Клуб на чичкото 30+

Прескочи до:

15.11.15
17:46

казано от Херцог Трън на 04.11.15, 11:06:

Off-season Day 52

До 170 - сравнително леко, но бях доста схванат и вдървен. На 190 - без някакви особени проблеми. На 210 - доста трудно, г/д на 95% от макс, имаше 2-3 секунди изправяне, но без кривене. Значи 215-220 пределни имам, от тия - много кривите :Д

Петък може би ще тренирам, ако имам време спрямо огледите.

До колкото си спомням на този клек аз те пазих? (wasntme) Беше стабилно изправяне. В никакъв случай лесно и бързо,но за мен бе;е много стабилно. Аз  бих казала 225-230.

15.11.15
21:39

казано от Херцог Трън на 11.11.15, 22:57:

Off-season Day 59

Скоро ще почна малко по-редовни тренировки - огледите продължават, но има прогрес и сякаш са към края си...лошото е, че местата, които съм харесал са с крив транспорт към залата (няма метро :( ), но ще мисля какво да правя :) Само това да ми се махне от главата веднъж завинаги.

Няма страшно, ще станем съседи и ще ходим заедно в Атлетик да кифлеем :D

Да, за да сложа 200кг на тягата и да ми забранят да ходя ли? АЕЕЕЕЕЕЕЕ, нема нужда :D

15.11.15
23:49

казано от Херцог Трън на 15.11.15, 21:51:

Да, за да сложа 200кг на тягата и да ми забранят да ходя ли? АЕЕЕЕЕЕЕЕ, нема нужда :D

Ти там не можеш да намериш толкова тежести общо, така че спокойно, няма да те изгонят :D

казано от Жанета на 15.11.15, 23:49:

казано от Херцог Трън на 15.11.15, 21:51:

Ти там не можеш да намериш толкова тежести общо, така че спокойно, няма да те изгонят :D

(dull) Кво ще правя тогава там, бицепсово ли?! Мога да го правя и в нас...тия явно са ‘ептен ташаци.... (dull)

Off-season Day 64

Тяга : 4х 70, 120, 170 ; 4х4х195

Скрипец подхват : 2х5х90

Силово гребане : 2х5х60*

Размисли и страсти :

Прилична тренировка. На тягата кръста ми беше натегнат, до 170 без колан, на 195 с колан, смесен хват - размених ръцете след 1вите 2 серии, за да няма твърде много дисбаланс. На скрипеца - прилично, макар че може и по-добре. На гребането - хватът ме ограничава. На 2рата серия с дясна ръка не е 5, а 4+1 след прихващане.

Тягата като цяло беше тъч-енд-гоу. Мога и още, но трябва да рехабна кръста - повечко мачкане и апликатор тия дни.

Сега малко работа по лични въпроси и после на работа до 10 вечерта.

Off-season Day 68

Клек : 5х70, 120 ; 4х4х165
Разгъване : 3х5х70
Сгъване : 3х5х45

Размисли и страсти :

Още от сега съм почнал да ходя патешки, направо не знам как ще ходя довечера/следващите 2 дни... почнах от днес пак креатин с бета аланин, добавих и малко аргинин за предтренировъчен бууст, бих казал че добре ми се отрази. Доста вдървен бях обаче. На 2рата работна серия на последното повторение по някаква причина изпуснах въздуха и тръгнах с главата напред към огледалото - за части от секундата трябваше от напълно отпуснат да се стегна и да тръгна нагоре, слава богу, без последствия всичко.

Накрая на машините направо се разцепих.....

Толкоз за днес...похапнах стабилно яйца и сирене като се прибрах. Довечера ще има някакво излизане с хората от Англия, които са дошли, ще има малко алкохол, но няма да прекалявам.

Off-season Day 76

Лежанка : 5х 70, 90 ; 4х4х112,5

Военна преса : 5х 50, 60; 2х70

Тясна лежанка : 5х 70, 80, 90

Размисли и страсти :

Много добра тренировка ;) Вдървен съм яко, 6 дни поред бях на работа, но сега съм 16 дни ОТПУСКААААААА. Утре имам мач сутринта, но в понеделник сутрин ще е тяга. Ще гледам да увелича сериозно честотата на тренировките по време на отпуската ;)

Иначе за тренировката - стабилна лежанка, на работните ме пазиха, но нямаше помощ никъде, всичко беше чистичко и с аванс. На военната можеше и 3ка да направя, ама на 3тото нещо загубих пауър и трябваше да е с пуш. Освен това леко съм разширил хвата, което също оказва влияние.

На тясната лежанка - много стабилно, на 90 може би с 1 повторение още щях да мога, но почти сигурно щеше да е с помощ. Сега целта е да сложа  другият път и 100, докато правя 5ца на 100 ;)

Блъскам си иначе 1-2 дни вече по-голяма доза креатин, зареждане един вид. Още 1-2 дни ще е така, после на стандартна доза. Бета аланин е стандартна доза. За сила няма някаква разлика сега, но сякаш силовата издръжливост е леко нагоре - не ме уморяват повторенията толкова.... :)

Off-season Day 78

Тяга : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х200

Скрипец подхват : 5х100, 5х90

Силово гребане : 2х5х60 на ръка

Размисли и страсти :

Прилична тренировка :) Може и много по-добре, но хвата ме ограничава. На тягата - на 170 след 2рото повторение размених, просто вече изпусках. На работните серии - опитах да разменя кръстосания хват, но на неудобния вариант ми смазваше буквално кожата на едната ръка (тази в подхват) и сериите бяха първите 2 с удобния кръстосан изцяло, 3та и 4та - по 2 повторения от всеки. Иначе 1вата работна серия беше най-тежка сякаш, след това потръгна. На скрипеца - много уморено, 100 - едвам. После на силовото гребане - пак хват ме ограничаваше, а и самата дръжка на дъмбела и грифа й буквално ми стържат кожата. Ако сложа едни фитили, отиват спокойно на по 8 повторения, но по-добре така.

Иначе целият съм в трески, днеска на всичкото отгоре много нерви и обикаляне след тренировката, не съм се спрял до вечерта, ядох някакви неща на крак, та едно че ми е тежко много, а второ и заспах преди вечеря.....сега се събудих, но още ми е тежко и не ми се яде. Раменете и гърдите основно са схванати, всеки ден правя по около час поне на апликатора, днес успях след него да се изпукам. Тия дни сигурно ще ходя за по-сериозно наместване и разглабяне, че си трябва :)

Off-season Day 80

Клек : 5х 70, 120, 150; 4х4х170

СС:

Сгъване : 3х5х45

Размисли и страсти :

Добра тренировка :) Станах рано уж, обаче после колко много ми трябваше да се навия да отида до залата - не е истина :Д Как да е, отидох, накляках се :Д На 170 - тежко, НО стабилно :) Има мегдан, почти всички повторения бяха с добра техника :) Леко съм сменил стила - преди кляках изключително квадрицепсо-доминантно, сега гледам да натоварвам повече и гъза + задните бедра, да прехвърля там част от работата ;) Добре се получава засега :) На разгъването - леки са 70, но се бях напомпал вече от клека, та затова само толкова :)

Утре ще почивам, че трябва да съм в нас сутринта задължително, петък тренирам :) Утре може да направя малко пудовки в нас :)

Off-season Day 82

Лежанка : 5х 70, 90, 110; 2х4х115 ; 2х4х117,5

Раменна преса : 5х60, 2х70Ф

Тясна лежанка : 5х80, 3х90

Размисли и страсти :

Много добра тренировка, само на асистиращите бях уморен вече сякаш и само по 2 серии до фалит. Иначе на лежанката - 1ва работна сам, много трудна. След това ме пазиха, като ми помагаха с изваждането - разликата е огромна. Ако не се моря да я извадя сам работните са песен. Дори вместо 4х4х115, направих 2х4х117,5 и то лекички много :)

Доволен, а сега почивка, мачкане и апликатор :) Снощи бях да ме разглобят и сглобят, но след това направих уникална глупост, като тренирах......ама то акъл море - глава шамандура. Мисля че е ОК де, малко ме болят бедрата от онзиденшния клек още и туй то :Д А сутринта се събудих към 6 с уникална болка в десния лакът - май бях спал накриво върху него, докато е извит. Като станах в 7 беше ОК, но на работните имаше лека болка.

П.П. Малко снимки с новата ми тениска :Д

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 04.12.15 12:15.

Off-season Day 84

Тяга : 5х 70, 120, 170

Скрипец подхват : 5х90

Размисли и страсти :

Отвратителна тренировка.....като цяло - никакво настроение, никакво желание, а и никаква, ама никаква сила, плюс това и левият палец обърнах вчера на мача, та 170 и опитът на 205 са с фитили. На 205 трябваше да дръпна 4х4 - тръгнах да ги дърпам, направо щяха да ме счупят и се отказах. После на скрипеца - 90 супер тежки и те......даже не съм пробвал гребането, щом 90 на скрипеца бяха толкова тежки, на гребането нямаше смисъл с някакви смешни тежести да правя. Оправих се, полафих с Юлето и се прибрах (малко фермерска правих, натоварен с пазарски торби). Толкоз...чудя се дали да повтарям тренировката утре/вдругиден с надеждата да е по-добре или да си я пиша “направена”. Ще го мисля...

06.12.15
16:31

Полафи с Юлето ииииии беше единствената публика на нейния  концерт! :D

казано от Juls на 06.12.15, 16:31:

На сценично поведение, спокойно печелиш “X фактор” ! ;) За глас - пееше много тихо и не можах да преценя... :D

07.12.15
14:56

казано от Херцог Трън на 06.12.15, 19:51:

казано от Juls на 06.12.15, 16:31:

На сценично поведение, спокойно печелиш “X фактор” ! ;) За глас - пееше много тихо и не можах да преценя... :D

Е..ще ти изпеЕМ нещо,нема грижи! :P

Off-season Day 86

Тяга : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х205!

Скрипец : 3х5х90

Силово гребане : 2х5х60

разни скрипци и машини за гръб, тежко.....

малко бицепс

Размисли и страсти :

Днес беше доста по-добре от онзи ден. Чувствах се по-разчупен и разтегнат, кръста ми се е оправил (преди беше натегнат с дискомфорт в някои точки). Първата серия на 205 пак ми тежеше, но следващите 3 бяха тъч-енд-гоу :) Само на втората имаше малка пауза горе преди последното повторение (тука ме и ядосаха, един чичак псевдо-боксьор реши по средата на серията да ме пита дали имам нужда от един от 3те празни лоста, с които очевидно не правя нищо...а аз реших да му отговарям... (dull) ). После скрипеца подхват си беше стабилен, гребането малко натежаваше вече. Иначе от 170 тяга нагоре и силовото гребане - с фитилите, още ме боли палеца на лявата ръка и не мога да стискам хубаво. До ден-два трябва да е ОК :)

Накрая реших да посмачкам гърбината, направих тежко долен скрипец, направих и на една машина, която е общо взето опора на гърдите и фиксиран в една точка лост, на който се товари и гребеш......сложих и направих тежичко на него 2-3 серии :) Накрая бицаги - 2-3 серии стриктно и 1 серия с чийт :)

Накрая и малко фотосесия.....#BizonMode

Off-season Day 87

Клек : 5х 70, 120, 150 ; 4х4х180

СС :
Сгъжане : 3х5х50

кардио
бицепс

Размисли и страсти :

Много добра тренировка :) Видях се с Аничка Баничка, дойде да си полафим в залата...и от блеене вместо 175, сложих 180кг на клека.....и си ги изкляках с минимални почивки и много стабилно ;) Явно женското внимание бууства тестостерона много :D После суперсериите бяха протоколни, увеличих на сгъването килограмите :) Накрая - 30тина минути кардио, оправили са пътеката, та се възползвах...основно бързо ходене и 1-2 пъти по минута тичане за проба. След клек - трудно. Преди да си тръгна - малко бицаги стриктно...спрях, че сухожилията на лактите са още уморени от вчера, та леко изпротестираха :)

Сега релакс в нас, ще има ролер малко, апликатор много и разтягане.....утре е ден за лежанка :)

Off-season Day 88

Лежанка : 5х 70, 90, 110 ; 4х4х120

Раменна преса : 5х60 ; 4, 3х70

Тясна лежанка : 5х90 ; 3х100

малко кардио

Размисли и страсти :

Много силна тренировка ;) Трябваше да правя на 117,5 работните.....но на 110 се чувствах доста добре (въпреки че от обърнатия палец си ме наболяваше цялата длан и китка....), та сложих 120. Много лесни работни серии, само на 1 или 2 повторения се затрудних, всички серии с аванс! ;)

На раменната преса - надявах се на 5ца на 70, но просто бях изморен вече, защото почивките ми бяха малки, а прехода от лежанка към раменна беше само колкото да се преместя, да изчакам едно момче да си направи на 70, да сваля 2х5 и да правя. След това, около 30-40 секунди макс почивка преди 1вата и преди 2рата серия на 70 :) Доволно :) Накрая се надявах и на 4ка, може би измъчена 5ца на 100 на тесния лег, но 3тото беше измъчено и китката с обърнатия палец вече доволно ме болеше, та реших без геройства :)

Накрая 20на минути кардио, за влизане в час, без да се напъвам и изсилвам :) Направих 5 интервала 1/1 минута 6.5/13км/ч, преди тях 5 минути вработване и после 5 минути и малко намаляне на скоростта. Без драми :)

А да, и малко ръкИ да покажа...

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 10.12.15 12:56.

Off-season Day 89

Тяга : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х210

Скрипец подхват : 4х5х90

Силово гребане : 3х5х60 на ръка

Размисли и страсти :

И днес отново много силна тренировка! :) На 210 - никакви проблеми :) Тъч енд гоу, като 3та и 4та серия ги разцепих леко, почивките бяха докато държах щангата горе, просто нямах въздух, иначе аванса за повторения е да направя минимум 6ци ;) Мускулно - никакви проблеми, дори се учудих колко добра техника имах :D На скрипеца и гребането направих малко повече обем от обикновено. Искаше ми се поне още една серия на гребането, но гърба леко се умори, а лявата ръка все още ме боли (въпреки че ползвам фитили) заради палеца...самата става още е леко отекла.

Накрая заради един БоК в залата пробвах се набера - докарах брадата почти до лоста, ма нема...пауера беше заминал :D

Като за 4та поредна тренировка - много доволен, утре ще почивам, неделя мисля да тренирам, защото има макар и малка вероятност между понеделник и четвъртък да не успея - сложен съм ранни смени и сигурно няма да имам време сутрин.

Off-season Day 90

Клек : 5х 70, 120, 150 ; 4х4х185

СС :
Разгъване за бедро : 3х5х70
Сгъване за бедро : 3х5х50

Размисли и страсти :

Пети пореден ден....трябваше да почивам, ама Бойко ме навиваше да тренираме.....е, отидох, ама той май се успа :D 185 на клека този път сравнително точно нацелени, спрямо възстановяването. Ако бях починал един ден, щяха да са далеч по-леки, но гърба и кръста са схванати след вчера и 185 си тежаха сравнително :) Без проблеми все пак си ги изкляках, накрая суперсериите за бедра ме доубиха...и така :) Утре има шанс да си направя лежанката, ако раменете ми са отпочинали :)

12.12.15
15:20

Аз отидох по-късно, но важното е, че и ти отиде, а не го писа почивен :D

казано от Бойко на 12.12.15, 15:20:

Аз отидох по-късно, но важното е, че и ти отиде, а не го писа почивен :D

Заради теб ще претренирам!!!!!!!

Off-season Day 91

Лежанка : 5х 70, 90, 110 ; 4х4х122,5*

Раменна преса : 5х50, 3х60, 3х70, 2х0х80

Тясна лежанка : 5х90, 10х70, 12х70

Размисли и страсти:

Като за 6ти пореден ден - прилична тренировка :D На лежанката Бойко помогна малко на последните повторения на 3та и 4та серия :) Останалото сам. Пак на моменти пускам доста бавно, за да държа контрол и оттам се поизморявам. Ако пък пусна бързо - губя контрол и бутането ми е мноооого трудно. Трябва да намеря златната среда :)

На раменната, реших да направя 3ки, за да може евентуално повече килограми да сложа - 2 опита на 80 докарах до очите някъде и толкоз....

След това на тесния лег - сложих 100 първо, но усетих че няма да го бъде. На 90 5ца и после на 70 понапомпах...

Толкова за днес :) Следващите 1-2 дни на 99% са почивка :) Утре - 1000% почивам, от 10 съм на работа, нямам нито време, а и сила вече :)

Off-season Day 98

Тяга : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х215

Скрипец подхват : 2х5х90

лежанка до 1х130 (dull)

Размисли и страсти :

Доста дълга почивка, а за малко да стане и по-дълга, ама  все пак тренирах. Тежка седмица в офиса, а и извън него с някои семейни проблеми. Вчера имах план да тренирам, но от сутринта ме хвана много рядко щастие и през 10 минути бях на пост....само за 2 часа около 3кг бях надолу, макар да нямах други оплаквания. Късният следобед пък се пооправих леко и направих някакви суингове с 24ката, които обаче явно разкриха, че кондицията ми е нулева...а задната верига е натегната - успях да я донатегна. След това излизане и още дейности, които донатегнаха (и дори схванаха) задната верига. Сутринта много туткане, чак около обяд отидох в залата.

Още на 70 нещата не изглеждаха читави, чувствах се отпаднал, схванат,  лявото бедро ме дърпаше отзад и то не леко. Все пак направих нещата, макар и трудно. После скрипеца и гребането ги отметнах, да ги има. Гребането си беше доста добре всъщност, но нямах пауър за повече генерално.

След това понеже беше дошъл Славян да прави контролно, аз реших (понеже съм ТЪП!!!!) да направя един макс на лежанката, че уж да ...трябва да съм свеж. Резултат - затиснах се със 140, които трябва насън да ги бутам. 130 бяха леки, но на 140 отлепих от гърдите и макс 1-2 пръста да избутах преди да спра. Общо взето - хубавото е, че не се контузих с тая глупост - хем генерално бях отпаднал, хем тягата ми доспря тока много, та да правя макс на движение беше безумие...

След тренировката направих и кардио - до метрото, а после наобратно, че си бях забравил някои неща в залата (кой няма акъл, има крака...). Намръзнах се хубаво също така - планът е горещ чай, горещи душове (поне 2-3), лежане на апликатора поне 2 часа, повече калории, че вчера почти никакви...

Off-season Day 100

Клек : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х190

СС :
Разгъване за бедро : 5х 70, 70, 70
Сгъване за бедро : 5х 50, 50, 55

Размисли и страсти :

Много добра тренировка, в сравнение с онзи ден... :) 190 натежаваха стабилно, но без драми си направих 4ките. Иска ми се до Нова Година да клекна 4х4х200, мисля че ще е много добре като ниво на подготовка :) На суперсериите се напомпах жестоко, краката ми омекнаха мнооого :) Предполагам мога и по-добре, но тази нощ ме будиха 4-5 пъти и просто се чувствах като парцал сутринта. Опитвам да лягам по-рано все пак, за да компенсирам :) Сега се очертава или утре да тренирам (дано да успея сутринта преди работа), или чак на 26ти (24ти работя от рано, залата затваря рано, на 25ти не работи въобще). Ще се опитам да се вдигна утре сутринта :)

Off-season Day 101

Лежанка : 5х 70, 90, 110 ; 4х4х125

Раменна преса : 5х 50, 60 ; 3х70, 75

Тясна лежанка : 2х5х80

Размисли и страсти :

Много добра тренировка днес, много стегната :) На лежанката работните серии бяха стабилни, но винаги първото ми повторение е с много бавна негативна и това е ...много лош навик, особено като правиш макс......след това влизам в ритъм и бутам много по-стегнато и без да правя излишни забавяния. Трябва да поработя повечко над техниката, но над определен % от макса, където ми натежава вече, но не прекалено, за да отработя по-плавни и равномерни движения нагоре и надолу :) Иначе всички серии с аванс поне по повторение :)

На раменната - много стабилно, нямах време да пробвам и 80. На 70 след третото повторение сякаш разтегнах лявото рамо или поне така се усети, но след 30 секунди нямаше и помен....На 75 един дедка реши да минава покрай мен точно като правех 3тото (и съответно най-измъчено) повторение и трябваше рязко да сваля лоста и да направя крачка напред, за да не се самоубие......понякога ми идва да не предпазя някой такъв, защото само като се надъни ще се научи - аз никога не минавам близо (и особено зад!!!) до правещ серия, дори да има достатъчно място, защото не знам дали няма да залитне или да се разконцентрира от мен и да стане фал.

На тясната лежанка можех и още, но времето беше кът.

Добре се натоварих, напомпване също много добро, едвам си махнах мокрите дрехи и още по-трудно облякох тениската после, а трицепсите ми изглеждаха плашещи леко....май и Бойко се впечатли дори :D

Толкоз, утре почивка, вдругиден почивка (залата не работи), събота сигурно ще правя тяга заредил добре с коледни манджи... :D

Off-season Day 104

Тяга : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х220

Скрипец подхват : 2х5х100

Силово гребане : 2х5х60 на ръка без фитили

Kroc rows : 15х60 на ръка с фитили

Размисли и страсти :

Много добра тренировка, дали заради коледното зареждане или заради друго - не знам :D

На тягата са ми леки тези кила, но за повторения просто нямам въздух :D Иначе поне 10-15 кила аванс като сила за 4х4 ;)

На скрипеца - тежичко беше, 100 все още ми тежат, а съм правил едно време със 110 :Д

Силовото гребане - 5ци на 60 без фитили, тежат, особено на лявата ръка, още не ми е на 100% пръста там. После с фитили - 15ки и на двете ръце, като дясната беше на един дъх направена, лявата с по 2-3 секунди почивка след 11то повторение и след 13то :) Мисля да правя по една такава серия накрая на тренировките, надявам се да успея да стигна до 30-35 повторения с 60ката след известно време :D А когато имам възможност - да правя и с по-тежко :D Мат Крок има 13ка със 135кг дъмбел...мисля че имам време докато успея да направя толкова, даже не знам къде би имало подобен дъмбел в България :D

Off-season Day 106

Клек : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х200

СС:
Сгъване : 3х5х50

Размисли и страсти :

Прилична тренировка и изпълнена цел на клека за 2015 ;) :) Трябваше да е на 195 клека, но до края на годината мога да направя макс още 2 тренировки, та реших да сложа 200 и да се напъна повечко... :D Първите 3 серии добре, като изключим последното на 3тата серия, преди него се загледах встрани нещо, след това пак се концентрирах, но много натежа....тъпотия общо взето :D Последната серия беше мнооого тежка, а последното повторение си беше буквално на всичко - крака, гръб, кръст, сите ..... :D Имал съм и по-грозни опити де, това е сигурно ;)  После набързо суперсериите и няма да мога да ходя пак 2 дни, ама #КотТакоа :D

Утре мисля да правя лежанка, а на 30ти ще е последната тренировка за годината - тяга :) Надявам се да избухна, има още коледни манджи (баници маници :D ), дано ми дадат пауер ! :D

Off-season Day 107

Лежанка : 5х 70, 90, 110 ; 2х120 ; 4х4х130*

Раменна преса : 3х60 ; 2, 2х70 ; 3х60

Тясна лежанка : 3, 2х80

Размисли и страсти :

Предпоследна тренировка за годината...прилично представяне, само на последното повторение в последната серия имаше помощ от Бойко, иначе всичко самичък. Пиша и тази цел постигната......остана само тягата да доизбухна утре и ще съм доволен за годината....Иначе трябваше да са 127,5кг, които очевидно щях да направя, но реших да натисна. Проблеми с техниката - бавното пускане :D :D :D Освен това си взех тенис топка в залата (изкопах я в нас...) и мачках раменете, особено дясното. По време на лежанката сериозни драми - дясно рамо, десен бицепс, трапеца вдясно...натегнати до болка. Бяха ми казали, че явно бутам на бицепс (Стаматов), защото на едно от предните ми ходения там бая го мъчихме - сухожилието между рамото и бицепса, а и самият бицепс бяха толкова натегнати, че направо си ставаха за корабно въже...как бутам с мускул, специализиран в дърпащи - само аз знам и мога (я съм специален :D :D :D ). На раменната преса исках 3ки, за да стигна високи кила, но не стана. Лесна 3ка на 60, после 2 пъти двойки на 70 - много стабилни и на 3тото повторение пълен блокаж на раменете. След това още една 3ка на 60, която беше отказна....

На тесния лег също откази и на 2те серии...на 2рата беше по-як, защото както тръгна нагоре, щангата изведнъж щеше да ме пречука, пълна загуба на съпротивление в трицепсите в рамките на секунди..... :)

Натоварването беше добро, едвам се преоблякох, още по-трудно си надигнах полупразната бутилка с БЦАА, а за слагането на раницата трябваше да ми асистира Бойко - раменете пълен леш :)

След това, голямо бързане за работа......за да разбера, че днес не съм на работа, а утре............почувствах се мега-рус :D Поне от соц-стола до офиса взех бая скара преди да си тръгна, та сега ще възстановявам качествено....тия дни калории много, но протеин малко, трябва да наваксам, особено заради утрешната тяга :)

Off-season Day 109

Тяга : 5х 70, 120, 170, 200 ; 4х4х230

Силово гребане : 10х60 на ръка

Размисли и страсти :

Последна тренировка за годината :) Трябваше да е вчера, но бях “отмъкнат” до 4 сутринта предната вечер, раздавах се в ориенталски ритми и сутринта като станах в 7 краката ми бяха толкова зле, че едвам ходех, а тяга беше абсурд да правя. За късмет, един колега поиска да се разменим и да съм от по-късно на работа, та сварих да тренирам.

Имах някакви идеи да правя на 240, защото имах мини-цел, но реших да не скачам между 2 тренировки с 20кг :) На 230 - много стабилни, все още с аванс ;) Скота ме снима на 1вите 3 серии, после си замина, но 4тата беше също толкова лесничка :)

После трябваше скрипец, но беше зает от една жена, а аз нямах грам време да чакам, затова реших да направя една серия гребане до отказ и да си ходя. Десетки с двете ръце и кой откъдето :)

Положителната новина е, че скоро може да се наложи да си пробивам колана - предпоследна дупка вече ползвам, напредък от Джонито - 3-4 дупки. Сега следва ден почивка на 100%, за 2ри и 3ти януари ще видим - може и да тренирам, но според зависи :)

Равносметки и т.н. за годината - утре или вдругиден ;)

На всички - весело посрещане на новата година! :)

Off-season Day 111

Клек : 5х 70, 120, 170 ; 4х4х205

СС:
Сгъване : 5х50, 2х5х55

Размисли и страсти :

Омекнаха ми крачката...ужасно тежка тренировка, макар че отстрани изглеждаше лекичко, клека ме затрудни адски много. Имах някакви намерения към 210кг, но май е добре да си карам с малки стъпки вече, че съм твърде близо до момента на “незавършената тренировка” :D Имаше и 2-3 повторения, които си отидоха на гръб/кръст, ама нямаше чак страшни драми :) Само дето кръста ми е натегнат много прилично, а на връщане ме и надуха вятъра, та съвсем :D

На суперсериите се доразбих и след това ходех като върху желирани бонбони...а слизането по стълбите в метрото беше “забавно” :D

Ето и видео от клека на 205кг, първа серия :)

Равносметка за 2015 - по някое време :)

Off-season Day 114

Лежанка : 5х 70, 90, 110, 120 ; 4, 4, 3, 0х132,5

Раменна преса : 3х60, 3х70, 0х75

Размисли и страсти :

Крива тренировка, малко време, ама колкото толкова. Голям фейл на лежанката, на третата серия сам се отказах, не съм се затискал, просто усетих, че няма пауер. На 4тата серия - затискане на 1вото повторение, пълна загуба на съпротивление. Като цяло не чувствах особена енергия днес, да не кажа хич. На раменната - стабилни 3ки на 60 и 70, на 75 докарах до нивото на челото, борих се 2-3 секунди и толкоз. Утре вероятно тяга, а сега на работа.

Off-season Day 120

Тяга : 5х 70, 120, 170 ; 4х220, 1х230

Скрипец : 2х5х100

Размисли и страсти :

Много слаба тренировка, може би очаквано..От няколко дни се каня да я направя, но мотивация, желание, енергия - под нулата. Отделно 1-2 дни ме мъчиха и болки в гърба от много заседяване - вчера към 2,5 часа апликатор и мазане с магнезий...Още в началото на тренировката имаше знаци, че ще е тегавина, нямаше грам експлозивност, дори на 70. На 120 беше една идея по-добре. После на 170 тегаво. На 220 много тегаво, а на 230 (които последно правих за много леки 4х4), едвам направих 1ца....не че нямаше да направя 4, но щеше да е много грозна работа.

Скрипеца нормално тежеше, а гребането сякаш гребях със 100кг на ръка......

Като цяло пълна скръб и трагедия днес, много нерви продължават да ми се струпват и нямам никакво желание, дори ме мързи в момента като пиша. Толкоз.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 11.01.16 12:29.

28.01.16
16:06

Ники,какво става?

Off-season Day 158

Клек : 5х50, 3х100, 2х150, 1х170, 1х190, 1х200, 1х210, 1х225

малко хоризонтален скрипец в почивките, леки 10ки

Размисли и страсти :

Ха....добър вечер, добре заварили :)

Long time no write.. :)

Общо взето от последното ми мнение не бях тренирал, днес беше първата тренировка от явно 38 дни :) Причините.....лични проблеми, както и здравословни такива - един глезен, втори глезен, гърба :) А и в един момент бях загубил всякакво желание за трениране, направо мисълта ме отблъскваше :) Малко по малко се завърна желанието, а и онзи ден се обяви дата за Джонито (15 май), така че беше редно да се позавърна. Първоначално планът беше 1-2 тренировки да врътна цяло тяло, не особено голям обем, не и съвсем нисък, да видя какво и що е останало като форма, но след кратко съвещание - проверка на максовете. Днеска беше клек, а събота ще са лег и тяга.

На клека...бих казал доста прилично, щях да се радвам на 200-210 мъчни, а то какво стана....до 210 без никакво напрежение, на 225 ме пазиха 2ма (по един от страна) и си ги станах сам, макар и вече да понатежаха. Имам едни спокойни 10кг аванс, които с познат спотър щях да пробвам, а може би дори и 15 (240 вече са на кантар...но и тях мисля, че ще стана някак :) ). Общо взето не съм загубил много сила, което е учудващо, но пък радващо...

Иначе формата ми е трагикомична, общо взето няколко човека ми казват, че съм отслабнал, но тъкмо напротив..просто съм “Do You Even Lift” :) Преди месец можех да покажа завидни рамене и трапец, сега са като на третокласничка :D Само краката горе долу държат фронта, ама там е що годе нормално.

По-здрави :)

19.02.16
08:30

казано от Херцог Трън на 18.02.16, 23:48:

Иначе формата ми е трагикомична, общо взето няколко човека ми казват, че съм отслабнал, но тъкмо напротив..просто съм “Do You Even Lift” :) Преди месец можех да покажа завидни рамене и трапец, сега са като на третокласничка :D Само краката горе долу държат фронта, ама там е що годе нормално.

Нищо ти няма. Ще те нахраним тук два-три пъти възможно най-калорично, ще ти сипем високопротеиново и всичко ще се върне.

19.02.16
08:49

Аре бе скатавка :D

казано от Бойко на 19.02.16, 08:49:

Аре бе скатавка :D

Точно па ти да ми говориш на скатавка..... :D Не те ли е срам?! :D

казано от Boby_ на 19.02.16, 08:30:

казано от Херцог Трън на 18.02.16, 23:48:

Нищо ти няма. Ще те нахраним тук два-три пъти възможно най-калорично, ще ти сипем високопротеиново и всичко ще се върне.

Боби, трудно може да ме нахраните по-калорично от това, което последния месец правя....виж за високопротеиново е напълно възможно :D :D :D

А 38те дни нетрениране си казаха думата....днес ходя като C-3PO от Междузвездни войни.....клатушкам се някак си, защото особено предните бедра са с много силна мускулна треска и общо взето не подлежат много на волеви контрол... :D

Off-season Day 160

Лежанка : 5х70, 3х90, 1х110, 1х120, 1х130, 1х140*

Тяга : 5х70, 3х120, 1х170, 1х220, 1х240

Размисли и страсти :

ТестУване на максовете днес на лежанка и тяга. На лежанката 140 са доста близо до моментния макс - предполагам около 2,5-5кг ми е авансът. Мисля че на 140 имаше докосване от спотъра, но съм имал много по-тежки опити, определено не е пределен такъв. До 130 без грам напрежение дори...По-добре беше и технически - без много бавно пускане, което да ме мори, но не и да отпускам - контролирано, което е хубаво.

После на тягата - не съм доволен. Мускулната треска още е много силна, ужасно съм вдървен и тези 240 бяха много тежки. Вероятно с 10-15кг аванс за макс, но трябва да се отбележи, че започвах с много висок таз, защото просто беше невъзможно да се сгъна повече - и кръста също е доста изморен от клека, което също не помогна.

Толкоз за  момента.

20.02.16
21:18

Тези високи с кг скокове на тягата с каква цел са?
По-малко умора...или просто ти така си се адаптирал към тестване  на максовете?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1