Ох недей за Слави, че ми е слабост, не знам как ще изтрая до есента :Д
Ако знаеш на коценрта какво беше.... бях най-отпред, само едно момиче се държеше за оградата пред мен. Като пуснаха Джоко Росич, видях през очилата колко му беше тегаво.
28.05.15
13:25
казано от Иван П. на 24.05.15, 17:04:
Обаче не е ли по-добре максималните опити на набиране да са успореден или надхват. . . все си мисля, че подхвата не е за максове :P ?
Я помисли пак, Ванка ;)
казано от ddd на 27.05.15, 21:40:
Ох недей за Слави, че ми е слабост, не знам как ще изтрая до есента :Д
Всеки има право на лош вкус :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.05.15 13:25.
К’во му е на Слави.. ? Верно че му умря тотално предаването, ама е голям като певец :Д
раменната ти е доста гуд
ский го тоя https://www.youtube.com/watch?v=LqoggHqaTUU ;д
Мнението беше редактирано от umad brah на 28.05.15 14:23.
Разбирам хората, които не го харесват, може би наистина не пее правилно, но за мен пее перфектно :Д Може би ми се струва така заради цялата тази емоция, която вкарва... не знам, но е факт, че много хора го обичат.
28.05.15
16:37
То вместо Шоуто нa Слaви може дa пуснaт примерно Supernatural<3:D aмa кой ме питa мен.
28.05.15
16:40
казано от umad brah на 28.05.15, 14:23:
К’во му е на Слави.. ? Верно че му умря тотално предаването, ама е голям като певец :Д
Нищо не му е, какво да му е. Толкова може - толкова пее.
Както казах всеки има право на лош вкус :)
И шоуто и Слави са си супер! Аз съм му фен и на целия екип още от Хъшове. За съжаление не изглежда добре :( не знам какво болест го мъчи, ама ме натъжава.
28.05.15
18:37
Аз много му се кефя на Слави и ако имах възможност бих отишъл на концерта му на стадион “Васил Левски”. Ама сигурно няма да мога. :( :D
Военна- 10х1х85
Клек
Клекът е с леко и общо взето както дойде, като серии и повторения, затова не уточнявам.
Тяга- 170, 210, 240, 0х260, 240
Обръщане от вис- 1,2,1,1 х 100; 6,5,5,5,4 х 90; 8х80
Набиране подхват- 1х70; 8,6,6,6,5 х 50
Упр. за хват
Много хубава тренировка.
260 ги докарах малко над коляното, напънах 1-2 сек. и ги пуснах, но не съм и мислел, че ще ги дръпна, просто исках да ги сложа. Единицата на 240 след това беше доста тежка, бая ми бяха спрели тока :Д Накрая и 30 мин. разни неща за хват, направо екстра :)
Военна- 5х60 и 70; 2х3х80
Тяга- 170, 200, 230
Набиране подхват- 1х70; 8,6,6,6,6,5,5 х 50
На военната и тягата само раздвижих, като за след почивка. На набиранията ми се искаше да направя 9 ама още не мога, иначе както бях тръгнал можеше да откарам още 4-5 петици, но реших да оставя и за утре, ако евентуално още ме държат треските и нямам какво да правя.
Обръщане от вис- 1х100; 5х5х90; 10,8,7,7,6 х 80 и още някакви серии до отказ на 70
Упр. за хват.
Не ми се напъваше с тяга днес и се сцепих да обръщам. Хватът отпуска.
А сега виждам, че и ми се е цепнала кожата на единия пръст (dull)
Мнението беше редактирано от ddd на 03.06.15 21:37.
Военна- 4х2х85
Набиране подхват- 3*,2,2,2 х 70; 5,4,4 х 60; 6,5,4 х 50
Клек и малко лицеви СТ
Оп, оп :Д
Набиране подхват- 3,3*,2 х 70; 3х65, 7х50
Клек
Клякам на сила... Просто, като трябва да направя 10-15-20 повторения на някви смешни кила ми се досира, без извинение :Д На всичкото отгоре, ако евентуално ме хване треска е на аддукторите, щото да ми се протриват долнищата за около месец не ми стига :Д Все пак, обаче, си раздвижвам коляното и го усещам по-добре. Даже мисля да почна всеки ден да си клякам, току-виж се оправи по-бързо.
Хубавото е, че успях да се сдържа да не правя тяга заради раничката, която до 1-2 дни се надявам да зарасне.
Клек- 10,20,20 х 80; 2х10х90
Лицеви СТ
Не описвам, но за сега, всеки път правя нещо подобно на клека. Досадно и леко, но пък за сега ми се отразява добре на коляното.
09.06.15
11:01
Какво ти е на коляното? Пропуснал съм нещо...
Ми преебах го на етапи, от глупост разбира се.
Първо трябваше да почивам - усещах напрежение в колената. Второ, реших да пробвам тежък хакен клек и не съобразих, че съм на кривата част от пода в залата. Тръгнах да дърпам и леко ми избяга баланса, щангата ме повлече напред и от инат да довърша повторението и да не падна, си преносох цялата тежест на дясното коляно. Довърших движението, но ме заболя. :Д Кулминацията беше на следващия ден, когато ми тежеше предния клек. На последната серия, колената ми влезнаха много навътре и при ставането май (лична диагноза, разбира се :Д) травмирах предна кръстна връзка.
От цялата ситуация си извадих извода, че лично при мене, предния клек е по-добре да го правя с по-малък ъгъл на стъпалата. Глупостта, обаче, е непоправима и още доста ще си патя, няма начин... :Д
Хич не е добре тази работа... Иди на доктор най-добре и дано имаш късмета да се разминеш с най-малкото! И дано не е кръстната връзка, ами мениска, по-малкия дявол е менискуса...
Успешно възстановяване!
Мерси Павка, мисля че не е чак толкова страшно, ще си мине само :) При доктори не ходя.
Като клякаш свободно какво усещаш, как е болката, усещаш ли “заклинване” или блокирване на коляното или просто те опъва?
Ако клякам СТ не усещам нищо, или ако усетя е съвсем за малко и слабо. Като клякам с леко в залата, тук-таме го усещам, но слабо и то при леко усукване. Мога да клекна и с тежко, пак няма да ме спре на момента, но след последния такъв път, следващите 2-3 дни ме наболявше.
Мнението беше редактирано от ddd на 09.06.15 16:09.
Въпреки никаквото ми образование, бих казал, че си се разминал с най-малкото. (дано да е така) :D Може да се радваш само и не на последно място да внимаваш. :) По-здрави!
А на тея набирания х50 - това 50 кила ли са или 50 бройки?
И аз така смятам :Д Все пак клякам там нещо :Д, а имам и възможността да клека едни 160 хубаво атг, които са близко до макса ми, така че май съм изкарал късмет :)
А за набиранията, 50 килограма са.
Мнението беше редактирано от ddd на 09.06.15 16:18.
Клек
Набиране подхват- 1х70; 9,7,6,6,6* х 50
Изцеди ме тая 9-тка на 50 :Д
От утре вече, мисля да си обръщам за военна, почти е зараснало това на пръста.
11.06.15
12:21
Не се набирай с тежест и обем в последователни дни.
Ми гледам да не го правя. Понякога, обаче, не успявам. Стига да не се получи по-слаба тренировка от предната съм доволен. Вчера не беше това, което исках, ама пак става.
Ти в каква връзка ми го казваш ? Ако е нещо свързано с рискове от контузии, то страхувам се, не бих се съобразил, поне за момента, докато ми няма нищо.
11.06.15
13:41
То като ти проима нещо, ще бъде “късно е либе за китка” положението :)
казано от ddd на 11.06.15, 13:38:
Ако е нещо свързано с рискове от контузии, то страхувам се, не бих се съобразил, поне за момента, докато ми няма нищо.
:D (devil)
Съветите, свързани с предотвратяване на контузии, имат един голям недостатък. :) В момента, в който осъзнаем, че сме могли да имаме полза от тях, вече са безполезни. ;)
Съгалсен съм с вас :) Не искам да звучи, че не оценявам съветите, но при мен така седят нещата. Ето сега ме боли коляното, но знам, че пак бих го направил и не ме е яд. Все пак, пак казвам, на първо място тренирам за кеф, малко след това за прогрес и на последно място за здраве. Не твърдя, че това е добре, но съм такъв и честно казно нямам желание да се променям.
Всъщност, въобще не мога да кажа, че здравето ми влиза в сметките.
Мнението беше редактирано от ddd на 11.06.15 15:13.
11.06.15
14:02
казано от ddd на 11.06.15, 13:51:
Всъщност, въобще не може да кажа, че здравето ми влиза в сметките.
За възрастта ти е напълно нормално, но все пак внимавай.
ПП Днес не си ни пуснал никаква музика. Хайде, че чакам :D
Дано е от възрастта, Теди, би било полезно за мен :Д
Ми ето, на това съм в момента, но тази музика, не се харесва от много хора :Д
11.06.15
14:07
Приятелски съвет от мен - по-добре премести здравето напред, от личен опит ще ти кажа, че да не може да си облечеш дрехи/обуеш бельо без да умираш от болка хич не спада към графата “кеф”, към която се стремиш ;)
Не искам Ники :Д Искам да си правя кефа, не преча на никого, така че не виждам проблем с това :)
11.06.15
14:39
Аз колко съм му говорил :Д няма смисъл! Докато той не си реши... няма да слуша :Д