Не тренирам - позирам

Темата е заключена.
Прескочи до:
Gogo

31.08.15
22:14

Тия дни жълт код, а у... Хак да ви е! Аз отивам да си топя таковата ан морето :Д Хем нали било хубаво да се почива по една седмица от време на време. :)
Покачване на тестостерона от студената вода, енергия от слънцето :Д
Ей днес чух в сауната културистичния лаф - ще дълбая.

31.08.15
23:03

Внимавай де ходиш на море, че на някои места има кафяв код :D

Gogo

10.09.15
12:02

В първата тренировка след второто море, установих, че клеката ми се е качила с 10 кг. Разбира се, обяснението беше, че при новобранците е така, всяко разнообразие се отразявало положително.. :Д
Лошата новина е, че откакто взех да клякам повече, и гъзът почна да тежи повече, раменната преса над личното тегло не иска да тръгне.
Преди всяка тренировка правя стречинг на земята, а след всяка планк с кобра хасана (не ковра).
Онзи ден, седя, разтягам си се аз и бум пред мен се просна една, да прави корем на земята. То хубу, ама, сутиенът й от тия с твърдите чашки и два номера по-голям. Бая си мислих да й кажа.., ама кел файда, то вече ми се развали разтягането.

А, подобрих си гмуркането на апнея в черно море на 15 метра. Проблемът е, че видимост има от 1 до 3 метра и нито знаеш накъде отиваш, нито още колко има. Това предизвиква леко притеснение, което гори повече кислород и разваля правата линия към дъното, защото няма ориентир.

Мнението беше редактирано от Gogo на 10.09.15 12:03.

10.09.15
12:15

казано от Gogo на 10.09.15, 12:02:

...Проблемът е, че видимост има от 1 до 3 метра и нито знаеш накъде отиваш, нито още колко има. Това предизвиква леко притеснение, което гори повече кислород и разваля правата линия към дъното, защото няма ориентир.

Разсмя ме искрено :)

Gogo

10.09.15
12:19

Ами първия ден слезнах с бутилки на едно място, където трябваше да има някаква стена от потънал град, с керамики и прочие.. Имаше видимост 2-3 педи. Такова нещо не съм виждал. И един върви отпред с една лупа (металотърсач) и мята с тия плавници по дъното и вдига още мътилка. Накрая единият от групата зачезна някъде и мъките свършиха.

Мнението беше редактирано от Gogo на 10.09.15 12:20.

10.09.15
13:40

Тука при нас има един дето се набира с със скуба колан та се сетих за тебе, че гледаше жилетки. Ловко, а и става много добре за дроп серии. Е така идеи само.. ;)

Gogo

10.09.15
13:43

Да, и аз се набирам по домашному с колана - 12 кг. Но дроп серията е подходяща с изхвърляне на целия колан, а разликата не е толкова голяма. :)

KA

10.09.15
16:28

“Бая си мислих да й кажа.., ама кел файда, то вече ми се развали разтягането.”

Като гледам явно доста ти се е развалило настроението поради недовършеното разтягане, може би е необходимо другият път да и кажеш. Като си заговорихме за проблеми и понеже тематика на форума днес е кенефна, да се оплача и аз. На работа имам една колежка от индийски произход, която има навика да обядва на бюрото. Не винаги зебелязвам това и доста често се чудя, аз ли съм пръднал или някой друг, докато не се огледам повече и се успокоя. Въпросът е че и тоалетните са близо и невинаги съм сигурен, какво точно се случва. Може би е добра идея да поговоря с колежката, преди да ми се е развалил кеф-а от разтягането : )

Gogo

10.09.15
16:31

И кво стана ся, Ронката се изсра, и ти реши да пръднеш в моя дневник :Д

KA

10.09.15
17:42

Така става Гого, това си е верижна реакция, няма как. :) Просто ти ми се струваш добър човек и като закон, на добрите хора всички искат да им се из... на главата :)) извинявай :)
Но основната идея на това което писах е, че е трябвало да и направиш забележка, а не да задържаш тези отрицателни емоции в себе си :))))

Мнението беше редактирано от kaloyan на 10.09.15 17:43.

10.09.15
17:50

казано от kaloyan на 10.09.15, 17:42:

Така става Гого, това си е верижна реакция, няма как. :) Просто ти ми се струваш добър човек и като закон, на добрите хора всички искат да им се из... на главата :)) извинявай :)
Но основната идея на това което писах е, че е трябвало да и направиш забележка, а не да задържаш тези отрицателни емоции в себе си :))))

Tц, това е затихващо трептение(сране води до пръцване), ако беше верижна реакция щеше да се стигне до масово осиране на дневниците и ултимативно кафяв фон на страницата, вместо зелен.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 10.09.15 17:50.

Gogo

23.09.15
15:41

Обаче, голямо кардио със силовия едностранен сталкер от земя (GOPS) :Д
Иначе, тренировките вървят с все сила 7/7. С карта съм, пари на вятъра не мога за всичко да давам. Поне нея плътно да си издумкам. Скоро и чувала ще трябва да сменят. :>
Преди всяка трен, стабилно разтягане. Резултати вече виждам.
Планкът започнах да го правя с вдигане на срещуположни ръка и крак.
Взех си 10 либри голд стандарт. Ако не кача 4 кила с него, протеин скоро няма да си взема! :Д
Друго друго да се похвля.. няма.
Нещо вратът ме наболява, прешлени мрешлени... Анатомична възглавница ще си взема, но още се чудя каква. Ако най-скъпата е най-хубава, ясно, но не е ясно така ли е...

Gogo

05.10.15
15:52

В събота и неделя се проведе републиканско първенство по подводно плуване във Варна.

Жалко, че папараците не са ми направили гръбна снимка, да разбера за какво става въпрос. В едната дисциплина, в която след 75 м крол, се плува веднага на апнея, въобще не спрях за раздишване като останалите, после слушах разни коментари - “Ама то виж го къв гръб има” :Д :Д

На 50 метра апнея, най-отвореният турбо гъзар, не можа да финишира и се изкефих.
Като цяло, дисциплините бяха доста раздвижени, весели хора, топла минерална вода в басейна. Сутринта в 7 ч, пара се вдигаше и с кеф се висеше в него.

05.10.15
16:01

Оооо, цицепс! Разби ли ги?

05.10.15
20:04

Тоест след 75 кроул ,плува 50м под вода ли?

Gogo

06.10.15
11:32

Не, 50 м под вода е отделна дисципина.

Конкретно с крола беше: скачаш с пълно бойно, на 12-тия метър под вода разоборудваш и продължаваш на апеня още 12 м, от там се показваш отгоре и плуваш 75 над вода. След което 12 метра апнея, което като метри е смешно, но си е борба за живот след интензивното плуване отгоре. С тези 12 метра апеня, стигаш до апарата на дъното, който си оставил в началото, оборудваш се и плуваш още 200 метра на скорост под вода.

KA

06.10.15
14:00

Резултати няма ли някъде, аз погледнах из нет-а няма ни вест ни кост, да се е провело такова състезание. Иначе ми се мернаха от друго място снимки от това състезание и видях познати хора.

06.10.15
14:18

Гого дошъл до Варна, снимал се на басейна и сега ви пързаля, че състезание имало :P

Gogo

09.11.15
21:43

Понеже срещу залата се намира магазинът за среднощно зареждане, всички културисти след тренировка минаваме оттам. Реално поддържаме магазина жив. И пред мен на касата е Орлин Стоянов - пловдивската легенда. Чука му касиерката продуктите и накрая й казва - “И един син мерилин” :Д Тя от своя страна му отврърща - “А, спортистите нали не пушат?”.  До касите един милф си изчакваше приятелката, която беше след мен и нещо се усмихна на тази реплика. След което Орлин казва:  - “Аз не съм спортист, аз съм шампион, шампионите пушат!” хахааа... :Д На милфа й замръзна усмивката и направи кръгом.

Иначе, позачистил съм, но не си личи много, че съм по средата на no-shave november.

Gogo

19.07.16
13:07

Кво става гиревици, въртите ли гирички? :> (хоп-хоп)

п.с.: не съм обядвал.

Мнението беше редактирано от Gogo на 19.07.16 13:12.

Gogo

22.07.16
14:57

Моята започва отново. Да се пукат душманите! :Д :Д

22.07.16
15:08

Зако ги мъкнеш тия пудовки.. Само лъжеш хората, че ш тренираш :д

Gogo

22.07.16
15:10

тва са котвите на лодката е

22.07.16
15:15

Не да си седиш на гАза и да работиш, ми ще ми ходи да почива... тц тц тц :D

Gogo

22.07.16
15:18

ти мълчи, да не си изработиш един айфон :Д :Д:Д

22.07.16
15:30

казано от Gogo на 22.07.16, 15:18:

ти мълчи, да не си изработиш един айфон :Д :Д:Д

Не, не !!! :D Андроид му е майката :D :D :D :D

Gogo

01.08.16
12:53

Свърши, ама пак ще почне. : )

За съжаление, Пешо се оказа на север и не можахме да се видим.

Единият ден минах през Лозенец да видя ква хавата... и седя си аз пред една сергия и гледам задава се едно говедо с яки бутове. Викам си, бах го в изрода тоя. Наближава, поглежда ме, усмихва ми се и вика здрасти. ВТФ?! Изведнъж проблясък, че ми е познат, но все пак си питам - Здрасти, ама...?! ... Та, поздрави от Павката (Pavel) Разбира се, сипа ми доволно с въпроса - Тренираш ли? :Д :Д :Д

Пудовките ги барнах точно два пъти - Един път да ги сваля от колата и един път да ги кача ха-ха! Но пък имаше доста жени в групата и им носих бутилките по чукарите. За съжаление, отблагодариха ми се само с пиене. :> ... е, едната ми поиска и приятелство във фейса :Д

Подобрих си и гмуркането на апнея от миналогодишните 15 метра, на 17 метра.

От Бургазлия научих ново обръщение, наравно с чуек, маняк, лек - Лице.

Хванах тъпата катастрофа на магистралата преди Нова Загора. Над 10 км коли в трите ленти. 3 часа висене по обяд.

Мнението беше редактирано от Gogo на 01.08.16 12:54.

01.08.16
13:05

Надявам се е било прохладно времето по обяд .. :)

01.08.16
21:24

Е не качи една снимкааа значи :D

Теди Илиева

01.08.16
21:34

Гери,  внимавай какво си поръчваш. Това е Богът на раменната преса. Реши ли да качи снимка и форумът дава на късо - токов удар по сървърите :D

02.08.16
10:38

казано от Теди Илиева на 01.08.16, 21:34:

Гери,  внимавай какво си поръчваш. Това е Богът на раменната преса. Реши ли да качи снимка и форумът дава на късо - токов удар по сървърите :D

Ще рискувам, Теди! :D

Гогич, не се скатавай ! :D (devil)

Gogo

06.08.16
19:55

Герич, мое ми седнеш на... :>

Понеже се чудя над един казус, да не вземат да ми изтрият дневника, ще опиша и една тренировка.
Ама първо чуденката: Някой има ли теория, защо хватът на тяга от коляно ми е по-слаб от тяга от земя? (освен че съм мек, друга причина търся). Чудя се и що тъмблес грипът ми е по-силен от другия, ама тва ще го преживея някак си.

Тренировката на 2 на 3:

Нали си взех йохимбин, да ми загрява таза, викам си ще направя малко тяга...
- Разтягане на специално килимче само за тая зала;
- Тяга от коляно с прогресиращи серии;
- Обръщане прав;
- Обръщане от земя;
- Конвенционална тяга;
- Суперсерии клек с подскоци;
- Тройни дроп серии на набиране с различни хватове;
- Тройни дроп серии на кофички;
- Раменна преса;
- Повдигане за предно рамо от наклонена лежанка;
- Суперсерии на скрипец за странично и задно рамо;
- Лежанка, раменен хват - много повторения, че после нали унисекс сауни-мауни, а-у....
- Суперсерии от коремни с планк;
- Разтягане на специалното килимче само за тая зала;
- Суперсерии от парна и сауна;
- Бира.

Килограмите не ги описвам, щото са такива, каквито подобават на един лек атлет - леки. А и самата тренировка не е важна. Важен е въпросът ми. Благодаря!

Мнението беше редактирано от Gogo на 06.08.16 19:56.

06.08.16
20:40

казано от Gogo на 06.08.16, 19:55:

Понеже се чудя над един казус, да не вземат да ми изтрият дневника, ще опиша и една тренировка.
Ама първо чуденката: Някой има ли теория, защо хватът на тяга от коляно ми е по-слаб от тяга от земя? (освен че съм мек, друга причина търся). Чудя се и що тъмблес грипът ми е по-силен от другия, ама тва ще го преживея някак си.

Единственото, за което се сещам, е триенето в бедрата - формата ти на изпълнение вероятно е различна и при тяга от земя лостът е една идея по-далеч от бедрата, отколкото от коляно.

08.08.16
12:03

казано от Gogo на 06.08.16, 19:55:

И то със засилка :D (mooning) (devil)

Gogo

09.08.16
14:48

казано от Gery Grunge на 08.08.16, 12:03:

И то със засилка (mooning)

(finger) :D

Вчера клек дей. Почнах си пак сплитовете. Някак си по-добре си усещам тялото с тях. Като след конкретната мускулна за деня, обръщам внимание и на останалите с по едно стимулиращо упражнение в няколко серии.
Всички серии бяха с поддържащи веднага подскоци и клек СТ до отказ. Бая се помпят бедрата, реших, че днес ще се ходи трудно, но само болка в гз (отстрани).

Наред с тичането, вече е време да опитам и йога. Само се надявам, на обсолютно начинаещите, да им се обръща специално внимание, а не да се мъча да правя това, което правят останалите без няква ясна идея какво точно правя. Нарочно се разтягам всеки ден, за да не съм тоталното дърво и да не влагам много енергия в асаните. Предполагам и че ще опитам едновременно на няколко места, да видя къде има повече така... по-вдъхновяващи хора. :д Просто първият път ми е проблем винаги. (за всичко :Д)

Мнението беше редактирано от Gogo на 09.08.16 14:48.

09.08.16
17:06

Стимулиращите упражнения са ми любими :D :D :D :D
За отстрани-то, искаш да усетиш какво изпитвам аз, май а ? Колко мило  :D (grin)

П.С.  Гогич, не мога да не спамя, сори :D

Gogo

09.08.16
17:31

Абе Мис Фитнес да ти пише в дневника, е все едно Оня отгоре да те е погалил по оная работа :Д

Мнението беше редактирано от Gogo на 09.08.16 17:32.

Закрит Акаунт

09.08.16
17:36

Ще ме обвинят после, че й излязло име. То си е за гордост де, ама да си кажа 8-)

09.08.16
22:28

Е само погалване ли, баси :D :D :D Все едно само главичката :DDDDDD

Закрит Акаунт

09.08.16
23:21

казано от Gery Grunge на 09.08.16, 22:28:

Е само погалване ли, баси :D :D :D Все едно само главичката :DDDDDD

Що за безобразие и цинизми в тоз приличен форум :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1