Не точно дневник

Прескочи до:

23.01.16
16:14

23 1 2016

Храна: палачинка (банан, яйца, канела), 2 нес кафета със захар, 50 г киноа, печен лук и морков; салата Айсберг със зехтин ....

Магнезийй+ калий, 1 г витамин Ц
Тренировка:
5 минути загряване и упражнения за китките
3 кръга от:
- 2 негативни набирания подхват
- 30 сек wall sit
- 8 клека
- 8 лицеви опори
- 2 асист. набирания
- 3 повт. за корем от вис
- опити за wall stand push ups, само че на перваза - стената ми е висока цел все още

50 клека СТ

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 24.01.16 09:55.

23.01.16
17:25

Иии цък, нещо актуално
Тоя корем не трябва да го има до лятото, а в раменете, гърба и ръцете трябват мускулчета. Планирам нещо и ще променя експериментално тренировките. Знам че мускул без тежести не става - скоро ще взема още дискове. Тъпото е, че нямам стойки нито за клек, нито за лег, ноо нямало пълно щастие

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 23.01.16 17:26.

23.01.16
23:51

...2 парчета домашна пица, кутия бисквити с шоколадови парченца
3 чаши червено вино

Аз съм образец и пример за това как не трябва да се хранят спортуващи. Уважаеми, съфорумци, за пореден път Ви призовавам - Не четете този дневник, за Бога! Знам какво не трябва да ям, но да го скатая от дневника би било грях спрямо мен, така че описвам си всички дълбоки прегрешения и ще чакам идните години да започне да ми се връща всичко с лихвите :(

О, да - втори ден имам зверска мускулна треска на гърба, а днес и на корема. Последната я отдавам на повдиганията на краката от лег - не бях правила скоро, но пък е сладка болка, м**ка му :)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 25.01.16 08:35.

24.01.16
14:40

Храната:
- бананова палачинка (4 яйца, 2 банана, канела)
- 3 пица-сандвичи с останалите продукти от вчерашната пица*
- още 2 парчета пица**
чаша червено вино

Тренировка:
Почивка

60 клека СТ
Планк

Notes: *все пак от веднъж на 2-3 месеца като ям колбаси не вярвам да ми се запушат чаааак толкова артериите
**обърнах го на чийт day от всякъде. Омазах се яко се с тази пица, но поне продуктите свършиха. Да кажа, че дребната има пръст в цялата работа - от 2-3 седмици ми мрънка пица, та пица и вече нямаше накъде...

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 25.01.16 08:35.

25.01.16
22:32

25 1 2016

Храната:
- 2 в. яйца, банан
- 200 гр ориз с гъби (сварен), 250 г салата Айсберг, 200 г извара
- чиа
- 50 г киноа (сурова), 50 г извара, салата Айсберг, броколи, лук
- 2 кафета с много захар
- 2 чаши червено вино
- 1 кутия бисквити с шоколадови парченца

Магнезий + Калий
H2O: около литър

ТРЕНИРОВКА:

Загряване цяло тяло + малко jumping jacks
загряване китки - около 10 минути

1.Асистирани набирания (без негативна част) - 5 х 5
2.Трапец с лоста - 5 х 10
3. Лег - 5 х 12
4. Раменни преси от стоеж - 5 х 10
5. Вертолет с лост - 5 х 10
6. Корем от вис - 3 х 6

60 клека СТ
60 Hip Thrust СТ

Интересно имам енергия, но нямам сила. Тази чиа не вярвам да е чак толкова хипер- мега- гига- ултратонизираща. Целите няма да ги описвам, защото ми писна да се излагам с недостигането им и най-вече със спирането на дневника. Знам, че тежестите не са кой знае колко много за сила, но в момента съм на такъв етап, на който не гоня да дърпам/бутам тежко...

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 26.01.16 09:20.

26.01.16
11:26

Юхууу банда - бързам да се похваля с новата си придобивка. Ако имате линкове с тренировки с ластик и се чудите какво да ги правите - хвърляйте ги насам, макар че съм си наумила какво да го правя... Май малко се изхвърлих с толкова голямо съпротивление да е, но няма за къде да се чака - първа цел: едно нормално набиране паралелно с Handstand Push Ups.
Ето, казах си целите - не ме оставяйте да се о**рам и излагам отново, плс :)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 26.01.16 11:28.

26.01.16
11:50

И аз их искала да погледна някои упражнения с ластици. Купих си преди 2 седмици от лидл, но все още стоят.

26.01.16
11:51

Основната идея заради която го взех беше набиранията, така че те си остават приоритетни. Мисля си, че е добра инвестиция като цяло, но времето ще покаже

26.01.16
20:40

26 1 2016

Храната:
- нес кафе с мляко и 2 ч.л. захар
-3 в. яйца; 1 банан
-кафе
-230 г (сварен) ориз, 200 г Айсберг, 200 г извара
-кафе
-чиа
-3 палачинки с мед и кокосово масло
-боб, Айсберг

-Магнезий+Калий
H2O - около литър

ТРЕНИРОВКА:
-Загряване цяло тяло
1.Клек с широк разкрач с лост - 4 х 8
2.Step ups с ритник напред - 4 х 10 (на крак)
3.Бг клек СТ - 4 х 10
4.Тяга с прави крака - 4 х 10 @ 15 кг
5.Глутеус ритник - 4 х 20 (на крак)

Загряване китки
1.Бицепсово сгъване с лост - 4 х 10
2.Набирания подхват RB* - 4, 9, 5
3.Набирания RB - 6 - няма ги по план, но такъв мерак имам за този ластик (giggle)

Notes:
* С RB ще обозначавам когато в набиранията използвам ластик - от Resistance Band :D
Бързам да (се) похваля - изключително добра инвестиция се оказа. Много много много съм happy и не ми е ясно как не съм се сетила по-рано. Нищо общо няма с асистираните набирания, които се състояха от едно смотано въже, което използвах за опора и реално нищо не правих с него.
Вкарах в полезна употреба вредната Нутела (и рима докарах чак) - трансформирах едното бурканче в касичка и на всяка тренировка ще слагам по левче. Като се посъберат достатъчно ще инвестирам в още уреди. До момента всичко, което съм взела - пудовката, ластика, лостовете и тежестите са ми по-ценни от всичките дрехи, бижута и обувки на света :D :D :D

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 26.01.16 20:48.

27.01.16
22:46

27 1 2016

Храната:

-нес кафе с мляко и захар
-3 в. яйца, 2 банана
-ориз, Айсберг, извара
-чиа
-кафе
-парче тиквеник
-леща, Айсберг, сирене

Тренировка:

Загряване, основно китки
3 кръга от:
1. Chin ups RB - 8 rep
2. 30 sec wall sits
3. Лицеви опори - 10 rep
4. Повдигане на краката от лег - 10 reps
5.Набирания RB - 8, 7, 6
6.Клек с лост - 20 reps

Dear diary, днес изпаднах в много подробности из мрежата и да взема да се зАпра, че почнаха да ме нападат и на лични. Добре че поне не ми се отразяват на психиката такива спорове с радиа, че ще си съсипя нервите накрая ;) Като изключим това денят си беше спокоен

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 27.01.16 22:56.

28.01.16
20:43

28 1 2016

Чудя се дали да описвам и храната - една и съща е с леки отклонения... Днес като вчера:

-2 банана, 3 в. яйца
-230 г ориз (сварен) с маслини и домати, 200 г извара, 250 г Айсберг
-чиа
-леща, броколи, сирене, филийка хляб

Тренировка:

1.Набирания RB - 10, 7, 6, 6
2.Мъртва тяга - 4 х 10 @ 20, 20, 25, 25 кг
3.Гребане с лоста - 4 х 10 @ 15 кг
4. Лицеви опори - 4 х 10
    в СС с:
5. Лежанка - 4 х 12 @ 15 кг
6. Раменни преси от седеж зад врат - 4 х 10 @ 10 кг
7. Корем от вис - 4 х8

Планк страничен

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 28.01.16 20:44.

29.01.16
20:17

29 1 2016

Храна:

-нес кафе с мляко и 2 ч.л. захар
-банан, 3 в. яйца
-300 г (сварен) ориз с маслини, 200 г извара, 1 краставица
-чиа
-киноа, извара, броколи

червено вино

ТРЕНИРОВКА

1. Преден клек - 5 х 10
2. Тяга с прави крака - 5 х 10
3. Ходещи напади - 4 х 12 /на крак/
4. Хип тръст с лост - 4 х 12
5. КВ Руски суинг - 4 х 15 @ 12 кг
6. Кофички на пейка - 4 х 12
7. Планк

Notes: последната седмица забелязвам, че в магазина се засилвам към щанда с бисквитите и шоколадите и правя кръгом, което обяснява липсата на сладко в дневника (не че скатавам от кумова срама). Това, разбира се, далеч не означава, че като наближи ПМС-то няма да им посегна отново

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 29.01.16 20:30.

31.01.16
21:59

30 1 2016

ТРЕНИРОВКА:

3 кръга от:
1. Chin ups RB - 10, 8, 6 rep
2. 30 sec wall sits
3. Лицеви опори - 10 rep
4. Повдигане на краката от лег - 10 reps
5.Набирания RB - 8, 6, 6
6.Клек с лост - 20 reps

31 1 2016
Без тренировка.

01.02.16
14:09

Аз съм ЧАЛ с дневника и форума отново.  Бях забравила, че постоянно има хора, които ти намекват колко си тъп, но не си правят труда да ти обясняват защо. За чуване респ. четене на доводите на други изобщо не става въпрос...
Тренировките ще си вървят постарому.
Всичко хубаво на всички ви пожелавам и успешни тренировки, както и много достигнати цели :*

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 01.02.16 19:46.

02.02.16
01:50

Не прибързвай Илюжън...
Какво значеие има чуждото мнеие на 2-3 непознати?!?
Защо въобще трябва да обръщаш внимание?

Ако прецениш, че ти самата нямаш полза от виртуален дневник, то тогава те подкрепям за прекъсването му, но да го правиш заради други... ем не си заслужава дори. Минава и заминава. Не трябва дори да ти пука.

Каквото и да решиш, да знаеш, че сме с тебе

ааа и, ако решиш, че ти се говори за тренировки и/или Нутела можеш винаги да ми пишеш в месинджъра :D

Подкрепям горното мнение ;) Нали знаеш - “кучетата лаят, керванът си върви” ;) Сложи си ги на ..........БМВ-то и продължавай да пишеш, има хора, които те следят и им е интересно :)

02.02.16
09:10

Ама как си ви обичам, ако знаете (hug) :*

Добре де - признавам - преувеличих малко... Момент на екзалтирана слабост, ако мога така да го нарека. Добрата новина е, че такива хора не четат дневника ми. Лошата е, че оспамих дневник на човек, с който общувам рядко, но с голям кеф.
И сега и вие двамата като ми писахте само потвърдихте, че трябва да се съсредоточавам върху позитивните и готини хора, а не върху вечните мърморковци. Урок maybe.
Раздразнена съм и защото е плъзнал някакъв много коварен грип, който не подмина дребната и три дена е с висока температура. Много ми е мъчно да я гледам така и това допълнително нагнетява напрежението. Вчера подобрих рекорда по брой обиколки на квартала с кола за час време. Като финикиец бях.
Всичко това off-topic

2 2 2016

Храна: малко чийтнах заради обиколките на обяд (blush) - 3 в. яйца, банан, мини кроасанчета със сирене, айрян, леща, броколи, кашкавал, филийка хляб, тахан с мед, чаша червено вино
1 г витамин Ц

ТРЕНИРОВКА:
1.Набирания RB - 8, 6, 6, 5
2.Трапец с лоста - 4 х 10
3.Лицеви опори - 3 х 10
4. Лег - 5 х 10
5. Раменни преси от стоеж - 4 х 10
6. Вертолет с лост - 4 х 10
7. Корем от вис - 3 х 10

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 02.02.16 10:06.

02.02.16
09:17

Ти пък... :) Ако спираш да правиш нещо, само защото някой друг не го кефи, къде ще стигнеш?
ПП: Това винаги ми е било странно - разбирам да се водят спорове в интернет, ама да пишеш на хората лично, за да им покажеш колко зла и дребна душичка си... :D

Мнението беше редактирано от Margi на 02.02.16 09:20.

02.02.16
09:36

Никакъв спор не е, ако не прочетат всички, че не можеш да се аргументираш логично и обосновано :D

важното е да трупаме мнения и да се изказваме навсякъде независимо дали разбираме и говорим от опит или от интернет-източници със съмнителен произход

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 02.02.16 09:38.

казано от Absolut Illusion на 26.01.16, 20:40:

26 1 2016
Вкарах в полезна употреба вредната Нутела (и рима докарах чак) - трансформирах едното бурканче в касичка и на всяка тренировка ще слагам по левче. Като се посъберат достатъчно ще инвестирам в още уреди.

Влюбих се в идеята! (inlove)
А за другото и другите - прати ги да се поразходят малко! (swear)

02.02.16
13:43

казано от Absolut Illusion на 02.02.16, 09:10:

Лошата е, че оспамих дневник на човек, с който общувам рядко, но с голям кеф.

Чувствата са взаимни :*
Казах, че не си, а напротив! Беше полезна, както винаги! Другите неща ти казах лично, държа на тях (sun) Подкрепям Херцожето и Гипса, следим те и си ни важна! Принцеса да оздравява бързо! (sun)

Я си стой тук и си свиркай. :)

Иван

02.02.16
16:10

Когато човек иска да си изтрие дневника, просто го прави, а не пише “предсмъртни” писма, как смята да го направи, та другите да го молят, да не го прави. Поредната кралица на драмата, драпаща за внимание...

02.02.16
16:20

(d) (coffee)

Мнението беше редактирано от Von Suthaus на 02.02.16 16:21.

Иване, нямаше нужда от това, наистина...
Всеки влага различен смисъл в дневника си... да не забравяме, че съществуват комуникация и отношения извън форума. Стела може да е много неща, но не и поредната еди-каква-си. Достатъчно дълго си тук, учудвам се, че дефинираш нещата по този начин. Хората са различни, мирогледите им са разнопосочни, емоциите им имат нюанси.

02.02.16
21:25

Благодаря на всички включили се, макар че целта ми не беше да предизвиквам внимание! В крайна сметка никой не е длъжен да харесва хората.

Иван, първо никъде не съм писала, че искам да си трия дневника; второ никой не ангажирам да насочва вниманието си към моя милост “кралицата”, особено пък човек, с който никога не съм разменяла и дума. Ти пък си поредния, който доказва, че има още какво да се желае от форумната комуникация. Все пак трогната съм от вниманието, което си ми оказал да прочетеш “предсмърните” ми терзания!

С хората, които писаха в този дневника имам лични отношения по един или друг начин - щом са решили да пишат ти не си човека, който да съди за решенията им. Можеха и да не го направят, нали?!!

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 02.02.16 21:54.

02.02.16
21:36

2 2 2016

Храна: варени яйца, банан, ориз, краставица, извара, леща, сирене, броколи

Сок от портокали с ударна доза витамин Ц
мед, лимон и джинджифил на екс

H2O - около литър

ТРЕНИРОВКА:

1.Клек, широк разкрач с лост - 4 х 10
2.Step ups с ритник напред - 4 х 10 (на крак)
3.Бг клек СТ - 4 х 10
4.Тяга с прави крака - 4 х 10 @ 15 кг
5.Глутеус ритник - 4 х 20 (на крак)
6. Бицепсово сгъване с лост - 3 х 12

Notes: Много тегаво на тренировката. Мислех да пропусна, но се насилих. И мен ме пипна грипа, температура и болки навсякъде, затова имаше и мачкане с фоумролера. Вчера се сдобих и с инхалатор, та включих и него в борбата с вирусите :D отзиви още не мога да дам, уж много го хвалят. Само да успея да накарам и малката да го ползва... за сега ме гледа какво правя (wait):

04.02.16
08:33

3 2 2016

Храна:
-2 яйца, банан
-ориз, домати, извара

-портокали с 2 г витамин Ц
-лимон, джинджифил, мед - 2 купички

Тренировка: без

Notes: Предния ден се направих на смела и тренирах, а днес дори не успях да вечерям. Към обяд вдигнах 38,8, издрапах в офиса (хубавото е, че няма други хора около мен, които да заразя) и нямах търпение да се прибера. Даже взех фервекс в случай, че мина 39. Дали от витамин Ц-то или джинджифила нямам никаква идея, но след като легнах температурата започна да пада и до вечерта стигна 37. Фервекса се оказа излишен. Не вечерях едно защото ми беше супер отпаднало и второ защото нямах никакъв вкус в устата, няма да използвам сравнението какво, ако ми бяха дали също нямаше да го усетя. :D Отделно цял ден капя капки за нос с клеева тинктура и NaCl.

Е, успях да вкарам драма и днес в дневника си. Very happy (sun)
А на вас пожелавам слънчев като вчерашния ден :*

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 04.02.16 08:33.

05.02.16
08:52

4 2 2016

Храна:
3 яйца, банан, ориз с гъби, домати, извара, леща, маринована рибка (домашна в зехтин), 3 мини-бисквитки (бяха гадни)

портокали с витамин Ц
мед, лимон и джинджифил
Магнезий+Калий

Тренировка:
без

Notes: Вечерта пак вдигнах температура (#мрън) , но отново не взех фервекс или други подобни. Нямах сили за тренировка. Реших, че е по-добре да се възстановя и да тренирам здрава отколкото нищо да не направя като хората. Надявам се днес да съм по-добре. Бухам яко витамин Ц и портокали и принасям жертвоприношения на божествата на здравето - бацили с кихавицата.

Ясно, че планираната тренировка си променя плана. Петък и събота ще тренирам по плана за Четвъртък и петък, а кръговата ще я пропусна, т.е. в неделя ще почивам

05.02.16
13:31

казано от Absolut Illusion на 05.02.16, 08:52:

Notes: Вечерта пак вдигнах температура (#мрън) , но отново не взех фервекс или други подобни. Нямах сили за тренировка. Реших, че е по-добре да се възстановя и да тренирам здрава отколкото нищо да не направя като хората. Надявам се днес да съм по-добре. Бухам яко витамин Ц и портокали и принасям жертвоприношения на божествата на здравето - бацили с кихавицата.

Домашния ни фервекс е: сока на половин лимон, в него разбърквам 1 равна ч.л. джинджифил + 1 равна ч.л. гуарана. Изпиваш го на един път и до 40 минути си като нова. :)

05.02.16
14:38

Това не го бях чувала. Даже признавам си, че думата “гуарана” съм я чувала само в песен на 100 кила и мислех, че е някакъв гущер. :D (blush) Предполагам в био магазините се намира...

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 05.02.16 14:39.

05.02.16
14:51

Да, намира се - кафяв горчив прах. :)

05.02.16
15:00

казано от Маргарита Манева на 05.02.16, 14:51:

Да, намира се - кафяв горчив прах. :)

Сигурна ли си, че ще оцелея след това? :D
А джинджифила е настърган корен, а не прахче.. или?

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 05.02.16 15:01.

05.02.16
15:20

Аз зимата го пия пия пине веднъж седмично и оцелявам...дори не се и разболявам. Джинджифила го ползвам сушен, на прах, заради вкуса. Пия го наведнъж, после хапвам половин лъжичка мед, за да се успокоя. :D

06.02.16
15:24

5 2 2016

Храна:
Варени яйца, банан, ориз, краставица, извара, сандвич с кашкавал, 1/2 филия хляб, 3 мариновани рибки, броколи и О, чудо - леща

Портокали с витамин Ц
H2O: около литър

ТРЕНИРОВКА

1.Мъртва тяга - 5 х 10
2.Гребане с лост - 4 х 10
3.Лежанка - 4 х 12
4.Раменни преси от седеж - 4 х 10
5.Вертолет - 4 x 10
6.Къси коремни - 4 х 20
7.Планк

Notes:
Малко изнасилена тренировка се получи, но ми върна тонуса след това.
Може да се каже 1:0 за мен в битката със злобния грип - аз го нокаутирах първа за по-малко от 3 дена (devil)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 06.02.16 15:35.

07.02.16
12:28

6 2 2016

Храна:
Не особено много като количество и далеч от чиста
-бананова палачинка с 3 яйца, банан и половина и канела
-сусамов тахан с мед
-портокали с витамин Ц
-киноа, броколи и кашкавал
-3 бисквитки роден край(масло) с нутела. Уточнявам, че са с масло, а не шоколад. Не че комбинацията ще е особено инфарктна, но ей така - да се знае. #мрън, че не взех с какао

Вода: малко, около 3 чаши

ТРЕНИРОВКА:

1. Преден клек - 4 х 10
2. Тяга с прави крака - 4 х 10
3. Ходещи напади - 4 х 12 /на крак/
4. Хип тръст с лост - 4 х 10
5. КВ Руски суинг - 3 х 15 @ 12 кг
6. Планк

Notes: поддадох се на изкушението “нутела”, на маркетинговите номера на билла и на собствената си слаба психика - взех бурканче от 750 мл. ШОГ! БОНБА! УЖАСТ!!!! Сега ще пробвам волевите си способности и колко време ще ям по малко преди окончателната оргия а.к.а освинване

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 07.02.16 12:29.

08.02.16
08:36

7 2 2016

Храна:
палачинка от 3 яйца, банан и половина и канела
6 бисквити с нутела
картофки, краставица, яйца
киноа, кашкавал, броколи
още 5 бисквитки с нутела

ТРЕНИРОВКА
без

Notes: цял ден вкъщи - гледахме се с племенницата; нищо особено откъм емоции освен обичайните караници между двете и понякога изтерясвам и започвам да крещя, после се извинявам на дребната и така...

Нека новата седмица да е по-интересна и вълнуваща от предишната (sun)

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 09.02.16 08:53.

09.02.16
08:46

8 2 2016

Храна:
- рогче със сирене (не питайте)
- варени картофи, зелена салатка, 3 яйца
- вафла хипер
- киноа, краставица, кашкавал
- 6-7 бисквитки с нутела

вода: около литър

ТРЕНИРОВКА:
1. Набирания RB - 8, 9, 8, 7
2. Трапец с лост - 4 х 12
3. Лег - 4 х 12
4. Раменни преси от стоеж - 5 х 10
5. Вертолет - 4 х 10
6. Корем от вис - 3 х 8

Notes: ПМС кара жените да ядат нещата, които подсъзнателно искат, но си слагат спирачки. Е, моите спирачки не работят и желанието ми за сладко е далеч от подсъзнанието, но е факт, че една седмица се въздържах успешно. Опитах, видях, победих. И билла омазаха положението с тъпата си изкусителна промоция на нутела - като видях голямото 750 ml бурканче си го представих пълно с левчета до горе от тренировките и се подмамих :D

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 09.02.16 08:46.

10.02.16
08:48

9 2 2016

Храна:
-3 яйца, банан
-ориз с домати, извара, зелена салатка
-10тина бисквити Роден край с мляко
-леща, краставица
-4-5 бисквитки с нутела

Н2О: 1л

ТРЕНИРОВКА:

1.Клек с широк разкрач - 5 х 12
2.Step ups с ритник напред - 4 х 10 /на крак/
3.Бг клек - 4 х 10 /на крак/
4.Тяга с прави крака - 4 х 10
5.Глутеус ритник - 4 х 20 /на крак/
6.Глутеус мост - 2 х 20
7.Бицепсово сгъване с лост - 3 х 12

Notes: Чувствам се като плондер - подута, тежка и тромава. И голям мързел ме е налегнал. Не че вярвам в чудодейните способности на чиата, но като ядох имах сякаш една идея повече енергия.... или просто е било съвпадение. За днес забравих да си взема в офиса. Може като се прибера да си забъркам и след това да тренирам. Макар че пак казвам - силно се съмнявам да е от нея. Вероятно ме е нападнала пролетна умора. То няма почивка - или пролетна умора, или есенна депресия.

10.02.16
08:53

Нали ги знаеш четирите сезона:
пролетна умора, лятна летаргия, есенна депресия и зимен сън. ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1