29.07.15
18:45
От 2 дена имам болки в дясното коляно. Това е областта http://prikachi.com/images.php?images/43/8268043g.jpg. Всеки ден ходя да играя плажен волейбол и вчера направих едно рязко движение и усетих как нещо щракна в коляното и сега не мога дори да си стегна бедрения мускул от болка. Ако някой има съвет или нещо друго, моля да го сподели.
29.07.15
20:14
Не обмисляш ли да отидеш на консултация при специалист, който да те види на живо все пак?
Първите 24 часа лед.
След това терапия с нспвс на гел и хапчета, физиотерапия за възстановяване и си като нов.
Като виждаш имаме съвети, но за всичко освен леда е нужна точна диагноза. Освен това щом болката е толкова силна , че не можеш да стягаш бедрото, отивай на лекар още днес, както Рони вече те е посъветвала.
31.07.15
11:23
Ами не ходих на лекар казаха ми тука приятели, че сигурно съм разтегнал връзки и сега го мажа с deep relief и го стягам с ластичен бинт казаха ми да почивам 2-3 дена и ще видя как ще съм в понеделник ако има нещо вече при лекар.
31.07.15
18:47
Не мога да разбера защо масово се процедира така - случва се нещо, за което и идея си нямаме какво е, нито как да процедираме, но ни причинява адската болка.
Слушаме съветите на приятелите (друг е въпросът, че ако се попитат 10 човека, ще получиш минимум 5 различни мнения) и когато вече видим, че работата не върви на никъде, отиваме на специалист.
Но вече сме закъснели и възстановяването ще отнеме повече време (не говоря за теб, а в общия случай от масовите ми наблюдения).
Пуснал си поста си на 29 юли, казвайки че от 2 дни имаш болката - значи на 27-28.07 е станала контузията. Съдейки по думите ти, болката не намалява, а ти смяташ да чакаш 1 седмица преди да идеш на лекар.
Да, твърде вероятно е да е нещо по връзките обаче няма как да знаем със сигурност, за да дадем адекватни съвети. Нито пък е етично и редно.
Желая успех и бързо възстановяване!
Дано да е само разтежение.
Пиши, когато се установи какво е.
05.08.15
21:28
Ами ходих на плажа тогава и пак ме болеше. Взех направление за снимка на която като отидох ми казаха, че костите са ми здрави и това само не можели да видят тъканта вътре. Един приятел инструктор ми каза да почина още 3 дена и да отида на фитнес да видя дали ще ме боли и сега утре(четвъртък) съм на фитнес. Петък съм решил да отида до плажа и пак да играя волейбол.