Me, myself and I

Прескочи до:

26.06.15
09:32

Злато,
я стига глупости ‘ко обичаш :) НЕ моя разбера как най-нахилените и весели хора можете да се чудите за к’ви дивотии да се сдухате. Дай по ведро :)

Ах .. нова страница ... хайде пожелавам ти да не си измиляш такива глупости да се опитваш да се депресираш и искам да видя 140 тяга некс тайм :Р

Мнението беше редактирано от MartiG на 26.06.15 09:33.

26.06.15
09:40

казано от Златина Цонева на 26.06.15, 09:26:

Ъъъъъъ.... ми.... защото искам да мога! :D

А защо искаш да можеш? Защото наистина ти самата го смяташ за ценно и важно и ще ти донесе нещо измеримо или защото в групата, в която тренираш, това се смята за полезно умение?
Не ти давам отговори, само въпроси. :)

26.06.15
10:06

казано от Златина Цонева на 26.06.15, 07:05:

...
Тотален сдуханяк съм на последък, от което още повече ме хваща яд... Пак си позволявам да изпадам в някакви състояния на слаба самооценка, от които само аз мога да се измъкна, ама тия дни нещо не ми се получава... Така се ядосах на себе си след трена, че чак ми се додрайфа в колата и ми се прирева у дома. Не само, че не мога да извия рамена и ръце както е нужно. Баси, то дърветата се огъват, аз не.... Ами и въобще не схващам какво точно трябва да направя и как точно да го направя... И при това с някакъв нещастен 10кг-ов лост...
В такива моменти чак ми минава еретичната мисъл да за*ба всички тренировки, `щото видиш ли за кво ми е да съм силна в тягата примерно, като не мога да клекна като хората с ръце над главата...
Е, ще бъде задушена тая мисъл, де! Че няма да спра да тренирам, няма... Ма кофтито е, че въобще се появява...
Това е за момента... не се обичам особено... ма... човещинка...
...

Честно ли?!?
Една от най-яките мацки, които познавам, с прогрес, на който могат да завиждат и тренирани мъже, да се сдухва от нищо и никакви простотии?

Казах ти и в залата -  на мен ми трябваха около 2 години въобще да успея да клекна със щанга над глава, ти искаш от първи опит да се получи перфектно. Как да стане?

Ууууууу....жасни сте! :D
Човек не може да си помрънка на спокойствие от вас, значи! (dull) :D
Ако не ме е яд на нещо, дето не го мога, как ще прогресирам, бе?
И имайте милост, все пак станах на 40. Сигур` ме е затресла кризата на средната възраст! :P
А сега сериозно... имам си такива моменти! Ще ми мине. Обещавам!
Знам, че прогресът не може да е безкраен. Все пак не съм тийнейджър, често не си доспивам, имам си хранителни извращения :D от време на време... И дори не знам до къде искам да прогресирам! :D А и честно казано... и прошепнато :) ... не знам защо трябва да прогресирам. В смисъл, че дали ще са 120 или 130 кила тяга - какво променя всъщност? Напълно достатъчно ми е, че тренирам 4-ри пъти седмично и се опитвам да държа кг-мите в що-годе прилични граници ( трудно :D ). Знам това...
... но пусто... не е ли човешко да искаш да опиташ, да искаш да можеш и ти, да искаш като другите? Не може все да си пионерът, знам, понякога се мъчиш да догонваш другите, те са ти стимула и те дърпат напред... Само дето се хващам как се опитвам да гоня дори мъжете :D :D :D , а те това ще ми дойде наистина в повечко! А “измеримото”... може би е удовлетворението, което изпитваш, когато постигнеш нещо, което си си навил на пръста! :)
40-годишен дечко съм аз! (blush) :D Искам го, и сега го искам! А, ако не стане - плача и се тръшкам!... Ама докато се разсея с нещо друго, дето го искам повече! :D

24.06.2015/сряда
Без тренировка.

25.06.2015/четвъртък
Трениравката: надвечер в залата на Vic
Аз с индивидуално изпълнение на неща, които мога! :D :D :D Че да не се цупя! :D
СС от 1 мъртва тяга 115кг + 1 преден клек 70кг - 7 серии
СС от 1 обръщане от земя 50кг + 1 набиране подхват чисто, от напълно увиснало положение (първата серия 1х3 набирания, следващите по 1 с 5кг добавена тежест) - 6 серии
СС от 1 пуш-преса с 45кг + 1 кофичка с 5кг добавена тежест - 5 серии
Гледах да не правя много големи почивки между отделните серийки във всяка СС. А между отделните СС си вработвах движенията с щангата с плавно покачване на тежестите до работните такива.

Странна тренировка... :D Уморих се чак като се прибрах, ама още на излизане от залата, в корема ми вече свиреха цигулки. Не се запъхтях обаче, не се и изпотих много... Ма... :D
Поне се размина без да се налага да ме надъхват! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.07.15 19:20.

28.06.15
08:01

ЕЙ, Златино, Ще дойда до Варна само да те нашамаря за тия мрънканици, нищо, че си по-дърта от мен :)

казано от Златина Цонева на 27.06.15, 21:00:

СС от 1 мъртва тяга 115кг + 1 преден клек 70кг - 7 серии
СС от 1 обръщане от земя 50кг + 1 набиране подхват чисто, от напълно увиснало положение (първата серия 1х3 набирания, следващите по 1 с 5кг добавена тежест) - 6 серии
СС от 1 пуш-преса с 45кг + 1 кофичка с 5кг добавена тежест - 5 серии

И даже не си се напънала?
И даже не си се изморила?
Че ти си минала максовете на половината мъже, които познавам, а вече и в супер серии ги правиш.
И набиранията с тежест?!
Вик е прав- ти си най-здравата жена , която познавам. За 2 години как се развиваш пред очите ни! Уникална си! Спомняш ли си как ти давах съвети за начинаещи. Чак ме е срам сега ;)
А гледай - сега се хваля  навсякъде с теб, колко потенциал имат жените да тренират  и колко са яки без стимуланти , без добавки и с всички проблеми в ежедневието си. ( Е, и Колман хваля, но тя вече не е толкова яка - шегичка, хейтърствам си, щот съм слабачка :D :D :D _

:D :D :D Благодаря... лапе! :P

28.06.2015/неделя
Тренировката: сутринта, в двора на “Богоров”, с Vic и компания
Комплексът Бруталисимос! :D
Две обиколки на стадиончето (т.е. 400м) ходещи напади, като на всеки 6 такива правим по 3 лицеви опори. Първите 200м с чисти лицеви, после вече от колена. Приключих за незашеметителните :D 25:53… мисля...

Имаше хора, дето свършваха комплекса, когато аз едва приключвах с първата си обиколка! (headbang) :D
Утре няма да мога да ходя! Усещам! :D

29.06.2015/понеделник
Без трен!
С яка мускулна треска на задника и краците! (tmi)

25.06.2015/четвъртък
Вработване на мъртвата тяга до 2х0х100кг. Просто не можах да ги издърпам над глезените... Ужаст!
Комплексът:
21-15-9
от мъртва тяга със 70кг и бърпи с колене до лакти
Убийствена работа направо!
Тягата я изкарах на серии 11+5+5/5+5+5/3+3+3. Бърпитата с коленете до лакти и тях яко ги накъсвах.
Времето ми - 10:33.

С тая мускулна треска, още след 10-тото повторение на тягата, краката и ръцете ми неконтролируемо трепереха... (swear)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.07.15 19:05.

И да си похваля малкия фен на тренировките, с тениската, която сам си нарисува! :)

03.07.2015/петък
Без трен!

04.07.2015/събота
Вработване на преден клек до 7х1х70кг.
Комплексът:
15 минути, AMRAP от 5 тръстъра с щанга 30кг и 5 набирания ( моите с подхват и подскок, за да стигна до лоста :D )
Успях да вместя 16 кръга, ма въздух не ми остана.

Но като за ПМС-фаза и яко гъчене на въглехидрати от всякакво естество, си беше добре! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.07.15 19:02.

03.07.15
19:08

казано от Златина Цонева на 03.07.15, 19:02:

04.07.2015/събота
Вработване на преден клек до 7х1х70кг.
Комплексът:
15 минути, AMRAP от 5 тръстъра с щанга 30кг и 5 набирания ( моите с подхват и подскок, за да стигна до лоста :D )
Успях да вместя 16 кръга, ма въздух не ми остана.
Но като за ПМС-фаза и яко гъчене на въглехидрати от всякакво естество, си беше добре! :D

Следващия път като прескачаш в бъдещето гледай да запишеш числата от тотото или резултата на некой мач .....и задължително да ми се обадиш ...:D

казано от overkill на 03.07.15, 19:08:

Следващия път като прескачаш в бъдещето гледай да запишеш числата от тотото или резултата на некой мач .....и задължително да ми се обадиш ...:D

Ахахаххахаххахах, ти гледай от кога съм зле с датите и дните! :D
ИзтрещЕх! (tmi)
Ама няма да си поправя постовете - нека се забавляват хората! :D
Пък аз ще се дуя после, че утре съм тренирала двуразово! (muscle)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.07.15 21:36.

04.07.2015/събота :D Специално проверих на календара!
Трениравката: сутринта в залата на Vic
Вработване на заден клек до 2х1х100кг и нов личен рекорд - 1х110кг (party)
Комплексът:
За време, 7 кръга от:
- 3 задни клека с щанга 75кг
- 6 хай пул-а с една ръка, от земя, с пудовка 24кг, с редуване на ръцете д/л/д/л/д/л
- 9 чисти лицеви опори - моите, понакъсани на серийки 9/5+4/5+4/5+4/3+3+3/3+3+3/5+2+2, ама чисти! (muscle)
Времето ми - 10:59

След макса, първите 3-4 кръга клек яко ме мачкаха. Леко ми стана чак към края на комплекса! :D
Хай пулът ми се получи. А с лицевите опори много си се гордия. След първия кръг си рекох, че ще ги правя на колена, ама после реших да натискам докъдето мога и то се оказа, че мога, макар и понакъсани! :)
После последва безумното търчане по автобуси, до нас, от там пак с автобус и с котето в чанта до кабинета на мъжО, че Митака вече чакаше там, после пък търчане с малкия към МОЛа, та да хванем по-ранната прожекция на “Отвътре навън”, после пеша обратно до вкъщи. Абе, не е като да не си повървях днес! :D Ама съм доволна! (sun)
Щерката и тя си подобри рекорда на предния клек - 52,5кг. Наистина съм доволна! :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.07.15 21:11.

04.07.15
22:54

Вече клякаш с повече от голяма част от нас мъжете.Браво!
След 2-3 седмици ще се радвам да се потим всички заедно /и в залата и на плажа/
п.п. Кат спи до дясното ми бедро в момента ;)

Мерси, Митак! :) И да ми гледаш момичето, ей!

05.07.2015/неделя
Тренировката: сутринта, в двора на “Богоров”, с Vic и компания
- загрявка на стави
- вдигане на пулса с 600 метра де търчане, де подтичване, де ходене :D, като на всеки 20 сек се прави по едно бърпи ( и само това ми беше напълно достатъчно :D )
- комплексът:
5 големи кръга - 20 сек работа / 20 сек почивка от следните упражнения:
-скок на стена 60-65см
-преден планк на лакти
-алигаторски подскоци или по-скоро алигаторски гърчове :D :D :D
-преден планк на лакти
-редуващи се напади
-преден планк на лакти

06.07.2015/понеделник
Без трен!

07.07.2015/вторник
Вработване на мъртва тяга 1х3х20кг/1х3х40кг/1х3х60кг/1х3х70кг/1х3х80кг/1х3х90кг/1х3х100кг/1х110кг/0х120кг/1х120кг
Комплексът “Тръстъри и бърпита”:
- 10 повторения тръстър с щанга 30 кг
- 10 повторения бърпи
Целта е да се направят 3 рунда за минимално време.
Моето: 5:51

Аха да ми се пооправи болежката в рамото и току се обади в най-неподходящия момент. (swear) Избутването нагоре на щангата е ОК, ама при свалянето надолу рамото се обажда и щангата се движи криво, защото другата ръка поема тежеста. Оттам и по-бавно стават нещата. Много ме хваща яд! (swear) Ма, к`во ли ви се оплаквам - нито ще го обездвижа, нито на лекар ще отида скоро (blush).

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.07.15 23:20.

08.07.2015/сряда
Без трен!

09.07.2015/четвъртък
Вработване на хоризонтална лежанка: 1х5х20кг/1х5х30кг/1х5х40кг/1х3х50кг/1х1х60кг и после най-измъчената и трудна борба с едни 70кила
:D Те натискат надолу, аз натискам нагоре! :D Чак псувах по едно време. (swear) Избутах ги, ама не знам дали Вик нямаше “пръст” в тая работа, та докато не повторя, няма да се надувам чак толкова много! :D
Вработване на заден клек: 1х5х20кг/1х5х30кг/1х5х40кг/1х5х50кг/1х3х60кг/1х2х70кг/1х1х80кг/1х1х90кг/1х1х100кг/1х1х110кг  ( затвърдих си PRа :) )
Комплексът: 10 кръга:
- 1 заден клек с щанга 82,5 кг (вместваш го в 20-те секунди и се местиш на следващото)
- 20сек преден планк от лакти
- 20сек батъл роуп (dull)
- 20сек почивка

Първо искаха да ми дадът щанга 90 кила. Къде бе?!? То с тая ми се протри потния врат. :D Пък как ги мразя тия въжета, просто не е истина!

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 10.07.15 07:25.

10.07.15
09:19

казано от Златина Цонева на 07.07.15, 23:19:

Ма, к`во ли ви се оплаквам - нито ще го обездвижа, нито на лекар ще отида скоро (blush).

Ще кажа само ... ТЦ ТЦ ТЦ...
Да не съжаляваш после, те, болежките, не минават от само себе си. Не си куче, което след някоя друга година ще го приспят заради болките. Деца и внуци трябва да гледаш :)
Вземай се в ръце, тренировките няма да избягат.

Eeee, Кобре! :D Аз от кога чакам детитата сами да почнат да се гледат, ти внуци искаш да ми набуташ! :D А иначе съм по-скоро прекалено описателна и вживяваще се, не е толкова зле работата! :D

10.07.2015/петък
Без трен!

Само ходих на зъболекар. (dull) В понеделник пак! (swear)

11.07.2015/събота
Днес беше нефелен ден като цяло! :D
Половината се изпозатиснаха с щангите докато вработвахме предния клек! (tmi) Аз придвидливо се спрях до 1х80кг. :D
Комплексът - отборен, по двама. Общо трябва да се направят 100 предни клека с щанга 40кг, 100 набирания (аз с отскок) и 100 руски суинга с пудовка 24кг. Единият прави 5 повторения, другият - 5 и така, докато направим 100-те броя от дадено движение и после преминаваме на следващото. Бавно като цяло се получи... ма има и такива дни! :D

12.07.2015/неделя
Трениравката: сутринта, на паметника, с Vic и компания
Играхме карти! :D Само едно раздаване! :D :D :D
Сега с риск да объркам:
- всяка спатия от тестето е спринт по стълбите нагоре ( къмто 117 стъпала, броих ги (swear) ) - спринт беше първия път, после къде тръст, къде пълзене :D
- всяка пика е планк от лакти - 30сек
- всяка купа е СТХП с пудовка 24кг - цифрата показва бройката повторения, асото е 11бр.
- всяко каро е лицева опора - цифрата показва бройката повторения, асото е 11бр. Направих си ги чисти, когато се наложи с накъсвания
- всяка цветна карта - вале, дама, поп - беше по 10 руски суинга с пудовка 24кг
Дори и да съм поразменила боите, принципът беше този. Беше жега, потно, трудно и удовлетворително! :D

После цял ден препускане по задачи, а вечерта на плажен бар с компанията. :) За първи път пих “мохито”, ама не знам дали ми хареса. Важното е, че не ме хвана! :D

13.07.15
11:16

Неее, спатията е планка :D

Ееее, Радостче! :D Излови ме!

15.07.2015/сряда
Без трен!

Само реших да походя 10-15 минути допълнително пеша по бордюра и асфалта от работа до първата близка автобусна спирка... Е, излязоха ми пришки и на двете пети! :D Така е като набивам крак! (tmi)

09.07.2015/четвъртък
Без Vic, ама и Миленка добре “надъхва”! :D
- загряване
- вработване на хоризонтална лежанка - до 1х60кг, на 65 - голямо ТЦ! :D
- комплексът: 20 минути, като в рамката на минутата вместваш:
    - 1 хоризантална лежанка с 50кг
    - 3 набирания - аз с подхват и отскок
    - 10 подсачащи напада - май така се казваха ония, дето с подскок си сменяш краката
    - до края на минутата почиваш
Всичко, освен нападите биваше! :D
- и после някакъв непознат за мен образ реши, че му било малко и с още двама младежи се заредиха да правят “death by burpees”. И Златина що ли да не е “барабар Петко с мъжете” (tmi) и да се присламчи и тя! :D
Е, бих двама от трима (grin) с моето скромно постижение от 11 пълни кръга + 10 бърпита от дванайстия. Незадоволително, ама след тия напади краците ми гръмнаха.

Това е! :)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 17.07.15 07:21.

17.07.2015/петък
Без трен.

С яка мускулна треска на задника и краците!

18.07.2015/събота
Вработване на тръстър до 2х1х50кг
Комплексът:
4 големи кръга, интервално - 20сек работа/20сек почивка от следните движения:
- тръстър с щанга 30кг - 8/7/8/7
- преден планк на лакти
- руски суинг с пудовка 24кг - по 12-13 бройки
- преден планк на лакти
- батъл-роуп
- преден планк на лакти
- прескоци над опънат ластик, на около 50см (може би) + претъркулване под него - по 4 пъти
- преден планк на лакти

Хем без големи тежести, но много изпотяващо и уморително. (whew)
И въпреки, че спах два часа следобед, после цял ден бах като халосана с мокър пърцал!
А мускулната треска се доразви и избухна в цялата си прелест! (swear) :D

19.07.2015/неделя
Домързя ме да стана сутринта за “Богоров”, та...
Тренировката: следобед в залата на Vic
Вработване на преден клек до 1х80кг
Комплексът: отборно, за време
2 големи кръга от следните движения:
- набиране - общо 50 с партньора, като се сменяме на всеки 5
- странични подскоци - по 50 на човек
- скок на кутия - общо 50 с партньора, като се сменяме на всеки 5
- бърпи - общо 50 с партньора, като се сменяме на всеки 5

Бавнички бяхме, ама детитата дадоха всичко от себе си, че бяхме от един отбор. Щерката малко се разтрои накрая, че била най-бавната и се налагало по-често да почива, ама и попремина. Синковецът пък е такъв дразнител на моменти, че чак се чудя как не съм го ошамарила още! :D
И си купих блендер и едвам успях да си направя сладолед от замразени банани и горски плодове, с малко прясно мляко. Тая кулинария хич не ме обича и това е! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 20.07.15 18:30.

I love this game! - по мой си начин! :D

Не се сдържах ..извинявай за спама :D

казано от Иван-Асен на 20.07.15, 20:55:

Не се сдържах ..извинявай за спама :D

Ахахаххахах! Споко! :D
Сигурно и аз редовно призовавам супергерои на помощ! :D

20.07.2015/понеделник
Без трен!

Обаче си подстригах косата късо! :D

21.07.2015/вторник
Вработване на заден клек до 1х100кг
Комплексът: за време
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 от заден клек с щанга 50кг + бърпи с набиране
Времето ми: 12:58

Клековете бяха ОК, бърпитата - бавни. Лостът, на който се набирах ми идва бая висок, та подлагам дискове, за да го стигам като подскоча, в резултат, правех бърпито леко в страни, а след изправянето се качвах върху дисковете и тогава подскачах нагоре. С други думи - загуби ми се ускорението от бързото изправяне и директния скок нагоре. Мразя! :D Ма к`во ми остава освен да порастна на височина!!! :D :D :D

22.07.2015/сряда
Без трен!

Реанимирах! :D

23.07.2015/четвъртък
Вработване на пуш-преса до 1х55кг, ама с едно на ум :D Че нещо много съмнително леко вървят нещата, когато Vic ме пази! :D :D :D
Комплексът: 12 минути, AMRAP от:
- 5 пуш-преси с 30кг
- 5 руски суинга с пудовка 24кг
- 5 скока на кутия
Резултатът ми: 14 кръга + 3 пуш-преси

И с тая подстригана глава ( като добавим и това, че съм се ошишкавила :D ), тялото ми изглежда огромно, а главата ми като главичка на карфичка! (tmi) :D И ушите ми стърчат! :D
Ма не ми пука! Леко ми е! Не ми лепне коса по лицето! И си се харесвам! :D

P.S.: Пропуснах това, че успях да се набера един път от пръсти (без да подскачам) с 15-килограмовата жилетка на Vic! (muscle)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 28.07.15 00:04.

Огромно й било тялото - дрън-дрън. :)

Честита прическа - отива ти с късо и със сигурност е прохладно.

Благодрая, Рони! (F)

24.07.2015/петък
Без трен!

25.07.2015/събота
Тренировката: сутринта в залата на Vic
Вработване на мъртва тяга до 1х120кг
Комплексът: за време, 5 рунда от:
- 5 мъртви тяги с щанга 80кг
- 10 бърпита

Е няма такъ грандиозен провал просто! (tmi) И щангата ми тежеше зверски, и въздухът не ми стигаше. След третия кръг буквално не можех да започна четвъртия, защото не можех да си разгъна белите дробове и да си взема дълбоко въздух! (swear) Сърцето ми щеше да изкочи.... И бях ужасно, ужасно бавна... 6:23 (ако съм запомнила правилно)...
Къмто 2:30 Vic вика, че елитните кросфитъри вече били приключили!... Къмто 4 и малко вече бил приключил и той... Другите, правили комплекса с щанга като моята, бяха приключили я за 4 и нещо, я за 5 и нещо... Само Злата, на куйрука, се влачи едвам, едвам... (headbang)

26.07.2015/неделя
Тренировката: сутринта в двора на “Богоров” с Vic и компания
Комплексът: 10 минути, бърпи с колена до лакти, като всяка минута започва с 5 набирания (моите с подскок и успореден хват)

Е, слабаческата ми серия продължава с пълна сила! (dull)
Едвам успях да направя 30 бърпита + 50-те набирания.

Направоооо.... много ме е яд и това е!!! (devil) Полудявам като става така, пък то се заредиха поредни дни... да го... тууууууууууут!!! (swear)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 26.07.15 18:29.

26.07.15
20:07

Теб изобщо не те слуша главата !!!
УУУ, 50 набирания за 10 мин? 25 тяги на 80 кг за 6? Ма що не се скриеш някъде?! ;D
Пък тези дето не могат да вдигнат  даже теглото си и не могат повече от едно набиране, по-добре да се хвърлят, направо ...

Ахахаххахахахахах, Кобреееееее!!! :D :D :D
Добре де! За тягите ще мрънкам по-умерено, макар че там май бърпитата ми изпиха сосеца!
Ама набиранията дето ги пиша тук-таме са много далеч от чистите набирания, дето винаги съм си мечтала да мога да ги правя.
Такива ще докарам максимум 4-5 и то в една серийка. Иначе в комплексите набиранията ми са основно с подскок, което ще рече, че лостът ми е до или максимум няколко санта над опънатите ми нагоре ръце и скачам, за да го стигна и да се набера, използвайки инерцията от скока. Тъй че... Абе... нито са класическите чисти набирания, нито са кипинг вариантът, който така и не можах да схвана.
А, че не ме слуша главата - това си го знам! :D

26.07.15
23:29

А аз се боря с една 70-килограмова гума (headbang)
Злати, страхотна си! (inlove)

27.07.15
09:19

казано от Златина Цонева на 24.07.15, 17:41:

...
Вработване на пуш-преса до 1х55кг, ама с едно на ум :D Че нещо много съмнително леко вървят нещата, когато Vic ме пази! :D :D :D
...

Мдааа... Вече съм на такова ниво, че ви вдигам щангите само с поглед.
Истината, Злате, ви я обясних вече - когато ви пазя сте спокойни и влагате цялата сила в това да вдигнете щангата, без да пазите подсъзнателно резерви да контролирате щангата. Просто е. Е, отделно често ви послъгвам с дисковете и ви товаря по-тежичка щанга, ама вие не ми се сърдите много (особено като си подобрите личните постижения :) )

27.07.2015/понеделник
Тренировката: вечерта в залата на Vic
Вработване на тръстъри до 1х60кг PR (party) и две нулички на 65. (dull)

Обаче рекордът си е изцяло мой и Vic няма пръст! :D
Комплексът: 20 минути, като в рамките на минутата трябва да вместиш:
- 1 тръстър с щанга 50кг
- 5 набрания
До края на минутата почиваш.

Успях да му се не види, макар, че последните 5 тръстъра ми дойдоха голям зор. Набиранията - до 11-тия кръг бяха от изпънати пръсти, като се мъчех да не помагам с тласък от краката. Последните 9 кръга - с подскок.
Преди трена се набрах ( пооооочти :D )  - единичка, от пръсти, с жилетката в залата, която обаче се оказа 15, а не 20 кила както си мислех. Тюююю, 5 не ги усещам, 15 тежат като 100. (tmi)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 28.07.15 00:04.

28.07.15
10:23

казано от Златина Цонева на 28.07.15, 00:01:

...
Обаче рекордът си е изцяло мой и Vic няма пръст! :D
...

Твой си е. Както и всичките ти останали лични постижения. (rock)

П.П. Леко обидно, както и да го завъртиш - или намекваш, че ти вдигам щангата, за да правиш рекорд или че тренировките с мен нямат нищо общо с подобрените постижения... ;)

Мнението беше редактирано от Vic на 28.07.15 10:28.

казано от Vic на 28.07.15, 10:23:

Леко обидно, както и да го завъртиш - или намекваш, че ти вдигам щангата, за да правиш рекорд или че тренировките с мен нямат нищо общо с подобрените постижения... ;)

Оооооооооо, не, не, не!
Много се извинявам, ако така е прозвучало!
Точно тренировките с теб са причина за постиженията ми.
Просто когато някой ми пипа или ми изглежда, че ми пипа щангата и пусто - не се чувствам на 100%-та удовлетворена и напълно сигурна, че съм го постигнала сама. Единак съм, кво да се прави! :D
Но пак се извинявам!
Много съм ти благодарна!

28.07.15
13:38

казано от Златина Цонева на 28.07.15, 13:35:

казано от Vic на 28.07.15, 10:23:

Леко обидно, както и да го завъртиш - или намекваш, че ти вдигам щангата, за да правиш рекорд или че тренировките с мен нямат нищо общо с подобрените постижения... ;)

Оооооооооо, не, не, не!
Много се извинявам, ако така е прозвучало!
Точно тренировките с теб са причина за постиженията ми.
Просто когато някой ми пипа или ми изглежда, че ми пипа щангата и пусто - не се чувствам на 100%-та удовлетворена и напълно сигурна, че съм го постигнала сама. Единак съм, кво да се прави! :D
Но пак се извинявам!
Много съм ти благодарна!

Спокойно, шегувам се :)
Ще гледам да те пазя по-ненатрапчиво :)

28.07.15
15:17

Даже мисля да натискаш надолу, така де , съпротивление да има ;)

27.07.2015/понеделник
Тренировката: вечерта в залата на Vic
Вработване на обръщане до няколко единички с 55кг от земя. Мисля, че до сега не бях обръщала толкова. (party)
Комплексът:
4 големи кръга, интервално - 20сек работа/20сек почивка от следните движения:
- тръстър с щанга 20кг - средно по 11 бр.
- преден планк на лакти
- руски суинг с пудовка 24кг - средно по 11 бр.
- преден планк на лакти
- батъл-роуп
- преден планк на лакти
- обратно-гребане с TRX - средно по 11 бр.
- преден планк на лакти
- скок на кутия (около 60см) - средно по 7 бр.
- преден планк на лакти
- едно опъване на ластик с ръце (аз с лилавия), на което не му знам името
- преден планк на лакти

След вчерашните тръстъри гърбът и кръста ми бяха яко натегнати, та реших, че днес няма да се пъна с щангата на мъжете, а ще си остана в отбора на момичетата! :D Като цяло беше много запъхтяващо и много, много изпотяващо! “Денят на 11-те броя” беше днес! :D :D :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1