казано от Bonita на 24.11.15, 02:54:
ясноо .. честно казано и аз не обичам да се вманячавам в това, което ям, но от скоро започнах и направо съм си промила мозъка . Непрекъснато чета теми, свързани с храни - полезни, вредни и т.н.Като вляза в магазин не мога да купя нещо просто ей така - гледам съдържание на всеки отделен продукт. Искам да спра вече, непрекъснато за това мисля.. направо луда работа.
Това се получава, когато започнеш да водиш дневник и си “отговорна” пред хората във форума. И аз в момента съм по-стриктен и гледам да ям добре, защото е зададена точно целта и не е ОК да правиш много грешки.
Здравейте, днеска не искам да споменавам как съм. Цял ден ми е смотано. Единственият факт, всъщност са 2 :D, които ме ощастливяват е, че се боядисах много яко и че съм доволна от тренировката.
Хранене: 12:00 - 2 пълнозърнести филий хляб с шунка и кашкавал и мляко с нес
15:00 - мляко с кафе
17:00 - мляко с нес
21:00 след тренировка - 3 яйца с домати на тиган и 1 пържола
22:30 - 250 г кисело мляко с 1 банан
Тренировка -днес правих с по-тежък лост и ми беше по-трудно, но за сметка на това съм доволна
1. Класически клек с лост - 3х20
2. Напади с лост - 3х20 на всеки крак
3. Сумо клек с лост - 3х20
4. Лег преса - 3х20
5.Абдуктор за вътрешна част - 1х20х30кг, 1х20х32кг, 1х17х34 кг
6.Абдуктор за външна част - 3х20х48 кг
7.повдигане на тежест за предно бедро-4х10х20кг
8.повдигане на тежест за задно бедро-3х15х25 кг
Кардио - тичах 30 мин без да почивам после ходих после пак тичах - общо 40 мин
Мнението беше редактирано от Bonita на 24.11.15 23:48.
Вчера нямах време да пиша и затова днес ще се отбележа.
25.11
Хранене: 07:00 - 2 пълнозърнест филийки с шунка и кашкавал + мляко с нес
12:00 - салата с домати, краставици и 2 яйца
15:00 - енергийна напитка (имах нужда, защото бях спала 2 часа)
17:00 - пържола със салата от моркови и ленено семе
18:00 - мляко с нес и кисело мляко с банан и овесени ядки + някакво пълнозърнесто десертче на киндер - мноооого мъничко
22:00 - 1 банан
вечерта се събирахме с приятели и съм си хапнала няколко сурови ядки кашу и 2-3 солети
Тренирах 2 часа след като ядох и имах мнооого енергия като изключиме това, че не бях спала.
ТРЕНИРОВКА : ръце
Бицепсово сгъване на долен скрипец - 3х10х10кг
Бицепсово сгъване с гирички от 4 кг - 3х20
Двустранно трицепсово разгъване с гиричка от 4кг зад глава - 3х20
Раменни преси с гирички - 3х20
Разтваряне на ръце встрани с гирички - 3х20
Избутване на машина за гръдни мускули - 3х10х10 кг
Кардио - кростренажор - 30 мин и тичах 15 мин
за днес ще се отчета довечера :)
Хранене: 11:00 - 2 филийки пълнозърнест хляб с шунка и кашкавал и мляко с нес
15:00 - кисело мляко с овесени ядки и мляко с нес
17:00 - 3 яйца с домати
22:00 - кисело мляко с банан и овесени ядки и стевия
Тренировка
1. Класически клек с лост - 3х20
2. Напади с лост - 3х20 на всеки крак
3. Сумо клек с лост - 3х20
4. Лег преса - 3х20
5.Абдуктор за вътрешна част - 1х20х32кг, 1х20х32кг, 1х20х32 кг
6.Абдуктор за външна част - 3х20х55 кг
7.повдигане на тежест за задно бедро-3х10х30кг
8.повдигане на тежест за предно бедро-3х10х20 кг
кардио - 30 мин пътека - тичане и ходене
Мнението беше редактирано от Bonita на 27.11.15 15:54.
Не е много добра идея да вечеряш ( и то по такова време) с овесени ядки и банан... :) Трябва да правиш разлика между здравословно и калорично. Овесените ядки може да са здравословни, но също така са въглехидрати и то калорични. Ограничи ги само до закуска. Банана също е доста по-калоричен от другите плодове, замести го с кисел плод поне ;)
казано от Sanya на 27.11.15, 07:31:
Не е много добра идея да вечеряш ( и то по такова време) с овесени ядки и банан... :) Трябва да правиш разлика между здравословно и калорично. Овесените ядки може да са здравословни, но също така са въглехидрати и то калорични. Ограничи ги само до закуска. Банана също е доста по-калоричен от другите плодове, замести го с кисел плод поне ;)
Благодаря ти за съвета,ще се опитам да променя този навик :)
Хранене: 13:00 - 1 филийка пълнозърнест хляб с шунка и кашкавал+мляко с нес
17:00 - 3 оризовки с шоколад, няколко фурми и стафиди
21:00 - пържола със салата от домати и краставици и сирене + пъпеш
ТРЕНИРОВКА : ръце
Бицепсово сгъване на долен скрипец - 4х10х10кг
Двустранно трицепсово разгъване с гиричка от 4кг зад глава - 3х20
Раменни преси с гирички - 3х20
Разтваряне на ръце встрани с гирички - 3х20
Избутване на машина за гръдни мускули - 3х10х10 кг
Придърпване на скрипец зад врат - 3х15х25 кг
коремни преси
кардио - 30 мин пътека - 20 мин тичане после редувах тичане и ходене
Хранене: 10:00 - 300 гр кисело мляко с 3 с.л. овесени ядки, стафиди, банан и фурми+ мляко с нес
13:00 - 1 пържола + цедено мляко с краставици и зехтин + 2 оризовки
15:00 - 100 гр кисело мляко със стафиди + мляко с нес
17:00 - 3 бъркани яйца + салата от домати, краставици + сирене+6 оризовки с филаделфия
18:00 - стафиди
22:00 - сандвич от пълнозърнест хляб с кашкавал и шунка (ГРЕШКААА, голяма грешка...) и преди това пъпеш и няколко фурми
Днеска май прекалих с храненето ...
Тренировка
Класически клек с лост - 3х20
Напади с лост - 3х20 на всеки крак
Абдуктор за вътрешна част - 1х20х32кг, 1х20х32кг, 1х20х32 кг
Абдуктор за външна част - 3х20х55 кг
повдигане на тежест за предно бедро-3х10х20 кг
кардио - тичах 45 мин без да почивам, което си е постижение за мен и още 5 ходене
Мнението беше редактирано от Bonita на 28.11.15 23:10.
ХРАНЕНЕ: 12:00 - 250г + стафиди+3 с.л. овесени ядки и мляко с нес
15:00 - 1 свинска пържола и салата от червено зеле с много малко сирене
17:00 - 6 оризовки и мляко с нес и кисело мляко със стафиди
19:00 - цедено мляко с краставици и 1 кньодел
21:00 - салата от червено зеле
Не съм тренирала днеска.
Мнението беше редактирано от Bonita на 29.11.15 22:03.
Нещо в късните часове ми идват разни фикс идеи. Реших да изпразня хладилника утре - имам малко храна останала и от вторник да почна една монодиета за 5 дни. Само да видя дали ще има по -бързи резултати и пак се върщам на стария си “режим” . Диетата е
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко).
Знам, че не е добра идея, обаче искам да се пробвам, за да видя дали ще има по - бързи резултати.
казано от Bonita на 30.11.15, 01:33:
Нещо в късните часове ми идват разни фикс идеи. Реших да изпразня хладилника утре - имам малко храна останала и от вторник да почна една монодиета за 5 дни. Само да видя дали ще има по -бързи резултати и пак се върщам на стария си “режим” . Диетата е
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко).
Знам, че не е добра идея, обаче искам да се пробвам, за да видя дали ще има по - бързи резултати.
Според мен не прави тази диета. Бързите резултати се губят бързо, а и не са здравословни.
решила съм, ще се пробвам - може да увелича обаче приема на храна, че като изчисля калории ми се струват съвсем малко, а и като се има в предвид, че тренирам няма да имам енергия за нищо. Пак казвам - знам, че е лоша идея, обаче ми се иска да пробвам.
казано от Bonita на 30.11.15, 01:46:
решила съм, ще се пробвам - може да увелича обаче приема на храна, че като изчисля калории ми се струват съвсем малко, а и като се има в предвид, че тренирам няма да имам енергия за нищо. Пак казвам - знам, че е лоша идея, обаче ми се иска да пробвам.
Като знаеш, че е лоша идея, какъв е смисълът да пробваш и какво ще ти донесе като ползи?
Ами може би причината,поради която искам да пробвам е,че с досегашния ми режим има резултати,но са много бавни.Искам да видя промяна ,която ще ме мотивира да продължа.
казано от Bonita на 30.11.15, 02:23:
Ами може би причината,поради която искам да пробвам е,че с досегашния ми режим има резултати,но са много бавни.Искам да видя промяна ,която ще ме мотивира да продължа.
Успех тогава! Ще те следя, за да видим какво ще стане :) Лека вечер!
И аз не съм много ЗА тази твоя идея. Правиш грешката на повечето момичета, да искаш всичко да стане от днес за утре. Еми няма как...Нужно е търпение! Ти сама казваш че имаш някакъв резултат. И сега искаш да направиш една от тези диети тип “Всяко чудо за 5 дни”, което ще те накара да се чувстваш добре за кратък период и после какво?Помисли го много добре, не е нужно да го правиш само за да видиш някаква заветна цифра на кантара. Не цифрите по кантара трябва да са ти мотивация, а огледалото както и дневниците на повечето момичета тук, които не от днес за вчера са постигнали резултат! Сори че така, ама се ядосах че се предаваш толкова рано :)
30.11.15
08:14
Диетата е глупост. :)
Храни се разумно всеки ден и дай време на нещата да се случат. Не става с щракване на пръсти и вече да сме постигнали целта си.
Тая диета е пълна тъпотия и никак не е здравословна .После да не ревеш че вместо да отслабнеш си станала дебела;)
Не ви разбирам вместо направите нещо за себе си вие се закопавате с някви олигофрении.Направи си един хубав режим хубаво балансиран аз примерно харесвам РБД и не се занимавай с глупости .
Искам да го направя и с цел прочистване на организма. Чувствам се подута тези дни - не ми е комфортно.
Малко се изгубих тези дни. Но ето ме пак. Диетата я правих вторник и сряда. Щях да успея да я довърша, обаче трябваше да спра да тренирам, защото нямах енергия за нищо. Затова от днес пак се върнах на стария режим. Вчера правих крака, днес - ръце. Всичко си е постарому. Искам да се похваля, че имам доста добри резултати откакто тренирам и се храня що годе добре. Правя си снимки през различни периоди от време и направо не можах да повярвам като ги сложих една до друга и, че това е станало само за 1 месец. Имам видима разлика, само че на килограми съм натежала :D .Сега обаче покрай празниците ме е много страх да не загубя форма, защото се съмнявам да тренирам като се прибера и от към страна на храната няма да съм много стриктна, обаче ще се старая да не прекаля. И това е от мен за тази вечер :)
Мнението беше редактирано от Bonita на 04.12.15 12:21.