07.07.15
11:52
Cut season Day 66 #ГБС
Клек : 5х 70, 120, 150 ; 2х4х170
Разгъване : 5х5х60
Сгъване : 3х5х50 ; 5х45 ; 5х40
малко бицари
Размисли и страсти :
Днеска....много заспала история, ама много! На клека малка промяна във формата, уж не тежеше в началото, ама на 170 почна да ме натиска, та реших да не правя повече. Явно малкото сън оказа влияние - беше ми вяло и неконцентрирано, но натиснах колкото можах. На разгъването обаче доста стабилни 5ци, много по-добре от предните 2-3 пъти, олекват и скоро може да сложа пак целият магазин. На сгъването тотален блокаж на последните 2 серии, нищо че намалих килограмите.
Накрая напомпах бицарите и толкоз.
09.07.15
11:08
Cut season Day 68 #ГБС
Лежанка : 5х 70, 90, 110 ; 2х4х120
Раменна преса : 5х 50, 60 ; 4х65
Тясна лежанка : 5х 70, 80
Размисли и страсти :
Прилична тренировка бих казал. На лежанката - колкото повече събирам лактите до мен, толкова повече ме притеснява десният. Не е нетърпимо, но е един дискомфорт, който по средата на повторение не е приятен. Ако леко ги отворя, а не са прибрани до мен - никакъв дискомфорт, чувствам се стабилно и добре. Първата 4ка на 120 беше тежка, а 2рата - можех да сложа още 1-2 повторения сякаш. Пазеха ме, но не е имало докосвания, аз си ги бутах все едно са 20кг надолу...всичко е в главата сякаш :)
После на раменната понатежа - уморени рамене, направих все пак 4ка на 65, което не е зле. На тясната лежанка - тук лакътя пак леко ме притесняваше, колкото да го усещам общо взето. Стабилно все пак, без драми.
Вчера трябваше да тренирам, но се успах доста. Все пак - непредвидено правих едно доста стабилно кардио, на което без малко да колабирам.....ама беше нужна жертва :D :D :D Май трябва да захвана сериозно пудовките, че кондицията не е добра :D
10.07.15
15:13
Cut season Day 69 #ГБС
Тяга : 5х 70, 120, 170, 210 ; 2х4х240
Горен скрипец подхват : 4х5х90
Размисли и страсти :
Малко ми спря тока днеска :D До 210 - много лекичко. На 240 първата серия направо ме смаза. Много, ама много тежко. Не знам дали не успях да се настроя (всички хубави радиа с тежка музика не работят добре - много пращене, та музиката беше някакъв сладникав и приспиващ поп......), да се наглася - не знам. Дори мислех да не правя втора серия. Все пак реших да пусна музика от телефона (жицичка), понадъхах се....и 2рата серия си полетя както трябва - леко и бързо ;) Само на последното повторение накрая се затрудних, но нищо страшно. Въпреки това, след тягата вече бях адски изтощен - поизпържих се добре :D Направих 4 серии скрипец, стабилни бяха, макар и да ми натежаваха повече от обикновено. За друго - нямах сили, а и време - тягата бая време я правих и окъснях. За днес толкоз, сега бачкане - после 2 дни почивка :)
15.07.15
11:28
Cut season Day 74 #ГБС
Клек : 5х 70, 120, 150, 170 ; 2х4х190
Сгъване : 5х5х60
Разгъване - няма
Размисли и страсти :
Малко непредвидена почивка, но неделя и понеделник вечер се разхождах до 3 през нощта, та сутринта посмъртно беше невъзможно да стана. Днес пак не се наспах, но малко по-добре, та се вдигнах за тренировка. Клекът стабилен, въздух си нема...
На сгъването - 60 вече много протоколни, така че следващият път слагам 70 :)
На разгъването - някой беше нагласил възглавничката на машината много близо (крака 40 санта явно са имали..........) и заяждаше, та не можеше да се нагласи. Опитах да правя, но влизаше в сгъвката на коляното и беше абсурдно правенето.
Накрая направих малко пътека, че се ядосах, а и да направя още енергоразход. Изпотих се стабилно и вкъщи. Сега съм на работа. До петък, после 16 дни отпуска......нямам търпение :)
20.07.15
11:19
Cut season Day 79 #ГБС
Лежанка : 5х 70, 100, 110; 2х4х120
Раменна преса : 5х 50, 60 ; 3х65
Тясна лежанка : 3х5х70
Размисли и страсти:
Прилична тренировка, нищо особено. Стабилни 4ки на 120, на раменната на 65 мислех, че ще направя 5ца, първите 2 бяха много леки, но на 3тото дясната ръка едвам доизбута. После на тясната лежанка също сравнително лесничко.
Всичко за 20-25 минути. Много вода се изля от мен.
Иначе, в отпуска съм, но последните дни ми се събра доста - продължавам да не се наспивам добре, лични и семейни драми, което не предразполага към добри или каквито и да е тренировки... Надявам се да са приключили въпросните гадости, че да мога да потренирам по време на отпуската...
21.07.15
12:02
Cut season Day 80 #ГБС
Тяга : 5х 70, 120, 170, 220 ; 2х4х250
Горен скрипец подхват : 3х5х90
Силово гребане : 2х5х50 на ръка
малко cardio bunny :D
Размисли и страсти :
Deadlift is back, bi*ches! (devil) Много доволен днеска от тягата, макар обстоятелствата да бяха против мен :D Вчера спах през деня, вечерта легнах сравнително рано (за мен) иии.....то не беше въртене, обръщане по корем, по гръб, на лява кълка, на дясна кълка - няма заспиване от жегата. Спах, но много леко, будих се 100 пъти, сутринта като станах имах толкова ясни спомени от през нощта, че направо щях да кажа, че не съм мигнал...отделно - леглото ми беше като заливано с вода, такава жега и мор, просто не е истина :(
Как да е - кафенце, малко на компа да се разбудя, отидох в залата....и макар да не съм правил сигурно 10 дни тяга - много добре вървеше :) До 170 всичко беше touch and go 5ци, на 220 - 3ка touch and go, 2 раздишвания и още 2 повторения touch and go. Толкова леко не ми е вървяло на 220 от много отдавна. Това предреши колко да сложа - нямаше как да сложа 240, направо 250 :) Тук вече ОмрЕх - в залата мор, от мен се лее вода на кофи, въздух няма :) Само последните повторения и на 2те серии бяха тежки, особено на последната - там имаше зацикляне на любимото ми място (точно над коляно), лоста даже леко тръгна далеч от мен, но успях да се преборя :) Много доволен, макар че ми трябваха няколко минути да се освестя след това :) На скрипеца и гребането - колкото можах, не бяха абсолютни откази, ама щях да вкарвам прекален чийт ако продължа :)
Накрая направих и малко пътека, че последните дни много лошо се залежах с почти нулева активност. Ще гледам да вкарвам поне малко пудовки ежедневно, както и да се разхождам (когато е възможно, че вчера една разходка от 10-15 минути от метрото до нас в 15:30 направо ми изпи силите). Приемам идеи за помощ за съня в тия жеги - мисля да пробвам евентуално мента, глог и валериан, но всякакви идеи са добре дошли :)
Също така, cut-а продължава добре, а в жегите - още повече. За един ден съм свалил 1,5кг, най-вероятно вода, макар да пия доста - днес от началото на тренировката до края изпих 3л течности (1л БЦАА, 2л вода).
23.07.15
12:19
Cut season Day 82 #ГБС
Клек : 5х 70, 120, 150, 170; 2х4х190
Разгъване : 3х5х70
Сгъване : 3х5х50
Размисли и страсти :
Прилична тренировка, без да е впечатляваща :) На клека ми се иска да сложа 200, но ще мине малко време, той малко по-трудно върви от тягата :)
На разгъването сложих 70, не е толкоз трудно (целият магазин), другият път ще добавя още 1 серия :) На сгъването може да се сложи още тежест :)
Накрая малко пътека да се донаводня (макар още на клека да течаха реки от мен :D ).
Засякохме се с Юлето, та ми направи една снимка, трапеца ми харесва как върви, но на снимка е по-зле отколкото на живо, позинга ми е 1/10 :D :D :D
23.07.15
15:23
казано от Бойко на 23.07.15, 13:24:
Позинга ти е -1 :D
За сметка на това тягата е 6+.
23.07.15
16:13
Много позитивен звучиш и толкова много радваш!
Все така са вървиш!! :)))
Позингът ти ще се подобрява неусетно, ще видиш.
Бойко е хейтър :*
Жегата и мен ме мъчи по същия начин и още не мога да намеря перфектен вариант, но ако се случи - ще думам.
Хейтенето е безплатно за сега, а както се знае съм и циция :D па и трябва да съм му един вид коректив на другия полюс да не захвърчи :D
24.07.15
12:50
Cut season Day 83 #ГБС
Лежанка : 5х 70, 100, 110, 120 ; 4, 3х125
Раменна преса : 5х 50, 60 ; 4*х65 (3 стриктни, 1 пуш)
Тясна лежанка : 5х80
Размисли и страсти :
Прилична тренировка :) На лежанката 120 ми се сториха лекички и сложих 125 - първата 4ка леко, ама на 2рата блокирах на 3тото :D Може да е имало и малко помощ за него, не съм сигурен :) Но, прогрес има :D
После на раменната - 50 и 60 добре, 65 добре първите 2 ......после мъка :D И за накрая на тясната лежанка не остана никаква силица...пак стегнато действах де, та се напомпах - трицепси, рамене :D
Вчера вкарах малко пудовки вечерта, та предмишниците и краката леко натегнати, напрежение в краката, а предмишниците - вътрешната част на лакътя усещам напрежение (като претоварено, не е болка :) ).
Толкоз :)
Бойко, хейтър скариден, знам че ми завиждаш :* :D
25.07.15
12:11
Cut season Day 84 #ГБС
Тяга : 5х 70, 120, 170, 220 ; 2х4х250
Скрипец подхват : 2х5х90
Силово гребане : 2х5х50
Размисли и страсти :
Сравнително силна тренировка, имайки предвид, че задни бедра, гъз и малко кръст са още с мускулна треска от суинговете онази вечер...На тягата - 120 тежаха, 170 бяха ок, 220 бяха touch-and-go без накъсване. Този път 250 бяха много по-леки от предния път, само последното повторение на 2рата серия ме затрудни, но не беше нищо фрапиращо. Ако успея да направя още веднъж 2х4х250 - слагам 260…
На скрипеца подхват - тежеше стабилно, предмишниците още уморени от суинговете, затова и направих само 2 серии. Силовото гребане - прилично. Нямах време за повече. На връщане ме изненадаха с лоши новини и трябваше още повече да бързам за към нас....нямам идея кога ще успея да тренирам пак, надявам се понеделник, но може и да е вторник....
Две снимки на прасците, това е също група, която ми харесва как е развита, а и са *сравнително* изчистени...
27.07.15
12:32
Cut season Day 86 #ГБС
Клек : 5х 70, 120, 150, 170, 120
Разгъване : 4х5х70
Сгъване : 2х5х50
Размисли и страсти :
Никаква силица днес.....колкото върви тягата, толкова клека не върви :( Днес дори 170 ме натискаха много. След това мислех 1-2 10ки на 120, не тежеше много, но нямах въздух и едвам си поемах дъх между повторенията....мъка! :(
Разгъването лесно, това поне добре, после на сгъването само дето не заспах...и така. Определено не ми хареса днес....
28.07.15
13:12
Cut season Day 87 #ГБС
Лежанка : 5х 70, 100, 110 ; 2х4х120
Раменна преса : 5х 50, 60, 65, 70!!!
Тясна лежанка : 2х5х70
Размисли и страсти :
Днеска малко ме е яд :D Първо се успах - час и половина :D Спрях си алармите, кафето беше готово, аз ....подрямах и като видях часовника - на ти 9 без 10 :D Отидох до залата, ама вече жега, жега...
На лежанката много ме е яд - 70 много леко вървяха, после 100, 110 и първата серия на 120 - много тежко. Викам си - 125 няма да има днес, ще направя 2х4х120. Е, направих - само че втората 4ка на 120 беше с аванс поне 2-3 повторения и беше по-лека дори от 100 :(
После на раменната - направо пръснах :D Чиста 5ца на 70кг, реших да не слагам повече, понеже последното повторение на 70 беше леко измъчено. Тук също ме е яд, защото мисля че поне чиста 2ка, ако не и 3ка на 75 беше реалистична :)
Накрая на тесния лег нямаше много пауър, а и не нагласих лежанката, та лоста беше сложен на ниска дупка, което пък правеше ваденето по-трудно. 30 минути горе долу беше всичко, но пуснах поне 3-4 кофи пот......изпих 1,5л бутилка с БЦАА и 0,5л вода отгоре.
Жегата много, ама много ме убива тия дни :( Вчера следобед - кардио в изключително тежки условия - висока температура и много висока влажност.....след това се чувствах доста скапан :( Въпреки това - разходка преди прибиране и реших да пробвам мога ли въпреки че съм уморен да се набера на един лост...за изненада - чисто и леко набиране :D Толкова леко не съм се набирал никога, сигурно щях да направя 3-4 без проблем, ако не се бях изненадал на себе си :D
Та така - прогрес има, само някой да изключи малко това слънце, че пречи доста :D :D :D
29.07.15
11:22
Cut season Day 88 #ГБС
Тяга : 5х 70, 120, 170, 220
Размисли и страсти :
Много крива тренировка. Снощи стоях до 3 и нещо покрай разни лични проблеми, не се наспах, а съответно и въобще не ми беше до трениране и не мислех грам за тренировката. Първо направих измъчена единица на 220, мислех даже да спра дотук, но се събрах поне за 5ца...Толкоз, просто днес нямах грам желание и мотивация.
31.07.15
16:10
Cut season Day 90 #ГБС
Клек : 5х 70, 120 ; 3х4х170
Разгъване : 4х5х70
Сгъване : 2х5х50
Размисли и страсти:
Нулева, дори отрицателна мотивация...сън добре, хранене добро, но отивам в залата и се насилвам да тренирам. Да не говорим, че клека е много зле - 170 ми тежат ужасно много. Трябваше да има и 150 5ца, но не намирах 15ки и направо сложих 170 с надежда правя на 190 4ките - кОр, това си беше тежестта за днес. После набързо на машините за бедра и към нас. Пак пуснах 3 кофи вода от мен, макар да беше по-хладно. Не знам как да върна мотивацията, мъка е последните няколко дни тотална.
31.07.15
18:37
:D
01.08.15
12:53
Cut season Day 91 #ГБС
Лежанка : 5х 70, 100 ; 1х110 ; 3х70
Размисли и страсти :
Нула желание, нула мотивация, нула сила. Толкоз.
02.08.15
14:24
Cut season Day 92 #ГБС
Тяга : 5х 70, 120, 170, 220 ; 3х4х240
Гребане силово : 5х50
Размисли и страсти :
За разлика от предните дни - бих казал много добра тренировка :) Тягата си върви, останалото - кОр! Имаше обаче днес моменти, в които имах желанието да се откажа - след 220, а и след 1вата серия на 240 също беше много силно. Причерняваше ми и като цяло не бях особено в кондиция. Не бях спал много, а вчера имах и стабилно 4-5 часово натоварване, та бях поизморен, особено крака и задна верига...
Скрипец и гребане - колкото ми беше останала сила, планирах 3 серии скрипец и 2 гребане, но тягата ми спря тока.
Нещо, което обаче ме мъчи - дясната ръка/рамо - не ги чувствам добре, бицепс, трицепс, рамо, трапец, задно рамо - натегнато и получавам схващания, болки. Днес докато дърпах тягата усетих натягане, между сериите тръгнах да разтрия с пръст трицепса, нацелих някакво място (главата, която е от външната страна), само леко натиснах, но ми причерня от болка, все едно ми забиха нож. Трябва да отида скоро на “разглабяне”, за да се погледне какво и що...
05.08.15
20:58
Cut season Day 95 #ГБС
Клек : 5х 70, 120, 150 ; 3х4х170
Разгъване : 3х5х70
Сгъване : 3х5х50
Размисли и страсти :
Слаба тренировка....на клека се усеща ужасна загуба на сила, 170 направо ми счупват гърба, все едно съм сложил поне 230-240…..Много ме мъчат последните серии, макар че днес точно най-последната сякаш беше най-стабилна от “работните”. На разгъването и сгъването по 3 серии набързо, но и там днес беше много зле положението - нямаше сила. Някакви дребни неразположения също по краката, нищо сериозно засега...
За съжаление гърдите и раменете са ми натегнати адски много, днеска беше мъка да се наглася. И предно, и задно рамо, има места, които като натисна и ми иде да изкрещя. Скоро ще се третират, няма как.
07.08.15
11:20
Cut season Day 97 #ГБС
Лежанка : 5х 70, 90, 110 ; 2х4х120 + 1х4х125
Раменна преса : 5х 50, 60, 70 ; 3х75
Тясна лежанка : 5х5х70
Размисли и страсти :
ИЗ-БУХ-ВА-НЕ!!!!
Днес просто се изкефих много на тренировката :) Вчера трябваше да я направя, но се поуспах, а после трябваше да помагам с пренасянето на един стар радиатор - не толкова тежък, но доста обемен. Тъй като не исках да натоварвам дядо ми, реших да го нося сам, та и вчера не е без активност...а след това 3-4 часа имах кардио активности, които на моменти доведоха до блокажи в краката...... :D
Иначе днес станах, малко ми беше заспало, но кафето ме посъбуди. Докато стигна до залата бях вир водица вече :D Лежанката тръгна прилично, после на 110 и първата серия 120 беше мъка...много тегаво вървяха нещата. На втората серия викнах да ме пазят - момчето не е пипало, просто беше толкова леко, че сигурно 6-7 не ми мърдаха. Сложих 125 на последната серия и като изключим 1вото, където реших да пускам много бавно по някаква причина - нямаше драми.
След това на раменната преса направо изтрещях - елементарни 5ци, накрая и 3ка на 75 с аванс 1 чисто повторение предполагам. На всичкото отгоре на 70 по средата на серията един тъпанар реши да минава зад мен и тъй като съм между силова клетка и ъгъл, трябваше да стоя 5-6 секунди в долно положение, за да чакам да мине и да не го перна през кухата тиква с лоста....тотален идиот просто..... (dull)
След това обаче беше най-доброто - на тесния лег мислех, че ще направя 2, може би 3 петици с мъка на 70. Е да, ама не! 5х5 с аванс вероятно от поне 2-3 5ци - толкова сила имах, че не е истина, просто не ги усещах килата и летяха. Накрая спрях, защото нямах много време вече и трябваше да тръгвам. Цялата тренировка в има няма 30-35 минути с размотаването в началото и нагласянето на тежести и т.н. Просто днес съм супер доволен, брутална тренировка стана :) Усещам, че ако пооправя техниката на лежанката, килата ще излетят доволно нагоре, сам усещам, че имам все още слаби места, усещам, че на моменти правя 2 повторения без да издишам, абе...има над какво да работя, но поне прогрес - има! :)
Сега ще се оправям за работа....и така ;) Утре ще правя тяга, а и ми е последна тренировка от картата, та може би ще направя 2 дни почивка след това. Малко по малко ми се връща мотивацията за трениране.... ;)
Басии как ги правите тези 15 серии за 30 -40 мин, просто акъла не ми го побира?
На мен само почивките за 15 серии са ми толкова.
07.08.15
12:34
Това пак е много, принципно всичко без последните серии трябва да ми е без почивка(само да сложа новата тежест и да направя отново), но аз все пак имам някаква минимална между сериите :) Ако го направя както трябва за около 20-25 минути трябва да вляза и да изляза от залата :) И това ще стане де :)
казано от nervak на 07.08.15, 12:20:
Зависи за какво тренираш.
08.08.15
00:56
Това показва само колко много от времето си губиш в залата :)
казано от James Hinks на 08.08.15, 00:56:
На мен само почивките за 15 серии са ми толкова.Това показва само колко много от времето си губиш в залата :)
Времето, прекарано в сладки приказки, не е изгубено. ;)
Минута и половина,две са ми почивките между сериите...понякога при тежка(за мен)тяга отиват и на 3 мин.
Аз в залата отивам да си почина от стъкларии,детектори и олово...не да вдигам кръвно-там загубено време няма.Такива натагъдък тренировки-”слагай ,дигай”-едно ,че нямам знания да ги разбера за какво са друго, че никак не ме кефят.
казано от aleks на 07.08.15, 22:14:
Зависи за какво тренираш.
Ам знам ли за какво...за по-малко комплекси примерно.
08.08.15
19:26
Cut season Day 98 #ГБС
Тяга : 5х 70, 120, 170, 220 ; 3х4х240
Силово гребане : нямаше
Размисли и страсти :
Бих казал много добра тренировка ;) Единствената причина да няма гребане накрая и да съкратя и сериите на скрипеца - липса на време. Успах се с около час, отделно и тягата бавно вървеше - общо взето ми отне тренировката около 40-45 минути. Докато клек и лежанка могат спокойно да вървят бързичко с малки почивки, на тягата мноооого сложно става това, тежка тяга за повторения ми спира тока и изключва дробовете :D Хубавото е, че явно 240 са леки, защото втората и третата серия бяха touch-and-go, без накъсване ;) Първата серия беше тегава, защото дойде некъв плажен и пуснаха лигавите радиа....по-добре да няма музика, отколкото такава, от която да заспивам... (dull) На втора и трета серия - радио намалено, рамщайнче от телефона.....и така ;) На скрипеца - добре, можех още много, обикновено 2ра-3та серия много натежава, днес вървеше леко. На отиване към залата пък реших да пробвам - мога ли да се набера с раницата на гърба (която е към 5кг г/д) - успях 1 път + 1 почти, ама не съвсем :D Отделно и лостовете извън залата са буквално лъснати и ми е трудно да захвана добре...ама ще стане де ;)
След днешната тяга гърба ми е леко на камИк :) Утре почивка, може би и понеделник, ще видим как се чувствам :) Мисля да приложа апликатор поне за час и нещо тази вечер :)
10.08.15
00:19
Драги съфорумци, помагайте :) Имам нужда от мнения и препоръки за местенце за една уикенд почивка :) Изискванията са :
-СПА на ниво - да не е малко, така че ако 3-4 човека отидат и да стане навалица - джакузи, сауна, парна баня са критичен минимум :) Леден/контрастен басейн е бонус :) И това да е включено в пакета с нощувките :)
-кухнята да е добра - като качество и количество ИЛИ да има наблизо алтернатива :)
-обслужване на ниво - не искам да се занимавам с намусени хора, да се разправям за глупости и т.н. Просто нормално, приятно и ненатрапващо се обслужване :)
-цената - до 400-450 за 2 нощувки в двойна стая, може и малко отгоре, стига разбира се да си заслужава :)
-локация - южна/югозападна България е за предпочитане, но бих обмислил и други предложения :)
Надявам се на хора с преки впечатления и места, които ще препоръчате :)
Благодаря предварително!
Хотел Калиста ,Старозагорските бани...джакузита в басейна като сепарета,сауни,...но за парната баня и контрастния душ-не знам.
Но пък има масаж...тайландски-с тайландки)))))Много луксозно,но тук там ми изглеждаше малко изхабено....като се вгледаш.Пакета беше под 400лв но бяхме с ваучер.
Ресторанта е безобразно скъп,но на 200 метра се намира хотел ресторант Щастливците...където цените са повече от приемливи.
Впечатленията са от преди 3 месеца.
Имам преки впечатления от Банско - хотел Кемпински винаги е бил на ниво, ни е около цените, които си задал. За Премиер също мога да гарантирам - работила съм там и тази седмица минахме информативно - все още са си супер като услуги, цените мисля са им на кантар с Кемпински или с една идея по-ниски, затова пък настаняването им няма база за сравнение - 140 апартамента (стаи не предлагат), би трябвало и двата хотела да имат летни уикенд предложения.
Ако те интересуват повече подробности, пиши.
Мнението беше редактирано от Margi на 10.08.15 09:30.
10.08.15
10:52
Препоръчвам ти Вършец и по-конкретно хотел Съни Гардън.
Мисля, че покрива изискванията ти - Sunny Garden
10.08.15
11:41
Аз пък ти препоръчвам на 100% Спа Хотел Роял, Велинград ;) Тази година със сигурност ще го посетя поне още веднъж (sun)
Сега разбирам защо е бил Спа хотел на 2014г, не е само на думи и награди, а и в действителност е такъв ;)
Дори в момента са пуснали доста добри ваучери в грабо, иначе излиза доста скъпо :)Делничен пакет е 139лв, уикенд пакет е 159лв за 2 нощувки, с 2 закуски + 2 обеда + 2 вечери + ползване на цялото Спа :)
Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 10.08.15 11:46.
10.08.15
14:37
http://www.hotel-sirius.com.mk/
И храната ще е несравнима. :)
11.08.15
11:51
Cut season Day 101 #ГБС
Лежанка : 3х70, 90 ; 1х 110, 120, 130, 140, 147,5 ; 0х152,5
Тяга : 3х70, 2х120, 1х 170, 220, 250, 270, 290 ; 2х0х310
Размисли и страсти :
В последно време мислех да направя такъв ден и да проверя максовете...тъй като картата ми свърши миналата тренировка, реших че ще е днес.
На лежанката - само 110 сякаш бяха тежки. 120, 130, 140, 147,5 - леки, леки, леки. 152,5 не ми тежаха въобще на ръцете, но пак пуснах много бавно, след това тръгнах добре, но спрях в мъртва точка и след 4-5 секунди борба Юлето ми помогна. С нормално пускане, без да правя забавените каданси - 152,5 са мои. А хубавото е, че дори не ми тежат така в ръцете, което обикновено ми пречи, защото психически не вярвам, че ще ги бутна.
На тягата - очаквах по-малко, надявах се на повече. Както ще се види надолу, заключването продължава да ме тормози...а 290 не ги усетих.
Вероятно до края на седмицата ще тренирам у нас, за да мога да се наспивам по-добре, собствено тегло + пудовки. Тия дни правих лицеви и доста са ми олекнали, даже се изненадах...
Уикенда се надявам да не съм в София, та може би началото на другата седмица по програма...
Надолу клиповете на 290 + 2та фейла на 310, от които 1вия ме ядосва повече - 2рия нямаше почти никакъв пауър, даже след клипа се строполих на земята...
11.08.15
12:02
Малко козанах за другия път, да може да заключиш :Д
11.08.15
16:22
Един въпрос, може да си обяснил някъде ама не ми се търси. Защо ползваш фитили?
11.08.15
16:46
казано от Lazar Mihaylov на 11.08.15, 16:22:
Един въпрос, може да си обяснил някъде ама не ми се търси. Защо ползваш фитили?
Здрасти, не, не съм :)
Принципно докъдето мога - ползвам двоен надхват. След това слагам фитилите - искам да намаля кръстосването на хвата до минимум, защото в ретроспекция това ми е донесло доста дисбаланс - поне около 2-2,5 години дърпах почти изключително с кръстосан хват и това опитвам да оправя.