Без закуска при качване на ММ

20.11.15
18:46

-Здравейте, въпросът ми е дали може закуската да я направя в 12 часа на обяд, обяда към 4-5 и вечеря към 8? Чел съм че може и така да хапвам, стига да си набавям калориите за деня?

-Какво мислите за пълнозърнестия хляб, може ли когато нямам ориз, картофи или др въглехидрат да хапвам повече хляб, или да не прекалявам с него, защото ще омазня доста?

казано от Гризли на 20.11.15, 18:46:

...дали може закуската да я направя в 12 часа на обяд, обяда към 4-5 и вечеря към 8?

Да!
Няма причина тази организация на храненето да затрудни постигането на целите ти.

Какво мислите за пълнозърнестия хляб, може ли когато нямам ориз, картофи или др въглехидрат да хапвам повече хляб, или да не прекалявам с него, защото ще омазня доста?

Проблемът е в качеството на хляба. Трудно можеш да си сигурен в него, ако го купуваш.

21.11.15
10:19

казано от Кольо Пияндето на 20.11.15, 22:50:

...дали може закуската да я направя в 12 часа на обяд, обяда към 4-5 и вечеря към 8?

Да!
Няма причина тази организация на храненето да затрудни постигането на целите ти.

Какво мислите за пълнозърнестия хляб, може ли когато нямам ориз, картофи или др въглехидрат да хапвам повече хляб, или да не прекалявам с него, защото ще омазня доста?

Проблемът е в качеството на хляба. Трудно можеш да си сигурен в него, ако го купуваш.

Благодаря ти много, питам защото съм чел статии на хора, които си тренират от доста време и имат голям ефект, а пропускат закуската.

-Ами за хляба и аз не знам, навсякъде чета различни неща, сега съм си накупил близо 4кг месо, яйца и тнт, но не мога постоянно да ям ориз, картофи..

Храня се по 3 пъти на ден, защото не виждам смисъл да изяждам г/д 3000 калории на 6 пъти...., за да не отварям нова тема, тук ще постна как се храня в момента, не искам да ви занимавам, а просто да ми кажете става ли за моите цели :).

Кг - 61, ръст 174-5, целите са ми покачване на мускулна маса, не се притеснявам от омазняване, стига да не качвам само мазно.

Закуска - 80 грама мюсли с прясно мляко, 3 бъркани яйца със сирене, 50-60 грама пълнозърнест хляб
Обяд - 150 грама пълнозърнест хляб, 250 грама кайма смес, някаква салата
Вечеря - 250 грама свински пържоли, 50-60 грама хляб, 300грама ориз ( сготвен ) и някаква салата

*Отделно през деня хапвам 300-400 грама банани и 50-60 грама ядки, може и нещо сладичко от време на време
*След тренировка - 2 лъжици глюкоза
*Има ли смисъл да включа и 2 дози протеин в диетата :)?

Мнението беше редактирано от Виктор на 21.11.15 10:21.

Аз бих ти споделил нещо от личен опит. Не мога да не закуся. Будя се към 8 и ако не ям към 9, започва да ми става лошо, вие ми се свят, изнервен съм. Веднага след сън приемам доза аминокиселини, а после ям овесена палачинка....

22.11.15
18:07

Аз пък ям 2-3 часа след като стана, иначе нямам апетит..

Някакви мнения за режима ми?

Закуска - 80 грама мюсли с прясно мляко, 3 бъркани яйца със сирене, 50-60 грама пълнозърнест хляб
Обяд - 150 грама пълнозърнест хляб, 250 грама кайма смес, някаква салата
Вечеря - 250 грама свински пържоли, 50-60 грама хляб, 300грама ориз ( сготвен ) и някаква салата

*Отделно през деня хапвам 300-400 грама банани и 50-60 грама ядки, може и нещо сладичко от време на време

24.11.15
16:03

Без да смятам и на пръв поглед - много хляб, малко протеин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1