22.02.2016г.
Храна:
закуска: кафе с масло
обяд: 500 грама кисело домашно мляко
вечеря: 200 грама салата айсберг с моркови и цвекло, 3 парченца пуешко месо, 2 маслини
Тренировки:
25 минути тренировки Т25
планкове: 4х40 секунди
клекове: 2х70 броя
23.02.2016г.
Тренировка:
25 минути Total Body Circuit
клек: 2х80 броя
планк: 4х45 секунди
Храна:
Закуска: кафе, печена тиква
Обяд: 500мл айрян
Вечеря: 120 гр. крема сирене с шам фъстък
Храната днес е по изчистена, защото не се чувствах добре здравословно.
25.02.2016г.
Тренировка:
25 минути Lower Focus
клекове: 85 броя
планкове: 4х45 секунди
Храна:
закуска: кафе с течна сметана
обяд: 125 грама крема сирене
вечеря: 100 гр овче сирене, 1 домат, 2 маслини, 400 гр кисело мляко + 1с.л. мед + 1 с.л. смлени орехи
25.02.2016г.
Тренировка:
25 минути Total Body Circuit
клекове: 2х100 броя
планкове: 2х1 минута
Храна:
закуска: кафе с течна сметана, 500 грама кисело мляко + 1ч.л. мед + 1с.л. смлени орехи
обяд: две сварени яйца
вечеря: салата от домати, краставици, печени чушки, сирене, маслини; 200 грама кисело мляко + 1 ч.л. мед
Мнението беше редактирано от Green на 27.02.16 09:00.
26.02.2016г.
Тренировка:
25 минути Speed
клекове: 2х110 броя
планкове: 3х1 минута
Храна:
закуска: кафе с течна сметана, 200 грама кисело мляко
обяд: кафе, 4 бисквити белвита
вечеря: 1 купичка таратор, 100 грама задушени зеленчуци с масло, 2 - 3 лъжици салата /майонеза, извара, пресен лук/, 3 бонбона мерси натурални
Известно време липсвах, но ето ме отново тук.
Честит празник на всички дами! Бъдете щастливи и обичани!
08.03.2016г.
сън:
7 часа
Тренировка:
клек: 150 броя
планк: 3х20 сек.
25 минути Т25
Храна:
вечеря: 1 кърначе и шопска салата
Абсолютно никакъв апетит нямах. Затова и не ядох нищо.
Мнението беше редактирано от Green на 09.03.16 07:00.
09.03.2016г.
сън:
8 часа
Тренировка:
25 минути Cardio от Т25 /най - динамичната от всичките му/
планкове: 2х40 секунди
клекове: 150 броя
Храна:
закуска: 300 мл прясно мляко
обяд: 400 грама домашно кисело мляко, 4 бисквити белвита
вечеря: салата /домат, 1/2 краставица, 2 маслини, 50 грама овче сирене, 1/4 глава лук, 1 печена чушка, дресинг от балсамов оцет, зехтин и горчица, сол/, бъркано яйце с масло
Течности:
1л вода, 3 кафета
Мнението беше редактирано от Green на 10.03.16 09:38.
казано от Sanya на 09.03.16, 08:19:
Роси, храната ти никаква я няма... Яж, момиче :)
(само с най-добри чувства)
Опитвам се да ям повече, но не ми се получава. Ти когато не си гладна насила ли ядеш. Честно казано виждам, че храната ми не е никаква, прекалено малко, но ми е трудно да се насилнам да ям.
Знам че с това малко ядене няма да постигна нищо.
казано от Росица Иванова на 09.03.16, 11:41:
казано от Sanya на 09.03.16, 08:19:
Роси, храната ти никаква я няма... Яж, момиче :)
(само с най-добри чувства)Опитвам се да ям повече, но не ми се получава. Ти когато не си гладна насила ли ядеш. .
Честно казано мисля, че никога не ми се е случвало да не съм гладна :D може би затова не мога да те разбера...
Поне знаеш, че трябва, остава само да помислиш как да го промениш ;)
казано от Sanya на 09.03.16, 12:22:
Честно казано мисля, че никога не ми се е случвало да не съм гладна :D може би затова не мога да те разбера...
Поне знаеш, че трябва, остава само да помислиш как да го промениш ;)
Благодаря за съветите! Както и за наминаването от тук. :*
Отчет за днес:
10.03.2016г.
сън:
7 часа
Тренировка:
25 минути от Т25
клекове: 170 броя
планкове: 3х30 секунди
Храна:
закуска: 1/2 компотен буркан с кисело мляко /домашно/
обяд: 1 бъркано яйце
вечеря: 1 домат със зехтин, 50 грама овче сирене, 200 грама зеленчуци с ориз на фурна /микс на бондуел/, 1/2 купичка мус от натурален шоколад
Течности:
1 л вода, 2 кафета, 2 чаши чай
Мнението беше редактирано от Green на 11.03.16 09:18.
11.03.2016г.
сън: 8 часа без малко /спеше ми се още, но не/
течности: 2 кафета, 1 чай, 2л вода
тренировка: 25 минути Cardio от Т25 + 170 клека + 2х1 минута- планкове
храна:
закуска: кафе, 1/2 буркан кисело мляко, 2 с.л. мус /глад за сладко рано сутринта, отдавам го на кардиото. Това е най - изтощителната тренировка от всички на Шон. Въпреки, че няма грам захар в него и е направен от 75% натурален шоколад, все пак не трябваше да го ям точно за закуска/, 1 чай
обяд: една скумрия на скара с много лимон /отделих кожата, че хич не я харсвам. Не бях яла скумрия сигурно от минимум 5 години. Вкусно беше/
вечеря: 700 мл натурален сок портокал, 3 глътки водка, 1 кюфте, малко салата домати и краставици, 2 - 3 паченца кашкавал, шепа фъстъци, 2 супени лъжици мус /остатък от сутрешния/
Бяхме на сбирка за раждане на бебето на приятел и храната е от ужасна по - ужасна, но имам оправдание поне. :x
Опитвам се да увелича храната, защото така е по - добре, но ми е трудно. Храня се насила, защото нямам никакъв апетит. Странно ми е как хората се хранят повече без да се насиват да ядат като мен. Аз наистина се храня насила. Просто не съм гладна, но трябва да ям, защото тренировките са интензивни.
Днес е петък, а ми изглежда като ден четвъртак, може би защото има още един работен ден. Ще го избутаме някак, нали си починахме миналата седмица добре. Сега трябва да се работи.
Днес ми се хапват палачинки, някъде по дневниците на останалите мярнах, та довечера ако сме си у нас, защото има вероятност да сме навън, ще си направя, ако пък не, може да го оставя за утре сутрин. Тъкмо за закуска.
Реших този ден да го отдам на четене на дневниците на няколко момичета, които следя. Искам да надникна върху това как се хранят.
Имам и една питанка: Може ли да ми препоръчате упражнения за вътрешната част на бедрата, че не си ги харесвам.
Мнението беше редактирано от Green на 12.03.16 08:32.
11.03.16
18:11
Ако имаш повече мазнини, решението е и чрез хранителния режим; предполагам, че знаеш това. :)
Иначе за упражнения - клек с широк разкрач, сумо тяга. :)
казано от Вероника Налбатска на 11.03.16, 18:11:
Ако имаш повече мазнини, решението е и чрез хранителния режим; предполагам, че знаеш това. :)
Иначе за упражнения - клек с широк разкрач, сумо тяга. :)
Благодаря за отговора Рони. Аз клякам, но рядко с широк разкрач. Последните няколко дни / 2 - 3 / клякам по около 50 пъти така. Ще пробвам поне да разделя клековете си на два вида, за да тренирам две части. ;)
Мазнините по бедрата не са ми много, но аз не си ги харесвам. Като цяло имам за чистене 2 - 3 килограма от теглото си и към това се целя по принцип с трениравките и яденето. Дано ми се получат нещата. Не бързам за никъде.
Още веднъж благодаря за включването.
12.03.2016г.
сън: 5 часа
Както писах в предния си пост, бяхме на сбирка за раждане на бебе и нямаше време за много сън.
тренировка: 25 минути тренировка от Т25 + 200 клека + 4х30 секунди - планкове
Утре ще почивам, ако може да се нарече почивка чистенето на апартамента и търкането на фуги в баня и тоалетна. От понеделник започвам втори етап на тренировката и вече нямам търпение да видя колко ще ме натоварва. Отдавна не съм имала мускулна треска. Всъщност откакто започнах да тренирам по тази програма. След първите тренировки като започнах програмата имах около 4 - 5 дни и толкова. А включих и клекове и планкове. Никаква мускулна треска нямам, затова силно се надявам да имам като започна втори етап. Мисля да включа и още упражнения към тази тренировка, че имам нужда от още натоварване.
храна:
закуска: 1 кафе + 300 мл прясно мляко /домашно/ + 1 чай от шипки
обяд: 400 грама кисело мляко + 100 грама /2 пакетчета бисквити белвита/ + 1 кафе 3в1
междинно: кафе + няколко сурови орехчета
вечеря: 2 - 3 хапки кашкавал на фурна, 2 - 3 хапки млечна салата, 1 купичка мус с натурален шоколад /без захар/ около 5 - 6 с.л.
Течности: 2 литра вода + 1 чай
Мнението беше редактирано от Green на 13.03.16 08:49.
Добро утро в понеделник! Усмихната нова седмица, изпълнена с много положителни емоции.
14.03.2016г.
Сън: 6 часа
Тренировка: 25 минути Core Cardio Beta от Т25 + планк: 3х40сек. + клек с широк разкрач: 200 бр.
Течности: 2 литра вода + 1 чай от шипка
Храна:
закуска: 1 кафе + 300 мл прясно мляко
обяд: порция кашкавал на фурна
междинно: кафе с течна сметана
вечеря: 1/2 домат, 2 сварени яйца, 200 грама кисело мляко + 1 супена лъжица мед и малко смлени орехи
Добавки: пробиотик + матнезий + фолиева киселина
Денят ми беше доста динамичен и напрегнат. Заспах рано - в 22:00, като допреди да си легна се занимавах с един скрапбук албум за едно бебе.
Мнението беше редактирано от Green на 15.03.16 09:28.
15.03.2016г.
Сън: 7.30 часа
Тренировка: 25 минути Speed 2 Beta от Т25 + планк: 3х1 минута + клек с широк разкрач: 200 броя
Течности: 2 литра вода + 1 чай от шипка
Храна:
закуска: 1 кафе + 150 мл прясно мляко - горещо
обяд: 5 сварени яйца
междинно: кафе + 20мл течна сметана
вечеря: 200 грама салата /маруля, краставица, репички, зелен лук, зехтин и балсамов оцет/, едно парче пуешко, 3 лентички натурален шоколад
Добавки:
пробиотик + магнезий + фолиева киселина
Днес се чувствам починала и добре наспала се. Слънцето навън ме радва и настроението ми е много положително. Искам да се свършва с тази зима, дъждове и мрачно време. Не ми се отразяват добре на психическото състояние. Тъкмо си мислех да прибирам палта и боти по шкафовете, а то какво стана?!
Сериозно се замислям дали да не си взема Л- карнитин за горене на останалите мазнинки. Искам да сваля 3 - 4 килограма, но не ми се получава. Започнах програмата Т25 с нагласата за повече сваляне на кг. Минаха 5 седмици и половина и килограмите не са мръднали. Виждам разлики в огледалото, но в кантара цифрата си е все една и съща. Знам, че нещата се получават бавно, но при мен явно са супеер бавно. :(
Мнението беше редактирано от Green на 16.03.16 10:00.
16.03.2016г.
Сън: 8 часа
Тренировка: 25 минути тренировка с тежести х2кг от Т25 + планк: 2х1 минута + клек с широк разкрач: 200 броя
Течности: 3 + литра вода
Храна:
закуска: 1 кафе + 300 мл прясно мляко
обяд: 200 грама салата от рулца от раци, кисели краставички и майонеза
междинно: еспресо + 10 мл течна сметана
вечеря: 1 пълнено пуешко роле, салата /маруля, краставица, репички, лук, зехтин, балсамов оцет/
Добавки:
Днес за първи път от месец и половина насам включих тежести в тренировката. Не съм очаквала да има тежести, тъй като е предимно кардио тренировка с много подскоци. От рода на HIIT. Радвам се, че Шон ги е включил. Това ще ми стане любимата тренировка от бета програмата. За онези, които не са запознати с програмата - разделена е на 3 по 5 седмици всяка /алфа, бета и гама/.
Нямам много свободно време, но скоро се надявам да имам и да включа и още упражнения. А времето само да се стопли ще включа и бягане.Съжалявам, че не се снимах в началото на трениравката, след това на петата седмица, на десетата и на петнадесетата. Нищо! При следващото завъртане към края на годината. Смятам като приключа с 15-тата седмица да се върна към тренировките с тежести.
Мнението беше редактирано от Green на 17.03.16 06:41.
Добро утрооо,
Днес съм в супер добро настроение след приятната тренировка. Определено повече ми харесва втори етап от програмата на Шон. Доволна съм. Щастлива съм и че след малко ще ходя до Лидл и ще се сдобия с пособия за картички и скрапбук - едно от всичките ми хобита. Чак нямам търпение. Снощи правих една невероятно вкусна торта по рецепта от любима моя вкусна книга. Обичам да чета вкусни книги, така че приемам всякакви предложения. Ще пътувам утре и я направих от по - рано, за да отлежи. Всяка торта и сладкиш са по - вкусни, когато отлежат. Не знам дали ще си хапна парче от нея, но за хапка поне да я опитам -знам, че “ще”.
Хубав ден засега от мен.
17.03.2016г.
Сън: 8 часа
Тренировка: 25 минути тренировка за корем от Т25 +клек с широк разкрач: 150 броя
Течности: вода 3л+
Храна:
закуска: кафе + 10 гр течна сметана
междинно: кафе + 10 мл течна сметана
обяд: пуешко роле като снощното
междинно: кафе + 10 мл течна сметана, 100 грама пържена цаца, 200 мл фреш от морков
вечеря: 1/2 тиквичка пълнена с кайма и гъби, 1 голяма печена гъба с топено сирене, 2 парченца натурален шоколад
Днес се *кафирах*, ако въобще съществува подобно понятие. Пия го, не защото ми се спи, а защото ми се пие нещо топло, но не и чай. Отдавна не ми се беше случвало нещо подобно с кафето. Въпреки че не го намирам за нещо вредно. Има хора, които пият по много повече от три кафета дневно.
Чакам с нетърпение да стане 17:00 часа, че да си ходя и да свърша нещо полезно. Тефтера ми със задачи е пълен за след работа. А след това ще се отдам на почивка и релакс / след 21:00/ Дано успея да свърша всичко предвидено.
Добавки:
Вчера след работа се разходихме с половинката и пийнах фрешче от морков с малко цаца, че той си беше взел за бирата. Съжалих, защото мазнината в която са я пържили сигурно е била ужасна, тъй като после имах киселини.
Мнението беше редактирано от Green на 18.03.16 13:09.
Снощи не можах изобщо да спя. Заради кафетата през деня е! Знаех си! Вече няма да се подлагам на подобно нещо. Добре де - само когато наистина ми се налага да бодувам или да стоя до късно вечер. Обещавам си.
Станах 30 минути по - рано от обичайно, защото не виждах смисъл да стоя в леглото. (nsleep2)
Днес имам чувството, че е по - слънчево и приятно време от вчера. А да не забравяме, че е и петъккк - най - хубостния ден от седмицата. Ще се видя със семейството си, защото ще им ходим на гости. (h) Очаквам все вкусотийки от мама, но режимни. Знае, че не трябва да готви неща, които избягвам. Аз пък съм им приготвила вкуснаа торта. О, забравих - и бонбони правих снощи. Та - и бонбони ще им нося. Все вкусни неща - поне са такива като ги гледам. Вярвам, че и на вкус.
Днес по погрешка тренирах по същото видео като вчера и малко ме е яд, че два дни е едно и също, но каквото ... такова. Важното е, че не съм пропуснала нито ден.
18.03.2016г.
Сън: 7.30 часа
Тренировка: 25 минути тренировка за корем от Т25 + клек с широк разкрач: 200 броя + планк: 1 минута
Течности: вода 3л+
Добавки: пробиотик + магнезий + фолиева киселина
Храна:
закуска: кафе + 10 мл течна сметана, 1/2 буркан домашно кисело мляко + 1 ч.л. мед
обяд: 1/2 печена тиквичка с кайма и гъби
вечеря: 1 наденица, 2 блокчета шоколад
Мнението беше редактирано от Green на 19.03.16 10:23.
19.03.2016г.
Сън: 9 часа
Храна:
Закуска: кафе, 1/2 кисело мляко + 1ч.л. Мед
Обяд: 2 кюфтета с кашкавал + салата /маруля, краставица, репички, зелен лук/ + купичка копривена супа
Вечеря: 1 пържола + салата /маруля, краставица, репички, зелен лук/ + 100 гр. салата родопска закуска + 1 парче сладкиш
Добавки: Магнезий, Фолиева киселина
Без тренировка.
Мнението беше редактирано от Green на 20.03.16 08:45.
казано от Sanya на 19.03.16, 11:53:
Най-добрата снимка на кюфтета, която съм виждала :D
Благодаря :) имаше и наденички, но не стигнах до тях. Утре по обяд :)
Мнението беше редактирано от Green на 19.03.16 21:05.
Добро утро в неделя! (sun)
През почивните дни се чувствам в много добра форма, защото се наспивам. Спя по 1 - 1.30 повече от обичайното, но пък не се занимавам с нищо друго освен активна почивка. Днес сутринта се субудих и поглеждайки навън гледката беше - уау! Има по 2см сняг по покривите на къщите. Това все пак е месец март! Дано това да е последното валене на сняг за тази зима и вече да бъде само топло и нищо повече. Надявам се, че вече искам да прекарвам повече време навън, а не вкъщи. Да ходя по различни места през уикендите, защото само зимата се спираме, иначе ходим къде ли не. (nlove9) Обичам екскурзиите и дългите разходки по познати и непознати места.
20.03.2016 г.
Сън: 9 часа
Добавки: Пробиотик, Магнезий, Фолиева киселина
Храна:
закуска: 200 мл еспресо с мляко
Обяд: 1 купичка копривена супа, 1 наденичка, 1/2 парче торта
Междинно: 100 мл капучино
Вечеря: 1/2 буркан кисело мляко + 1 с.л. смлени орехи + 1ч.л. канела, 1 ч.ч. прясно мляко
Завърших деня с двучасоово чистене и хубав филм.
Мнението беше редактирано от Green на 21.03.16 09:01.
Днес малко по - късно пиша, но до последно си мислех дали да добавя още нещо към днешната тренировка. Уви! Ще имам малко задачи след 17:00 ч. та няма да е днес. Днес включих и клек с щанга. Брат ми ми подари 20кг щанга, та сега ще клякам с нея. Щастливаа! Обзавеждам си лека полека малка зала у дома.
21.03.2016г.
Сън: 6.30 часа
Добавки: пробиотик, магнезий, фолиева киселина
Тренировка: 25 минути Т25 за корем, клек с разкрачен стоеж: 100 броя, планк: 30 секунди, клек с щанга 20кг: 20 броя
Течности: 2 л вода
Храна:
Закуска: 150 мл прясно мляко + 1/2 ч.л. канела, еспресо с 1/2 ч.л. канела
Обяд: 400 гр кисело мляко 4.5%
Междинно: 3в1, 1 малко морковче
Вечеря: свинска пържола от бут, салата айсберг + моркови + цвекло, 2 варени яйца, 1/4 буркан кисело мляко, 1 ч.ч. прясно мляко + 1с.л. какао /Млякото накрая не трябваше да го пия, но ми се пийваше нещо, та да не е вино или вода, реших да е мляко. Трябва да огранича млечните, че присъстват всекидневно в менюто ми, а не трябва./
След два дни стабилно хранене днес съм супер гладна след киселото мляко. За жалост нямаше какво друго да си хапна и реших, че е по - добре от нищо. Утре повече. Обещавам на стомахчето си. Суупер гладна съм. Явно тази фолиева киселина ми влияе положително, защото ми увеличи апетита, а може и магнезия да е. Знам ли?! Предполагам.
Мнението беше редактирано от Green на 22.03.16 08:20.
Значи продължавай да я пиеш! :D Харесваш ми така повече ;) Много вкусно изглежда междудругото тая торта от предния пост, как си се спряла само на 1/2 не знам ... :x
Днес ще се разпиша по рано за сметка на вчера. Слънцето се опитва да изгрее, а дано. Аз свързвам идването на пролетта с днешната дата, а не с 20 -ти март. Винаги съм я свързвала с числото 22.
Нека с настъпването на пролетта ми стане по - цветен, по - позитивен и вдъхновящ живота. Тези зимни месеци преминах през какво ли не и искам да започна на чисто.
Саня, радва ме това, че съм започнала да се храня по - добре. Опитвам се. А за порчето торта - спрях се, за да не си прецакам настроението, защото щях да се чувствам мноого гузна.
Днес тренировката ми хареса много. Малко по малко ще се опитам да включа и още упражнения и да я направя 1 час. Всичко с времето си. Стъпка по стъпка.
Тези добавки ми действат много успокояващо. Преди се изнервях от най - малкото, а сега гледам доста повърхностно на нещата, което ме радва и то много.
22.03.2016г.
Сън: 7 часа
Тренировка:
25 минути Cardio от Т25
клек с разкрачен стоеж: 100 броя
клек с щанга 20кг: 20 броя
планк: 1х1 мин., 1х20сек.
Кростренажор, интензивно: 10 минути
Течности: 2.500 мл вода
Храна:
закуска: 1/4 буркан кисело мляко, еспресо + 2 с.л. прясно мляко
обяд: пилешка супа
междинно: 1 кисела краставичка
След тази супа се прибрах супер прегладняла от работа. Изядох я колкото да изтрая 2 часа до вечеря.
вечеря: 2 чушки бюрек, 200 грама салата /домати, краставици, печени чушки, балсамов оцет, зехтин, сол/, шепа домашно печени фъстъци
Тези фъстъци хич не трябваше да ги ям, защото после ми е подуто от тях, но чакам МЦ и така и така съм подута като балон. Давай.... :D
Четох май при Санчето, че дънките и били неудобни - И на мееен! И на мееен!
Между другото - обичам домашно печени фъстъци и мога да се похваля, че след десетки неуспешни опита да изпека перфектните фъстъци най - накрая успях. И станаха толковаа хрупкави. Всяка храна си има тънкост при приготвянето. Дори и едни фъстъци. (giggle)
Добре, че се вслушвам в съветите на хората около мен, та да науча някой неща.
Мнението беше редактирано от Green на 23.03.16 09:46.
Днес ми е едно такова заспало и никакво. То и облаците в небето са виновни. Ще вали ли няма ли да вали. Какво е това?!?!
Обичам да тренирам с тежести и съм доволна от днешната тренировка, защото се натоварих доволно.
Правя упражненията в реда, който съм описала, като кардиото е накрая. Смятам да го увелича на 30 минути постепенно. Преди месец карах кростренажор всяка сутрин по 30 - 40 минути в продължение на 3 години, но откакто тренирам с Шон спрях. Един месец издържах и започна да ми липсва. Някак си незавършена усещам тренировката си без да съм карала. Поради тази причина ще го включа отново.
Интересно, че откакто ядох торта през уикенда не ми се яде никакво сладичко. По - скоро ми се хапват зеленчуци. За това наблягам на тях. Днес например ще си пека гъби с топено сирене. Обожавам ги. Писах в дневника на Lucy /забравих коя/ тези дни и си припомних. Въпреки че миналата седвица правих, отново ми се хапват. Гъбите са един от зеленчуците /ако се брой за такъв/, които няма да ми омръзнат и всеки ден да ям.
За обяд ще доизям две чушки бюрек, останали от снощи. Ако имаше още една, сигурно щях да изям и нея. Любими са ми.
23.03.2016г.
Тренировка:
25 минути тренировка с тежести 2х2кг от Т25
планк: 2х1 минута
Кростренажор, интензивно: 10 минути = 3 км
Течности: 2 литра вода
Храна:
закуска: еспресо, 1 ч.ч. домашно прясно мляко + 1/2 ч.л. канела
междинно: 3в1
обяд: 2 чушки бюрек
междинно: нес кафе + 10мл течна сметана
вечеря: 10 броя пълнени гъби с топено сирене, 200 грама салата /домати, краставици, печени чушки, зелен лук/
Мнението беше редактирано от Green на 24.03.16 09:27.
23.03.16
10:10
Според мен подуването се дължи и на пълнолунието , което предстои .. И аз съм пред МЦ и пълнолуние и направо става страшно . Искам някой да ме боцне с игла и да издъхна малко :D
казано от Brazilch e на 23.03.16, 10:10:
Според мен подуването се дължи и на пълнолунието , което предстои .. И аз съм пред МЦ и пълнолуние и направо става страшно . Искам някой да ме боцне с игла и да издъхна малко :D
О, това с иглата се отнася и за мен. Видях сега, че днес от 14 ч започва пълнулунието. Значи ще е така до утре в 14 ч. Ехх ! Много време!
Днес ми е още по подуто и некомфортно. Искам да се прибера и да съм си сама. Някак си лошото време навън /превалява отвреме навреме/ + подуването ми действат супер, супер зле. Не се понасям колко ми е кисело и криво. Дори вода не успях да пия достатъчно. Подувам се още повече от нея, че и от кафето. Няма ли да се спре вече......
24.03.2016г.
Тренировка:
25 минути тренировка за корем от Т25
планк: 1х1 минута
Кростренажор: 10 минути = 3.5 км
Храна:
закуска: еспресо + 1/2 ч.л. мед
обяд: 3 сварени яйца, 1 печена тиквичка, 3 печени печурки
вечеря: Ще бъде омлет със зелен лук и 3 с.л. краве масло; 1 домат, 1 парче овче сирене, 1 купичка кисело мляко с 1 голяма супена лъжица сладко от диви ягоди и 1 с.л. смлени орехи
Днес си въведох храната в Myfitnesspal и излезе това, което е на картинката, която прикачвам. Нещо не мога да се ориентирам по сметките кое какво е. Ако има по - запознати от мен ще се радвам да ме “светнете”.
Мнението беше редактирано от Green на 25.03.16 08:28.
Your daily goal са калориите, които трябва да приемаш - 1200
Отгоре над него са тези, които си приела до момента (592)
Най-отдолу колко още ти остават.(608)
В дясно са ти макронутриентите, съответно отгоре на долу - приети; колко трябва да бъдат; колко ти остават да приемеш.
Много малко ми се струват 1200 между другото....
казано от Sanya на 24.03.16, 16:39:
Your daily goal са калориите, които трябва да приемаш - 1200
Отгоре над него са тези, които си приела до момента (592)
Най-отдолу колко още ти остават.(608)
В дясно са ти макронутриентите, съответно отгоре на долу - приети; колко трябва да бъдат; колко ти остават да приемеш.
Много малко ми се струват 1200 между другото....
На мен ми се струват малко дори тези, които пише че съм приела. За мен това е достатъчно храна, за да се чувствам сита, а се оказва, че трябва да приема поне още толкова. Странна работа. Направо съм като в дупка и не знам къде греша.
казано от Sanya на 24.03.16, 16:52:
От 3 яйца, тиквичка и гъби не знам какво очакваш :D
То това е само на обяд. Аз в тези сметки бях въвела и вечерята.
25.03.2016г.
Сън: 6.30 часа
Тренировка:
25 минути тренировка с тежести от Т25
клек с разкрачен стоеж: 3х30 броя
планк: 1х1 минута
Кростренажор: 10 минути = 2.8 км
Течности: 1,5 литра вода
Храна:
закуска: еспресо + 20 мл прясно мляко; 2 малки палачинки / 3 с.л. ленено семе, 3 с.л. кисело мляко, 2 яйца, 2 с.л. краве масло/ + 2 ч.л. мед /намазани/
обяд: 4 малки палачинки с 2 с.л. мед
междинно: кафе
вечеря: 3 кебапчета, 200 грама салата /домати, краставици, печени чушки, зелен лук/, купичка кисело мляко с 1 с.л. сладко от горски ягоди
Петък е, а настроението ми е все така развалено и никакво. Даже се влошава още повече. Явно не е било от луната. Снощи си легнах малко по - късно от обичайно и спах до по - късно. Тази вечер май ще се повтори.
Направих палачинката по идея на Санчето и останах доволна. Е, промених доста неща, но се получи добре. Хареса ми и ще експериментирам. За съжаление изтрих снимките, които направих по погрешка и сега ме е яд малко, но нищо. Друг път ще кача и по - хубави.
Знам, че храната ми е много малко, но от 1ви съм си наумила да я увелича драстично и да променя няколко неща. Защо от първи?! Защото едно е число, свързано с промяната, а и тогава се тегля и меря. Искам да видя дали за месец с различен режим на хранене ще постигна нещо. Ще увелича и тренировките съответно.
Хубава петъчна вечер.
Мнението беше редактирано от Green на 26.03.16 06:48.
26.03.2016г.
Добавки: магнезий, пробиотик, фолиева киселина
Течности: 1л вода
Тренировка: Няма. 11 часа чистене, миене на прозорци и какво ли не + готвене
Храна:
Закуска: 1/2 буркан кисело мляко, еспресо с 1/2 ч.л. Мед
Обяд: 3 кебапчета
Междинно: еспресо с 1/2ч.л. Мед
Вечеря: 2 кюфтета, 2 варени яйца, салата от бейби спанак и розови домати, 2 ролета шунка с топено сирене, 2 хапки суха паста
Днес ме дъбудиха в 6 и реших да правя пролетно пичистване! Каталясах! Нямам никакви сили. По зле е от тренитовка. Чувствам се преуморена. Днес мисля, че храната ми е идеална. Ако всеки ден е такааа :))
Лека вечер!
Мнението беше редактирано от Green на 27.03.16 10:24.
28.03.2016г.
Като гледам аз всеки ден по 7 часа спя. :D
Добавки: магнезий, пробиотик, фолиева киселина
Тренировка:
25 минути Cardio от Т25
клек с разкрачен стоеж: 1х30 бр., 2х50 бр.
клек с щанга 20 кг: 2х20 бр.
планк: 1х20 сек., 2х1.0 мин.
кростренажор: 2.8 км - 10 мин. + още 20 мин.- 6 км следобед
Храна:
закуска: еспресо + 2 с.л. течна сметана + 1/4 ч.л. мед; 500 мл прясно мляко
обяд: 2 сварени яйца и 1 кюфте
междинно: нес кафе + 2 течни сметани
вечеря: 15 сармички с кисело мляко, 2 домашни трюфела
Събудих се приятно наспала се. Вчера ми беше малко по - спокоен ден от съботата. Възстановявах се. Ходихме на разходка, а след това по магазините. През късния следобед гледахме хубав филм - имаше и малко пуканки, които после съжалих, че ядох, но пък цял ден нищо не бях хапвала, защото бях в движение.
Чакам си МЦ от миналия четвъртак, но нищо. Подуто ми е и вече по - малко криво.
Пълноценна събота и разтоварваща неделя изкарах. След цял ден чистене, готвене и пазаруване; вечерта коленете ме боляха ужасно много. Едвам заспах. :(
Днес с нови сили започнах последната седмица на март. Има и слънце, което се надявам силно да не се крие вече! Облак не искам да видя до септември! За дъжд да не говорим.
ПП: Сънувах, че съм си изтрила дневника. :D
Мнението беше редактирано от Green на 29.03.16 08:14.
казано от Росица Иванова на 28.03.16, 11:25:
28.03.2016г.
ПП: Сънувах, че съм си изтрила дневника. :D
Айде по-малко такива кошмари! :D
казано от Sanya на 28.03.16, 19:20:
Айде по-малко такива кошмари! :D
Много странни, наистина! :D
Днес се събудих с повече енергия от обичайно. Снощи като се прибрах от работа се пораздвижих 20 минути на крострежора и след това енергията ми скочи до небето. Готвих, чистих на рибите, после творих. Тази сутрин станах на минутата след алармата. Доволно! Друг път ме мързи супер много да се надигна от леглото.
29.03.2016г.
Тренировка:
25 минути кардио с Шон
клек с щанга 20кг: 2х20 броя
планк: 2х1.30 минути
кростренажор: 15 минути = 4.4 км
Храна:
Закуска: еспресо + 20мл течна сметана, 1/4 буркан кисело мляко + 1 с.л. сусамов тахан
Обяд: 6 броя зелеви сарми с кайма и малко ориз
Междинно: еспресо + 20мл течна сметана, еспресо + 10мл течна сметана
Вечеря: парче спаначена торта с топено сирене, 3 парченца овче сирене, 1 кисела краставичка
Течности: До момента 3 литра вода
Гладнаааа съмм! Забелязах, че откакто включих кростренажор в тренировките си изпитвам по - голям глад. Сега вместо да се залъгвам със солети или някакви други вредности, които не съм яла от месеци, ще пия още едно кафе. Поне до 17:00 ще ме държи сита.
Мнението беше редактирано от Green на 29.03.16 19:51.