27.10.15
22:40
Здравейте според вад на колко време е хубаво да се променя фитнес програмата , за да се стресира мускула.
След 3-4 месеца по горна долна мисля да я сменя за 2-3 месеца със друга и съм се спрял на това:
Пон: гърди ( Лег , Полулег , Флайд/Кросроувър )
Вторник: Гръб ( Тяга,Набирания,Гребане, може и екстензий
Сряда : Почивка
Четвъртък: Ръце ( Скрипец, Фребско , Кофи—Сгъване прав с щанга , скотово /чукчета)
Петък: Крака+рамо ( клек , лег преса, тяга със прави разгъване, повдигане на прасец—Военна преса разтваряне в страни.
Събота почивка
И пак отначало започвам.
28.10.15
03:39
Ако си натурално трениращ и не си достигнал генетичния си потенциал няма нужда от смяна на работеща програма. Поне така съм чел. Качваш ли работните тежести, значи напредваш.
Има една приказка “Нещо което работи, няма нужда от поправка”. Това е по отношение и на тренировъчните програми.
Ако от начина на трениране имаш визуална и силова прогресия, просто няма нужда да сменяш нищо. Една програма може и с години да работи и да няма нужда да се сменя. Всичко друго е до хранене и почивка.
28.10.15
12:34
Пичове наясно съм , но усещам че съм във застой може и да греша ,защото се гледам всеки ден аз и немога да преценя визуално, а нямам снимки да сравня.