Болки в областта на коляното

29.07.15
18:45

От 2 дена имам болки в дясното коляно. Това е областта http://prikachi.com/images.php?images/43/8268043g.jpg. Всеки ден ходя да играя плажен волейбол и вчера направих едно рязко движение и усетих как нещо щракна в коляното и сега не мога дори да си стегна бедрения мускул от болка. Ако някой има съвет или нещо друго, моля да го сподели.

Не обмисляш ли да отидеш на консултация при специалист, който да те види на живо все пак?

30.07.15
14:46

Първите 24 часа лед.
След това терапия с нспвс на гел и хапчета, физиотерапия за възстановяване и си като нов.
Като виждаш имаме съвети, но за всичко освен леда е нужна точна диагноза. Освен това щом болката е толкова силна , че не можеш да стягаш бедрото, отивай на лекар още днес, както Рони вече те е посъветвала.

31.07.15
11:23

Ами не ходих на лекар казаха ми тука приятели, че сигурно съм разтегнал връзки и сега го мажа с deep relief и го стягам с ластичен бинт казаха ми да почивам 2-3 дена и ще видя как ще съм в понеделник ако има нещо вече при лекар.

Не мога да разбера защо масово се процедира така - случва се нещо, за което и идея си нямаме какво е, нито как да процедираме, но ни причинява адската болка.
Слушаме съветите на приятелите (друг е въпросът, че ако се попитат 10 човека, ще получиш минимум 5 различни мнения) и когато вече видим, че работата не върви на никъде, отиваме на специалист.
Но вече сме закъснели и възстановяването ще отнеме повече време (не говоря за теб, а в общия случай от масовите ми наблюдения).

Пуснал си поста си на 29 юли, казвайки че от 2 дни имаш болката - значи на 27-28.07 е станала контузията. Съдейки по думите ти, болката не намалява, а ти смяташ да чакаш 1 седмица преди да идеш на лекар.

Да, твърде вероятно е да е нещо по връзките обаче няма как да знаем със сигурност, за да дадем адекватни съвети. Нито пък е етично и редно.

Желая успех и бързо възстановяване!
Дано да е само разтежение.

Пиши, когато се установи какво е.

05.08.15
21:28

Ами ходих на плажа тогава и пак ме болеше. Взех направление за снимка на която като отидох ми казаха, че костите са ми здрави и това само не можели да видят тъканта вътре. Един приятел инструктор ми каза да почина още 3 дена и да отида на фитнес да видя дали ще ме боли и сега утре(четвъртък) съм на фитнес. Петък съм решил да отида до плажа и пак да играя волейбол.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1