25.05.2015г.
Храна:
11:00 - овесено-лимецови палачинки - 2 с мед, 2 с протеинов крем;
15:00 - ябълка, банан, фурми;
17:00 - три сиренови топчета, тиквено семе;
20:30 - три бъркани яйца със сирене и сушени домати;
22:00 - фурми;
Течности:
Вода - 1,5л;
Добавки:
—————;
Тренировка/раздвижване:
—————-;
Понеже си е бално време, ето какво правих преди ... 11 години на тази дата (sun) Чудесни мигове, чудесни спомени, най-добър приятел, с който не се виждаме често, защото е чужбина, но като се видим/ чуем, все едно сме още на последния чин (inlove), заедно с другите двама дърдоранчовци (sun). Всеки трябва да изживее етапа, в който се намира, без да бърза към следващия, той ще дойде със сигурност. Защо хората бързат да растат, защо бързат?
И с класния - по физическо ни предаваше - ако види какво правя сега, няма да повярва, че съм аз - постоянно скатавах от физическото, постоянно бях извинена, постиженията ми на дълъг скок и 50/60м спринт бяха истинска катастрофа :D Казваше ми, че съм полска мишка, така се скатавам (makeup) А волейболните ми умения...не се нуждаят от коментар :D Колето опита, преди години, да ми покаже това-онова, без особен успех (blush)
П.п. Хихи - нова страница - амиииии да сме живи, здрави, щастливи и красиви :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.05.15 09:33.
26.05.15
12:50
И яки да сте, и яки!
По-яки от мъжовете ви! С повече набирания! И по-стриктни!
Течностите, баце, течноститеее! :)
АЙ стига ти толкова. Обичам те (ви);)
Баце, мноу зле с течностите, не знам какво се случва, ама се случва като тегля чертата. Много странното е, че съм жадна, а защо не пия?
26.05.2015г.
Храна:
13:30 - овесенолимецови палачинки с протеинов крем;
Течности:
Вода - 500мл;
Добавки:
——————;
Тренировка/раздвижване:
Набиране с широк успореден хват:
3х3;
Набиране с раменен надхват:
3х3;
Раменна преса с дъмбел:
5х5 на ръка@10кг на ръка;
Сумо тяга:
3х10@32кг пудовка;
3х10@32кг пудовка + 15кг жилетка;
3 рунда @10кг от:
10 х преден клек;
10 х военна преса;
10 х заден клек;
Тази симпатичност предния клек, военната преса и задния клек я завлякох от дневника на Атомеца (nlove4)
Домързя ме да се дотътря до залата... |-)
27.05.2015г.
Храна:
12:30 - овесено-лимецови палачинки с крем от кисело мляко и протеин, банан;
17:00 - два бобона от Берёзка;
17:30 - пилешка пържола от бут, краставици;
20:30 - пилешка кавърма, картофи на фурна, краставици, домати, глътка-две червено вино;
Течности:
Вода - 1,5л;
Добавки:
————-;
Тренировка/раздвижване:
Гоблет клек:
5х5@16кг пудовка;
Набиране с раменен подхват:
1х4, 4х3;
Конвенционална мъртва тяга:
1х5@40кг;
1х5@45кг;
3х5@50кг;
2х3@50кг;
Значииии тягата е вкъщи, с дебел лост и малки дискове, хватът ми яко изпускаше, пръстите ми се плъзгаха, но не тежеше, де. Ама лостът вкъщи е (puke)
28.05.2015г.
Храна:
11:30 - сиренови топки, тиквено семе, орехи;
12:30 - свински врат;
Течности:
Вода - 1л;
Добавки:
—————;
Тренировка/раздвижване:
Заден клек:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
1х5@35кг;
1х5@40кг;
2х5@42,5кг;
2х5@40кг;
Лежанка:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
4х5@32,5кг;
1х10@30кг;
1х5@40кг;
2х5@50кг;
1х4@52,5кг;
2х5@50кг;
Абе, в тая зала тягата повече ми тежи. И хватът ми така гадно изпуска ;(
29.05.2015г.
Храна:
13:00 - овесенолимецови палачинки с крем от кисело мляко, протеин и сусамов тахан, банан;
18:00 - бъркани яйца с червена и зелена чушка, зелен лук и тиквичка, сух таратор с мноооого копър, зелен чесън, краставици и орехи, чери домати;
22:00 - пилешко от бут със сушени домати, сух таратор;
Възможно е да хапна малко халва “Катеричка”, ако не успея да й устоя...;
Течности:
Чай - 2л;
Вода - 500мл;
Добавки:
—————-;
Тренировка/раздвижване:
Разходка - 3-4км, скормно;
На 21.06, когато е първата ни годишнина, мислим да кръстим Дамянеца. Живи и здрави...много се вълнувам всъщност...започва една много симпатична подготовка...едно такова много мило ми е...абе, вълнувам се! За мен е много важно събитие! Едно от най-важните! (blush)(sun)
казано от karfi4ka на 29.05.15, 19:04:
29.05.2015г.
сух таратор
Моля те ми обясни какво е това чудо :(
Не разреждам киселото мляко с вода и става салата “Снежанка”, иначе казано - сух таратор :D
29.05.15
19:34
‘Сух таратор’ е специфичен термин, определено... :)
Израснал съм с него... чиста Снежанка си е! :D
казано от karfi4ka на 29.05.15, 19:19:
Не разреждам киселото мляко с вода и става салата “Снежанка”, иначе казано - сух таратор :D
А, не, не, не, бъркаш кардинално термините! Киселото мляко трябва да е цедено, иначе не е сух таратор, нито салата Снежанка, нито РСВ салата, нито дори тракийска салата, а просто таратор без вода. :D
Абсолютно, с цедено трябва да е, ама ме мързеше да го цедя, а готово нямах :D Аааа тракийската е с кисели краставички :D Виж, това РСВ не знам какво е :D
29.05.15
20:28
Нещо много те мързи и това не ми харесва, Игличе... :)
Мързи те да си нарежеш краставиците на ситно, мързи те да си изцедиш млякото.... ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!
Има и по-лесно, ядеш краставицата, хапваш кофичка кисело мляко, схрускваш няколко скилидки чесън, глътка вода и скачаш да се разбърка.:D Бързо, лесно и не дотам вкусно. :D
казано от Вероника Налбатска на 29.05.15, 20:28:
Нещо много те мързи ....
Ползвам си енергията за други неща - чета приказки, пея песнички, декламирам стихотворения, спелувам “ма-ма”, “та-ти”, “Гру-ца”, държа на гърне и повтарям “пишшшшшшшшшшшшшшшшш”, поднасям пълна лъжичка и вика “ааааа, айде голяама уста” и така неусетно като дойде време за краставиците и цеденето на мляко, се замислям над варианта на Валдис :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.05.15 21:14.
Не знаете какво е РСВ салата? :) Хихи, дечурлига! :) Ти не ме гледай, че изглеждам на 25. Всъщност съм на 35… да речем.
казано от Boby_ на 29.05.15, 22:20:
Не знаете какво е РСВ салата? :) Хихи, дечурлига! :) Ти не ме гледай, че изглеждам на 25. Всъщност съм на 35… да речем.
Ама ти знаеш ли кога е започнал сериалът “Дързост и красота”? Аз не, защото съм малка (giggle).
Боби, не ги просвещавай младите ;-)
29.05.15
22:36
РСВ от БДЖ, нали не бъркам? :)
Ега ти, тряба да се обръщам към чичо Гугъл :D
30.05.2015г.
Храна:
13:00 - череши, сьомга, бонбон от Березка;
17:00 - банан, овесенолимецови палачинки;
22:00 - палачинка с шоколад, пица (лош избор - много бедна, предимно тесто и кашкавал :( );
Течности:
Чай - 1л;
Напитка с Л-карнитин - 750мл;
Добавки:
—————;
Тренировка/раздвижване:
Заден клек:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
1х5@35кг;
1х5@40кг;
4х5@42,5кг;
Лежанка:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
1х5@32,5кг;
1х5@35кг;
3х5@32,5кг;
1х5@40кг;
1х5@45кг;
1х5@50кг;
1х5@52,5кг;
1х5@55кг;
2х5@52,5кг;
Раменна преса с дъмбели:
5х5 на ръка@12,5кг на ръка;
Разходка - 15+км (клони към 20, определено, но да не излъжа, ама беше брутално).
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.05.15 21:52.
31.05.2015г.
Храна:
13:00 - пилешка пържола от бут, таратор, 100мл бира;
15:00 - домашна бисквитена торта;
19:30 - парче купешки кекс;
21:30 - пилешко със сушени домати;
Течности:
Вода - 2л;
Чай - 1л;
Добавки:
——————-;
Тренировка/раздвижване:
Гоблет клек с дъмбел:
1х10@10кг;
1х5@14кг;
1х5@16кг;
2х5@20кг;
1х5@22кг (не се брои);
3х5@20кг;
Лицеви опори:
1х10;
1х5@5кг;
3х5@7,5кг;
1х5@5кг;
1х10;
Сумо тяга от/с дефицит с пудовка:
5х10@32кг;
Военна преса:
1х5@20кг;
2х5@22,5кг;
1х4@25кг;
1х3@25кг;
1х5@22,5кг;
Разходка - 10+км (отново, но не същото извращение като вчера);
Тренировката беше бонус за седмицата и реших да е почти изцяло от асиситращи упражнения. На гоблет клека се установява (не, че не се знае), че поясът ми е още доста слаб - изпълнението на 22кг беше много грозно и криво, продължих до 5, защото всеки път се опитвах да се коригирам, да не се чупя в кръста, но не успях, затова върнах на 20кг, където се чувствах достатъчно полезно натоварена без да ми е леко, но и без да се товаря, така, че да съм крива. Въобще хубав гоблет клек за засилване на пояса. Лицевите опори не са с гърди до земята, но са достатъчно стриктни, по-надолу вкарвам рамото и не е добре. Тежестта я сложих, защото не ми се правеше кардио с лицеви опори. Сумо тягата се получи много добре - с пудовката върху две кули от по два диска. 32кг са ми леки за сумо тяга, което се вижда от повторенията, но идеята ми беше да е с пудовка, а по-тежка в залата няма. МОЯТА пудовка 50кг, с която се сдобих преди да забременея, още не съм я пробвала. За нея ще ми трябва голям дефицит, че е много висока, дръжката ми стига до коленете (аз не съм с крака на манекенка все пак :D :D :D). Военната преса беше много добре - четворката е четворка, защото загубих ритъма и се уплаших, а тройката е тройка, защото за нея серия Десо отиде да сменя гащите на Дамян и нямаше кой да ме пази и подкрепя психически, а всички знаем, че имам слаба психика за такива неща. Констатирах, че заден клек и военна преса в една тренировка за мен не работят. Не хващам добре лоста на задния клек и това ми схваща рамото ... и после ме е страх да натисна впенната преса, за да не си прецакам рамото ... пак.
Днес се получи малко втори джънк ден, защото вчера останахме неудовлетворени - пицата беше много незадоволителна :D
01.06.2015г.
Храна:
12:00 - овесени ядки с кисело мляко и протеин;
16:00 - два бонбона от “гадната” Березка;
19:00 - овесенолимецови палачинки;
22:00 - пастърма, яйце, айрян;
Течности:
Вода - 2л;
Чай - 1л;
Добавки:
—————;
Тренировка/раздвижване:
Разходка - скромна - не повече от 5-6км;
Хубав ден е днес, нека има повече деца и нека те бъдат по-свободни и по-щастливи!
Днес захраних Дамян с месо. Еми...не е вегетарианец детето - само като усети вкуса на първата лъжичка, после ме побърка, изяде 150гр. за отрицателно време, дори въпреки това, че имаше да дояжда спанак от вчера и аз го бях сложила при месното пюре, а той мрази спанак, броколи, карфиол... Сърдеше се и викаше, че се бавя, нещо като това, което правеше с първата си тиква, но на н-та степен, много даваше зор :D Тази седмица ще му пуснем изследванията, надявам се всичко да му е наред на мъничето ми ... то всъщност не е толкова мъниче ... вече седи доста стабилно (inlove)
01.06.15
22:53
Жив и здрав да ви е!
И все така красив. :)
Очевидно е, че ще стане човек от него!!!
/Бекграундът на първата снимка е просто ТРЕПАЧ/
02.06.2015г.
Храна:
14:00 - овесени ядки с кисело мляко, протеин и кокосови стърготини;
Течности:
Вода - 1,5л;
Чай - 1л;
Добавки:
—————;
Тренировка/раздвижване:
Набиране с широк успореден хват:
3х3;
Набиране с раменен подхват:
3х3;
Пътят към Околчица, скалиран така:
16 х бърпи с лицева опора, 5 на крак х напад@5кг диск над главата;
17 х бърпи с лицева опора, 5 на крак х напад@5кг диск над главата;
18 х бърпи с лицева опора, 5 на крак х напад@5кг диск над главата;
19 х бърпи без лицева опора, 5 на крак х напад@5кг диск над главата;
20 х бърпи без лицева опора, 5 на крак х напад@5кг диск над главата;
Във връзка с призива на Лимка да отдадем чест, направих този комплекс. Не можах да съм стриктна всички руднове...защото ми падаше сутиенът :D При първото бърпи добре, че нямаше хора пред мен, защото се изправих с гърдите навънка :D Разбира, се след третия рунд стриктни бърпита, запоянаха да ми се уморяват раменете и предпочетох да скалирам. Отдавна не съм правила такива дивотии, не беше зле, но това натоварване не ми е по вкуса на този етап. Предпочитам по-тежки тренировки, буквално тежки.
Днес малкото ми момче става на 7 месеца (inlove)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.06.15 14:23.
02.06.15
14:25
Зъбаци-и-и! (inlove)
Сокол-пиле е това момче, не черешарка! (sun)
Ааааааа зъбките много сладкиии, страхотен е Дамянеца (inlove) Да Ви е жив и здрав !!!
Благодаряяя, Весииии :* Да, това е най- най- важното и всъщност всичко, което искам (sun) (като изключим, че много искам още едно :D, ама, ако е рекъл оня отгоре, ще му дойде времето (h) )
03.06.3015г.
Храна:
11:00 - овесени ядки с кисело мляко, кокосови стърготини и протеин;
16:00 - две варени яйца, сиренови топки, чери домати;
19:00 - пилешко с червени чушки и лук, парче сирене, парче кашкавал, маслини, домати, краставици, ягоди;
23:00 - фурми, пъпеш;
Течности:
Вода - 2л;
Добавки:
——————;
Тренировка/раздвижване:
Само едно 5 набирания с подхват;
Уча Дамян да се храни сам:
04.06.2015г.
Храна:
10:00 - овесени чдки с кисело мляко, протеин, кокосови стърготини;
14:00 - домашен дьомнер (овесенолимецова палачинка с пилешко със сушени домати и краставица);
18:00 - фурми;
20:30 - кайма от мляна свинска плешка с тиквички, чушки, магданоз и зелен лук, таратор (потърсих препоръчното от Марти ренде и го намерих, не ми улесни живота, ама още не съм му свикнала, все пак по-добре от рязането :D );
22:00 - крем от авокадо, рошков, банан, сирп от агаве, кокосови стърготини;
Течности:
Вода - 2л;
ДОбавки:
—————-;
Тренировка/раздвижване;
—————-;
Малкият Дамянчик малко обърка графика на майка си и тя не можа да се организира да отиде до залата. Не е виновен той, а тя. Заааа смеетка на това, направихме една симпатична сесия селфита, ей така, за забавление :D
05.06.2015г.
Храна:
11:30 - овесени ядки с кисело мляко, кокосови стърготини, чия и протеин;
14:30 - мляна свинска плешка с тиквички, чушки, магданоз и зелен лук, няколко фурми;
16:30 - крем от авокадо, банан, кокосови стърготини, рошков;
19:00 - 10-15 чдки кашу;
21:00 - домашен дюнер от овесенолимецова палачинка с пилешко, краставица, домат и сирене;
очертават се малко бири
Течности:
Вода - 3л;
Добавки:
——————-;
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг;
1х5@40кг;
1х5@45кг;
1х5@50кг;
1х5@52,5кг;
1х5@55кг;
2х5@52,5кг;
Лежанка:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
1х5@32,5кг;
4х5@35кг;
Преден клек:
1х10@20кг;
1х5@25кг;
1х5@30кг;
1х5@35кг;
3х5@32,5кг;
Изхвърляне с пудовка:
3х10 на ръка@8кг;
+ 30 повече от руски, но по-малко от американски суинга с 16кг пудовка (в залата има супер удобни и доста изкушаващи пудовки, обаче ходя в залата заради щангите и за пудовки не остава време);
Днес се организирах и си отидох в залата при батките :D Първо имаше един симпатяга, който клякаше тежко и не исках да му преча като го моля да се редуваме, а му оставаха 3 серии и аз нямаше как да чакам, че Дамянеца щеше да приреве. Та започнах с тягата. Тамън свършвах и дойде един друг човек да кляка, правих лежанка докато чаках и него и накрая дойде трети, който попита втория колко му остава, и аз вече помолих да поклякам аз и мисля, че ме намериха за скандалджийка :D Макар да бях доста мила :D
Реших да разнообразя малко задния клек с преден. Той ми е доста слаб, не, че задният не е, ама опипвах почвата, добре ми се отрази.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.06.15 20:55.
06.06.2015г.
Храна:
07:00 - крем от ананас, авокадо, протеин и кокос;
15:00 - пица с много тънък блат и много пълнеж;
18:00 - сладолед, фанта, хрупанки;
Течности:
Вода - 1,5л;
Добавки:
——;
Тренировка/раздвижване:
Ментално - като излязох от залата, мозъкът ми беше на пихтия и цялата лява половина на главата ми беше изтръпнала. Първо си забравих входящия номер (т.е. с Десо не знаехме кой кой е), та трябваше да ходим да питаме, пък то не може да ходиш с незапечатан плик и не може при квесторите да го запечатваш, Хубаво, написахме номерата, запечатахме, предадохме. Забравих си чкето на реда, а седчхме почти в средата, а бчхме сред първите приключили...колко народ вдигнах. Хубаво, взех си якето. Излязох от аудиторията. Забравих си личната карта. Догониха ме да ми я донесат. Въобще - акъл море, глава - шамандура.
После се прибрахме вкъщи, детето си чакаше кърмата, за да заспи. Обаче като ни видя, така се развълнува, че се наплющя и започна да пее...и въпреки пробите да поспи - не щя. Та излязохме по-рано от планираното и направихме една чудесна разходка в особено приятната компания на Ради (inlove), при която презаредих настроението.
Писна ми от тия тъпи, гадни изпити, след тях съм като пребита. (headbang) Аре да помоля следващият път някой като ще се възползва от притежанието на отговорите на казусите, да вземе да си ги научи, вместо да си ги носи и да преписва, че тоя втори дубъл ми дойде вповече (fubar)
Имам брутална алергия към ананас и киви. До съвсем скоро си мислех, че това е нормална реакция на организма на всеки, но установих, че само мен започва да ме сърбят нос, език, уши, очи. Повече от една шайба ананас и съм аут. А днес, умницата, си направих крем и пасирах ананаса, очаквах да се подуя по време на изпита, но не стана. Сега опуках още половин шайба и веднага започна да ме сърби всичко :x
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.06.15 08:26.
07.06.2015г.
Храна:
13:30 - пилешко, таратор, половин авокадо;
15:00 - сладолед;
17:30 - пуканки, фанта;
22:30 - крем от пъпеш, авокадо и протеин;
Течности:
Вода - 1,5л;
Добавки:
—————;
Тренировка/раздвижване:
Заден клек:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
1х5@35кг;
1х5@40кг;
2х5@42,5кг;
2х5@40кг;
Лежанка:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
2х5@32,5кг;
3х5@35кг;
1х5@30кг;
1х5@40кг;
1х5@45кг;
5х5@50кг;
Една лежерна тренировка. Не сложих повече на тягата, защото ми тежеше и си отпусках кръста. Боря се със себе си. Имам отвратителния навик да не слушам тялото, а егото - като постигна нещо в една тренировка, следващия път вместо да усетя на какво е способно тялото ми днес и да се огранича до него, аз гоня минимум резултатите си от предишната тренировка. А е ясно, че не може всеки път да е в едно и също състояние и да е способен на едно и също.
Десо и зет ми ни прекараха със сестра ми да гледаме “Лудия макс” (headbang) (fubar) (tmi) Ако не ме беше депресирал толкова, филмът щеше да е готин. Ама ме депресира, защото никак, ама никак не ми е фантастична фабулата, а си е съвсем реална и възможна ... от гледна точка на апокалиптичността си.
казано от rush на 07.06.15, 22:59:
що чийт денят се е удължи с още 24часа? :D
Слаби ангели :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.06.15 23:00.
Днес най-накрая заведох Дамянец да му вземат кръв и да даде урина. Първо - като по команда се изпишка в чашката, добъъъър Дамянец! По-важното обаче - изследванията му са перфектни, както каза педиатърът. Много леко занижен, ама мноооооооооооого, много леко занижен хемоглобин, без никакви основания за притесненя, но за дете, изключително кърмено до 6тия месец, включително, е повече от нормално и дори може да се каже, че си е напълно в норма. Много съм доволна, че послушах педиатъра и кърмих изключително до 6 месец, много се радвам, че захраних чак от седмия месец. Дано да е все така здраво добиче (nlove4)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.06.15 21:55.
08.06.2015г.
Храна:
14:00 - телешка кайма със зеленчуци, таратор, задушени тиквички;
18:00 - банан;
22:00 - свинско със зеленчуци, таратор, задушени млади картофи с копър;
Течности:
Вода - 1,5л;
Добавки:
——-;
Тренировка/раздвижване:
Разходка из квартала. Кратичко, по задачки с Дамянчика.
“Зайченцето бяло” е вълшебна песен. Препоръчвам я.
И тук ще благодаря особено много на Валдис, за споделеното наблюдение. (bow) Човек често има нужда и от чужди очи.
09.06.15
16:32
С 2 ръце за тия бели зайци!:)
09.06.2015г.
Храна:
10:00 - крем от авокадо, пъпеш, банан и дърт кокос;
14:00 - крем от авокадо, пъпеш, банан и дърт кокос;
21:00 - овесенолимецови палачинки със сирене и свинско, чери домати;
Течности:
Вода - 1,5л;
+ 1 безкофеиново кафе - ама какъв пласебо ефект имааа!
Добавки:
——-;
Тренировка/раздвижване:
Разходка 10+км;
Направихме прекраааааааааасна разходка в льбимата компания на Лили и Нико в Южния парк. Момчетата, вече доста съзнателни, бяха прекрасни приятели! В компанията на такива прекрасни същества, човек така добре презарежда (nlove4) И едно слефи - леля + мама + Даме.
10.06.15
14:17
Важно е кокосът да е дърт! :D
Младото bb-поколение е сила!
10.06.2015г.
Храна:
10:00 - крем от авокадо, тахан, кокос, банан, чия, овесени ядки;
14:00 - омлет от яйца, маслини, сирене, таратор, млади картофи на фурна с копър, червен пипер и морска сол;
19:00 - пилешка пържола от бут;
21:30 - овесенолимецова палачинка, крем от сутрешния, пастърма (отвратителна!);
Течности:
Вода - 1,5л;
Добавки:
——-;
Тренировка/раздвижване:
———- (кратките разходки, под 5км, не ги броя).
11.06.2015г.
Храна:
12:30 - крем от авокадо, банан, кокос, мааааааааааалко ананас, рошков;
13:30 - плочка сирене, картофи на фурна с копър, червен пипер и морска сол;
17:30 - плочка сирене, две яйца, свински врат (колбас);
Течности:
Вода - до момента 1,5л;
Добавки:
——;
Тренировка/раздвижване:
Заден клек:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
5х5@40кг;
Набиране с раменен успореден хват:
3х5;
2х4;
Лежанка:
1х10@20кг;
1х5@30кг;
3х5@32,5кг;
2х5@35кг;
1х5@30кг;
5х5@40кг;
Тъй като планирам да тренирам по-често и по-наблизо, вече нямам нужда от три/четирибой. Затова ще пробвам схемата пак трибой, но с редуване на натоварването. Днес клекът идеята беше да е тежък, но “тежък” се яви 40кг, така, че си беше. Тягата - лека. Набиранията ме изнендаха, първата петица беше с аванс, досат прилично.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.06.15 17:40.