31.12.05
13:43
Наскоро приказвах с един авер , мн зарибен на тема фитнес участва даже на повечето републикански . Та отворихме въпроса за тяга и колко често я прави на седмица , както и другите базови за гръб. Чесно да ви кажа на мен 3 пъти в седмица ми се струва ужасно много . Взех да споря с него за възстяновяване на мускула , разтеж и т.н , но накрая като че ли успя да ме убеди,че гърба не била като останалите мускулни групи и държала на повече натоварване - колкото повече толкова по добре.
Каквото знам АЗ за фитнеса го знам от вас! Та на мен това ми звучи малко прекалено и противоречи с много неща които съм чел тук.
Нека някой компетентен да се изкаже , има ли смисъл в това с цел разстеж или е загуба на време. Сажа ми в залата е 1г и 2 месеца.
Благодаря ви и весели презници! : )
всичко зависи от възстановяването- сън, хранителен режим, добавики, стероиди, метаболизъм! а и колкото по опитен ставаш толкова повече трябва да тренираш, така че на него може и добре да му се отразя но на някои новак ....
3 пъти в седмицата гръб , ако правиш и толкова гърди - ми то тогава дай да не си тренираме ръцете.всичко е до възтановяване
16.01.06
21:59
ДА,може ама тои :!: по принцип гьрба даржи много на натоварване ама....,зависи какво Вземаш
аз незнам някой елитен културист в света да тренира гръб по 3 пъти седмично! най-добрия гръб в историята на олимпията - дориян го е тренирал 1 път! въпреки че надали в БГ има някой с неговото възстановяване и тн. ...
смятам че това е достатъчно за отговор! а ако ти трябва по задълбочен
отговор само кажи.. :)
[quote author=“AMAZER”]аз незнам някой елитен културист в света да тренира гръб по 3 пъти седмично! най-добрия гръб в историята на олимпията - дориян го е тренирал 1 път! въпреки че надали в БГ има някой с неговото възстановяване и тн. ...
много си прав :wink: един път седмично е достатъчно.Ако не вярваш виж гърба на Дориан на аватара ми :D :wink: :twisted:
17.01.06
20:51
[quote author=“ridddick”][quote author=“AMAZER”]аз незнам някой елитен културист в света да тренира гръб по 3 пъти седмично! най-добрия гръб в историята на олимпията - дориян го е тренирал 1 път! въпреки че надали в БГ има някой с неговото възстановяване и тн. ...
много си прав :wink: един път седмично е достатъчно.Ако не вярваш виж гърба на Дориан на аватара ми :D :wink: :twisted:
от такъв гръб ми се повръща едвали някой мечтае за такъв :roll:
[quote author=“OuttaControl”][quote author=“ridddick”][quote author=“AMAZER”]аз незнам някой елитен културист в света да тренира гръб по 3 пъти седмично! най-добрия гръб в историята на олимпията - дориян го е тренирал 1 път! въпреки че надали в БГ има някой с неговото възстановяване и тн. ...
от такъв гръб ми се повръща едвали някой мечтае за такъв :roll:
той с това си е изхранвал прехраната и според мен го е правил отлично :wink: друг е въпросът дали някой иска такъв гръб(и дали може да го постигне)з лично чак такъв гръб не искам.Можеби малко по малък :twisted: