ДНЕВНИК ЗА СЪРДИТИ СТАРЧЕТА :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.06.15
07:26

О, темата е продължила след като излязох.
Доказахме, че Фройд е много спорна личност, в крайна сметка :)

Знам, че никой от постовете на Марги не е насочен лично срещу мен, моите качества, недостатъци, мироглед и пр. Защото и моите постове не са. И няма как да бъдат. Аз не водя някаква тиха война срещу твоето мнение, не се подигравам на постовете ти, и не се изказвам срещу всеки твой съвет и гледна точка.
Както казах, уважавам мнението ти. С най-голямо удоволствие бих излязла на по бира с теб (или каквото там пиеш), да се посмеем на форумните дрязги и да си поговорим за живота. Както и бих си платила курс при теб, да ми покажеш правилни техники и да получа ценни съвети.

Но да ми казваш- ти или който и да друг, къде и кога мога да се изказвам или да се мисли за по-велик и старши от мен- съжалявам , но няма да го приема.
Агресията (вербална) не е начинът да спечелиш повече привърженици за тезите си и мирогледа си или да вдъхновиш повече хора да споделят твоя начин на живот, религия или просто разбиране за света.

Използвала съм 20 от своите 28 години възможно най-пълноценно, за да науча и разбера повече за вселената , в която живея, и своя вътрешен мир. И знам, че не съм осъзнала дори нищожна частичка от това. 
Но със сигурност мога да кажа, че няма само една гледна точка. (дори във физиката) Не бих могла да коментирам, съдя и отхвърлям никое мнение, без да знам всички гледни точки. Мога да коментирам мнения за атеизма или будизма, за извънземните или масоните, за ползата ли вредата от НВД, за качествата на бразилските орехи и маката само защото съм се запознала с основите и съм изградила отношение към наученото. И с всяко мнение за или против моето, научавам още.

Човек се развива емоционално и интелектуално и много вероятно нещата, които мислим и говорим сега, да бъдат отречени от нас в бъдеще.
Пожелавам ви да продължавате да се развивате!

Лек уикенд!
Трябва да се тренира днес :)

Хубава тренировка да направиш, Кобре! :)
Тренирай и заради мен, а пък аз ще хапна и заради теб.

13.06.15
12:16

13.06
Сън: 23.00-06.00
13.15 - 14.00
19.30 - 21.00
Ше умра ;)

Мда, оцъклих се в 6 в събота и не можах да заспя. Нервно ми беше.
Мислех си за една грешка на работа, дано да мине леко и незабелязано.
И форумни тревоги ме тревожиха. Имам още много да порасна, докато успея да елиминирам безполезните притеснения.

Храна:
- 2в1
- 1/4 домашна пица - последно парче :)
- 1 голям банан
- 200 гр. кисело мляко 3.6 % на айрян
- 130 гр. печено телешко от младо теленце (200 гр сурово) + малка печена тиквичка
- чаша Ариана Радлер- 150-200 мл. (beer)
- 1 малко пилешко бутче + пресен кроасан с шоколад от Лидл (80гр.) Вдъхновена от КИКО ;)
- запеканка от тиквички, гулия и 60 гр. моцарела

Днес е ужасна жега, излязох за 30 мин на пазар, как не ми се ходи в залата- онзи барман само лежи пред компа и не пуска климатика, говедото ... :) Пуснали миналата година, моля ви се вентилатори и ги насочили към тавана. Кого ще охладят там, мухите?
Пуснала съм и нокти сега, как ще дърпам тяга ... Обръщал ли ви се е нокът, като се закачи за за гащите на тяга? Имаш чувството, че го ти изтръгват.
Ше умра ... ;)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 13.06.15 21:06.

Заради форумни неща (и то точно конкретните) не бива да страда сънят ти! :)

От 2009 година не съм си пускала дълги нокти и не знам какво е да вдигаш с такива. Мен лично ме дразнят много и за това ги режа доста къси.
Има обаче жени, които без проблем щангират. По спомени Поли си дърпаше точно така...пък знаеш какви тяги има.

Явно е до дължина, здравина на нокът и все пак - усещане. :D

13.06.15
13:14

казано от Queen Cobra на 13.06.15, 12:16:

Обръщал ли ви се е нокът, като се закачи за за гащите на тяга? Имаш чувството, че го ти изтръгват.

Брррр! Сигурно ужасно боли!...

13.06.15
18:05

Благодаря ви за загрижеността, момичета. Аз си държа ноктите на минимума, па и имам вредния навик да ги ползвам вместо тел за съдове и др. подобни хигиенни процедури. По някакво чудо ги опазих 3 седмици.
Наистина рядко -2-3 пъти ми се е случвало това с нокътя, но не е приятно. То проблема не е в щангата или тежестта , ами като си дърпам лоста по краката, хамалската така ;) , и някое нокътче като задере в анцуга, не може да спра заради глупости, разбира се, и се обръща на обратно. Нали са ми мекички ноктите, не се чупи, ами се гъне откъм живеца.
Или път не може да се стисне здраво щанга с дълги нокти, забиват се в дланта. Мисля, че спортесите слагат ноктопластика само за снимки.

Не ме мисли, Рони, спах на обед 40 минути, точно преди да изляза за зала. Но наистина, съм доста тревожен тип характер и ми трябва време и усилия, за да преодолея някакви нелепи ситуации.
Днес всичко беше ок.
Не си дадох зор на никое упражнение. Даже след суинговете се уморих и реших да си ходя вече. ;)

Клекът беше ИДЕАЛЕН. Не само че домашните ми занимания, предните клекове и др. боса у нас, не са ме отслабили, ами даже да ми подобрили баланса и силата. Последно съм клякала здраво на гръб в зала на 16.05 а на 31.05 преден клек в залата. Значи полза да не си давам толкова зор има и ще продължавам.

Видях едно маце да прави тяги на 75 кг, после обръщаше 40 и 45 кила. Много й се изкефих. Нямаше някаква особена мускулна маса, даже в горната част беше много кльощава (няма бицепс, рамо, а-у :) ) , прави скрипец едва-едва с 30 килца, но явно има потенциал детето, един я зарибяваше и дочух че тренирала сериозно от 3 месеца :)

Един от редовните кибици беше в залата. Мисля, че идва когато отварят към 12-13 часа. Аз отидох към 15ч. и той си приказваше с барманката. За цялото време на тренировката ми докъм 16.30 той направи 2х8 клек на 80 кг, 2х10 лег преса на 70кг и 2 серии бедрено разгъване. Говорим за голям здрав мъж. През останалото време в 10-15 минутните си почивки, зарибяваше една кифла на пътеката, барманката или си ръчкаше телефона.Чудя се какво правят такива хора в залата. Там ли си търсят социалните контакти? Направо потрес, ако не го знаех от години.

13.06
1. клек боса 3х8х65кг 1х8х60кг 1х8х50кг 1х8х40кг
2. полулег с дъмбели 4х10х(2х19кг)
3. скрипец зад  врат 4х10х50кг
4. сумо тяга 3х60кг, 2х70кг 2х80 кг, 3х2х90кг, 2х80кг 8х60кг
СУПЕР СЕРИЯ
5. флайс на пек-дек с възглавнички 4х10х35кг
6. скрипец с V ръкохватка 4х8х50кг

СУПЕР СЕРИЯ
7. суинг с пудовка 3х20х16кг
8. разгъване за предни бедра 3х8х20кг (особена машина)

Движение за деня ок. 2 км.
Голям мързел. ;)

13.06.15
23:00

казано от Queen Cobra на 13.06.15, 12:16:

Имам още много да порасна, докато успея да елиминирам безполезните притеснения.

Хехе, заявявам ти, че всички имаме да пораснем много по този параграф...за съжаление.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.06.15 23:00.

KA

14.06.15
14:01

На някои толкова не им се тренира, че чак не тренират ми ходят точно “фор пасинг дъ тайм”, да бият лаф, да пият кафета и да направят 2 серии. Това също не е чак толкова зле, както казваше един познат “Факта че сме тук, пак е нещо” :)

14.06.15
14:12

Така е, Карфичке, но трябва да се опитваме да надвием природата си, за свое добро :)
14.06
Сън
23.30-7.00
ок. 16.00-ок. 17.00

Вчера спах и на обед и привечер още поне час и не ми се заспиваше много.
Днес може би пак така :)

Храна:

-2в1
- 2 фох с 80гр. луканков салам и 80 гр. биволска моцарела
- 200 мл Ариана Радлер (beer) ех, има захар, но е много освежаваща
- 1 голям банан
- запеканка тиквички, гулия, яйца и луканков салам (за мирис) + 2 пилешки крилца + млечен шоколад ок. 30 гр. - трябва да се изяде
- бъркани яйца М (3-4), 1 фил. с луканков асалам и 40 гр. биволска моцарела
- горещо какао с протеин - 3 суп. лъж, натурално, 2 суп. лъж. подсладено + 15 гр. протеин

Значиии....
Хубаво в залата се правя на мъж,но послееее... съм като прегазена. Гърди, трапец, кръст, бедра - боли, та ...
Няма лошо, организмът трябва да се стресира от време на време.
Преди 2009-2012/3 всеки ден бях така, 4-5 тренировки в зала, всичко до отказ, след отказа- с чийтинг, нямаше ден без да ме боли нещо. Вярно, бях по-яка ... Явно ми е харесвало, де, щом толкова години го правя. ;)
Сега вече съм айляк. Тежко 1-2 пъти на седмица, през другото време- бейби фитнес ;)
Колкото мускул е пораснал последните 5 години, толкова.

Ще гледам да не дебелея много, гледам , че изяждам респектиращи количества храна. Даже се старая винаги да съм в положителен баланс за ужас на всички вечно (леко) гладни дами наоколо (и тук).
Има ли ядене, трябва да се усвои на макс - мисля, че трибоецът ми е повлиял най-много в тази посока на мислене. :)

От време на време ме връхлита реалността, че съм почти 63 кила, почти 60 см. баджак и талията ми е далеч от 62 см както някога.
После ми минава и се успокоявам, че поне изглеждам яка и кибиците в залата не смеят да ме заприказват. ;)

Затова... тренът днес е под въпрос.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 15.06.15 10:40.

14.06.15
14:20

Калоян, няма лошо в мързела, но да си кибичат в някое кафе или в парка.
И какво, след като в залата срещу 30 лв/месец, може да си висиш цял ден на хладно, да си лафиш, да сваляш всеки ден едни и същи каки, с тайната надежда след няколко седмици да ти пуснат от досада, да ползваш с безплатния интернет, да четеш вестниците, да се къпеш на аванта ... трябва ли да се прави?
Вчерашният навлек само заема стойката за клек за 40+ минути. И след двете си серии така и не си разтовари 80 те кила.

KA

14.06.15
14:57

Хахаха, чак пък да ти пуснат от досада :) това за първи път го чувам, добър лаф е хахаххаа :)

14.06.15
14:57

Aз се чудя момичетaтa кaк му обръщaт внимaние?..
Инaче нaистинa си имa хорa,които ползвaт фитнесa зa място зa зaрибявки.Зa съм ,че трябвa дa имa социaлен контaкт ,a не дa стрaниш кaто пукел.Aмa в крaй нa сметкa целите нa зaлите сa други.Ми ти остaви твa еми поне кaто не прaви нещо дa не пречи и нa остaнaлите:Д

14.06.15
19:04

Следобеден сън. ;)
Без тежести днес. Леко раздвижване за възстановяване от треската. Без особено усилие, колкото да напомпам мускулите.
Особено здраво ме болят бедрата, но е за добро. :)

14.06
1. ходещи напади 5х20 общо
СУПЕР СЕРИЯ
2. гребане ТРХ от наклон 4х15
3. лицеви опори на ТРХ от наклон 4х10

4. ходещи напади 5х20 общо
СУПЕР СЕРИЯ
5. гребане на ТРХ от наклон 4х15
6. лицеви опори на ТРХ раменен хват 4х12

7. глутеус мост с крака на високо 4х15
8. крънчове 4х15
9. глутеус ритници 4х20 общо
10. флайс назад на ТРХ 4х10
11. повдигане на крака от лег 4х15
12. глутеус ритник настрани *пикаещо куче :) 4х20 общо
13. Y изправяне на ТРХ 4х10

Движение за деня ок. 2 км  -пазар :)
Пресаждане на цялата растителна менажерия.
Чистене, подреждане, миене на тераса ;)

15.06.15
10:42

15.06
Сън: 23.00 -6.30

Нещо сънувах кошмари с изпити сутринта и се поразбудих още към 5.

Храна:
- 2в1
- 1 фпх с пушен кашкавал 50 гр.
- 1 фпх с пушен кашкавал 50 гр.
- малко спагети с варени зеленчуци (брюкселско, карфиол, морков)
- 3 бъркани яйца
- чай с 2 захарчета и глътка уиски
- кафе със сметана
-чаша Ариана Радлер  +истински лимонов сок
- пилешко (гръбчета, огризки), 100 гр, котидж, 1 фпх със 70 гр. пастет с боровинки ... маскарпоне -  вместо сладолед ;)

Странно, нямам апетит нещо ...
И май се опитва да ме боли глава....

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 15.06.15 20:50.

fire.is.my.nature

15.06.15
10:56

Кошмарите с изпити са на хубаво :Д Значи си в трета учебна фаза.

15.06.15
12:44

Samo dето не уча нищо вече :) Но на сън бях на изпит по измислен предмет, по който не знаех нищо, а се проточваше много дълго + през цялото време на съня търсих WC- и то май това беше кошмарното ;)
Ти къде се подвизаваш, огънче? :) Уж нещо блог щеше да списваш?

15.06.15
14:39

Кошмари с изпити какво? Джинове, мастики, малцове, какво?

Всичко свързано с изпити неща е кошмар... :Ц

15.06.15
15:02

Аз бях от супер задръстените студенти, не съм поливала изпит, да не кажа, че до 25 години почти не бях пила уиски.

Препоръчвам:
Terry Pratchett: Choosing to Die (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1929387/?ref_=fn_al_tt_1
документален, може би ще е тежък за някои

15.06.15
19:41

Задушно ми е, мързи ме, всичко ме боли. Исках само да си изкарам кръгчетата набиране, но сърце не ми даде да оставя до там. Все пак леко, но изпотяващо. :)

15.06
ТРИСЕТ
1. набиране подхват 5х5
2. лицеви опори класически 5х10
3. клек СТ 5х15

ТРИСЕТ
4. раменна преса 4х10х20кг
5. римска тяга 4х10х20кг
6. хеликоптер широк хват 4х10х20кг

ДВУСЕТ
7. бицепсово сгъване с щанга 3х10х20кг
8. френско разгъване от лег 3х10х20кг

Движение за деня 5 км.
Голямо пране на ръка (muscle)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 15.06.15 20:53.

16.06.15
09:10

:D Moята скромна градинка. И аз не знам как стана толкова голяма, а нищо в нея не се яде- освен алоето :)

16.06.15
11:28

Гледай, значи, какво прави науката :). Един ден ще може да се моделира всеки ген в живите организми и тези дни бавно но сигурно приближават.
Споделям, за който се интересува от развитието на медицината.

Първа трансплантация на циркаден ритъм

Учените от Харвардския университет и Харвардската медицинска школа (САЩ) под ръководството на проф. Памела Силвър (Pamela Silver) за първи път присадиха от един жив организъм на друг биохимичен механизъм, отговарящ за циркадния ритъм.
Статията на изследователите е публикувана в Science Advances, съобщава (e)Science News.
Циркадният ритъм е известен като биологичен часовник и циркаден часовник. Той е сложен механизъм, който приспособява ритмите на нашето съществуване – режимите на сън, хранене и т.н. – към 24-часовия денонощен цикъл. Циркадни ритми са открити у повечето животни и растения на Земята. Наскоро стана ясно също, че циркадни ритми имат и някои от бактериите, например цианобактериите.
Експериментът на проф. Силвър и колегите ѝ се заключавал в присаждането на белтъчен цикъл (затворена последователност от сложни химични реакции, в които едни белтъци се превръщат в други), осигуряващ циркадния ритъм при цианобактериите, в клетките на бактерията ешерихия коли (E.coli), която няма такъв ритъм.
Експериментът бил успешен – ешерихия коли се сдобила с циркаден ритъм. За да проверят това, учените свързани белтъчния цикъл към флуоресцентни белтъци, така че те започвали да светят в определено време от денонощието.
Това постижение има както теоретично, така и приложно значение. Теоретичното е, че става дума за първия случай на успешно присаждане на циркаден ритъм от един животински организъм на друг. „Нещо наистина потресаващо е, че показахме модулируемостта на биологичните системи, което открива перспективи за присаждане и на други биологични цикли от едни видове на други“, казва Силвър.
От практическа гледна точка това в перспектива може да доведе до разработката на медицински препарати, които да се приспособяват към циркадните ритми на нашия организъм и да действат в необходимото време на денонощието. Освен това е възможно да се създадат лекарства за пренастройване на собствените ни биологични часовници, например за избягването на стреса от прелети от една часова зона към друга – така наречения джетлаг, или самолетен синдром.

Официалното: http://esciencenews.com/articles/2015/06/12/setting.circadian.clock

16.06.15
13:24

16.06
Сън:
преди 22.00 - ок. 6.45

Заспах като пич с книжката. Будих се доста заради комари- сърби и боли, ужас ;), имаше голяма буря , гърмя и трещя, даже излизах да си прибера чаршафите от терасата в 4 часа да не отлетят в небитието.

Храна:

- 2в1
- 2 фпх с 100 гр. кашкавал, 1 бисквита
- 1 фпх с печено младо теленце (200 гр. сурово, ок. 120 печено)
- кафе със сметана и стевия
- чаша Ариана Радлер с изстискан лимон (beer)
- 1 фпх с 80 гр. пастет с боровинки, запеканка от тиквички, гулия и яйца с 120 гр. биволска моцарела

Много скромно днес, но не съм огладнявала за повече.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 16.06.15 20:28.

16.06.15
19:24

Днес получих супер мили комплименти в един дневник и си казах, че трябва да ги заслужа с нещо, например да положа някакво усилие. Както и за да си заслужа вечерята. Най-вече :)
Напънах се да направя по 15 бройки, вместо обичайните 10. Без да си давам зор, станах вир вода, жега...
Истината е, че ако се напъна на макс, може и по 20, но да не си давам толкова зор, а? Ще взема да стана много секси... Трябва да имат шанс и другите ;)
Трибоеца ще идва уикенда и тогава ще подигам в зала. Дотогава ще си разцъквам из къщи. Обещал е да ми донесе пудовката, дано не се развали уговорката де.

Не знаех, че има толкова любители цветари, дето са лакнали райската ми градинка. ;)

16.06
1. гоблет клек 4х15х20кг
2. гребане с дъмбел 4х15х20кг всяка ръка
3. плие с дъмбел 4х15х20кг
4. лицеви опори 4х15
5. римска тяга/тяга с прави крака (2:2) 4х15х(2х10кг)
6. гребане с 2 дъмбела 4х15х(2х10кг)
7. флайс от лег 4х15х(2х10кг)
8. глутеус мост с тежест 4х15х10кг
9. крънчове 4х15
10. качване на стол 4х30 - по 15 с всеки крак

Движение за деня 5 км.

fire.is.my.nature

17.06.15
00:35

казано от Queen Cobra на 14.06.15, 14:12:

Така е, Карфичке, но трябва да се опитваме да надвием природата си, за свое добро :)

Значиии....

Хубаво в залата се правя на мъж,но послееее... съм като прегазена. Гърди, трапец, кръст, бедра - боли, та ...
Няма лошо, организмът трябва да се стресира от време на време.
Преди 2009-2012/3 всеки ден бях така, 4-5 тренировки в зала, всичко до отказ, след отказа- с чийтинг, нямаше ден без да ме боли нещо. Вярно, бях по-яка ... Явно ми е харесвало, де, щом толкова години го правя. ;)
Сега вече съм айляк. Тежко 1-2 пъти на седмица, през другото време- бейби фитнес ;)
Колкото мускул е пораснал последните 5 години, толкова.

Ще гледам да не дебелея много, гледам , че изяждам респектиращи количества храна. Даже се старая винаги да съм в положителен баланс за ужас на всички вечно (леко) гладни дами наоколо (и тук).
Има ли ядене, трябва да се усвои на макс - мисля, че трибоецът ми е повлиял най-много в тази посока на мислене. :)

От време на време ме връхлита реалността, че съм почти 63 кила, почти 60 см. баджак и талията ми е далеч от 62 см както някога.
После ми минава и се успокоявам, че поне изглеждам яка и кибиците в залата не смеят да ме заприказват. ;)

Затова... тренът днес е под въпрос.

63 е супер. Около тази цифра се въртят най-мръсните преживявания. В кухнята и отвъд :Д

Кобричка, аз съм в изпълнението на едни страсти, отсъствам на блоговия фронт. Не че не си направих, но нали и някой трябва да пише вътре :Д Минавам да надникна само как сте моите любимки : )

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 17.06.15 00:36.

17.06.15
09:44

17.06
Сън: 22.45- 6.30

Гадно, събуждам се ненужно рано, даже към 5.30, но се натискам пак да заспя. Май е свързано с периодите от цикъла. Трябва да си направя статистика.

Храна:

- 2в1
- 1 филийка с моцарела (малко)
- 1/2 от 80 гр. овесени ядки + 4 суп. лъж. пшеничен зародиш + йогурт 10% масл. ;)
- 2 голи праскови (200гр), малко череши
- 3 бъркани яйца , (1/2) от овесени ядки + пшеничен зародиш+ йогурт 10% масл.
- кафе със сметана и стевия
- спагети със зеленчуци (карфиол, броколи, морков) - спагетите са много малко, сигурно ок 40 гр. сурово тегло + 1 малко пилешко бутче 120 гр.
- кремче от йогурт 10% мазнини + сладко какао 3 суп. лъж и стевия.

Гръцкият йогурт на Лидл е СТРАХОТЕН. Без захар, но с много мазнини, кремообразен, просто наслада.

Задържала съм течности, не знам защо. Храната е същата. Тренировки, сън, няма промяна много. Дори се премерих - над кило в повече от миналата седмица, разплула съм се във всички посоки още от сутринта. Ще се мре. ;)

И аз така :)
Мозъкът ми ме мрази :)

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 18.06.15 10:58.

17.06.15
18:57

Леко раздвижване на стройното ми тело. Да не губи тренинг. Иначе така ме мързи. Ако не започна да загрявам от събуването на чехлите след прибиране, няма да си мръдна гъза после :) Хем тренирам 5-6 пъти седмично, хем се чувствам най-големия тюфлек на света. Откачена работа.
Бившата ми колежка по стая ме нарича “Мис Мускул” вече цяла година...

17.06
СУПЕР СЕРИЯ
1. набиране надхват 4х5
2. лицеви опори раменен хват 4х10

СУПЕР СЕРИЯ
3. раменни преса на Арнолд 4х10х(2х10кг)
4. сумо клек с 2 дъмбела 4х10х(2х10кг)

СУПЕР СЕРИЯ
5. гребане с дъмбел 4х10х20кг по 10 всяка ръка
6. трицепс тесен хват с дъмбели с притискане 4х15х(2х10кг)

СУПЕР СЕРИЯ
7. раменна преса успореден хват 4х10х(2х10кг)
8. суинг с дъмбел с една ръка 4х15х10кг с всяка ръка

СУПЕР СЕРИЯ
9. хеликоптер широк хват 4х10х20кг
10. добро утро 4х10х20кг

Движение за деня 3,5 км.

18.06.15
10:56

18.06
Сън: 22.30-6,45

Ууу, спах като къпана. Един дъжд плющи на навън, много приятно и отпускащо.
Изтеглих си цялата поредица Хари Потър. Теглих 4 GB за повече от 5 дни, но все пак не се отказах :)
Оказа се, че почти нищо не помня от филмите преди 15-10-5 години. Колко смешни само ми се струват сега ефектите и малките актьори. 7 филма= ще имам за цял месец ;)

Храна:
- 2в1
- 2 фил. с биволска моцарела ок. 100 гр.
- бели и червени череши ок. 200гр. ?
- 50 гр. печено пилешко  филе+ варени зеленчуци (май бяха развалени, ще си проличи до утре де ;) )
- кафе + 3в1 - мощно кофеин :)
- 50 гр. пилешко филе
- прясно хлебче с маслини 80гр. + биволска моцарела 100гр. + кремче от високомаслен йогурт с какао и стевия
- 3 нектарини ок. 300 гр. общо

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 18.06.15 21:30.

Carbohydrate

18.06.15
10:58

Новото поколение избира се задоволява с виртуален живот ;))) ?

18.06.15
10:59

Не те разбрах, Васко.

18.06.15
11:02

А чела ли си книгитее? (inlove) След като ги е чел човек филмите му се струват още по-смешни и нелепи, въпреки че ги харесвам, даже началната мелодийка ми е аларма да ме буди сутрин от около 5 години... :)

казано от Queen Cobra на 18.06.15, 10:56:

Теглих 4 GB за повече от 5 дни, но все пак не се отказах :)

Каква е тази интернет връзка? Тя като капково напояване. :)

Carbohydrate

18.06.15
11:04

казано от Queen Cobra на 18.06.15, 10:59:

Не те разбрах, Васко.

Шегувах се на темата за филмите.....като гледам и себе си, обръщам внимание, че много хора прекарват денонощно в нета, у дома и почти не излизат да общуват, да се забавляват, да се разхождат по разни места или просто да се разхождат....и така....иначе, много обичам и аз да гледам сериал, ако ми хареса случайно ....

18.06.15
11:08

Ми чела съм ги как. Още след първите филми, през лятото прочетох поредицата,  беше със записване в библиотеката - голям интерес. Филмите се точиха после поне 10 години. Не ми се дава критика,  преди 15 години съм гледала по един начин на книгата, сега по друг, нещо лошо не мога да кажа и сега (освен разводняването де). 
Гледат ми стари неща, да си припомня. Междузвездните войни, Матрицата, Хари Потър, класики от младостта ми. Вече съм ги забравила.
Смешни са ми ефектите, нереални рисунки. Малките актьори са много наивни и сладурски.
Радклиф е станал страхотен младеж и играе в хубави филми сега. Пробвай нещо с него.

Значи се огледай за Indiana Jones и Terminator-ите. :)

4 GB за 5 дни... това да не е dial-up, бря?! :)

18.06.15
11:14

Изчезна  безплатната публична мрежа, която доях най-нагло 3 години, да го “”“”. Просто я няма в обхвата на апартамента вече втори месец.
Ползвам флашка на Мтел за 5 лв на месец, тегли с ... 14 кБ/сек. Едвам зарежда форума, за фейсбук да не говорим.

Иначе аз си чета доста, тренирам, форумствам, нямам къде да се разхождам много, а и ме мързи :) Ходя пеша колкото и когато има смисъл. Социалните контакти в службата са ми повече от достатъчни, даже някои са ми и излишни.
Затова и най-добрата почивка вечер от 8 до 10 за мен е с интересно филмче, сериал или книга.

18.06.15
11:23

Скоро гледах Индиана Джоунс допреди 1-2 години , пресен ми е. Терминаторите горе- долу, макар че последният с Крисчън Бейл ми се стори боза.

Не ми се мисли как ще изглежда Арнолд в новия филм. На 70 години е вече, никак не му подхождат вече екшън роли - мое мнение, де.  Lаst stand беше прилично горе-долу, но в Escape Plan и двамата със Сталоун изглеждаха ужасно, направо с жал ги гледах, стари, сбръчкани, направо не си приличат.

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 18.06.15 11:24.

18.06.15
11:25

Оооооо, за Даниел Радклиф не ми говори :x - категорично е единствения актьор бял англичанин, по който си падам, а даже няма ръки, крака, рамо, гръб, нищо. Ама като малка бях влюбена в него, сигурно за това, айде няма да философствам по теории на Фройд, че тука само аз и ти ще сме на едно мнение. :D Не знам защо Paulo ми напомня на него, ма с много по-хубаво тяло, естествено.

Аз имам желание да направя един The Hobbit + The Lord of the Rings маратон... с разширените, а не кино-версиите. Ще се затрие един уикенд пред монитора, ама ще си начеша здраво крастата! Вероятно ще е към края на годината, де... когато пуснат разширената The battle of the Five armies. :)

18.06.15
11:34

:)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1