16.01.06
11:12
Тренирам гърди и трицепс в един ден. За гърди 62гк са ми добре, но след това като свърша
с гърдите трицепса се е поуморил и 62кг са ми много за него! Въпросът ми е да тренирам ли
гърди с 62кг и после трицепс със 52кг или и двете да вървят заедно (с 52кг) :?:
10x :)
А от къде ти хрумна, че при трицепса можеш да ползваш същите тежести, като при гърдите?!
:lol: Не знам! Струва ми се че ако тренирам трицепс с по-малки тежести ще изостава или нещо такова :?:
[quote author=“Madcap”]Тренирам гърди и трицепс в един ден. За гърди 62гк са ми добре, но след това като свърша
с гърдите трицепса се е поуморил и 62кг са ми много за него! Въпросът ми е да тренирам ли
гърди с 62кг и после трицепс със 52кг или и двете да вървят заедно (с 52кг) :?:
10x :)
ае от де ги зе тез 62 кг и 52 кг как ги нагласяш!
прави си гурдите с 62 и трицепса с 52. нормално е да правиш гурдите с повече кг от трицепса.
16.01.06
13:10
Не се притеснявай че трицепса ще ти изостане, няма да се получи такова нещо , защото той се натоварва и като правиш гърди .
[quote author=“Madcap”]:lol: Не знам! Струва ми се че ако тренирам трицепс с по-малки тежести ще изостава или нещо такова :?:
Абе от каде ги измисляте тия работи бе... :? много ми е интересно наистина. По това как се чувстваш след тренировката, каква ти е мускулната треска на другия ден и дали успяваш да се възстановиш до следващото натоварване трябва да прецениш с каква тежест, колко упражнения, серии и повторения да си изпълняваш тренировката.
[quote author=“Madcap”]:lol: Не знам! Струва ми се че ако тренирам трицепс с по-малки тежести ще изостава или нещо такова :?:
Ами направи проста съпоставка и виж кой е по-големия мускул.То е ясно че с еднакви тежести няма да може да ги тренираш :roll:
16.01.06
18:43
не тренирай трицепс преди гърди
Аби човек тренирай го с толкова че да направиш 8 повторения какво ми пресмяташ и наслагваш тежести какви са тия работи
16.01.06
20:56
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Аби човек тренирай го с толкова че да направиш 8 повторения какво ми пресмяташ и наслагваш тежести какви са тия работи[/quote
Много точно казано,стига сте гонили тежести,гледай да правиш правилно упражнението,да можеш да направиш 6-10 повторения,и най-вече да се натовариш добре!