My new challenge..on the road again:)

Темата е заключена.
Прескочи до:

29.11.15
23:36

29.11
Тренировка за крака.
Загрявка
5 мин кростренажор
бедрено разгъване - 4х12-15
бедрено сгъване - 4х12
клек с раменен разкрач - 2х12, 2х10, 1х10х10кг
клек широк с подложки и дъмбел - 2х12
надупване и придърпване на въже от долно положение (с гръб към въжето )- 5х12
глутеус мост - 2х10
глутеус мост на смит машина - 3х10
тяга с крив лост - 3х10-12
прасец - 2х15
10 мин вело

30.11.15
22:20

30.11
Тренировка за ръце.
Тренировка
загрявка
10 мин пътека
тесен лег - 1х10, 1х10кг, 15кг, 1х10
сгъване с крив лост - 4х12
разгъване с лост - 4х12
едностранно сгъване на дъмбели - 3х12
едностранно сгъване на скрипци - 4х10
кик-бек - 1х до отказ
20 мин тичане
Храната: пилешко филе 180гр, 2 филийки ч. хляб, 3 белтъка, ябълка, скумрия 200гр с около 300гр картофи, кайма телешка 150гр с 200гр царевица, протеинова вафла.
Течности - кафе, много вода.
Храната добре, тренировката биваше. Мисля да сменя някои неща в тренировките си с някаква цел. Примерно ми изостават краката, ще вкарам повече клекове и ще правя 2 пъти седмично поне крака като един път по-тежко, друг път по-леко и с повече упражнения с цел да стресирам мускула. Така бях по едно време с ръцете и с подобни тренировки доста дръпнаха. Само че редувах тежко и по-леко упражнение и повторенията и ще сложа повече кардио, поне 4 пъти седмично, че напоследък не го правя често. А сега ми се спи много жестоко и си лягам директно. :D Много динамичен ден, де хубав, де не чак толкова (wasntme)

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 01.12.15 07:05.

07.12.15
23:01

7.12
Тренировка за ръце.
Трен
загрявка
разгъване с лост с наклон напред - 4х12
сгъване с въже от долен скрипец - 3х12
повдигане на крив лост - 3х12
сгъване на дъмбели едностранно - 3х10
кик-бек - 2х до отказ
сгъване на крив лост - 3х12
15 мин  кростренажор
Храна: 2 ф.ч хляб Вита, 4 белтъка, 200гр пилешко филе,  ябълка, скумрия 200гр с картофи,  300гр телешко с 200гр царевица, 2 белтъка,1ч.л мед, кафе, 3в1 и вода 1.5л
Да попитам.... знам, че не е препоръчително да се смесва въглехидрат с мазнина при чистене. Предполагам рибата и картофите също не трябва да се комбинират или ? За зеленчуците знам, че не е проблем попринцип, но картофите са си калорични и да. Направих си клип на клека, но няма да го качвам сега, просто много ми се спи и не ми се занимава :D (again)  Не пиша всеки ден и малко ми е трудно с предаването на точна информация за всеки един от дните, в които не съм писала и затова отгоре отгоре. Напоследък нещо ново е, че добявам мъртвата тяга по-често в тренировките и кръста ми не се е влошил засега. (whew) 30-40-50кг варира тежестта, тъй като 50кг с мъка ги вдигам 6-8 пъти. Това кардио все не го правя редовно. (dull) (dull) Но няма как, щом искам резултат трябва. За храната нямам какво да кажа, освен че гледам да комбинирам всичко както трябва, но с еизисква време и търпение, което аз нямам (wasntme) Ще гледам да го попълвам по-често това дневниче. (sun) Не е започнала ваканцияна още, но ми е много ваканционно отсега. Много бързо и неусетно мина тази година и сега пак Нова Година, това посрещане на новите години някак си не ми допада особено :Д  не съм им фенка. Пак се разписах .. излишно. Нооо без музика не става.

(nlove5)

08.12.15
22:35

8.12
Тренировка
Гръб и корем
привеждане на въже от горрно положение - 3х12-15
вертикален скрипец зад врат - 3х10
набиране на щанга с тесен хват - 3х10, с широк хват - 1х до отказ
хоризонтален скрипец - 3х12
повдигане на краката от вис - 3х12-15
крънчове - 3х10
въртене на лост
15 мин кростренажор
Храна: палачинка от 60гр овес, 3 белтъка, 30гр мед, ябълка, 150-200гр. пилешко филе с 1ф.ч хляб, 1 яйце,  пилешко филе 270гр с 200гр царевица,  пилешка пържола 200гр с 200гр царевица.
Така и така :D На тия помощни набирания направо ми изгърмяха ръцете, предмишниците и бицепсите най-вече.  Набързо, спретнато и малко, но пък с добро кардио изпълнение :D Утре краката ще ги измъча и после може да почивам, според зависи. Много ми се виждат днес ВХ и трябва някак да си поизчистя режима на хранене. Отдавна не си бях взимала месо, та днес го направих и хубаво, че съм иначе щях да броя мухите. Попринцип си взимам ябълки или нещо друго. Да си лягам, че утре пак ще ставам в 5 да уча по Икономика,  “любимия ми предмет”. Много ми е скучна! Напоследък се замислям за едни професии .. които нямат реализация в Бг или поне доста трудна. Например криминалистиката :D и така не мога да се спра на нищо съществено, а колкото по-рано го измисля толкова по-добре.

Здрасти! Хубаво ще е да постнеш (ако имаш) снимки от началото на дневника (25.8) и някоя от сега. Педполагам доста голяма разлика има за тези 3 м. и отгоре. А ако резултатитен не са съвсем каквито искаш да бъдат, ще трябва да помислиш какво може да се оптимизира, че да си доволна след 3 м.

Аз веднага мога да ти кажа защо редовно скипваш кардиото :) ...... просто не ти харесва. Измисли си нещо, което да ти доставя усоволствие и няма да имаш проблем с постоянството. Опции хиляди.

Сега гледам последно си правила гръб и корем и се сетих нещо за корема. Доста хора правят грешката да тренират корема само с упражнения със собсвена тежест. Доста изследвания съм чел на различни университети в САЩ, а и съм експериментирал със сбе си и най-добрия начин да развиеш корема е да правиш комбинация от упражнение с тежест и със собсвено тегло. Може да пробваш да започнеш с cable crunch 10 повторения и без почивка да направиш  Ab Roller до отказ Air Bicycles също колкото можеш. Почини 2-3 мин и повтори отново 3-те упражнения. Така може да започнеш с 3 цикъла. Доста добре се развиват коремните мускули и ако имаш малко подкожни мазнини добре се получава.

09.12.15
06:41

Здравей! :) Снимки имам и от преди и от сега,  въпроса е, че зе знам с точност къде са старите :Д, но няма кой знае каква разлика.
Кардиото не ми е ... любимо, да. Попринцип обичам колело и като беше хубаво времето карах навън, но сега в залата пак ми  е скучен велоергометъра.  Тичах навън няколко пъти седмично, от време на време, но и храната не винаги ми е била добре. Е, търпи мома за хубост, не може всичко да е ок. :) Храня се възможно най-добре, но на око повечето пъти и може би си надвишавам ОКБ. Затова сега редовно, ще се опитам да попълвам, за да го правя, не ми остава много време и .. Това за корема го знам, но последните 5-6 месеца само със собствено тегло го тренирам даже не и редовно 1-2 пъти седмично, а понякога и не го правя. Прав си да. Благодаря за включването! :)  Снимки ще гледам да кача в най-скоро време, ориентировъчно за какво става дума.

09.12.15
22:20

9.12
Тренирах крака (inlove) (inlove) (inlove)
Тренировка
загрявка
бедрено разгъване - 3х15
бедрено сгъване - 3х12
клек с крив лост - 3х12
глутеус мост с въже - 4х12
лег преса - 3х12
напади - 2х10
ритници - 3х12-15
сумо клек - 4х12-15
прасец
Храна: 200гр телешко, 3 ф.ч.х Вита, 3 белтъка, ябълка, скумрия 200гр с царевица, сирене 50гр с жълтък, 200гр пил пържола и 50-60гр пилешко филе с царевица.
Вода над 1.5, кафе.
Размисли и страсти друг път, че сега ми се спи :Д и песен няма напоследък едно и също слушам.

10.12.15
11:32

Алкохолът е жизнено важен в цикъла на спортуващия! Здравословно и полезно е да къркаш по малко!

10.12.15
16:35

Това в графата за размисли и страсти ли трябва да влиза или.. нещо не разбирам смисъла ? :)

11.12.15
23:25

10.12
Тренировка за рамене и кардио 20 минути.
Храна: пилешко филе, белтъци, 2 филийки хляб черен, телешка кайма, царевица, кафе, вода.
Друго нищо не помня като количества, горе-долу мътно. 40 минути има няма тренировка.

11.12
Тренировка - 55 минути пътека, тичане и ходене по наклон.
Храна: 3ф.ч хляб, телешко 200гр, малка ябълка,  3 палачинки от 100гр овесени ядки, 100гр мед, стафиди 70гр, 3 яйца, чинийка боб с 2 ф.ч хляб и пилешка пържола 250гр с царевица.
Днес го пиша чийт, пък мислех в неделя ама нищо. Реших да се поразкърша днес на пътеката и около час се кърших :Д  Пазарувах си месо и се заредих необходими нещо днес и с много нескафета (inlove) Утре ще правя крака сутринта и после учене. Трябва да си начертая интериор на баня, да уча някакъв монолог дълъг колкото мен, много класна тая седмица........... Искам да изляза и да се поразходя също в този студ. Сутринта ходя пеша, хем се чувствам добре и съм по-организирана. Нищо, че ходя от единият до другия край на града около 5 км е разстоянието, което изминавам за около 41-43 минути :D така се прави рекорд, за да не закъснея .. (nod)

12.12.15
22:58

12.12
Тренировка за ръце.
Тренировка
загрявка
тесен лег с крив лост - 2х12, 1х15 5кг, 1х12 10кг
сгъване на долен скрипец -  3х12
кофички - 3х10
двустранно сгънане на скрипец - 2х до отказ
кик-бек - 2х12
10 мин пътека
Храна: 3ф.ч.х и 200гр пилешко филе, 6 белтъка, протеинова вафла, 200-300гр филе от бяла риба с 200гр царевица, мед,  телешко 300гр с 200гр царевица,  малко дюля и ябълка сутринта. Вода над 1л. Кафе.
Утре крака.

04.03.16
17:03

Хелоуу, народе...След едно почтиии тримесечно отсъствие пак се включвам :) .. Какво се случи през тези изминали 3 месеца? .. Ми нищо особено учене, тренировки, учене, тренировки основно така ми минава времето, но отскоро и с разходки, стига времето да го позволява. Редовна съм си в фитнеса, в храната може да се каже.. отскоро  спазвам и нещо като режим с намалени калории, което преди това не го спазвах...но лятото идва трябва да се започне отнякъде.. :D Не тренирам като преди всеки ден, защото повечето пъти съм заета с нещо или прекалено изморена..например в сряда си легнах в 17:30 до 22:30 после душ и пак легнах и до 8 сутринта...(wasntme), но събота и неделя съм там задължително. Сутринта пък съм пеша, защото се разсънвам за нула време, 5км и съм чук. Сега се навивам да започна да тичам навън когато мога. Бтв, Честита Баба Марта и Честит 3 март..малко с закъснение, но все пак:) Общо взето е това, няма кой знае какво, но пък ми минава времето неусетно, независимо от обстоятелствата. Тренировките ми сега не са тежки или поне не толкова. Тренирам основно с много повторения, малко тежести, макар че искам да ги вдигна, но нещо ми тежи. Откакто намалих кг заради кръста и не съм ги вдигала кой знае колко и сега ми тежи даже и 40кг тяга. Преди по 12-15 повторения правех, сега 5-6 пъти да вдигна и издъхвам буквално...визирам и клека .. преди най-малко с 20-30кг кляках на щанга, а сега правя с дъмбел или само лост (nmob)... за лежанката да не говоря..пълна скръб. Но мисля да променя това! Искам си старите килограми най-малко толкова засега. Иначе като лично тегло съм си 62 кг, смъкнах 1-2кг. Днес правих ръце, кардио + корем. Като храна много наблягам на телешката кайма, не е умишлено просто тя ми харесва много на вкус и не ми омръзва (inlove)...както и пилешкото филе.
Тренировката:
разгъване на въже от долно положение - 3х12
повдигане на крив лост с тесен хват - 3х до отказ
едностранно сгъване на скрипец - 3х12
разгъване с прав лост - 3х12
сгъване на дъмбели от седеж - 2х до отказ
кик-бек - 2х10
въртене на крив лост - 4х15
повдигане на краката от вис - 3х12
молитва - 1х до отказ
20 мин степер, 5 колело и 10 пътека
Храната: 300гр сварени картофи, 300гр телешка кайма, 5 белтъка, 2 жълтъка, филийка Вита, 200гр филе досега.. после ще редактирам.
Вчера правих крака в сс и сега съм бетон.., но сега пак ще правя, че не знам как ще съм през идната седмица..случвало ми се е да не правя и 2 седмици крака, де от мързел, мускулна треска или от недостиг на време...оправдания:)))  Eдин поздрав от мееееен, който е меко казано “хард” :)

08.03.16
16:31

05.03
Тренировката беше за ръце и кардио. Храната както обикновено пилешко, телешко, царевица, яйчни белтъци и черен хляб това помня...всичко в границите на допустимото:)

06.03
Тренирах крака и корем.
загрях
сс:
бедрено разгъване - 4х15
надупване с придърпване на въже отпред( ще намеря подобно клипче) - 4х12
сс:
бедрено сгъване - 4х12
лег преса - 4х10
клек с дъмбел широк - 5х15-20
сумо тяга с щанга 10кг - 3х12
ритници назад - 3х12
ритници на машина - 3х12
прасец
Това е, което помня, но не е с точност даже имаше и още упражнения...ориентировъчно. Като не ги описвам на същият ден и ги забравям после :Д.
Храната пак обичайната ...пилешки филета, телешко, царевица....и там другите.

07.03
Тренирах рамо и правих кардио.
Храната: филийка Вита с малко сирене, ябълка малка, заешко месо печено с картофи около 200-300гр,  телешко около 300гр вечерта с царевица.

08.03
Досега още не съм тренирала и не знам дали ще мога, по принцип ще излизам ама не знам със сигурност.
Храната: 200гр пилешко филе, 200гр пилешко филе и 100гр картофки варени, малко извара и сега телешко ще хапна 250-300гр с картофи пак и довечера пак телешко или филе :Д
Стремя се да имам поне 4-5 хранения, но повечето пъти не мога да си преценя сутринта времето и хапвам набързо и малко или изобщо...между храненията ми да има максимум 4 часа, но не и повече...е, макар че случва ми се и повече :Д ... но 4 ги имам поне, да се надявам и до 6 да стигна (muscle) Честит празник на всички дами в форума! Бъдете винаги здрави и силни! :)

Ето и две песни, с които се зарибих напоследък... особено първата СТРАШЕН инструментал (nlove9)

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 08.03.16 16:48.

05.04.16
15:37

Еййо, пак съм аз..след почти месец отсъствие. :D По-мотивирана и вдъхновена от всякога!! Правя си тренировките както винаги, даже и тичам в парка отскоро. Много съм заредена, мотивирана и не знам си още каква на тази тема, не мога да се позная. Времето си казва думата, навън слънчево, в моята душата също..е като изключим някои лични неща, всичко е прекрасно. :) Напоследък доста се замислям за живота си и това как го прекарвам, какви са целите ми и какво искам. Все въпроси, които ми се въртят в главата поради една или друга причина. Една на 17 съм, но се чувствам така сякаш съм на 30 или може би осъзнавам някои неща още отсега. Не напразно казват, че любовните разочарования ти отварят очите и затварят сърцето, но поне трупаш опит, нали така човекът се учи и става личност чрез преживяното и видяното.  Естествено все още съм прекалено млада,  за да си правя кой знае какви заключения  за живота, но човек се учи на много нови неща, разбира се, независимо добри или лоши са те. Знам, че няма да е нито първото, нито последното, но все пак си е кофти тръпка. :) В едно нещо се убедих напълно, животът е кратък и трябва да осъзнаваме какво имаме, хората, които са до нас, макар и само духовно трябва да ги ценим, а другите да ги пуснем да изберат своя път в живота. Хайде стига толкова философия, че много се разприказвах...мога и до утре да говоря ама ....:)  Сега нали сме във ваканция и имам приоритета да тренирам двуразово. 8-) Сутрин фитнес, вечер тичане. Причината е проста, вечер има много хора и е голяма блъсканица. Иначе исках сутрин да тичам, но така ми е по-добре. Предпочитам препълнен парк, отколкото пълен фитнес. :D Вчера правих чийт ден, предпоследният пък беше на 25 март. С отсъствието на вредна храна започнах да свиквам и вчера не съм прекалява кой знае колко.  Варирам между 60-61кг от 63-64кг. Целта ми е до началото на юли, тоест (кажи речи 3 месеца) да стигна до 55-56кг, защото в краката имам доста и в корема, направо цялостно искам да се поизчистя. Наблягам на телешката кайма, много ми е вкусна, картофи умерено, яйца, черен хляб, зеленчуци, риба, сирене си похапвам напоследък и това е. Телешко ям по 2-3 пъти на ден по 200-300гр зависи със салата. Ходя и пеша, но сега не ми се е налагало откакто съм ваканция, просто не съм измисляла маршрут..тичах само.  Да споделя също и много кафета пия, не знам дали не ми вреди. По две на ден, но големи чаши, халби буквално. Чудя се да го спра ли, но ми е много трудно, като наркотик ми е. :x Днес тренирах крака, но не се смазах. Реших, че мога да тренирам с клин, защото нямаше кой знае колко хора и започнах. Е да, но ето.. винаги има такива индивиди, които трябва да ти развалят спокойствието с наглия си поглед.(dull) Не разбирам как може да има такива нахалитети, то и аз се заглеждам, но чак пък така вече е грозно, не знам, не ги харесвам такива типове. Ето я и тренировката:
Тренировка.
загряване
1. Бедрено разгъване - 4х12-15
2. Бедрено сгъване - 1х12 5кг, 2х12 10кг,  1х10 15кг
3. Клек с широк разкрач и крив лост - 1х12 само лоста, 2х12 10кг
3. Сумо клек с дъмбел - 3х12
4. Лег преса широко - 2х20.
5. Тяга с прави крака - 3х12
6. Тяга с придърпване на въже - 4х12
7. Глутеус мост - 2х10
Храна: закусвах 300гр телешко със салата 200гр картофи, маруля, зелен лук..обяда пък беше салата пак от маруля, зелен лук и 5 яйца и 3 белтъка и сирене 100гр..200гр телешко, 300гр телешко със салата.
Това съм яла досега и нещо не съм гладна, но поне още 2 хранения ще имам. Към 17:30 ще тичам в парка. Искам да направя 10км, но така като гледам ..:D бързо се изморявам. Каквото стане, здраве да е. Все някога ще успея! Водата дълбае камъка не със сила, а с постоянство, нали така? :)

Обичам тази балада. (h) Може да ме поздравите с някоя песничка, че отдавна не съм си добавяла нови песни в плейлиста. :D Eдит: 50 минути кардио - 30 тичане в парка , 20 мин кростренажор.

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 05.04.16 22:08.

09.04.16
14:46

даа... 06.04 правих гръб и тичах ..

07.04 - ръце..ядох и торта и сладко, тъй като моя добра приятелка имаше рожден ден и нямаше как да и откажа..пък и не се оплаквам :D

08.04 вчера крака сутринта и тичане 7км, но вечер.

9.04 днес рамо и тичане 2,5км (18 мин) и 10 мин кростренажор.. Мисля довечера пак да изляза да тичам, че се зарибих нещо. Храната: 250гр пилешко филе, 2 филийки ч. хляб и салата с маруля и зелен лук, 3в1, кафе и сега ще ям 250гр телешко със салата и 1ф. черен хляб..250гр телешко със салата.
Тренировка:
раменно разтваряне встрани от седеж - 4х12
раменни преси на смит машина - 3х10
повдигане на диск - 3х12
предно рамо на кабели - 4х15
разтваряне за задно рамо - 4х12
10 мин кростренажор и 20 тичане в парка.
Храната пак не мога да я докарам до 4-5 пъти на ден, сега ще ям за втори ама лека полека..Дадох си срок до 22.04, т.е две седмици да видя резултат минимален, че на 23-24 съм на екскурзия и няма да мога да си подбирам кой знае какво..всичко ще бъде осигурено и като си представя колко здравословно ще е ..не ми се мисли :D

Любимата ми рок група..може да се каже :)

Нещо по-диво, което ме мотивира до ушите в залата.. :D Дори си и хендбегвам  доста често, без да ми пука :D (wasntme)

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 09.04.16 22:47.

17.04.16
00:17

Здравейте..ето ме, тук съм :D Пак не съм се вясвала една седмица, и нямам време толкова  ( не, че съм заета бизнес дама..но все намирам нещо да правя :D ) Тренирам си редовно..храня се както трябва, но последните 2-3 дена не стана..Просто някои дни от месеца не го позволяват или психическата нагласа, по-точно казано... Тичам си като по график..само днес не съм, защото не можах, но пък правих крака. Много ми е подут корема заради последните дни и нещо не мога да го нормализирам..много гадно и естествено кантара чукна 63кг и се хванах за шапката направо. (от 60,500кг) !!! :D Чудя се вече като ходя на даскало, какво да си нося...не ми се яде само месо, или ябълки или кисело мляко, а като съм си в нас, все ще си измисля нещо..повечето пъти месо..вкъщи е по-сладко. :D Като казвам, че съм заета..най-вече с училище, прибирам се късно 15-16 този диапазон, казвам фитнес, после да си купя това-онова, да си легна рано и 22-23часа вече сънувам стотния си сън. Излизам рядко, събота и неделя, почивните дни или свободните вечери..по днес беше адски хубаво времето и навъртяхме 10км с една приятелка, естествено по моя инициатива. Все се оплакват от мен, че не искам да сядам като изляза с някого. (wasntme) Та така, ето и тренировката.
Тренировка
Крака
загряване + пътека
1. Бедрено разгъване - 4х15
2. Мъртва тяга - 2х10 20кг, 2х10 30кг
3. Ритници на машина - 3х12
4. Глутеус мост на смит - 3х12… това е малко странно .. не знам как да го обясня по-точно, най - приблизително казвам..
5. Навеждане с издърпване на въже за дупе - 4х12
6. Прасец
2 упр трицепс + 2 бицепс
10 мин пътека
Правеха ми се ръце и за тях правих.
Храната: - 200гр телешко + 2 филийки черен хляб, маслини 100гр има-няма, пак телешко 150-200гр + 2ф.ч. хляб и маслини, като сутринта...после пак телешко още 150гр с царевица...протеинова вафла, телешко 250-300гр с царевица.
Не ми се яде нищо друго, много съм запалена по това телешко, не знам. Утре ще правя гръб и ще опиша уж.

Една добра група, караща те да се разбиеш най-мощно на тренировка!! :D ии една снимка за настроение.

19.04.16
22:27

18.04
храна - 250гр телешко + 2ф.ч. хляб, маслини 100гр, кисело мляко 2%, киви,  телешко 250гр, сирене 50гр, краставица, 2ф.ч. хляб, 2 яйца и 3 белтъка и сирене. Та да си вмъкна и 3в1 :Д..2 кафета..
Тренирах рамо.
загряване
10 минути кростренажор
1. разтваряне встрани - 4х12 2х4кг, 2х10 2х5кг
2. повдигане на диск отпред - 6х12 5кг
3. задно рамо на кабели - 3х12
4. разтваряне от наклон - 2х10 2х5кг
Сутринта ходих пеш 4,5км до училище за 45 минути. Не ми се тичаше вчера, нещо прасеца ме болеше.

19.04
храна - палачинка от 2 банана малки(160гр), 60гр овес, 2 яйца, 2 белтъка, телешко 200гр с краставичка 50гр, кисело мляко 2%, телешко 250гр с домат, краставичка, маслини 100гр, телешко 350гр, краставица, домат и сирене 30-40гр..а и маслини малко.
Тренирах гърди и правих кардио в фитнеса.
загряване
5-6 минути кростренажор
повдигане на дъмбели от лег - 3х12 2х4кг
пек-дек - 3х12
избутване на машина за гръдни мускули - 3х12
10 минути кростренажор
10 минути пътека
Това е..скромно и малко мързеливо. :D Трябваше да тичам..но пък нещо не ми се чуваше петела.. ама утре вече трябва, стига времето да го позволява. Даа и тази сутрин пак ходих пеш, то аз винаги го правя :Д ..4,6км
Това е..започнах да чета една книга, която съм чувала над 1000 пъти и накрая седнах да я прочета.. “Гордост и предразсъдъци” от Джейн Остин .. лека е..интересна и става общо взето, но все нямам време да седна и да чета като хората...Надъхах се много да я прочета, но като гледам какво време ми остава..леле..Днес даже и не можах да я отворя, само да дойде краят на седмицата, охх :D Преди това бях свършила четенето на “Бел Ами”..Общо взето с това се занимавам само и с тренировки..големите ми развлечения .. и най-голямото спането, което ще направя след 5 минути, хаха :)))

20.04.16
22:12

20.04
храна - телешко 250гр и краставица, кисело мляко 2%, 2 яйца и 4 белтъка, сирене 50гр,  телешко + 250гр + краставица, 1 яйце и сирене, телешко 200гр с краставица агейн..3в1 и кафе.
Вода над 1л.

Тренирах крака. Преди тях тичах 2 обиколки - 4,4км за 26 минути
загряване
10 минути кростренажор
бедрено разгъване - 3х12
клек на смит широк - 3х10
клек с крив лост 10кг -2х10
мъртва тяга с дъмбели - 2х12
надупване с въже за дупе - 3х12
бедрено сгъване - 3х12
ритници на машина - 3х12
хип тръст - 3х10
прасец - 2х до отказ
Доста добре се получи, макар че не се бях навивала кой знае колко. Тичах под дъжда..много романтично беше...САМА, нямаше жива душа. :D Сутринта не съм ходила пеш, защото се успах и валеше..2в1. Храната ми е ок, но не съм смятала калориите, ма не мисля, че надминавам 1400. Трябва скоро да започна, ей така мийнуайл.

Ето и нещо по-ново и готино, макар че не ги слушам, новият им албум се ядва.

29.04.16
17:38

Хелоуу, иц ми :D Пак не съм писала от 10 дена (wasntme) .. Наслаждавах се на последните си тренировки в фитнеса и вчера ми свърши картата. Сега ще си почина поне една седмица от тежестите, но мисля и повече, стига да издържа. :D Времето е хубаво, ще тичам и ще си правя домашни тренировки. През последната седмица даже и не почивах, а се раздадох максимално и вчера като последен ден нямах сила, хахаха. Правих рамо вчера, по-предния ден крака, преди това ръце и още по-преди това гръб. :D Не си спомням точно всичко, но вчера беше така:
Тренировка
загрявка + пътека
раменни преси - 5х12
предно рамо с дъмбели - 4х10
задно рамо на кабели - 3х15
Това беше точно за 20 минути, нямах просто сила и настроение за повече.
Сега сме ваканция 4 дена там до понеделник включително. Реших да си правя някакви разходки с цел да имам движение. Днес си направих първата точно 01:58:02 време, почти 2 часа 10км изгорени 850ккал. Сега ще тичам, щото от няколко дена не съм и ми се тича. Май месец се очертава с доста почивни дни, но и с много класна и прочее, т.е натоварен и може да отложа и фитнеса, как искам, но знам, че няма да издържа цял месец пък и ще е доста добра почивка. (dull) За домашните тренировки бих се радвала, ако някой ме ориентира към някакви точно определени, за които има мнение и ги е пробвал примерно и е доволен. Мисля, че в форума съм се натъквала на такива дневници, но нямам точен спомен. Лично тези дневници, които аз следя са в фитнеса смисъл тренировките. В интерес на истината не съм сдобрена с тях, но пък ще ги пробвам, ей така като предизвикателство. :D С тичането беше същата работа, не можех да се навия, но като се навих взе, че ми хареса. Надявам се така да бъде. Сега да опиша и храната. Днес не съм яла, кой знае колко. Снощи си легнах в 3 часа и станах в 9 затова и така се получава. Закусвам в 10-10:30 и после докато огладнея ....
29.04
250гр телешко с 1ф.ч.х Вита и краставица, кисело мляко 400гр 0,1%, 2 белтъка и 1 яйце с 100гр сирене..250гр телешко със салата.. и едно фрапе неподсладено, 2 кафета и вода над 1.5л..  Тичах 30 минути в парка 4 км.

[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=bK95lWHl7js (rock)

Мнението беше редактирано от Fitness girl 34 на 29.04.16 23:23.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1