Body & mind log: living in a magical reality

Прескочи до:

22.02.16
07:29

казано от ISB на 22.02.16, 06:13:

Дайте му малко месо на тоя човек,свършил се е :)

Нищо му няма. ;) ...само дето е много черен, ама все пак сме на “земята на черните хора”...

22.02.16
08:46

Честит Рожден Ден Марги :)
С пожелания за много здраве, усмивки, приключения и сбъднати мечти (F)
Весел и незабравим празник
(d) (cake)

Мнението беше редактирано от Vess на 22.02.16 08:47.

22.02.16
18:40

Движение:
йога, час
шнорхелинг

Храна:
- манго
- ананас и зрял кокос
- манго и ананас
- коктейл от фреш манго, малибу, ром и глътка, за дегустация, ракия от папая
- печени зеленчуци в някакъв сос, ориз с лук, 2 шоколадови топчета и парче някакъв пай с тръстиков карамел

Добавки:
същите

Днес бяхме на най- емблематичния тур за Занзибар, safari blue. Цял ден обикаляхме белите плажове на малки островчета из Индийския океан, гмуркахме се на коралов риф и някои ядохме плодове, други попреядоха с омари и лангусти. ☺
Единствено ме изнерви факта, че никой не предупреди хората от лодката да не се мажат със слънцепредпазни кремове когато ще плуват над коралов риф.

ПП: Имах си и торта изненада, така че добавям и едно парче от нея. (party)
ПП2: Имаме си днес най-красивото пълнолуние.

Мнението беше редактирано от Margi на 22.02.16 19:03.

22.02.16
22:01

Честит Рожден Ден, Марги! Не съм отваряла фб затова ти честитя тук! С пожелания за много щастие, любов и още повече красота в движенията! (cake)

23.02.16
19:44

Движение:
йога, час
подскоци на плажа следобед
няколко единични набирания на един лост, закачен с въжета на едно дърво, в сянката на което се намира “офиса” на плажните ни туроператори ;) Имаме си един малък приятел, който всеки ден след учишище идва на нашия плаж и дава зор да тренираме заедно...много е симпатичен, само комуникацията върви малко тегаво, ама все пак е на 11 хлапето и се опитва да говори английски :) ...а и ние научихме няколко думи на суахили покрай него
цял ден търкаляне по шезлонга и кратка разходка колкото да си купим кокоси от селото

Храна:
- кафе с мед и гхи
- сока на един зрял кокос
- зрял кокос с 1 червен и един мини банан, и двата със семки ;)
- същото
- коктейл с ром, кокосов ром, кокосова вода, фреш ананас
- салата от моркови и зеле, малко зелени банани в кокосов сос, ориз, чапати, останалото парче от вчерашната торта

Добавки:
без промяна

Мнението беше редактирано от Margi на 23.02.16 19:52.

24.02.16
17:18

Движение:
йога, час
малко бягане по плажа, но беше по-скоро от въторг, отколкото за тренировка, така или иначе, навъртях някакво разстояние на пълна скорост ;)
Ходихме до плажа на Паже и до ресторанта на скалата. Плажът е най-уникалният пейзаж, който съм виждала на живо (не е като да не съм обикаляла по плажове). Улучихме и точния момент - началото на прилива и се разходихме навътре по белия пясък. Уникални гледки, с нищо не мога да ги сравня. На пръв поглед изглежда сякаш небето е мрачно, но всъщност едно облаче няма, просто морето е по-светло.
А ресторанта ми беше голям мерак да го видя, не седнахме, защото четох лоши отзиви за него, обаче отвън изглвжда мега як.

Храна:
- 2 малки банана със семки
- 2 хапки зрял кокос
- 1 малък банан със семки
- фреш от манго, маракуя и лайм
- коктейл от ром, кокосов ром, кокосова водаю, след това си изядох и мекото на кокоса в който беше сврвиран
- ром със сок от маракуя
- зелена салата с домати и царевица, ориз, зеленчуци в доматено къри, крем супа от тилвички с малко гризина, торта от маракуя и някаква шоколадова торта ( като казвам торта, тук това е кекс с крем и не ги броя за джънкове дори, защото хората нямат цвеклова рафинирана захар, нито употребяват сухи млека. Единственото подозрително нещо е произхода на зърнените.)

Добавки:
същите

Мнението беше редактирано от Margi на 26.02.16 11:20.

25.02.16
17:52

Движение:
йога, 45 минути, бях доста изморена от слънцето предните дни и съкратих
шнорхелинг отново на Мнемба, добре че решихме да се върнем. Рифа изглежда съвсем различно на отлив, когато някоо от коралите са на 20-30 см дълбочина и водата е кристална. Намерихме и Немо, обаче беше много срамежлив и не успях да го снимам. Хранихме по-общителните рибоци с ананас, дърпаха си го от ръцете ни. :) Като цяло, днес подводния живот беше много оживен. Пак бягах по плажа, само защото белия пясък, който се простира докъдето стига погледа предраполага към това.

Храна:
- обобщено за деня - зрели кокоси, манго и ананас
- коктейл Занзибар дауа
- ракия от папая със сок от маракуя
- салата от домати и авокадо, задушени зеленчуци в някякъв сос, ориз със зеленчуци, малко супа от...зеленчуци и царевица, мангов кейк

Добавки:
същите

Мнението беше редактирано от Margi на 25.02.16 19:03.

26.02.16
22:35

Движение:
йога, час

Храна:
- ананас
- кафе с мед, мед с гхи
- ананас
- зрял кокос
- баунти
- самолетна храна - задушени зеленчуци и ориз, питка с масло
- кокосова напитка, суров бар

Добавки:
май никакви, пуснахме ги с багажа

Пак ми е малко тегаво със самолетния и летищния въздух, а кожата ми за времето на първия полет се дехидратира напълно. :( Знаех си че не трябва да тръгваме. ;)

Нашето село се вижда. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 27.02.16 04:05.

27.02.16
19:08

Еми...прибрахме се. ;(
Движение:
след като се прибрахме малко поздрави, махови стойки на ръце към стена - 20-тина някъде + няколко минути на глава, колкото да ми се раздвижи кръвта след 20 часа по самолети и летища

Храна:
- от самолетната закуска - само плодовете - някакви парченца пъпеш и ананас
- кафе с масло и захар
- шейк от Ормус зелени храни* + хлорела* + мед*...заради радиацията от дневния полет, в която повечето не вярват ;)
- шейк от чага чай*, какао*, мака*, кокосово масло*, мед*, течен извлек ванилия*
- коктейл* от коняги, кокосово мляко от зрял кокос* с мед* и течна ванилия*
- басмати сготвен в кокосов сос*; чесън, краставичка, чери донати, маслини, малко кадаиф, малко шоколад, пълнозърнеста питка (не цяла)
Ядяха ми се препечени филийки с кашкавал, но през последните две седмици млечните ми се ограничават с гхи и масло и се чувствам прекрасно, та реших да не си създавам излишни неприятни усещания.

Добавки:
ензими, пробиотик

Снощи спах 2 часа и съм парцал днес + дискомфорта в лимфните възли и гърлото заради климатиците (май трябва да отида на УНГ да се изясни проблема - беше изчезнал на влажния и топъл въздух, но пак започна май :( ). Бяхме си набелязали едно тихо и топло местенце на летището в Доха, където да продремнем по пътя за София, но когато отидохме снощи там, в следващите 3-4 часа имаше полети за Медина, Техеран и Диарбекир + още нкакви Иракски градове...имаше над 300 доста криминално изглеждащи субекта,от тях едва 2 или 3 жени... :D Подремнахме де, ама не бяха от най-тихите хора.

Мнението беше редактирано от Margi на 28.02.16 12:55.

28.02.16
17:49

Движение:
йога - 70 минути
Свалила съм 2 кила и на изправянията на ръце се чувствам като перце. ;) Като цяло, добре вървя днес цялата практика. :)

Храна:
- бананово кафе* с карамфил*, кокосово масло*, мака*, мед*
- киви*
- мляко* от зрял кокос*,мед*и карамфил*
- същото мляко* с добавен конопен протеин*
- топло какао
- зелена салата с варени яйца и чеснов сос*; от вчерашния ориз* и скилидка чесън; малко пълнозърнеста питка; 2-3 хапки кадаиф, малко шоколад (малко, смисъл - не цял ;) )

Добавки:
метил Б9, ензими, пробиотик,Адам’с (и вчера пих от него)

Мнението беше редактирано от Margi на 28.02.16 17:56.

28.02.16
17:53

The happy me. (sun)

ПП: Не е от това, че пускам от телефона явно, сайта просто си върти снимките произволно.

Мнението беше редактирано от Margi на 28.02.16 17:55.

29.02.16
04:25

Дайте му месо :)

29.02.16
07:49

казано от ISB на 29.02.16, 04:25:

Дайте му месо :)

Както казах, не се дава месо на човек, който преяжда с лангуста. :D

Страхотни сте! Прекрасна идея за дестинация! (sun)

29.02.16
11:26

казано от Кико Сан на 29.02.16, 08:40:

Страхотни сте! Прекрасна идея за дестинация! (sun)

Зависи какво търси човек. И какви са културните и хигиенните му изисквания. ;)

29.02.16
21:15

Движение:
5 или 6 серии (загубих им бройката, а и няма значение) от 10 суинга и 6 колелца от колене
йога при Кристос, 2 часа

Храна:
- бананово кафе* с течна ванилия*, карамфил*, мака*, чага чай*, кокосово масло*, мед*, баобаб*
- мляко* от зрял кокос*, вода от зелен кокос*, какао*, мед*
- 2 малки лъжички домашен течен шоколад*
- крем супа от пачи крак* и шийтаке*; салата от спанак, магданоз, домат, зехтин*, домашен оцет*; задушен ориз с подправки*; няколко бисквити Еверест, шоколад
- още малко от супата* с няколко хапки пълнозърнеста питка

Добавки:
витамин Ц, ензими, пробиотик, каротеноиди и токофероли, метил Б9

Мнението беше редактирано от Margi на 01.03.16 08:24.

01.03.16
17:58

Движение:
йога - 70 минути някъде

Храна:
- флу шот* с гуарана*
- шейк от чага чай*, какао*, родиола*, карамфил*, течна ванилия*, мед*, кокосово масло*
- шейк от вода от зелен кокос*, зрял кокос*, конопен* и оризов* протеин, мед*, баобаб*
- доматено-кокосова крем супа*, половин купичка от вчерашния ориз* с 1 бъркано яйце; останалите две хапки кадаиф, бисквити еверест с мармалад от глог*
- сурова супа от авокадо, спанак, магданоз, зехтин и малко конопено семе*; 3 бисквити еверест с 3 редчета шоколад

Добавки:
токофероли и каротеноиди, метил Б9, витамин Ц

ПП: Ходих на доктор - еми, нищо ми няма, просто гърлото все още е напълно възстановено след инфекцията и климатиците в самолетите и летищата.

Мнението беше редактирано от Margi на 01.03.16 18:07.

02.03.16
18:25

Движение:
йога,70 минути

Храна:
- шейк от чага чай*,какао*, алтайски шилажит*, ашваганда*,мед*,кокосово масло*,карамфил*
- киви
- шейк от мляко от зрял кокос*, Ормус смес от зелени храни*,хлорела*,мед*
- авокадо
- ментов чай
- доматено-кокосова крем супа* с 2-3 крекера*; къри* от жълт грах в кокосово мляко*, цвекло с домашен оцет* и зехтин*; доста шоколад и доста бисквити еверест с малко мармалад от глог*

Добавки:
токофероли и каротеноиди,витамин Ц,ензими

03.03.16
17:52

Реших да споделя по повод на националния празник:
Патриотизма не е довел до нищо добро. Той разделя и отчуждава хората едни от други и създава повод за омраза, също както расизма.
Пътувала съм в доста държави на 4 континента и съм работила с хора от над 40 националности, и честно казано не съм особено горда с това, че народа в държавата в която съм родена се състои от най-агресивните и озлобени хора, които съм срещала.
На който му се празнува - честит празник.

Това са двете места, от които обичам да гледам нашата страна:

Мнението беше редактирано от Margi на 03.03.16 18:50.

03.03.16
18:19

Движение:
йога - 70 минути

Храна:
- шейк отбананово кафе* с рейши*, родиола*, мед*, карамфил*,кокосово масло*
- 1 с.л. (може и по-малко да е бил) орехов тахан с малко мед*, сушени бели черници* и какаови зърна*
- половин домат; останалита 2 ч.л. от вчерашното къри*, басмати на пара* с домашен чили сос*; 4 Фафли РК, 3редчета шоколад

Доабвки:
токофероли и каротеноиди, вит.Ц, метил Б9

Малко произволни снимки от птичи поглед:
ПП: Сайта вече си ги подрежда обърнати. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 03.03.16 18:24.

Т. Тодорова

03.03.16
23:06

казано от Маргарита Манева на 03.03.16, 17:52:

Не мога да не попитам. Предвид, че си образован човек, интелигентен и с хубава професия, защо не живееш другаде? Ако е твърде лично, не ми отговаряй, разбира се, но смятам, че ако не си удовлетворена от положението в страната ни и стоиш... незнайно защо, би могла да се възползваш от съвсем не лоши опции навън.

Или се чувстваш така, защото отиде в Мордор, вместо в Пловдив :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.03.16 23:09.

04.03.16
06:15

казано от Т Точка на 03.03.16, 23:06:

казано от Маргарита Манева на 03.03.16, 17:52:

Не мога да не попитам. Предвид, че си образован човек, интелигентен и с хубава професия, защо не живееш другаде? Ако е твърде лично, не ми отговаряй, разбира се, но смятам, че ако не си удовлетворена от положението в страната ни и стоиш... незнайно защо, би могла да се възползваш от съвсем не лоши опции навън.

Или се чувстваш така, защото отиде в Мордор, вместо в Пловдив :D

Аз не говоря за положението, а за хората и чувството на патриотиъм.
На въпроса ти:
От 2001 до 2005 съм живяла по моретата, това а много хора не е работа за цял живот.
От 2005 година живея тук, защото имаше време, в което бях съвсем удовлетворена от това, което работех и имах идеи за това, че България може и да е хубаво място за живеене. Дори в един момент отказах една от най-сладките работи на света, базирана на Малдивите. В момента виждам, че пиложението тук става от лошо на безнадеждно, но за съжаление подобни предложения като това, което преди отказах не валят всяка седмица, а и, както каза, това е един личен въпрос, на който предпочитам да не сподвлям отговора.
ПП: Да, професията ми е чудесна, но не е това, което работя през последните 5 години. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 04.03.16 06:17.

Т. Тодорова

04.03.16
09:14

Хм, разбирам.

Но пък, честно да ти кажа, не съм виждала злобен човек на почивка :D Там всички сменят лицето и поведението си. Пък съм общувала с този и онзи, и да ти кажа, според мен, има далеч по-неприятни от българите: такива, които не са кисело, защото са нещастни, ми просто щото са такива.

И другото, което много ме озадачи - не бъркаш ли патриотизъм с национализъм? По принцип смятам за препоръчително да сме граждани на света, но корените са си корени и трябва да се почитат, помнят и уважават. Твърдението ми се стори равнозначно на “любовта към мама и татко насажда омраза към другите деца в училище’.

Но това си е моето виждане, де. Няма да цапам повече дневника. :)

04.03.16
11:45

казано от Т Точка на 04.03.16, 09:14:

Но пък, честно да ти кажа, не съм виждала злобен човек на почивка :D Там всички сменят лицето и поведението си.

Значи не си работила в туризма. :D
Аз всъщност не говоря за туристите.

Пък съм общувала с този и онзи, и да ти кажа, според мен, има далеч по-неприятни от българите: такива, които не са кисело, защото са нещастни, ми просто щото са такива.

Да, има неприятни хора, разбира се, но никой от тези с които съм обувала/работила/живяла не би скочил от колата си за да те набие....примерно. Да не говорим за агресията, с която в последно време виждам да се подхожда към всяка една елементарна ситуация.

И другото, което много ме озадачи - не бъркаш ли патриотизъм с национализъм? По принцип смятам за препоръчително да сме граждани на света, но корените са си корени и трябва да се почитат, помнят и уважават. Твърдението ми се стори равнозначно на “любовта към мама и татко насажда омраза към другите деца в училище’.

Не не го бъркам, макар че от едното се поражда другото. Примера с майката не е подходящ, защото в двата случая става дума за различни чувства.
Както и да е. Просто исках да си споделя мнението, с което не задължавам никого, защото си е мое. Аз лично се чувствам гражданин на света по простата причина че от 20 годишна тръгнах да обикалям и няколко години подред ежедневието ми беше да се събудя и да отида да погледна е през прозореца на кое пристанище сме днес. Почитам, помня и уважавам хора, които са помогнали по някакъв начин за да се формирам като това, което съм в момента и са ми помогнали да видя колко е широк света.
Човек не е дърво и няма корени - корените са единствено в съзнанието му. Природата на хората е номадска и изследователска. Ако не беше така, днес нямаше да имаме възможност да пътуваме, тъй като нямаше да знаем какво има зад ъгъла. ;)
Пак мое мнение.
Не ми цапаш дневника, всяко мнение е добре дошло, стига никой да не се опитва да ме накара да мисля като него, защото съм по-голяма от поне 80% от ползвателите на форума и съм видяла и преживяла доста неща, на базата на които съм си го изградила.

Мнението беше редактирано от Margi на 04.03.16 11:58.

Т. Тодорова

04.03.16
12:02

казано от Маргарита Манева на 04.03.16, 11:45:

Не ми цапаш дневника, всяко мнение е добре дошло, стига никой да не се опитва да ме накара да мисля като него, защото съм по-голяма от поне 80% от ползвателите на форума и съм видяла и преживяла доста неща, на базата на които съм си го изградила.

Разбира се, нямам никакво намерение да се налагам, да влизам в спорове и т.н. Как мислиш си е въпрос на избор - просто ми стана любопитно на какво е базирано отношението ти.  (y)

Мерси за отговорите и слънчев ден. :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.03.16 12:03.

04.03.16
12:10

казано от Т Точка на 04.03.16, 12:02:

просто ми стана любопитно на какво е базирано отношението ти.  (y)

Единствено и само на опит. :)

04.03.16
21:30

Движение:
0, втори ден МЦ, след пътуването в ношния влак не ми се правеше нищо. Утре и в неделя съм на курс при Олга.

Храна:
- кафе с рейши*, мака*, мед*...забравих да сложа мазнина и през цялото време се чудех кое не му е наред на шейка
- чапати* с маслинова паста, дом. кекс* с дом.желе от дюли*, 2 парчета баничка, пак домашна
- час по- късно - още две чапати* с по един тънък резен кашкавал*
...това до към 2 часа
- следобедна дрямка
- калуа с бейлис и вода
- 2 маеиновани краставички и 1 ч.л. царевица*

Добавки:
няма

06.03.16
06:06

За събота
Движение:
пранаяма и лежерна следобедна практика с Олга, много лежане се събра за деня, накрая се поизнервих дори

Храна:
- кафе с рейши*, мака*, мед*, краве масло*
- крем супа от тиква, задушени зеленчуци, парче домашна баница, две хапки баклава, 2 хапки торта за рожден ден
- малко ориз с царевица*, 2 малки парчета дом. тирамису*, домашна пица*, 1 парче домашна баница*

Добавки:
без

06.03.16
20:04

Движение:
пранаяма и йога с Олга

Храна:
- кафе с рейши*, мака*, мед*, краве масло*
- няколко тънки парченца ябълка
- топъл шоколад (с вода), 2 бонбона от бисквитено тесто
- ирландско кафе
- ориз с царевица*, 2 хапки домашна пица*, 2 домашни кифлички с кашкавал*, дом.тирамису*

Добавки:
няма

07.03.16

Движение:
5 кръга: 6xrocking squat(до земята), 10 суинга (и двете с 16-ката), 6 колелцаот корем
йога - час

Храна:
- бананово кафе* с рейши*,мака*,кокосово масло*, мед*,течна ванилия*
- тахан с мед*, лимонов сок*, какаови зърна*,сушени бели черници*
- ябълка*
- салата от гулия*,цвекло,царевица*, зехтин*, дом. я. оцет*; задушен басмати с броколи*; домашна бисквитена торта*, целувки*
това е до към 14.30 храната, ако по-късно има нещо, ще допиша
- добавям: 1 и половина от домашните кифлички*, малко бисквитена торта*и целувки*...голям глад ме е подгонил последните няколко дни

Добавки:
няма

Чувствам се недоспала и гладна след семинарите през уикенда и спането във влака. Като цяло, спах съвсем непробудно, но трябваше да се събудя прекалено рано.

Мнението беше редактирано от Margi на 07.03.16 21:07.

08.03.16
17:36

Движение:
йога - 75 минути

Храна:
- шейк от какао*, рейши чай*, мака*, кокосово масло*, мед*, алтайски шилажит*
- таханово бъркало* със сушени бели черници*
- ябълка*
- ирландско кафе* (със сурова сметана* и кокосова захар*)
- броколи на пара, останалия басмати с броколи* от вчера, малко горчица, тарта с вишни и шам фъстък от 100 грама сладки, целувки, няколко шокладови бонбона, 2 домашни кифлички с кашкавал*

Добавки:
витамин Ц, ектракт от черни мравки

Мнението беше редактирано от Margi на 08.03.16 17:52.

08.03.16
19:29

:)

09.03.16
17:09

Движение:
йога при Кристос, 2 часа

Храна:
- шейк от бананово кафе*, рейши*, чай астрагал*, мака*, течна ванили*,кокосово масло*,мед*
- таханово бъркало* с бели черници*
- домашна капириня* (стана ми лятно и бразилско и се отдадох на спомени и мечти ;) )
- салата от земна ябълка*, ябълка*, цвекло, домашен оцет*, зехтин*, 2 розички от вчерашните броколи, чапати* с домашен чили сос*, половин кифличка* (пак домашна), бонбони рафаело, някакви “негърчета” ималко от бисквитената торта*

Добавки:
токофероли и каротеноиди, витамин Ц

Оставям това тук, ако на някой му се отделя час и половина за да види че времето на робството не само че не е отминало, ами дори процъфтява и без да знаем дори го насърчаваме. :(

09.03.16
22:57

Оххх горките черни и арабески ...
Росатом  изкупи Добруджа ,над  350,000 имота по море и още 430,000 околовръст...от добрите братушки....Утре ще дойдат да  защитават рускоговорящите ....
Канонизира милата ни църква руски пълководци...?!!
Па нека гледаме клетите тъмнокожи...

10.03.16
08:46

Нервак, виждам че си писал нещо, но съм те блокирала преди много месеци за да не виждам какво ми пишеш, и да не стават панаири, и поста ми остава скрит. Само мога да предполагам че е нещо, което не искам да чета. За в бъдеще няма нужда да се хабиш и да пишеш в дневника ми. Така или иначе не го чета.
Със здраве.

Мнението беше редактирано от Margi на 10.03.16 08:52.

10.03.16
12:21

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3451321/All-aboard-HMS-freeloader-2-000-refugees-live-luxury-giant-cruise-liner-theatre-gym-swimming-pool-cost-65-000-DAY-Swedish-government-insists-need-encouragement-get.html

Ми....какво да кажа...това е работното ми място и дом далеч от вкъщи между 2002 и 2004. :( Жалко за старото корито. От друга страна, момента е удобен да отплават към Щатите.

Мнението беше редактирано от Margi на 10.03.16 12:29.

10.03.16

Движение:
5 кръга: 6 добро утро с 24-ката от блокчета, 6 подскока от клек от блокчета с 16-ката, 6 колелце от корем
йога - 70 минути

Храна:
- шейк от бабаново кафе*, рейши* мака*, мед*, карамфил*, кокосово* и краве* масло
- таханово бъркало* с бяла черница*
- коктейл* от амарето, уиски, тикнкура чага*, сурова сметана*, какао*, кокосова захар*
- салата като вчерашната*, 3 бъркани яйца* с домати и домаен чили сос*; 1 самоса*(вчера ме почерпиха и сега си я намерих ;) ), бонбони рафаело и 2 шоколадови, 1 палачинка с мармалад от глог
- малко ръжени солети*

Добавки:
забравих да пия

Мнението беше редактирано от Margi на 10.03.16 20:23.

11.03.16
17:33

Движение:
йога - 70 минути
в Букурещ за уикенда, така че 6 часа път

Храна:
- шейк от чай*(карамфил*, джинджифил*, канела*), какао*, мака*, тинктура чага*, кокосово масло*, мед*
- портокал
- суров бар*
- 2 варени яйца, 3 бонбона рафаело, редче шоколад
- 2 сурови бонбона*
- амарето, варено цвекло с хрян, ориз със еленчуци, торта линдт (над 1 парче ;) )
- ръжени солети*
-някакъв био кефир, който беше с доста некефирен вкус

Добавки:
каротеноиди и токофероли, вит. Ц

Мнението беше редактирано от Margi на 12.03.16 07:46.

12.03.16
16:06

Движение:
явно се бях размазала от пътуването вчера, и йогата ми днес беше 25 минути ;)

Храна:
- фреш от червен портокал
- кафе с кафява захар
- 3 бадема с глазура от суров шоколад*, 2-3 лъжички суров домашен течен шоколад*, 2 квадратчета шоколад
- салата от варено цвекло, черна питка с горчица и някакво румънско домашно сирене*, парче (само 1) торта линдт, малко царевичен чипс*
- още малко от хляба

Добавки:
няма

Мнението беше редактирано от Margi на 12.03.16 20:17.

12.03.16
17:55

Доколкото си спомням, някъде из дневника ти се намираше съставът на този домашен течен шоколад, но не успях да го открия. Би ли споделила рецептата? И тази сурова сметана...какво представлява? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1