Cuz I'm T.N.T

Прескочи до:

20.02.16
00:54

казано от sapuna на 19.02.16, 19:45:

На тягата не е нужно да гледаш в краката си

Баш както си трябва гледа на тягата ! Да гледаш напред не е нужно.

20.02.16
01:05

казано от James Hinks на 20.02.16, 00:54:

казано от sapuna на 19.02.16, 19:45:

На тягата не е нужно да гледаш в краката си

Баш както си трябва гледа на тягата ! Да гледаш напред не е нужно.

Аз, всъщност точно по твоите указания я тренирам Mr. Hinks. Намалих работните тежести и се опитвам да я усетя правилно като движение. Струва ми се, че вече я схващам, обаче пустият клек много ма тормози :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 20.02.16 01:09.

20.02.16
02:00

И си кляка много добре Мара ви Крофт . Изобщо не е плитко, даже като по учебник

20.02.16
02:23

(wasntme)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 21.02.16 01:57.

21.02.16
19:37

Нямам никаква представа, колко километри съм навъртяла на работа последните два дни, но събота и неделя, поредни смени, в този ресторант си е направо кракоубийство .
Имам чувството , че стъпалата са ми на пихтия.
Предстоят ми няколко седмици, в които имам колеги, излизащи почивка и аз трябва да им поема смените.
Направила съм графика така, че да имам една много натоварена седмица и след нея една по-лека, като най-тежко ще е от 11 до 20 Март- 10 смени, от които 6 поредни вечерни, без почивка.
Имам нужда от съвет, как да организирам тренировките си , според натовареността на работните седмици.
Примерно в седмица , без почивка и повече вечерни смени, тренирам 3 дни, леко,  4-5 сериии х 8-10 повторения, а в седмиците с повече почивни дни, тренирам 2 или 3 дни, тежко, 5 серии х4-5 повторения или обратното?
Като се има предвид и, че след вечерна смяна се прибирам към 1-1:30 часа и спя максимум 5 часа, независимо как съм работила.

End of That Fu***ng shift:

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.02.16 00:48.

Освен да пробваш и да видиш как ще ти се отрази.
Но и според мен е добра идея това: да натискаш яко в тренировките тогава, когато си свежа и отпочинала, за да имаш мегдан за по-леки тренировки тогава, когато  физически ти е невъзможно да вложиш максимума.

Друг вариант е в натоварена работна седмица да имаш 1 тежка и 2 леки тренировки, като тежката е в първия ден от седмицата, когато би трябвало да си по-свежа, а във втората седмица (с повече почивни дни) да имаш 2 тежки и 1 лека тренировка, като този път леката да е в началото на седмицата, когато се предполага, че си още скапана от предходната (натоварената) седмица.

Впрочем, значение има и как точно са ти разпределени почивките. Малко стрелям в тъмното. :D
Просто експериментирай известно време и сама ще прецениш.

22.02.16
09:56

казано от Вероника Налбатска на 22.02.16, 08:57:

Освен да пробваш и да видиш как ще ти се отрази.
Но и според мен е добра идея това: да натискаш яко в тренировките тогава, когато си свежа и отпочинала, за да имаш мегдан за по-леки тренировки тогава, когато  физически ти е невъзможно да вложиш максимума.

Друг вариант е в натоварена работна седмица да имаш 1 тежка и 2 леки тренировки, като тежката е в първия ден от седмицата, когато би трябвало да си по-свежа, а във втората седмица (с повече почивни дни) да имаш 2 тежки и 1 лека тренировка, като този път леката да е в началото на седмицата, когато се предполага, че си още скапана от предходната (натоварената) седмица.

Впрочем, значение има и как точно са ти разпределени почивките. Малко стрелям в тъмното. :D
Просто експериментирай известно време и сама ще прецениш.

Да, смятам да започна така, както си го описала и ще бъде , каквото се получи.
Със сигурност ще тренирам, всеки ден , който ми е почивен. Имам доста кофти 10 дневна поредица, но ще гледам да се науча да се връщам в леглото за още 1-2 часа сутрин, след като изпратя малкия на у-ще, за да почивам повече и така ще мога да тренирам и вечер преди работа. След тези 10 дни пък, съм направо като на почивка. Почивам през ден хаха.
Всъщност при мен работни седмици е трудно казано. Пишем графика за месец и изключително рядко се пада да имаме почивка в официалните почивни дни.
Ще приложа снимка, за да не съм голословна. L означава late shift- вечерна смяна, E е от early- дневна, Off е ясно :)

Благодаря ти много Вероника за помощта! :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.02.16 10:11.

22.02.16
19:04

Тъй, днес кляках леко, да отработвам техника. Мисля, че става все по-добре.
По-късно ще пускам видеа за мнения.
Пробвах и Бг клек с по-широк разкрач, да видя разликата. Ми нещо ми е много измъчено това движение. Определено не ми е любимо, но пък ефектът от него е неоспорим. :D
Правих и Хип тръст, той вече ми е  любим.
Един фен ме снима и ми коригира позицията ,така че да натоварвам още повече, вече подпалената си от Бг клека, задна верига.
Започнала съм да чистя, без да свалям килограми, не мога да кажа, че не съм доволна. :)

Тренировка:

1. Клек: 12,10,10,10,10 х 40 кг

2. Бг клек: 8, 7, 7 на крак х 20 кг лост
Със същия лост нещо като тяга, с обръщане и преса : 10,10,10

3. Хип Тръст с пауза в горна позиция: 10,8,8,8 ? х 70 кг
Въртене на 10 кг диск: 5 х 10 на страна
Различни боксови удари за бързина на ръцете: 5 х 50-60 с 2 х 2,5 кг

4. Дълбок клек с военна преса.( Може би тръстър?) 3 х 10,8,8 с 20 кг лост.

Не изглежда нищо особено, но ме натовари доволно.
Определено си отглеждам голямо дупе. Харесва ми, как се развиват ръцете и коремните ми мускули, при положение, че не им обръщам особено внимание и не ги тренирам често.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.02.16 19:06.

22.02.16
19:35

Изглеждаш страхотно! Напът си да извадиш 8мите плочки :P (в духа на днешните шеги) Браво (sun)

22.02.16
19:43

казано от Sanya на 22.02.16, 19:35:

Изглеждаш страхотно! Напът си да извадиш 8мите плочки :P (в духа на днешните шеги) Браво (sun)

Хаха, благодаря, благодаря! :*
Кажи сега какво съм пропуснала за плочките? :D
Хахахахха , току що видях в дневника на Кобрето и още цвиля, чак пуснах сълзи.

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 22.02.16 19:51.

23.02.16
15:10

казано от Maria Peeva на 22.02.16, 19:04:

Това е нещо абсолютно излишно, поне с тези тежести. 500-750 гр на ръка, преко сили 1 кг за теб(не съм на 100% сигурен дали не те и надценявам). Ако те интересуват някакви качества де.
Това са тежести, с които аз съм тренирал в предсъстезателен период, с десет години по-млад и на 101-102 кг тегло най-силен като килограм за килограм. И дори и тогава не са ми били много комфортни.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.02.16 15:11.

23.02.16
18:26

казано от James Hinks на 23.02.16, 15:10:

казано от Maria Peeva на 22.02.16, 19:04:

Това е нещо абсолютно излишно, поне с тези тежести. 500-750 гр на ръка, преко сили 1 кг за теб(не съм на 100% сигурен дали не те и надценявам). Ако те интересуват някакви качества де.
Това са тежести, с които аз съм тренирал в предсъстезателен период, с десет години по-млад и на 101-102 кг тегло най-силен като килограм за килограм. И дори и тогава не са ми били много комфортни.

Ок, а аз даже мислех, че се лигавя с тези “розови” гирички.
Тези са най-леките в залата, освен да си нося  моите( имам по 750 гр) или да оставя това за у дома.
Какво е мнението ти за за интервали, примерно  35 сек работни  5-10 почивка, с цел подобряване на бързината и издръжливоста.
(Ръцете са ми силни, но не и бързи)
Много ти благодаря, James Hinks, отново! :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 23.02.16 21:51.

23.02.16
22:39

Обикновено проблемът бързината на ръцете е чисто технически и като цяло от всичките компоненти на техниката най-честата причина е механиката на удара, тоест кинетичната верига, траекторията и фокуса.
А ако държиш да тренираш реактивно интервалите стават, но аз бих обърнал времетраенето - 5-10 секунди на макс и 30-60 почивка, като бих броял направените удари за това време, защото по тази бройка може да се ориентираш много добре къде си в скоростта.

24.02.16
00:22

казано от James Hinks на 23.02.16, 22:39:

Обикновено проблемът бързината на ръцете е чисто технически и като цяло от всичките компоненти на техниката най-честата причина е механиката на удара, тоест кинетичната верига, траекторията и фокуса.
А ако държиш да тренираш реактивно интервалите стават, но аз бих обърнал времетраенето - 5-10 секунди на макс и 30-60 почивка, като бих броял направените удари за това време, защото по тази бройка може да се ориентираш много добре къде си в скоростта.

Супер!
Този коментар го променях сто пъти и все не успявам да се изразя разбираемо.
Това, което се стремя последните две години е тренировките ми с тежести да бъдат съобразенини така, че да са пълноценни и да ми носят ползи относно тренирането ми на Muay Thai.
Всъщност още в първия си коментар съм го написала.
Основният ми въпрос е всъщност, какви са най-подходящите тренировки за бързина, сила и издръжливост при бойни изкуства?
Смятах да тренирам тежко, за сила и издръжливост в залата, а да оставя тренировките за бързина, заедно с набиранията, злото колело и боксовата круша за у дома. Така ще съкратя и мотаенето в залата с поне 20 минути.
Не съм ходила на Muay Thai от преди Коледа, защото треньорът ми не беше в Лондон, а тези които го заместват, имат съвсем различен подход и в повечето случаи, просто отбиват номера. Той се връща след две седмици и искам доколкото мога да съм подготвена, за час и половина,изключително интензивни (направо violent (поне за мен))тренировки.
Обмислям нещо такова:
Понеделник( по време на ваканциите на малкия имам възможност да ходя няколко пъти седмично)- Muay Thai, ден или два дни след това тежка тренировка, поне два дни след нея лека тренировка, разбира се и съобразени с работния ми график.
Да видим какво ще се получи.
Преди година тренирах по този начин и мисля, че никога не съм била в по- добра кондиция. След това изпуснах 25 килограмов диск върху пръстите на левия си крак и се върнах в първи клас. Класика :)

Благодаря още веднъж!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 24.02.16 13:21.

24.02.16
14:35

Зададох въпроса за фастинга в дневника на Juls, защото ме човърка от известно време. Не че искам да фастя, но така или иначе ми се получава от самосебе си и ми беше много интересно, някой сблъсквал ли се е с нещо подобно. От една гледна точка, кафето само по себе си не нарушава идеята за фаста, но с така добавените от мен кокосово масло и желатин май си се води хранене.
МЕ4О , храня си се аз :D такова количество храна омитам, че на работа всички ми завиждат хаха.

24.02.16
14:36

Е ако изсипеш бурканчето с кокосовото масло, може и да е хранене :P

24.02.16
14:41

казано от ME4O_TURIST на 24.02.16, 14:36:

Е ако изсипеш бурканчето с кокосовото масло, може и да е хранене :P

Хахаха, ми да ти кажа жупам си по една супена лъжица в кафето, а от желатина две. И така поне два пъти на ден. Манджа си е направо. Преди слагах масло и едно или две сурови яйца, желатин и си го правех на шейк, ма пусто още не мога да върна млечните и яйцата. А беше ултра вкусна закуска. :D

24.02.16
15:00

Викам си, така или иначе съм се разписателствала днес, да взема да кача последните видеа с Хип тръста и Клека
И на двете движения снимах последните серии.
При Хип Тръста на последните повторения личи, че вече съм уморена .
При клека, слизам по-ниско, но дали е от наклона на телефона, или на стола, на който го подпирам за да снима, обаче ми се струва, че постоянно съм леко наклонена напред.?!?

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 24.02.16 20:47.

24.02.16
16:44

казано от Maria Peeva на 24.02.16, 00:22:

Основният ми въпрос е всъщност, какви са най-подходящите тренировки за бързина, сила и издръжливост при бойни изкуства?

Ако трябва да ти отговоря с една дума - кръгови. Ако трябва да е малко по-подробно - кръгови, а след време интервали. Ако трябва да съм още по-подробен - кръгови, после кръгови с различни протоколи, след това кръгови с интервали, а след това ниво ОФП според вида на БИ/БС в предсъстезателен период и същото СФП в състезателен. Ако трябва да съм съвсем подробен трябва да напиша книга :)
И пак казвам - тия неща действат на общото физическо състояние, при грешна техника не помагат с нищо. Поне 100 пъти различни хора са ме питали как да направят силен удар, какво да тренират, как да тренират и винаги отговора ми е бил един и същ - удряй, изчиствай детайли и когато направиш перфектен технически удар и можеш да го пласираш и всякаква позиция и гард, тогава може да мислиш с какви упражнения да го направиш по-бърз и по-силен. Дотогава самото трениране на удари ти е достатъчно.
Разбира се това са неща, които важат за хора, които искат да се състезават или да се бият повече от добре, за трениращ за кеф и здраве каквато и силова да комбинира с БИ/БС все ще има някаква полза - къде по-малка, къде по-голяма.

24.02.16
17:20

:) Като пиша глупости и после ги трия, ще си спазвам обещанието към Вероника :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 24.02.16 20:32.

24.02.16
17:23

П.с Все се каня да те питам къде се намира залата, в която тренираш. Благородно ти завиждам за пространството, моята е винаги пълна :)

Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 24.02.16 17:31.

24.02.16
18:02

казано от James Hinks на 24.02.16, 16:44:

за трениращ за кеф и здраве каквато и силова да комбинира с БИ/БС все ще има някаква полза - къде по-малка, къде по-голяма.

Точно като мен :)
Резнах другото изречение, щото загрявам малко по-късно понякога хаха
И може би наистина трябва да напишеш книга James Hinks!
Благодаря за съветите, мненията и безрезервната помощ, която ни предоставяш!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 24.02.16 18:37.

24.02.16
18:14

казано от Aleks Sandra на 24.02.16, 17:23:

П.с Все се каня да те питам къде се намира залата, в която тренираш. Благородно ти завиждам за пространството, моята е винаги пълна :)

Хей, ти да не живееш в Лондон!
Ако е така, ще ми е мнооооого приятно да се запознаем на живо. :)
Залата ми се намира на Lea bridge road близо до Leyton Bakers arms и е от по-старите, но има рамка за клек и е близо до дома. Изглежда просторна, само защото снимам около въпросната рамка и там наистина е по-свободно. Иначе е малка и почти винаги пренаселена.
На мен лично не ми харесват фитнес веригите .Може би само Fitness First. Бях член на залата им в Highbery. Всичко беше супер ново, имаше басейн, сауна и парна зала, но смених работата и от тогава не съм и търсила друго място. Ходя си в стария gym :D
Виж колко народ ме чака да свърша хаха:

24.02.16
22:14

Еее, залата ми е само на 25 мили :D. Колко му е! Иначе, аз тренирам предимно вкъщи ( в моята мини зала), в зала да стъпвам напоследък само 1 път на 10тина дена или 2 седмици, като имам време за малко по-тежичко.
Да, в Лондон съм, но от другата страна на реката.
Ще се радвам да се запознаем (sun).

Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 24.02.16 22:14.

25.02.16
01:42

казано от Aleks Sandra на 24.02.16, 22:14:

Еее, залата ми е само на 25 мили :D. Колко му е! Иначе, аз тренирам предимно вкъщи ( в моята мини зала), в зала да стъпвам напоследък само 1 път на 10тина дена или 2 седмици, като имам време за малко по-тежичко.
Да, в Лондон съм, но от другата страна на реката.
Ще се радвам да се запознаем (sun).

Хаха, 25 мили са си нищо направо :D
И аз до миналата година тренирах у дома, но имахме къща с консерватория и двор. Май месец се преместихме в малък апартамент с тераса и рамката ми за клек така си гние там. Нищо, края на април пак се местим (whew) и ще търся нещо голямо и в по-хубав квартал.
Аз съм много натоварена в началото на Март, но пък после имам много рехави, от към работа две седмици и ще ми е много приятно да се видим.
Може да се срещнем някъде по средата. :)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.02.16 03:43.

25.02.16
12:43

Да, ще го измислим някак. Ще ти пиша ЛС.

25.02.16
15:31

казано от Maria Peeva на 24.02.16, 18:02:

казано от James Hinks на 24.02.16, 16:44:

за трениращ за кеф и здраве каквато и силова да комбинира с БИ/БС все ще има някаква полза - къде по-малка, къде по-голяма.

Точно като мен :)

Което не пречи да си структурираш тренировките така, че хем да ти носят повече полза, хем да не те обременяват излишно.

25.02.16
18:28

От дете се научих да запазвам самообладание в различни ситуации.
Писала съм и преди , че са ни палили, гърмяли, в Лондон ми вадиха и нож, но днес, замалко да си изпусна нервите и да цапардосам един много нахален черен.
Изчаквах две момчета да си завършат сериите клек и през това време започнах с тяга.
Те приключиха, аз тъкмо си свършвам първата серия клек и идва този и ми вика:
-  Аз ша са джойнвам към теб.
Аз му разправям , че клякам само с 45 кила и почти не правя почивки, ама нашия си сложи повече килограми и почна да си кляка. Лошо няма, ама не си връщаше тежестите и аз трябваше да ги махам и слагам отново, от което просто полудях и никак , ама никак , не обичам да ми нарушават личното пространство и да ми дишат във врата.
Започнах сс тяга -клек, нямаше как, трябваше да го изчаквам между сериите.

Тренировка

1.Тяга: 10,8,7,7,4 х 70 кг.
Клек: 8,6,6,7,6 х 45 кг

2. Хип тръст: 8,8,8 х 70 - изкарах само 3 серии. Много ме болеше охлузеното на хълбока от предните тренировки и прецених, че е по-добре да не го превръщам в рана.
Пулоувър: 12,12,12 х 12,5 кг
Избутване на същия дъмбел с две ръце над гърдите: 10,10,10 х 12,5

3. Румънска тяга: 15,15,15,15,15 х 40 кг.
МВР : 6,6,6,5,5 х 10 кг.

Усещам тренировките си последните два-три месеца съвсем пълноценни. Доволна съм от резултатите. Мога да променям тук -таме нещо. Зависи и от вашите гледни точки и препоръки. :)

Пресен шоуинг офф от днес. Светлината в съблекалнята определено е много благосклонна към мен :D

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.02.16 04:35.

25.02.16
18:33

А какво е МВР? ;)
Нима дори в тази лондонска зала има само ЕДНА стойка за клек?

25.02.16
18:40

казано от Queen Cobra на 25.02.16, 18:33:

А какво е МВР? ;)
Нима дори в тази лондонска зала има само ЕДНА стойка за клек?

Milko bench press :D
Залата е на два етажа, но е малка и нефункционална. Има още една стойка, на горния етаж, но тя се ползва от лични тренъори и техните клиенти.
Иначе, пътеки и машини има колкото си искаш хаха

26.02.16
22:49

Пиша си храната първо, защото имам намерение да почна да я следя известно време:

12:30: Кафе с мака, сл кокосово масло, сл желатин и малко кокосов нектар; един банан.
16:00 - 19:00 Около 100гр Цаца +октопод; съомга със сладки картофи и салата, плантайн; ананас на грил с кокосов сладолед и карамел; 1/2 бутилка червено вино, един малък ром, кафе.
Около 23:00 ще има свинска пържола с туршия.

Днес бяхме почивка заедно с хъбито, което се случва по-рядко от веднъж месечно.
Ходихме да му подновим договора за телефон и понеже аз съм повече мъж и мразя да ходя по магазини, да разглеждам и пазарувам, той ме накара да влезем в ТК Мах и ми избра нов клин и сандали.
Голяма грешка хора.
Да знаете, че обявявам пробните в ТК Мах за най-сговняващихубавотоминастроение. Знаех си, че голямото дупе и хубав бюст на 41 години си идват с цената. Това, което видях в скапаните огледала, не беше просто голямо дупе, беше целулит и целулит и до целулита - пак целулит ха ха. (mooning)
Голямата заблуда за хубавото ми качване на килограми....е няма да ги свалям. Със сигурност си предпочитам визията от сега - на дупки и трапчинки, от преди три години -само мускул и кокали. А и любовта ми казва , че по-красива през последните 26 години, не съм била никога. Все ще намеря как да  го боря тоя целулит дамусеневиди.
Та по тоя повод и по повод взимането на Британското местожителство, решихме да се почерпим. Намерихме много хубав ямайски ресторант, където се пооляхме, ма хубава им е кухнята. Пускам снимки.
Милото хапна свински бузи, а аз съомга.
За десерт се изглезих с ананас на грил. Не предполагах, че нещо вече може да ме впечатли, но този десерт си беше чист Foodgasm. Ромът им беше класа над всички други, които съм пробвала, а те не са никак малко. Направо парад за сетивата ми.

И така, денят беше шарен, ароматен и на трапчинки :)

Хубави почивни дни на почиващите,аз ще поработя и двата дни вечерни.

Нещо от клъощавия ми период и разни вкусотии:

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 26.02.16 23:17.

26.02.16
23:21

Бойкот на пробните на ТК макс. Аз от години не бях мерила нещо там, знам си номера и купувам. Но... вчера направих същата грешка с едни къси панталонки, но този път си казах„ Майната му, аз няма да ги нося в пробната, я„ :D.
Пък и изглеждаш супер, така или иначе.

26.02.16
23:38

казано от Aleks Sandra на 26.02.16, 23:21:

Бойкот на пробните на ТК макс. Аз от години не бях мерила нещо там, знам си номера и купувам. Но... вчера направих същата грешка с едни къси панталонки, но този път си казах„ Майната му, аз няма да ги нося в пробната, я„ :D.
Пък и изглеждаш супер, така или иначе.

Хахаха, значи не е само в моята глава. :D
Ще последвам примера ти. Обявявам Пълен Бойкот на Пробните на ТК макс! Ще пробвам всичко в River Island .Там, краката ми изглеждат гладки, като след фотошоп хаха

Благодаря ти! (sun)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 27.02.16 00:31.

28.02.16
04:36

27.02.16

Храна:

11:30 :Вода с лимон и 1/4 чл хималайска сол; кафе с мака, сл кокосово масло, сл желатин и кокосов нектар;
16:00: Патешко със зелена салата и 1/4 авокадо, малко хайвер;
3:00: Свински врат с туршия и кисели краставички;

Вчера взех решение да се върна към стриктно ВМ НВ с автоимеунен протокол. Единствено в дните с тренировка , ще имам посттренировъчно, по-голямо количество въглехидрати, а в нетренироръчните дни, ще бъде каквото дойде от зеленчуците, но то никога не е било над 50 гр и от алкохола, за кеф.
Няма да броя калории и съотношение, не смятам, че има нужда, поне в началото.
Днес първи ден. Определено не бях много сита след обяда, но и не останах гладна. Знаех си колко добре се чувствам и колко повече енергия имам, след хранене без голямо количество въглехидрати. Пусто ги обичам тия сладки картофи, но усещането, в събота вечер да имам толкова енергия, без да се спра и за секунда в продължение на 8 часа на крак, е незаменимо.
Между другото, в момента пиша, пътувайки,  в 2:30 през ноща и въпросната свинска пържола все още е само на хартия. Надявам се скоро да съм у дома, дъвчейки я  блажено.
Много ми се иска също, утре да тренирам преди работа, но зависи дали ще успея да се наспя, а като гледам скоро няма да успея да се прибера.
Още имам мускулна треска по задната верига от онзидневната ябълка на раздора, и ядрото ми е добре ударено от пресата на Милко. Забелязах, че ренегатското гребане и МВР най-добре ги усещам, поне от към мускулна треска, за сравнение, ако ще и 200 руски туиста да направя, не ме удрят, така както тежко ренегатско.
Днес преди работа малко набирания, всеки път на влизане и на излизане в хола, но тях не ги броя, щото ги приемам за част от ежедневието.

Хубава Почивна Неделя на всички!

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.02.16 05:19.

Какво имаш предвид под автоимунен протокол? Направила си кръвен тест за непоносимост към храни + ще спазваш ротация на видовете храни, за да се съобразиш с теоретичното време, което прекарват в храносмилателната система?

28.02.16
12:24

казано от Вероника Налбатска на 28.02.16, 09:47:

Какво имаш предвид под автоимунен протокол? Направила си кръвен тест за непоносимост към храни + ще спазваш ротация на видовете храни, за да се съобразиш с теоретичното време, което прекарват в храносмилателната система?

Аз и сега съм на автоимунен протокол, от повече от две години не съм преставала да бъда. Просто сега искам да се върна и към малко по-стриктно ВмНв.
Някъде по-нагоре имам много дълъг пост как се храня и защо. Накратко, след първото раждане, развих много лоша екзема по дланите, чак до китките. След второто, се сдобих и със сенна хрема. Като контролирам  по скоро какво да Не ям, няма екзема, нито сенна хрема. :D
Автоимунен протокол

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 28.02.16 12:56.

Благодаря!

Чела съм въпросния пост от теб, просто питах конкретно какво се има предвид под “автоимунен протокол на хранене”. Аз имам други разбирания за него.

Важното е, че си намерила формулата за себе си и знаеш какво да правиш, за да се чувстваш добре, така че keep going. :)

28.02.16
12:52

казано от Вероника Налбатска на 28.02.16, 12:43:

Благодаря!

Чела съм въпросния пост от теб, просто питах конкретно какво се има предвид под “автоимунен протокол на хранене”. Аз имам други разбирания за него.

Важното е, че си намерила формулата за себе си и знаеш какво да правиш, за да се чувстваш добре, така че keep going. :)

Няма за какво!
Аз ти благодаря, че се интересуваш и помагаш! (sun)

29.02.16
03:18

Без тренировка, без храна, само алкохол.
Неделята ме изненада съкрушително.

Rest in peace my friend! You will be missed X

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.02.16 03:59.

Аз бях от тези, които късно разбраха какво значи “no woman no cry”. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1