Лаф моабет - осма серия

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.06.15
18:22

Ами така е , не е насочен срещу теб, Маргарита. Насочен е именно срещу теориите за рептили, ильоменати и пр, които и аз в момента разучавам.
Госпожица Кобра няма никакво намерение да те обижда, даже напротив. Мисля че и двете имаме известни познания върху алтернативните теории, но моите са с леко критична гледна точка. Извинявам се, ако поради поредността на постовете, картинката ми е била възприета като лична обида. В фейсбук следя доста антиконспиративни и “рационалистични’ сайтове, които пускат тежък хумор срещу неортодоксалните теории. Почти по всяко време мога да ти постна подобна закачка. Но нека модераторите я изтрият.

Ти и преди седмица пак мислеше, че искам да те засегна. По въпросите за Мулдашев. А неговите теории са ми интересни, даже сега ще си взема ‘Откровенията на хирурга”, нещо ново от него.
Нещо не се изразявам добре в публичното пространство, явно...
а така добре тръгна лафа за Интерстелар ...

26.06.15
18:24

казано от Десимир Петров на 26.06.15, 18:07:

казано от slavko на 26.06.15, 18:04:

Трагичен коментар Десо, трагичен!

Факт. Трагични са героите в него.

И Дон Кихот, и Парис, са срещнали своя трагичен край. ;(

Благодаря за попътния вятър,  друже.

26.06.15
18:27

казано от Десимир Петров на 26.06.15, 18:16:

казано от Маргарита Манева на 26.06.15, 18:08:

Кольо, за мен е очевидно, както е и очевидно че Петко точно това има предвид.
То е ясно че нямам повече работа из този форум, станало е гнездо на оси и лицемерна любезност и добронамереност. Аз поне имам очите да кажа точно това, което мисля, за разлика от повечето. Не знам защо си губя времето да чета и да отговарям на глупости.

Не е нужно да го повтаряш постоянно. Сигурен съм, че никой няма лоши чувства към теб, колкото и да повтаряш обратното. Преди няколко години и Юли мислеше така. В момента, в който започнеш да чувстваш, че средата е враждебна, поне се замисли дали ти не правиш нещо неправилно. Най-лесно е да обвиняваме другите и да се оправдаваме с тяхното поведение. Не е нужно да отговаряш (винаги имаш възможност), защото за отговор най-малкото не си готова, въпреки, че си убедена в правотата си.

Юли какъвто и да е взе едно от най-правилните решения точно заради такива като теб, пак ли не съм прав???

На Юли надали аз съм му бил първия проблем, както и 90% от хората, работили с него. Проблемът винаги е бил в един човек.

Не знам защо постоянно насочваш нещата към професионалните си задължения и личното ни запознанство, след като разговорът се води в рамките на форума и не смятам да го прекрачва. Именно във форума, напоследък показваш две неща - неуважение и простотия. И не минавай с номера, който ме познава... В момента демонстрираш съвсем открито поведението си. Ако имаш дързостта, като уважаван и дълговременен член на форума да говориш публично така, кой знае какви мисли ти се въртят в главата. Надявам се, че греша.

Отново ще се повторя. Първо гледаме себе си, после другите. Зад всяка тенденция си има причина. Не си мисли, че всички са се събрали в кръг и мислят как да ви затапят и обидят.

Самият факт, че откривате скрити послания и следите кой какъв пост харесва, говори красноречиво, че вече преминавате към един порочен кръг да търсите виновници.

Отношението на който и да е модератор няма отношение към това, кой какъв костюм носи или какво работи.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 26.06.15 18:36.

казано от slavko на 26.06.15, 18:21:

А да говорите за нрава ми и това какво съм постигнал, хора които ме познавате и сме били като братя, направо ми идва да повърна. Всеки божи ден го виждам това, за съжаление и тук се е наместило. Дали съм с костюм, или не, няма значение-временни неща са това. После като го няма костюма ще видим, докъде ще ви стигне злорадството.

Върни се назад в година 2011 (8 октомври 2011).
Върни се на едно състезание по силов трибой в Горна Оряховица (3-ти кръг на републиканско).
Върни се на думите си, които беше отправил по мой адрес тогава.
Върни се дори преди това, когато с бившия ми приятел отворихме дома си за теб.
Върни се след това на момента, в който те попитах открито какви са тези неща, за да ги изясним навреме, а твоят отговор беше “seen”.

После пак наречи, че някой злорадства, че някой е лицемер.

Мнението ми да се приема като Вероника - личност, а не като Вероника - модератор.
ПП: Нямам намерение да отговарям на нищо, което ще последва след това ми мнение.

Пиша ти ги нещата, за да си се позамислиш малко. Кой - кой е, и кой - какъв е.
Защото аз, въпреки тази случка, бях човек, дадох втори шанс - била съм мила, любезна.

Но тука да се хвърлят някакви груби обиди. Прекаляваш вече.

26.06.15
18:43

казано от Маргарита Манева на 26.06.15, 17:54:

Десо, не виждам да съм започвала спорове. Просто всеки мой пост се приема като някакво твърдение, което по подразбиране трябва да бъде оборено и каквото и да реша да напиша, то съдбата на темата е ясна.
В случая ви ПРЕДЛОЖИХ друга страна от която да се погледнат нещата, като не съм твърдяла че са абсолютната истина.Моля,ако някой намери подобно твърдение от моя страна, да го цитира, щесе извиня.

Да ти е хрумвало, че това е заради мненията ти, а не заради теб самата?
Ако сега кажа, че отглеждам в хола си триглав, огнедишащ дракон, който обаче не се вижда и не мога да ти го покажа, нито да го снимам, обаче вярвай ми, не те лъжа, истина е! Ще приемеш ли това мнение за сериозно, като нещо, което има нужда да се обсъжда и разглежда, или ще го отхвърлиш като абсурдно?
Та така, колкото по-невероятни твърдения се правят, толкова по-сериозни доказателства трябва да се представят, за да се вземат на сериозно. И доказателствата трябва да бъдат дадени от тези, които правят твърденията.
Който и на твое място да твърдеше тези неща, щеше да получи същите постове, поне от моя страна.

казано от Маргарита Манева на 26.06.15, 17:54:

По принцип съм относително търпелив човек, но когато някой ме нарече глупава публично, няма да остана длъжна. Няма как да приемам помията на другите.

Единствената дума, която е близо до глупав, която аз съм ползвал в постовете си тука, е невеж. Това обаче не е обидна дума - невеж е човек, който няма знания по дадена тема. Освен това, съм използвал трето лице.

казано от Маргарита Манева на 26.06.15, 18:08:

Кольо, за мен е очевидно, както е и очевидно че Петко точно това има предвид.
То е ясно че нямам повече работа из този форум, станало е гнездо на оси и лицемерна любезност и добронамереност. Аз поне имам очите да кажа точно това, което мисля, за разлика от повечето. Не знам защо си губя времето да чета и да отговарям на глупости.

Може би не е зле да се замислиш (и ти и гаджето ти) какъв ви е истинския проблем, че реагирате толкова емоционално на съвсем безобидни неща и защо приемате нещата толкова лично?
П.П. И между другото, ако не можете да водите разумен и аргументиран диалог, без да ползвате псувни и обиди и без да скачате като обидени деца - толкова по-зле за вас. И не, не е същото да ползваш ирония (тя в такива теми си е задължителна) или лек сарказъм, както директно да псуваш и обиждаш.

Мнението беше редактирано от Петко К на 26.06.15 18:46.

26.06.15
18:48

казано от Десимир Петров на 26.06.15, 18:33:

На Юли надали аз съм му бил първия проблем, както и 90% от хората, работили с него. Проблемът винаги е бил в един човек.

Не знам защо постоянно насочваш нещата към професионалните си задължения и личното ни запознанство, след като разговорът се води в рамките на форума и не смятам да го прекрачва. Именно във форума, напоследък показваш две неща - неуважение и простотия. И не минавай с номера, който ме познава... В момента демонстрираш съвсем открито поведението си. Ако имаш дързостта, като уважаван и дълговременен член на форума да говориш публично така, кой знае какви мисли ти се въртят в главата. Надявам се, че греша.

Отново ще се повторя. Първо гледаме себе си, после другите. Зад всяка тенденция си има причина. Не си мисли, че всички са се събрали в кръг и мислят как да ви затапят и обидят.

Самият факт, че откривате скрити послания и следите кой какъв пост харесва, говори красноречиво, че вече преминавате към един порочен кръг да търсите виновници.

Отношението на който и да е модератор няма отношение към това, кой какъв костюм носи или какво работи.

Абе ти дрогиран ли си или аз нещо наистина полудявам:) Не насочвам нищо, аз - ТИ насочваш. Пак ли греша, ПАК питам. Мен трудно ще ме затапиш, когато и както и да е, затова тихо. Разширявай си полето на изява, дано да успееш, тук само се опитваш да обясниш и изопачваш неща, които доста хора от тези които четат, виждат, но понеже нали вие винаги сте много обосновани, си премълчават. Простотия, а как наричаш всеки един коментар след такъв на Маргарита и то даже от големи мъже, умнотии ли големи виждаш. Публично какво говоря се вижда, нали още можеш да четеш вестници, изобщо не намесвай неща, които въобще нямат нищо общо с горната дискусия, а и скоро няма да ти станат ясни, поне от първа ръка. Пожелавам ти го де, някъде да можеш да покажеш и да ти оценят безмерните качества и умения, тук все пак си голяма звезда.

26.06.15
18:48

Рони, това, за което говориш не е карма, а злопаметност.
Аз лично не пазя в себе си лоши чувства, ако някой ми е казал нещо накриво (нямам представа какво е било в Горна Оряховица, тогава не сме се познавали лично със Слави). Дори с Десо и Иглика успях да завъдя някакви добри отношения по едно време, въпреки че в “зората” на форумното ни познанство бълваха змии и гущери срещу мен, без дори да ме познават. Очевидно, че не успяха достатъчно да се престорят че ме харесват,за да останат отношенията ни топли и в един момент бях изтрита от хората, с които комуникират. Наистина не знам защо хората таят толкова много злоба в себе си. Нещо лошо е станало, някой ти е накривил шапката...ами, какво значение има? Живота продължава и не може дасе тръшкаш години наред заради тях.
Славие един от малкото хора, които познавам и наистина не пазят нищо лошо в себе си, проблема му е същия като моя - казваме на хората какво мислим без да се опитваме да любезничим излишно.

26.06.15
18:54

Много ясно и поне аз ще остана такъв, ако ще и тоя дето от него всичко зависело да се намесва. Като гледам, доста начетени и разбрани люде напуснаха форума, разбира се Десо ще има обяснение за всеки, но НИКОГА няма да си признае грешките.
На мен лично, вече ми е все тая, но да стоя и да гледам как някой все търси да се изявява на чужд гръб и да си упражнява лексиката, няма как да стане.

26.06.15
18:59

казано от Вероника Налбатска на 26.06.15, 18:35:

казано от slavko на 26.06.15, 18:21:

А да говорите за нрава ми и това какво съм постигнал, хора които ме познавате и сме били като братя, направо ми идва да повърна. Всеки божи ден го виждам това, за съжаление и тук се е наместило. Дали съм с костюм, или не, няма значение-временни неща са това. После като го няма костюма ще видим, докъде ще ви стигне злорадството.

Върни се назад в година 2011 (8 октомври 2011).
Върни се на едно състезание по силов трибой в Горна Оряховица (3-ти кръг на републиканско).
Върни се на думите си, които беше отправил по мой адрес тогава.
Върни се дори преди това, когато с бившия ми приятел отворихме дома си за теб.
Върни се след това на момента, в който те попитах открито какви са тези неща, за да ги изясним навреме, а твоят отговор беше “seen”.

После пак наречи, че някой злорадства, че някой е лицемер.

Мнението ми да се приема като Вероника - личност, а не като Вероника - модератор.
ПП: Нямам намерение да отговарям на нищо, което ще последва след това ми мнение.

Пиша ти ги нещата, за да си се позамислиш малко. Кой - кой е, и кой - какъв е.
Защото аз, въпреки тази случка, бях човек, дадох втори шанс - била съм мила, любезна.

Но тука да се хвърлят някакви груби обиди. Прекаляваш вече.

И какво те настрои срещу нас, защото то е ясно и очевадно. Кажи.
Няма какво да си връщам думи аз, защото преди да разбера какви ги плещите, даже не съм си и представял че сме били приятели. Чакай, чакай....ти ми даваш шанс, така ли..????
За какво, да пиша във форума ли, не разбирам!

Обидите се хвърлят срещу Маргарита, срещу мен не виждам някай особено да се е нахвърлял. Без да пиша 100000 реда с препратки, е ясно какво съм искал да кажа. Това, че от два реда във Фейсбук, някакви хора почнаха да полудяват си е тяхна работа. Вече и твоя. Не ми говори за чест, защото ще си шерна всичките съобщения от личните и ще си наведете повечето главите.

Добродетелите, както и отрицателните черти се квалифицират от околните, а не от самите нас. И аз мога да разправям колко съм справедлив, но ако сам си го вярвам и никой друг не е видял същото, то мнението ми е една бездънна нула.

Единствената грешка, която допускам е, че изобщо се намесвам в подобни разговори....

Не е нужно да си адвокат на Марги, каквото е получила, това е заслужила.

Отново ще се повторя. Околното среда е отражение на собственото ни поведение. Правиш разговора твърде личен, намесваш лични елементи и събития. Не го прави, защото демоните от минали разговори говорят много за автора им.

ПП: Аз чак сега разбирам, че съм имал лично отношение към Марги, че чак съм и плюл :D

26.06.15
19:11

Ти кое мнение обобщи току що, твоето ли или на трима човека още.
Защото мнението за мен са го дали отдавна, като не спра да го заслужавам, ще си бера гайлето. Пак почваш с неумели метафори да се измъкваш. Колко пъти да ти казвам, че трудно можеш да спориш с мен, защото нямаш доблест и смелост да си казваш нещата. Свързано ти е с професията, аз също съм така, но когато се налага съм прям и откровен. Това го заслужаваш, защото винаги съм бил така с теб, не ли????

26.06.15
19:13

казано от Десимир Петров на 26.06.15, 19:02:

Добродетелите, както и отрицателните черти се квалифицират от околните, а не от самите нас. И аз мога да разправям колко съм справедлив, но ако сам си го вярвам и никой друг не е видял същото, то мнението ми е една бездънна нула.

Единствената грешка, която допускам е, че изобщо се намесвам в подобни разговори....

Не е нужно да си адвокат на Марги, каквото е получила, това е заслужила.

Отново ще се повторя. Околното среда е отражение на собственото ни поведение. Правиш разговора твърде личен, намесваш лични елементи и събития. Не го прави, защото демоните от минали разговори говорят много за автора им.

ПП: Аз чак сега разбирам, че съм имал лично отношение към Марги, че чак съм и плюл :D

Напротив, то май само на теб не ти е ясно. Моята среда каква е, пак ти казвам, чети вестници! Нищо не намесвам аз, каквото съм имал лично, съм го казал с поста си който написах за Петко, от там нататък са твоите йезуитски бъртвежи. Аз демони нямам, не съм имал НИКОГА, почваш вече да се чудиш какво да напишеш. Много трудно ще ме съветваш мен, като минеш през 30% от това, което съм минал и знам, тогава, дотогава колкото и да ти е трудно, приеми че някой са жертвали прекалено много за да постигнат нещо. ДАНО, не ти се налага, лично пожелание!

Мнението беше редактирано от slavko на 26.06.15 19:16.

26.06.15
19:23

И слушай сега, понеже ме издразни на макс. Следващият път като се видим и аз се държа с вас с Иглика добре и ви поздравя и Ви питам как сте, не искам да ми дуднеш и да си гледаш в краката, както правиш всеки път, а да ми обясниш като мъж какъв ти е дерта с нас. Аз лично досега съм се разбирал с всеки, не вярвам да не стана и сега.

казано от slavko на 26.06.15, 18:59:

Обидите се хвърлят срещу Маргарита, срещу мен не виждам някай особено да се е нахвърлял.

Така... “проблемното” мнение на Петко се вижда ясно. Всеки може да прочете и прецени до колко е обидно.
Заради него, обаче, някой използва думата ‘идиоти’ - кой на кого се хвърля?
Съответно ти от позицията на какъв смяташ, че имаш право да използваш такъв език?

Без да пиша 100000 реда с препратки, е ясно какво съм искал да кажа.

Хайде да направя същото - този тон и изразни средства (в духа на мнение №2620) си ги запази за в къщи.
Тук ще комуникираш по друг начин. Ако можеш и желаеш.

26.06.15
19:27

Иначе, какво бе Коле...:))) Ще ми изтриеш профила ли...:)
Надали точно ти си човека, дето ще ми определя тона на разговор. И не се вторачвай точно в конкретния случай, защото той е част от много поредни които аз пропускам, защото нали трябвало да сме толерантни. Е да, но всичко си има граници, които ти много пропускливо обичаш да споменаваш в иначе СТРОГИЯ поглед, който имаш над форума.

26.06.15
19:29

казано от Кольо Пияндето на 26.06.15, 19:24:

Обидите се хвърлят срещу Маргарита, срещу мен не виждам някай особено да се е нахвърлял.

Така... “проблемното” мнение на Петко се вижда ясно. Всеки може да прочете и прецени до колко е обидно.
Заради него, обаче, някой използва думата ‘идиоти’ - кой на кого се хвърля?
Съответно ти от позицията на какъв смяташ, че имаш право да използваш такъв език?

Без да пиша 100000 реда с препратки, е ясно какво съм искал да кажа.

Хайде да направя същото - този тон и изразни средства (в духа на мнение №2620) си ги запази за в къщи.
Тук ще комуникираш по друг начин. Ако можеш и желаеш.

И тук, ти да си ме виждал НЯКОГА да си изпускам така нервите, защото аз не помня. Помисли ли, че прага на търпимост понякога се достига и рязко се променя тона.

26.06.15
19:30

казано от slavko на 26.06.15, 19:23:

И слушай сега, понеже ме издразни на макс. Следващият път като се видим и аз се държа с вас с Иглика добре и ви поздравя и Ви питам как сте, не искам да ми дуднеш и да си гледаш в краката, както правиш всеки път, а да ми обясниш като мъж какъв ти е дерта с нас. Аз лично досега съм се разбирал с всеки, не вярвам да не стана и сега.

Сега, за първи път откакто съм ви зачеркнала от живота си, на база ваши лични постъпки и думи, ще ви отговоря, на двамата. Той никога не си е гледал в краката, а е проявявал куртоазия, да те поздрави, която аз не разбирам. Жалко, че не си прочел посланието ми. Аз си гледам в краката, когато ме поздравяваш и ми подаваш ръка, защото не проумявам как е възможно да ме наричаш нищожество и изрод, а след това да ме поздравяваш, да ми подаваш ръка и да ме питаш как съм, и да говориш за братства и подобни лудости. Моля те, не се държ с мен добре, ти беше на прага да ни причиниш най-голямото нещаствие в съзнателния ми живот, затова, моля те, не ми подавай ръка и не се дръж добре с мен. И нека спрем. Достатъчно ниско паднахме, като се подадохме, всички, на провокациите да изкараме личното и да го трансформираме в публично. Щом смятате, че сте ок, бъдете ок.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.06.15 21:02.

26.06.15
19:32

Я дай да видя къде съм те нарекъл изрод, дай дай да си припомня. Няма куртоазия, има мъжко поведение.
Идваш и казваш, ей Слави, така и така, а не сплетничиш и да сееш жупел зад гърба ми. Това лъжа ли е?
Падането тук, си го определяш ти и шепа хора, така че недей пак ти казвам да обобщаваш.

Мнението беше редактирано от slavko на 26.06.15 19:36.

казано от slavko на 26.06.15, 19:27:

Иначе, какво бе Коле...:))) Ще ми изтриеш профила ли...:)
Надали точно ти си човека, дето ще ми определя тона на разговор. И не се вторачвай точно в конкретния случай, защото той е част от много поредни които аз пропускам, защото нали трябвало да сме толерантни. Е да, но всичко си има граници, които ти много пропускливо обичаш да споменаваш в иначе СТРОГИЯ поглед, който имаш над форума.

Имам си моите начини да направя каквото желая.
Аз съм един от хората, които преценява тона ти във форума. За добро или лошо - аз съм и един от тези, които взимат решения и предприемат действия. Извън форума тонът ти нито ме интересува, нито ме засяга, нито имам амбиции да го променям - там свободата ти е пълна и границите се определят от теб.

Не съм сигурен дали си в позиция да говориш за толерантност.
Твърде малко са потребителите, които са толерирани повече от теб, ако изобщо има такива.

казано от slavko на 26.06.15, 19:29:

И тук, ти да си ме виждал НЯКОГА да си изпускам така нервите, защото аз не помня.

Случвало се е да обръщаш гръб на Добрия тон във форума... при това - не еднократно.
Съжалявам. Помня. На живо никога не съм виждал такова нещо от теб.

Казах каквото имах.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.06.15 19:42.

26.06.15
19:42

казано от karfi4ka на 26.06.15, 19:30:

ти беше на прага да ни причиниш най-голямото нещаствие в съзнателния ми живот, затова, моля те, не ми подавай ръка и не се дръж добре с мен. И нека спрем.

Добре - разбрахме се - приключихме, никой не подава ръка на никого и не поздравява. Разбрано. Обаче да ни обвиняваш за твои лични драми, които съществуват единствено в твоята глава и за които ние не знаем нищо, е нелепо.
Мисля че махленския спор е време да спре. Никой от вас двамата не е видял абсолютно нищо лошо от нас.

Мнението беше редактирано от Margi на 26.06.15 19:44.

26.06.15
19:42

Ясно, Коле...благодаря за отговора.

казано от slavko на 26.06.15, 19:32:

Я дай да видя къде съм те нарекъл изрод, дай дай да си припомня. Няма куртоазия, има мъжко поведение.

Ще се потретя сигурно. Насочваш разговора към прекалено лични отношения, за които не смятам, че трябва да бъдат част от форума.

Не ти отговарям йезуитски, дори нямам лично отношение към теб. Досега се опитвам единствено да коментираме в рамките на форума. Може да продължаваш да бълваш суперлативи за себе си, но те имат нулева стойност, докато продължаваш да се държиш като кварталния хулиган и да нарушаваш най-нагло правилата.

Колкото и странно да звучи, нямам отрицателно мнение към теб. Прекалено безличен си на мен като човек, но това не е общо правило. Има ги и добрите страни като компетентен в сферата на форума потребител, но ги има и отрицателните като прекалено наперен, арогантен и понякога нагъл потребител. Нямам и намерение да обяснявам кой какъв е във външния живот, не е моя работа, горе си знаят.

Въпреки всички глупости, които си говорил, точно аз дойдох да те поздравя, защото смятам, че не е нужно хората да гледат на другата страна и да мълчат. Иглика беше против това и явно е била права. Твоето мъжко поведение си остава само във виртуалната среда, защото аз се сещам, че друг гледаше постоянно в земята. Нито има нужда да доказваш нещо, нито някои е искал това от теб. Достатъчно си наговорил, за да си направи някои оценката и да спре да комуникира с личността Славко, а пък камо ли да се обяснява.

ПП: Мисля, че достатъчно си казахме. Достатъчно е да прекратим словоблудствата и да се придържаме към форумните правила или поне тематиката.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 26.06.15 19:48.

26.06.15
19:46

Очевидное че няма да ни удостоите с честта да знаем какъв ви е проблема с нас,така че по-добре прекратете цирка.

казано от Маргарита Манева на 26.06.15, 19:46:

Очевидное че няма да ни удостоите с честта да знаем какъв ви е проблема с нас,така че по-добре прекратете цирка.

Нямаме проблем с вас, поне личен, най-малкото, защото не съществувате извън форума. Във форумът също нямаме проблем, поне до момента, в който Славко не тръгна да се доказва, без някой да е искал това от него. Просто не сме си преЯтели, приемете го, животът продължава :D

26.06.15
20:00

казано от Десимир Петров на 26.06.15, 19:51:

Нямаме проблем с вас, поне личен, най-малкото, защото не съществувате извън форума. Във форумът също нямаме проблем

Тогава защо изхабихте толкова интернет пространство да разправяш колко сме зли? (call)

казано от Маргарита Манева на 26.06.15, 20:00:

казано от Десимир Петров на 26.06.15, 19:51:

Нямаме проблем с вас, поне личен, най-малкото, защото не съществувате извън форума. Във форумът също нямаме проблем

Тогава защо изхабихте толкова интернет пространство да разправяш колко сме зли? (call)

Не сте зли, а коне с капаци. Приемате лично всеки спор и го обръщате на лично.

26.06.15
20:15

Приемаме лично само това, което Е лично.
Наричаш коне с капаци хората, които са опитали почти всичко, което има за опитване в сферата в която са интересите и работата им, и са склонни да приемат много гледни точки освен тяхната. ;) На мен ми се струва, че конете с капаци са тези, които атакуват всяко мое менние, без значение за какво говоря.

26.06.15
20:24

Аз като чета по-ми хваща декиш аргументацията на Боби и Петко, отколкото на Марги. Беше интересно за четене докато не се изпокарахте. Мерси!
И аз не мисля, че някога е имало по-развита цивилизация от сегашната. Ако е имало, то следи сигурно биха били вече открити. За мен развита цивилизация е това - продължителността на живота да е по-голяма. Това е едно от първите неща, които една развита цивилизация би постигнала. Използване на инструменти и машини, с които да се замести човешкия труд. Това е другото, за което се сещам, че би се променило колкото една цивилизация е по-развита. Мързела и пестенето на енергията е едно от основните неща, които всяко едно живо същество би се стремяло да оптимизира ако може. Така, че ако приемем, че е имало по-развити цивилизации, то бихме открили доказателства поне за тези две неща - машини и трупове на 200 годишни хора примерно.

казано от Маргарита Манева на 26.06.15, 19:42:

да ни обвиняваш за твои лични драми, които съществуват единствено в твоята глава

Не помня да е контактувала с вас, камо ли да е обвинявала. Изказа си становището във връзка с поздравяването. Славко каза, че някой си е гледал в краката. Обясни защо. Дали е в нейната глава е доста, доста спорно, Маргарита. И по-добре е да не се изказваш повече точно по този въпрос.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 26.06.15 20:29.

26.06.15
20:31

Баси, дързост и красота ряпа да яде. :D

26.06.15
20:38

Да, бе Валдис, а аз си мисля, че е добре, че не се познавам лично с никой от форума. :)

26.06.15
20:41

казано от karfi4ka на 26.06.15, 19:30:

Моля те, не се държ с мен добре, ти беше на прага да ни причиниш най-голямото нещаствие в съзнателния ми живот, затова, моля те, не ми подавай ръка и не се дръж добре с мен. .

Вече веднъж цитирах обвинението към Слави. Не виждам смисъл да сеповтаряш.

26.06.15
21:43

Смятай за какви драми иде реч...наридахте се, всички разбраха за Славко-злодея. Рядко съм скланял глава пред който и да е и съм си плащал цената. Не бе, бъркате човека нещо, ясно е:)

26.06.15
21:49

Белите не могат да скачат, но дебелите могат да пеят.

Мен лично това изпълнение ме умиротворява.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.06.15 21:49.

26.06.15
21:57

казано от slavko на 26.06.15, 21:43:

Смятай за какви драми иде реч...наридахте се, всички разбраха за Славко-злодея. Рядко съм скланял глава пред който и да е и съм си плащал цената. Не бе, бъркате човека нещо, ясно е:)

Хех, не го познавам Славко лично, ама сещам за онзи негов видео отговор, по повод пожеланията за един от рожденните му дни. Мисля, че говори предостатъчно :)
Сега, нека всички си пуснем горната песен :Д

26.06.15
22:09

Тя мандолинката и без това е малка, ама в неговите ръчички е като аксесоар. И на мене тая ми е любимата песничка. ИЗИ е велик!

26.06.15
22:18

казано от Камен Илиев на 26.06.15, 22:09:

Тя мандолинката и без това е малка, ама в неговите ръчички е като аксесоар. И на мене тая ми е любимата песничка. ИЗИ е велик!

Укулеле се нарича “мандолинката” :) :
https://en.wikipedia.org/wiki/Ukulele

26.06.15
22:22

Вярно е, Боби, просто не ми идваше на ум. Мотаеше ми се едно У и Л някъде между невроните. :)

И на мен ми е много, много, много любимо произведение - глас, текст, мелодия. :)
Пущаааааааааааам. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1