Сухо обезмаслено мляко в киселото мляко?

Здравейте, BB-Team!Наскоро се натъкнах на състава на кисело мляко  „Боженци” 2%.Той е краве мляко, сухо обезмаслено мляко и българска закваска.Въпросът ми е това сухо обезмаслено мляко проблем ли е?Според вас млякото добро ли е, наистина ли е от краве мляко?Питам защото, мисля да си купувам от него, харесва ми на вкус и е гъсто.Или другия вариант е киселото мляко на Верея 2% по БДС.Кое от 2те е по-добро?Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от невърГИВъп на 05.11.15 20:43.

Carbohydrate

05.11.15
20:46

взимаш двете и ги оставяш отворени....което първо вкисне, то е по-хубаво))

05.11.15
20:56

Ако трябва да избирам едно от двете (въпреки че и двете спрях да ги купувам) по-скоро Верея...не купувам 2%, но Боженци ми бие на много НеНатурално...

05.11.15
21:00

Най-много харесвам 4,5 % на Маджаров.

Б.Р.

05.11.15
21:07

На мен инструктора ми препоръча кисело мляко Елена 2%, според него това е единственото що-годе читаво мляко. Пък и на вкус бива :)

казано от Анонимка Анонимова на 05.11.15, 21:07:

На мен инструктора ми препоръча кисело мляко Елена 2%, според него това е единственото що-годе читаво мляко. Пък и на вкус бива :)

В магазинчето до училище има само Верея, Боженци и Активия, но не мисля, че тя може да се нарече КРАВЕ кисело мляко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1