Честито, мила Дени! Бъдете много здравички цялото семейство! Прекрасни сте (nlove5) Много целувки от мен и Ники :* :* :*
Благодаря ви <3
Ние с Алек сме добре. Вече два дни сме заедно. Утре ни изписват. Той е много послушно и кротко бебе. Прекрасен е<3
Боли ме но не спирам да ходя напред назад за да се възстановя по бързо.
Мисля че нямам да свалям кой знае какво. Предимно хормонална водна задръжка и тук там някоя мазнинка. Коремът се прибира бързо.
Храната е предимно млечна и течна. Болничната не става а и ме е страх. Два дни бях на пълен глад, деня преди раждането на много малко храна, последните два дни съм на супи, айрян, протеин, плодова верея и днес евнтуално печени тиквички с мляко и малко дом.козе сирене. Имаше и някви солети и бисквити във вторник. Май това е. Водата 2-3 л.
Много е горещо няма климатик, пред АГ има строеж и шума е потресаващ. Отношението на някои доктори също. Просто нямам думи.
Благодарна съм за прекрасната си активна бременност и за всичко след нея:) и.... Все пак да кажа на бъдещите ни мами да внимават с претоварването в жегите защото ще ги отведе в АГ непланирано :)
Честита мъжка рожба! Поздравления за прекрасния избор на име! Александър в превод от старогръцки значи “защитник на народите”, а някои го превеждат и като “мъжествен защитник”. Да е жив и здрав мъничкият “мъжествен защитник на народите”! :) Бързо възстановяване и на майка му!
14.08.15
19:36
Честито и от мен, прекрасна Дени! (h)
Благодаря ви :)
14.08
Вече у дома. Аз съм освен дробсърма че и панирана. За всяко нещо се шашкам но към Алек съм много спокойна. Педиатърката мина каза че бебо си е чудесен.
Храненето не ми върви особено. И не спя......изобщо. От адреналина и преумората. Иначе бебето си спи.
Махнаха ми конците гррррррррр. Добре съм пердашя по цял ден......и нощ. Корем пичти нянам. Килограмите са 49 ама преди тоалет и съм отекла още. Абе все едно не съм раждала за което съм безкрайно благодарна.
Храна
15.00- 100 гр.пил.филе, кюфтета от тиквички, няколко хапки салата домат, парченце черен шоколад с лешници
22.00- кюфтета от тиквички, постна лозова сърма без листо, 2 нектарини, оарченце шоколад
Вода над 2 л
Пия бромкриптин за спиране на кърмата която нямам всъщност
15.08.15
20:02
Честито. Нека има слънчево детство изпълнено с усмивки и любов.
Вярвам, че ще е със силен характер, борбен точно като мама...
От тук нататъка да ти бъде леко и много много емоции с бебока. (nlove5)
15.08.15
20:13
казано от diva 97 на 08.08.15, 14:33:
15.00- сладолед със стевия- 300 гр
Може ли питам марка - яла съм със подсладител, но от както премахнах химичните глупости...се бях замислила дали има със стевия.. не съм мернала все още ...
<незнам дали не правим реклама пък... може на лични :D >
(F)
15.08
Честит празник Варна и Честит имен ден на имениците!
За мен е специален ден. Баща ми светла му памет е роден днес. Ужасно много ми липсва.
Аз все така не ям и не спя. Нормално за родилка. По нататък ще се наспивам
Движението е ясно че са грижите за бебчо. Не можем да излизаме още за жалост.
Хрсна с много голям зор.
11.30- малка салата мешена с трошено козе сирене, две малки препечени филиики пълн хляб
21.00-две хапки пил филе, кюфте от тиквички, лозова сърма без листо
23.00-пъпеш, нектарина, парченце шиколад
Вода 2 л
16.08.15
23:05
Дени, честит бебчо и от мен :* Да ти е жив и здрав ! (F) Нямаше ме няколко дни, а то какво хубаво събитие е станало (sun)
Благодаря Нати <3
16.08
Дребчо вече е на една седмица. Излязохме с баща му да се почерпим да видя малко свят.
Иначе обичайната липса на сън и необичайно безапетитие.
9.00-кафе
12.00-две малки препечени филиики с песто няколко хапки пушено пиле. Да отбележа че е домашно правено от хранителен кооператив и е уникално както и сладоледа им
20.00- малка водка с фреш грейп
21.30-малко парче лъжлива дробсърма с пилешко, домат, няколко парченца пъпеш с няколко лъжици сладолед от кооператива
Вода 2-3л
Докато чакам бебчо да се уригне да се отчета ха ха
17.07
Сън снощи час и половина. Бебето си спи ама аз не. Сън днес пак толкова. Обезводнена съм. Нещо и храната не задържам. Апетит тотално никакъв. Надявам се като спра бромокриптина в края на месеца да се нормализират нещата. Ще опитам да ям нещо по хранително поне. Довечера сме на РД и пак ще излизаме.
6.00-кафе
9.00-малка препечена филийка с дом.козе сирене и резен домат. Това го ядох заради хапчетата
13.00-половин пакетче солети и няколко хапки пил филе, малко домат
14.00-15.10-спах
19.00- ще бъде разходка из квартала, хранене и къпане на бебчо и по късно вечерята навън
Днес му падна пъпа:)
18.08- как минава времето. Ужас
Днес сутринта поспах 2-3часа благодарение на нашия татко който без да го моля изми смени и приспа бебчо.
Иначе не спя. Постоянно треперя и трудно ям и не задържам храната. Все така е. Не помня първия път кога се нормализирах.
Нарочно не излазох днес защото изляза ли мога изобщо да не спя и да не ям от оревъзбуда. Хормоните са страшно нещо.
48 кг съм.
Храна
13.00- половин купичка грсдинарска супа, половин черна филийка, пиперка с дом.сос, две хапки пушено пиле
19.30-пиперки дом.сос, омлет с пушено пиле и малко био ксшкавал, тънка филийка лимец с квас
20.30-праскова, кайсия
Водата е доста поне
19.08
Хранене, спане, смяна на памперси. Ха ха бях забравила какво е. Преди ми беше досадно а сега обожавам да го правя.
Аз....ами доста странични ефекти от хапчетата. Почти губя съзнание, треперя не ми се яде, виждам двойно и да не кажа не виждам с едното око. Но няма да си променя ежедневието и да се тръшна я.
Излязохме вечерта на по питие да се разсея. Поне не е жега вече.
От утре ще се раздвижа с двукилограмовите гирички. След месец ще започна леко да тичам.
Идват си на място нещата.
Храна
6.00-кафе
12.00-филийка лимец с хапка козе сирене
19.00-водка с фреш
21.00- насила малко салата сьс запеченео козе сирене и смокини, филийка лимец с песто
Сега ям сладолед много натурален да не кажа черен шиколад от МАРМАЛАД. И снощи ядох.
Вода доста
20.08
сън общо за денонощието час и половина. Снощи няква криза направих- треперене, не можех да дишам.Гадна история. Дребчо и той е крив нещо или не му стига манджата.
Реших да закуся сутринта поне да не ми треперят краката.
Движението е 7000 крачки разходка до центъра и обратно.
храна
6.00-каафе
чистих
9.00- 2 филии лимец с квас запечени с яйце и сирене, айрян
дремнах по някое време
16.00-17.30-разходката
19.00- салата с останолото от снощи козе сирене, печена тиквичка, 3-4 картофчета от салата, чепка тъмно стафидно грозде
21.00- майка ми ме насили да ям пълнозърнестите й палачинки 2 бр.
23.00-още чепка грозде
вода 2 л
и нека будуването започне :)
Мнението беше редактирано от diva 97 на 20.08.15 23:31.
И на мен ми предписаха тези хапчета за спиране на кърмата, купих си ги, но ги пих само един ден. Няма какво да се тровя с тях. Предните два пъти бях без хапчета, сега пак така. То май и кърмата вече си спря, така че... а и без друго беше съвсем малко. Аз за разлика от теб отделям всяка възможмост за сън, защото не мога да си позволя да рухна в даден момент... сънят е здраве... спи, Дива.
Аз като бивша кърмачка и бъдеща разбира се да попитам, а защо за бога си спирате кърмата ??? Та това е най-хубавото, което можете да дадете на бебетата си ? Мое мнение разбира се, не искам да обидя или убеждавам някой.
Е как защо? Защото е малко и недостатъчна. Аз не съм кърмила нито едно от трите си деца, но винаги съм правила опит. Сега даже и помпа си купих, но едва 5мл изкарах и я зазимих в шкафа.
казано от Веселина Иванова на 21.08.15, 17:27:
Аз като бивша кърмачка и бъдеща разбира се да попитам, а защо за бога си спирате кърмата ??? Та това е най-хубавото, което можете да дадете на бебетата си ? Мое мнение разбира се, не искам да обидя или убеждавам някой.
Веси тук мога да изнеса една доста обширна моя гледна точка. Пак без никакви лоши чувства. Първото си дете го кърмих. Имах много кърма и лоши зърна. Ревях и кърмих. Течеше кърма и кръв. Не съм се оплакала ни грам и не съжалявам. Обаче това беше преди 18 години. Тогава храната беше все още читава, носиха ми и доста домашни неща. Нямаше стрес. Наспивах се и нямах още сто хиляди ангажимента. Детето беше спокойно, нямаше много колики. Сега обаче....на 38 години съм, със силикон, защото от кърменето имах ужасна асиметрия в двете гърди, храня се с неща които не съм убедена че са добри за моето дете, тоя силикон уж не пречи ама дали, или просто така говорят пластичните хирурзи. И не..не съжалявам за решението си да го сложа, защото да се чувствам жена - инвалид ама героиня...ми не мерси. Освен това детето ми е с ниско тегло и му трябва редовен контролиран прием на питателна пречистена храна, която да не му създава стомашен дискомфорт и да я усвоява добре за да качи, което с кърменето ще ми е доста мистерия. Знаеш че хапчета не пия, ама никакви. Две години бях без цикъл и ме убеждаваха че няма да забременея и че съм в критическа. Един хормон не съм изпила. Смятай да посегна към тоя Бромокриптин какво ми е коствало. Така че нека не съдим и да оставим всеки да отговаря за решенията си сам. А освен това нямах и кърма този път, изобщо не слезе.
Миме, не мога да спя. Но правя опити, все ще стане. Много ми е адреналина, много.
айде да използвам поста да се отчета,
21.08
движението към 5000 крачки, ама така или иначе съм в покой не повече от два часа. Пера, чистя, пазарувам, и останалото е бебчо.
Днес каката дойде да го види и бяха много мила картинка. Апетита ми пак го няма.
храна
6.00-кафе
14.30- 2 мини чушки с яйце и сирене, няколко хапки домат
21.00- 2 малки пълн.филийки запечени с кашкавал
22.00-половин чепка стафидно грозде, две хапки корни
и посред нощ мога да изям една плодова Верея.
Месо не ми се яде. Нито нещо което трябва да дъвча повечко. Просто ако е такова го оставям. Ако не е майка ми и мъжът ми...пфф не знам.Ще се оправя де.
вода над 2 л
добавките са
фребодия
диоренал
вердин
и новото е Флекс код Премиум
Мнението беше редактирано от diva 97 на 21.08.15 23:37.
Дени, има едно Достинекс, като Бромокриптина е, но е доста по изчистено, и няма странички ефекти. Защо не са ти предписали от него, този Бромокриптин е доста стар препарат мисля ...
Разбира се, че всеки си знае какво му е и какво е най-добре за детето му, просто не знаех причината за спирането на кърмата, не се сетих изобщо за силикона, извинявай Дени :)
казано от maria на 21.08.15, 22:43:
Е как защо? Защото е малко и недостатъчна. Аз не съм кърмила нито едно от трите си деца, но винаги съм правила опит. Сега даже и помпа си купих, но едва 5мл изкарах и я зазимих в шкафа.
Миме, няколко пъти се изказваш по темата, няколко пъти пропуснах да се изкажа, ама тоя път няма да пропусн. Няма “малко и недостатъчна кърма” и нищо не може да стимулира лактацията освен сукането на бебето. Кърмата се регулира според нуждата на бебето, а тя се задава на тялото чрез сукането. Суче ли добре бебето - кърмата винаги стига, ако бебето не суче - кърмата е малко и недостатъчна и постепенно изчезва. Природа. Има 1% случаи, в които въз основа н хормонален дисбаланс тялото не произвежда, като аз лично и в това не съм убедена. Не знам как очкваш студената помпа да каже на тялото ти, че има нужда от кърма, за да се юрне то да произвежда. Няма да здълбавам повече. Въпрос на личен избор е, всеки има право да реши какво да прави с храненето на детето си, но “кърмата ми е малко”...просто не е довод.
Дени им своите доводи, аз ги уважавам и в тях има доста резон. Както казах, всеки сам има право да прецени кое е най-добро за неговото дете. Подчертавам, че не съдя, а просто отговарям на доводите на Мария.
Със или без кърма малкият Алек ще стане грамаден Алек (inlove)
Колкото до мистерията с кърмата и наддаването - аз лично смятам, че качеството на кърмата е в зависимост от качеството на живот на майката - преди, по време и след бременността. Моят опит съдържа стабилна кърма, която все още си е налична, дори бях объркала яденето на Дамян и го държах само на кърма вечер, преди да се сетя, че детето е гладно и само тя не му стига за вечеря. Е, тоя месец, в периода, в който трябва да наддаде не повече от 300гр., той е наддал 500, въпреки “изпостелялата бозка” дето му давам, както се подиграва добронамерено татко (моят, не неговият). Така, че кърмата може да е непомалко хранителна от адаптираното мляко, но тук идва проблемът сис сигурността как и дали бебето суче ;)
Пак подчертавам, да не стане грешка, че не съм про-кърмене куку, смятам, че боравя с обективни факти и влизам в доводите на всички, и мисля, че говоря чисто обективно.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 22.08.15 08:13.
казано от Веселина Иванова на 22.08.15, 06:59:
Дени, има едно Достинекс, като Бромокриптина е, но е доста по изчистено, и няма странички ефекти. Защо не са ти предписали от него, този Бромокриптин е доста стар препарат мисля ...
Разбира се, че всеки си знае какво му е и какво е най-добре за детето му, просто не знаех причината за спирането на кърмата, не се сетих изобщо за силикона, извинявай Дени :)
Веси знаеш, че няма проблем :* .За достинекса разбрах много късно, вече бях пила другото, щото в тъпата болница само това имат. По евтиното и скапаното естествено и сега не мога да го спра рязко. В понеделник стават две седмици, както пише на листовката и го спирам. Иначе доктора който ми го изписа....дежурен някой си..... каза месец. Аз пък не съобразих да си купя Достинекс при влизането в болницата, ама то нямах и време де ха ха. Така или иначе нямам кърма. Само просълзи една капчица и ми се прибраха и омекнаха гърдите. А първия път бях като дойна крава, по 7 бебета храних в АГ, щото моето беше в кувьоз заради жълтеницата.
казано от karfi4ka на 22.08.15, 08:01:
казано от maria на 21.08.15, 22:43:
Със или без кърма малкият Алек ще стане грамаден Алек (inlove).
ха ха...опитвам да си го представя. Голям не знам, ама силен и жилав на сто процента. Мъжът ми се бъзика че е от протеина и тренировките като бременна.
И по кърмещата тема да кажа че тук против кърменето няма. Най-доброто е за детето. :)
Престрсших се да се снимам 13 дни след раждането за някаква стартова позиция за връщане на формата.
22.08.15
17:28
има едно Достинекс, като Бромокриптина е, но е доста по изчистено, и няма странички ефекти. Защо не са ти предписали от него, този Бромокриптин е доста стар препарат мисля ...
Има същите странични ефекти и съвсем малко по-различен механизъм на действие. Не е “по-изчистен” каквото и да значи това. Като химическа структура са много далече едно от друго двете вещества.
казано от James Hinks на 22.08.15, 17:28:
има едно Достинекс, като Бромокриптина е, но е доста по изчистено, и няма странички ефекти. Защо не са ти предписали от него, този Бромокриптин е доста стар препарат мисля ...
Има същите странични ефекти и съвсем малко по-различен механизъм на действие. Не е “по-изчистен” каквото и да значи това. Като химическа структура са много далече едно от друго двете вещества.
Лично аз съм пила Достинекс два месеца предписан ми вместо Бромокрептин за висок пролактин. Обясниха ми, че е “по-изчистения” вариант от двата препарата. Затова изказах мнение. За ефектите явно е до организъм, при мен нямаше никакви странични екстри ;)
казано от James Hinks на 22.08.15, 17:28:
Честно казано бих предпочела достинекса единствено щото се пие само два дни. Иначе изчистен за лекарства е меко казано неподходящо определение. Надявам се никога да не ми се налага да пия нещо подобно.
22.08
Сън общо 3 часа за денонощието. Вероятно ще се срина всеки монент обаче не мога да спя наистина.
Храна
7.00 кафе
12.00- половин салата с риба тон
15.00-няколко фъстъка, половин орех парченце черен шоколад
21.00-100 гр.пил.филе,няколко печени тиквички, малко домат.
Поне до 4 няма да спя така че ще хапна плод или нещо такова
Вода наф 2 л
23.08
Дребчо е на две седмици вече.
Движение няма. Не съм мръднака от нас
Храна
6.00 кафе
11.30-препечена филия с дом.козе сирене
19.00-ме ядосаха и изпих една малка водка с фреш
20.00-2 препечени филийки с пушена сьомга, бодах малко кьополу, копърка и това е.
21.30-нектарина. Пиловин плодова верея
23.00-резен пъпеш
24.08
Имаме вече количка и ще ходим на разходки. Вечерта поспах. Ядох каквото имаше останало в хладилника а за вечеря взех готова риба. Обратно на всякакви закони сега ми се върна обонянието което изчезна през бременността и нещо ми се промениха вкусовете. Риба и месо не ми се ядат много даже и салати.
Движението 3000 крачки
Храна
5.30-кафе
9.00-препечена филия с козе сирене
12.00-салата от малки домат и краставица, останалата от онзи ден чушка с яйце и сирене и пиловината плодова верея
20.00-малка пъстърва, малко салата, 2-3 лъжици от черния сладолед, нектарина
25.08
Първата разходка на Алек- 7000 крачки. Щеше да е половин час ама той така добре се чувстваше че станаха два.
Спрях бромокриптина, хвърлих го в коша. Просто луда ме прави. Пак не соах цяла нощ, кръв от носа, треперене. Край
Поръчах си протеин и хербал бърн. Започвам да тренирам леко. Не ми трябва кой знае какъв режим. Просто искам да се чувствам добре.
Храна
6.00-кафе
9.00-две препечени филийки с кашкавал
12.00- половин доза протеин
16.00- 18.00-разходка
20.00-две пил кюфтенца с царевица и бейби моркови, димат
21.30- нектарина
26.08
Втори ден разходка 10000 крачки. Дребчо заспа като пън и пропусна хранене. Аз пък съм с разстроен стомах. Цяла нощ в 00. Днес бях тотално пречистена. Съответно не посмях да ям до вечерта. Престраших се да чистя.
9.00-кафе
Чистих, прах и т.н
12.00-протеин
14.00) няколко хапки салата ама я хвърлих
16.30-20.00-разходка
21.00-пил.филе,снежанка,малко огретен от тиквички, половин верея
Вода към 2 л
27.08
Сън никакъв почти. Храна също. Да кажем че се адаптирам и е някаква реакция
Движението разходка с Дребчо.
Храна
11.00-кафе
12.00-половин доза протеин
14.00-опити да ям салата ама се отказах
18.00-20.00-разходка,пазар, една водка с фреш докато готвих
20.00- малко салата домат, пил. Късчета с къри на тиган, няколко лъжици ориз баланс със зеленчуци
Ще ям плодово мляко после
28.08
Малко по добре съм днес със стомаха. Спрях бърнъра и флекс кода временно. Нещо взех да отичам вероятно е преразпределение на течности ама все в краката отиват и стават олово. Но жива умряла трябва да се грижа за Алек и разходката е задължителна. Много ми се тича. Имам си чисто нови адидаски купени преди три месеца които чинно ме чакат. Добре че с тая бременност не ми порастнаха ходилата. Другата седмица съм на контролен преглед и доктора ще каже кога започвам. Гърдите ми много ми натежаха днес и се панирах да не тръгне кърма но не са твърди. Като пред цикъл са.
Иначе доста добре се справям. Детето изобщо не ми пречи да си върша обичайните ежедневни дейности. Не съм нервна. Все едно винаги го е имало.
Движението 5-6 км с бебчо ама таткото го вози а аз се оглеждам във витрините
Храна зле
10.00- половинн доза протеин
14.30- краставица няколко маслини
18.30-20.30-разходка
21.00-салата краставица, остатъка от вчеращното пиле къри и ориз баланс, половин ябълка и малка нектарина
Не знам дали ям и 1000 кал.то и за тва съм парцал де. Ако стомаха ми ок тази нощ утре ще хапна и през деня
Добавки днес само флебодия и диоренал
29.08
Алек на 20 дни. Обачеее сън не повече от час за денонощието. Не толкова заради детето макар че има колики и повръщаше, колкото заради пълнолуннието. И храната е олеле. Иначе се разходихме 5км ама бях толкова неадекватна от преумора че се спъвах постоянно. И освен това мисля че МЦ ще ми дойде.
Храна
9.00 половин доза пеотеин
14.09 пак опит да ям салата ама ми става гадно
18.30-20.30-разходка
21.00- салата от маруля, айсберг, маслини, бяло месо от пиле на грил, дресинг. Едвам изядох половината. После половин праскова и половин плодова верея с пресни черни боровинки.
Вероятно ще изпия доза протеин по някое време
30.08
Любимите ми мъже два броя Александър бяха именици :)
Иначе обичайните дейности. Много вода задържам откакто спрях бромокриптина, предполагам пролактина се е вдигнал, щото и гърдите ми се понапълниха малко, което си е нормално де. Не очаквам всичко да се оправи за две седмици. Не тече кърма, просто просълзява и са някак тежки . Дразнят ме тия отекли подпухнали крака но ще се опитам да съм търпелива. Вероятно след първия цикъл ще се нормализирам. Храната е ок, движа се, пия много вода така че се надявам скоро да се изтека. Дребчо слуша, остави ни да се наспим.Качил е цели 900 гр от 14.08 до сега. Утре сме на контролен преглед.
движението е малка разходка защото трябваше да го къпем и да ходим на парти по случай имения ден.
храна
9.00-кафе
13.00- салата айсберг и зелена с малко бяло месо от пилето на грил
19.00- с бебето на бар - малка водка (blush)
21.00-24.00- на заведението- още една водка с фреш, няколко хапки гръцка салата
и си доядох вкъщи- останалото бяло месо на пилето, малко моцарела с дом.песто, праскова
3.00- заспах
водата всеки ден е 2-3 л
стомаха ми се пооправи и си мисля че бърнъра доста ми дразни стомаха. За сега няма да го пия.
31.08
нещо не ме кефят тия жеги и влаги вече (whew)
е не спахме снощи, едва 2 часа за денонощието. Свикнах с безсънието и време имам за всичко, детето не ми пречи изобщо, мога спокойно да си свърша работата и да тренирам и да се разходя, обаче тая водна задръжка ме изкарва извън нерви. Изобщо не се чувствам в кожата си. Дори като пиех бромокриптина нямах такава. Доста по лека се чувствах. Вероятно заради подтиснатия пролактин. Четох че протеините/месото/ го повишават. хмм...Не ям никакъв хляб и зърнени. Намалила съм храната, млечните и захарта. Еми....не се повлиява. Помня след първата бреченност как се изтекох за няколко дни. Та си чакам сега. Поне пробвах да направя 10 лицеви опори от колена дори. Е опъва си още операцията и ме е страх.
храна
8.00-кафе
10.00-кисела ябълка
12.00- много малко салата от зелена, домат, краставица, зелени маслини, песто
отчаяни опити за сън
18.30-20.30- разходка и вечеря на хепи- салата зелена с тиквички и някви още зеленчуци. Пет хапки беше ....намалили са грамажите двойно. Няколко калмарчета и скаридкА на туч, 2 пилешки пръчици, 2-3 картофчета
22.00- половин праскова, няколко лъжици от боровинки със замразено кис.мляко
водата 2 л примерно
1.09
крив, тежък ден. Снощи тотално безсънна нощ. Днес всички ме нервят. Ама не може така аааа. Много се претрепах. Толкова съм уморена и нервна че не мога да заспя. Иначе Алек беше на контролен преглед. Перфектен е. Качил цели 900 гр. Докторката каза, че е чудесно живо и здраво бебе. Аз съм много щастлива и благодарна от този факт.
Движението ходейки е 3-4 км, а иначе чистене в едната къща, в другата къща, пране, гладене, хранене, сменяне и люшкане на бебе, пазарене, родителско-приятелски разговор с големия батко и занимаване и с каката.
храна- нямах време да ям честно
9.00-кафе
тука е ясно
14.00- напълних една малка зелена пиперка със сирене и я ядох докато люшках количката
17.30-21.00- разходка, водка и вечеря,- една шепа салата с някакво мариновано пил.филе, зеленчуци. доядох няколкото хапки филе и картофчета на каката
22.00- 3-4 малки смокини, парченце шоколад с цял лешник, малко сушен кокос
ще ям нещо като пъпеш или праскова. ще е студено и сочно де.
водата не знам колко е