08.04.15
16:35
Нека някой който тренира по този метод да сподели има ли ефект, аз мисля днес точно него да пробвам, но проблема е че хващам мускулна треска и то здрава на гърдите до Петък дали ще е минала да тренирам трицепса, не че не съм доволен от Гърди/Трицепс, но мисля че след гръб ще имам повече сила за Тесен Хват и Френското
08.04.15
16:46
За каква тренировка става дума?
В какъв режим? С каква цел? С какви упражнения?
С какъв обем? По какъв тренировъчен протокол?
Силно препоръчително е да бъдеш по-ясен във въпросите си и да пишеш по-грамотно.
Добре, ще помисля върху написаното от теб.
Мнението беше редактирано от Blue на 08.04.15 22:11.
10.04.15
22:29
За всеки билдър и гърдите и бицепса са важни за развитие мусклни групи.
Но както знаеш всеки е различен.
Определянето на типъ тренировка ,който ще е полезен за теб,много зависи от това да кажеш коя мускол а група ти изостава по твое мнение.
Тогава бих ти дал предложение как да си разпределиш нещата.
А принципно гърди бицепс не е добра комбинация.
казано от Тодор Тодоров на 10.04.15, 22:29:
Определянето на типъ тренировка ,който ще е полезен за теб,много зависи от това да кажеш коя мускол а група ти изостава по твое мнение.
На мен гърдите леко ми изостават, какво ще ми предложиш в такъв случей (съчетавам гърди-гръб в един ден)?
казано от Тодор Тодоров на 10.04.15, 22:29:
Не пиши повече глупости, моля те :D .
11.06.15
00:43
Всяка тренировка има ефект ако тренираш достатъчно усилено. Няма толкова голямо значение кой с кой мускол тренираш, ако полагаш усилия, да ще има ефект, ако не не. Без значение дали тренираш бицепса с гърди, гръб, крака и прочие.
казано от Bio Zelink на 11.06.15, 00:43:
Всяка тренировка има ефект ако тренираш достатъчно усилено. Няма толкова голямо значение кой с кой мускол тренираш, ако полагаш усилия, да ще има ефект, ако не не. Без значение дали тренираш бицепса с гърди, гръб, крака и прочие.
Е как ще е без значение, като при Гърди/Трицепс - нямам никаква сила за трицепса и въобще не го напомпвам хубаво, а след Гръб имам доста сила и го напомпвам като хората с по тежки килограми
11.06.15
11:50
казано от ХЕКТОР на 11.06.15, 08:56:
казано от Bio Zelink на 11.06.15, 00:43:
Е как ще е без значение, като при Гърди/Трицепс - нямам никаква сила за трицепса и въобще не го напомпвам хубаво, а след Гръб имам доста сила и го напомпвам като хората с по тежки килограми
Ще се учудиш, но напомпването не е най-важното нещо за растежа на мускула. Мен трицепсът ми расте най-много, когато го правех с гърдите. Тогава вече е доста натрениран и му трябват 1-2 упражнения, които да го довършат.
На мен ръките ми растат най- много когато изобщо не ги натоварвам допълнително с изолиращи упражнения. Тук- таме в месеца правя по някое бицепсово сгъване. Качват ли се килограми, случва ли се силова прогресия от базовите движение, ръките няма как да са малки.
Аз не говоря за напомпване аз ви говоря за това, че примерно Ако правя гърди след това нямам сила да направя нито френско по тежко нито тесен хват по тежък, а след гръб имам сила за трицепс-а... ако с гърдите правя френско с 40 и тесне хват с 70кг, то след гърба правя френско с 50 и тесен хват с 90кг
11.06.15
19:35
казано от ХЕКТОР на 11.06.15, 18:44:
Аз не говоря за напомпване аз ви говоря за това, че примерно Ако правя гърди след това нямам сила да направя нито френско по тежко нито тесен хват по тежък, а след гръб имам сила за трицепс-а... ако с гърдите правя френско с 40 и тесне хват с 70кг, то след гърба правя френско с 50 и тесен хват с 90кг
В случая за какви повторения говорим?
12.06.15
17:38
казано от ХЕКТОР на 11.06.15, 22:18:
6-8 максимум повече не.
Ами пробвай да правиш по 6 с по-тежки килограми, след гърдите. Две упражнения са достатъчни. Пробвай месец-два и после ми кажи как е. :)
казано от Веселин Блажев на 12.06.15, 17:38:
6-8 максимум повече не.
Ами пробвай да правиш по 6 с по-тежки килограми, след гърдите. Две упражнения са достатъчни. Пробвай месец-два и после ми кажи как е. :)
Аз тренирах Гърди/Трицепс но нещо не ми допадна, може просто при теб да върви, затова е най добре, момчето да опита 2 месеца от едната и 2 месеца от другата
12.06.15
18:07
казано от ХЕКТОР на 12.06.15, 17:57:
казано от Веселин Блажев на 12.06.15, 17:38:
6-8 максимум повече не.
Аз тренирах Гърди/Трицепс но нещо не ми допадна, може просто при теб да върви, затова е най добре, момчето да опита 2 месеца от едната и 2 месеца от другата
Прав си - да си намери своя си начин.