23.04
Движение няма
Храна
11.00-кафе
14.00-2 препечени филии със сирене и домат и половин с хайвер и херинга
17.00-ягоди с 3 об.бисквити
19.00-супа лапад
20.00-салата домат и краставица с настъргано сирене, печени тиквички с млечен сос, лозова сърма
Вода 2 л
Вердин
Диоренал
24.04
днес се поразцепих от движение :) И....пак съм 48.5 кг, което значи че едни 2 кила вода си ходят нагоре надолу.
Чета днес за промените в хормоните по време на бременност. Тотална обърквация става, преразпределение на мазнините и водата, за да пазят матката и плода, драми, депресии, изкривена представа за външността, объркване на съня, разширени вени, спукани капиляри, изместване на центъра на тежестта, объркване във вестибуларния апарат, потене и още мнооого неща. Не ми е за пръв път, ама наистина женското тяло е нещо Божествено.
тренировката беше
3 кръга
х 15 бр в супер серия пак с по тежките дъмбели
гребане
флоор прес
20 плиета
20 отпада
3 кръга х 12 бр
предно рамо
задно рамо
бицепсово
кик бек
х 15 на страна наведи
х 20 сядане в ляво в дясно с двата дъмбела
стреч
другото движение беше 6 км
храна
9.30-кафе
12.00-12.30- тренировката
14.30-19.30- разходка и шопинг по време на която изядох 15 см събуей с черен хляб и риба тон
20.00- супа лапад, салата с риба тон и ролца от раци, няколко от вчерашните тиквички
21.00- в момента ям здравословната си мелба от натурална активия/по гъста е/, ягоди, стевия и за украса ананас и обик.бисквити
вода към 2 л
вердин
диоренал
днес беше още един хубав ден....толкова лежерно мина, че не разбрах кога свърши. Нямах време за тренировка, но пък зарадвахме малкото дете с ролери. Ходихме да ги пробваме на спортния комплекс в Младост, тъкмо да си опозная бъдещия жилищен район (envy) Ходихме до фришопа на Морска гара и си взех минитоблерони да си знам дозата с шоколада. После разходка обяд с прясна риба и тъй.
движение 4 км
храна
9.00-кафе
12.00-14.00- на кафене пих цитронада
14.30- в колата няколко бадема и лешника
15.00- на ресторант до морето- мизерно количество зелена салата, но пък много вкусна и прясна пържена кая и барбуна, 2 сухара. Имаше и калмар на скара , ама не ставаше за ядене от жилавост.
17.00-19.30- шопинг за ролери и карането им
20.30-не бях гладна особено. Изядох 2 и половина тънки черни филии от ръчен хляб печени с кашкавал, печена чушка и резен козе сирене. Ядеше ми се точно това и нищо по различно :)
сега хапвам ягоди и ананас
вода 2 л
вердин
диоренал
Мнението беше редактирано от diva 97 на 25.04.15 22:05.
казано от diva 97 на 25.04.15, 21:27:
Ходихме да ги пробваме на спортния комплекс в Младост, тъкмо да си опозная бъдещия жилищен район (envy)
Дени, ще бутаме заедно колички тогава, щом идваш към нашия район ;) Ние сме във Възраждане, но с дребен като беше бебе доста трамбовах пеш до Младост и после обратно по баирите :)
казано от Веселина Иванова на 26.04.15, 07:38:
казано от diva 97 на 25.04.15, 21:27:
Ходихме да ги пробваме на спортния комплекс в Младост, тъкмо да си опозная бъдещия жилищен район (envy)
Дени, ще бутаме заедно колички тогава, щом идваш към нашия район ;) Ние сме във Възраждане, но с дребен като беше бебе доста трамбовах пеш до Младост и после обратно по баирите :)
еее супер. Аз доста тежко понасям мисълта, че ще живея там, ама на първо време това са ни възможностите. В Младост е апартамента на мъжът ми. Трудно се адаптира човек който е живял почти в Морската градина. Но ако трябва да бъда честна Младост е доста добре организиран квартал за родители с малки деца, а спортния комплекс е уникален. Радвам се Веси :)
26.04
Хубав ден беше. Забелязвам, че усещането ми за бременност намалява обратно пропорционално на напредването на бременността :) Ако не беше големия корем и ритащото бебе Алекс щях да забравя че съм бременна. А съм в 6 месец без 4 дни.
Тренирах ,поизчистих, разходка, кафене...прекрасно (inlove)
тренировката кръгова без почивки с дъмбелите вместо почивка / плие, статични отпади и клек о всичко х 24 бр/
3 кръга
х 15 двустранно гребане
х 15 разтваряне за гърди
х 12 арнолд преса
х 12 странично рамо
х 12 концентрично
х 12 трицепс разгъване над глава
х 20 на страна-наведи
стреч
все още правя щпагат без проблем, което ме успокоява щото не искам да се вдървя съвсем
другото движение- 3 км
храна
9.00-кафе
12.00-12.30- тренировката
чистене
14.30-17.30- разходка по време на която ядох малък събуей с пуешко без сосове и пих студен чай акай бери и дом.лимонада-уникалнааа
18.30- салата от краставица, черита, печен пипер, малко царевица и стъргано козе сирене, чоплих и тик.семки
ще хапна нещо леко вероятно
и добавям.....ябълка и “палачинки” с овесени трици и малко динкелово брашно със семки в солен/с кашкавал/ и сладък вариант/ с боровинково сладко без захар/ - ммммммммм :)
вода към 1,5 л
другите течности към 800 мл
вердин
диоренал
Мнението беше редактирано от diva 97 на 26.04.15 21:43.
27.04
сънувах кошмари пак. Въртях се цяла нощ, болеше ме нещо средно между червата и долната част на матката, бебето доста риташе. С две думи не спах. Сутринта ми беше разстроен корема и даже огладнях по рано, щото нищо не остана в него. Иначе хубав ден. Шопинг с баткото този път, италиански, хубава храна.
движение 5 км
храна
8.00-кафе и писане на домашни и разни работни неща
12.00- сандвич от черен ръчен хляб, яйце и сирене, запечен в грила, айрян и половин краставица
13.00-14.00- отчаян опит за сън
15.30-17.20-разходка, шопинг
17.30-18.30- на урок по италиански
20.00- зелена салата, тиквички на пара с дресинг, печно пил.филе, 1 картофче, 2-3 глъдки вино, 5 гр черен мини тоблерон
21.00- малко тик.семки и ще ям ягодки
вода 1,5 л
айрян 200 мл
диоренал- много съм доволна ще почвам трета опаковка
28.04
снощи сън -не. Днес кръвно 85/55, предния път 80/50. Практически всяко движение ми е на забавен каданс като от Матрицата. Освен това може да ви е смешно ама усещам земетресенията от 2-3 години и постоянно се шашкам.
движение-малко мотане из мола и около нас
храна- не ми се ядеше през деня
4.30- първо ставане
11.00- второ ставане и кафе
14.30- на бар- био студен чай алое вера роза
15.00-16.30-мотане с няколко солети с маслинов вкус
16.30- 2 супи борш, тиквички на пара с дресинг, малкото останало печено пил.филе, 2 тънки черни филиики, печена чушка
18.00- нецяла ябълка , пресен ананас, 20 гр тик.семки
21.00- трябваше да е нещо солено- 2 препечени черни филии с козе сирене и домат, айрян със сол, малко гофрета от трици
вода към 1,5 л
айрян
чай
диоренал
вердин
Утре съм на йога за бременни
29.04
пак не спах ама се примирих вече, явно е нещо моментно. И корема ми не е ок още. Но иначе съм супер. „
Днес ходих на йога за бременни. Доволна съм. Всичко беше добре структурирано. Инструктурката макар и млада изглеждаше опитна. Имаше дихателна част, асани с предимно разтягаща и наместваща цел, леко натоварваща част за укрепване на мускулатурата и най-важното преди медитативната част накрая имаше серия упражнения на Кегел...мнооооого важно за бременни и не само. Та като изключим малкото пространство в заличката и многото клиентки, всичко си беше супер. Даже ще имам мускулна труска утре :)
Пропуснах италианския, защото любимият ми съпруг реши да посвети почивния си ден и вечерта си на мен и ме заведе на бар, разходка до Бяла и на кино :)
йога- 80 мин
разходки- 3-4 км
храна- еми няма я през деня
ставах в 4,6,7 и последно в 8.00- кафе, после пак легнах ама не спах
11.30-12.50- йогата
12.50-13.20- първата разходка
после цитронада на бар- изгорях чак от слънцето
15.00- малко маслинови солети в колата по пътя към Бяла че щях да припадна вече
17.00- няколко хапки събуей с телешко
17.15-19.30- кино и малко пуканки
20.00- зелена салата, бамя с дом.сос, към 100 гр печена сьомга, няколко печени тиквички, филия черен хляб, 2-3 миди
21.00- десерт- мини тоблерончета към 30 гр общо
вода към 1,5 л
цитронадата- 300 мл
вердин
диоренал
30.04
последен работен ден от седмицата и месеца, ходене по инстанции. Стоене към 3 часа в данъчното, после малко нерви вкъщи ама накрая добре свърши денонощието/щото заспах в 5.00 сутринта/.Вечерта бяхме на ресторант с колегите до 1.00, после до 4.30 филми, смях и т.н с мъжа ми
храна
9.00-кафе
12.00-14.30- в данъчното
задачи
15.30- половин салата домати краставици и козе сирене
16.30- цитронада с джинджифил, директен сок ябълка и грозде, малко семки
20.30-01.00-салата от зелена , айсберг, краставици и авокадо което не изядох, пил.филенца с пармезан на тиган, 2-3 вилици снежанка
1.30- у дома-ягоди
01.05- любимият ми месец (inlove)
бях се записала на йога за бременни, но в последния момент ни поканиха на панаир в с.Цонево, та отидохме на въздух. Разходихме се на панаира и до Цоневския язовир и тъй. Валя имаше много дъги- прекрасни :) Яденето ми куца заради стомаха, но пък за сметка на това имам плочки на корема все още :) 48-49 кг съм. на 38 г, 165 см и бременна в 6 месец, за сметка на това ми се намира воден целулит тук там, което ме дразни ужасно.
храна
10.30-кафе
13.00- тънка силно препечена БЯЛА/нарочно/ филия с козе сирене, 2-3 солети
14.30- чоплих краставици от салатата на масата
15.30-17.00-разходка и още една от препечените филии с козе сирене
17.30- пак чоплих краставици, парченце захарно петле
19.30- в момента вечерям салата от краставица, домат, печен пипер , царевица и козе сирене с филия черен био хляб
после ягоди
вода към 1,5-2
вердин
диоренал
2.05
и това ако е пролет..Тотално ни се объркаха плановете за детски кът, пикник и т.н....та с половинката решихме да си обърнем повече внимание и да си останем вкъщи двамата. Филм, хапване, почивка и после той на работа а аз ще се преместя от едното легло на другото :)
снощи преди лягане хапнах краставица и кашкавал.
храна
8.00-кафе и чай джинджифил с мед
13.30- салата от краставица, царевица, риба тон, зехтин, лимон, зелени маслини
15.30- желирани ягоди, рубар
19.30- чакам от годзила салати едната има малко картоф.
после се надявам да не ям повече
течности към 2 л
вердин
диоренал
Бебето е доста активно днес :)
3.05
днес активен ден. На обяд тренирах, после кафе за кеф и по работа, после шопинг из центъра с каката, после каране на ролери и подтичване след нея в морската градина на спортната алея. Не ми се ядеше цял ден, по едно време ми падна кръвното и се сетих да гризна едни солети. Що за странна бременност не знам.
тренировката обичайната домашна
3 кръга- между кръгчетата вместо почивка- клек, статични отпади, плие всичко с дъмбелите х 24 бр
х 15
едностранно гребане
флоор прес
х 12
арнолд преса
странично рамо
бицесово сгъване
кик-бек
странични наведи
стречинг
другото движение към 4-5 км
храна-голямо фастене пада :)
8.00-кафе
12.00-12.30- тренировка
13.00-15.00- на кафене цитронада
15.00-19.00- разходка и щопинг с 30 гр солети и половин бисквитка белвита
19.00-таратор, салата домати, филе от пиле на грил, 2 и половина филии черен хляб от биопекарна, парченце захарно петле
после ще ям ягоди и стафидно грозде
вода към 2 л
вердин
диоренал
днес пълнолуние, за мен значи безсъние, главоболие, повишен апетит, оттичане и тъй.
само храна
9.00-кафе
13.00- сандвич от филия черен хляб намазана с крема сирене, отгоре домат маруля и малко пил.филе, зелени маслини
14.30-солети, ягоди
16.00-чепка стафидно грозде
18.00-таратор
19.00- 2 бъркани яйца, домат, много малко козе сирене, много малка филийка,още една чепка грозде
21.30 - стафидно и черно грозде
събра ми се 1 кг грозде
това ми се ядеше макар, че ще гръмна :) много въглехидрати, но е инцидентно
вода малко повече от 1 л
вердин
диоренал
вените ми са ужас
5.05
всяка сутрин в 4 часа се събуждам от неудобния матрак който ми премазва цялата страна на бедрото но което спя и даже ми се схваща крака. Премествам се в хола и докато заспя трябва да ставам. Днес цял ден ходене напред назад, срещи , пазаруване. Реших да стана дистрибутор на Орифлейм та да убивам време и да върша нещо докато съм бременна и с бебе. Така че Варненски момичета, ако случайно сте станали фенки на тази козметика а нямате познат консултант, аз съм човека :) По спомен имаха някои доста добри продукта, но ще видим. Лимфната ми система и храносмилането също не са ок. Взех си Флебодия, И това ще видим как ми действа.
движение- 5 км или крачкомера не е ок или другите момичета ходят много бързо, а аз доста бързо вървя уж. Няколко часа съм в движение все пак
храна- след вчерашното грозде днес много не ми се ядеше
9.00-кафе
12.30-13.00- мини разходка
13.00- на кафене- студен зелен чай алое вера пъпеш с мнооого лед/умрях от студ/
14.30-17.30-ходене из града и по пазарите
18.00- умрях от глад вече откога я чаках точно тази вечеря- пресни картофки с копър и чесън, печени тиквички с млечен сос, салата домати, малко сирене, 2-3 хапки пил.филе.
ще ям плод и семки вероятно
течности над 1,5 л- не ми се пие нищо
вердин
диоренал
флебодия
Мнението беше редактирано от diva 97 на 05.05.15 18:25.
6.05
Честит празник именици! Да сте живи и здрави!
днес обичайните празнични софри. :) и...малко разходка
движение 3 км
храна
10.00-кафе
13.30-14.00- разходка
14.00-18.00- на ресторант- великденска салата, половин порция пресни пържени картофи с малко сирене, половин чаша вино
18.00-18.30-разходка
19.00-20.30- на бар- цитронада и малко бадеми
21.00- салата от малки домат, краставица, стъргано сирене и доизядох вчерашните пресни картофи към шепа
22.00- и последната чепка грозде
днес - 50 кг, въглени, въгленииии
вода към 1,5 л
вердин
флебодия
диуренал
7.05
работих в къщи. Плановете ми за следобедна разходка се провалиха заради пороя, но пък гледахме филм и се забавлявахме с половинката. Плановете ми за суши също се провалиха, щото сьомгата беше в срок до 10.05 и нещо ме дострашя, но пък и снадвичите с риба тон не бяха лоши. . Налягането ми смазва вените, но разчитам че Флебодията ще почне да действа скоро. Та така обещах си да бъда позитивна :)
храна
10.30-кафе
13.30- салата от домат и краставица и стъргано сирене
14.30- печени вкъщи тик.семки примерно 50-60 гр
16.00- 2-3 ягодки, половин малка ябълка/ и двете неща.... бляк/
18.00- 3 филии бонус намазани със смес от риба тон и филаделфия лайт, отгоре маруля, чушка , краставица, няколко фъстъчки зиги, 18 гр черен тоблерон и 5 гр сникерс
малко ягоди ще хапна после
кръвно зле, 80/50, понякога просто ми омекват краката и ми спира въздуха. На 11 съм на консултация и ще ми пускат антитела и изследвания пак. Макар да се чувствам ок, си мисля, че имам някви липси.
8.05
движение 7-8 км
храна- през деня няма, нямам апетит
9.00-кафе
12.30-13.00- разходка
13.00-14.30- на кафане и среща - студен зелен чай алое вера пъпеш
14.30-15.30- пак разходка
15.30- на друго кафене- цитронада
15.30-17.40- още разходка и пазар
18.00- салата домати с малко зелен пипер, 100 гр пъстърва на скара, 100 гр прясна пържена трицона, кюфте от магданоз, няколко печени картофчета, 1 филия бонус и 1 коричка бял хляб с детска лютеница- доста сполучлива.
Това бебе е традиционалист явно и се придържа към плажната лятна класика- цаца, бира, пържени картофи. С последните две внимавам :)
течности 2 л
вердин
диоренал
флебодия и мисля да пия един магнезии заради проклетото безсъние
9.05
днес се наспах и се чувствам значително по добре. Краката ми са още без форма, но поне я няма ужасната болка от предните дни. Забелязвам, че проблема се задълбочава, когато правя упражнения за крака или вървя дълго с тежката чанта и багаж. Вероятно ще избягвам тренировки натоварващи краката поне на този етап. Извадих си летните дънки и малко се психирах щото съм свикнала да са ми широки а пък сега са ми точно :) Нооо пък можеше и да не влизам в тях изобщо. Поне 5 човека които срещнах ми казаха че нищо не ми личи и не съм качила, но аз си знам. Майната му, важното е че всичко е наред.
движението днес е 2 часа чистене вкъщи
рекорд по ходене - 11 км
Храна
11.00-кафе
11.30-13.30- чистих, метох, мих и не мога да се сгъна и събарям разни неща ха ха
13.30- колкото да не е без хич-салата от няколко листа зелена салата с 4-5 маслинки и към 30 гр натрошено сирене, половин чаша кокосова вода от млад кокос
16.30-19.00- разходка
19.00- 21.00- на хепи- градинарска салата, пържен пресен сафрид, няколко калмарчета, малка наливна бира много ми се допи
21.00-21.40- наобратно пак разходка
22.00- парченце черен шоколад с цял лешник и толкова с мента
преди лягане ще изям едно киви да се застраховам против спичане
течности над 2 л
вердин
диоренал
флебодия
10.05
днес ходихме до мидената ферма дълбока, хапнахме миди и риба, набрахме си люляк, видяхме лисица, вечерта на бар и тъй.
10.00-кафе
14.00- -5-6 солети
16.00-18.30 на фермата- кая на скара без кожа, салата краставици, 2 хапки сирене, 2 печени на котлон филии хляб, миди ме достраша да ям.
изкачване на голям баир с пълните тумбаци :)
19.30-21.30- на бар, студен чай алое вера манго, коктейлни краставици и морковчета в чашка
22.00- 2 парченца черен шоколад, гаден пъпеш
23.30- пак огладнях - печено пил. бутче, доматче, 3 резена кашкавал
1.00- легнах
течности 2 л
диоренал
вердин
флебодия
магнезии
11.05
върнах с от консултация :) Всичко е ок с Алекс младши. Смучеше си пръста и шаваше.
Отчета за мама е:
23 седмица- 6 м.и 1 седмица
кръвно - 90/60-супер
тегло 51 кг- качила съм от предния път само 1 кг, можело :) и така ще бъде до края. Казах (envy)
обиколка корем 77 см
височина 12 см май беше
взеха ми изследвания за антитела и междинни от другите. Мога да си раждам след 13 август спокойно :)
другото за днес ще го напиша сега че заминаваме за созополския край за 3 дни и няма да ми се пише.
тренирах сутринта- без крака е ок не се подувам
3 кръга
х 15 гребане
х 15 флоор прес
х 12 предно рамо
х 12 задно рамо
х 12 бицепсово
х 20 трицепс над главата ама с едната гира, че нещо ме боли жилата
х 15 на страна - наклони
после 3 кръгчета земя х 30 бройки
разни махове, ритници и глутеус мост
стречинг
после движение 3 км
и за вчера имам толкова разходка ама я забравих
храната ще бъде нещо от рода на
8.00-кафе
8.30-9.00-тренировката
9.30-11.30- разходка , консултация, разходка
13.00- салатка с малко сирене, лападена супа
14.00-вероятно ще пътуваме вече
19.00- пак салтка, риба/пиле, някой картоф или филиика ,може вино или биричка, и нещо плодово после
Така ще е и трите дни, вероятно и на плаж ще отида
течности до момента 1,200 вода и 300 кокосова вода от млад кокос
добавките същите
казано от Веселина Иванова на 12.05.15, 10:59:
Дени, защо приемаш Флебодия ???
Писах по горе някъде. Имам проблем с вените и капилярите. Цепят се болят и отичам. Затова и ми е проблем да тренирам крака. Флвжодия е единственото позволено нещо при бременност. Билково е. За сега има подобрение.
Приврт от Созопол. Тук е прекрасно<3
12.05- пристихнахме гладни и уморени към 19.00
Движение-4 км до края на деня
храна
17.00-в колата малко сурови бадеми
20.00-на ресторант-шопска салата, пил бонфиленца на тиган с песто, половин малка пърленка, чаша чврвено вино
1.00- ягоди
3.00-заспах
13.03
Движение-9 км из Бургас. Уникален град. Жалко за Варна:/
храна
10.00-кафе
15.00-на заведение-кофти салата. Доядох си с препечена филия и половина бял хлвб и малко сирене
15.30-17.30-пак разходка
18.00- в колата няколко солети и толкова сурови бадеми
20.00-на ресторат- зелена и мешена малки салати, 100 гр. Филе от лаврак, няколко пържени рибки, препечена филия,чаша вино
00.30-ягоди
Вода към 2 л
Добавки да сейм;)
почивката приключи . Днес се прибрахме...що така като се прибера и почва да ме боли нещо, да отичам и т.н...нищо ми няма извън Варна :)
14.05
10.00-кафе
малко разходка
14.00-18.00- плаж (inlove)- изядох някакъв купешки сандивч с пуешко филе и черен хляб, малко суров лешник и почоплих тик.семки
20.30- 23.30- на ресторант- салатка, пъстърва на скара, парченце пърленка, 2-3 мини пресни картофчета, чаша вино
00.30- в стаята малко ягоди и ред черен шоколад с чили
15.05
9.00-кафе
11.00-12.30- разходка
12.30- тръгнахме на обратно- няколко лешника в колата
15.30- салата от Годзила, половин черна пърленка/60 гр/, половин мюсли бар
19.30- 21.30-въглехидрати ми се ядат днес въпреки че имам много сьомга за готвене в хладилника- салата домати, малко тиквички на скара с млечен дресинг и доста лозови постни мини сърмички пак със същия дресинг, 3 -4 пресни бейби картофчета, 100 гр ягоди другата половина мюслибар
вода през дните 2 л
вердин
диоренал
флебодия
и малко плажни бременни снимки
Много си красива бременна ииии лятото дойде.
Мнението беше редактирано от maria на 17.05.15 14:42.
Благодаря Миме :)
16.05
днес малко реанимация от предните динамични дни. Потренирах вкъщи, поспах си следобед, наготвих си вкусна вечеря и ще опитам да си легна в по нормално време. Иначе времето навън не ме кефи.
тренировката беше
3 кръга
х 15 двустранно гребане
х 15 флор прес
х 12 арнолд преса
х 12 странично рамо
х 12 бицепсово сгъване
х 12 кик бек
х 15 на страна наклони с дъмбел за талия
20 тягички с двата дъмбела и после
3 кръга земя- глутеус ритници и т.н х 30 повторения в серия
стреч
храната
10.00- кафе- наспаааах се
14.30- малка зелена салатка с 50 гр риба тон, няколко суримита, домат,краставица, 2 филии мастермехер/бях забравила колко е жив и мокър/с кълцан домат, капки зехтин и риган, запечен на грила
15.00-17.00- сън
после както винаги се събудих крива и стресирана, така е като преспа следобед
17.30-ужасна ГМО ябълка
19.30- шопска салата с много малко сирене, сьомга филе в пергаментова хартия на фурна, черен линд с ментов пълнеж-един ред
добре си хапнах днес :)
вода над 1,5 л ама нещо не ми се пие
вердин
доренал
флебодия
казано от maria на 17.05.15, 14:43:
Дива, а във морето влизахте ли? Водата топла ли беше?
Не е топла още, но си топнах краката няколко пъти. Това лято ще я изчакам да се стопли повечко, за да не стресирам бебето иначе и студена да е се къпя :)
17.05
днес ден за каката - да се разбира разходка, шопинг, кино, пицария. Думите диета, дебела съм, уморих се са забранени :) Всъщност ме гоня някакво сънено състояние поради неизвестни причини.
движение- 4 км
храна
12.30- 1 хапка торта от РД на мъжа ми по настояване на каката
13.00-14.00-разходка
14.00- на пицарията- средиземноморска салата, малко парченце пица, 3-4 цаци
16.00-18.30-разходка, шопинг, кино
19.00-малко печени ядки- не повече от 30 гр
22.00-половин шопска салата, 2 филии мастермехер с полумаслен кашкавал, айрян и ще ям нектарина за десерт
днес не ми се пие вода но изпих поне 1,5 л и 300 мл айрян
вердин
диоренал
флебодия
18.05
Тренирах по обичайно домашния начин
3 кръга
x 15-гребане с дъмбел
х15-флор прес
х 12 предно рамо
x 12 задно рамо
х12 последователно бицепсово сгъване
х 12 трицепс над глава
x15 на страна наведи
1кръг
х 20 тяга
x 20 плие
3 кръга земя x 30 повт.махове,ритници,мостове и т.
стреч и май имаше още нещо ама забравих
Та на този етап се чувствам ок с тези упражнения. Не искам да се насилвам с нещо друго. И се почва голямото ходене и плаааааааж. Също от време на време правя кофички лицеви клекчета и отпади из къщи като ми скимне ама все забравям да ги пиша.
Другото движение е 6 км
Не ми се яде нито месо нито риба нито яйца. Та днес млечен ден.:) лятото ще е доста често
Храната
10.00-кафе
Тренировка
Разходка и шопинг
14.30-филия мастермехер с топка моцарела,домат,краставица и лист маруля. Хапка корни
Дремнах
16.40-17.20-разходка
17.30-18.45-на италиански
19.00-19.40-пак разходка
20.00- таратор,салата домати с настъргано сирене, половин дълга филия мастермахер, малко кашкавал и другата филия със сладко от ягоди без захар
И ми се яде сладко но ще се опитам да мина с ягоди:)
Вода над 1.5л
Вердин
Диоренал
Флебодия
Магнерич
Не съм в кондиция:(
19.05
Леко крив ден но пък ходих на плаж и дълга разходка. Храната не ми се получи но не бях подготвена. Поръчах си протеин изолат и го поделих със сина ми. Да имам за дългите ходения че така съм омекнала.
Движение 9 км
Храна
10.00-кафе
13.00-15.00- плаж с лимонада солети и шепа сурови бадеми и на тръгване половин протеинов шейк за проба.
16.00-19.30-разходка
20.00- салата домати и краставици,малко таратор, пил.пържола 100 гр. Мислех да ям още малко пържола и салата но се оказа че другата е развалена и доизядох постните пълн.пиперки на майка ми.
21.00-ягоди със стевия
Иииии мастермехер със сладко от ягоди без захар.
Над 1.5 л вода
Вердин
Диоренел
Флебодия
Магнезии
нямах време за разходка , но тренирах вкъщи малко по интензивно. После фризьор на който закъснях и си изтърва италианския, после каката на танци и стана време за вечеря
тренировката
клекчета за загрявка
3 кръга
х 15 двустранно гребане
х 15 флоор прес
х 15 раменна преса
х 15 странично рамо
х 12 концентрично с по големия дъмбел
х 12 кик бек
х 15 на страна наведи- поне страничните ми коремни мускули да са ок :)
в почивките х 20 повторения модифицирано добро утро и тяга с прави крака
3 кръга земя х 30 повторения- махове, глутеус мост и т.н
стреч
храна
10.00-кафе
11.30-12.00- тренировката
13.00- филия мастермехер с 50 гр. риба тон и малко крема сирене за спойка, домат, лист маруля, резен краставица
14.00-17.30- на фризьор
18.00-19.00- на танците- 30 гр сурови бадеми, малко сок Теди
20.00- таратор, печени тиквички с млечен сос, салата домати, бейби пресни картофи с копър, парченце сирене и кашкавал, купчка ягоди
вода към 2 л
вердин
диоренал
флебодия
магнезий
21.05
понякога наистина имам амнезия. Натоварен ден, хубави мероприятия, нощен клуб пъъъълен с хора, дrмящи пури и една тонколона на главата ми :)
движение - 4-5 км, нямах време за друго
храна
9.00-кафе
малко работа у дома
12.00-14.00-козметик
15.00- една доста вкусна салата- тъмна и светла маруля, чери, малко царевичка, краставица, пуешко филе, 50 гр моцарела, орехово олио, баласамико
16.30-19.00- малко задачи из града, разходка в морската
20.30- на ресторант- 180 мл червено вино, някаква гурме салата една шепа пфф- треви , пъдпъдъче яйце и малко пуешко, няколко корички пармезан, 2 италиански гризини да си доям че с тая салата заникъде
23.30- на откриване на Хоризонт клуб Варна-половин чаша вино, малко лешници
3.00- у дома- пъпеш
5.00- заспах ужасно преуморена
22.05
сън никакъв почти. Пак натоварен ден
движение над 10 км
9.00-кафе
пак работа у дома
12.30-13.00- разходка
13.00-14.30- италиански
14.30-15.30- пак разходка- ядох сандвич в движение щото ми стана лошо- от Била, мини черен земел с шунка и кашкавал- готов от витрината
15.30-17.00- с каката на зъболекар
17.30-19.30-разходка
19.30- на заведение по морето- салата с риба тон, малко печени зеленчуци, 4 бр сафрид, няколко глъдки вино
20.00-20.40-разходка пак
ядох ягоди и ще ям още нещо полезно въглехидратно :)
вода 2 л
вердин
диоренал
магнезии
флебодия
Не си чувства краката
Тегло 50,5
25 г.с- края на 6 месец
Мнението беше редактирано от diva 97 на 22.05.15 21:02.
23.05
днес плаж (sun), на моя си на Рапонги :D и разходка и хубава вечеря и снощи сън.
тренировка не
движение 5 км
10.00-кафе
12.00- протеин половин доза
14.00-16.30- плаж с тик.семки 50-60 гр- печени
16.30-18.20- разходка и пазар
19.00- половин таратор, печени тиквички с млечен сос, салата домати/уникални/ с половин топка моцарела, нещо топло ми се ядеше, та си опекох една мокра филия мастермехер с малко пуешко и полумаслен кашкавал.
20.00- 2-3 парченца сушен кокос неподсаден
ще ям ягоди после
вода 2 л
вардин
диоренал
флебодия
24.05
Честит празник славяни! Дано поне съхраним писмеността си, че с тия чуждици се плаша вече!
снощи изядох още почти цяла филия мастермахер с крема сирене и нещо стана с корема ми от тия фибри. Та днес се чувствам ужасно. И краката ми са двойни. Навън е и ужасна влага и студ. Странно време. Не ми е ден. Оплаках се де...
иначе починах си, разходихме се ,хапнахме навън
10.00-кафе
12.00- дасетина сурови бадема
13.30- салата домати и краставица, стъргано сирене, супа лапад, 3 резенчета кашкавал
14.00-16.30- опити за сън, заспах към 3 и половина чак
18.30-20.00-разходка
20.00- на ресторант- шепа зелена салата, по максимум стотина грама калмари на туч и скаридки, пресин картофи соте една порция, чаша вино
22.00- дояде ми се сладко, че в ресторанта носиха едни уникални десерти и ми полудяха бременните ангели, та вкъщи- хапка мюсли бар, няколко парченца неподсладен сушен кокос
Мисля че не ям кой знае колко, ама уникално подпухвам и ми е тежко. Място не мога да си намеря значииии
вода 1,5 л- не ми се пие
вердин
диоренал
флебодия
снощи не спах пак, ядох топла лападена супа в 2 посреднощ :(, бебето нещо беше разтревожено.
25.05
кръвно 70:40 -не знам къде се намирам
движение- 4-5 км
храна
10.00-кафе
14.00- домат, краставица, бучка сирене, 3-4 парченца кашкавал, 100 мл детско сокче на Теди- заради кръвното
16.30-17.15-разходка
17.15-18.30- италиански
18.30-19.30- пак разходка с багаж
20.00- салтка от два вида марули, чери, малко царевичка, кълцани маслини, 100 гр бяло месо от пиле на грил , орехово олио, филийка от био ръжен хляб с био шипково сладко на Хармоника, 3-4 парченца кокос, малко черен шоколад с цял бадем. С две думи от всичко по малко.
Ще ми донесат вероятно домашни череши и ще ги пробвам.
вода 2 л
вердин
диоренал
флебодия
Мнението беше редактирано от diva 97 на 25.05.15 20:51.
26.05
Денят тръгна супер, и следобед една доброжелателна дама ме отрови с кофти енергия, после ми беше и ми е зле.
Тренировка
3 х 15
-гребане
-флоор прес
-предно рамо
-задно рамо
-сгъване за бицепс
-кик бек
-странични наведи
30 отпада
3 кръга земя
30 плиета
стречинг
движение-3-4 км
плаж (sun)
храна
10.30-кафе- като заспах в 3 нормално
12.30-13.00- тренировка
14.30-16.00- плаж- няколко сурови бадема, цитронада
16.00- сандвич от филия ръжен хляб с пил.филе, краставичка чери
16.30-18.00- разходка
19.00- салата от чери и краставица с малко стъргано сирене, пълнена запечена тиквичка с яйце, сирене и малко извара, филия ръжен хляб, хапка мюсли бар
ще ям ягоди и протени верояно
вода 2 л
другото същото
снощиииии казах забранената дума “шипков мармалад” и познайте как правих палачинки от лимец и овесени трици в 22.00 :), полезни и вкусни бяха. Хич не съжалявам.
27.05
Днес обаче не ми е ок, доста контракции от ония подготвителните, бебето е неспокойно, станах в 6.00, времето променливо, не знам какво ми се яде абеее не ги обичам тия дни. Ходихме с бременната група на ден на отворените врати в АГ и съм доста очарована от условията. Нямат нищо общо с тези от преди 18 години.
движението- към час разходка
храна
6.00-кафе
пак полегнах
13..00-15.00- АГ обиколката, разходка и на кафе- опитах да хапна салата с риба тон ама беше разочароваща и изядох половината- предимно тревата
15.30- пил.филе на тиган с гъбен сос ама без соса, парче мусака от тиквички и много малко ориз, 2-3 пресни бейби картофки
17.00- шепа ягоди и толкова череши
18.00-тик.семки към 80 гр- аз ги пекох във фурната
вероятно няма да ям нещо по различно от ягоди, протеин и нещо от сорта
вода към 2 л
вердин
диоренал
флебодия
казано от diva 97 на 25.05.15, 20:50:
кръвно 70:40 -не знам къде се намирам
Е какво е това кръвно. Аз си мислех, че по-ниско от мойто няма. Аз съм перманентно 90:60.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.05.15 21:23.