Леки тренировки за малко по-добра кондиция

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.10.15
19:03

казано от Boby_ на 10.10.15, 18:20:

Не знам дали не съм те питал вече, ама защо тренираш с шапка? :)

И каква е тая брада?!? Засрамете се - реших аз да пусна цяла брада за пръв път в живота си и когато поглеждам, всичко живо с бради... Май трябваше да издебна момент, когато не е модерно. :D

Боби, ако не се лъжа,мисля,че днес за първи път тренирах с шапка. Иначе като се замисля, причини  поне за мен, има няколко:
1. Няма нужда да си оправям косата, тъй като шапката я скрива - аз съм суетен дори и във фитнеса, още повече по пътя до него, колкото и кратък да е той.
2. Самата коса няма как да ми пречи и влиза в очите като се поизпотя.
3. Спира потта да се стича по челото ми.
4. Май т.3 е най-важна.

Така или иначе беше инцидентно днес, че бях излезнал преди това с шапка и забравих да я сваля.

Относно брадата:
Винаги съм обичал да ходя с брада или по-точно е да се каже хич не обичам да се бръсна. Сега покрай модата се възползвам максимално. Пък и доста жени ми казаха, че брада ми утива- та с един куршум два заека :)

Едит - закрих хранителния прозорец почти по план- добавам само около 200грама сладолед с малко сладко от боровински и около 100 грама домашен сладък салам.

Мнението беше редактирано от I`M на 10.10.15 19:08.

Боби, забравяш мен :D

10.10.15
19:28

Аз пък не мога да разбeра що зорлем се правите на(извинявам се предварително) талибани...

Мнението беше редактирано от nervak на 10.10.15 23:04.

KA

10.10.15
19:43

То това с брадата се оказа масово се е разпространило из целият свят. Аз бръснач не ползвам също, само машинка за подкъсяване : )

10.10.15
20:28

На мен лично ми харесва и отива леко набола брада, затова почти от както съм започнал да се бръсна ползвам машинка :)
Най-евтините, китайски, тези за подстригване (зареждащи, не с кабел) са много подходящи и здрави. . .почти 2 години експлоатирам една такава и няма грешка :)

11.10.15
15:51

Храната след около 18 часа фаст:

1. Кюфтета, хляб/като вчера/,кетчуп, туршия, около 150 грама сладолед с малко сладко от боровинки, половин кочан варена царевица.
2. Доза протеин, кофичка кисело мляко.
3. Стек от свинско каре на скара, хляб, кетчуп, туршия, малко сладък салам, 50 грама уиски с мед.

Много кетчуп ям май и ще трябва да го намаля, че си има захар в него.

Днес смятах да скоча за един полулег и преден клек, но жената поиска да я закарам да си купи някаква козметика, последва кауфланд, после била, после у баба ми местих един гардероб и то си стана обяд. Едно,че ме домързя, друго, че този монотонен и неспиращ дъжд, донякъде спомогна за вземане на решението. Е утре живот и здраве, светът не е свършил.Като цяло вчера и днес си имах доста  ангажименти и общо взето не беше от най-айляшките уикенди, още повече, че ме очаква напрегната работна седмица, но пък каквото такова.Вечерта филмчета и чаша уиски, което сега като го пиша, в главата ми отеква мисълта - изобщо не звучи зле.

12.10.15
20:47

Тренировка:
Загрявка -обичайната.
1. Полулег - 15х20кг.+8х50кг.+6х80кг., 3,3,3 х110кг., 3х120кг.+12х80кг.
2. Преден клек - 10х20кг.,6х50кг.,3,3,3 х70кг.
3. Набирания надхват -5,5,5,5 хСТ.

Нещо не ми се получи днес. Бях с бельо тип шорти и затова на предния клек кратко и не с много тежко, че шортите за малко да станат на пола. Набиранията инцидентно, за да компенсирам ниския обем на предния клек.

Храната след около 21-22 часа фаст:
1. Два свински стека от каре на скара, много малко пържени картофи със сирене, две малки филии хляб, малко масло и туршия.
2. Доза протеин с прясно мялко, кофичка кисело мляко.

Мисля, че това ми е последната доза протеин и свършва пакета. Засега смятам да не купувам друг. Само на бцаа и омега 3 ще го карам.

Днес отвратителен ден -много работа, много нерви и няколко проблема, за които няма как да се предвидят точни последици и да се дадат еднозначни отговори на поставените с тях въпроси. Тоест при всички положения ще ме изкарат виновен за нещо, че не е станоло както съм казал. Днес направих сефтето на климатика на топло тази есен, че сутринта взе да си захладнява и ме е страх за детето да не се разболее. Иначе аз съм си морж. Спя по боксерки на отворен прозорец и вече олекотен юрган. Чуствам се уморен или по-скоро изтощен психически. Май е това.

Една сника на гърба в отпуснато състояние - има доста работа, особено в областта на паласките, но пък не смятам  и че е чак толкова зле - в смисъл мисля,че си личи че го тренирам.

13.10.15
20:54

Храната след около 21 часа фаст:
1. 50 грама уиски, четири яйца със сирене и кашкавал, една пълнозърнеста питка от по големите, един домат, към 15 вафлички.
2. Кофичка кисело мляко.

Днес реших да позатегна нещата, демек да мина на диета. В тази връзка реших да не пия уиски с мед, а да мина на по -ниско калорично уиски без мед. В крайна сметка реших да пробвам Глен Грант и честно казано ми хареса доста и дори май ми харесва  повече от черното джони, което взимам обикновенно/сега трябва отново да пробвам джонито да го сравня по адекватно/. Купих на малката един пакет вафлички на “Варна” от тези малките, най-малките и взех само една да ги опитам дали са хубави и... да хубави са.

Днес много натоварен ден, с много работа и то със сериозна прогноза за усилване, та като някакъв статист от живите мъртъвци изглеждах в края на работния ден, та знам ли може и още по средата му.
Иначе още не съм приключил с ремонта.Секцията дето трябваше да е готова преди седмица, все още не е готова, че майсторът му изникнаха лични неща за правене и е ограничен с времето, та днес говорихме,че уж другата седмица, ще поприключи и ще се заеме по-сериозно. Останаха и някои други дребни неща и да приключа. Иначе жената като хареса този огромния полюлей, викаше супер, миналия ден като окачваше кристалите викаше това няма чистене :)
Днес много общи приказки, ама като няма тренировка, храната я изпуснах и главата ми е блокирала, кво да кажа :)

Викам и песента да не е на спортна тематика:

14.10.15
20:23

Тренировка:
Загрявка -обичайната.
1. Лег - 10х60кг., 18, 8, 7 х100кг.+10х60кг.
2. Тясна тяга - 10х20кг.,6х60кг.,3х120кг.,3,3,3х130кг.,10х60кг.

Днес нямах желание за тренировка и отидох на зор, което се случва много рядко. С цел да приключа по - бързо реших да направя по -малко серии с повече повторения. На лега първо направих няколко загряващи серии с леки дъмбели. Първата серия на 100кг. имах резерв за поне 19, за 20 не съм сигурен. След първата серия с 18 -те повторения, обаче ми се вдървиха много ръцете и ми се крампираха трицепсите и повторенията рязко паднаха на другите серии. Като цяло слаба работа - не можах да направя една 20-ка на 100кг., без да я докарам до отказ. На тясната тяга сложих още 10 килограма спрямо миналия път и да неповярваш хвата издържа за тройки, така че при нея съм доволен за разлика от лега.

1. Свинска кайма в тава на фурна запекана с кашкавал, сирене  и малко настъргана прясна чушка, купа таратор, две малки филийки хляб, около 100 грама ориз.
2. Кофичка кисело мляко с една супена лъжица мед.

Като цяло напоследък ми е едно апатично, което не ми харесва. Нямам много настроение общо взето.

Мнението беше редактирано от I`M на 14.10.15 20:24.

15.10.15
19:51

Храната:
1. Свинско с картофи.
2. Няколко малки кюфтета и едно татарско, кашкавал, сирене и домати, половин пълнозърнеста франзела, кофичка кисело мляко със една супена лъжица мед.
ЕДИТ - понеже ме гонеше вълчи глад, не можах да изкарам само с двете хранения описани по-горе. Добавям 3 кофички кисело мляко 3,6% и един литър прясно мляко.

Днес прекъснах фаста малко преди 16 час. Случи се така, че имах възможност да обядвам с жена ми и така. Свинското с картофи, стабилно си плуваше в олио, но месото беше качествено и хубаво приготвено. Мислих удеве с вечерята да ударя едно уиски, ама малко по-късно трябва да скоча до едно място и се отказах.

Днес отново натоварен ден, като на всичкото отгоре имах и “приятен” разговор със служителка на една от държавните администрации. Не мога да разбера някакво удоволствие ли им доставя, когато си изчакаш реда за да получиш някаква информация и попиташ културно и учтиво, да се държат отвратително. Все едно не й плащат да дава информация на гише информация. Как да е .
Днес очаквано силна мускулна треска на гърдите и лека в гърба. Утре ще се наложи сигурно да пътувам и най-вероятно ще оставя тренировките за уикенда.

Мнението беше редактирано от I`M на 15.10.15 20:42.

16.10.15
19:23

Храната след около 17 часа фаст:
1. Домашен сандвич/ пълнозърнеста франзела, три кюфтета, сирене , кашкавал и домати/

Хапнах около 2 часа по обяд и днес няма да ям повече. Като калории не знам може би около 1000. Утре сутринта като закусвам след тренировка ще са изминали най - малко едно 20 часа фаст.

Поредния натоварен ден, на всичкото отгоре се занимавам с едни митнически истории, дето изобщо не ми са специалността, ама като митническият агент не може да се оправи...
При пътуване на по-дълго  ме хваща кръста и до там, че се налага да спирам за почивки.Общо взето това е. Утре живот и здраве тренировка, по  - качествено хранене и малко работа по вкъщи.

Май е време да се бръсна:

Мнението беше редактирано от I`M на 16.10.15 19:29.

17.10.15
14:32

Тренировка:
Загрявка - хубава.
1. Полулег - 15х20кг.+8х50кг.+6х80кг.,4,4,4 х 110кг.+8х80кг.+10х50кг.
2. Преден клек - 10,10х20кг.,6х50кг.,3х80кг.,3х70кг., 6х50кг.

На 110кг. при полулега този път реших да не се боря за среден 3, а за добър четири- получи се с аванс за петици, ама не на всички серии. Обемът на лега нисък, тъй като отново нямах много желание. На предния клек трагедия. 80-те килограма ме смачкаха. Докато ги правих, си мислих че ги клякам до долу, а като си гледах клипа, съмнително е дали съм на паралела. На 70 малко по-добре, но отново тежко и мудно. Иначе, поне грам не усетих напрежение в кръста. На всичкото отгоре не знам досега как съм се нагласял, ама днес на всичките серии си прискрипвах палците между лоста  и тялото и супер много ме боляха докато правих повторенията, чак с зор оставях щангата. Като цяло най-хубавото от тренировката беше загрявката -тя поне ми се получи.

Храната с;ед около 20 часа фаст:
1. 4 яйца с традиционните големи количества сирене и кашкавал, две малки филии ръжено-пшеничен хляб, литър прясно мялко.
2. Пилешки цял бут, бял ориз/доста/, две филии р-п. хляб. 50 грама уиски/малц/
3. ориз с пилешко или свинско, две кофички кисело мялко с мед,  - това ще е последното хранене и ще е около 16 часа.

Все повече увеличавам приема на млечните продукти и засега добре ми се отразява.
Наскоро писах,че доста кетчуп употребявам и трябва да го намаля. Миналият или поминалият ден свърши и реших да не купувам, да ама така ми се ядеше вчера, че днес си викам “б@л съм го, да не ставам фитнес модел” и си завляках една бутилка вкъщи. Напоследък нещо хлябовете в кауфланда не ми харесват и минах на тези от лидъла. Засега съм много доволен от вкуса им. Машината за хляб се развали и започнах да купувам хляб уж временно, докато мина да купя друга и сега не мога да се наканя да отида да купя машина, защото така ми е много по -лесно , а и са вкусни.
На визия изглеждам малко посвалил/ама малко/, на кантар съм 2,5кг. надолу, а се чувствам супер тромав.
Днес изпълнение на бащино -съпружески задължения - разходка с жената и детето, после игра с детото във ваната и четене на приказки и приспиване. Абе днес съм нямам думи :)
Времето взе да захладнява, но от друга страна добре, че захладня, та тези жени да вземат да се пооблекат малко. че...
До края на вечерта - обичайното -  излежаване пред ти ви и лаптоп.
Мъка на 80кг:

Мъка и на 70кг.:

Мнението беше редактирано от I`M на 17.10.15 14:37.

17.10.15
22:24

При мен кръстосания хват на предния клек ми свива някак раменете и не мога да заема съвсем изправена позиция...Струва ми се и при теб има някакъв такъв момент...От как го смених  едно ,че отидох нагоре с кг на щангата ,а и стойката ми коренно различна.

18.10.15
07:44

казано от nervak на 17.10.15, 22:24:

При мен кръстосания хват на предния клек ми свива някак раменете и не мога да заема съвсем изправена позиция...Струва ми се и при теб има някакъв такъв момент...От как го смених  едно ,че отидох нагоре с кг на щангата ,а и стойката ми коренно различна.

Първоначално правих  с другия хват - ама китките ме късаха още на малките килограми и затова минах на кръстосания. Много по-удобен ми е. Единствено вчера, не знам как се нагласях, но не ми беше конфортно, иначе досега съм нямал проблеми.
Отново станах много рано и смятам сега да скоча да направя една тясна тяга, докато принцесите вкъщи спят.

Мнението беше редактирано от I`M на 18.10.15 07:46.

18.10.15
11:18

Тренировка:
Загрявка -малко по-дълга от обичайната.
1. Тясна тяга - 10х20кг., 8х60кг.,6х90кг.,3,3,5х130кг.,3,3,3х120кг.
2. Военна преса - 15,15,8х40кг.

На тясната тяга определено затвърдих вече 130кг., но ще се позадържа още малко на тях да тренирам хвата. На военната преса 15,15 и блокаж. На тягата последните повтроения са със задържане. Интересното е, че и на тягата и на пресата първите повторения не са чисти, а последващите са що годе добре. На тягата първото повторение е с леко заоблен гръб , а на пресата отлепям петите. Обожавам, когато неделя сутринта съм сам в залата.
Иначе не знам как го правят, но има хора/по -голямата част/, които вече две години ги виждам да тренират и всеки път като ги видя си казвам, какво по-дяволите правят в залата. Никакъв прогрес ни на визия, ни на силa, ни на нищо. Прави ми впечатление, че някакви странни упражнения правят, много говорят , малко тренират и все някакви странни оплаквания и претенции. Наскоро един ме помоли да си сменим лостовете, че на лежанката му бил дебел и не можел да тренира с него, викам разтоварвай и го взимай, хич не ми пука къв е лостта.Други пък  лостът им бил крив за лежанка и т.н. На мен  хич не ми пука - има ли свободен лост си го взимам и тренирам без никакви претенции. В предишната зала, която тренирах беше същото, едва няколко човека видимо тренираха и им личеше, остатъкът/отново по -голямата част/ просто си губиха времето. Наистина не мога да разбера как може да тренираш две години и да изглеждаш така все едно за първи път влизаш в зала и на визия и на работни тежести. Не ме разбирайте погрешно , аз също съм далеч от представите за трениращ, но поне отчитам някакъв прогрес и като сваляне на тегло и като работни тежести, та не знам защо си губят времето и парите във фитнеса. Не знам при другите зали как е, но наистина мойте впечатления са, че много малък процент от хората посещаващи фитнеса наистина тренират и отчитат някакъв прогрес и не мога да си обясня защо е така.

Храната след около 17 часа фаст:
1. Свински вратна на скара, пилешко бутче, филия р-п хляб с масло и кетчуп.
2. Свинко каре на скара, салата, р-п хляб.
Вечерта кисели млека, мед, пуканки, пудинг и 50 грама бърбън/ препило ми се е мейкърсче/

Малко оправяне по  вкъщи. След това бръснене и подстрижка -лице, тяло, глава. Вечерта е ясна -  диван, пуканки, уиски, дистанциионно и телевизор.
Тясната тяга -5х130кг,

Военната прес -15х40кг./втората серия/

Мнението беше редактирано от I`M на 18.10.15 11:27.

19.10.15
19:30

1. Две купи супа със зеленчуци, ориз, спагети, свинско и много люто, много малко пъстърва, домашен ябълков пай, 50 грама домашен лечебен елексир/знам само, че има йод , ракия и захар/
2. Кофичка кисело мляко със стафиди,

Болен съм. Гърлото ме хвана още от вчера вечерта.Днес цял ден ме дразни, появи се и лека засега кашлица, главоболие и отпадналост. Имах изпечена цяла пъстърва, но само я опитах. Нямам много апетит. Чудих се дали да пия уиски с мед или коняче, но в крайна сметка пих от на баба ми отварите за гърло и кашлица.

Днес , с оглед на горното, работният ми ден не бе един от най-приятните, че имах и срещи и работа, а главата ма си цепеше. Дано да се размина с лека настинка и бързо да се оправя. Тренировките, ще ги пропусна тези дни. Има склонността да прекалявам с вредните храни, когато съм болен - осбено със сладки и с тестени изделия.

Иначе като се обръсанах заприличах отново на момченце :) Скоро не се бях снимал в поза двоен бицепс в гръб -ама бива горе долу, като за човек нетрениращ ръце:

19.10.15
20:35

Ще ти кажа лекарството на бармана:
50 уиски+1/3 кафеена лъжица млян черен пипер
Колко клиенти съм задържал така на бара,няма да повярваш.

19.10.15
21:11

Да се изкефя на поне едно избръсване (y)

19.10.15
21:45

казано от nervak на 19.10.15, 20:35:

Ще ти кажа лекарството на бармана:
50 уиски+1/3 кафеена лъжица млян черен пипер
Колко клиенти съм задържал така на бара,няма да повярваш.

Мани, че след домашния елексир си сипах уиски, след уискито отново на домашен елексир, та задържането на “бара” ми е проблем. Виж за под него май няма да имам проблеми да стигна ;)

казано от sapuna на 19.10.15, 21:11:

Да се изкефя на поне едно избръсване (y)

По Коледа все пак стават чудеса, така че да не се заричам напъно, но това ще му е май за тази година :)

Мнението беше редактирано от I`M на 19.10.15 21:45.

20.10.15
22:24

Днес каръшки ден. От сутринта, през работния ден и за капак вечерта си счупих почти нацяло един от предните зъби, отиде ми хубавата усмивка. Ще трябва да се разбера със заболекаря, за петък или събота, че преди това няма да имам възможност.Дано да не се наложи първо да вади остатъка от зъба.
Продължавам да съм болен,  а храната днес беше хапчета за гърло, шоколадово руло, шоколадов пудинг, пуканки и кисело мляко. Общо взето тази седмица май ще я пропусна откъм тренировки и хранителен режим. Това е !

Теди Илиева

20.10.15
22:31

Споко, ще ти го направят. Даже има опасност да ти хареса повече от оригинала :) Доста напред е дръпнала естетичната стоматология.

Да беше се случило вчера - разбирам, след домашните еликсири и т.н. лекарства, ама днес ?!? Вярно каръшки ден.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 20.10.15 22:33.

24.10.15
11:05

Тренировка:
Загрявка - по-дълга от обичайната.
1. Лег  - 15х20кг.+8х50кг.+6х80кг., 5х120кг.,8х110кг.,10х100кг.,12х90кг.,15х80кг.
2. Тясна тяга - 15х20кг.+6х60кг., 3,3,3,3,3,3,3 х 120кг.
3. Набирани с много широк надхват - 8,6,6 СТ

Много тежка тренировка. Още съм болен, боли ме гърлото, цяла седмица се тъпча с боклуци и хапчета, отделно и зъбът ме тормози. Затова и реших днес по-леко без да се напъвам много, много, че имунната система ми си е още слаба. На тясната тяга първите две серии на 120кг., ми тежаха много повече от 130кг. миналата събота. Последващите серии без проблем, дори ги правих със няколко секундно задържане накрая. Набирането не беше по план, просто напследък само лег, тяга и преден клек правя и реших макар и малко, да се понабирам за финал на тренировката. Като цяло някак си отново тренирах колкото да отбия номера, на трета серия на лега, вече ми се щеше да си тръгвам към нас.

Храната след около 19 часа фаст:
1. Свинско с ориз, гъби и моркови.
2. Стар фасул на фурна със свинско каре.
3. Кофичка кисело мляко с шепа стафиди.

Храната през седмицата беше по-свободна - пици, мекици, сладкиши -поне всичко беше домашно и като изключим бялото тесто, другите продукти си бяха качествени, поне според моите възприятия. Храненето беше основно вечер, но не съм броял фастове, тъй като през деня смучех по 2-3 тантувердета и по няколко хапчета инфлуцит, та не знам к`ви калории са, та тези дни ги броя без фастове.
Днешното последно хранене ще е около 15:30-16:00ч. Така утре сутринта дори и закусвам към 10:00ч., ще изкарам поне едно 18 часа фаст. Още повече, че от 17:00 часа съм на зъболекар, да ми махне арсена и да вади нервите и там не знам още какви зъболекарски техники ще ми прилага за да ми вземе мерки. Май, че трябва да ми правят и изледване за да се определи точни цвят на зъба, преди да се правят коранката и основата или там каквото ще ми монтират.
Мисля си да отскоча до магазина после за да взема някакво уиски. Не съм опитвал Бушмилса и му се чудя, заедно с бърбънчето на Булет, което наскоро видях и прочетох добри отзиви, доколкото може да се говори за отзиви - всичко е въпрос на вкус. Доколкото се познавам, ще взема и двете. Трябва да купя и малко млечни продукти, че са намаляли отново.
Утре са избори, знам че е хубаво да се гласува, ама всичките ми са толкова антипатични, че наистина не искам да гласувам, за който и да е, ама трябва...
Общо взето май е това!

Мнението беше редактирано от I`M на 24.10.15 11:09.

25.10.15
12:16

Тренировка:
Загрявка - обичайната.
1. Полулег - 15х20кг., +8х50 кг.+6х80кг., 10,10, 7 х80кг.
2. Тясна тяга - 6х40кг.+6х60кг., 3х120кг., 3,3,3 х140кг.

Днес направих голяма грешка с тренирането на гърдите отново, макар и вчера да правих лег, а днес полулег. Мускулната треска ме удари още на загрявката. На тягата, тъй като вчера 120 ми тежаха, днес реших да пробвам единица на 140, ама то пък не ми тежаха и минах на тройки. Единственото лошо беше, че гърбът, на стартиращите вдигания. ми беше леко крив, но това го отдавам на мускулната умора в краката от тягата вчера. На вторите и третите повторения положението на гърба си беше добре. Искаше ми се малко по-обемнна тренировка, но бях с дъщеря ми,  която много искаше да види какво тренирам и после много зор даваше да тръгваме.

Храната след около 20 часа фаст:
1. 4-ри яйца с много кашкавал и сирене, една филия бял хляб.
2. Две кофички кисело мляко 3,6%.
3. Пиле с картофи и ръжен хляб, пудинг/домашен/
4. Принцеси с кашкавал и ръжен хляб, две кофички кисело мляко, домашно сл. от боровинки, 50 грама малц./ след края на изборния ден :)

Днес ще засиля малко калориите, че за да мога да се възстановя и да тренирам отново във вторник. Приех и 30 грама БЦАА, с 10 грама повече от обичайната ми доза.  Почти винаги с поне едно от храненията приемам зеленчуци под някаква форма - броколи, туршия, домати и т.н. Просто не ги вписвам.
В крайна сметка се отказах от упражняването на правото ми на глас и не отидох да гласувам. Жена ми и тя като мен смята, че няма никакъв смисъл да се гласува и тя не прояви желание също. Иначе отидох да си купя уиски и бира на жената, ама забравих за тъпата забрана и не можах да купя нищо.
Взел съм, може би и от общуването във форума,  да пазарувам много по - рационално  от преди и да трупам в количката много по-малко и по  - рядко “ненужни храни” и все пак съм твърдо против данъка чипс.Купувам и вафлички от време на време, но нищо притеснително.
Та напоследък горе долу така ми изгледжа количката за пазаруване:

Мнението беше редактирано от I`M на 25.10.15 12:25.

26.10.15
23:01

1 - два свински котлета на скара, бял ориз, ръжен хляб, купа сладолед, банан, домашно сладко от боровинки.
2 - още един свински котлет, още бял ориз, две кисели млека, филия ръжен хляб, кетчуп.

В обобщение  - хапнах си. Напоследък доста глад ме гони и ако продължавам така ще влезна във формата позната, на геометрическата наука, като “кръг”.

Денят горе долу бива, но вечерта имах неблагоразумието да гледам новините и ми стана кофти и ми се развали настроението. Не сме никаква държава и нямаме бъдеще тук. Това е!

Мнението беше редактирано от I`M на 26.10.15 23:07.

27.10.15
20:31

Тренировка:
Загрявка  - обичайната.
1. Тясната тяга - 15х20кг.+8х60кг., 3х120кг., 3,3,3 х140 кг., 6х120кг.
2. Набирания с р. н. - 5,5,5 х15кг., 5,5,5 СТ

На тясната тяга мисля, че вече  мога да мина на 150 кг. Преди тренировка ме стягаше кръста, от предполагам кривите пози на стола в офиса, които практикувах целия ден и не се напъвах много. много . Всяко последно повторение със задържане. Интересното. е че сега след тягата няма стягане в кръста, утре ще видим как ще е. Набиранията и на свежо не ги умея, камо ли след тяга.

1. Две купи супа с пилешко, стек от свинско каре на скара, две филии ръжен хляб с масло, кетчуп и чесън, малко от домашното грозде и половин банан/доядох на детето/
2. Стек от свинско каре, кофичка кисело мляко с домашно сладко от боровинки, стафиди.

Имам доста работа да свърша до края на вечерта, а и утре трябва да стана по-рано от обиковено, така че това е за днес.

28.10.15
19:28

1. Две гнезда/кайма, яйца и ориз/, две пекани филии ръжен хляб с масло, 50 грама уиски.
2. Две кофички кисело мляко със сладко от боровинки и стафиди.

Изключително тежък и неприятен ден. От рано сутринта съм се затичал по задачи, които на всичкото отгоре успях да изпълня, но явно в отсъствието си е трябвало да регулирам и нещ,а за които никой не се е сетил да ми каже, че са мое задължение, друг е въпроса, че нямах физическата възможност да бъда буквално четири места едновременно. Така съм напушил, че нямам думи. Май уискито ще е 100 грама. Приказката за товарното магаре си е чиста проба истина, друго няма какво да кажа и без това нямам думи.

Мнението беше редактирано от I`M на 28.10.15 19:29.

29.10.15
20:30

Тренировка:
Загрявака - горе-долу.
1. Лег - 20х20кг.+8х50кг.+5х80кг., 3,3,5 х125кг., 15 х 80кг.
2. Тясна тяга - 20х20кг. +8х 60кг.,3х120кг., 3,3,3,3,3 х140кг.
Планк.

Днес бях изключително изнервен,  което обстоятелство се преобразува в някаква спортна злоба. На лега добре, ако няма някакви ексцесии, ще минавам на трой на 130кг. следващия път. Смятах да правя преден клек, ама стойката беше заета и се ориентирах отново към тягата. Първоначално мислих да мина днес на 3-ки на 150 кг., ама като товарих лоста забелязах този които беше заел стойката, правеше нещо като полуклек на полуклека, а точно до него един друг субект на аматьорския фитнес правеше тяга с 40 или 50 кила с фитили, колан и накитници, само ушанки и памперси не беше сложил май. Та при тази гледка цялата спортна злоба ми се преобразува в мисли за блондинки с розови шорти, та 150 остана за друг път май.

1. Гювече/ кайма, яйце, кашкавал, сирене, кетчуп/, малко ръжен хляб, 5-6 домашни бутерки със сирене.
2. Кофичка кисело мляко с д. сладко от боровинки, стафиди и един банан.

Вчера уискитата бяха две, вместо плануваното едно, та днес ще пропусна.
Днес много работа и нерви отново, но сравнение с вчера си беше що годе добре. Ах утре е петък, в петък по принцип всичко , което има да се пре$бе се .... Общо взето това е!

Айде и малко музичка -  мятат се тежести, вдигат се щанги, хората тренират:

Мнението беше редактирано от I`M на 29.10.15 20:51.

30.10.15
19:07

Днес бях доста натоварен, но нямах нерви и някакви сериозни проблеми. Трябваше да ям около 1-2 часа и да пропусна вечерята, но не остана време и се изместиха малко храненията. Утре ми се ще да тренирам сутринта, но имам доста ангажименти и то обвързани с време, та не знам, може би за неделя. Силна мускулна треска на гърба и задните бедра.

Рационалното ми пазаруване отиде по .... Храната след 21 часа фаст:

31.10.15
17:06

Храната след около 16 часа фаст:
13:00ч. - пица/ 500 грама бяло брашно, 300 грама сирене, 350 грама кашкавал, 500 грама кайма, масло и много кетчуп - изядох около 1/4 от цялото количество/

Повече днес няма да ям. Мисля, че като калории горе -долу клоня към дефицит.
Събудих се в 6:23, което не е необичайно за мен. Тъй и тъй станах рано.се захванах да закарам колите за смяна на летни със зимни гуми. На някой може да му се стори смешно, ама бая се озорих първо да кача всички гуми/’с джанти/ до колите, после да ги сваля. Последва пазаруване/с жена ми/. Бах то имало прах специално за ликета, прах за черно  пране, прах за хубави дрехи и прах за по-обикновенни дрехи,  омекотител и някакви не знам какви хапчета, тази моята жена ме уби, купихме 10 вида прах майна. Иначе за пържолите изобщо не беше предверчива - вика каквито си избереш взимай. Бтв в билата е намалено тертера 6-то процента, ако някой го харесва. След олелията с праховете, ходиме да купим якета на детето. Тъкмо си тръгвахме и си викам, б€х мама му останах без пари и с периферията  на очите зърнах едно яке, което много ми хареса, накарах жена ми да го мери и й го взех. Та си тръгнах напълно на червено.
Много размисли извън тренировките, ама като не съм тренирал и имам повече време да пиша глупости, така става.
Сега филмчета без пуканки и на студена водица.

01.11.15
14:43

Тренировката:
Загрявка - обичайната.
1. Тясна тяга - 10х60кг., 3х120кг.,3,3,3 х150кг., 10х60кг.
2. Полулег  - 10х50кг.+8х80кг.+5х100кг.+10х60кг.

Днес се бях настроил за по-тежка и обемна тренировка, но тъкмо почнах и ми звънна зъболекаря, да измести часа за по-рано и довърших тягата и направих едни полулег, колкото да не е без хич и да оправдая донякъде идването във фитнеса. На тясата тяга ми понатежаха 150 кг и на кръста и на хвата. Гърбът беше прилично крив, та връщам на 140 засега. Идната седмица ми се очертава доста натоварена и има вероятност да пропусна тренировките през нея.

Храната днес:
1. 4 яйца със сирене и кашкавал, филия многозърнест хляб.
2. Сьомгова пъстърва, две филии ръжен хляб с чесън и масло.
3-4 - принцеси с кашвал и кайма, две-три кисели млека със сладко от боровинки, кутия сладолед с кутя вафлички, 100 грама уиски.

Храната напоследък не е под контрол и при мен това се отразява веднага под формата на водна задръжка и подпухналост. От друга страна силата на тренировки разко ми спада, при гореописания тип на хранене. Определено трябва да намаля малко и алкохола, ама много нерви и работа напоследък и по 50-100 грама  на вечер ми” отпуска шапката”. От утре, естествено понеделник, смятам да затегна малко нещата. Общо взето това е !

04.11.15
20:45

Тренировка:
Загрявка - обичайната.
1. Лег - 20х20кг.+8х50кг.+6х80кг., 3,3,3 х 130кг.+3х110кг.+8х80кг.
2. Тясна тяга - 6х60кг.+3х120кг.,3,3,3 х140кг., 6х120кг.

Принципно не трябваше да тренирам и до последно се чудих, но така ми беше блокирала главата, че скочих за една бърза тренировка. При лега очаквах повече да ми тежат 130кг. Даже като ги усетих и направих първата тройка, се зачудих дали да не направя една петица, ама се отказах, че най-вероятно това щеше да ми струва последната тройка. На тягата по-тежко от очакваното.

Храната след около 22 часа фаст:
1. Пиле с ориз, три малки филии хляб със семена.
2. Кисело мляко с д. сладко от борвинки и 20-30 гр, орехи, 50 грама коняк/под въпрос/ с малко шоколад с лешници/ не толкова под въпрос/

Смятах да не пия алкохол днес, ама имам останало малко от миналата зима от 10 годишното хенеси и викам тези дни да го довърша, че една година го пия - излагам се вече.
Много нерви тези дни, притеснения и адски малко време. Това е. Сипвам си коняк, пускам си музичка и ще чакам сънят да дойде.

Готина лирика, към готин флоу:
“Rubbin’ my girl leg, lookin’ at Barbara, her sister got a nice bubble…
...I need some pussy though, that kind that be gushy though
That warm platinum pussy, with a dynamic pussy hole
I gotta fuck something, if not, I’mma fuck my girl
That’s what’s up, fuck the fight, yo, baby, let’s peel..”

Мнението беше редактирано от I`M на 04.11.15 20:50.

05.11.15
19:40

Храната след около 16 часа фаст:
1. Две кофички кисело мялко/ 300 и 400 гр./ с доста чубрица.
2. Пилешка супа с ориз и доста оцет и люто, пушен свински врат и телешка създърма, хляб със семена.
3. Кофичка кисело мялко с орехи и мед, уиски с мед, малко шоколад - от вредната милка.

Сутринта имах доста високо кръвно 160 горна и 100 долна, което не ми се беше случвало скоро, но покрай всичките глупости, които ми са на главата напоследък, не е толкова учудващо. Затова и беше млякото с чубрицата, че главата мки беше на път да се пръсне. На връщане от работа минах през лидъл да си взема един ръжен хляб, ама тъкмо бяха изкарали хляб със семена. Така се размириса в колата на сусам и препечен хляб, че за малко рекламата да им се окаже вярна и да занеса вкъщи само половината хляб, добре че ръцете ми не бяха чисти. Вкъщи вече си изядох половин хляб, даже пушеното и създърмата бяха за да има нещо към него. Между другото създърмата си ми харесва и си я ям от време на време. Напоследък си пия основно Джак Даниелс с мед и така си ми харесва, че вече почти само това пия и само това купувам, аз си обичам сладките неща, нищо чудно да мина и на ликьори.

Трябва да посвърша малко работа, ама не съм в кондиция да мисля, затова след натискане на бутона “обнови ” отивам да гледам анимации с детето.

Кой не харесва разкрепостени червенокоси жени, дааам романтинка определено не  е моето нещо:

Мнението беше редактирано от I`M на 05.11.15 19:51.

06.11.15
17:36

Храната след около 20 часа фаст:
1. Пилешка супа, хляб със семена , 300 грама кисело мляко 6%.
2. Шаран на фурна с д. сок, орехи и кайма, хляб със семена.
3. Кисело мляко 4,5 %, 400 гр, с орехи и д. сладко от боровинки и малини, 50 грама бърбънче с мед.

Днес ходих на обяд да ми слагат вече готовата корнка и съм доволен, много добре се е получила и сме и уличили цвета на керамиката. Обаче все още ми е странно и някакси новият зъб го усещам като чужд б, отделно венецът ме боли, но се надявам с времето да отмине и да не го чувствам като отделен зъб. След зъболекаря ходих да пазарувам и така. Това е !

1.Определено като пазарувам без жена ми, пазарувам доста по  - здравословно. 2. Не знам защо , но определено по блуза изглеждам доста “по-оформен” отколкото без блуза:

08.11.15
13:09

Тренировка:
Загрявка - горе-долу.
1. Тясна тяга - 10х20кг. +10х60кг.+3х120кг., 3,3,3 х140кг., 3,3,3 х130кг., 6х 120кг.
2. Полулег - 15х20кг. +8х50кг.+6х80кг., 5,5,5 х100кг.+7х80 кг.

Много крива и тегава тренировка. На тясната тяга 140-сет първо ми тежаха, второ хвата толкова сериозно изпусна, че на вторите и третите повторения само на върха на пръстите ги държах, на 130-сет същата история, на 120-сет също хвата изпусна към петото повторение. Миналата седмица когато правих тройки на 150-сет кг., си ми тежаха и хвата изпускаше, ама днес на дори на 120-сет кг., хвата ми беше по -слаб от опитите на  150-сет кг. На полулега най-тежки ми бяха 15-те повторения на 20-сет кг. Като цяло тренировката ми мина като на сън и то сън за мъгла.
Отдавам го на липсата на мотивация напоследък, не за трениране -тренира ми се, а за спазването на какъвто и да е хранителен режим.Това обстоятелство явно ми се отразява сериозно на самите тренировки, но  в моментът нямам никаква мотивация да спазвам режим.

Вчера ядох и пих, пих и ядох и нямам една полезна калория за целия ден. За днес храната не е за описване, ще спомена само, че след тренировка скочих до магзаините и си взех блатове за торта, кило банани, няколко различни вида сметана, кило захар и буркан течен шоколад и от избата буркан сладко от боровинки, та жена ми сега ще ми прави торта и цялата ще си я изям -както казах никаква мотивация за какъвто и да е режим на хранене. Вчера дори направих нещо, което мисля не съм правил от година -ядох чизбургери и някакви тексакси бургери, с отбелязвам много вкусен барбекю сос.
Общо взето е това.

Мнението беше редактирано от I`M на 08.11.15 13:10.

11.11.15
20:37

Тренировка:
Загрявка - колкото да не е без хич.
1. Лег - 20х20кг.+8х50кг.+6х80кг., 3х130кг., 2+1 х 140кг., 4х120кг., 7х110кг.
2. Тясна тяга - 10х60кг., 5х90кг., 2х130кг., 3х120кг.,8х90кг.
3. Набирания с широк хват -5,5,5,5 х СТ

Ако не беше толкова трагично, щях да кажа че беше слабо. На лега на 140 ми помогнаха за тройка, мъка. Верно, че ако не бях направил тройка на 130 и ако не лягах така плоско на лега и да не бутам само на ръце, щях да си направя твърда 3-ка, ама слабо днес, много слабо.
На тясната тяга, баси дегреса на хвата, на 130 кг. двойка и ги изпуснах. На 120 кг. същото, ядосах се и направих малко набирания, не че и там не беше драма.

Много съм натоварен тези дни.
Днес като видях , че са вдигнали винетките супер много се вбесих. До момента плащаме винетките на три коли, от тук нататък взимам само на едната и  другите две ще ги карам само градско, като форма на протест. Отделно досега поради неоправени дупки за моя сметка съм правил, джанти, купувал съм гуми, носачи и какво ли още не. От тук нататък при всяка една щета нанесена от неподдържана пътна мрежа, ще си завеждам дела за щети. Прекалиха. Не стига, че плащам днаъци, застрахоивки, винетки, че и такси за магистралата ще въвеждат от другата година, ми си и троша колата за моя сметка. Наистина прекалиха. На всичкото отгоре масово в страните с много по-висок стандарт от нашата мила родина, са много по - евтини винетките. Май изхода е само терминал 2, както направиха и правят много мои познати. Почти не останаха млади кадърни хора в тази държава и има защо.

Е да, ама от 2008г. винетките не са вдигани, а ти си вдигна лега със 100%.

Майтап. Иначе - прав си.
Аз за това не плащам винетка.

14.11.15
11:24

казано от чичо Сам на 12.11.15, 23:54:

Е да, ама от 2008г. винетките не са вдигани, а ти си вдигна лега със 100%.

Значи това оправдава няколкото прасета, които съм изял през годините,които тренирам. ;)
При пътната мрежа обаче, не виждам нещо да оправдава плащането на каквито и да е винетки.

Тренировка:
Загрявка- бива.

1. Полулег - 10х20кг.+8х50кг.+6х80кг., 3х100кг.,3х110кг.,2х120кг., 3х110кг.,3х100кг., 10х80кг.
2. Тясна тяга - 10х60кг., 6х90кг., 5х120кг., 3,3,6х130кг., 8х120кг.

На полулега слабо, на тясната тяга малко по-добре, ама малко. Замислих се, че напоследък правя само лег и тяга, предполагам, че ако официциално има такъв тренировъчен режим, най-вероятно ще се нарича - “анемичен двубой”

Сутринта пазарувах, тренирах, след малко трябва да отида да взема зеле и след това съм се настроил да гледам филми - което означава  пуканки, шоколад и уиски. Това е!

Мнението беше редактирано от I`M на 14.11.15 11:25.

15.11.15
10:43

Тренировка:
Загрявка - обичайната
1. Кофички - 8х СТ, 6х30кг.,5,5 х 45 кг.
2. Тясна тяга - 8х60кг., 5х90кг.,3х120кг.,3,3,3,3,3 х 130кг., 6х90кг.

Днес какво ми хрумна да правя кофички, не знам. Сигурно в период от една година съм правил всичко на всичко 3-4 пъти кофички и то само собствено тегло. Днес не стига, че правих кофички, ми слагах и допълнителна тежест. Зорно ми е това упражнение  и това е. На тясната тяга бива горе долу. Явно като я правя по-често, по-добре ми се получава.
Ще взема да впиша и храната за вчера, за да имам някъде черно на бяло, какво прасе съм станал тези дни
5 айца, 100грама сирене и кашкавал, две порции стар фасул с около 500 грама свинско месо/на два пъти/, 5 кофички кисело мялко, бурканче д. сладко от боровинки, два шоколада с лешници, два пакета пуканки, 300 грама стафиди, 100 грама уиски с мед. Определено взех да се омазвам яко, но поне до началото на другата година нямам никакво намерение да спазвам режим. Ще гледам да тренирам по - често, пък каквото стане.

3х130кг.:

Теди Илиева

16.11.15
10:19

казано от Иван Марков на 15.11.15, 10:43:

....Ще взема да впиша и храната за вчера....

Взех назаем коалата на Владо, че не ми стигат думите...

16.11.15
11:36

казано от Теди Илиева на 16.11.15, 10:19:

казано от Иван Марков на 15.11.15, 10:43:

....Ще взема да впиша и храната за вчера....

Взех назаем коалата на Владо, че не ми стигат думите...

Значи няма да вписвам храната за вчера, че ще трябва да взимаш на заем още няколко дървета и още няколко коали за да ти стигнат думите ;) общо взето в събота си беше даже  ” културно” спрямо другите дни.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1