11.01.16
20:02
Днес умерено раздвижване с наличните тежести, с малко нежелание, но резултатът е важен. :)
11.01 бутащи
1. сумо клек с пудовката 4х12х25кг
2. лег с дъмбели 4х12х(2х15кг)
3. гоблет клек с пудовката 4х10х25кг (puke)
4. полулег с дъмбели 4х12х(2х15кг)
5. глутеус мост с крака на високо 50 см. 4х12
6. лег с раменен хват с дъмбели 4х10х(2х15кг)
7. глутеус ритници с ластик 4х15 всеки крак
Движение 4 км.
В неделя си купих комплекс ластици от Лидл, но днес ги върнах - големи боклуци са и почти неизползваеми, не се подлъгвайте.
казано от Queen Cobra на 11.01.16, 20:02:
комплекс ластици от Лидл,
Комплект? :)
12.01.16
08:59
казано от nervak на 11.01.16, 22:47:
казано от Queen Cobra на 11.01.16, 20:02:
комплекс ластици от Лидл,
Комплект? :)
Комплект- дълъг ластик, кръгъл и осморка. Има 3 различни типа- леко, средно и силно съпротивление. Взех си средно , защото нямаше силно. Дългият ласти е що-годе ок. Но кръглият и осморката не стават за нищо. Изобщо много странно се разтягат- със запъване някак. Все пак за 10 лв. толкова. ;)
От Кауфланд си взех един много читав- съвсем евтин е, 8 лв, но съм много доволна, много мек и разтеглив. Имам отдавна един Harbinger Humanix, но е адски дървен, съветавам ги двата. :)
12.01.16
11:31
12.01
Сън: 00.00 - 7.00
Уффф, редих пъзел (giggle) Страхотна зарибявка, нямам думи какво удоволствие и емоции. По-полезно от същото време пред компютъра. Изобщо не ми се заспиваше. Ама и сутринта не ми се ставаше.
Купих си най-гадната картинка - всико е с един цвят, за 2 дни само рамката сглобих. Нямам търпение да го наредя и да си взема нов.
Чакат ме и още няколко теста, но покрай коледа изоставих интелигентността. (mooning)
Храна:
- 3в1
- палачинката на Кобра
- ябълка, 5 какакови зърна -отвикнах, много ми горчат (envy)
- кафе със сметана
- салата цвекло, морков, гулия, орехи, оризово олио, лимон + пилешко 100-150 гр. сварено
- 1 бонбон-лукче
- 1 голям банан
- 4 фил. Вита и Финес на принцеси с италианска извара 15% и яйца + гръцки йогурт 10% - 200 гр.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 12.01.16 19:38.
12.01.16
11:48
Ха, добро утро!!!
Открили, че няма пари и хората не са мотивирани! Пиоредното чудо на икономическата мисъл в БГ!
http://www.fermer.bg/сметната-палата-в-бабх-няма-предпоставки-за-ефективен-контрол—news15612.html
12.01.16
21:03
12.01
Без тренировка.
Движение за деня 5 км.
Пране, прахосмукачка.
Трябваше да повдигам днес, , поне малко ръки да раздвиже, но честно казано ме домързя. Напрегнах се доста на работа - емоционално де, у нас разтоварих 1 час с пъзела и стана късно. По-нататък ще компенсираме.
13.01.16
10:42
Моя много близка приятелка роди миналата седмица. Чудех се каква е причината да не се похвали веднага и днес научавам, че детето е сериозно увредено - 9 месеца никой нищо не е разбрал, всеки път й казваха, че всичко е наред.
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРИ ПРЕГЛЕД С НАЙ-ПРОСТ ЕХОГРАФ , КЪДЕТО ЩЕ РОДИ, НАУЧАВА, ЧЕ ДЕТЕТО Е УВРЕДЕНО И НЕ ОЧАКВАТ ДА СЕ РОДИ ЖИВО! ДВА ДНИ ПРЕДИ РАЖДАНЕ !!! КАК ИЗОБЩО Е РОДИЛА - НЕ ЗНАМ.
СПИНА БИФИДА И 90% ХИДРОЦЕФАЛИЯ!
ВИЕ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВА НЕКАДЪРНА ИДИОТКА ТРЯБВА ДА Е БИЛА ГИНЕКОЛОЖКАТА ПРИ КОЯТО СЕ СЛЕДИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ??!!!
АЗ ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!
Момиченцето диша самостоятелно и е жива вече 4 дена въпреки прогнозите.
Трябва да й се обадя, но просто не знам какво да й кажа....
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 13.01.16 16:36.
Много съжалявам, това е ужасно...
Но правила ли е фетална морфология? Защото това е начинът да се установят подобен вид увреждания на по-ранен етап от бременността.. Обикновените гинеколози по принцип не са специалисти по фетална медицина, затова се правят тези изследвания - между 19 и 23та седмица и след това още веднъж, мисля, че 8 седмици по-късно. Доколкото знам, може да греша, такивс увреждания с обикновен ехограф, когато плодът е малък, не могат да се установят, затова се правят специални изследвания. Ако при феталната морфология се установят такива увреждания...следва, доколкото знам, комисия и изваждане на плода. Много родители са по-ужасени от това, отколкото от раждане на така увредено бебе.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.01.16 11:02.
казано от Queen Cobra на 13.01.16, 10:42:
...
Моя много близка приятелка роди миналата седмица. Чудех се каква е причината да не се похвали веднага и днес научавам, че детето е сериозно увредено - 9 месеца никой нищо не е разбрал, всеки път й казваха, че всичко е наред.
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРИ ПРЕГЛЕД С НАЙ-ПРОСТ ЕХОГРАФ , КЪДЕТО ЩЕ РОДИ, НАУЧАВА, ЧЕ ДЕТЕТО Е УВРЕДЕНО И НЕ ОЧАКВАТ ДА СЕ РОДИ ЖИВО! ДВА ДНИ ПРЕДИ РАЖДАНЕ !!! КАК ИЗОБЩО Е РОДИЛА - НЕ ЗНАМ.
СПИНА БИФИДА И 90% ХИДРОЦЕФАЛИЯ!
ВИЕ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КАКВА НЕКАДЪРНА ИДИОТКА ТРЯБВА ДА Е БИЛА ГИНЕКОЛОЖКАТА ПРИ КОЯТО СЕ СЛЕДИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ??!!!
АЗ ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!
Момиченцето диша самостоятелно и е жива вече 4 дена въпреки прогнозите.
Трябва да й се обадя, но просто не знам какво да й кажа....
Не съм лекар, а и не мога да преценя колко тежко е състоянието на детенцето, но мога да ти кажа, че при мен тренира детенце със спина бифида. Дъщеря е на мой колега, а майка й е председател на сдружението на СПИНА БИФИДА И ХИДРОЦЕФАЛИЯ - БЪЛГАРИЯ. Чудеса направиха с това дете, никога не се предадоха. Имаше доста лоши прогнози за нея като бебе, а сега успява да ходи с патерици, първокласничка е и ТРЕНИРА, при което може да засрами доста нейни “нормални” връстници.. Усмивката й не слиза от лицето, невероятно положително същество.
13.01.16
11:05
Не знам, Карфичке. Тя си ходеше на някаква гинеколожка на ехограф. Защо не я е пратила на морфология, не знам.
Мисля, че грам не са й минавали подобни идеи. Тя е много религиозна, по-скоро се уповава на бог и на вярата си, не толкова на лекарите. Последно търсеше по-евтина болница, защото се оказва, че искат по 50 лв на ден за престой, защото няма софиска регистрация, а и бебето беше преносено с десетина дни, трябваше да се роди по нова година и това не се покрива от касата.
13.01.16
11:07
Благодаря, Вик, ще прочета сериозно.
казано от Queen Cobra на 13.01.16, 11:07:
Благодаря, Вик, ще прочета сериозно.
Направо й дай контактите на Славея. Нека използва и моето име, макар да съм сигурен, че ще й обърнат 100% внимание и без това. Стискам палци!
13.01.16
11:23
Пратих ги веднага на сестра й, благодаря ти отново!
13.01.16
16:34
13.01
Сън: 22.45-7.00
Храна:
- 3в1
- юфка - ок. 70 гр. сурово с извара 15% - ок. 70 гр.
- нектар праскова 200 мл., 1 мандаринка
- палачинката на Кобра
- капучино с 1 захарче
- зеленчуци за супа варени + пилешко 100-150 гр. сварено
раздвижване
- салата цвекло, морков, гулия, лимон, оризово олио
- гръцки йогурт 10% + стевия - 200 гр.
Приятелката ми е с детенцето в първа градска в София. Дано да има добри новини.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 14.01.16 08:49.
13.01.16
18:47
Днес леко раздвижване с идеята утре да мина на зала, неочаквано така, в средата на седмицата. ;)
13.01 дърпащи
1. набиране надхват 4х5
2. суинг с пудовката 4х12х25кг
3. набиране подхват 4х5
4. едностранно гребане с пудовката 4х8х25кг
5. изтегляне до брадичката с пудовката 4х6х25кг
6. вдигане на крака от лег 4х12
Движение за деня 6 км.
14.01.16
11:55
14.01
Сън: 23.00-7.00
Малко е.
Храна:
- 2 фил. Финес, 200 гр. котидж , 1/2 авокадо
- ябълка, 3 мандаринки
- зеленчуци за супа варени + пилешко 100-150 гр. сварено, 1 двойна бисквита
- юфка с извара , 2 кифтета, 1 кибабчи пилешки ;)
- сметанов пудинг 200 гр.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 15.01.16 20:50.
14.01.16
19:08
Днес не отидох до залата, разбира се, оставям за неделя, както винаги. Въпреки това потренирах предоволно.
Стискайте ми палци утре на изследването за глаукома всичко да е наред (whew)
14.01
1. напади на място 3х10х(2х15кг) за всеки крак (nbad2) (nbadno)
2. лег с дъмбели 3х12х(2х15кг)
3. набиране подхват 3х5
4. р0мска тяга с дъмбели 3х10х(2х15кг)
5. полулег с дъмбели 3х12х(2х15кг)
6. обратно гребане на ТРХ от наклон назад 3х15
7. сумо клек с пудовката (тесен разкрач) 3х10х25кг
8. флайс от полулег 3х12х(2х10кг)
9. пикови повдигания за корем на ТРХ 3х8
10. раменна преса 3х10х(2х10кг)
11. крънчове некви 3х15
12. повдигане на ръце встрани с ластик 3х10
Движение 5 км.
Чистене- служебно 8-)
14.01.16
19:14
Някой от Търново?? Ще имам 2 часа за убиване точно по обед.
14.01.16
20:50
ХАахАХахахахах, това беше силно, честно :D :D :D :D :D :D
15.01.16
07:02
казано от satisfaction на 14.01.16, 20:50:
ХАахАХахахахах, това беше силно, честно :D :D :D :D :D :D
15.01.16
21:07
15.01
Сън: 22.00- преди 6.30
Малко нервно ми беше.
Храна:
- 3в1
- юфка с извара и 2 яйца
- палачинката на Кобра - банан, яйце, тиквено брашно, сметана
- 2 фил. Финес + 2 кебапчета и 1 кюфте пилешки, капучино от автомат
- сметанов пудинг 150 гр.
Без тренировка.
Движение ок. 7 км
15.01.16
21:24
Много постно днес, май никой не е проявил желание за двучасова среща по обед :D
16.01.16
08:57
Така е- постничко беше.
Ще опиша, ако на някой му е интересно.
И за себе си най-вече, ако забравя подробности, да се сещам тук.
Денят мина в сумарно 4 часа пътуване с влак, 4 часа престой по жп гарите, 2 часа влачене и ... 1 час преглед. Реших да не се прибирам при майка- да й обяснвам къде и защо съм ходила, пък и ще ее студено у нас, ще трябва да се свираме в дядовата ръкавичка.
Денят мина в безкрайна поредица прегрявания и измръзвания. За щастие времето в Търново беше изключително топло и си направих 4-5 км разходка по баирите, докато дойде време за прегледа.
Прибрах се към 9 вечерта и имах чувството, че са ме пребили.
И все пак си заслужаваше, защото изследването беше с 50% отстъпка- да живее ОФЕРТОМАТ :) .
Много точен доктор намерих- д-р Емил Николов, първият за 20 год, който говори свободно, не нарежда , не се кара, обяснява приятелски, съветва - просто човек. И си ми взе само парите по ваучера, нищо отгоре, има си откъде да дои :) Клиниката се казва УНИКЛИНИК във Търново, сам работи доктора с малко пациенти, има си всички уреди за пълно и прецизно изследване на очите.
Първо да обясня какво е глаукома- хронична, дегенеративна патология, при която има загуба на ганглийни клетки на ретината и се развива атрофия на очния нерв. Вследствие на това се губи част от периферното, а след време – и централното зрение. Има различни форми. При нас е хроничната, която се съпровожда се в повишено вътреочно налягане.
Положението много по-добро, отколкото ме уплашиха в плевенската клиника.
Изненада ме докторът, защото за пръв път от години ми измери реални стойности на късогледство- 1 диотър по-ниско. И с машинка, и със стъкла. Навсякъде ме хвърлят на 4,50-4,75 диотър, а реално е 1 надолу.
Оказа се , че и налягането в очите е в норма - 15 и 17, измерено и с томографа, и с пряко с уредчето. В Плевен ми дадоха резултат със 7 пункта по-висок, което е огромна разлика.
Правиха ми оптичната кохерентна томография. Всички показатели засега са в норма, с тенденция да се следи на 6 месеца.
Единият зъркел дава повече фира- по-късоглед, с по-високо налягане, с патология на нерва.
За съжаление майка ми ми е оставила в наследство само болестите си.
Както каза докторът:
“Глаукомата един ден ще дойде, но не се притеснявай, вече се лекува, не е като преди 50 год да ослепяват хората”.
Разбира се, крайно непрепоръчително е да вдигам тежести. Тежко е ок. 8-10 кг.
Аз като цяло се пазя от максимални опити и напъване. Разбира се, стандартните неща, които вдигам са 50-80 кг, което е доста повече от препоръчаното. За момента мисля, че няма пряка и непосредствена опасност, ако внимавам.
Но за в бъдеще трябва да проуча в дълбочина реално влиянието на упражненията върху очите. Ако имате достъп до някаква специализирана информация, ще се радвам да споделите.
Със специализирана информация не разполагам, но аз самият имам високо интраокулярно налягане ( заедно с други зрителни проблеми), и съм получавал същите насоки за тренировките с тежести. В началото ме беше страх, но от няколко години си тренирам без никакви задръжки или опасения, нямам оплаквания или влошаване. Та това е моят скромен опит.
п.с да добавя - една от най-добрите очни клиники (да не кажа най-добрата) е “Св. Петка” във Варна.
Мнението беше редактирано от Bro на 16.01.16 09:47.
16.01.16
09:59
Здравей!Благодаря за включването. Капеш ли нещо? Колко поддържаш налягане при теб?
При мен е наследствено, за съжаление се предава по женска линия предимно. Както казва докторът, докато сме млади, организмът компенсира , но след 40 год. възраст настъпват патологични изменения и болестта се развива.
Това “тежко” е много относително според мен. За средностатистическа жена 8-10 кг са тежко, аз тренирам 7-8 години и тази тежест не е предизвикателство за тялото ми.
Затова ми е важно да разбера научно самата тежест ли е критерии или физиологичните промени, които предизвиква или нещо друго.
Лекарите просто повтарят това, което са ги учили.
При майка ми, която е на 60 год и вече е развила болестта, първо ограничението беше до 5 кг, сега е 2-3, да не се навежда, да не се напъва даже във WC. Не че 100% ако вдигне,/дръпне няколко пъти повече, ще стане нещо, но има някакъв риск от отлепване на ретината.
п.п.
Ходила съм в “Св. Петка” във Варна с майка ми преди 5-6 години, но тогава нямах притеснения от такова естество.
Не ми прави добро впечатление, е там гледат пациентите на кило, като на конвейер.
Прави ми обаче отвратително впечатление факта, че навсякъде офталмолозите ПРЕПИСВАТ експертизата от “Св. Петка”, дори ако не съвпада с настоящия преглед.
Търновският доктор беше единствения, който не фаворизира това изследване, а се водеше само от това, което открива на момента.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 16.01.16 10:03.
Погледнах медицинското заключение от миналата година - пневматичния тонометър е отчел 23.2 mm Hg, което всъщност е с 0.7 по-ниско от предишния път (преди 2 години). Капки специално за високото налягане не са ми били предписвани никога, най-вероятно поради факта, че нямам глаукома. Ползвал съм Tobrex и няколко други капки, но те са били предписани за други неща.
Относно ” Св. Петка” - преди беше семейна клиника, но в момента се разшириха доста и са наели много нови медицински лица, откъдето идва и тази масовост, която споменаваш. С новите лица съм нямал много вземане-даване, но доц. д-р Митов и д-р Филева, ако успееш да запишеш час съм сигурен, че няма да останеш разочарована. Още навремето, когато трябваше да се оперирам, от болницата в Тел Авив като разбраха, че сме от България и ни препоръчаха да се върнем и да посетим доцента.
16.01.16
18:33
А от какво си се оперирал, ако може да споделиш?
Ти си капал антибиотик за възпаление предполагам.
На мен ми предложи Монопрост (латанопрост) - даде ми мостра за 5 дни да пробвам с идеята, че налягането не е повишено, но не пречи да вземем мерки предварително. Ще помисля дали да ги пробвам. Всички капки за понижаване съдържат латанопрост, но страничните ефекти изглеждат крайно неприятно:
МОНОПРОСТ съдържа макроголглицерол хидроксистеарат (производно на рициновото масло), който може да причини кожни реакции.
Постепенна промяна в цвета на очите, с повишаване количеството на кафявия пигмент в цветната част на окото, наречена ирис
Чести :
Зачервяване на очите;
Дразнене на окото (може да имате усещане за парене, “песъчинки”, сърбеж, щипене или чувство за чуждо тяло в окото);
Дразнене (възпаление) или нарушаване повърхността на окото, възпаление на клепачите (блефарит) и болка в окото.
Нечести:
Оток на клепачите, сухота в очите, възпаление или дразнене на повърхността на очите (кератит), замъглено зрение и конюнктивит;
Кожен обрив.Редки:
Възпаление на ириса, цветната част на окото (ирит/увеит),
оток на ретината (макуларен оток),
симптоми на оток или драскане/увреждане повърхността на окото,
оток в областта окото (периорбитален оток),
неправилна посока на растеж на миглите или допълнителен ред мигли;
Пациенти са съобщавали и за следните нежелани ефекти: събиране на течност в областта на цветната част на окото (киста на ириса), главоболие, замаяност, сърцебиене, мускулна болка, болка в ставите и развитие на вирусна инфекция на очите, причинена от херпес симплекс вирус (HSV).
Доц. Митов наистина е светило и покрай прегледите на майка ми знам,че всички останали просто дори не могат да му стигнат нивото. В Търново има филиал, но грам не са компетентни. Може би на лято ще отидем с майка ми до Варна - Злати, Веси, дръжте се :)
16.01.16
20:39
Dneс едно мислих, а друго стана. В крайна сметка днес пълен релакс, цял ден гости и дремане.
Спокойно ми е, защото вече съм натренирала цялото тяло 2 пъти. А утре- нормална заличка.
16.01
Сън: 23.30-7.30
Пффф ...
Храна:
- 3в1
- юфка с извара и 1 яйце, 3 пилешки кебапчета
- капучино с 1 захарче
- водка 50-60 гр. - Руски стандарт (d) , мезенца- пушена рибка, пъстърмичка, суджуче ок. 50-60 гр.
- 1 пъстърва на скара, бяло вино ок. 150 мл.
- 4 големи мандарини
Без тренировка.
Движение - 1 км ;) (nstick)
17.01.16
14:20
17.01
Сън: 23.30- 7,30
Ами... редих пъзела. 3-4 часа някъде :)
Не знам защо всички колеги ми се смеят като им кажа, че редя пъзел. Голям зор е, да знаете. За цяла седмица е само на половина, все едно шия гоблен. Обаче така ми активира мозъка, направо е чудо.
Храна:
- 3в1
- 2 фил. Финес , 1/2 авокадо, 1 яйце, 3 пилешки кюфтета
- дом. пълнозърн. хлебче с масло - ок. 150гр.
- салата цвекло, морков, гулия, орехи, лимон, зехтин + маслени бисквити коледни (nbbq) 50 гр.
- гръцки йогурт 10% със стевия- 200 гр.
Няма да се ходи на зала днес, не ща да се мокря и мръзна на тоя брутален сняг.
Имам си всичко у нас, само желание трябва.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 18.01.16 11:50.
Ще взема и аз да си купя един пъзел значи, напоследък изтрещявам ... и cе чувствам непълноценно като не съм с приятеля ми, примерно, което е зле.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 17.01.16 14:48.
17.01.16
17:54
Пфф, добре, че не излязох- не спира да вали. Утре ще е малко приключение на път за работа.
Още по-добре, че в петък не реших да мина през Горна, защото днес нямаше да мога да се прибера.
РАЗБИРА СЕ - Варна -София , който минава през Горна, ПАК Е ЗАКЪСАЛ (headbang), РАЗБИРА СЕ насред полето, разбира се за няколко часа и разбира се- без отопление (tmi) А само него съобщават, малките селски влакчета , които закъсват постоянно и закъсняват с 2-3 часа- кучета ги яли.
Една съвсем прилична тренировка- е, малко лека, но утре пак.
17.01 комплексна
1. набиране надхват 3х5
2. суинг с пудовка 3х15х25кг
3. лицеви опори 3х12
4. напади на място с щанга 3х10х30кг всеки крак (nbad)
5. едностранно гребане с пудовка 3х8х25кг всяка ръка
6. изтегляне до брадичката с пудовка 3х6х25кг
7. преден клек с обръщане 3х10х30кг (nbadno)
8. лицеви опори раменен хват 3х10
9. повдигане на крака от лег 3х15
10. набиране подхват 3х5
11. флайс от лег 3х12х(2х10кг)
12. р0мска тяга с пудовка различен разкрач 3х15х25кг
13. раменна преса на Арнолд 3х10х(2х10к)
Движение- няма.
Голямото чистене, голямото готвене (swear)
18.01.16
13:27
18.01
Сън: 22.00 - 7.00
Храна:
- 3в1
- 2 фил. Финес с извара 80 гр. и яйце на принцеси
- пикливо кафе със сметана 1 захарче
- свинско на тиган 100 гр. сготвено + 1 варен картоф с оризово олио и 4-5 маслини
- 10 kaкаови зърна с 2 парчета черен шоколад 75% - перфектна комбинация (nlove4)
- 3 маслени бисквити 30 гр.
раздвижване
- салата цвекло, морков, гулия, орехи, лимон, оризово олио
- печена телешка кайма 100 гр. , дом. пълнозърн. хлебче ок. 100 гр. , салата “Снежанка” - няк. лъжици
Горна Оряховица вчера по същото време.
Самият център, площад “Г. Измирлиев”
и една централна улица- неразпознаема малко ;)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 19.01.16 09:00.
18.01.16
20:23
За днес леко раздвижване и ръкомаханиье, да не спадне бицагата.
18.01 ръце, рамене и корем
1. бицепсово сгъване с дъмбели 3х10х(2х10кг)
2. лег с раменен хват с дъмбели 3х15х(2х10кг)
3. едностранна раменна преса 3х10х10кг всяка ръка
4. бицепсово сгъване с лост 3х15х15кг
5. френско разгъване от лег с лост 3х15х15кг
6. хеликоптер различен хват 3х15х15кг
7. крънчове с пляскане 3х15
8. повдигане на крака с възглавници (вместо шв.топка) 3х10
9. ритник с изпънат крак встрани и назад от колянна опора 3х20 всяка страна
10. повдигане на ръце напред с ластик 3х10
11. повдигане на ръце встрани 3х10
12. фейс пул с ластик 3х15
Движение за деня 3км.
Пране. (muscle)
19.01.16
14:49
19.01
Сън : 00.00 - 7.00
Без коментар (tmi)
Храна:
- 3в1
- 2 фил. Финес с извара 80 гр. и яйце на принцеса
- свинско на тиган 100 гр. сготвено + 2 варени картофа, оризово олио, 5-6 маслини
- пикливо кафе със сметана и 1 захарче
- печена телешка кайма 200 гр. сурово, дом. пълнозърнесто хлебче 60-70 гр., салата цвекло, моркови, гулия, орехи, лимон, оризово олио
- 1 фил. Финес и салата “Снежанка”, 3 биквити 30 гр.
Без тренировка.
Движение за деня 6 км. Опит за падане :)
Понякога пия чай без захар и дъвча доста дъвки, но не ги вписвам, защото нямат хранителни вещества ;)
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 20.01.16 09:43.
20.01.16
12:42
20.01
Сън: 22.00-6.45
И по-добре може.
Храна:
- 3в1
- палачинка (яйце, тиквено брашно, сметана и какао), слабо кафе със сметана и 1 захарче
- 10 какаови зърна + парче черен шоколад 20 гр.
- 2 фил. Финес с извара 90 гр. и яйце на принцеса
- 1 ябълка
раздвижване
- свинско на тиган 100 гр. сготвено + боб с лютеница 200 гр. сготвено
- 6 бр. бисквити 60 гр.
Днес нещо напрегнато в службата така.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 21.01.16 08:52.
20.01.16
14:03
Ако наистина дъвчеш доста дъвки, а и ако са сладки на вкус, смятам, че ще ти е любопитно да разучиш повече темата.
Интересно е.
С телефон съм сега и не мога да ти приложа четива, но има доста. :)
20.01.16
16:04
Ами сладки са , разбира се. Не се притеснявам особено, няколко милиграма подсладител няма да ме съборят. В една доза протеин или аминокиселини има доста повече.
20.01.16
16:10
дъвча доста дъвки, но не ги вписвам, защото нямат хранителни вещества
Взе ми думите от устата (клавиатурата). :D
Аз също по цял ден дъвча дъвки, но не ги вписвам. (wasntme)
20.01.16
19:57
Днес нямах никакъв ищах за тренировка. Както 2 седмици дремах на работа и теглих филми, сега ще ме скапят с глупости. Не че кой знае какво има за правене, но да го направим по-трудно, отколкото трябва...
Много мразя да работя с хора, много ме изморява психически, а сега точно това ще правя следващите дни, направо изпушвам. Аз съм си темерут, искам само да си пиша на бюро и да не ми се налага да говоря с началници.
Не се разходих на обед, голям лед и студ и прецених, че не е разумно да рискувам.
Все пак раздвижих леко, че трябва да се поддържа някаква активност.
20.01. бутащи
1. сумо клек с пудовка 10х10х25кг в супер серия с
2. лицеви опори 10х10
3. глутеус мост с крака на високо 4х12 в супер серия с
4. флайс от лег 4х12х(2х10кг)
Движение 2.5 км
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 21.01.16 08:52.
21.01.16
11:56
21.01
Сън: 22.30- 7.00
Малка пауза в 3,45 да пия 1 парацетамол заради менструални спазми и после откъртих. Сега всичко е Ок.
Храна:
- 3в1
- 2 порязаници ръжен хляб + 125 гр. моцарела запечени
- 10 какаови зърна + парче черен шоколад 10-15 гр.
- 3в1, парченце домашен кекс ок. 50 гр.
- свинско на тиган 100 гр. сготвено + 2 сварени картофа ок. 200 гр. с 1 лъж. майонеза
- боб с лютеница 200 гр. + 2 свински кюфтета 120 г. сурову
Брех, днеска мускулна треска.
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 22.01.16 18:49.