Never gonna give up on Myself

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.10.15
20:50

Официално спирам хляба. :Д Край. Ще си карам на домати и краставици, плодове. И нека новата страница започне с нова промяна отново, СЕГА. :Д

03.10.15
18:46

...Ужасен ден, нищо ново. Станах в 7 или 8…та, не отидох в мола, както предполагах, че ще отида.
Закуска - 100 грама варени пълнозърнести макарони, 1 супена лъжица фъстъчено масло, 1 чаена лъжица мед
Фитнес...
20 мин пътечка - 5 - 5км/ч, 15 - 9 км/ч
25 мин велоергометър
Бедрено разгъване - 12 - 20 кг, 12- 25 кг, 12- 20 кг
Бедрено сгъване - 12 - 15 кг, 12 - 20 кг, 12 - 15 кг
Разтваряне на абдуктор машина- 12 - 35 кг, 12 - 40 кг, 12 - 40 кг
Затваряне на бедра на абдуктор машина - 12 - 25 кг, 2х12 - 30 кг
Избутване на глутеус машина - 2х20 - 15 кг, всеки крак
Клек с дъмбели 3х12 с 10 кг
Плие клякания 3х12 с 10 кг
Мъртва тяга 3х12 с 10 кг
Напади 2х12 с две гирички по 4 кг (всеки крак)
Отпади 2х12 с две гирички по  4 кг (всеки крак)
leg adductions - 2x20 - each leg
Полукоремни - 20 нормални, 20 без допиране на главата до долу, 20 секунди държане и тва цялото още веднъж без почивка ( по-тъпо обяснение сигурно няма)
Plank- 2x60 s
Leg raises - 2x20
Bicycle crunches - 40
V-crunches- 2x20
Oblique crunches - 2x20
Такива странични повдигания на крака - 2х20
И по 40 пак повдигания на крака странични , ама да натоварват вътрешната част на бедрата...
Обяд- 150 грама пълнозърнести спагети с 3 филенца и 100 грама извара
Вечеря- омлетени ролца (3 яйца, 2 филенца, 50 грама извара)
По-късно- чай и топло мляко 200 мл+ малка ябълка, ядеше ми се много :Д
Разкихала съм се, но поне болките отминаха, ще се оправя.
К - 1506, В- около 130, Б- 115, М- 63
Малко да покажа Бел :Д като да не ми стои само текст.

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 03.10.15 21:03.

03.10.15
19:01

Големи сте сладури и двечките.
Понеже се взирам в детайлите, ще ме извиняваш :)
Само да изясниш- клек с дъмбели с 10 кг какво ще рече- 2х10 кг или 2 х5кг или 1 х10. :) Тягата с дъмбели ли е или лост от 10 кг?
Какво е това полукоремни, нещо като крънчове ли?
Защо спираш хляба?
Много въпроси станаха май :D

03.10.15
19:05

казано от Queen Cobra на 03.10.15, 19:01:

Големи сте сладури и двечките.
Понеже се взирам в детайлите, ще ме извиняваш :)
Само да изясниш- клек с дъмбели с 10 кг какво ще рече- 2х10 кг или 2 х5кг или 1 х10. :) Тягата с дъмбели ли е или лост от 10 кг?
Какво е това полукоремни, нещо като крънчове ли?
Защо спираш хляба?
Много въпроси станаха май :D

Всеки път гледам като ударена , да точно дъмбели , просто ме мързи да уточнявам всеки път :Д... 1х10, ти ме изкара мн силна 2х10 :Д::Д ....попринцип си седя само при гиричките, нещо супер много ме е срам да обикалям при другите, защото се чувствам все едно преча. и да, крънчове.
Ми защото осъзнах, че ми се подува корема от него, а веднъж като почна да го ям не мога да спра лесно. :д

03.10.15
19:22

Еми що не 2х10кг не са толкова много, а ти си ентусиаст и упорита, така че скоро ще клякаш с тях.
Да, и аз така- но от гадния заводски. Забелязах, че 1-2 филийки Вита или Фитнес или по-добре Мастермахер или друг подобен на ден, не ми влияят на стомаха. хлябът си има място в храненето, просто намери някакъв качествен, пълнозърнест, от хубави семена, не е задължително да е пшеница и по малко :)

04.10.15
10:07

Закъснява ми с 10 дни и се чудя дали не е крайно време да посетя лекар, особено след снощните жестоки болки в корема. Яко съм се панирала, надявам се да е от смяна на сезона или нещо такова.. нали си ми е мой дневника да си запиша някъде притесненията.

04.10.15
10:17

На колко години си? На мен ми изглеждаш на 16 и по-малко :)

04.10.15
10:51

казано от Queen Cobra на 04.10.15, 10:17:

На колко години си? На мен ми изглеждаш на 16 и по-малко :)

Почти 16. :д

04.10.15
11:14

Мисълта ми е , че в този период е нормално цикълът ти да не е съвсем редовен. Моят дойде на 13-14г  и първата година дойде 2-3 пъти само през няколко месеца. Не мисля, че изобщо го следях в началото. Имало е колебания сигурно. С времето се установи като календар 28- дни, а сега- забави до 29. Може и всеки път да е различен период с разлики от 3-4 дена.
Много момичета се оплакват от спазми, болки и обилни кръвотечения първите години. Момичето на колежката ми е само на 12, а вече има цикъл и то по 7-10 дена и кръвоизливи. Майка й се успокоява, че е била същата на нейните години. За мен това не е успокоение, а безхаберие. Не възприемам цикъла като някаква ежемесечна болест, едноседмично мъчение, нито че е нормално да боли, да ти променя настроението, работоспособността, силата и пр.
Щом ти закъснява, разбирам, че не вземаш противозачатъчни, те предизвикват кръвотечение по едно и също  време.
Ако е само нередовност, не е нещо фрапиращо - според мен (все пак ти си знаеш дали има възможност да си бременна) - стрес, различно хранене, пътуване, претрениране, изпити, семейни кавги- отразяват се, но ако имаш болки, обилно кървене и други притеснителни симптоми, се преглеждай и намери добър гинеколог, който да ти обърне внимание и да не реши да те лекува с противозачатъчни- с тях се лекува всичко- от акне, през депресия до нередовен цикъл... Навсякъде има кампании колко са полезни и необходими и как НЕизползването им е проява на ниска култура. Аз лично съм проучила + и  страничните ефекти и имам свое мнение по въпроса :)

04.10.15
16:25

Ами..добър ден?
Хрема йей
Днеска си го броя чийт ОТВСЯКЪДЕ, хубавото е че са минали две седмици от моята последователност, заслужавах си награда.
Та храната ще я изброя направо без количества..:д - макарони пълнозърнести, мед, фъстъчено масло, извара, кашкавал, филенца някакви, манджа от печено пуешко с много малко картофи и много зеленчуци, хляб пълнозърнест МНОГО + домашно сладко от черни боровинки, или на тва ми мязаше, не знам мама го донесе и предполагам по- късно ще ям някакво готвено месо.
Във фитнеса- 10 км на велоергометър и още 3 на пътечка ( 9км/ч - 9.5 км/ч)
Тренировка за ръце и гръб/гърди - обичайното, няма подобрение...корем не ми стигна времето...бавих се 90 - 100 мин във фитнеса и ми омръзна, пък и хремата ми ме довърши..
Нещо като снимчица..пък утре имам час при личната лекарка...да обсъдим проблема. Лека вечер :)

Лека и на теб, слънчево момиче. :)

04.10.15
18:33

...

05.10.15
22:25

Закуска - 30 грама домашен хляб от лимец, 1 филе, 1 домат
Втора закуска - 30 грама домашен хляб, 1 филе, половин краставица
Обяд- многозърнеста питка 60 грама
Фитнес..крака едно и също, с някои промени тук таме, не съм в настроение да описвам.
Вечеря - 2 свински котлета, 1 домат, 30 грама хляб, 100 грама извара
Към 1300 калории, към 100 В, към 120 Б, към 50 М..

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 05.10.15 23:19.

06.10.15
20:59

Добър вечер..
Закуска 1- 30 грама домашен хляб, 1 филе, 100 грама извара
Закуска 2- 100 грама пълн. макарони, 8-10 ореха, към 100 грама извара, май беше по-малко, 1 среден домат
Обяд- омлет от 3 яйца+ пилешка пържола + 50 грама извара
Следобедна закуска - ябълка (към 150 грама)
8 км тичане в парка, умерено темпо
3х15 кофички, в по-усъвършенстван вариант вече
2х10 обикновени лицеви, лицеви на колене
2х 20 полукоремни с крака на земя, 20 полукоремни с повдигане на коляното към главата, 20 полукоремни с крака свити в колене във въздуха, 20 полукоремни с изпънати крака нагоре (без почивка никаква между всичките)
2х 20 странични коремни, 10 вдигания на краката от пода и повдигане на дупето нагоре :Д:Д:Д::Д:Д, 10 В - коремни :Д ( пак без почивка между тях)
Вечеря- чепка грозде (към 170 грама беше), 3 варени яйца , 100 грама извара
От село са донесли огромни тави с домашно грозде....направо си умирам, седи в хладилника, а аз не мога да го изям...;( ;(  Сънят ми е много зле напоследък, но за сметка на това количеството вода е значително увеличено. :3
К- 1474, в- 113, Б- 120, М- 59

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 06.10.15 21:01.

07.10.15
20:11

Здравейте.
Много въглехидрати, много чудо ей ..тези плодове и хляба ...
Закуска - 3 филийки черен хляб (ама беше от пекарна, беше ТОЛКОВА вкусен, едвам се наситих) , супена лъжица мед, 100 грама извара
Закуска 2- орехи (7–10)
Закуска 3- 2 варени яйца, филийка :Д::Д:Д с извара 50 гр + мед чаена лъжица
Обяд - чепка грозде като вчера
Фитнес..
Ритници от поза в коленете 2х15, после повдигания на крака от земята 2х15
Бедрено разгъване - 12х25, 12х30, 12х25
Бедрено сгъване - 12х 20, 12 х 25, 12х20
Разтваряне на абдуктор машина - 3х12х40
Затваряне на бедра на абдуктор машина  - 3х12х40
Клек с дъмбел 10 кг 3х15
Плие клек с дъмбел 10 кг 3х15
Мъртва тяга май беше с 10 кг дъмбел 3х15
Напади 2х12 всеки крак с два по 5 кг дъмбела
Български клек 15 всеки крак с 8 кг
към 20 30 мин велоергометър - 10 км (бавна съм в кардиото, знам)
front raises - 3x12 - 4 kg each hand
side raises - 3x12 - 4 kg each hand
2x12 single arm row -  4 kg
2х12 kickbacks - 4 kg
Вечеря - 200 грама пилешки шишчета, 200 грама извара, 5 яйца, мноо зле :Д :Д
Твърде много ли са ми яйцата на ден, помеждудругото , защото аз хич не се усещам
Писна ми да отчитам калориите, В и т.н. :Д има ги в телефона ми...ама всеки път трябва да го търся, а той 90 % от времето е без батерия. :Д Добре де..добавям си още една- две чепчици грозде, не се сдържах, извинявам се на коремчето си :Д а и днес се пробвах да се справя по - добре с краката и ръцете..и малко се изморих

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 07.10.15 20:34.

Ая Палачинкова

07.10.15
20:21

Цяла сутрин си закусвала май (giggle) :*

07.10.15
20:35

казано от Ая Палачинкова на 07.10.15, 20:21:

Цяла сутрин си закусвала май (giggle) :*

Не се оплаквам. :Д попринцип сутрин съм прекалено изгладняла, после наобед и следобед ми минава желанието..и мерака да ям (освен като стане 8 - 9 и си слагам храната в кутии :Д )

08.10.15
17:08

Шантава работа, шантаво време, шантав ПМС, липса на сън.
Закуска 1 - 60 грама пълнозърнест хляб, чаена лъжица мед, 50 грама извара, грозде
Закуска 2 - 125 гр ябълка, 7-10 ореха, 1 яйце, 100г рама извара
Обяд - 3 яйца на омлет, 400 грама задушен грах с подправки, 100 грама извара
Липсата на сън ме подтикна към много въглехидрати днес, включително и колебанията в хормоните ми и моментните проблеми.
Нещо като вечеря или поне се надявам да не пригладнявам повече - 70 80 грама кашкавал, купичка боб, няколко чепки грозде...
Навън е адски студено и вали, тичането ми се отмени, но за сметка на това смятам да направя силова у дома за ръцете и корема...
Ако не броим издънките с вечерята, която трябваше да е пилешко бутче..
1509 калории...и към 130 В, което означава че се е вдигнал сиг до 170 - 180 и калориите са към 1800..

09.10.15
13:09

Яко въглехидрати, НО ДНЕС СА В ГРАНИЦИ. :д  А и ми е почивен ден, айляк, и от последните часове в училище си тръгнах..пей живот :Д
закуска 1 (закъснявах за училище, приготвена за 5 мин :Д ) - филийка хляб, 20 гр кашкавал, 1 филе
Закуска 2 (почерпка с бонбон мерси, айде един бонбон :Д голяма работа) - ппц си беше ябълка 130 грама, 3 филийки с фъстъчено масло
Обяд - обилен, защото няма да се прибера до късно..
3 яйца на омлет, 3 - 4 филенца, 70 грама извара, купа пилешка супа ( 250 грама)
+ десерт от палачинка с 2 яйца, чаена лъжица какао, супена лъжица трици
За вечеря още една купа супа.
Снощи танцувах един час...плюс правих за корем и ръце..днес само вечерта ще направя за корем и утре ще тренирам всички части във фитнеса
:3
Снощи реших да си снимам закръгленото коремче, не е в перфектна форма, но се чувствам много по добре в кожата си последния месец.

09.10.15
13:22

Много сладко коремче :P

Ая Палачинкова

09.10.15
13:25

Моля те не бъди скромна,коремчето ти въобще не е закръглено,а изглежда много добре ;)

09.10.15
20:21

Миси :3 :3(inlove)(hug)

10.10.15
20:47

Здравейте, мили страхотни хора. :Д
Закуската си беше въглехидратна отвсякъде, но :3 храната е нещо важно
палачинки ( 4 яйца, 200 мл мляко, с.л. какао, 3 с.л. овесени трици) , намазани с с.л. мед + с.л. фъстъчено масло
60 грама ръжен хляб, с.л. фъстъчено масло
После...мн тренировка
11 км на велоергометър, 1 километър на пътечка ( като се старах накрая да не мога да се придвижа, но се оказа илюзия)
Ритници от поза в коленете 2х15, после повдигания на крака от земята 2х15
Бедрено разгъване - 12х30, 12х30, 12х25
Бедрено сгъване - 12х 25, 12 х 25, 12х20
Клек с дъмбел 10 кг 3х15
Плие клек с дъмбел 10 кг 3х15
Мъртва тяга 2х6 кг дъмбел 3х15
Напади 2х12 всеки крак с два по 6кг дъмбела
Български клек 15 всеки крак с 12 кг
Повдигане на пръсти с 10 кг дъмбел в ръце
Накланяния наляво и надясно с 10 кг пак
front raises - 3x12 - 5 kg each hand
side raises - 3x12 - 5 kg each hand
2x12 single arm row -  5 kg
2х12 kickbacks - 5 kg
chest flies 2x12 - 5 kg each hand
и това дето е лягаш и изнасяш ръцете встрани с гирички, абе много съм зле с тия наименования, честно.
Планк централен - 2х1 мин
Страничен - 30 секунди
обичайните полукоремни там бях ги описала нагоре някъде
20 повдигания на краката от земята , 40 колело коремни :Д:Д:Д:Д:, 20 В коремни , 20 странични коремни :д
Общо взето май беше това...Но нз защо се изморих адски много
Като се прибрах купа пилешка супа+ 100-200 грама печени чушки с филе отгоре нарязано :Д (всъщност ако трябва да сме честни си имах една купичка с чушки, просто си  я разделих на две )
Следобед - 200 мл прясно мляко+3 супени лъжици трици
Вечерта - чушките с още филе, по една хапка от разни неща, дето си готвех за утре, ама ... бяха си мънички колкото да опитам, то аз ако като не варя и не смесвам неща не пробвам, ще се отровя някой ден със собствените си умения :Д (ОПРАВДАНИЯ :Д )
Калориите лежерно 1500-1600 , Въглехидратите са си към 130 - 140, Б - към 120 130, М - 60-70..
Всичко е окей, не си давам зор, не мога да измеря всичко напълно, а и всеки ден как да прогнозирам дали ще ми се изяде нещо повече в един момент..просто си го давам лекичко :д, днес забелязах напредък в дупето си, може би защото спрях да се вманиачавам, просто нещата са си наред :Д.

11.10.15
17:59

Сериозно що за глад ме гони тия два три дни..
Закуска - палачинка ( 2 яйца, лъжичка какао, с.л. трици ) , чаена лъжица фъстъчено масло
70 грама ръжен хляб, чаена лъжица мед, супена лъжица фъстъчено масло
Тренировка - 20 км велоергометър, уоу, после не си чувствах краката, без шега...
Упражненията за корем
После се прибрах, адски уморена и гладна
100 грама спагети ( не знам дали има значение тва сурово, варено и т.н.) 3 филенца, малко унисос :Д
5-6 малки печени чушки, овкусени с оцет
350 грама извара, 1 белтък
Сън....много сън...и винаги след сън гладът ме гони до последно
Манджа, на която нищо не съм изчислила, в нея имаше картофи тиквички патладжан морков пиле и такива работи...+ неопределено количество грозде :Д...което официално сложи край на глада ми за шоколада и тортата в кухнята, все си мисля, че беше по-малкото зло.

12.10.15
18:18

Това е последния пост в този дневник. :3 Мерси много на всички за съветите, за отзивите, за помощта. Беше изключително удоволствие да разговарям с хората от тук, да ги следя, да попълвам нещата си и т.н. Довиждане. :)

Защо, какво се е случило? :( Надявам се да е моментно решение...

Недей така, умно и добро момиче си ...до колкото виждам си в добро отношение със съфорумниците . Сподели си причината за това решение, дори и да е някакъв личен проблем ..винаги ще се намерят хора в този форум, които да ти дадът съвет и подкрепа в труден момент :)

12.10.15
19:57

Защо искаш да прекратиш такава хубава инициатива?
Дано няма нищо общо решението ти със съфорумниците. Всички , доколкото ги познавам, искаме да си щастлива, спокойна и сигурна тук. Ако имаш някакви проблеми, се обърни към Вероника или Карфичка или някой друг модератор и ще ти съдействат.
Надявам се, не става въпрос за родителска или друга намеса?

п.п. Забелязала съм, че като се появя в дневника на някое младо девойче, скоро тя престава да пише... Като станат 3-4 такива през годината, почвам да се чудя... Или много се меся, или нося лош късмет.

13.10.15
18:14

Не мога да се справям с емоциите си в последно време. Всеки ден в определен период се чувствам психически напрегната, стресирана, притеснена. Най-малките неща ме побъркват, всичко се излива върху храната и тренировките. Както съм се придържала към нещо просто избухвам, натъпквам се с нещо вредно и след това просто се наказвам психически, изпадам в драма. Всеки път когато тръгна да излизам в 6 да тичам в парка, се появява майка ми и естествено къде отивам аз толкова късно, по цял ден се скъсвам да уча и когато искам просто да отида да потичам в парка, отговора е не, аз естествено изпадам в истерия. В други случаи дотолкова се изнервям, че дори да ме боли тялото и да имам нужда от почивка си изкарвам всичко върху него и си мисля, че съм ‘’ здравословна ‘’. А тялото ми става обект на емоционалните ми състояния. Ако съм щастлива всичко е наред, ако съм тъжна всичко се излива върху него. Не знам защо се случва това, не знам защо избухвам така...просто изпитвам вече и нежелание да правя каквото и да било...

13.10.15
21:30

Ами в крайна сметка реших да си се върна пак към дневника. Така че от утре започвам сериозно...Няма да броя излагациите днес.

13.10.15
21:53

OMG :D :D :D :D :D

13.10.15
22:07

Промяна на желанията ниво 38939929293908948948. :Д Типично за мен. :Д

Защо на първо време не поговориш с майка си относно желанието ти да поспортуваш? Да се разсееш след учебния ден?
Притесненията са, че вече става тъмно и не искат да си сама?
Тогава може би да помислиш за друг вид спорт?

Давам ти само насоки. :)

Много си малка още, за да си така изнервена и психически натегната. И по този въпрос можеш да поговориш с родителите си - като цяло, да разберете къде е причината.
А ако с нещо можем да ти бъдем полезни, просто пиши.

:)

14.10.15
18:20

Сутринта...200 мл прясно мляко, 2 супени лъжици овесени трици...
Тренировката беше :
Кардио - 12 мин интервална на пътека, 15 мин интервална велоергометър..
Обичайното за крака, с малко повече повторения на места. Обичайното за ръце...и корем...
Вечеря...2-3 средно големи карфиола, 150 грама извара...

15.10.15
18:28

Вчера не ми се ядеше, за сметка на това днес ядох и за двата дни, като до следобяд ядох на сила по скоро.
Закуска - 200 мл прясно мляко, 2 супени лъжици
Втора - 100 грама ябълки, половин бисквита бел вита
Обяд - ръжена багета
Тренировка -лека
10 км велоергометър, концентрирана тренировка за корем + 60 лицеви опори и малко пилатес
Вечеря - палачинка ( 3 яйца, 1 л какао , малко канела) + с.л. мед
100 грама ръжен хляб, супена лъжица мед
към 200 грама извара + малък  домат + малка чушка + 3 филенца
шепа карфиол, БУКВАЛНО :Д
Ами..май беше това всичко, но пък вчера има няма 500 калории, имах нужда от повече днес...;3
Лека вечер ;3

16.10.15
21:00

Хей, хей. :Д
7:00 - 50 грама ръжен хляб, около 50 грама филе, 20 - 30 грама извара
Към 10:00 - 2 ябълки + някаква мъничка бисквитка :Д, не знам каква беше
Към 13:30 - пълнозърнеста багета с някакви там филенца, зелени неща и т.н..
Тренировката беше слаба работа, по простата причина, че утре ми се тича и искам да имам сили сутринта..
Нямаше кардио, корем също, на два дни правя един почивка...
Ритници от поза в коленете 2х20, после повдигания на крака от земята 2х20
Бедрено разгъване - 12х35, 12х35, 12х30
Бедрено сгъване - 12х 30, 12 х 20, 12х20
Клек с дъмбел 10 кг 3х20
Плие клек с дъмбел 10 кг 3х20
Мъртва тяга 2х6 кг дъмбел 3х15
Напади 2х12 всеки крак с два по 7кг дъмбела+ Отпади със същите дъмбели
Български клек 2х12 всеки крак с 8 кг
Повдигане на пръсти с две по 7 кг дъмбели в ръце
Въобще не съм доволна от себе си днес...можех и повече, но просто не знам...почувствах се демотивирана, уморена и си тръгнах..
У дома - 2 яйца омлет + 2 пържоли от чисто месо (добре само знам, че нямаха сланини, друго не разбрах от какво са, бяха готови печени с 2 3 гъби отстрани :Д, бяха си големички, ама..:д пуст глад)
Освен това доста печени чушки :Д...и 50 грама кашкавал някъде..
:3 Поне храната беше добре :3, забелязвам огромна разлика в краката си откакто ям повече и ходя във фитнеса, не е минал и месец, а подобрението е огромно. :3

17.10.15
20:09

Breakfast
Яйца, 2 бр
Мед , 30 g
Тирамису , 200 г
Lunch
Липсва
Dinner
Кашкавал, 50 гр
Котлета печени, 150 g
Сардини, 125 г 
Извара (сирене), 50 g
Snacks
Липсва
Totals 1,565 В-82 М-83 Б-103

4,5 км тичане + подскоци около 50 + всякакви клякания на земя и на пейка, 30 лицеви, 30 кофички, типичното за корем на една пейка пак. :Д
Днес беше много хубаво и надъхващо, и йлфклфкйфйфсйкл :3 Лека вечер.

18.10.15
19:00

Breakfast
Свинско филе(сурово), 40 гр
Хляб - ръжен, 50 g
Извара (сирене), 30 гр
Lunch
Wholewheat - Bread, 110 gram
Duc пилешко бутче, 100 gr
Dinner
Пилешки дробчета (на тиган), 250 г 
Патладжан, готвен, 250 g+ моцарела 100 грама някъде..
Snacks
Чушки, 300 гр.
Totals 1,828 В=128 М=66 Б=130

Тренировка
- 5 мин загрявка, бързо ходене на пътека (не можех да тичам, ужасни болки в прасците имах)
- 3x10 normal push ups
3x10 tricep extensions ( 7 кг)
3x10 tricep dips
shoulder press- 1х20 ( 2х3 кг), 1х20 ( 2х4 кг), 1х15 ( 2х5 кг), 1х20 (2х4 кг)
front raises- 1х20 (2х3 кг), 1х20 ( 2х4 кг), 1х20 (2х5 кг), 1х20 (2х4 кг)
kickbacks- 1х20 (2х3 кг), 1х20 (2х 4 кг), 1х20 (2х3 кг)
curls- 1х10 (2х2 кг), 1х20 ( 2х 3 кг), 1х20 (2х2 кг)
bent over rows- 1х20 (2х3 кг), 1х20 (2х4 кг), 1х20 (2 х 3 кг)
bent over back flies-1х20 (2х2 кг), 1х20 (2х3 кг), 1х15 (2х4 кг), 1х20 (2х2 кг)
chest flies - 1х20 (2х2 кг), 1х20 (2х3 кг), 1х20 (2х4 кг), 1х20 (2х2 кг)
- 20 мин велоергометър
+ мисля да си доям изварата..още съм гладна..

Мнението беше редактирано от Anne Rose на 18.10.15 19:59.

19.10.15
19:13

Breakfast
Кашкавал , 40 гр 
Пуешко (филе), 50 g
Яйца 2 бр
Мед, 50 g
Lunch
Супа - спаначена, 250 g
Wholewheat - Bread, 110 gram
Dinner
Пилешко бутче с кожа, 1
Патладжан, готвен, 250 g
Яйца, 120 g
Извара (сирене), 100 g
Snacks
Липсва
Totals 1,424 136/54/105
(Не се знае дали ще хапна още кашкавал / филе

Тренировка:
- 10 мин велоергометър
-Ритници от поза в коленете 2х20, после повдигания на крака от земята 2х20
Бедрено разгъване - 12х35, 12х35, 12х30
Бедрено сгъване - 12х 25, 12 х 25, 12х25
Разтваряне на абдуктор машина - 3х12х45
Затваряне на бедра на абдуктор машина  - 3х12х45
Клек с дъмбел 2х7 - 3х20
Плие клек с дъмбел 2х7- 3х20
Мъртва тяга 2х7 кг дъмбел 3х15
Напади 2х12 всеки крак с два по 7кг дъмбела+ Отпади със същите дъмбели
Български клек 1х15 всеки крак с 6кг
Повдигане на пръсти с две по 7 кг дъмбели в ръце
- 5 мин кростренажор? Ужас, щях да умра от болка в краката си, а исках 10 ;—-;

20.10.15
19:13

Breakfast
Бонус - Хляб 6 зърна, 120 г.
Мед , 40 g
Пуешко (филе), 50 g
сирене, 50 гр
Кашкавал, 30 гр 
Lunch
Кашкавал, 50 g
Пуешко (филе), 50 g
Пилешко бутче (без кожа, печено), 150 g
яйце, 120 гр 
Dinner
Краставица необелена сурова, 200 гр 
Snacks
Apples, raw, with skin, 200 гр 

Totals 1,591-115/69/120

Без тренировка.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1