31.08.15
10:26
Слънчево утро :)
Уикенда не съм писала , защото бях “по света и у нас”. Ходих на гости на леля ми, която живее в гр. Елена, много обичам този град- толкова е китен ^_^ Имаше дълги разходки, сладки приказки, малко вино, домашна храна- идилийка :) отдавна не бях яла домашни яйца, леля ми направи миш-маш с изцяло домашни продукти, направо си облизах пръстите :) Но уикенда свърши и всичко по старо му, за да не и е толкова тегав понеделник започнах с тренировка
тренировка,31.08.2015
20 мин. пътека /7 км час на максимален наклон/походих си :D
3 кръга
15 глутеус машина тип ритник/ ляв крак
15 глутеус машина тип ритник/десен крак
15 напад напред с гирички 2х 5 кг /ляв крак
15 напад напад напред с гирички 2х5кг/десен крак
20 глутеус мост с диск 5 кг
3 кръга
30 разтваряне на абдуктор машина @ 30 кг / леко се повдигам от седалката , повече ме изпотява :D
30 затваряне на абдуктор машина @30 кг
15 тяга с лост
20 гръбна екстензия с диск 5 кг
4 кръга
20 коремни преси на римско столче ( имах и 5 кг гиричкам която си подавах от едната на другата ръка)
15 повдигане на крака на стенд
3 кръга
15 повдигане на крака от тилен лег
15 странични преси / на всяка страна
10 клека със завъртане @ 10 кг диск
Това беше за днес, утре пак :)
31.08.15
10:30
А, и забравих да кажа, че имам нова цел-намаляване на процента мазнини, измериха ми ги на една машинка като джойстик, 23 % излязоха, близо 12 кг мазнини мъкна в тялото си хахаха
Да ви се похваля-вече без моят приятел да ме кара, сама си пия витамините и омега -3 мазнините, но ги пия само в тренировъчни дни, витамините мисля да ги пия 30 дни и после да прекъсна, да не стане пренасищане, изпращам и линк на витамините, защото моят приятел беше в командировка в Испания и ги е взел оттам
http://www.farmadelicias.com/leotron-complex-capsulas-p-4855.html
Мнението беше редактирано от Даниела Сидерова на 31.08.15 12:19.
01.09.15
10:11
Добро утро,
вчера голямо чудене се чудих какъв хранителен режим да подхвана, за да поизчистя мазнините...НВД съм пробвала- на 5тия ден вече съм изнервена и готова да убия човек за лъжица мед :D РБД ще е май, въпреки че IF ми се струва лесно приспособим към моето ежедневие, но предвид това, колко съм податлива към преяждане и ” булемичните” ми пристъпи, не мисля, че е добра идея. Вчера храненето ми беше точно fasting :D Понеделниците са ми много натоварени, та до 8 вечерта не бях яла нищо, май 2 кафета изпих и това ми беше, но като се прибрах бях умряла от глад...
Храна/31.08.2015: салата от айсберг, домат, половин авокадо, чаена лъжица зехтин и много лимонов сок....мммм...200 гр сьомга, филия пълнозърнест хляб, 2 чаши бяло вино ...малко преди да си легна - 2 парчета локум :D много ми се ядеше сладко
Хапвах си локума ( от Турция го взех, много е хубав) и си мисля как ще намаля мазнините хахахах каква дилема :D
Реших да пробвам различни режими, докато намеря най- подходящия за мен, но нямам никакво намерение да следя за часовете си на хранене- количеството и качеството ще следя, но няма сила, която да ме накара да закуся, после цял ден нямам спирачки, постоянно ми се яде, това с три- четири хранения на ден не е за мен, на две се чувствам най-добре :) Днес ще си сметна калорийния баланс, но още не съм готова да го направя :D май ми харесва просто да си тренирам и да си хапвам, но ще трябва да се заема по-сериозно с нещата...
тренировка/01.09.2015
8 мин кростренажор
3 кръга
15 машина гръб @30 кг
15 флайс 2х5 кг с повдигане на крака от тилен лег
15 мъртва тяга с лост
15 машина рамене
5 мин кростренажор
3 кръга
15 детски набирания
15 бицепсово сгъване 2х5 кг
15 трицепсово сгъване с диск @10 кг
15 хибридни Арнолд преси
15 повдигане на крака от стенд
4 кръга
20 изправяне от тилен лег и завъртане с шв. топка
20 коремни преси
10 мин степер на fat burning режим
Като сметна калориите и си харесам режим пак ще пиша да задавам тъпи въпроси и да искам съвети :D
02.09.15
11:37
Добро утро,
днес тренировка няма, довечера съм на танци :) Вчера пак докато се чудех как да отслабна си хапнах сладко-сладко :D дори идеята, че трябва да следя какво ям ми възбужда апетита ...Иначе сметнах, че на около 1400 кал ще свалям, мисля , че РБД е моята диета , ама ще е почна от неделя , да имам време да се сдобия с повече информация, да си нахвърля някакви рецепти в главата, които ще са подходящи за този режим
храна/01.09.2015: зелева салата, боб-яхния (една порция), салата със спанак, чери домати и около 50 гр пилешко,половин чабата с маслина, една чаша вино, едно ягодово дайкири
Пийнах си малко :)
Мнението беше редактирано от Даниела Сидерова на 02.09.15 12:43.
02.09.15
23:08
Да се отчета за храната днес, въпреки че не е за пред хора, само баба би оценила днешното ми хранене като “много хубаво ” :D Днес имаше тичане по задачи, срещи с клиенти и какво ли не, та и яденето остана на заден план, преди обяд излязох за среща, по пътя минах край веган ресторанта, имаше още време до срещата и викам” да си хапна нещо малко”, та си взех едно парче сурова шоколодава торта и си хапнах :D Срещата продължи 4 часа, изнервих се, огладнях, беше ми топло-бях много жена, много мрънках :D за обяд стана късно, така че си беше чиста следобедна закуска- зеленчукова крем супа (без крутони) и половин краставица...наяде ме за следващите 2 часа..:) Към 18 ч отново бях гладна- изядох едни бисквити Белвита (знам, че не са изобщо здравословни, но бях гладна и нямах голям избор), на прибиране в колата намерих 2 реда шоколад със стевия(беше малко повече течен шоколад ,ама като за гладен-бива), така се зарадвах, че съм пропуснала да го изям целия :D
След всички тези въглехидрати ходих на танци на пилон (90 мин ) е цялото занимание, отдавна не бях ходила, беше ми залипсвало-забравила съм някои неща, други помнех и се радвах като малко дете, че още мога да ги правя. Храната за днес беше това- въглехидратите , които поех може да ми стигнат за седмица напред :D
Лека вечер от мен :)
03.09.15
10:38
Добро утро,
тренировка/03.09.2015
20 мин кростренажор
3 кръга
20 глутеус машина тип “ритник”@30 кг/ляв - десен крак
30 разтваряне на абдуктор машина @30 кг
15 екстензии с диск 5 кг + трицепсево сгъване зад глава
3 кръга
20 клека с подскок
15 изправяне на крака от стенд
20 бедрено сгъване
3 кръга
10 напада напред + встрани @10 кг диск/ ляв-десен крак
20 хващане на топка с крака :D ( това не помня къде го бях видяла , но реших да го включа- от тилен лег с изправени и разтворени на 45 градуса и аз си хвърлям една шв. топка и си я хващам с крака-много е забавно)
20 изправяне от тилен лег и сукване с шв. топка
3 кръга
30 къси коремни преси
15 станични преси @5 кг диск/на всяка страна
15 коремни преси
04.09.15
10:46
Здравейте,
Първо да се отчета за вчерашното хранене, после ще мина към въпросите, които ме глождят :)
Храна/03.09.2015: около 13 ч: пилешко филе около 120 гр със задушени картофи (около 3 малки небелени картофа )
17 ч: салати от домати и краставици,2 варени яйца
20:30 ч: салата “Цезар”
Вчера се видях с една приятелка, която от около 4 седмици спазва 90 дневната диета- стопила се е направо, а дори не тренира. Прибрах се вкъщи с идеята, че “от утре я започвам” и аз. Но реших да се информирам малко повече, че този ден с въглехидрати малко ме озадачи ( то и бобия и плодовия не че не са въглехидрати има..), разбрах, че тази диета не е за мен и че не е читава, но още не мога да разбера как действа, защото моята приятелка наистина е отслабнала, а снощи си хапваше понички с ягодово сладко и си слабее ?! че и иронични коментари от рода на ” салатата пак ли без дресинг и без крутони ще я ядеш..хм” , понеже вечеряхме заедно навън, а аз навън винаги ги ям без дресинг салатите...Похвали диетата, за момент се заинтригувах, но не е моята.. отказах се, легнах си раничко, че поне да успея да стана за тренировката днес, че честно казано предпочитам да тренирам и да хапвам , отколкото да изкарам цял ден на плодове и фрешове, аз ще преритам от глад :D
Тренировката днес/04.09.2015
15 мин кростренажор
ластицииииии :) хем ги мразя, хем го обичам тези ластици, взимат ми тока :D
3 кръга
20 ритника назад с ластик / на всеки крак
20 глутеус машина тип ритник с двата крака
30 разтваряне на абдуктор машина @50 кг
20 екстензии с мед топка + трицепсово сгъване
3 кръга
30 разтваряне на крака настрани с ластик на ходилата ( този е малък кръгъл ластик)/ по 30 на всеки крак
20 сиунга с пудовка @8 кг
30 клека с ластик+ бицепсово сгъване
15 изправяне на крака от стенд
3 кръга
20 глутеус мост с диск@5 кг
20 коремни преси
15 коремни преси на римско столче с 5 кг диск, който си го прехвърлях от една на другата ръка
20 мин. кростренажор
та.... това беше за днес :) Имам много силна мускулна треска на ръцете от танците на пилон, за това втори ден тренирам долна част :)
04.09.15
11:44
Добре си решила да не я започваш.
Не малко сме писали тук за тази диета - пусни една търсачка из форума. :)
Изчакай приятелката ти да приключи с диетата и да се върне към обичайното си меню. Също така наблюдавай не само, че сваля тегло, а какво тегло е свалила.
Защо сваля? Защото вероятно е в отрицателен калориен баланс.
Какво сваля? Е, това е въпрос с повишена трудност, но твърде възможно е да свали повече активно тегло вместо повече мазнини.
04.09.15
11:58
Още снощи проверих какво точно представлява тази диета, че много ми беше “странна” ..но за момент се подхлъзнах, видимите резултати ме изкушиха... но сега като се замисля, на менюто, което тя определи като “много ядеш и отслабваш” , аз бих умряла от глад, хайде първия ден добре - има мръвка, ама следващите.. не си представям да отида да тренирам след цял ден на плодове или любимото ми...фрешове...
04.09.15
11:59
казано от Даниела Сидерова на 04.09.15, 10:46:
Вчера се видях с една приятелка, която от около 4 седмици спазва 90 дневната диета- стопила се е направо, а дори не тренира. Прибрах се вкъщи с идеята, че “от утре я започвам” и аз. Но реших да се информирам малко повече, че този ден с въглехидрати малко ме озадачи ( то и бобия и плодовия не че не са въглехидрати има..), разбрах, че тази диета не е за мен и че не е читава, но още не мога да разбера как действа, защото моята приятелка наистина е отслабнала, а снощи си хапваше понички с ягодово сладко и си слабее ?! че и иронични коментари от рода на ” салатата пак ли без дресинг и без крутони ще я ядеш..хм” , понеже вечеряхме заедно навън, а аз навън винаги ги ям без дресинг салатите...Похвали диетата, за момент се заинтригувах, но не е моята..
Отслабва заради глад, плаща с временни резултати и в дългосрочен план - със здраве.
Зарежи тая 90-дневна глупост, прояви търпение и поговори с приятелката си след 120 дни. Тази т.нар. диета представлява редуване на един белтъчен ден с три чисто въглехидратни... ако няма глад (или поне енергиен дефицит) - ще свалиш, ама някой друг път. ;) Енергиен дефицит можеш да си осигуриш и при доста по-здравословно хранене. Останалото ти е казала Вероника.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.09.15 12:01.
04.09.15
15:54
И аз така предположих, че отслабването идва от дефицита, опитах се да ѝ го обясня, но моята приятелка така твърдеше, че отслабването се дължи на комбинацията/ разделянето на храните , че за момент се разколебах дали аз не греша....какво да кажа- женска суета...после се разрових из форума и притеглих нещата. Ще продължа по пътя, който сама съм поела- повече движение, по- качествена храна и повече усмивки :) Напоследък се усмихвам повече, може би защото вече не съм толкова гладна :D нито се сърдя на себе си, че съм изяла света и после съм го повърнала , откакто съм по -усмихната мисля, че хората около мен са по-добри- днес например се усмихнат на намусената кондукторка в автобуса и и благодарих и женицата светна, тя също ми се усмихна и дори няколко спирки след това тя вече не беше поредният работник отекчен от работата си, надявам се никой да не и разваля настроението :) тъй... аз ще продължа да си търся баланса както си знам
Усмихнат ден :)
05.09.15
15:33
Днес беше кротичко,
40 мин кардио и корем :)
10.09.15
11:02
Здравейте,
напоследък съм много натоварена и нямам време да пиша :)
Тренировките за тази седмица: понеделник- долна част,вторник -горна част и днес- долна част, това ще е за тази седмица и евентуално в събота ще направя малко кардио
Храненето тези дни не беше многооо зле :D имаше рожденни дни и малко кривнах от “правия път” , но иначе се опитвам да се придържам към режим от 1 400 ккал, май само вчера ми се получи :D
иначе голям глад за сладко, направих си овесени мъфини със стевия и си ги хапвам като много ми се прияде нещо сладинко, засега действа :)
Днешната тренировка:
20 мин кардио
3 кръга
15 напада напред на всеки крак
15 глутеус машина тип ритник@30lbs
30 разтваряне на абдуктор машина@50 кг
3 кръга
10 напад напед+ клек@5 кг диск/на всеки крак
30 затваряне на абдуктор машина @ 30 кг
20 екстензии
4 кръга
20 повдигане на крака от тилен лег( с 5 кг гиричка , която придържах с ходилата)
20 V-образни коремни преси
20 пълни коремни преси
20 мин кростренажор
МЦ закъснява 10 ден....през последните месеци това направо вече е нормално за мен, а се храня - хапвам мазнини, дори ако не забравя пия Омега -3
ще дам време на тялото си да се възстанови след щетите, които нанесох с насилственото повръщане :)
12.09.15
12:03
Здравейте,
тия дни храненето беше добре-около 1400 ккал на ден, само домашно приготвена храна...до снощи..
Вчера бях на РД и там положението излезе извън контрол...алкохол, крекери, ядки ( всички изпечени с много сол), салата, пърленка и разбира се торта...сигурно ударих 3000 калории само на рожденния ден, грозна работа . Когато се прибрах бях гузна, помислих си , че просто мога да повърна и да се правя, че нищо не е станало...после помислих по трезво над нещата- не си заслужава, тази постъпка ми се струва някак жалка, за това просто реших да си устроя една тренировка днес, дори да не изгоря всичко, което съм изяла, се почувствах по -добре
Тренировка/12.09.2015
15 мин кростренажор
3 кръга
20 детски набирания
20 трицепсово сгъване с диск зад главата @5 кг
20 придърпване на горен скрипец зад главата
20 мъртва тяга с лост
15 флайс @2х4 кг
20 повдигане на крака от тилен лег
3 кръга
20 гребане с дъмбел
20 разтваряне на пек-дек
20 бицепсово сгъване с лост
20 повдигане на крака от стенд
3 кръга
20 напада напред @2 х 5 кг / на всеки крак
20 екстензии с диск@5 кг
20 екстензии без тежест
20 глутеус ритник / на всеки крак *без тежест
30 разтваряне на абдуктор@50 кг
18 мин пътека / редуване на мин 7 км/ч и 14 км/ч
Като добавих и 12 мин сауна съм направо като нова :)
Това с повръщането е като омагьосан кръг, все си мисля, че съм го преодоляла, но идва един момент , в който ми се струва не толкова лоша идея...как ще го разкарам това от главата си напълно-не знам :/
Хубава събота :)
казано от Даниела Сидерова на 12.09.15, 12:03:
Здравейте,
тия дни храненето беше добре-около 1400 ккал на ден, само домашно приготвена храна...до снощи..
Вчера бях на РД и там положението излезе извън контрол...алкохол, крекери, ядки ( всички изпечени с много сол), салата, пърленка и разбира се торта...сигурно ударих 3000 калории само на рожденния ден, грозна работа . Когато се прибрах бях гузна, помислих си , че просто мога да повърна и да се правя, че нищо не е станало...после помислих по трезво над нещата- не си заслужава, тази постъпка ми се струва някак жалка, за това просто реших да си устроя една тренировка днес, дори да не изгоря всичко, което съм изяла, се почувствах по -добреТренировка/12.09.2015
15 мин кростренажор3 кръга
20 детски набирания
20 трицепсово сгъване с диск зад главата @5 кг
20 придърпване на горен скрипец зад главата
20 мъртва тяга с лост
15 флайс @2х4 кг
20 повдигане на крака от тилен лег3 кръга
20 гребане с дъмбел
20 разтваряне на пек-дек
20 бицепсово сгъване с лост
20 повдигане на крака от стенд3 кръга
20 напада напред @2 х 5 кг / на всеки крак
20 екстензии с диск@5 кг
20 екстензии без тежест
20 глутеус ритник / на всеки крак *без тежест
30 разтваряне на абдуктор@50 кг18 мин пътека / редуване на мин 7 км/ч и 14 км/ч
Като добавих и 12 мин сауна съм направо като нова :)
Това с повръщането е като омагьосан кръг, все си мисля, че съм го преодоляла, но идва един момент , в който ми се струва не толкова лоша идея...как ще го разкарам това от главата си напълно-не знам :/
Хубава събота :)
Много се радвам, че си превъзмогнала желанието да повърнеш. Това е наистина много много много тежко и трудно понякога, разбирам те напълно. Вярвам, че някой ден ще изчезне напълно. Трябва ти време и повече позитивни мисли и действия, поне при мен се получава засега.
15.09.15
12:53
Здравейте,
напоследък не съм много редовна тука, въпреки че чета редовно, нямам време аз да се отчета. Не съм спряла да тренирам, де. Даже тия дни и режима на хранене промених, заради работата- опитвам се да нагаждам всичко към ежедневието.
Вчерашната тренировка беше групово занимание кросфит, затова няма да го описвам.
Днес станах рано-рано, отидох в залата и получих съобщение, че трябва да отида по-рано в офиса, защото трябва да вляза в една среща и погледнах часовника, погледнах кростренажора и си викам така и така съм тук - днес да направя едно кардио, пък утре вече истинската тренировка :D
Ограничих храната малко, защото от редовните 52-53 кг онзи ден се оказах 55 кг, може би е , защото съм в МЦ, не знам, за всеки случай я понамалих..Пък и в момента, наистина съм затрупана и се храня по IF, фаствам около 16-20 ч, удобно ми е, защото съм постоянно в движение и не ми се налага да измислям какво мога да ям
Храна/13.09.2015: салата домати, краставици и маруля + половин фокача+ 2 чаши бяло вино
храна/14.09.2015: 3 яйца (на омлет), салата от марули и домат ( 1 суп. лъжица зехтин), един варен картоф, една лъжица маслинова паста (добавих си я към салатата) и 2 лъжици домашна лютеница
Хубав ден на всички :)
16.09.15
10:54
Здравейте,
Храна/15.09.2015/след 17 ч фастинг/прозорец 7 ч: 2 некратини, манджа от 120 гр телешка кайма, 2 чушки и лук + 50 гр(сс) пълнозърнести макарони, салата -зеле и цвекло с 1 суп.лъжица зехтин
Не съм смятала калориите, но вчера определено бяха над 1400 кал, защото каймата се оказа много мазна, прочетох етикета, но не видях процентите, нямаше и енергийна стойност, а уж беше една от най-скъпите в Метро
Цялата кайма беше 1 кг, от 120 гр направих махджата, от останалото-кюфтета, но забелязах колко е мазна като направих кюфтета- не бях добавяла мазнина, пекох ги на фурна само върху хартията за печене и като ги изкарах видях колко мазнина се беше отделила...Другия път ще взема месо и направо ще накарам да ми го смелят
Тренировка/16.09.2015
15 мин кростренажор
3 кръга
15 детски набирания
20 напад напред + бицепсово сгъване@ 2х5 кг
12 хибридни Арнолд преди
15 трицепсово сгъване с диск зад глава@ 5кг
3 кръга
15 придърпване на горе скрипец зад глава@50 кг
15 пек-дек
15 флайс@2х5 кг + повдигане на крака от тилен лег
3 кръга
20 глутеус машина “ритник” на всеки крак
20 махове /на всеки крак (без тежест)
30 разтваряне на абдуктор машина
20 екстензии
4х20 коремни преси
4х20 повдигане на крака от тилен лег
това беше.. колко калории съм поела вчера чиста тайна за мен :D При кюфтетата си пролича, че е мазна , но някак при манджата по не си личеше, зеленчуците поеха част от мазнината, пък и не очаквах да е мазно, защото го сготвих в тефлонов тиган без да добавям нищо
Както и да е, изядох го вече :D
20.09.15
19:58
Здравейте,
В началото на месеца смених работата и промяната ми повлия малко странно
В стремежа си да покажа какво мога на работа, малко загърбих себе си- преди планувах голяма част от храненията си, сега- не ме интересува много, много , важното е да свърша работата, която ми е поверена, пък ако трябва и вафли ще ям...и съм много уморена, не ми се тренира, възстановявам се трудно, постоянно съм недоспала, нервна, уморена, пия повече алкохол от обикновено,голям апетит...трагедия
И осъзнавам какво се случва и все си казвам- от понеделник, е- днес станах, погледнах се в огледалото и си казах” няма смисъл да започвам от понеделник, нека е от днес, какво като е неделя”. Голямо лутане в търсене на този баланс в т’оя живот!
Та.. днес реших, че работата и нямам време не трябва да са ми извинение да ям боклуци,много се напрегнах-ще изпия 1-2 бири не ми решава също проблемите (ама ме приспива, де :D ) Това не може да продължава така!-си казах днес ( и се сетих за един мой шеф в САЩ, който ми го беше казал същото, защото все закъснявах :D )
качвам няколко снимки от сега с идеята, че да имам база за сравнение, че нали пак “се променям”, ще ставам по-добър човек, ще слабея...охоо още много работа ме чака :D
Мнението беше редактирано от Даниела Сидерова на 20.09.15 19:58.
20.09.15
20:31
Никакъв късмет няма да ти пожелая ;) Защото изглеждаш СТРАХОТНО! Никакво отслабване не ти трябва. Може малко да стегнеш корема и горната част на тялото, което ще стане така или иначе с тренировките, а бедрата ми изглеждат екстра!
Просто не се снимай пред кофата за боклук :D :D
20.09.15
20:35
хахха, това за кофата и мен ме дразни, но от другата страна на огледалото има плот и се вижда само до корема :D
Сакън! Нидей отслабва! Екстра си си!
И успех с новостите в живота :)
Мнението беше редактирано от K0l1a на 20.09.15 22:34.
21.09.15
08:59
И аз не смятам, че трябва да слабееш.
Подкрепям обаче решението ти да спреш боклуците на работа и да оправиш храната си. :)
21.09.15
10:39
Здравейте :)
Благодаря за комплиментите :) На първо място в момента ми е да оправя храненето - да спра боклуците, да не оставям да изгладнява и да се нахвърлям на боклуци и мисля, че другото ще се нареди с времето. Вчера например като станах сутринта и бях много гладна и ми се хапваше нещо мазно- направо баница ми се ядеше :) Някак преглътнах глада, реших да направя едно кардио и тогава да хапна, отидох в залата, направих си кардиото, интересното беше, че вече не бях гладна, а бях пълна с енергия :) Напазарувах си, прибрах и сама си сготвих :)
Храна/20.09.2015: зелена салата с риба тон и царевица( това беше около час-два след тренировката); следобяд: 200-300 гр ябълки + няколко лъжици извара; вечеря :200 гр свинско контрафиле( сс) и зелена салата
Не съм брояла калориите, важното беше, че си бях наядена :D
тренировка/21.09.2015
15 мин кростренажор
3 кръга
15 детски набирания
15 бицепсово сгъване с лост
15 придърпване на горен скрипец зад главата
15 трицепсово сгъване с диск
15 разтваряне на пек -дек
3 кръга
15 суинга с пудовка @8 кг
10 кофички на пейка (краката ми бяха на височина на ръцете, подпрях ги на друга пейка, много трудни ми дойдоха, исках 15 да направя, но едва докарвах до 10 :D)
15 флайс + повдигане на крака
15 лицеви опори от колене (първите 3 бяха истински лицеви опори, ама после минах на колене, че ми е трудничко)
3 кръга
15 машина глутеус ритник/ на всеки крак
30 разтваряне на абдуктор машина @ 70 кг
20 екстензии
4х 15 странични коремни преси@ 5 кг диск
22.09.15
10:46
Здравейте,
днес без тренировка, реших просто да се наспя, защото през седмицата тренирам само сутрин, само уикенда мога да си позволя да ходя, когато си искам :) тренировките след обяд май са ми най-приятни :)
Храна/21.09.2015: около 200 гр боровинки, сьомга котлет (около 250 гр сс), около 200 гр печени картофи, салата от чушки, лук и домати, лъжица кьопоолу
23.09.15
14:51
Здравейте,
да се отчета за вчера :)
През деня изядох 200 гр малини, че цял ден беше лудница и вечерта трябваше да съм на работна вечеря, та се пазех :D Само дето май не трябваше.. Бяхме в един средиземноморски ресторант и клиента много настояваше той да ни помогне в избора ни на ястия-салата беше добре- айсберг с чери домати и настърган пармезан, но тази паеля с миди...цяла вечер ме дръжа будна, дори повръщах (не съм се насилвала, просто ми беше отвратително), още по време на самата вечеря се усетих и отказах десерта, беше само това, но мисля, че никога повече няма да ям паеля, яла съм я с пилешко месо и даже ми беше харесала, но след тези миди...
След като си легнах в 01:00 през нощта, днес станах в 06:00, за да ида на тренировка - мъка, мъка...
тренировка/23.09.2015:
20 мин кростренажор
3 кръга
10(на всеки крак) напад напред @5 кг диск
10 махове с крак
15 плие с пудовка@12 кг
3 кръга
вървящи напади с лоста
30 бедрено сгъване с шв. топка
30 затваряне на абдуктор машина
4х20 глутеус машина тип “ритник” (на всеки крак)
3х 20 коремни преси
3х20 повдигане на крака от тилен лег
4х15 странични коремни преси @ 2,5 кг диск /на всяка страна
Многооо ми беше трудно, още ми беше гадно на стомаха, даже и сега не ми е много добре...гладна съм, но не знам какво да ям,определено дори е мога да погледна нито месо, нито яйца
Печени картофи ми се ядат...ама ще трябва да изчакам до вкъщи май :)
Хубав ден!
24.09.15
14:27
Здравейте,
Тренировка днес няма :) реших да тренирам през ден, че напоследък недоспивам и ми е много трудно да тренирам след 5 часа сън :X
Храна/23.09.2015: картофи на фурна, домати и малко кашкавал
Днес ми е отвратително гадно, чувствам се отпаднала, всичко ме боли... нещо се счупих, само бъгове давам :D все ми се спи, изнервена, уморена съм, меланхолична даже..дано скоро се оправя. В това състояние- никакъв апетит и нищо не съм слагала в устата си, освен малко кафе, сутринта изпих и едни витамини и омега 3,дано те ме крепят малко...
24.09.15
19:14
знаех си, че загубата на апетит не е добър знак :D болна съм- температура, гадене, отпаднала съм, не мога да стана от леглото ....май ще пропусна тренировка и утре...
казано от Даниела Сидерова на 24.09.15, 19:14:
знаех си, че загубата на апетит не е добър знак :D болна съм- температура, гадене, отпаднала съм, не мога да стана от леглото ....май ще пропусна тренировка и утре...
Дано се оправиш бързо...
25.09.15
11:51
Благодаря,
дано се оправя скоро.. Да се отчета и за днес, въпреки, че не е много
Вчера съм изяла само една ябълка-никакъв апетит, днес- още съм с температура, пия си парацитамола и се унасям по 15 мин на всеки час, ама да си кажа- днес ми се хапва нещо, пилешка супичка с лимон и сега търся откъде да си я поръчам :D
27.09.15
18:57
Здравейте,
от вчера съм доста по-добре, най-накрая свърши този ад с боледуването. Днес направо се развихрих в кухнята, още от вчера апетитът ми се върна. Тази сутрин се събудих чисто гладна, но реших, че е време да се раздвижа и отидох да си направя малко кардио...
тренировка//27.09.2015:
30 мин пътека (монотонно тичане 10 км/ч)/от време на време увеличавах наклона до 3
3 х15 повдигане на крака от стенд
3х20 повдигане и завъртане от тилен лег с мед. топка
30 мин кростренажор (HIIT режим)
3 х 15 (на всяка страна) странични коремни преси @2,5 кг диск
3х15 (на всяка страна) машина усукване на торса * на идея си нямам как се казва тази машина, все ми беше интересно как се ползва, ама като има много хора и ме е срам, та днес нали си беше празно и реших да я пробвам-май си предпочитам усуквания с швейц. или мед топка ...скучно беше
20 мин велоергометър fat burning режим
Много добре ми дойде, накрая направих и 12 мин сауна и бях като нова
Нали апетитът ми се върна, се раздадох в кухнята и си направих сиренки, хумус и крем-супа от броколи и карфиол <3
Всичко това сготвих след тренировката, за това преди да се захвана с кулинарните си експерименти изядох 3 оризовки с 3 супени лъжици котидж и един домат...така вече можех да готвя
Много се чудих как да направя сиренките, накрая просто запознах да слагам някакви неща (аз знам как да ти направя като мама, ама нейните не с от най-здравословните), моите са скромнички: 4 яйца, 200 гр кисело мляко и една ч.л. бакпулвер, 3 суп лъжици брашно от лимец, 100 гр , сложих и една супена лъжица натрошено ленено семе ( защо го сложих? - щото имам, откакто съм го купила, в нищо не съм го използвала, за това реших да сложа и от него, едва ли ще навреди :D ). Изпекох сиренките във формите за мъфини, тъкмо 12 излязоха, по моите груби сметки са около 75 ккал на сиренка... вече изядох 2..да ги опитам :D
Не са кой знае какво , но на мен си ми харесват, и на моята съквартирантка и харесаха :)
Хубава неделя на всички :)
тамън се чудих какво да го правя тва брашно от лимец в шкафа...МЕРСИИИ <3 Случайно да си смятала и белтъчини, мазнини, въглехидрати? :Д
Мнението беше редактирано от Anne Rose на 27.09.15 19:10.
27.09.15
19:17
Не, толкова не ми се занимаваше :D Аз преди следях калориите на всичко, което ям и оттам на някой продукти ги знам наизуст, за това казах, че “по груби сметки е около 75 кал на мъфин” :)
28.09.15
10:28
Здравейте,
да се отчета и за днешната тренировка преди да е настъпила “лудницата в понеделник”
20 мин кростренажор
3 кръга
15 глутеус машина тип ритник/на всеки крак
15 напад напред + клек / на всеки крак @5кг диск
30 разтваряне на абдуктор машина@50 кг
20 екстензии@5 кг диск + трицепсово сгъване
3 кръга
ходещи напади с лост
30 затваряне на абдуктор машина@50 кг
30 глутеус мост @ 5 кг диск
3 кръга
20 повдигане от тилен лег + усукване с швейц. топка
20 коремни преси
15 машина “Torso Rotation” пишеше на нея, не знам как се казва/ на всяка страна
Това е за днес :)
29.09.15
12:19
Ох, какво е дъждовно, само да си лежи човек, но ..по законите на Мърфи при мен е лудница и почивката засега е мираж...
Вчера голямо ядене падна и да си кажа честно..и още можех :D
Храна/28.09.2015: оризовки (около 80 гр)- цял ден мазах с нещо- с около 100 гр котидж, о/о с.л. маслинова паста, 20 гр кашкавал, освен това имаше 80 гр свински врат, салата от домати и краставици,крем супа броколи и карфиоли, вечерта още бях гладна - забодох и две
яйца с около 100 гр котидж
тренировка/29.09.2015
30 мин пътека/ монотонно тичане 10 км/ч
3 кръга
15 детски набирания
15 трицепсово сгъване с диск@5 кг
15 хибридни Арнолд преси@ 2х 4 кг
15 повдигания на крака от стенд
15 машина за рамо
3 кръга
15 придърпване на долен скрипец
15 флайс @2х4 кг + повдигане на крака от тилен лег
15 избутване на машина за гърди
3х15 /на всяка страна / странната машина за торса ( взе да ми харесва)
3х 15 /на всяка страна /странични кор. преси@2,5 кг диск
3х20 коремни преси
3х20 повдигане на крака от тилен лег
Утре ще почина, че май тази вечер ще се наложи да работя до късно, което ще възпрепятства ранното ми ставане утре сутрин :D Разпитвах приятели дали да не започна да пия нещо- BCAA,витамини или не знам и аз какво, че ми е отпаднало...всички ми казаха да заложа на храна и почивка, ама засега май само на храната залагам :D
30.09.15
13:44
Умирам за сън се чувствам повече от ужасно...
Бях поела 2 частни проекта и днес им беше последният срок за предаване-та вчера сън нямаше-имаше много кафета,черен чай,мед с тахан през цялата нощ, трябваше да ги довърша и изпратя преди 9 тази сутрин...В 7 сутринта вече ги бях изпратила-душче и хайде в офиса, че ми беше малко работата вчера :D
иначе храната на вчера (освен горе изброената) беше: салата от домати и краставици с котидж чийз и две яйца, филия хляб от лимец, един бонбон “Мерси”, чаша бира
Днес няма да се тренира, че още отсега ми е много умряло, а трябва да изкарам и цял ден в офиса....
Нямам търпение просто да си легна,за утре съм запланувала и тренировка ;)
01.10.15
11:33
Здравейте,
вчера бях толкова заспала цял ден, че чак паднах по стълбите...по дупе минах няколко стъпала и сега не мога да седна :D Вечерта само се прибрах, изпих едно самърсби и умрях ...
храна/30.09.2015: филия хляб от лимец с кашкавал и бекон, 2 корнита, 2 оризовки с маслинова паста, едно самърсби... знам, че е зле, но след като цяла вечер будувах, за да завърша проекта, нямах време да си организирам храната, та ядАх к’от има :D
Днес беше запланувана тренировка- долна част, е ... след като натъртих Д-то, се наложи малка промяна в плана ..
Тренировка:/01.10.2015
10 мин кростренажор
3 кръга
15 придърпване на горен скипец до гърди
15 мъртва тяга с лост
15 трицепсово сгъване с диск@5 кг
15 флайс + повдигане на крака
12 кофички на пейка (от по-лесните :D)
20 повдигане на крака от тилен лег
3 кръга
15 една машина, която била за гръб, не и знам името :D
15 хибридни Арнолд преси
15 машина за рамо
15 избутване машина за гърди
15 пек -дек
3х15 /на всяка страна/ странични преси@5 кг Диск
3х15 глутеус машина тип “ритник”/ляв крак
3х15 ритник нагоре/ляв крак
3х15 махове с крак /ляв крак
същото по толкова и с десния крак :D
20мин кростренажор
Утре повече зор, друг път дрехите ми са мокри след тренировка, а този път бяха само леко влажни... утре повечко, днес ще хапна по-качествено, че да имам вЪтЪк :D
Хубав ден на всички:)
02.10.15
10:02
Петък е, обичам дните с “Ъ” в тях, някак по-позитивни ми се струват :)
Да отчета храната вчера/01.10.2015: зелена салата с маслини, кИфтаци на фурна (смес св. и тел.месо- общотот кол. в сготвено състояние -130 гр), пилешко филе (около 130 гр), зелева салата с около 20-30 гр маслини, а и Пилия пълнозърнест хляб
Тренировка/02.10.2015
20 мин кростренажор
3 кръга
30 leg преса
20 мъртва тяга с лост
20 глутеус мост
3 кръга
30 напад напред / напад назад с лост (като редувах ляв и десен)
ходещи напади с гирички ( да не е да ходя без нищо до машината за екстензии :D ) @2х 5 кг
20 екстензии с мед. топка (изправени ръце)
3х 20 коремни преси + усукване @5 кг диск
3х 20 късо коремни преси @5 кг диск
3х15 (на всяка страна) странични коремни преси @5 кг диск
3 х 5 мин пътека ( 30% наклон, 6 км/ ч ) ходих си и си усуквах 5 кг диск, на всеки 5 мин слизах от пътеката и правех по 20 повдигания на крака на стенд
Та...доволна съм, мисля, че си заслужих почивката утре :)
04.10.15
15:03
Здравейте,
Вчера починах от тренировки, но за сметка на това доста си “домакинствах”, то по -добре на фитнес да бях отишла..цял ден готвене, чистене, миене...и накрая все едно нищо не си правил, т’ва домакинската работа е неблагодарна история.. Както и да е, затова днес реших да открадна малко време за себе си и отидох в залата
Тренировка/04.10.2015
30 мин пътека/20 мин -10км/ч,10 мин -наклон 30%,7км/ч
3 кръга
15 клек с лост
15 глутеус машина тип “ритник”/ на всеки крак
15 глутеус ритник без тежест/на всеки крак
15 махове с крак
3 кръга
15 напад напред + клек @5 кг диск/на всеки крак
20 ектензии + трицепсово сгъване@5 кг диск