17.07.2015г.
Храна:
- курабии с карамфил (inlove);
- сирене, домат, кашкавал, праскова;
- курабии с карамфил;
- булгур със зеленчуци, свинско-телешка кайма със зеленчуци, сух таратор;
- праскова;
Течности:
Вода - 1л;
Чай - 1л;
Добавки:
Витамин Ц, сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден: 13
Заден клек:
1х5@20кг;
1х5@42,5кг;
1х5@45кг;
Лежанка:
1х5@20кг;
2х5@35кг;
Набирания с успореден хват:
1х1;
1х5@2,5кг;
1х5@1,25кг;
Руски суинг с пудовка:
1х30@24кг;
Ренегадско гребане:
3х8 на ръка@10кг на ръка.
Дамяни:
- обяд - телешко с ориз;
- следобяд - банан, праскова;
Сложих 45кг на клека, беше супер. На набиранията - двете серии с тежест, една на 2,5кг, една на 1,25, за да не стигам до отказ. Въобще засега се движа доста добре, само лежнката е зациклила...а ми беше силно движение...едно време.
П.п. Нова страница, чак сега видях - по-малко да реагирам с физическо неразположение при мислта за и вида на неприятни за мен лица :D Специално за Вероница :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.07.15 13:27.
18.07.2015г.
Храна:
- ръжени ядки с кисело мляко, протеин и пъпеш;
- вафли “Хели” (изобщо не могат да се конкурират с “Арбанаси”), бира, царевичен чипс;
- всинска вратна, булгур със зеленчуци;
Течности:
Вода - 1л;
Чай - 1л;
Добавки:
Витамин Ц, сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден: 14
Заден клек:
1х5@20кг;
1х5@45,5кг;
Лежанка:
2х5@35,5кг;
1х1;
1х5@2,5кг;
1х5@1,25кг;
Руски суинг с пудовка:
1х30@24кг;
Ренегадско гребане:
3х8 на ръка@10кг на ръка.
Дамяни:
- обяд - ориз с чушка и тиквичка, жълтък и краве масло;
- следобяд - пюре банан, ябълка, праскова;
Вчера бях на ремонт при Марти. Имам да правя упражнения, проблемът си е все в плешките, но функционален и сега работя активно, като в суперсерия с лежанката, набиранията и суинга правя дадените ми корективни упражнения, готино е!
Днес среща със стаааааааааари другарчета (inlove) от 1ви до 4ти клас (sun) А после, евентуално, ще идема да погледнем един рестораН какъв му е капацитетът (party)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.07.15 13:27.
19.07.2015г.
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко, протеин и кафе, вафла с халва, елдени курабии;
Течности:
Вода - 1л;
Добавки:
Витамин Ц, сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден: 15
Заден клек:
1х5@18кг;
1х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
2х5@35,5кг;
1х1;
1х5@2,5кг;
1х5@1,25кг;
Руски суинг с пудовка:
1х50@16кг;
Повдигане на крака от вис:
3х15;
Дамяни:
- закуска - попарка със сухар, козе сирене, краве масло и чай от шипка
- обяд - пуешко с домат и картоф;
- следобяд - мус от банан и боровинки;
Утре ще почина един ден или два, според зависи, защото усещам, че прегарям и днес не влязох свежа в залата, а това все пак е основен принцип.
На Дамето попарата не му хареса. Трябва да си месим хляб сами и да си правим сухарче, защото в купешкия сухар има маргарин и захар.
20.07.2015г.
Храна:
- елдени курабии с карамфил, нектарини;
- басмати с моркови, пипер и лук, козе сирене;
- свинска плешка с босилек, червен и черен пипер, басмати с моркови, пипер и лук;
- пъпешово-бананов сладолед с маково семе;
Течности:
Вода - 1л;
Чай - 2л;
Добавки:
——-;
Тренировка/раздвижване:
——;
Тая жега не е за хора! Много мразя да ми е топло! Мразя да ме пече слънце, мразя да ми е жега! А на мене ми е много жега!
Две сравнителни снимчици. После ще сложа от кръщенето. (inlove)
21.07.2015г.
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко, протеин, чия и кафе;
- овче сирене, просо с чрвени пиперки, такивичка и морков;
- 2 големи бели и 2 мини черни трюфела;
- свинска плешка с босилек, червен и черен пипер;
- салата моркови, домати варени яйца, орехи, овче сирене;
Течности:
Вода - 1л;
Чай - 3л;
Добавки:
—————;
Тренировка/раздвижване:
Ден 16:
Заден клек:
1х5@18кг;
1х5@43кг;
Лежанка:
1х5@20кг;
1х5@35кг;
1х5@37,5кг;
Набиране с успореден хват:
1х1;
2х5@2,5кг;
Руски суинг:
1х30@24кг;
Повдигане на крака от вис:
3х15;
Пробвах негативен драконов флаг, ама не ми се получи, слаб ми е коремът.
Малко снимки от кръщенето и малката фотосесийка след това. Времето беше малко студено и трябваше да облечем на Дамян сакото, което навсякъде е повдигнато :D За сметка на това облачността така предразполага! Много съм доволна от снимките, мисля, че това е нашият човек!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 21.07.15 18:10.
Личи си дисциплинираният bb-teamer - не плаче по време на кръщене! :) Обикновено се скъсват от рев.
Мнението беше редактирано от Йоанна на 21.07.15 14:57.
21.07.15
15:00
Приказни сте!!!!!
Живи, здрави и щастливи! :*
Прегръщам силно!
Дааа, разплака се само за няколко секунди, искаше да си остане във водата :D Имаме точно два разлакани кадъра, през останалото време всичко му беше много интересно, а на моменти беше малко отегчен от снимките :D
Ронец! (sun)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 21.07.15 16:08.
казано от karfi4ka на 21.07.15, 16:07:
искаше да си остане във водата :D
Юначе! Потапянето във водата обикновено е най-”страшната” част за малчовците.
22.07.2015г.
Храна:
- просо със зеленчуци, банан;
- пилешко от бут, червен и черен ориз с печурки и магданоз;
- три мини трюфела, пъпеш;
- пилешко от бут, червен и черен ориз с печурки и магданоз, домашно овче сирене, салата от зелен фасул с копър, чесън, морска сол и оцет;
- бананово-боровинков сладолед с карамфил;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
ДОбавки:
——;
Тренировка/раздвижване:
——-;
Днес по семейни причини тренировката отпадна. Не мога да тренирам когато съм ядосана. А спрях да съм ядосана твърде късно. Напоследък в никакъв случай не мога да тренирам и не на гладно, някак ми тежи, дори да са минали часове от храненето, не е ли на гладно, не ми е ок. Жегата много ме мори. В залата, обаче, пускат климатик напоследък, затова дебна да отида преди да са го пуснали, защото колкото мразя жегата, толкова мразя и климатиците по време на жега. Докато бях бременна, колегата редовно ме мъчеше с 23 градуса, при 35 навън! (puke) Което е безумно!
23.07.2015г.
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко, чия, кафе и протеин;
- свинска плешка със зелен лук, хумус, сух таратор;
- сурово тиквено семе;
- тиквички с копър и чесън, салата от моркови, краставици, варени яйца, домат, овче сирене, заехтин, морска сол;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
———-;
Тренировка/раздвижване:
Ден 17:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
1х5@35,5кг;
1х5@38кг;
1х1;
2х5@2,5кг;
Руски суинг с пудовка:
1х40@20кг;
Корем:
2х1/2 негативен драконов флаг;
1х30 коремни крънчове;
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.07.15 20:33.
Карфичке, “негативен драконов флаг” означава ли, че концентрираш напрежението в частта със спускането?
казано от Kath на 23.07.15, 17:22:
Карфичке, “негативен драконов флаг” означава ли, че концентрираш напрежението в частта със спускането?
Да, точно, правя само спускането. А 1/2 значи, че отгоре стигам едва до средата, даже не знам дали е 1/2 или 1/3, ама е много малко и доста зле. Ама се започва от някъде..
Мисля, че трябва да се сбогувам с мечтата си да стана наказателен съдия. Не мисля, че мога да се уповавам само на закона. И не мисля, че бих могла да не нося работата си вкъщи. Мисля, че бих откачила. Мисля, че трябва да преразгледам цялостно вижданията си относно това, за което се боря да стана.
(tmi)
23.07.15
22:01
Мила Карфичке, разчитам, че ще вземеш най- доброто решение ;)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.07.15 07:18.
Няма да модерирам. Нека стои. Позволението ти да модерирам ми е нужно само за твоя дневник. ;)
Не ти разбирам целта на коментара.
Не разбирам и връзката му с моя.
Не разбирам и дали разбираш какво съм казала.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.07.15 22:53.
24.07.15
07:17
Имах предвид, че както знаем, съдиите не винаги се водят от принципите на закона и справедливостта, а от външни стимули под формата на материални активи.
Искрено ти желая да станеш съдия, явно е голяма мечта и амбиция за теб, да бъдеш строга, справедлива и да си лягаш с чиста съвест , да не си носиш папки вкъщи и чужди страдания в ума си и да успяваш да избираш мъдро между правилното и лесното.
п.п. аз ще си го редактирам, защото хора от града могат лесно да разберат за какво става въпрос.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 24.07.15 07:29.
казано от Queen Cobra на 24.07.15, 07:17:
п.п. аз ще си го редактирам, защото хора от града могат лесно да разберат за какво става въпрос.
Както Вероника каза, не е хубаво да се редактират по подобен начин коментарите, защото така следващият коментар виси във въздуха и ги правят странни.
Аз много добре разбрах какво казваш. Но пак не намирам връзката с казаното от мен.
Имах предвид, че както знаем, съдиите не винаги се водят от принципите на закона и справедливостта, а от външни стимули под формата на материални активи.
Това, че някои или дори всички съдии или еди какви си други лица правят или не правят нещо, не влияе на моите принципи. Това, че някой не се уповава на закона, а на материални блага, не ме прави спокойна относно това, на което БИХ ИСКАЛА да се уповавам аз. Това прави коментара ти безмислен. Мисълта ми беше, че ако ми дойде дело срещу двама изроди, които системно са малтретирали тригодишно дете, няма да мога да се уповавам само на закона.
Искрено ти желая да станеш съдия, явно е голяма мечта и амбиция за теб
Голяма е, да. Благодаря. Но една мечта сама по себе си не е нищо, ако тя не се осъществява заедно с всички прилежащи й моменти. Аз искам не просто да бъда съдия. А много други неща, които изпълват тази професия такава, каквато тя трябва да бъде. И не коментирам съдебната система в България.
да бъдеш строга, справедлива и да си лягаш с чиста съвест ... да успяваш да избираш мъдро между правилното и лесното.
Точно това казах, Кобре, че напоследък, със случващото се наоколо, не съм сигурна дали мога да бъда справедлива. Ако не мога това, няма смисъл от другото.
да не си носиш папки вкъщи и чужди страдания в ума си
Да си нося работата вкъщи не означава да не си нося папки вкъщи.
П.п. Ако да печеля много пари беше основна част от мечтата ми, нямаше да стана юрист, а просто едно QA.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.07.15 09:25.
24.07.15
10:04
Разбрах ти мисълта. Знаеш, че постоянно ще се сблъскваш с изроди и убийци и насилници и дилъри и жертвите са от 3 годишни невинни дечица до 93 годишни беззащитни баби. Гледам какво минава през разследващите и в крайна сметка кумулацията и споразумението решават нещата.
Наистина ли мислиш, че има справедливост?
казано от Queen Cobra на 24.07.15, 10:04:
Разбрах ти мисълта. Знаеш, че постоянно ще се сблъскваш с изроди и убийци и насилници и дилъри и жертвите са от 3 годишни невинни дечица до 93 годишни беззащитни баби.
Знанието на това подбуди първия ми коментар.
казано от Queen Cobra на 24.07.15, 10:04:
Наистина ли мислиш, че има справедливост?
Не ми се навлиза в коментар. Вярвам, че някъде там я има. И вярвам, че бих опитала да бъда част от нея и причина за нея. Мечтите са безплатни.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.07.15 10:33.
24.07.2015г.
Храна:
- просена каша с протеин;
- сурово тиквено семе;
- бъркани яйца с тиквички, лук и червени чушки, тиквички с копър и чесън, хумус;
- боровинков сорбет;
- овесено-лимецови палачинки с пилешко;
- малинов сладолед;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
—-;
Тренировка/раздвижване:
Ден 18:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
1х5@33кг;
1х5@35,5кг;
1х1;
2х5@2,5кг;
Руски суинг с пудовка:
1х33@24кг;
Корем:
1х3х1/3 негативен драконов флаг;
На лежанката обърках тежестите. Пуста математика. Мислех че правя 35->37,5, а сега като си припомних...съм объркала сметките. И се чудя що ми е толкоз леко. Нищо. Утре. Тъкмо Десо ще е с мен. За сметка на това нямах никакъв проблем да направя и 40 суинга с 24-ката. Обаче нали не бива да се напъвам твърде :D По отношение на суинга съм заякнала бая. Като родих, едвам поклащах осмицата. :D Мартинските упражнения, които правя между всяка серия лежнка и набирания, ми се отразяват доста благотворно на самите лежанка и набирания. При набиранията мисля да изчакам още 2-3 тренировки и да сложа още 1,25 на първата серия, ще изчакам да усетя максимално чиста и сигурна и втората петица, защото сега на последното повторение на втората петица малко напъвам повечко и гранича с отказа (но не съм на отказ, де).
Дамяни вече обича попарата. Но най-обича вечерния сладолед. Полудява!!!!!!! И се сърди, и драматизира, ако не му дадеш! Как се научи от един път!? Уникални са тия деца!
Започнал е да ме хапе и малко се притеснявам да не се отбие, защото няколко пъти се отдръпвам рязко и той се стряска. Предната вечер дори не поиска да суче от едната гърда, а просто се гушна в мен. Сега полагам неимоверни усилияа като захапе, да не мърдам, а да му обясня. Странното е, че разбира, че прави нещо, което ми причинява болка. Вчера пък креснах на баща му и той се разплака. Всеки ден разбирам, че трябва страхотен емоционален контрол върху себе си да упражнявам. Толкова е трудно. Обаче си мисля, че това би могло да има голямо благотворно влияние върху мен самата, в смисъл, че се надявам да се науча да си контролирам емоциите, които ме завладяват много.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.07.15 11:53.
25.07.2015г.
Храна:
- подобие на кекс (направено от нежелаещото да стане палачинки тесто за овесено-гречково-лимецови палачинки);
- салата от варени яйца, варени картофи, овче сирене;
- вафла “Ани” с халва, оризовка с каков ковертюр;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
—-;
Тренировка/раздвижване:
Ден 19:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
1х5@35,5кг;
1х5@38кг
1х1;
2х5@2,5кг;
Руски суинг с пудовка:
1х35@24кг;
Корем:
1х1х70% негативен драконов флаг;
1х2х50% негативен драконов флаг
Значи! Днес записвам една страхотна тренировка! Толкова ми е добре, когато Десо ме пази на лежанката. Другите бързат да пуснат и бързат да хванат, съответно аз бързам, за да не хванат и мисля и те какво ще направят, и се кривя, и ми тежи, и ми е гадно. Пу, да не беше толкоз гадна пейката, изобщо нямаше да ми трябва спотър, ама... Клекът беше прекрасен! До паралел и малко под него, не е атг, но аз така си клякам и ми е добре! Беше супер, много доволна! Набиранията - тоже! Драконовият ми флаг е смееехотворен! НО ще напредна и ще си изкарам плочки кат’ на Вероника и кат’ на Атомеца!
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 25.07.15 17:32.
26.07.2015г.
Храна:
- вафла “Симона” (развали ли са ги, отвратителни са станали), оризовка с какаов ковертюр;
- просена каша със сирене и масло;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
—-;
Тренировка/раздвижване:
Ден 20:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
2х5@38кг
1х1;
2х5@2,5кг;
Руски суинг с пудовка:
1х30@24кг;
Корем:
1х1х70% негативен драконов флаг;
1х2х50% негативен драконов флаг;
1х10 х колелце от колянна опора;
1х3 х непълно колелце от стоеж;
Отново много хубава тренировка. Сложих директно 38кг на лежанката и се получи прекрасно!
Преполових програмата.Дотук - +5кг на клека (броя го така, защото независимо, че и друг път съм правила петици на 45кг, те бяха на Раковски, там като цяло ми беше по-леко, вероятно заради лостовете, в тази зала тук не можех да клекна хубаво с повече от 40 за петица, затова смятам оттам където ми е било трудно), +2,5кг на набиранията, +3кг на лежанката. Всичко е за петици, максове едва ли някога ще направя пак :D Специално за лежанката се съмнявам, че ще прогресирам, защото седмицата, като не съм с Десо, не мисля, че ще се чувставм комфортно да вдигна тежестта. Суинга не мога да му меря прогреса, защото започнах с 16ката за 50 повторения, а сега съм с 24ката, но за 30-35 повторения, така, че не мога да измисля откъде да го броя. Както казах в преден пост - при суинговете имам огромен прогрес, защото дори преди да забременея, не помня да съм правила толкова голяма бройка суингове с 24ката за една серия. Много съм доволна. Жива и здрава, продължавам към втората половина от програмата. С Вероника и Десо обмисляхме как да продължа после, имаме някои идеи, но ще видим. Планирала съм, естествено, ТСЛ, обаче при всички положения ще е след отбиването на Дамянеца.
Последният вече отговаря на въпроса “Колко голям ще станеш?”, като си източва шията нагоре, гледа към небето и се опъва нагоре. Проверихме, действително отговаря на въпроса.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.07.15 13:18.
27.07.2015г.
Храна:
- доза протеин, торта, фанта, бира, бонбон (секретирам инсулин);
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
—-;
Тренировка/раздвижване:
Ден 21:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
2х5@38кг
1х1;
1х5@2,5кг;
1х5@3,75кг;
Руски суинг с пудовка:
1х50@20кг;
Корем:
1х3х70% негативен драконов флаг;
1х2х50% негативен драконов флаг;
Три новини - 2 добри, 1 лоша. Добрите - две чисти петици на 38кг, без Десо да ме пази, на лежанката, една петица с 3,75кг добавена тежест на набиранията. Лошата - на тъпиш драконов флаг напражих нещо и сега пак като преди 10 дена не мога да си движа главата наляво без болка във врата и плешката, а тъкмо всичко беше минало :( Предполагам пак ще мине бързо, ама некомфортно. Освен това - започнах програмата с макс от 40 суинга в серия с 20ката, а днес напуках 50, което ме удовлетвори доста.
За храната...Вероника да не зяе, зет ми имаше рожден ден и правихме парти изненада. Бяхме поръчали торта халба Пиринско, нямаше как да не си хапна. Имаше и домашно лимоново парфе, което скоро с Десо ще си направим, разбира се не през идните две седмици, в които ще трябва да починем от тази захар.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.07.15 20:18.
27.07.15
20:39
Е, баце, ти 1 месец трябва да почиваш вече!
То се натрупва с лихвите!
Внимавай с драконовия флаг. Надявам се, че ще го преустановиш за известно време.:)
28.07.15
08:17
28.07.2015г.
Храна:
- парче от лимоновото парфе;
- нектарини;
- варени яйца, ориз със зеленчуци;
- пилешки дробчета, ориз със зеленчуци;
- малинов сорбет;
Течности:
Чай - 1л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Разходка - 6-7км (не носех Виво-то);
Тренировка днес нямаше по две причини: цяла нощ не съм спала, по две прични - първо, понеже спахме у сестра ми, с Дамян спахме на едно легло и всеки път като мръднеше, се будех от иначе повърхностния си сън; второ - болеше ме вратът. Последното е и втората причина за липсата на тренировка.
29.07.15
12:04
29.07.2015г.
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко, протеин и канела;
- бъркани яйца със сминдух и червен пипер, басмати със зеленчуци;
- пържен картоф, цаца, бира;
- киноа с тиквички, моркови и спанак, салата от варени чйца и моркови;
- боровинков сорбет;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден 22:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
2х5@38кг
1х1;
1х5@3,75кг;
1х5@2,5кг;
Руски суинг с пудовка:
1х35@24кг;
Корем:
2х10 х колелце от коляно;
2х3 х половинчато колелце от стоеж;
2х20 крънчове;
Еееееееех, Дескооооооооооооооооооооооо!!! Защо не ми каза, че си превключил профилитеее??? :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.07.15 11:21.
казано от Витан на 29.07.15, 12:59:
Е, тъкмо викам Деско най-после почнал да напъва малко :Д
Ооо, Витооо, толкова си мииил (sun)
30.07.2015г.
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко, протеин и кафе;
- червена киноа с тиквички, моркови и листа от цвекло, салата от варени яйца, моркови и тиквено семе;
- тиквено семе с мед;
- бъркани яйца с мноооого сминдух, булгур с моркови и червени чушки;
- тиквено семе с мед;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден 23:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
2х5@38кг
1х1;
2х5@3,75кг;
Руски суинг с пудовка:
1х35@24кг;
Днес се престраших и сложих и на втората серия набирания 3,75кг. (muscle) Момчетата в залата май малко ме взимат на подбив с тези смешни кила (dull) Миналата седмица ме прецакаха с лежанката...2 пъти. Първо ми казаха, че ще ме включат в редуването, а после не ме включиха и сис е редуваха само те, и аз трябваше да си взимам пейка, и да карам Десо да ми подава щангата. На следващия ден се случи същото. ЗНам, че 35-38 кила на лежанката не са 100, ама все пак...и аз съм човек, и аз имам право да си спазвам програмата... Не, че се оплаквам или говоря лошо по техен адрес, ама ми стана тъпо!
Днес, на осем месеца и 28 дни, Дамяни официално пропълзя. (sun) (sweat) Край на спокойствието! :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 30.07.15 20:55.
30.07.15
11:25
Карфи, ти си само 48 кила момиченце. Тренираш със завидни спрямо теглото ти килограми, никак не са смешни.
казано от Queen Cobra на 30.07.15, 11:25:
Карфи, ти си само 48 кила момиченце. Тренираш със завидни спрямо теглото ти килограми, никак не са смешни.
Иди го обясни на батките, за да ме пуснат в редуването, а не да чакам :D
30.07.15
15:40
Направо се надъхах да дойда и да ги набия!!!
казано от Вероника Налбатска на 30.07.15, 15:40:
Направо се надъхах да дойда и да ги набия!!!
Ааа, не, не, те са много мили и услужливи по принцип, асистират ми, преместват ми тежестите понякога. Просто, някои от тях, съвсем не всички, имам усещането, че ме подценяват :D Но болшинството са страшно мили, не заслужават бой, просто типичното подценяване на жените на лежанката :D Разбира се, може и грешно да съм го изтълкувала :D Не са за бой, баце, не са :D
31.07.2015г.
Храна:
- просена каша с протеин;
- оризово-лимецови палачинки;
- тиквени семки с мед;
- свинско, булгур с чушки и моркови;
- тиквени семки с мед;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден 24:
Заден клек:
1х5@18кг;
2х5@45,5кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
2х5@38кг
1х1;
2х5@3,75кг;
Руски суинг с пудовка:
1х30@24кг;
Слаба тренировка. Всяко последно, дори и всяко предпоседно повторение, във всяка втора серия, тежеше адски!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.07.15 08:52.
01.08.2015г.
Храна:
- кисело мляко, пица, бира, сьомга, вафла “Хели”, сок от бъз, фанта;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден 25:
Заден клек:
1х5@18кг;
1х5@45,5кг;
1х5@48кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
2х5@38кг
1х1;
2х5@3,75кг;
Руски суинг с пудовка:
1х35@24кг;
СУпер тренировка...но последва кошмарен ден. След тренировката с Дамяни поехме към магзаинчето за коренчета и грудки, за да заредим, след което трябваше да поемем към Борово, където трябваше да ни чакат Десо и Грудката, за да ходим до Джъмбо за патьотита. Оставихме Десо да тренира и заминахме. Стигнахме, напазарувахме и от пазара “Георги Кирков” тръгнахме (действието се развива около 12:00 на обяд) към Ботев, за да си вземем 7-цата. Оказа се, че седмицата е автобус и няма как да си кача количката, затова тръгнахме към пл. “Македония”, да вземем 5-цата. Там се оказа, че и тя е временен автобус, затива тръгнахме към Петте кьошета. 30-40 метра преди светофара на Петте кьошета Дамяни заспа и трябваше да му смъкна седалката. Преместих всичко от горнич джоб в долната част на количката, включително портмонето ( в което са парите в брой, двете ни денитни карти, двете ни лични карти и шофьорската книжка на Десо), след което минах отпред и клекнах, за да наглася количката. Тръгнах. На светофара спряхме и се наведох да си извадя от портмонето пари за билет. Да, ама портмонето го нямаше. С всичките ни пари, карти и документи. Нашите са в чужбина, а Десо има два лева за билети за него и за кучето. Айде с количката обратно до пазара, да видя дали пък не съм го забравила и да се бъркам. Не го бях забравила. Айде на обратно към Петте кьошета. После към районното. Блокирахме картите, обявихме личните за открадани. Да ама нямаме пукната пара, а не можем и да си теглим от сметките, защото нямаме лични карти! Добре, че нашите бяха оставили у тях малко пари в брой. Кошмар! После ядохме пица, пихме бира, успокоихме се, ама беше кошмарно!
02.08.2015г.
Храна:
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 3+л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздвижване:
Ден 26:
Заден клек:
1х5@18кг;
1х5@47,5кг;
1х5@50кг;
Лежанка:
1х5@18кг;
1х5@37,5кг;
1х5@40кг
Набиране с подхват:
2х1;
2х5@3,75кг;
Руски суинг с пудовка:
1х21@32кг;
Крънчове:
3х30;
Днес тренирахме на Раковски, видно от по-големите тежести. Беше страхотно. Определено лостовете дават разлика на лежанката и клека. Първите две загряващи набирания и първите две повторения от всяка работна серия за гърди до лост (party) Разбира се, това е крайно излишно натоварване, и естествено, ми навреди на последните две от втората серия. На всичко отгоре - подхват (puke) Може да се забалежи, че суинговете са с 32кг пудовка - това е най-, най-доброто и постижение някога!!! Никога не съм суигвала за повече от 3-4 повторения с 32-ката. Тия 21 не ги усетих! Беше великолепно! (inlove)
Във връзка с първия пост - Коленце, Атомче, обичаме ви (inlove) Не само в такива, но и в такива моменти, човек разбира какви хора има около себе си. Благодаря на бб-тийм, че ви познаваме. И на Юли. (F)
02.08.15
18:14
Стига бе! Ти ма уби! Остави 50кг клек, ами 20 суинга с 32кг? 32кг?!! ? Че ти нямаш 50 кг момиче?! Дали от адреналина покрай кражбата? Казвай веднага какво имаше в бирата вчера :)
А аз се радвах, че направих 8 :( Уникална си, уникална, откъде я извади тази сила!
п.п. На мен ми се случи подобна кражба преди 3-4 години във Велико Търново. Отидох първо в офиса на ДСК - хубавците не искаха да ми блокират сметката, защото ... нямам лична карта. Разревах се от нерви. Добре че на горещия телефон бяха по-разбрани. После ми беше смешно, разказвах всичко като виц, ама случва се. Поне 1-2 пъти в живота. До следобед бяха върнали личните документи в полицията - явно не им трябват. Освен това имах 30 лв бонус от една бонус карта за пазаруване и ги бяха източили! ;) Важното е здравето, документи се вадят и пари се печелят. Аз така разсъждавам.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.08.15 18:24.