Ами, ще ти кажа честито! И си живей живота! Хубава си, интелигентна, образована, мечта за всеки мъж! Мъже—бол! Има други! И аз се разделих с моя приятел, с който бях доста години—беше много добро решение. Не мога да разбера как някои хора се женят за ученическата си любов, имат деца и т.н. без никакакво разнообразие хаха ?!
И аз да вметна нещо, относно раздялата ви с трибоеца.
Имала съм сравнително дълга връзка( 4 години) и след като ме зарязаха 6 месеца не бях на себе си, но аз принципно не бях по онова време. Именно тази раздяла постави едно ново начало за мен, след като я преживях. Сега съм благодарна на момчето, че сложи точката.
От 5 години не съм имала никаква връзка и понякога си мисля, че да си необвързан ти спестява доста отговорности и съобразяване. Естествено, че си мечтая да срещна подходящия за този ми етап от живота, поне. И ти ще го срещнеш :) Хубава, интелигентна, силна, че и блондинка - необвързана! Очакват те само позитивни неща, пожелавам ти ги (F)
03.11.15
23:13
(hug)
04.11.15
00:35
казано от Queen Cobra на 03.11.15, 09:52:
Това не е особено емоционален дневник, но все пак ще споделя, защото касае ежедневието, самочувствието, а и психическото и физическото ми благополучие :)
С трибоеца се разделихме.
Цяла седмица съм в едно необяснимо потиснато настроение на скръб, съжаление и страх от неизвестното и неизбежното, не ми се тренира особено, разревавам се като ученичка.
Някак си беше очаквано, но това са почти 8 години...
И двамата не сме имали други връзки (следователно раздели) , така че ми е ново и непознато усещане и нямам план как да реагирам (shake)
Преди две години се разделих със съпругата ми...след 17 години брак...имам две деца.....беше голямо сътресение за мен...в дневника ми има срив, не съм писал за това....бях на въсхода на физическата сила......отслабнах с 10 кг...спаси ме от инфаркт физическата подготвеност на организъма сигурно....имах няколко възможности да продължа....да се самосъжалявам или да продължа...избрах да продължа и драпах с всички сили....измъкнах се от депресията с тренировки и повишаване на квалификацията си...амбицирах се.....за какво ти го пиша?...не знам, от солидарност сигурно...живота ни преподнася изпитания...трябва да разбереш за какво, какво трябва да развиеш като качества още, да да бъдеш по-успешна, по-развита, по-адаптирана, което ще ти е от полза...това нещо още го нямаш...сега ще го приоткриеш в себе си и ще го вземеш на въоръжение))....съжалявам за теб...горе главата...всичко е от нея...а от вън нищо не се е изменило...просто не реални емоции, които се преодоляват......живота ти предоставя нещо ново, което е по-хубаво за теб, просто го приоткрий и не си губи самоличността .;)....(hug)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 04.11.15 00:36.
Наистина много неприятно , че сте се разделили! Справянето с разделите е трудно изпитание, но не и невъзможно.
Дано скоро намериш любовта и подкрепата от някой който наистина ще те заслужи! До тогава, ще удряме по едно съфорумско рамо, ако имаш нужда (hug)
04.11.15
09:17
Благодаря ви искрено за съпричастността.
Вчера чак ме заболя главата от напрежение, после изгледах 5-6 серии комедия и мислех, че съм се оправила. Сега като прочетох всичките мили коментари, се разциврих пре компа. :) Може би прекалявам. Но така ми идва. Сигурна съм, че ако беше умрял, нямаше да рева толкова. Определено не виждам смисъл в прекалената сръб за починали близки. Може би защото много по-добре разбирам неизбежните неща, а не мога да се примиря с това, което сама съм си направила.
Карбо е прав -нищо не се е променило в реалността, освен субективното ми отношение към нея. Ям си , тренирам си - сънувах тренировка, от гадните кошмари, в които си адски мотивиран, но се оказва, че залата е заета, нямаш дрехи, нямаш тежести, някой ти пречи. Има доста неща, които да ми запълнят времето, догодина пак ще има изпити за прокурори, например, трябва и да си търся нова работа, защото тази боксува отвсякъде.
Иглика добре го каза - няма значение очакването и знанието. Да, знам , че трябваше да стане преди 2-3-5 години. Знам, че и щеше да е по-добре.
Просто времето назад прилича на бъгава компютърна програма, в която се натруват грешка след грешка, след грешка и няма нито Undo, нито Restart. През цялото време някакво разочарование, гняв и озлобление те затваря в капана между ушите ти. Дните си минават и нищо не се променя. Започваш да завиждаш на по-обикновените хора, които успяват да са щастливи, без да влагат толкова безплодни мисли и самосъжаления.
Алекс, Кико , Мая - раждането е най-лесното нещо. Здрава съм, фертилна, по всяко време мога да забременея и родя и при добри грижи това ще е факт още поне 15-20 години. При добро желание до менопаузата мога да родя 10-12 здрави деца. Това ли е смисълът? Да поддържаме популацията? Оставила съм това на китайците и индийците, глобалният прираст е твърде голям.
Мисля, че раждането и изхранването не е толкова трудно. Ето, жени раждат на 15 и раждат всяка година. Смисълът за мен е в това да направиш от малката топка месо съзнателен, щастлив и пълноценен човек без комплекси и страхове. Пък за да стане това трябва да имаш и подходящата половинка (било то мъж или жена) , с която да изживееш спокойно и без съжаления краткия си патетичен живот.
С това оборих изказването си, че в дневника ми няма есеистика :)
Благодаря ви отново, приятели.
04.11.15
11:29
03.11
Сън: 22.30- 6.30
Спонтанно събуждане преди аларма, поносимо.
Храна:
- 3в1
- фил. ръжен хляб + кашкавалн 50 гр.
- голяма ябълка ок. 300 гр.
- варена червена леща (ок. 50 гр. сурово) + 100 гр. котидж
- кафе със сметана и стевия
- 1 балканско шишче + салата(домат, айсберг, лимон, зехтин) + дом хляб 40 гр.
- пресен ананас ок 300 гр, фъстъчено масло 1-2 лъжици
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.11.15 07:11.
04.11.15
18:51
04.11
1. напади на място 2х15х(2х10кг) 2х10х(2х10кг) всеки крак
2. лицеви опори 4х10
3. клек с дъмбели в рак позиция 4х10х(2х10кг)
4. флайс от лег 4х10х(2х10кг)
5. римска тяга 4х15х(2х10кг)
6. крънчове 4х15
7. набиране подхват 4х5
8. раменна преса 4х10х(2х10кг)
Движение за деня 5 км.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 05.11.15 12:03.
05.11.15
11:43
05.11
Сън: 22.30- ок. 6.00
НЕ знам кога се събудих точно, но беше доста преди 6,30.
Уж съм спокойна и спя, пък да видим.
Храна:
- 3в1
- 1 фил. ръжен хляб + 50 гр, кашкавал + 2 бисквити Милка - кравички с шоколад :)
- 1 ябълка
- салата ( домати, лимон, зехтин)+ 2 кебапчета
- нес кафе + 5 гр. захар
раздвижване
- варена червена леща (ок. 100 гр. сурова) + сметана към 50 мл. + ементал (истински с дупки ;) )50 гр.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.11.15 19:03.
05.11.15
13:43
Прословутата дограма, от която се оплаквам и решението за топлоизолация, което помага вече 3 години. :)
казано от Queen Cobra на 05.11.15, 13:43:
Прословутата дограма, от която се оплаквам и решението за топлоизолация, което помага вече 3 години. :)
Екстра си го направила. Преди да сменя дограмата и аз облепях по подобен начин прозорците с тиксо, голяма мъка беше :) но ти си по-изобретателна, това фолио ли е?
05.11.15
14:50
Да, фолио за мебели. С тиксо се излющва боята, с хартиена лента се отлепва за седмица, а най-добре е с изолационна лента, но те са черни и става още по-грозно. :) Би било добре са се залепи и отвън, ма прозорците не могат да се отварят, всички механизми са счупени. :D :D
казано от Queen Cobra на 05.11.15, 13:43:
Прословутата дограма,
И ако беше заместила външния стар маджун, където е паднал с евтин санитарен силикон-ще още по-добре да се получи.
п.с....ясно.не се отварят...
Мнението беше редактирано от nervak на 05.11.15 14:54.
05.11.15
14:58
Че ще хване ли силикона на старата боя?
Всякак,само преди това мини с мокра кърпа за да няма прах-той, би бил проблем.
05.11.15
15:29
Именно, то не е прах само, ами парченца боя, дървесина, цимент и пр. трябва да се изшкури, мислила съм, но не става май. Нито знам дали няма да имат нещо против хазяите, за тях апартаментът си е идеален, а не е :) Да не снимам нацепените стени и тавана на банята, че ще стане грозно.
Фолиото се отлепва и все едно го е нямало, а силикона не знам как се маха.
Нервак, ти си ходещ домашен майстор (hug) (bow)
И друго интересно. Може ли да ми кажете нещо за мойто гюле? Какви са тия цифри и знаци по него и защио е от 2 части?
казано от Queen Cobra на 05.11.15, 15:29:
...
И друго интересно. Може ли да ми кажете нещо за мойто гюле? Какви са тия цифри и знаци по него и защио е от 2 части?
Възможно ли е да е такова като на моята снимка?
казано от Vic на 05.11.15, 15:42:
казано от Queen Cobra на 05.11.15, 15:29:
...
Възможно ли е да е такова като на моята снимка?
На точно такова прилича от две части е много хитро изпълнение като може да си нагласяш тежестите, три пудовки в една.
Мнението беше редактирано от Станимир на 05.11.15 16:42.
05.11.15
16:49
Така ли? Значи може да се отваря? Това би било страхотно!
05.11.15
18:48
Da не повярва човек каква здрава мускулна треска имам от вчера. Особено на бедрата и задника и незнайно защо в предните рамене. Едва изкарах 10 лицеви. Като ме боли , не напъвам.
Днес се раздвижих със собствено тегло. Лявото коляно продължава да стърже.
05.10
1. дълбок клек 3х20
2. лицеви опори раменен хват 3х10
3. хоризонтално набиране на ТРХ 3х10
4. бг клек 3х10 всеки крак
5. лицеви опори на ТРХ от наклон напред 3х12
6. обратно гребане на ТРХ от наклон назад 3х15
7. сумо клек 3х20
8. Y изправяне на ТРХ от наклон назад 3х12
9. пикови повдигания за корем на ТРХ 3х8
10. флайс назад на ТРХ 3х12
11. глутеус мост с крака на високо 40 см 3х15
12. повдигане на крака от лег 3х15
13. глутеус ритници 3х15 всеки крак
Движение за деня 5 км.
05.11.15
19:46
На пудовката пише 18, 24, 32…ако са кг, то трябва да се разглобява до тези кг...
05.11.15
20:00
‘бах му майката, не ми е минавало през ум, че може да се разглобява. Това ще ме ощастливи повече от всичко. Направо нямам търпение.
Взета е от пукт за вторични и отвътре течеше черна ръждива вода, дето омаза непоправимо мокета :(
А с какво може да се развие тази гайка отдолу? Доста е ръждясало всичко. Чак ме е страх какво ще излезе отвътре, ако я отворим.
А този знактриъгълния като радиоактивност како значи ? :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 05.11.15 20:01.
05.11.15
20:09
Мисля, че точно това значи, разглобява се на 3 части. Гайката се развива трудно, сигурно...има специялна течност за развиване, за ръжда ( гирата е чугунена с железен болт и гайка, май )...и с подходящи лостове (дълги), ще стане))))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 05.11.15 20:13.
казано от Queen Cobra на 05.11.15, 20:00:
А с какво може да се развие тази гайка отдолу?
Обърни я, и я подпри така че гайката да да е най отгоре и напълни вдлъбната част около гайката с кока кола . Напълни я хубаво, така че да покрие гайката , и я остави една нощ така . След това с подходящ гаечен ключ и ” баси гоУемите ръки чуек ” трябва да се развие .
А защо ще я развиваш?
Нали знаеш за един дето имал гайка на пъпа...:D
Мнението беше редактирано от nervak на 05.11.15 21:33.
Страхотно гюле. Хард-кор съкровище, която явно се отваря! Много ме кефи! (nmuchfun)
Честита ти придобивка! :)
Пръскаш върху гайката и около нея малко WD40 и чакаш пет минути. Един малък флакон стига за много, много дълго време.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.11.15 09:52.
06.11.15
17:06
Ха, тъкмо щях да питам какво действа срещу ръжда. Мерси, Боби!
Пудовката е вече на 3-4 месеца поне :D :D :D Ма четете ги тия тренировки, бе колеги :)
06.11
Сън: 22.45- 6.30
Трябваше да ставам.
Храна:
- 3в1
- 1 фил, соден хляб + 50 гр. кашкавал
- голяма ябълка
- желе бонбон/и :)
- 1 балканско шишче, зеле на фурна към 200 гр. , многозърнесто хлебче, 1-2 печени чушки с олио и оцет, 1 бонбон Рафаело,
- многозърнесто хлебче, 1/2 авокадо, лека моцарела
Без тренировка.
Движение за деня- 3 км.
Чистене :) (последно чистих през август у нас в горна :) )
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 06.11.15 20:15.
07.11.15
14:57
07.11
Сън: 23.30- 7.00 + около час привечер
Шоуто на Слави (puke) ъгейн
Храна:
- 3в1
- пълзърнозърнесто хлебче + лека моцарела 70гр. + авокадо
тренировка
- салата (чушка, айсберг, краставица, ряпа, цвекло, лимети, зехтин) + печено свинско ок.100 гр. , няколко лъж. oриз , 4 шоколадови лешници
- купешка баница 100 гр (цялата е 200гр. )+ салата като обед
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.11.15 09:23.
07.11.15
15:12
Лекинка и разтоварваща тренировка. През цялото време мислех, че клякам с 50 кг и колко ми е леко, а бяха само 45 :)
07.11
1. суинг с пудовка 3х30х14кг (10 с 2 ръце, 10 с лява ръка и 10 с дясна ръка)
2. лег (20, 40, 50кг)3х6х55кг 8х50кг 10х40кг
3. преден клек (20,40кг) 3х8х45кг 2х8х40кг
4. пулдаун с V ръкохватка (35кг) 3х10х45кг
5. сгъване за задно бедро (20кг) 3х8х30кг тежко в СС с
6. разгъване за предно бедро (20кг) 3х8х30кг
7. флайс на пек-дек (20кг) 3х8х30кг в СС с
8. едностранно гребане на хоризонтален скрипец 3х8х25кг всяка ръка
9. хай-пул с пудовка 3х10х14кг
10. римска тяга с 2 пудовки 2х15х(2х14кг)
Движение ок. 2 км.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.11.15 13:33.
07.11.15
20:31
Тя пудовката може да е на няколко месеца вече (аз даже си спомням, когато описваше, че ти е изцапала едно друго), но до този момент не я беше описвала и показвала в тази й интересна насока. :)
Адски е яко - купуваш си пудовка, радваш й се и след 3-4 месеца хоп - нова радост! :)
08.11.15
13:23
08.11
Сън: 23.30-7.30
Храна:
-3в1
- баница 100 гр., 2 мини земелчета (1 хапка са)+ лека моцарела 70 гр. + авокадо
тренировчица
- 5 малки кивита
- пилешка пържола ок 150 гр. сготвено + ориз ок. 200 гр. (сготвено), пълнозърнесто хлебче
- варена червена леща (ок. 100 гр. сурово) + сметана ок 50 мл.
- бар с ядки и семена 35 гр. , парче черен шоколад ок 20 гр.
Нови палачинки от Кобрата - с авокадо.
Купих си на промоция 2 много презрели плода и какво да ги правя?
2 авокадо - пасирани
6 яйца
малко брашно за консистенция
зехтин за тигана
Получават се 5 броя.
Нямам думи, топят се - буквално!
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.11.15 19:45.
08.11.15
13:30
Лекинко , за тонус.
08.11
1. чуково гребане на машина с 2 ръце (2х20кг) - 4х8х(2х30кг)
2. избутване на машина за гърди с дискове (2х10кг) - 2х10х(2х15кг) 2х8х(2х15кг)
3. лег преса 4х8х120кг
4. раменна преса с обръщане 2х8х30кг 2х6х30кг
5. френско разгъване за трицепс (10кг) 3х10х20кг в СС с
6. бицепсово сгъване (10кг) 3х8х20кг
7. трицепсово разгъване на скрипец (20кг) 3х8х40кг
8. хеликоптер на скрипец (20кг) 3х8х40кг
Движение за деня-5 (вече) км.
Много приятно за разходка.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 08.11.15 19:26.
09.11.15
11:25
09.11
Сън: 22.30- 6.30
Поносимо.
Храна:
За снощи - вино (d)
За днес
- 3в1
- авокадо палачинка
- безкофеиново кафе съ сметана и стевия (puke) дали е зарди кафето или сметаната, голяма гнус
- 1 фил. вита + 30 гр. моцарела + 1 кебапче
- бяло грозде без семки 250 гр. (от общо 500гр)
- 1 фил. вита + 30 гр. моцарела + 1 кебапче, 1 лукче ;)
- саздърма :D :D 120 гр. + котидж 100 гр.+ пълнозърнетсо хлебче с масло, запечено (nlove5)
Сополи и леко общо неразположение от 4-5 дни. Предполагам стресът си оказа влияние да се поддам на вирусите.
Днес ще е почивка, че всичко ме наболява, а трицепсите - голям гърч.
Не знам как хората като почнат да тренират редовно, нямат мускулна треска и “свикват”...
Аз тренирам вече 7 години и независимо от сплитовете и честотата на трениране (от 2 до 3 пъти седмично на мускулна група) не е имало тренировка без мускулна треска.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 09.11.15 19:47.
09.11.15
16:48
По повод статията за “замърсените “добавки , видях линк, който ми стана по-интересен.
Курсивът мой ;)
http://money.cnn.com/2015/02/03/news/herbal-supplements-walmart-target/?iid=EL
Wal-mart, Target and others under fire for selling bogus supplements
By Gregory Wallace @gregorywallace
An investigation is “focused on what appears to be the practice of substituting contaminants and fillers in the place of authentic product.”
Maybe they just forgot to add the gingko biloba.
The New York Attorney General has ordered WalMart (WMT), GNC (GNC), Target (TGT) and Walgreens (WBA) to stop selling certain herbal supplements that it says don’t contain the herbal ingredient on the label, or contain only a small amount of it.The demands came in cease and desist letters addressed to company executives that were dated Monday. The New York Times first reported the letters.
The letters included statements like: “No St. John’s Wort DNA was identified.” “No plant genetic material of any sort was identified in the product labeled Echinacea.” And some contained allergens like wheat that were not properly labeled.
The tests were performed on samples of gingko biloba, St. John’s Wort, ginseng, garlic, echinacea and saw palmetto supplements bought from stores in New York. Purchases were made from several stores and samples from each bottle were tested multiple times, according to the attorney general.
The cease and desist order applies only to specific lots of the supplements. But the letters also requested information about the manufacturers and testing procedures to support its “ongoing investigation of this matter.”
That investigation is “focused on what appears to be the practice of substituting contaminants and fillers in the place of authentic product,” the attorney general’s office said.
Related: Hedge fund manager cries over Herbalife
“It is our expectation that all suppliers conduct their business and produce products that are in full compliance with the law,” WalMart spokesman Brian Nick said. “Based on this notice, we are immediately reaching out to the suppliers of these products to learn more information and will take appropriate action.”
Target said it had not yet seen the full report but “is committed to providing high quality and safe products to our guests.”
GNC disputed the accuracy of the testing process but said it would comply with the attorney general’s order to remove the products from New York shelves.
“We stand behind the quality, purity and potency of all ingredients listed on the labels of our private label products,” said Laura Brophy, a spokeswoman for GNC. “GNC tests all of its products using validated and widely used testing methods.”
Walgreens said it is removing the products from its shelves and takes the matter “very seriously.”
Regulators have long cast a skeptical eye towards herbal supplements, questioning the benefits they promise, but they’re subject to much less scrutiny than prescription and over-the-counter drugs.
09.11.15
19:38
09.11
Без тренировка.
Движение за деня 5 км.
Чистене, пране, кърпене ;)
Толкова е приятно да си попълваш дневника. Стана неизменна част от живота ми повече от година.
Кобре, днес четох, четох за раздялата ти и единственото, което ми хрумна, е да гледаш напред - имаш невероятна професия, имаш невероятен хъс да я работиш (обичаш я), имаш невероятно излъчване (запази си го). Искрено смятам, че ще си намериш партньор, с когото няма как да нямаш дрязги, но ще се напаснете в един момент, а дори и да не го направите, ще стоите един зад друг.
Гърбът е супер важен (party)
10.11.15
09:07
Blaгодаря , Зозо. Още е малко странно - уж минаха почти 3 седмици. Не ми е тъжно вече, животът си върви. Чуваме се от време на време, той постоянно се притеснява дали съм добре и как приемам нещата. Пък и ще трябва да ми помогне с раглобяването на пудовката. ;)
Гледам на нещата съвсем трезво. След като се осъзнах след първите месеци на видиотяването (някой го наричат влюбване ;) ), започнах да виждам, че нещата не са такива , каквито си мисля. Човека си е същия, но вече не ме удовлетворява, качествата и недостатъците сменят местата си.
Не че трибоеца е лош човек, напротив. Дори е прекалено добър за този жесток свят. Дори бих му дала препоръка ;) Искам да е щастлив. Двамата заедно просто не сме. Това е гадно. Две твърде уникални неща просто не си пасват.
По-скоро ми тежи усещането за загуба. Огромна загуба. Притежавах нещо, което само мое, без конкуренция, сравнения и предишен опит. Радвам се, че продължи чак до сега, за да мога да го оценя.
Наблюдавам много хората около мен. Виждам как жените около мен “обучават” половинките си чрез системи от награди и наказания + малки сцени на ревност, цупене и претенции и постигат големи успехи. Аз не знам как, от друга страна съм твърде задръстена и мисля, че ми е под достойнството. С моите криви разбирания и крайни претенции, мисля, че рано да си търся мъж :D
10.11.15
11:22
10.11
Сън: 22.00- 7.00
Заспах, гушнала компа :) Разсъних се малко колкото да угася.
Спах като бебе, само не знам защо се будих поне 8-10 пъти, за да се обърна на другата страна и да заспя.
Храна:
За вчера преди сън : чаша горещо какао - много - със захар и сметана. Може би то ме приспа така хубаво. (coffee)
За днес:
- 3в1
- палачинка с авокадо
- бяло грозде без семки (ок. 200 гр.)
- печен свински дроб 150 гр. + 1 варен сладък картоф - ок 200 гр.
- кафе със сметана
- чаша боза + 2 шок. бонбона (party)
- варена червена леща (ок. 100 гр. сурово) + сирене Фета 100 гр.
Имам си сладки картофчета на 2 лв/кг. :)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 10.11.15 19:27.
10.11.15
19:16
Раздвижих днес, макар и с доста мързел, а утре ще се очертае почивка, малко социален живот. Много ме морят краката, едвам се навивам да ги раздвижа.
10.11
1. суинг с пудовката 2х12х33кг 2х10х33кг
2. сумо клек с пудовката 4х10х33кг
3. лицеви опори 4х12
4. гребане надхват 4х12х40кг
5. преден клек с дъмбели 4х10х(2х10кг)
6. флайс от полулег 4х12х(2х10кг)
7. р0мска тяга с пудовката 4х12х33кг
8. набиране подхват 4х5
9. раменна преса 4х10х(2х10кг)
10. разтваряне встрани с ластик 3х10
11. бицепсово сгъване с ластик с 1 ръка 3х10 всяка ръка