да съм нацепена/чиста/релефна, че даже и атлетична, искам да съм си с мекичко, но стегнато, все пак, тяло
Положително: ще имам време и за 7 тренировки седмично (знам, че се почива, няма да правя по 7); вероятно в залата има всички условия за добра тренировка и нищо няма да ми липсва; ще има кой да ме поправя, като греша
Отрицателно: много слаб core; вероятно вече нямам никаква сила и съм забравила правилното изпълнение на почти всички упражнения; не обичам да правя кардио, ама никак, тук влиза - кросове, спринтове, пътека, HIIT, кростренажор, вело и т.н., окей ми е да плувам, танцувам, играя волейбол и такива приятни неща, но целенасоченото изтощение в зала си е гадост от всякъде и просто няма да си го причинявам
Мнението беше редактирано от Nickie на 03.05.15 11:43.
5х5 не е лош вариант примерно и почивните дни си правиш кардио, ядро. Горна/ долна част на кръгови също е добър вариант. Щом искаш сила - правиш сила. Базови упражнения, по-малко повторения, повече кг, по-малко почивки и не на последно място постоянство. Тя е някъде там и чака да я излезе и рано или късно излиза. Това дали ще си голяма зависи повече от храненето, но като гледам този енергоприем няма как да станеш нацепена Badka.
Мнението беше редактирано от Nachev на 03.05.15 14:41.
Обърка ме малко, аз навсякъде четох, че ако не иска човек да прави обемни мускули трябва да прави много повторения с малка тежест, а не малко повторения с голяма? До сега съм правила предимно малко повторения с голяма (за мен) тежест и все не харесвах крайния резултат, а тогава храненето ми беше по-малко и далеч по-стриктно от сега. Искам някаква функционалност сякаш и просто да не съм толкова слаба физически, да мога да вдигам тук-там нещо в ежедневието си, да не ми е трудно да правя някои по-силови упражнения от йогата, такива неща, не искам свръх голяма сила. Просто да правя нещо за себе си в залата, да се раздвижвам и като плюс да ми бъде по-голямата силата, но не искам пак да ми се издуват бедрата, дупето, ръцете допълнително. Не съм на вълна атлетична физика в момента. :D Ако може да тренирам, ама да не ми личи.
03.05.15
16:34
Според мен една жена много трудно може да балансира горна - долна част (горната винаги е по-слаба :) поне в моите очи, доста трудно е, виж колко нечовешки усилия полагат жените категория физика, за да се изравнят :) Радвам се, че искаш и ще започнеш да тренираш. Надявам се, да ти хареса.
Да, трудно е, но сега съм с що-годе изравнена горна и долна част, харесвам се и ме е страх да не дисбалансирам без да искам с тренировките с тежести пак. Иначе, трудно ми е в залата, не съм спортен тип, но ми харесва да знам, че правя нещо за себе си и здравето си, да не се обездвижвам тотално... пък и да мога да си хапвам малко повече, ‘що не. :D