Дива на 38

Прескочи до:

04.09.15
07:44

03.09

Голяма жега. Дребчо е непослушен в последните дни и не спим особено. Вечерта го водихме на рожден ден в една рок механа. На силната рок музика и шума спа и яде като  пън а после като се прибрахме не щеше да спи. Искаше да му се обръща внимание. И така до 4.30. Освен това ми дойде с болки. Поне подпухването ще се махне.

6.00 кафе
Ходих по задачи
13.30-шопска салата
21.00-24.00-на РД водка, зелена салата с тон, малко калмари и мини скаридки, две хапки торта
1.00-нектарина

Над 2 л вода

04.09.15
23:40

4.09

Дребния пак не спа. Стомашни истории. Аз изтрещявам ама това е докато стана. После вече не ми прави впечатление. Торбичките само ме издават.Освен това ми дойде с адски болки. На дата на термина  без един ден :)
Направих опит за много лека тренировка.
2 кръгчета х 10 кофи, лицеви, отпади, плие, махове от клек.
После разходка - 5-6 км, после на ресторант с бабата и таткото.

храната е малко защото нямам апетит напук на безсънието
6.00-кафе
12.00- половин шопска
15.00-половин нектарина
18.30-21.30-разходка  и вечеря- водка пак/това ми е аперитива/, салата с тон, калмари на туч ама не всичките, половин печен картоф
23.00- 2 праскови гадни

вода 2 л

05.09.15
23:18

5.09
днес ми е термина хаха
обичайния натоварен ден. Покой имам за не повече от час.До едно време бяхме с бебчо, после ходихме горе да чистим, после пак разходка с бебчо, после готвене и т.н. Краката ми са много отекли, да не кажа двойни. Стрес, мрес, кортизол, то е ясно. И други емоции ме тресат ама не са следродилна депресия съвсем основателни са . Но пък е егати якото да си имаш бебе.
За вечеря си взехме и си наготвихме от гигантските скариди. Много вкусно.
Днес разходката е само час, но наистина не мога да вървя на тоя етап. Предполагам че като се разхлади ще ми спаднат краката.
Не ям хляб и зърнени както се вижда, решила съм да е поне два месеца.Млечните също съм намалила до минимум.

храна
6.00-кафе
14.00-малко салата с риба тон
14.30-17.30-чистене в Младост
18.30-20.30- разходка, пазар и на бар малко с бебето
22.00- късно ама няма как- 7-8 гигантски скариди, малко салата с риба тон, шепа елда с натрошено сирене което избягвах. Малко гадно грозде и също толкова гадна праскова. кво става с тия плодове това лято - ужасни са„

водата е винаги 2 л и нагоре

06.09.15
06:56

При нас , в Търново и гроздето и прасковите са много вкусни и сладки, а и не само те... Да не ти се е променил вкуса? Вземаш ли добавки сега?

06.09.15
07:12

казано от Yukki на 06.09.15, 06:56:

При нас , в Търново и гроздето и прасковите са много вкусни и сладки, а и не само те... Да не ти се е променил вкуса? Вземаш ли добавки сега?

Само във Варна са гадни плодовете явно. В Созопол и Бургас си бяха чудни, нищо общо. Доматите, пипера и краставиците също. Имам чувство че тук зареждат от най-долнопробните места. Дори и бабите продават гадни плодове и зеленчуци.
Не взимам добавки освен флебодията и вердин “черен дроб”.  Бърнъра ще го пия по нататък, още не ми е наред стомаха, а пък и хормоните не са се наместили.

07.09.15
00:29

6.09
Честит празник!

Днес почивах малко повече. И разходката съкратихме щото Алек спа до 19.00 и се наложи да го будя да го обличам. Иначе си направих лека домашна трнировка. Страх ме е повече. След 40 ден почвам леко да тичам
Та 2кръга х 10-20 повт.
Кофи
Лицеви
Отпади.
Плие
Махове от полуклек

Другото е обичайното което практически е едно перпето мобиле . Не сядам.

Храната е малко пак

6.00-кафе
13.00-половина на половина шооска, 2-3 слайса пуешко филе Браво
15.00-кафе мнооого ми се спеше ама имах да се оправям
19.15-22.00-разходка и на ресторант с мама,  бебчо , баткото и таткото. Салата зелена с морски неща, 3-4шайби калмар на туч, водка пфффф
23.00-чепка грозде и няколко фъстъчки

Вода над 2 л

07.09.15
22:44

7.09

сън малко, работа много. Времето ни притиска, преместването се бави. Много багаж, много подреждане и чистене. В единия апартамент, после в другия.Днес помъкнахме и бебето щото няма на кого да го оставим. Той кротува де милия. После малко разходка, хапнахме и се прибрахме.

движението е чистене, носене, нареждане, качване и слизане по стълба десетки пъти, в паузите хранене на бебето :)

храна
9.00-кафе
12.00- малко салата - зелена, айсберг, 3 слайса пуешко, 2 останли хапки моцарела. Обрах каквото имаше
15.00- доста огладнях ама в другия апартамент няма нищичко, та намерих някакъв бейк ролс на малката и изядох няколко кръгчета
20.00- на кварталната пицария- половин салата краставици, пил.филе и зеленчуци на скара, 2-3 парченца печен картоф
22.00- половин праскова и толкова нектарина

смазана съм

09.09.15
00:39

Алек е вече официално на един месец. Качил е  1.200 гр. Направи дебюта си във ФБ ха ха. Обожавам го (inlove)

Ходих на масаж тип лимфен дренаж, само на краката. Масажистката потвърди моите опасения, че задържам лимфа. Тия 2 кг. са просто лимфа и вода, обаче албумина ми бил все още висок от бременността и ще трябва да почакам да падне. Нямах сили да тренирам днес,  чистих  пак горе. Над  4 часа.  Много е уморително. Утре и в четвъртък ще починем от чистенето. Ще си обърна внимание- фризьор, ресторант, солариум, козметик и такива хубави работи, докато не са свършили парите от фонд “възстановяване след бременност”

храна
9.00-кафе
14.00- малка салата от зелена , айсберг, половин краставица, домат, малко сьомга и лъжица козе крема сирене
16.00- 5 бадема сурови
17.30-водка с портокал, музика и парцали
22.30-  много набързо готвих- пил.късчета с малко зад.зеленчуци, 2 лъжици ориз със спанак
23.30- чепка грозде

харесвам си храната макар да ми е втръснала до безобразие

вода към 2 л

10.09.15
02:35

9.09

натоварен ден, ама поне мъжът ми ме отмени и поспах снощи. Движението е към 10000 крачки. Каката е при нас водим я на танци и т.н, аз бях на фризьор, после разходка, после на ресторант Морска тераса. Уникално тъп ресторант с ужасна кухня , много шумно и светло и духащо  и скъпо и няма да  стъпя там повече. И на Алек не му хареса хич. Иначе е бебе съкровище. След Тераса минахме през бара на Фестивалния да дочакаме следващия час за хранене щото ако се бяхме прибрали по рано щеше да има сърдене и викове. Хич не му се седи вкъщи и си пада много по висока музика :)
Аз нещо съм в носталгично настроение, вероятно заради настъпващата есен.

храна
9.00-кафе
14.00- една пълнена тиквичка със сирене и стърган кашкавал, ама практически беше само тиквичка. купешка
21.00- водка с фреш, две хапки тъпа салата, някакъв морски микс който се оказа пържен и всичко на всичко изядох 2 скариди и 2-3 шайбички калмар.
23.00- на бар
после пеша до нас
1.30- 2 скариди, малко сьомга, малко царевичка и малко ориз.

вода към 2 л

12.09.15
21:26

Привет хора!

Дребчо не спи никак напоследък заради коликите и не съм на себе си много. Но все пак отчет

11.09
Сън 1-2 часа. Все пак се чувствам обездвижена и реших да потренирам. Днес съм с мускулна треска пффф. После надвечер разходка с мама и приятелка. Оставих двамата мъже да се гледат, защото ме достраша да изведем бебето в тоя вятър. Всъщност се оказа че вятър в центъра няма ама както и да е. Денят с изключение на тренировката и разходката го прекарах в леглото успокоявайки Алек.Не ми се яде особено принципно. Обаче пак се мъчи да ми тръгва кърма и веднага се окръглих и си взех достинекс. Съответно съм парцал сега.

тренировката
2 кръга х 20
20 джъмпинг Джак
лицеви
кофички
отпади
клек
махове от полуклек
2 кръга х 20
джъмпинг Джак
наведи
взимане на бут.мин вода от клек и после до горе на противополжната страна- не знам как да го опиша

разходката към 4-5 км

храна
13.00- домат, краставица и стъргано сирене
20.00- водка, салата с риба тон, рибни мини кюфтнца
23.00- праскова, малко грозде

и безсъние цяла нощ

12.09
тотално изтощение и глад от сутринта. Ама ходих на солариум и разходка. Мъжът ми ме отмени да поспя няколко часа

храна
9.00- 2 препечени филии с домат и сирене
сън
разходка, пазар , солариум
21.00- , малко домат, пил.късчета със зеленчуци- в пакета имаше и киноа. Вкасно беше.

ще ям плод евентуално

вода средно 2 л

14.09.15
00:11

13.09

Нещо тоя месец не ме кефи. Както и февруари.

Иначе ден прекаран в чистене на новия стар апартамент. Наф 5часа миене на шкафове и посуда. Бляк.

Сън общо 3-4 часа.

Храна
6.00-кафе
13.00-половин варено яйце да си преглътна хапчето
14.30-20.00-чистихме нямаше храна и втеме за храна
20.30-малко салата и останалото ог вчера пиле със зеленчуци
22.00-праскова

Вода над 2 л

16.09.15
23:37

изморена съм, крива съм и задържам лимфа и вода. Масажитката каза че поне 2-3 цикъла трябва да минат за да се нормализирам. Всички ми казват че все едно не съм раждала ама на мен хич не ми е същото макар че си влизам в дънките от преди 20 години и съм на 38 с две деца. Краката ми тежат, пффф. За сега не било добре да тренирам и да се претоварвам защото още повече отичам. Разходки, вода, зеленчуци, плодове, белтъчини , почивка и тва е. Трябва да се примиря че съм родила преди месец. Фктически го знам като виждам резултата ама дефакто не го осъзнавам щото вътрешно съм си аз а пък тялото ми си има собствено мнение.

Тъй стига мрънкане. Бебчо беше днес на консултация порастнал е с 1600 от 14.08 и с цели 7 см. Биха му ваксина колкото и да не искам. Не плака, послушен е много. Има колики и не спим от време на време. Но всичко е поносимо и съм благословена с такова прекрасно спокойно бебе.Ходим всеки ден на разходка и подреждам и чистя  и в едното и другото място и малко съм неадекватна.

храната си е ок. Малко е свястна е но на тоя етап не свалям. Все съм си 48 кг. Хляб , ориз и картофи не ям, позволявам си един два плода. Калории до 1500. Ама май съм си забавила метаболизма. Днес реших да хапна повече  въглехидрати пък давидим

храна
6.00-кафе
14.00-3 маслини
15.00-19.00- прегледа, два часа в джъмбо и после на ресторант
19.00- салата зелена с безсрамно малко печени зеленчуци,  7-8 малки  скаридки.
23.00-3-4 мини палачинки от спелта с моментно сладко от 5 сливи и една праскова и лъжица и нещо кокосова захар. това на котлона до сгъстяване.

водата е около 2 л

21.09.15
08:07

не че нямам време да пиша ама няма нищо интересно. За днес интересното е че се местим в новия стар апартамент на мъжа ми. Чакат ме тонове багаж за оправяне, чистене на балкони и тоалетна и баня, зареждане на хладилник. Разбира се бебчо си иска и той неговото и разходка ще трябва да направим.
Все още не съм ок с отоците. Мъчи се и пак да ми идва. Тия хормони ще ме уморят. Явно имам някаква локална хипоксия в краката щото такова напрежение и новозавъден целулит не съм имала откакто претеренирах краката навремето. То е ясно че трябва да почивам повече ама няма как сега. Иначе се движа достатъчно и храната ми е ок. Водата също.
Онзи ден внезапно почина наш приятел и не може да се освестим още. Хора обичайте и ценете времето прекарано с близките си. Толкова е кратък живота.

20.09
6.00-кафе
10.00- пълн.филия с домат и пуешко и малко от погача с друго филе
12.00-14.00- поспах
17.00- малка зелена ябълка, наколко печени бадема и суров шам фъстък
18.30-20.00- разходка
21.30- 23.00- прощална вечеря с мама- водка с фреш портокал, малко салата с риба тон, няколко тиквички и зелен боб на тиган с млечен сос. Не ми се ядеше особено
00.30- докато чакам бебчо да се събуди да го храня- парченце линд с чили, нектарина

вода 2 л

27.09.15
22:09

Ох голям екшън напоследък. Преместихме се окинчателно ама работа още много. Адаптирам се още. Не обичам промените хич. Бяхме и с каката тези дни. Чистене,готвене,домашни,колики,разходка,други задачки,неспане,неядене. Тотална преумора. Времето откачвно топло. И съм в цикъл бая силен. Не съм в кондиция хич. Таткото почва нощната работа в четвъртък и ще видим как ще я караме. Но пък Алек е прекрасен шошон. Гривни бузи усмивки. Заглежда се и такива звуци и мимики прави че всичко друго забравям. Много ми се тренира но докато не оправим окнчателно апартамента не мисля че ще имам сили. Движвнието освен битояизмите е средно 5-6км с количката навън.

Поне за днес отчет. В другите дни идентично

6.00-кафе
12.00-няколко сурови бадема
15.00-кафе
16.30-19.30-разходка и солариум
20.00- водка с фреш
21.00- бяло месо от печено пиле,шопска салата, няколко печени картофчета

Ще ям стафидно гроздв

Добавките са
Цинк с аминокиселини
Магнезий с калий
Флебодия
Вердин
Вода около 2 л

27.09.15
23:28

Малко снимки на забавното ни семейство

28.09.15
09:27

Страхотна шушулка (inlove)

28.09.15
22:40

28.09

Днес вкъщи с Дребчо. Свърших доста домашна работа ходих да пазарувам от Кауфланд , сготвих даже и питренирах малко. С две думи не съм сядала цял ден.

Треноровката беше скромна но от сърце. Едва напоследък усещам някакво бегло нормализиране на хормоните и метаболизма.
3 кръга х 10
Арнолд преса
Предно рамо
Задно рамо
Бицепс
Кик бек
Х 20 на страна махове от полуклек
Тяга
1х 20
Повдигане крака от лег
Крънчове
Стречинг

Не посмях повече да товаря корема. Иначе шпагат си правя без проблем. Не знам къде да тичам тук. Има велоалеи и игрища ама много скучно беее. Друго си е морската.

Храната . .еми това е моят режим. Бременна с бебе и без все така.
9.00-кафе
12.00-няколко сурови бадема и солетки
16.00-кафе
16.00-21.00-гореспоменатото
21.00-пил.филе със зеленчуци и малко жасминов ориз. Салата домат и краставица с катък ама не я изядох.
Преди малко две хапки корни и сега обирам последното стафидно грозде

Другото същото

29.09.15
23:35

Все по добре съм въпреки времето и т.н. Ах тия хормониии. Всичко от тях зависи.
29.09

Скучен ден. Оправях детската на каката. Ходих на солариум пазар и гости. Готвихме скариди  храних се по нормално днес.

10,00- кафе
12.00-няколко сурови бадема
13.00-филия бял хляб със съомга и крема сирене,краставица и маслини
15.00-бяколко печени бадема
19.00- на гостито водка с фреш
21.30- салата с риба тон,скариди варени в бира, 2 филийки от пикадилско пшенично хлебче с пастет от риба тон.
Ще ям праскова или грозде

Вода към 2 л

02.10.15
22:22

нещо не ми се пише напоследък, не че нямам време....сдухано ми е. Влизам в сатурнова дупка хах..

Онзи ден потренирах, разходки няма макар да ми се наложи да направя една среща с бебо навън. Нямаше кой да го гледа. Вчера двоен празник, вече имам пълнолетен син и открихме новия сезон на пиано бара в който работим с таткото. Отчетите ги рестартирам от вчера

1.10
храна
6.00-кафе
12.00-пил.супа, корнишон
16.30-18.30- разходка солариум пазар
19.00- 100 гр пил.филе
23.00-6.00- водка с фреш, вода и танци. Приключихме, минахме взехме бебчо от баба му и се прибрахме.

2.10
11.00-кафе
14.00- 2 филии вита с кашкавал, чедър и домат
20.30- 2 парченца милка с лешник
21.30- 2 филии вита с риба тон в зехтин, пастет от риба тон и малко майонеза- немска и хубава
преди малко стафидно грозде

вода все е около 2 л

чувставам се и изглеждам добре с малкото прегрешения които си позволявам. Единствено безсънието съсипва.

06.10.15
23:57

привет....при мен обичайното. Не спим особено напоследък, но не остана да минат коликите. Денят ми е една луда въртележка. Ставане рано или по скоро нелягане. Пране, чистене, готвене, гладене, изваряване на шишета, разходка, игра с бебока, първото дете с любовни проблеми, каката на танци, нощен живот с мъжа и тренировки леки у дома, разходки и малко работа в движение. Аз съм супер мама ха ха.
вчера на гости, днес
6.10
сън-1 час пффф
7.00-кафе
9.30-11.30-по работа
12.00- 2 и половина филии вита с крема сирене- не ям хляб принципно това е изключение
17.00-21.00- навън разходка, после вечеря у дома
21.30 пил.филе, 2 магданозени кюфтета с малко хубава майонеза и лютеница, парченце милка с лешник
ще ям стафидно грозде по някое време

вода към 2 л

09.10.15
23:29

Така...след седмица тотално неспане, не се шегувам тотално беше, се оказа че бебето било гладно. Та сега се нормализират нещата, но ще ми трябва доста време да дойда на себе си, щото то не е само бебе, има и много домашна работа, че и друга работа. Освен това съм перфеционист и не искам половинчати неща. Къщата трябва да блести, храната да е на ниво, другите деца да имат нужното внимание, аз да съм поддържана, да имам и светски живот. Еми...бая зор е. Днес почти припаднах, но ще се оправя. Реших да хапна по стабилно пък може да ми се нормализира храносмилането и отоците.

9.10- имаме мини РД на 2 месеца станахме

9.00-кафе ама заспах в 5.00
11.00-14.00- домакинстване, ходене по задачи и пазар
14.00- 2 черни филийки със сьомга и крема сирене, домат, маслини зелени
16.00- 2 бъркани яйца с пуешка шунка, домат, 1 филийка много малка
21.00- стафидно грозде към 200 гр
23.00- чаша червено вино и нектарина и май ще ям нещо още

чакам храненето в полунощ и ще опитам да подремна. Утре планирам лека домашна тренировка

водата е около 2 л

добавките
диоренал
вердин черен дроб
цинк с аминокиселини
магнезий с калий

18.10.15
22:26

Не че нямам време....нещо нямам режим. След почти 2години пауза ми долипсва. Умората ме е съсипала принципно но докато не намерим гледачка ще е така. Искам да взема всичко от живота на макс ха ха. Та излизам веднъж седмчно вечер макар на другия ден положението да е смъртоносно. Грижа се за тримата мъже за апартамента, старая се да се поддържам. Правя леки тренировки у дома. Таткото ми е обещал като дойде на себе си тия дни,щото той освен нощни смени ми помага и за Алек през деня, та ще ходим два пъти седмично в морската аз ще тичам а той ще гледа бебето. Това най ми липсва всъщност.
Друго..на мен ми дойде нормално и този месец, Алек е пичти 5 кила, расте си нормално има си колики и така

Храна днес след нощно излизане и прибиране в 7 с бебето.

7.00- 3 малки препечени филийки с крема и пушена сьомга
8.00-14.00- хранене на бебе, чистене ,пране,кафе
16.00-18.30-разходка
19.00-пил.филенца на тиган,спаначно кюфтенце,малко печени картофи,100гр.снежанка
21.00-чепка стафидно грозде

Почвам нощното дежурство и може да огладнея

Потя се много нощем,ставам вир вода.

Иначе вода около 2 л

Мнението беше редактирано от diva 97 на 18.10.15 22:27.

19.10.15
22:00

Снощи поспахме. Обаче правя кръвоизливи. И станах парцал но тренирах чистих и се разходихме. Като ми дойде ми падна апетита. Ядох каквото имаше останало. По няколко хапки. На центъра така ми замириса на пуканки ама не ми се чакаше опашка защото ми течеше изведро и едвам стигнах до нас. Направихме си в микровълнова бляк.

Тренировката
3 кръга х 12 без почивки
Предно рамо
Задно рамо
Странични рамо
Бицепс
Трицепс
Махове от полуклек

3 кръга х 20-30 без почивка
Тое тъч
Пивдигане крака от лег
Глутеус мост на един крак
Разни ритници
Стреч
Челна стойка

Храна
9.00-кафе
13.00-тренирах
15.00- 5 ролца от раци няколко маслини
16.00-18.30-разходка с 30 гр сурови лешници
19.00-няколко хапки от пил филе със зеленчуци, картоф и спаначно кюфте
20.30- пуканни половин пакетче
22.00- малко стафидно грозде

20.10.15
19:09

Е днес най после бягах. Бях решила каквото и да става да сляза в морската. Милият ми мъж ми помага много и пое грижите за малкия за да свърша работа из къщи и да бягам и оправя спокойно след това. Бебето снощи беше послушно и се буди точно на 3 часа да яде. Само тоя цикъл ме тревожи с тия локви кръв затова не прекалих с тичането. Апетит нямах а и хладилника е празен. Вечерята ще е при майка ми.

Бягане 20 мин. - 3.6 км

Чистене 2 часа оффф

Храна
9.00-кафе
14.00-краставица с малко сирене
17.00-багането
20.00- ще е салата с риба тон и сьомга с млечно майонезен сос,рибни пръчки на фурна и филия две бонус.
После се прибираме и не знам...може малко пуканки или семки или плод

Вода към 2 л

24.10.15
23:23

Привет. При мен обичайното. Алек напоследък е голямо мрънкало заради стомашните оплалвания и нервичките ми са опънати на макс. Липсата на слънце спомага за тоталното напрежение. За безсънието без коментар. Онзи ден излизахме вечерта до сутринта. Прибрахме бебето и айде пак нагоре. Колички чанти...пффф. Вчера реанимация с хленчещо бебе. Днес затворена вкъщи пак. Поне потренирах. Спряха водата. Следобед откачих и айде с дребния навън. Е да ама е голямо предизвикателство разходката в тоя квартал. Весииии къде бягаш не знам. Няма една нормална улица и тротоар. Поне напазарих в Лидл с количката и кошница с колелца. Голяма забава. Та поне убих два часа до къпането.

24.10

Ттенировката
3 кръга х 12
24 статични отпада
Арнолд преса
Флоор прес
2упражнения за бицепс
2упражнения за трицепс
Махове от полуклек
3 кръга х 20 корем
Повдигане крака
Цели коремни
Странични крънчове от планк

Разходка 2 часа

Храна
8.00-кафе
13.00-салата с пуешко филе,домат с риган и маслинов пастет, филия и половина бонус
20.00 до 22.00 ядох една салата с пил.филе и малко варена царевица
23.00-малко стафидно грозде и чаша червено вино

Ще будувам до 2 часа и после ще опитам да поспя

Вода 2л

Мнението беше редактирано от diva 97 на 24.10.15 23:32.

25.10.15
08:15

Дени, какво да ти кажа за бягането, мъка си е .... но като нямам време да сляза до Морската, бягам из квартала. Аз съм по-нагоре от Вас, във Възраждане, бягам по тротоара, сега започнах да слизам и до стадион Младост, врътвам някоя друга обиколка там, и после пак нагоре бъхтя по баира до нас.
Планирам при хубаво време, паля колата, количката и беба с мен и в Морската да тичам с количката ;) ми какво да правя, хем ще си тичам, хем и бебка ще разходя :D

Мнението беше редактирано от Vess на 25.10.15 08:16.

26.10.15
00:17

Днеска поспах малко...относително наспана реших да бягам след като дребния заспи дълбоко, за да не буди баща си от нощна смяна. Пих кафе, изчистих, изгладих и тъкмо да тръгна се чува вой на бебефона. И тъй...оставихме тати да почине а ние цял ден в кухнята  на килима. Големи напъни и мрънкане, та най-накрая запса към 14.00. Докато се събуди яде и го измия стана 15.30. Реших да сляза пеша до центъра от Младост. Е няма такъв екстремизъм. Тротоари няма...само офроуд. Размътих му мозъка на детето. Ужас...Избори ли? Искам един кмет или общински съветник да извози бебе с количка и багаж от крайните квартали до центъра. Ма поне си направих кардиото.

Та.. към 5 км офроуд

храна
9.00-кафе
13.00- салата - зелена, чери, краставица, червена чушка, маслини, пил.варена шунка- еми обрах това онова е я хвърлих, доядох с филия и половина бонус с гръцка лютеница-много вкусна.
16.00-18.30- офроуда и солариум
19.00- на бар една водка с фреш
21.00- миш - маш, малко печени тиквички със снежанка, 2-3 хапки черен земел

нещо ме сви стомаха макар много да ми се яде още нещо като грозде или черен шоколад

вода към 2 л

добвките да опресня

флебодия
цинк
магнезий с калйй
диоренал
вердин
понякога невробекс

мисля да си взема хлорела

26.10.15
19:01

26.10

спах от 8.00-до 10.30 сутринта. През нощта най-много час. Въпреки всичко използвах присъствието на таткото и бягах в квартала, на велоалеята в спортния комплекс.После къпане, из града по задачки и малка разходка в центъра.

Бягането 3,5 км
ходенето към 1,5 км

храна
5.30-кафе
11.30-бягането
13.00- 2 филии бонус с пил.варена шунка и трева там отгоре
14.00-18.00- работата и разходката
18.30- останалия от вчера миш маш и тиквичка, 2 филии бонус с пуешка шунка.

ще ям нещо още щото ще заспя в 4 сигурно.

вода към 2 л

добавките същите

27.10.15
23:48

27.10
Тренирахме с Алек, после го натоварихме в колата и цял ден по учреждения. Работата си е работа. И за жалост помощ никаква. Милото от бебе е в батака. После таткото ни остави на Пикадили Младост да напазаруваме иотиде да води каката на танци. Е честно прибирането ми беше ад. Лутах се като луда да намерв нормален път за количката. Тъмно...коли. Ужас. Той прегладня аз готвя едновременно на фурната и котлона и го клатя с крак на шезлонга. Ма както и да е

Тренировката
3 кръга 12-15
Гребане
3 упражнения за рамо
Х 30
Махове от поликлек
Статични отпади
Повдигане крака от лег
Крънчове
Странични крънчове
Обратни екстензии с дъмбел
Глутеус ритници
Свещ
Челна стойка
Това всичко с люшкане на бебе

Храна
9.00-кафе
11.00-тренировка
12.30-2 филии бонус с крема сирене и маслини
13.30-18.30- задачи и пазар с 20 гр. Сурови бадеми
21.00-китайски микс на тиган,100 гр тилапия хапка картоф, 2чаши мерло

И може стафидно грозде

Вода към 2 л

28.10.15
13:50

Привет!

28.10
Днес ще е тежък ден. От 9.00 ч едвав 13.30 седнах да хапна. Имаме ходене по задачи и довечера сме на клуб малко служебно. Ще се приберем сутринта. Пак няма да се спи. Пффф
Тренировка няма да има. Алек днес е усмихнато ангелче.
Аз реших да се снимам да видя разликата от преди раждането. Та два месеца и половина след това изглеждам тъй. И тежа към 46 кг. Имам оше работа по себе си но не съм първа младост и май не ща да съм кльощава. Та така

Храната
9.00-кафе
13.30) краставица, половин зелена чушка, маслини , филия бонус с крема и пил.филе

Ето снимка

28.10.15
14:02

Родила си преди 2 месеца и изглеждаш така? :x Ами мога да кажа само адмирации за външния вид!

Мнението беше редактирано от Sanya на 28.10.15 14:03.

30.10.15
21:35

Благодаря Саня :)..Да два месеца и половина след раждането нещата идват на мястото си макар и бавно поради различни фактори, но да сме живи и здрави ;)

вчера реанимация и доста хапване, джънка е пуканки ама не много и ред шоколад. Сънят пффф почти без. Аз по скоро съм превъзбудена и преуморена щото детето си спи особено нощем. Да кажеме е от смяната на времето и наближаващия ми рожден ден.

30.10

щях да бягам ама таткото заспа след нощна и не исках да го будя, та потренирах у дома. После в мола малко и пазар и така.

тренировката

3 кръга
х 20 джъмпинг Джак
х 12
арнолд преса
2 упражнения бицепс
2 упражнения трицепс
х 30 на страна махове от полуклек
х 24 отпада

3 кръга х 20
тое тъч
цели коремни
страничен планк преса
глутеус мост на 1 крак

стреч
свещ
челна стойка

другото движение малко 2 км

храна.... ами явно вчера добре съм похапнала та нямах апетит цял ден
5.30-кафе
10.00-11.45 пак легнах
13.00-тренировката
15.00- морков, половин зелена чушка, маслини и това ми дойде много
16.00-18.30- в мола и пикадили
20.00- зад.зеленчуци с много малко жасминов ориз, пил.печено филе, мерло

ще ям стафидно грозде после

вода към 2 л

03.11.15
22:01

айде един отчет че му загубих края. При мен нещата са малко хмм тежки. Мъжът ми е в болница заради ошипяване ,дискови хернии и т.н. Миналия октомври му оперираха една ама сега от това мъкнене на тежко нещо пак го боли. Та....аз поех тежестите които са към ежедневно, ежепътно , ежечасово и т.н. И ..взе да ме боли кръста и операцията. Количката с бебето и багажа са към 30 кг, аз съм 46 кг. Хич не е оферта. И съм малко отчаяна честно казано, щото и помощта все не може да я намерим. майка ми все заето, гледачките не са читави.  Иначе живота ни както винаги тече с пълна сила. Не съм тренирала от няколко дни поради невъзможност иначе желани има.. 
Храната е ок. Дояждат ми се пуканки от време на време и си ям. В неделя ще кръщаваме Алек и така...хубавите и лошите емоции се преплитат.

Вчера 2.11

движение не поради проблемите с мъжа ми и приемането му в болница, на всичко отгоре малкия цял ден беше неспокоен и ревящ.

Храна
единственото нещо то хладилника - няколко листа маруля с 6 ролца от раци и черни маслини
вечеря- пил.шишче, салата домат с пиперка, зад.зеленчуци
по късно малко грозде и пуканки
и посред нощ ред шоколад
заспах сутринта

3.11
малко по хубав ден
Организирахме кръщенето, дълга разходка, среща с баткото, таткото го пуснаха до вечерта, сготвих пффф

движението 4-5 км офроуд с количката. В центъра копаят.

храна
9.00-кафе
13.00- салата с риба тон и варено яйце, крем супа тиквичка
19.00- печена пъстърва на фурна, печени тиквички, зелена салата
и ще има нещо като плод, семки, черен шоколад

вода към 2 л

добваките опреснявам

магнезии с калий
цинк с биотин
флебодия
вердин
диоренал

и днес с взех хлорела

чака ме много тежка седмица дано удържа

Мнението беше редактирано от diva 97 на 03.11.15 22:02.

Пожелавам ти всичко да се нареди в най-скоро време и да намериш отмяна, за да си почиваш и ти понякога! :)

04.11.15
08:59

казано от Вероника Налбатска на 03.11.15, 23:18:

Пожелавам ти всичко да се нареди в най-скоро време и да намериш отмяна, за да си почиваш и ти понякога! :)

Ой мерси Рони. Тази умора е сладка но сме хора и наистна отмяната е много важна:)

04.11.15
22:32

Днес леко резцепващ ден. Снощи сън много малко.Мъжът ми го пускат вкъщи вечер по семейни причини ха ха.Ама се мята цяла нощ заради абоката и съответно и аз не спах. На всичко отгоре в кошарата на дребния имаше някаква гадинка и я гоних цяла нощ. Разпарчадосах всичко..пфффф. Да кажем 2 часа съм спала нормално.

4.11

иначе пълен ден. До обяд чистих и оправях. После тренирах и после ходихме до Бяла. Първото дълго пътуване с Алек. Там се разходихме из парка и плажа, после пазар, готвене и т.н. В 21.00 седнах от 8 сутринта.

тренировката като за вкъщи за малко свободно време и липса на място :)

3 кръга
х 20 джъмпинг Джак
х 24 статични отпада
х 12гребане
х 12 флоор прес
х 12 раменна преса
х 12 предно рамо
х 12 задно рамо
х 30 на страна махове от полуклек
х 20 повдигане крака от лег
х 20 крънчове
х 20 странични крънчове
х 20 супурмен с тежест
х 20 на крак глутеус ритник

стреч

другото движение над 2 часа чистене
3 -4 км разходка
и разбира се грижи за дребчо

храна
5.30-кафе
8.30-кафе
11.00- 2 слайса  пил.филе, няколко маслни
и екшъна се почна...

15.00- в колата по пътя 60 гр солети и малко суров лешник и шам фъстък- не повече от 30 гр. това имаше пфф
19.30- еми..една малка водка
21.00- домашна салата цезар без аншоата, малко франзела, половин чаша мерло
в момента хапвам по парченце бял,черен и млечен шоколад

и нека будуването започне

добавките
хлорела
вердин
диоренал
цинк с биотин
магнезийй с калий
флебодия

вода към 2 л

Мнението беше редактирано от diva 97 на 04.11.15 22:41.

06.11.15
23:13

6.11

починах си малко и съм нов човек. Свърших доста домашна работа, потренирах, поспах, малко разходка, пазар и така.

тренировката
3 кръга
х 20 джъмпинг Джак
х 24 клек с вдигане на крака на страни
х 12 странично рамо
х 12 бицепсово
х 12 концентрично
х 12 кик бек
х 12 трицепс над глава
х 20 тое тъч
х 20 цели коремни
х 20 странични крънчове от планк
х 20 глутеус мост с крака върху стол

стреч/малкия ме гледаше странно :)/

другото движение 3 км с количката натоварена по екстремен маршрут

храната...болеше ме зверски корема не знам защо, дали не е от хлорелата ???

8.00-кафе
10.00-тренировката
12.00- пил.домашна супа от бяло месо, филия лимец и няколко хапки сух бял хляб
15.30-кафе
16.30-18.00-разходка  и пазар
20.00- пил.филе на тиган, салата от зелени неща и чери и дресинг млечно -майонезен, малко франзела, червено вино
23.00 парченце шоколад

ще ям стафидно грозде евентуално и ще заспя към 3.00

вода 2 л

добавки същите, засега хлорелата остава

07.11.15
22:33

такам...ПМС. Помощ! Напрегната, подута, боляща  апетит пфф Иначе поспах измежду бебешкото мрънкане и болките в яйчниците. За пореден път се убеждавам че фъстъци не мога да ям и от малко количество ме заболява стомаха и черния дроб, а така ми се ядяха пфф . Разходката беше малко - до гроба на баща ми, че днес е Архангелова задушница и после да видим стадиона в Младост работи ли, за да потичам, но в крайна сметка тичах в парка на спортен комплекс Младост. Утре е кръщенето на Алек :)

Та ...тичане - към 4 км

храна
9.00-кафе
12.00- краставица, черита с пастет от зелени маслини, 5-6 ролца от раци, не ми стигна и 2 филии хляб лимец с пастета от маслини
13.30- малко фъстъчки
14.00-15.30- дремнах
16.30-18.30- разходката и тичането
19.00- докато приготвях вечерята фраснах една малка водка с фреш, че бях на ръба да се гръмна
20.30- салата домат, пипер магданоз, пил.филе на тиган , малко сирене, печени тиквички, пак не ми стигна и 2 филии хляб лимец с крема сирене
22.30- ядох малко ужасно грозде и редче черен линд с касис

водата 2 л
добавките същите

ето и един усмихнат Алек :)

09.11.15
20:36

Еми вече си имаме християнче, което днес навършва цели 3 месеца. Кръщенето мина перфектно на пук на гадното , влажно време. Алек се държа мъжки, изобщо не плака. Съблякоха го гол и си го изкъпаха целия в тоя студ, а той даже се кефеше гол.  Съответно ние леко се скапахме от тоя динамичен ден, но пък си заслужаваше. Та..

8.11 кръщенето

сън час и половина за предната вечер. От 6.00 до полунощ не съм сядала. Чистих, оправях, приготвях нещата за ритуала, кетъринги , гости , фотографи лудница.

6.00-кафе
13.00- филийка хляб лимец с крема сирене, няколко маслини
16.15-17.00- кръщенето
17.00-19.30- банкета- нищо не ми се ядеше, хапнах колкото да не припадна. Малко фъстъчки, половин коктейлна хапка, малко пил.мезе и една водка
21.00- вече без бебето на гости- мезвах, водка за наздраве ама не ми се пиеше, ядки, шоколад с лешник линдт
вода 2 л

9.11- детето спа при майка ми и си поспах, та имах сили да тичам

тичането към 4 км
разходката и към 3 км

9.30-кафе
10.30- бягах в парка до нас
12.00- филийка лимец с шарена сол, няколко маслини
14.00- 2 филийки бонус  с филаделфия сьомга
14.40- 17.40-разходката
19.00- пил.филе на скара, зад.зеленчуци, салата домат с чушка и магданоз, вино

ще ям още нещо като грозде или малко шоколад

вода 2 л

добавките дъ сейм

10.11.15
22:02

Снощи без сън. Тоя път на таткото му беше зле. И...днес и на мен. Брутални болки в яйчниците и кръста. Дано поне кръвоизливите да ги пропусна. Иначе ореоткривам кокосовото масло. Правих пуканки в тенджера с него и ммммм

Днес малко движение. Просто седнахме на Рапонги да погледаме морето и да подишаме въздух. Другата активност е гледане на бебе и домакинстване.

Храната вкусна

10.11

9.00- кафе
12.00-13.30 дремнах
14.00- 2 филии бонус с филаделфия сьомга. Най добрият хляб е за мен това от край време. Никакви проблеми от него.
15.30-18.00- задачки, разходка пазар
20.00- салата с риба тон и ролца от раци, скариди на фурна с подправки. Вино

Ще има нещо за душата- шоколад, грозде розе

Надявам се тая болка да спре и да поспя

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1