09.09.15
23:35
Здравейте.Нов съм във форума и също така съм много бос на тема хранителни добавки, взаимодействие м/у различните активни вещества и т.н.
Накратко имам много сериозен проблем с теглото 25г,178см 129кг,в следствие на това се опитвам да се боря с него с различни средства.Минал съм през многобройни колани за отслабване,магнитни пръстени и гривни,кремове и вълшебни хапчета от телевизията.От 1 година ползвам и хранителни добавки.Най големия ми проблем е непостоянството и прекаляването с храната.На няколко пъти започвам диети с тренировки и прием на л-карнитин,единия път издържах около 2 месеца имаше ефект,но после всичко се върна по старо му,от тогава почвах на няколко пъти но без резултати.
От два месеца съм се заел и чета форумите и поръчвам и пия безразборно всякакви добавки,поръчвам 2-3 кутии изпивам едната после поръчвам друго и почвам него.Сега имам цял шкаф с продукти,а причината да пиша е днес бях на косъм да поръчам slim fx ,но ме притеснява сърцебиенето и раздразнителността която се наблюдава при някой.
Търся съвет кои от наличните добавки да пия и как и какво още да поръчам за по добър ефект.
Няма да изброявам какви добавки съм ползвал а ще изброя какво и по колко имам в наличност.
Everbuild liquid l-carnitine 1500mg-6x500ml
Haya labs green tea extract 500mg-2x60caps.
Amix performance wax lont-1kg
Haya labs dhea 100mg-90caps.
Haya labs omega 3 1000mg-100caps.
Amix lipo lean-120caps
Everbuild liquid l-carnitine+green tea 3000mg-1x500ml
Haya labs raspberry ketones 500mg-60caps
Haya labs Hoodia extrakt 50% 500mg-60caps
Nutrex lipo 6 black-60caps
Относно тренировки наблягам на много ходене,от време на време кардио и силови.
Благодаря предварително.
Човек който не може да спазва продължително време хранителен режим, няма как да извлече ползва от хранителните добавки!
Това със закупуването на “магически хапчета” е затворен и порочен кръг.
Опиши по подробно как се храниш и тренираш.
Ето ти няколко насоки:
Прочети темите, също така и дневниците на трениращите, питай, интересувай се и ще схванеш, че режима в твоя случай е преди всичко останало.
Просто трябва да се вземеш в ръце, всичко става с постояннство, воля и планиране, не с хранителни добавки. Успех с целите ти!
Мнението беше редактирано от avitohol на 10.09.15 09:12.
Започни редовно да правиш кардио, а не от време на време и мини на някакъв хранителен режим
10.09.15
17:43
Задръж със slim fx-a, започни да спазваш хранителен режим, прави кардио, тренирай с тежести, пий л-карнитин. Ако не си постоянен, ще си постоянно дебел. Успех.
10.09.15
20:12
За съжаление хранителните добавки или не действат или имат нищожен ефект. За да отслабнеш трябва да ядеш по-малко. В днешно време мацките масово ползват амфетамин за отслабване. Една доза и не усещаш глад 4-8 часа.
11.09.15
16:57
казано от Антон Батбаянов на 10.09.15, 20:12:
За съжаление хранителните добавки или не действат или имат нищожен ефект. За да отслабнеш трябва да ядеш по-малко. В днешно време мацките масово ползват амфетамин за отслабване. Една доза и не усещаш глад 4-8 часа.
Страхотно мнение, повече такива хора трябва да има !
ПП: Сарказъм.
28.09.15
10:10
Пии си Л-карнитина и зеления чай. Вземи си хуудия и гарциния за намаляване на апетита. Прави кардио на гладно и нещата се получават с времето.
28.09.15
14:27
Постоянство+воля= резултати :)