казано от Deni на 15.06.15, 16:43:
Прекалено много упражнения включваш,аз правя по 6-8 някъде на тренировка по 4серии например, ако имам кардио е накрая,защото иначе няма смисъл като се изтощи организма от силовите упражнения, води до мускулен разпад и общо взето с времето няма да имаш добри резултати. Но това е мое лично мнение. То на мен три тренировки ми включват твоите упражнения за групи примерно и са ми съвсем достатъчни.
Опа, съжелявам не съм го видяла
Ами явно съм пропуснала да спомена, че все още съм под контрола на инструктор :D и правя каквото ми каже той.
Примерно за долната част взимам 2 упражнения и правя ги правя по две серии, почивам малко, след това още 2 и така докато ги мина всичките, чак сега осъзнавам, че изглежда все едно ги правя всичките на една серия и после повтарям :D
updaaaatee
Поникна някакво релефче веднага след 2 парчета ябълков сладкиш с много сладолед :D
По-късно ще запиша храната, но днес потръгна на cheat day
Мисля единствено да добавя към корема още малко упражнения, примерно повдигане на крака от лег + крънчове.
Както и бедреното сгъване/разгъване да го заменя с аддуктор и абдуктор, понеже сгъващата машина се повреди, а разгъваща няма..
Мнението беше редактирано от Anna на 29.06.15 12:26.
казано от Squat Away Your Problems на 29.06.15, 12:24:
Както и бедреното сгъване/разгъване да го заменя с аддуктор и абдуктор, понеже сгъващата машина се повреди, а разгъваща няма..
А най-добре да ги зарежеш всичките и да се придържаш само към различните видове клек и напади :)
казано от Squat Away Your Problems на 28.06.15, 20:59:
20 минути велоeргометър с целеви пулс 60% от маскималния допустим за възрастта
20 минути бягаща пътекаходене по наклон с целеви пулс 70% от максималния10 минути велоeргометърс целеви пулс 60% от маскималния допустим за възрастта
10 минути степер с целеви пулс 70% от маскималния допустим за възрастта
10 минути кростренажор с целеви пулс 60% от максималния допустим за възрастта
10 минути велоeргометърс целеви пулс 70% от маскималния допустим за възрастта
Това изглежда повече като загрявка преди същинското кардио. Ако ще е с толкова ниска интензивност, то нека поне да е по-продължително. Какво общо има кардиото с упражненията за корем, че са в една тренировка?
Мнението беше редактирано от Станимир на 29.06.15 12:36.
казано от Станимир на 29.06.15, 12:30:
казано от Squat Away Your Problems на 29.06.15, 12:24:
А най-добре да ги зарежеш всичките и да се продържаш само към различните видове клек и напади :)
казано от Squat Away Your Problems на 28.06.15, 20:59:
20 минути велоeргометър с целеви пулс 60% от маскималния допустим за възрастта
20 минути бягаща пътекаходене по наклон с целеви пулс 70% от максималния10 минути велоeргометърс целеви пулс 60% от маскималния допустим за възрастта
10 минути степер с целеви пулс 70% от маскималния допустим за възрастта
10 минути кростренажор с целеви пулс 60% от максималния допустим за възрастта
10 минути велоeргометърс целеви пулс 70% от маскималния допустим за възрасттаТова изглежда повече като загрявка преди същинското кардио. Ако ще е с толкова ниска интензивност, то нека поне да е по-продължително. Какво общо има кардиото с упражненията за корем, че са в една тренировка?
Нямам представа, намерих я готова в интернет. Нападите най ми куцат от всички упражнения, по-скоро клек на Смит без тежест, клек с диск и евентуално аддуктор и абдуктор?
Степера евентуално да го смъкна на 5 минути и да сложа по 5 минути отгоре на всичките други?
Не знам, за пръв път избирам сама и не мога да се ориентирам изобщо :D
Забравих да вметна, че днеc незнайно зaщо реших да стъпча кантара и видях, че съм мръднала половин килограм надолу :D go go cardio
Както и малко по-deep релефче
Мнението беше редактирано от Anna на 01.07.15 22:00.
06.07.15
00:17
Имам добри впечатления от всичко което съм ползвал на myprotein. Протеините са доста добри от към състав най-вече телешкия изолат без сухо мляко,без каквито ида е добавки под 1гр. въглехидрати и под 1гр.мазнини не мисля,че на пазара има подобен продукт в момента може би NECTAR се доближава но цената е къде къде по сурова.
казано от Mario Zahariev на 06.07.15, 00:17:
Имам добри впечатления от всичко което съм ползвал на myprotein. Протеините са доста добри от към състав най-вече телешкия изолат без сухо мляко,без каквито ида е добавки под 1гр. въглехидрати и под 1гр.мазнини не мисля,че на пазара има подобен продукт в момента може би NECTAR се доближава но цената е къде къде по сурова.
Благодаря ти :)
Тренировка:
10 минути велоeргометър със средна интензивност
Пулдаун отзад с широк хват 25кг 3х15
Флайс от полулег 4кг 3х12
Разтваряне на ръцете встрани 3кг 3х12
Трицепсово разгъване на скрипец 10кг 3х15
Концентрирано сгъване 4кг 3х15
20 минути велоeргометър със средна интензивност
Храна макроси: 90В,99П,25М
Общо: 1012ккал
И аз ползвам на Myprotein протеиновите пудри. Доволен съм ,пил съм големи дози наведнъж и не съм имал някакъв дискомфорт или подуване на корема .
Та, нямам много време да си записвам какво ям тук, но общо казано- огромни количества нискомаслен гръцки йогурт с пресни плодове, морски дарове, пилешко и тук там някое bio treat-че за сладкия ми зъб :D
Ето една снимка от вчера да краси страницата (sun)
09.07.15
19:47
казано от Mario Zahariev на 06.07.15, 00:17:
Относно My Protein Телешки изолат: супер стойности/ достъпна цена/ отвратителна разтворимост на вкусове ягода и шоколад/ добър вкус на ягодата/ отвратителен вкус на шоколада (наистина не си купувай шоколад). От личен опит толкова :)
Иии обяд time
Сутрин ставам да потичам 30тина минути, много тъгувам по залата :D
Cheating like a boss :D
+body update след голямото плюскане и стабилно пържене на слънцето на 40 градуса хаха, утре back to the gym да се вкарам малко в релсите, че чак ми е гузно вече
Не ми дава да прикача снимка в предния пост затовааа:
Новите ми придобивки :D протеина е с вкус Chocolate smooth ии още не съм го пробвала, довечера ще дам отзив.
Закуска: 375гр.цедено нискомаслено кисело мляко с 165гр.ягоди
Междинно: доза протеин
Обяд: 60гр.зеленчуци на тиган с 175гр.ориз и 165гр.свински мини пържоли без мазно
Междинно: 4 варени белтъка и 50гр.пуешко филе
Вечеря: 80гр.свинско със зеленчуци(тиквички, гъби, бамя) + 80гр.варен картоф
138П,111В,14М =1070ккал
Някой може ли да ме светне как да си сготвя кафяв ориз? Някои казват, че трябва да се накисне, а други го правят по рецепта като белия :D
20.07.15
21:39
Защо калориите и мазнините са ти смущаващо малки?
казано от Тедо Димитров на 20.07.15, 21:39:
Защо калориите и мазнините са ти смущаващо малки?
Защото бях карала дълъг период на гладуване и все още не ми е отвикнал стомаха да ям малко, просто толкова ми се яде.
Мазнините нямам представа как да ги увелича като прием, освен свинското (смисъл знам как де, но просто примерно предпочитам вместо на салата да си сложа зеленчуците в ориз и така няма къде примерно да тресна една лъжица зехтин :D)
20.07.15
21:58
Тахани, ядки, фъстъчени масла, краве масло, семена?
казано от Тедо Димитров на 20.07.15, 21:58:
Тахани, ядки, фъстъчени масла, краве масло, семена?
А да сега се сетих че имам останало малко фъстъчено масло
А високомасленото прясно мляко добър източник ли е? Мисля утре да си изсипя една доза протеин в мляко и фъстъчено масло
20.07.15
22:21
Ми много захар в тия пусти млека д’ге... Аз не съм им фен, но ако ти се вписват в режима, що не ? :)
Сега седнах и си разбутах леко програмата, много еднообразна ми идваше и добавих/промених някои упражнения, от утре ще видим как ще ми се отразят промените :)