късен следобед: цяла ябълка
вечеря: гъби с масло,чесън и малко кашкавал,на тиган. Е това нещо за първи път го готвя и стана божествено вкусно. ^^
От няколко дни съм подута като бидон. Тоя път не го отдавам на цикъла, тъй като трябва да ми дойде чак другата седмица... По-скоро последно време почти не пиех вода, но пък пиех кафе по 2-3 пъти на ден и по чашка бира... И явно съм се обезводнила, съответно задържам вода като гъба... Блякс.
Тъпото е, че не чувствам много-много жажда, а когато се насилвам да изпия поне литър вода за деня не ми е приятно, тъй като го правя на сила и водата ми е блудкава и безвкусна. Абе изобщо не ми се пие.
Някой ако знае как да се оправя по-бързо, освен с упражнения и пиене на много вода, моля ви, нека сподели. Отвратително е, коремът ми от 3-4 дни е с такива размери, все едно съм бременна в петия месец... Краката ми са отекли, чувствам се тежка и унила, мързелива... :(
Дори кантара показва плюс 4-5 кг... и направо откачам. Знам, че дори и с мързел и яко плюскане за 2-3 дни не могат да се качат толкова килограми... Или могат? Вече съвсем се обърках.
И за да не помислите, че преувеличавам!——->
Мнението беше редактирано от Love на 04.05.15 19:38.
04.05.15
22:09
Иве,това с водната задръжка е актуална тема в женските дневници (giggle) Откраднах си една рецепта за зелено смути от 1 зелена ябълка,1/2 краставица,връзка магданоз,спирулина и малко вода. 2ри ден сутрин си го пия и да ти кажа мисля ,че има ефект,а и е вкусно :Д :) Иначе Маргарита предложи топла вода с морска сол :)
Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 04.05.15 22:11.
Не мога да ти помогна много с отводняването, но мога да ти кажа, че от изредените фактори при мен такова голямо подуване се получава само и единствено ако пия бира. Просто го имай предвид, че е по-скоро бирата, от колкото 2-3 кафета на ден, особено ако не пиеш бира често. Не мога да обясня защо и как биохимично се случва, но до няколко дена минава. :D Естествено, не си качила 5 кг. за половин седмица, в случай, че имаш нужда да го прочетеш за по-сигурно.
Благодаря ви, момичета! (hug)
Янче, ще го пробвам това смути.
Ники, нищо чудно и от бирата да е... Не съм пила бира сигурно от година насам, така че май тя ще излезе виновника.
Хей.
По-добре съм :Д Балонът се посмали.
Днес пак поскачах на въже, правих лицеви на стълби, ходещи напади, безуспешни опити за набиране, и едностранно гребане с... тухла :D
Така де, бях си в двора и затва。
Храната добре: за закуска 2 лъжици кисело мляко и една лъжица овесени ядки, омлет
обяд: кюфтаци и картофи
следобед с кафето 2 бисквити Мираж
Кантарът е скандално нечестен спрямо мен!!! :D
Отивам да прая кардио, че се чувствам дебела!
Правих това - https://www.youtube.com/watch?v=UohxClFTB2g Падна си потене. :D
Чакам сега половин час и после ще вечерям. Още се чудя омлет или кюфтаци, но със сигурност каквото и да е, ще бъде придружено с огромна салата! И ще и сложа гъби!
Днес правих фотосесия на малкото. Голямо е диване, ама позира поне ^^
По едно време погледна нагоре към обектива и просто нямаше как да не го снимам - толкова ми заприлича на татко си! (стария ми котарак Фъри, или както му беше цялото име, Луцифер, който го блъсна някакъв идиот с колата си ;( )
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 13:41.
вечеря: голяма салата, две кюфтета, филийка хляб, 30 гр кашу.
От утре започвам да следвам следното: преди обяд, или сутрин на гладно ако мога, правя това - https://www.youtube.com/watch?t=64&v=xE3BNzSr0dE
късния следобед или преди вечеря, правя това - https://www.youtube.com/watch?v=mEtUBk5CzHw
Мнението беше редактирано от Love на 05.05.15 19:14.
Здравейте!
Отдавна не съм писала, но смятам напоследък по-честичко да се включвам. Накратко - вече съм във ваканция, започнах да уча испански език - не на курсове, а сама - онлайн. :Д
Кантарът ми показва скандалните 77кг. , но няма да го хвърля през терасата. :Д
Засега ям всичко, но по малко, тренирам също по малко, но с времето мисля отново да премина към здравословно хранене и редовни тренировки. Сърбят ме ръчичките за фитнес залата, но проблема там е с финансите... :Д и не е сигурно дали ще стъпя там това лято.
Иначе, добре съм, днес дори се попекох за да посъбера тен - за жалост не на морето, а на терасата вкъщи, но пък беше също толкова спокойно и хубаво. ^^
След няколко дни се връща моето другарче по колело, и скоро ще си правим пак вело-походи от по 7-8-9км *-* Така ми се кара колело, че просто не е истина.
Размисли и страсти: че напълнях - напълнях, но пък не е и чак кой знае колко фрапантно. Най-малкото не съм се разпльокала :D Може и да съм пухкава, но си харесвам тялото - ФРЪЦ! :D
Хахаха, хубава вечер на всички. Отивам на разходка, после ще потренирам малко и така. :)
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 13:38.
Клек СТ: 1x10, 1x20
1/2 лицеви: 1х10, 1х10
Коремни: 1х20, 1х30
Jumping Jacks: 1x20, 1x10
Глутеус ритник: 1х10
Ходещи напади: 1х20, 1х24
Кофички на пейка: 1х10
Предно рамо с тежест: 1х10х2,5кг, 2х15х5кг.
Днес не съм тренирала. Имам и мускулна треска от вчера.
Храната за деня: 10-тина пържени тиквички, сирене от краве и биволско мляко, вафла Боровец, омлет от три яйца, сос от запържено доматено пюре и печен пипер, филийка хляб, купа малини, 70гр. сладолед.
01.07.15
10:19
казано от Love на 29.06.15, 19:10:
Здравейте!
....
Кантарът ми показва скандалните 77кг. , но няма да го хвърля през терасата. :Д
Верно ? Ти колко си висока 2.50 ? :)
казано от kaloyan на 01.07.15, 10:19:
казано от Love на 29.06.15, 19:10:
Здравейте!
....
Кантарът ми показва скандалните 77кг. , но няма да го хвърля през терасата. :ДВерно ? Ти колко си висока 2.50 ? :)
Верно. :D Добре дошли в дневника на ИВИ - мястото където килограмите изглеждат нереални и се менят всеки ден - почти :D Отчасти се държи на едър кокал, и, да - аз мога да го кажа, защото обиколката на китката ми, която е достатъчно кокалеста, че да се види колко е широка костта, е скромните 17,5 сантиметра :D
Дам, показваше 77кг. (електронен е), меря се сутрин, на гладно. Днес показва 79,7кг. :D Не съм изпаднала още в криза (изненадващо)просто мисля, че се дължи на задържана вода, тъй като напоследък не пия много вода.
ПП: Висока съм скромните 183 сантиметра. :D
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 13:39.
01.07.15
10:53
О, да, разбира се... едър кокал, ген и просто не стават нещата при теб... нали така? ;)
Я натЕгай тренировките и не се филмирай с тия щуротии...
Това тегло при този ръст е всичко друго, само не и притеснително.
казано от Кольо Пияндето на 01.07.15, 10:53:
О, да, разбира се... едър кокал, ген и просто не стават нещата при теб... нали така? ;)
Я натЕгай тренировките и не се филмирай с тия щуротии...Това тегло при този ръст е всичко друго, само не и притеснително.
Коле, пак не си ме разбрал! :D
Исках да кажа, че когато хората прочетат 79кг и си представят буренце, а когато ми видят снимките - където съм що-годе с нормално телосложение, и казват, че се шегувам, или както писа Калоян - “ти да не си висока 2.50?” :D Идеята ми беше, че освен, че съм висока, имам и едри, тежки кости и оттам се вдигат и килата.
Да съм тръгнала да мрънкам, че е от ген?
Не.
Аз си харесвам гена, защото съм наследила повече от татко, иначе на тези кила, ако бях наследила генчето на мама щях да съм като бъчва... (Мама не е бъчва! Държа да отбележа. Просто е от ония жени, които като напълнеят малко почват да спазват тъпи диети, и постоянно се караме с нея... Като цяло обаче не е стегната като я пипнеш по ръката примерно, а си стои някак мекичка и изглежда поне с 3-4 кг по-пълна отколкото е. Нещо като skinny-fat)
Нещата при мен стават, и знам кога стават - когато натегна тренировките и като се храня по режим. Проблема идва от непостоянството и в двете неща, както и от мързела, отчасти. Просто съм доста вятърничава, а когато съм на схема режим + тренировки след няколко месеца просто ми писва от еднообразието.
Мнението беше редактирано от Love на 01.07.15 12:37.
01.07.15
12:49
казано от Love на 01.07.15, 12:35:
Коле, пак не си ме разбрал! :D
Не е ясно кой кого не е разбрал. :D За гена и неставането се закачах, определено. ;)
Предлагам да не разказваш колко си висока точно на мен... :P Ясно ми е, че няма как да си 50 кила, а не е като да не съм виждал високи Дами. Идеята ми беше, че числото на дисплея не бива да те вълнува. Справки - подледното мнение на Графиня фон Дачева в нейния дневник. Еднообразието е твоя заслуга - то не е задължително. ;)
Знам, че не е задължително. Просто нямам възможността да си разнообразявам толкова много храната. Например месото - обикновено ям основно пилешко, по-рядко свинско, а най-рядко риба. Искам да кажа... знам, че има хора, които си спазват режима и примерно на обяд имат 200-300грама пилешко, а на вечеря 300 грама филе от някаква риба, но аз не мога да си го позволя всеки ден чисто финансово. Камо ли пък за няколко месеца.
Тааа, затова се ограничавам до определен брой храни, и колкото и да разнообразявам рецептите, в един момент идеите просто свършват и настава еднообразие.
обяд: купичка яхния картофи и зелен боб, към 40гр сирене, 2 препечени филийки с краве масло и шарена сол, чаша вода
следобяд: 2 кафета /Кандидатствах като илюстратор в един сайт и трябваше да изпълня две задачи, за да покажа уменията си. Това правих от обяд до към 6 часа вечерта и съответно през това време не съм яла./
вечеря: купичка яхния, 2 препечени филийки с масло, 20-30гр сирене, купичка таратор.
Вода за деня: нямам на идея, но май не повече от 3 чаши... (sweat) Ще пробвам да си наваксам, но никак не ми се пие.
ПП: За после си планирам едно Insanity, но да не казвам голяма дума... :D
Мнението беше редактирано от Love на 01.07.15 18:57.
01.07.15
19:22
Страхотна си! Харесвам големи жени :)
Понеже и аз съм била в положението да не ми стигат парите за нищо и въпреки това в този период бях по-яка и по-мотивирана отколкото сега (когато си хапвам на корем :) ) Разбира се, вкус другар няма, а и днес вече не мога да погледна нещата , които като студентка ядях с килограми - толкова им се преситих, но ... трябваше да връзвам протеина до 2гр./кг ;) Като гледам храната ти, едва си набавяш и здравословния минимум макронутриенти. Не хапваш ли плодове?
Нещата, които има предвид са извара, яйца, леща, соя, фъстъци и пилешки бутчета.
Имаш дадености, ръст, телосложение, развивай ги. Спокойно може да го правиш и в къщи. Защо само 2 серии клек? Може да направиш 5х20, а още по-добре 10х20. Същото и другите упражнения, те са без тежест, така че 2 серии са само за загрявка ;)
Важното е да имаш ентусиазъм.
Благодаря ти Queen! (nlove9)
Знам, че храната ми е зле... просто ям това, което има вкъщи към момента. Трудно ми е да си наредя нещата, при положение, че щом спомена на нашите за режим или диета, те веднага отвръщат ядосано “Пак ли с тея диети? Колко още искаш да отслабваш, като скелет ли искаш да станеш!?” иии не мога да изляза на глава. Иди им обяснявай, че не искам да свалям килограми, а да преформирам :Д и да кача мускул за сметка на мазнини. Освен това, дори и цял ден да не съм яла яйца, видят ли ме да вечерям омлет и изпадат в криза - “Пак ли почна да ядеш по много яйца! Вредно е за бъбреците, всичките тея белтъчини мислиш ли, че не се отразяват... ще се повредиш” и бла бла бла... Вярно е, че преди е имало периоди през които за седмица опуквах един картон яйца :D , но сега не е така и ме е яд, че толкова се вживяват... Както и да е.
Абее, мъчна работа.
Куин обаче сега ме мотивира с тоя коментар, ще взема да си спретна няколко серии клекчета! (rock)
01.07.15
21:36
Здравей и от мен! Голям си сладкиш! С интерес ще следя дневника ти ! Пожелавам ти успех и не се отказвай! Ще открадна съвета, който бе написан от Queen Cobra за клековете и ще вдигна и моите серии (правя само 3Х20). :) А колкото до родителите ти , сигурна съм , че ще те разберат някой ден ... ще видят положителна разлика ...че може и мамчето да си промени мнението за нейните “диети”. :)
Мнението беше редактирано от Христина Игнатова на 01.07.15 21:39.
Ооо, благодаря ти, много си мила! (hug) (sun)
Покляках си. 4х20 И сега краката ми са кашкавалени... НЕ Е хубаво да не си тренирал от месеци! :D Дано по-бързо да вляза пак в ритъм. :)
02.07.15
14:42
О, пробвай, импровизирай.
Напълни 2 бутилки от минерална вода с мокър пясък, натъпчи добре- ето ти гири от 3-4 кг. Което не е малко :) Стават за рамо, гребане, лег, флайс, слагаш ги на раменете -ходещи напади, клекове, тръстери. Прегръщай една 10 литровка и клякай гоблет клек, хвани я за дръжката и прави сумо и римска тяга. Интензивност да има и въображение. Според мен по-добре 3-4 пълни лицеви опори, отколкото 10 половинки. Дерзай! ;)
Здравейте, днес не съм тренирала. Сутринта имах малко физическа работа - местих тухли :D а следобеда се посветих на моите си глупости :Д
(pizza) Храната за днес: 2 препечени филийки с краве масло, порция яхния с бяло месо, филийка хляб, купичка таратор, порция яхния с пилешко бутче, 2ф. хляб, купичка таратор.
(bow) Акцента на деня: закусвам си филиите, приказваме си с баба ми. Брат ми носи яйце да си вари за закуска, при което аз го питам учудено откъде го е взел, а той ми отговаря: “Тати сутринта купи два картона” при което аз съм : Моооооооооооооооооооля :D
Мда, ако бях видяла, че има яйца, щях да закусвам омлет, а не филийки, но нищо, и утре е ден. Та, споделих тая си мисъл с баба и тя каза дежурното ” Пак почна да ядеш много яйца” при което проведохме един информативен разговор, в който я светнах, че бъбреците мога да си повредя само ако по цял ден плюскам ЕДИНСТВЕНО бяло пилешко месо, яйца на корем и извара, и не пия никаква вода. :D Мисля, че я убедих. Най-малкото няма да ми мрънка всеки път като ме види с яйце в ръцете :D
Point taken! (rock)
Мнението беше редактирано от Love на 02.07.15 21:27.
Добро утро!
79,5кг! (Вчера 78,3)
Знам, че вече се разбрахме за килограмите, не съм откачила, но не е забавно. Някой ако може да ми даде логично обяснение ще е хубаво. Виждате какво ям, а за водата - вчера се постарах да пия повечко - към литър и нещо.
Е, как, под ягодите става тва чудо!? (swear)
ПП: Мисля да избягвам хляба напълно!
Мнението беше редактирано от Love на 03.07.15 10:02.
Ядеш малко като цяло, много въглехидрати като съотношение към другите макронутриенти, почти не тренираш. Не виждам някакъв режим, непостоянна си.
Съвет - бъди постоянна и в храненето и в тренировките, малко по малко, може 2 пъти седмично да имаш някаква спортна активност, но да бъде всяка седмица.
Ще си взема бележка, Алекс. :)
Сутринта станах към 9 часа, имахме работа - удължаваме гаража и помагах на баща ми. Общо взето работихме до обяд.
brunch: 3 бъркани яйца с малко соев сос, чиния зеленчуци - домат, половин краставица, зелен пипер; 30-тина грама сирене, малка купичка боб (от супа, отделих само боба), 2 парчета наденичка
Добре си похапнах, ама бях и доста гладна :D
Белтъчини: 61 гр.
Мазнини: 49 гр.
Въглехидрати:55 гр.
Общо калории: 898 kCal
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 15:58.
Тренирах - правих една от кардио тренировките в програмата Insanity и... ами, оживях 25 минути :D Официално се самообявявам за най-смотаният човек във форума.
Плюсът на тези тренировки - изпотих се яко, пулса постоянно беше на ниво, натоварващи са.
Минусът - амии, еднообразието. В началото винаги се започва със загрявка, която после се повтаря още два пъти, като всеки път трябва да си по-бърз. Нататък слагат други упражнения, но пак се повтарят блоковете. В един момент просто доскучава. А дробът ти се кача в гърлото :D
Допълвам храната:
+ 2 суп. лъжици суров слънчоглед
+купичка боб
+бъркани яйца със соев сос, пипер и парченце сирене
Белтъчини: 118 гр.
Мазнини: 106 гр.
Въглехидрати:113 гр.
Общо калории: 1843 kCal
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 13:40.
Здравейте, днес съм като разглобена след вчерашната тренировка. Болката е основно в прасците, малко в бедрата и в задника :D Ходих днес на кафе с едно момиче и се лигавих над едно “ледено лате” - голям боклук, трябваше да си поръчам чай. :D
Та,
закуско-обяд: гювече - свинско и картофи, 500мл. айран
следобяд: 3-4 глътки от гнусното лате :Д
след като се прибрах: едно редче черен, испански шоколад, 3 малки нектарини, вода с лееед
вечеря: купичка боб, 3 бъркани яйца със соев сос, купа салата - краставица, домат, пипер, лъжица олио, 40-50гр сирене
Белтъчини: 93 гр.
Мазнини: 74 гр.
Въглехидрати:151 гр
Общо калории: 1448 kCal
После може да побягам малко. Но навън времето е кофти, чудя се ако си пусна сериал или филм и бягам 30-40 минути на място ще имам ли някаква полза? Към момента не целя точно изгаряне на мазнини, по-скоро увеличаване на физическата активност.
ПП: Яд ме е, че времето е гадно и карането на колело се отлага. Дано утре да е хубаво и да си покараме на воля. ^^
Мнението беше редактирано от Love на 04.07.15 19:22.
Търся си достъпни източници на протеин, от растителен произход. Само че имам и условие да не са и източници на много въглехидрати...
Това изобщо възможно ли е?
Погледнах статията по темата тук в сайта и си харесах следното:
-боб
-лешници
-леща
-орехи
-овесени ядки
Някой може ли да ме посъветва кои от тези да подбера? Трябват ми за да си попълвам нуждите от протеин, но не искам и да качат въглехидратите до небесата.
Мнението беше редактирано от Love на 04.07.15 22:52.
04.07.15
23:38
Калоян се прави на остроумен.... просто си помислих че си объркала 7 с 5 и затова се избъзиках. Иначе си хубаво момиче, като тренираш ще стане още по добре.
05.07.15
08:19
Калориите и са малко, ти си 78 кг, храни се както подобава. В момента ядеш колкото за 50 кг човек.
Бягай на място- да, скачай без въже, прави бърпита, прави осморки - има клипчета за домашни тренировки, качвай се и слизай от стол - сериозно натоварване си е, клякай табата протокол. Имаш собственото си прекрасно тяло, което може да се движи - използвай го. :)
Благодаря ти за съветите Queen! Трудно ми е да си нагаждам храната, наистина. Мога много лесно да кача калориите от 1800 на 2000-2100 например, но голяма част от тях няма да идват от протеин, а от въглехидрати и по-малко от мазнини. И тогава ще напълнея. :( Не искам да напълнявам повече... :(
Здравейте, бб-тийм!
Липсвахте ми! :)))
Не знам откъде да започна, така че просто ще го кажа най-кратко и ясно.
Преживях катарзис.
Може и да ви е прозвучало глупаво, но това е думата, която най-точно описва това, което ми се случи. Накратко, нещо там вътре в мен ми просветна и... вече се чувствам нов човек. Като за начало си простих. За лошите страни, за излишните килца, за мързела. Просто си простих и се сприятелих със себе си и тялото си. Някак си без да има външен фактор - а може би е имало, но не мога да разбера какъв е той - се “очистих” от негативното и се чувствам по-добре от всякога.
Макар и само от два дни, вече не се тормозя постоянно как съм по-дебела отколкото трябва, как другите спортуват и правят нещо за себе си, а аз само стоя отстрани и като някакъв аматьор повтарям нещата, които те правят, мъчейки се да постигна същото,но истината беше, че само се лутах от режим на режим и от тренировки на тренировки... без да давам време нито на едното нито на другото да проработи и да даде резултат.
От два дни насам се помирих и с храната. Седнах и се замислих кои храни обичам наистина, и те се “появиха” в съзнанието ми - зеленчуци, плодове, бобови, яйца, ядки,кисело мляко и месо, но месото беше чак накрая и не толкова редовно, а само от време на време. И реших, че трябва да се храня с това, което обичам. И по-важното - толкова, колкото да заситя глада си. Не да гоня определени калории, нито пък да наблягам адски над едното, а другото да е в минимални количества.
Знам, че това може би противоречи на принципите на повечето трениращи - да ям по-малко месо, а останалата ми храна да е предимно въглехидрат... Но, просто тези храни обичам наистина.
Калории няма да броя. :)
От два дни ходя и да бягам. Като за начало трудно издържам- правим по една обиколка, почивам малко и отново обиколка. Но с времето ще станат повече.
Днес си купих и въже за скачане и мисля да се науча да скачам най-накрая ^^
Храната ми днес беше следната:
закуска - 2 варени яйца, ябълка, 2 хапки козунак :D , кафе с малко захар
обяд: голяма салата - маруля, краставица, домат, 2 варени яйца. Сега хапвам бобена салата - просто ми се дояде и си направих :)
Чувствам се ок, пълна с енергия. Сега се заемам да превеждам. Малко ме е яд заради прекрасното време навън, но пък се разходихме, побягахме и поседяхме в парка да синтезираме малко витамин Д на слънчице ^^
Хубав ден на всички!
:)
новата ми придобивка——>
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 15:47.
Направих си гирички от бутилки с пясък и тренирах с тях. Всяка тежи по 1,8кг.
Тренировката/с 20-30 секундни почивки между упражненията и максимум 10 между сериите/ :
Едностранно гребане - 3х10 на ръка
Бицепсово сгъване (чуково) - 3х8 на ръка
Клек плие с гиричка - 3х12
Коремни преси - 2х30
Шутове - 3х20 на крак
Трицепсово разгъване зад врат - с гиричка - 3хотказ
Лег с гирички - 4х12
Избутване с гирички от тилен лег - 4х12
Раменни преси с гирички - 3х8
Раменно разтваряне - 1х10
Предно рамо с тежест 3,2 кг. - бавно изпълнение - 3х10
Доволна съм. :) Не мислех, че ще стане хубава тренировка, но се изпотих доста и мускулите поработиха добре. Нищо общо с работните ми тежести от времето, когато ходих на фитнес, но и до там ще стигна :)
Размислих за храната - мисля да я увелича, както ме посъветва Кобрата, пък каквото ще да става.
Засега: пълнена чушка с яйце и сирене, към 200гр. домашно приготвени соленки /брашно, сода, сирене, яйце/, две чаени лъжички микс семена /сусамово, маково, ленено/.
+още две чушки, една соленка, малко парче бисквитена торта
————————————————————-
Отчаяния ми бицепс, който липсва ;( :D——->
Мнението беше редактирано от Love на 05.07.15 16:55.
Здравейте!
Днес почивам, не съм тренирала. Брат ми има рожден ден и храната е малко... грешна :Д Да кажем, че имаше месце и пюре и малко домашна питка със семена, и 2 парченца торта - едната на закуска, другата на вечеря :D
Доживях да ме нарекат и “свиня мръсна” ... :(
Днес не съм тренирала, а сега тъкмо се връщам от вело-похода с другарчето. Не знам точно колко км сме минали - трябва да проверя, но се уморих прилично и се потнах яко, но това отчасти и заради времето, защото слънцето печеше и беше задушно като цяло.
Та, като се върнахме вече в града се спряхме малко да си поговорим утре кога ще караме, тва-онова за други работи и така. И стоим си с колелетата на кръстовището, но не по средата, а на пътя който е на излизане от града, и сме спрели най-плътно до бордюра защото гениалните управници така и не оправиха тротоарите, че да спрем там. И просто си говорим.
Виждаме се ясно, на никого не пречим нито за видимост, нито да премине.
И в тоя момент някъв идиот си форсира колата на 20 сантиметра от мене и го чувам откъслечно как псува “да ти *ба майката... свиня мръсна...тука ли...да си говорите...да еб...”
Не ми стана приятно, разбира се. Та, така...
Днес храната много разпокъсана - пържола и половина, пюре, краставица, парче питка, купа малини, 3 бонбона, 1 шоколад... Кофти работа.
edit: + купичка таратор, палачинка на тиган - 3 яйца, домат на резенчета, соев сос.
Мнението беше редактирано от Love на 07.07.15 19:42.
07.07.15
20:12
Аз бих отвърнала на обидата съгласно чл. 146, ал. 2 от НК ;) с нещо от сорта “Да те е’‘а в г’за, пед’л нещастен” или словосъчетание по твой избор. Не трябва да се оставяш на непознати идиоти да те псуват по улицата и да приемаш вербалната агресия толкова лично. Едва ли е насочено срещу някакви твои недостатъци и пр. Отвръщаш и това е. :)
Мислиш ли, че не му дръпнах една... Дръпнах му.. Но не е там работата.
Сега се чувствам дебела и нещастна. Хем с мускули на краката, хем дебела и с целулит.. Кантара не мърда, или по-скоро върви нагоре. Eм от утре почвам да живея само на яйца и на таратор, ако ще да се изпокарам с целия свят!!!! А скоро ще се пусна и в залата!
07.07.15
20:53
Психясваш се :)
Ти си хубава, висока жена. Теглото не определя щастието ти- но това много добре го знаеш. Не се поддавай на моментни сривове, които ще те вкарат в депресия.
Здрава ли си? Пълноценен човек ли си? Можеш ли да тренираш, да учиш, да работиш? Какво повече искаш? Като чета как здрави, млади, красиви момичета се оплакват от измислени недъзи и килограми се вбесявам :)
Ти си 183 см, нормално е да си 80 кг. Липсата на целулит ли е това, което ще те направи по-щастлива, по-секси, по-самоуверена? Не се излагай :) Вземи се в ръце, яж пълноценно и достатъчно за килограмите си и тренирай всеки ден, карай колело + работи физическа работа- като копаенето онзи ден. :) Най-доброто лечение за такива черни мисли е някое здравичко хубаво момче, което всяка сутрин да ти вдига самочувствието и да ти ПОказва, че си най- невероятната жена, която има щастието да срещне.