Дневникът на V :]

Прескочи до:

Месец 7. Седмица 3/34

Тренировка 4 - рамо, бицепс, трицепс

Корем – 3 серии коси коремни на уред за хиперекстензии

Рамо
4 кръга от:
раменна преса с дъмбели: 4 х 14 кг на ръка; 5 сек негативна
вертолет с дъмбели: 8 х 12 кг в ръка
вертолет зад гърба с дискове, от седеж: 15 х 5 кг на ръка

4 кръга от:
изнасяне напред и повдигане с диск: 4 х 20 15 15 15 кг
разтваряния в страни с дъмбели: 8 х 9 9 8 8 кг ва ръка
задно рамо с дъмбели от наклон напред: 15 х  5 5 5 4 кг на ръка

Бицепс
4 кръга от:
сгъване с дъмбели от полулег: 4 х 10 кг на ръка
Долен скрипец с прав лост: 8 х 20 кг бавна негативна
чуково с дъмбели: 15 х 5 4 4 4 кг на ръка

Трицепс
4 кръга от:

разгъване с дъмбел над глава: 4 х 14 кг бавна негативна
лицеви с акцент върху трицепс: 8 х
Кик бек със завъртане на длани и задържане: 15 х 3 3 2 2 кг на ръка

20 мин пътека, наклон, пулс 132-135

Ръцете ми гръмнаха! :)

Храна: 450 г херинга, филе, на фурна с подправки; 200 г (готово съст.) каша от просо с чесън и масло от авокадо; 2.5 кг краставици, 5 фурми, 1 с.л. кокосово мляко, нескафе

Днес: почивен от тренировки, но работен (у дома). И нещо ми е толкова вдъхновено, че чак не мога да се мобилизирам от еуфория. Ама ей сега се стягам.

Храна: 500 г свинско (плешка), 2 кг броколи на пара, 300 г сладки картофи; кафе с 2 с.л. кокосово мляко, щипка канела, стевия.
Най-вероятно ще добавя още зеленчуци.

Изхвърлила съм още вода. Получава се, че 7-10 дни след края на МЦ е най-яко! :D

25.07.15
15:11

Опаааа, хванах те! На първата снимка се вижда намек за плочки. :)

Емиии, Боби, каквото - такова. В смисъл - те не са ми животоопределяща цел ВЕЧЕ.
Ако се появят по-изразено И успоредно с това си имам редовен цикъл - ще им се радвам. :D
___
За вчера: вместо 2 кг броколи изядох 1 кг броколи, 500 г домати и 700 г червени чушки; имаше и 1 малка комбуча (много обичам)
Цял ден бях на компютъра, но в късния следобед излизах с Дамянеца (е, добре де - и с майка му + баща му... :D), а това ми се отрази мноооого добре!
__
Днес (ден с повече калории): 470 г пилешки гърди на фурна със зелени подправки, 100 г оризовки, 15 мл зехтин, 2 кг зелени чушки, 80 г шоколад със стевия; + домашни сладоледи от банани, протеин “бисквитки и крем”, ванилия, оризово мляко, кокосово мляко
Предстои ни басейн, за да използваме слънчицето, а по-късно ще си доработвам. :)

Напоследък не мога да спя много - будя се към 2-3 ч от жега (цялата изпотена), преобличам се, охлаждам се и заспивам пак. Обаче към 5.30 - 6 ч се будя отново  и вече ми е толкова жега, че не мога да си доспя. За сега не ми се отразява негативно, но все пак се надявам скоро да се нормализират нещата.
Хубавото е, че от 1.08 излизам в почивка - най-вероятно ще съм си в Ботевград, а там... о, там се спи невероятно (къща до река, а прозореца ми на спалнята е срещу липи).

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 26.07.15 14:21.

казано от Вероника Налбатска на 26.07.15, 08:22:

Хубавото е, че от 1.08 излизам в почивка - най-вероятно ще съм си в Ботевград, а там... о, там се спи невероятно (къща до река, а прозореца ми на спалнята е срещу липи).

Започвам да завиждам :).

То да живеех там, за да завиждаш, но в този случай... :D
Наистина е много хубаво. Аз си почивам истински и в дълбочина - само като стъпя на територията на града и ме завладява едно спокойствие. :)

- В Банкя са отворили супер як открит басейн - олимпийски размери, много добре поддържан. Искяхме да отидем на него - той отваря в 9ч, ние пристигнахме в 9.40 и имаше километрична опашка! Чакахме 10 мин и ни отпратиха, защото нямало места. Направо шах и мат!
Та се върнахме в София, на един басейн в Люлин.
Но аз тук във водата не влизам. Само се припичам. :)

Но този в Банкя.. или рано сутрин, за да си първи (събота, неделя) или през делнични дни. Жестока работа - на 13.07 тази година са го отворили.

26.07.15
11:49

казано от Вероника Налбатска на 26.07.15, 11:12:

Наистина е много хубаво. Аз си почивам истински и в дълбочина - само като стъпя на територията на града и ме завладява едно спокойствие. :)

- В Банкя са отворили супер як открит басейн - олимпийски размери, много добре поддържан. Искяхме да отидем на него - той отваря в 9ч, ние пристигнахме в 9.40 и имаше километрична опашка! Чакахме 10 мин и ни отпратиха, защото нямало места. Направо шах и мат!
Та се върнахме в София, на един басейн в Люлин.
Но аз тук във водата не влизам. Само се припичам. :)

Но този в Банкя.. или рано сутрин, за да си първи (събота, неделя) или през делнични дни. Жестока работа - на 13.07 тази година са го отворили.

Здравей, нямаш нищо против и аз да се разпиша в дневника ти, нали (grin) 8-)

Ходи ли в “raffy pool” ? Входът през деня е безплатен, има ресторант и барче, много хубава и добра обстановка :)

Мнението беше редактирано от Виктор на 26.07.15 11:50.

Здрасти!

Всеки може да пише тук! :))) Нямам против, дори ти благодаря за идеята. Ще го проучим.

Тъй като професионално съм обвързана с басейни, имам по-специално отношение към водата.
Отделно имам алергия към хлор, която се проявява при изключително високи стойности на хлор във водата, а на повечето открити басейни с голям поток от хора си е така. Няма лошо де - по-добре повече хлор в тези ситуации, но лично за мен не е ОК. :)

Хооп :)

Днес си взех от Томи снимките в оригинален размер - за печат.
Е няма такова качество! Вижда се всяка пора на кожата, когато се увеличи... Миглите, детайли, светлини, отблясъци.
Нямам търпение да си извадя някои от снимките в голям формат, защото там е истината и тогава най-силно те зашеметява майсторството на рисуването със светлина.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 26.07.15 19:13.

Страхотни снимки, сподели още някоя с нас :)

Благодаря!

Ето още една, която ми е от любимите... макар че то всички са ми любими.
Но ще е брутално да си отпечатам всичките... (devil)

Останалите - по-натам, защото имам някакви идеи в главата, но още не са се избистрили съвсем. :D

26.07.15
23:33

Ботевград, а там... о, там се спи невероятно (къща до река, а прозореца ми на спалнята е срещу липи).

ммм, добре, идваме значи (sun)

Иван

27.07.15
06:39

Емиии, Боби, каквото - такова. В смисъл - те не са ми животоопределяща цел ВЕЧЕ.
Ако се появят по-изразено

Според мен така си достатъчно-вдигаща-кръвното-секси.

казано от karfi4ka на 26.07.15, 23:33:

ммм, добре, идваме значи (sun)

Умувам със сигурност 1-7.08 да съм там. Така че сте добре дошли. :)

казано от Иван на 27.07.15, 06:39:

Според мен така си достатъчно-вдигаща-кръвното-секси.

Нали знаеш, че човек на първо място трябва да постигне такова себеусещане, че той да се чувства комфортно в себе си. Това придава допълнително излъчване. :) Аз наистина ще се радвам, ако запазя това, което имам сега!
___

Храната днес: 500 г телешко, готвено на бавен огън (и като мозък станало), 100 г екструдирани царевични блокчета, 10 мл ленено масло, 3 бр айсберг, семена чиа (тях ги почнах от снощи).

По-късно и тренировката.

Тази нощ спах непробудно! Беше жестоко. :)

Хубав ден на всички!

27.07.15
11:14

казано от Вероника Налбатска на 26.07.15, 11:12:

Стана ми любопитно това “да живеех там” защото миналата седмица ходих да гледам къщи/места на Зелин. :) Общо взето мястото е перфектно за живеене. На по-малко от 30 минути път с кола от центъра на София, природата не може да се сравнява с тази на разните вилни-села-квартали около София (които също съм обиколил), един от най-чистите и спокойни градове в България, имаш басейн на 5км. (Каква Банкя, какви опашки? :) ), има си инфраструктура и всичко останало.

Ако имаш възможност за къща в Зелин - не се чуди. Местността наистина е само с плюсове. Вярно е, че в последните години все повече и повече къщи изникват, но според мен няма опастност (или ако има, е доста далече) да стане пренаселено.

В момента съм в София по ред причини, една от които е мъжът ми (нямаме брак) + личен апартамент (от негова страна). Обмисляме обаче в бъдеще това да се промени, тъй като живот в къща на спокойно място ни се услажда повече.

Ако имаш предвид басейна в Правец - о, да! Басейнът в Ботевград обаче го развалиха (лично мнение).

Но да - Зелин е спокойно място, хубав въздух и пейзажи, възможност за отглеждана на земеделска продукция за лично ползване, спокоен сън, места за разходки, алея за бягане, стадион в близост.

В самия град вече има 2 страхотни фитнес зали. :)
Нашата къща (на моите родители) в Ботевград е на 3 км от манастира на Зелин. Тези 3 км (отиване и връщане - общо 6) са ми (бяха) традиционен маршрут за кросчета. :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 27.07.15 11:24.

Месец 7. Седмица 4/35

Тренировка 1 - гръб, задно бедро

Корем – 3 серии повдигане на крака от вис

Гръб
4 кръга от:
горен скрипец, широк надхват: 4 х 65 61 60 60 кг
чукчета: 8 х 64 64 62 62 кг
хоризонтален скрипец с успореден хват: 15 х 40 35 35 30 кг

4 кръга от:
горен скрипец, раменен подхват: 4 х 60 60 55 50 кг
пулдаун: 8 х 45 40 40 40 кг
Супермен: 15 х

Задно бедро
4 кръга от:
glute-ham raises: 4 х
румънска тяга: 8 х 30 30 28 28 кг на ръка (с дъмбели)
бедрено сгъване от лицев лег: 15 х 30 30 25 25 кг

20 мин пътека, пулс между 136 и 150

Много яка тренировка - имаше още само 2ма човека в залата, беше прохладно, а аз имах доста сила. :)
Ще добавя още мазнини днес.

Месец 7. Седмица 4/35

Тренировка 2 - гърди, прасец

Корем – 3 смесени серии от повдигане на прави крака от лег + коремни на земя със свити крака

Гърди
4 кръга от:
лег с дъмбели: 4 х 22 22 20 20 кг на ръка
Флор преса с дъмбели от глутеус мост: 8 х 20 20 18 18 кг на ръка
полулег с дъмбели: 15 х 10 10 9 9 кг на ръка

4 кръга от:
полулег с дъмбели: 8 х 18 18 16 16 кг на ръка
лицеви от колене: 8х
флайс с дъмбели: 15 х 8 7 7 7 кг на ръка

прасец
2 трисета едностранно:
Лег преса: 4 х 60 50 50 50 кг доб.
Смит машина стоеж: 8 х 30 кг доб.
повдигане собств тегло: 15х

20 мин пътека, пулс 135

храна: 600 г пъстърва (мерена с глави и кости), червена леща 2 паници, 2.5 кг краставици, 50 г суров десерт с какао, кафе

Сряда! :)
Плуване!!!

50 х 20 м за 30 мин

20х20м (редувано по 40 м бруст - 40 м кроул)
10х20 м бруст
20х20 м (редувано по 40 м кроул - 40 м гръб)

После 20 мин слънчева баня

Храна: 500 г свинско под формата на кюфтета, 400 г (в готово съст) каша от просо, към 3 кг тиквички (на пара и във фурна с червен пипер и чесън), няколко маслини, 1 ч.л. какао, кафе

ПП: и към 150 мл смути от студен пъпеш :D

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 29.07.15 16:26.

Месец 7. Седмица 4/35

Тренировка 3 - квадрицепс, глутеус

Корем -3 серии на машина с тежести (тежко)

Квадрицепс
4 кръга от:
клек на смит машина: 4 х 44 кг добавена тежест
лег преса: 8 х 170 кг доб.
лег екстензия: 15 х 20 20 15 15 кг

4 кръга от:
Лег преса: 4 х 200 кг добавени, бавна негативна
лег екстензия: 8 х 35 35 30 30 кг
аддуктор: 15 х всички плочки (50 кг, бавна негативна)

Глутеус
4 кръга от:
Лег преса широк разкрач: 4 х 185 кг доб.
Глутеус мост с тежест: 8 х 70 кг
абдуктор: 15 х всички плочки

4 кръга от:
Глутеус мост с тежест: 4 х 100 кг
Сумо клек с дъмбел: 8 х 34 кг (бавна негативна)
Обратни хиперекстензии със задържане горе: 15 х

Без кардио.
Яка дупара :D

Днес бях много притеснена дали изобщо ще мога да тренирам:
- не спах добре заради жегата в нас
- имах 2 часа аеробика - 30 градуса въздух, влага, ад
- бая ходене пеш баш на обяд

Обачеее колегите във фитнеса поддържат супер яка температура - първите 15 мин ми беше по-тегаво, но изведнъж се освестих и се получи супер тренировка.
Е, кардиото го пропуснах, че да не предобрим! :D

Храна: 520 г пилешко, 300 г картоф, 15 мл мазнина, 1.7 кг зеле, кафе, 150 г банан

30.07.15
15:48

Глутеус мост със 100 кг? Ти мА уби! :)

И то в трисет!!!
И то даже в 4 трисета!

Аз Колман ли съм или какво? :D

казано от Вероника Налбатска на 30.07.15, 15:52:

И то в трисет!!!
И то даже в 4 трисета!

Аз Колман ли съм или какво? :D

Месец 7. Седмица 4/35

Тренировка 4 - рамо, бицепс, трицепс

Корем – 3 серии странични наклони с 20 кг диск

Рамо
4 кръга от:
раменна преса с дъмбели: 4 х 14 кг на ръка, стоеж, бавна негативна
вертолет: 8 х 26 кг
Разтваряне на ръце в страни от наклон напред: 15 х 5 5 5 4 кг на ръка

4 кръга от:
изнасяне напред и повдигане с диск: 4 х 20 15 15 15 кг
разтваряния в страни с дъмбели: 8 х 9 9 8 8 кг на ръка
задно рамо с кабели на портален скрипец: 15 х  10 кг на ръка

Бицепс
4 кръга от:
сгъване с щанга от стоеж: 4 х 22 20 20 20 кг (облегната на стената)
сгъване с дъмбели от полулег: 8 х 7 7 6 6 кг на ръка
чуково с дъмбели: 15 х 5 4 4 4 кг на ръка

Трицепс
4 кръга от:
лег с щанга и тесен хват: 4 х 44 44 40 40 кг
горен скрипец с V лост: 8 х 15 кг
долен скрипец - разгъване на въже над глава: 15 х 10 5 5 5 кг

20 мин пътека, пулс 135

Храна: 500 г патешко в йенско стъкло, срадки картофи (350 г), 15 мл мазнина, 2 бр айсберг, ще добавя и чери домати; какао, чиа

Другата седмица ще е разтоварваща в Ботевград, след което стартирам 8ми месец по програмата. ;)
(Да, Коле! Осми месец!!!)

Ба... осем месеца... чувствам се плазмодий... :P

Еееее не такаа!
Всички знаем, че и ти си як билдър! :)
:D
И си тренираш краката редовно, което те поставя на челни позиции!

АВГУСТ!
Не знам защо, но винаги е бил любимият ми месец! Просто август и всички думи са излишни. :)
Дали, защото като малки основно тогава ни водеха на море - не знам. Но го обожавам. :)

Е, от 3 години си имам и друга причина - Роско. (nlove9)

Менюто днес: 600 г пъстърва (мерена с глави и кости), краставици (2.5 кг), какао, “бъркоч”

”Бъркоч” -> изпекох гигантска курабийка (80 г царевично брашно, 20 г шипково брашно, 10 мл шарлан, стевия, сода, лимонена киселина), след което я надробих в паница. Когато изстина, добавих предварително накиснати във вода семена чиа. Разбърках и сложих в хладилника. Нямаше много хубав вид обаче пък вкусово ми пасна изцяло. :D

Вчера Росен купи още една екстра за леглото - матрак от мемори пяна (от онези тънките, които се слагат върху основния). Тъй като и основният матрак ни е много добър, този от мемори пяна допринесе за такъв комфорт, че ми е трудно да опиша колко добре се събудих.

Чакам брат ми и се прибирам на Ботевград за 9 дни! ЕГАСИ ЩАСТИЕТО! :D

Менюто днес: 400 г свинско, 4 тиквички, 7-8 малки зелени чушки; малко задушени патладжани, лук и чушки, 70 г оризовки, 3 ч.л. слънчогледов тахан с 1 ч.л. какао и стевия.
Евентуално мога да добавя и 6 пъдпъдъчи яйца. :)

Редакция: не ядох яйца, но направих още 1 доза тахан :)

С брат ми ходихме на басейн в близост до Мездра и хубаво се напекохме. Направих няколко дължини + доста упражнения от водната аеробика. Водата беше доста по-яка от тази на басейна в Люлин, но все пак не стоях прекалено много и след всяко излизане от басейна... отивах под душовете. :D С тая хлор е така.
Мазах се с кокосово масло и вече релакс.

Като цяло денят беше приказен с изключение на една неприятна изненада, но случва се.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.08.15 22:47.

Седмица 36 - разтоварваща / deloading

Планът: във вторник и четвъртък ще направя тренировки с тежести за цялото тяло, като смятам интензивността да е средна, а обемът да е доста по-нисък в сравнение с обичайния от “тежко-средно-леко”.
В понеделник, сряда и петък: бягане / колоездене и / или разходки (в зависимост от това дали съм сама или с компания - бягам сама, а за колелото и разходките бих искала да навия още някой).

Днес:
Бягане:
35:23 мин
5.67 км
средна скорост: 9.6 км//ч
макс скорост: 11.8 км/ч
6:13 мин на кm

пулс на отиване 160-170 (изкачване)
пулс на връщане 150-140-135

средна скорост на изкачване - 9.6 - 8.7 км/ч
средна скорост на спускане 10.5 - 9.6 км/ч

Ако правилно разчитам приложението, то денивелацията е 100 м.

Храна: 400 г пилешко, 6-те пъдпъдъчи яйца, зеле, шарлан, кафе, в хладилника е пълно с домашни домати и смятам да се възползвам, докато свършат. :D

Редакция: + още слънчо тахан, аз съм един унищожител!

Сега вече ще се организирам да поработя от нас, докато останалите са на работа.
Хубава седмица!

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 04.08.15 12:43.

Добавям и 1 час колело с брат ми. :D
По любим мой маршрут - преди години обожавах да карам почти ежедневно там. :)

(sun) (muscle) (giggle)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 03.08.15 20:50.

04.08.15
09:46

Снимката просто кърти ...

Хаххаххахахаха
да, с брат ми сме голяма партия в това отношение. :D

Седмица 36
Тренировка с тежести 1

Суперсерии /по 8 повторения на тежест и темпо (бавна негативна) за 10ПМ/:
3 х вертикален скрипец широк хват (45, 50, 50-40-30 дроп серия кг) + лежанка с дъмбели (20 кг, 20, 20-17 дроп серия) /при дроп сериите - повече повторения, почти до отказ/
3 х едностранно гребане с дъмбел (20 кг) + полулег с дъмбели (17.5 кг)
3 х раменна преса с дъмбели от седеж и вертикална облегалка (10, 12.5, 12.5 кг) + коремни преси на пейка със свиване на колене (20 повт)
3 х разтваряне на ръце встрани (7.5 кг) + странични наклони с диск (12-15 повт х 20 кг)
3 х сгъване за бицепс с крив лост от стоеж (15 кг) + лежанка с тесен хват (30 кг)

Смесени серии
3 х лег екстензия (20 повт) + лег преса (50, 80, 80 кг - 15-20 повт)
3 х бедрено сгъване от лицев лег (15 повт, 25 кг) + румънска тяга (20 кг, близо до отказ)

Храна: 600 г телешко, 400 г картофи, тиквички и зелени чушки

Такааааа, добавям:

- Препичане на терасата, вероятно откарах над час (прилагам снимка на щастливите ми еректори)

- 6.19 км разходка за 1:20 ч, денивелация 107 м,  средна скорост 4.6 км/ч

Бях с мама и минахме по маршрута, по който бягам. Видях къде стават 3 км в едната посока и утре като бягам (ако не ми се прецакат плановете), ще гледам да направя поне 6 км, защото вчера не ми се получи. Имаше едни кучета, а аз много се страхувам и предпочетох да скъся дистанцията.

Хапнах няколко улични джанки, полюбувах се на хубавите вили, красивата природа и чистия въздух (Владо, ако четеш, по Зелин бяхме).

Домашните домати свършиха. Най-накрая! :D

Работата ми спори - свърших двойно повече от заплануваното. Роля за това допринася фактът, че не съм в София и съответно печеля 3 часа повече дневно, които иначе прекарвам в пътуване.

Ще опиша и една бърза рецепта на мама - с тиквички, която вероятно повечето от вас знаят, но все пак:
тиквичките се настъргват на едро ренде, посоляват се, объркват се със ситно нарязан копър и се слагат в тава + мазнина; заливат се с бъркани яйца със сирене и тавата се мята във фурната -> 200 градуса, около 40 мин (до зачервяване) /~ 8 яйца, 200 г сирене, 4 големи тиквички, 1/2 връзка копър/

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 05.08.15 11:38.

Е, бягането се провали. :D

При мен опитите за циклично хранене и пропускане на закуската са отдавна загърбени в миналото. Начинът ми на живот е такъв, че не съм ОК да не закусвам. Както и да е - идеята ми е, че се събудих гладна и си закусих обаче после стана прекалено горещо, за да бягам навън. Опцията да пия кафе, след което да бягам на гладно също не е в хармония с мен. :)

Реших да го направя вечерта, когато захлади, но от 15ч насам ми се мота главата - кръвното ми е ниско, границите са се събрали, спах 2 часа и бях като хипнотизирана.
Споделяла съм, че съм така, но това лято не ми се беше случвало чаааак до такава степен. :D

Храната: 250 г риба тон, 300 г пъстърва; бъркоч от царевично брашно, какао, стевия, кокосови стърготини, шарлан; краставици, 2 домата, цикория

Поработих (по-малко от предходните дни), направих режима на брат ми - т.е. все пак свърших полезна дейност.

Седмица 36. Разтоварваща

Тренировка с тежести 2

Суперсерии:
лежанка с щанга (10, 6, 5 @ 40, 50 50 кг) + вертикален скрипец, раменен подхват (10, 8, 8 @ 35, 44, 49.5 кг или нещо подобно, в залата в Ботевград са по-различни тежестите)
полулег с щанга (10, 8, 8, 6 @ 30, 35, 40 40 кг) + хоризонтално дърпане на долен скрипец, тесен успореден хват (12, 10, 8, 8 @ от 40 до към 54 кг)
раменни преси с дъмбели от стоеж (10, 8, 8 @ 7.5 кг на ръка) + повдигане на прави крака от лег с отлепяне на таза до позиция свещ (3 х 12-15 повт)
задно рамо от седеж - вертолет отзад, с дискове (3х12х5 кг на ръка) + коси коремни с упражнение от водната аеробика
бицепс от полулег с дъмбели (3х10х7.5 кг на ръка със задържане в горна точка) + разгъване на горен скрипец за трицепс, въжена ръкохватка (3х10х22.5 кг)

сумо клек с щанга: 3х12х40 кг, лекичко с бавна негативна
добро утро: 1х10@ 40, 60, 60 кг
повдигане за прасец от стоеж 1х15@60,70,90 кг (почти без почивка между сериите)

20 мин пътека, наклон, ходене, пулс 135-160-140

Храна: 500 г свинско на фурна с куркума, чесън на прах и червен пипер; 130 г оризовки, 30 мл мазнина, 3 бр айсберг, кафе

Прилагам една рецепта за нещо средно между палачинка и кекс на тиган от царевично брашно: ЦЪК (препратката е към личния ми блог, който не е с никаква рекламна цел)

Днес съм ОК. Спах в друга стая, където не е матрак, а дюшек и не е чак толкова удобно обаче пък е хладно и тихо (папагалът ни не се чува и ме оставя да спя до 9ч).
Имам огромен апетит тук и не знам на какво се дължи. :D

Кардио у дома:

20 мин качване върху стол (височина 45 см)
10 мин едностранни глутеус ритници на земя (20 бр на всеки крак)

Храна: 500 г пилешки гърди, 3 домата, глава зеле (готвено), 50-60 г червена леща, 20 мл мазнина, 2 ч.л. домашен акациев мед, 100 г бая зелена круша :D

Отбелязвам край на 7ми месец по програмата + край на делоудинг седмицата след този месец или общо 36 седмици от началото.
От понеделник - месец 8, вече в София, в “моята” зала, за да си следя стриктно прогреса. :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 07.08.15 15:28.

Уникално тяло...Направо ми зареждаш деня на макс като ти гледам профила!! Евала :))

Зависи от гледната точка :D За едни е уникално, за други е ужасно, но важното е, че аз се чувствам прекрасно и си го обичам без значение кой какво мисли.

Всеки има уникално тяло и потенциал да го поддържа тонизирано и здраво. :)

А на теб ти благодаря за милите думи и ти пожелавам в скоро време да намериш тази физическа активност, която ти носи удоволствие! Трябва си и движение, казах ти го вече. :)

07.08.15
11:52

Рони, изглеждаш страхотно (sun)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1